4 kommenttia

 1. Tässä on aiheeseen liittyvää asiaa lisää. Lähinnä mielen sairauksien lääkityksestä.

  The DSM: Psychiatry’s Deadliest Scam
  http://youtu.be/PcuhhJ1BaMk

  Tuosta DSM :stä on tullut aineksia meidänkin ICD-10 koodistoon.

  Eli suurinosa on täysin keksittyjä mielen sairauksia, joiden perusteella ihmisiä lääkitään ja leimataan.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Matti 15. 1. 2013. Oletkos huomannut että videota ei ole enää olemassa? Mistähän löytäisi saman uudestaan. Oli kai liiankin paljastavaa tuotantoa että piti poistaa. Luulevatkos poistajat että asiat sillä paranee kun totuuden mukaiset tiedot poistetaan. Sehän on päinvastainen reaktio, kiinnostus herää vieläkin paremmin. Ei sitä nykypäivänä enää pahemmin pystytä salailemaan asioita, sillä jos on tiedon haluja niin oikeita kanavia kyllä löytyy. Että turha on potkia tutkainta vastaan jne!

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Ykkösdokumentti lääkkeitä terveille. Erittäin hyvä artikkeli ja tässä lisää jotain joka ei myöskään sovi skeptikoiden luettavaksi eikä katsottavaksi. Sivustolta: ikuinen elämä Valonpolku löytyy mielenkiintoisia kertomuksia ja tutkimuksia kuolemanrajakokemuksista TV:stäkin tuttuja juttuja ym. Laitanpa tähän siitä vetyperoksidi jutusta. Joku ei ilmeisesti ole tutustunut asiaan senkummemmin mutta oli jo mollaamassa kuitenkin. Tästä vetyperoksiidista on tutkittua tietoa ja käytännönkokemuksia, eikä se oikein käytettynä ole myrkkyä. Tottakai jos menee ja ostaa apteekin myymää jota käytetään esim. ihonpuhdistukseen jne. (jota en itse kyllä käyttäisi mihikään, siihen on lisätty myrkyllistä lisäainetta). Joten en käyttäisi sitä edes ihonpuhdistukseen. Lueppas nyt sitten vähän tieteellisiä faktoja siitä mihin kaikkeen vetyperoksiidin käytöllä voidaan vaikuttaa ja myös siitä miksi se on poistettu lääkinnällisestä käytöstä. Tutkittua tietoa löytyy jos on niistä kiinnostunut . Sen jälkeen voi sitten tehdä omat johtopäätöksensä. Kaikilla asioilla on omat hyvät ja huonot puolensa ja jokainen voi valita parhaaksi katsomansa, ja vastaa omista asioistaan ihan itse. Sen voin jo kertoakkin, että se on liian halpa aine parantamaan sairauksia eikä sitä voida patentoida joten se ei hyödytä lääketeollisuuden guruja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Erinomainen ”juttu” kannattaa katsoa videoesitykset, jos olet esim. lääketehtailujen uhri, tai jos lääkärisi on määrännyt sinulle esim. kolesterolilääkkeen tai pelotellut sinut kuoliaaksi lääkemafioosojen kieroiluin kehittämällä kolesterolihuijauksella. Lääketeollisuus valehtelee suoraansanottuna ihmisten terveyden kustannuksella ja omaa etuaan tavoittelemalla saadakseen liiketoimintansa kukoistamaan mahdollisimman suuriksi voitoiksi. Todella yököttävää toimintaa ja lääkäriressujen tietämättömyyttä asiasta tai / ja jopa suurta välinpitämättömyyttä potilaidensa hyvinvoinnista. Terveyskeskusten lääkärit esim. saavat palkkansa vaikka eivät pahemmin edes perehdy potilaansa vaivoihin. Päivää, resepti ”kouraan,” näkemiin ja apteekkiin jossa ei myöskään kerrota esim. lääkkeiden sivu/haittavaikutuksista sen kummemmin kuin lääkärisikään sitä tekisi. Tietysti jos kertoisi saattaisit olla niin viisas että jättäisit lääkkeet apteekin hyllylle jne.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat