Yksityiset pankit rahoittavat huumekauppaa, murhia ja sionismia

Jopa valtamedia on joutunut myöntämään, että suuret pankit ovat mukana kansainvälisessä huumebisneksessä. Varsinkin meksikolaisten huumekartellien saama apu yhdysvaltalaispankeilta on ollut paljon otsikoissa.

YK:n huumeita ja rikollisuutta valvovan UNODC-viraston mukaan vuonna 2009 huumekauppa ja muu rikollinen liiketoiminta muodosti 3,6 % maailman bruttokansantuotteesta. 2,7 % tuotoista ”pestään”. Ehkä vieläkin hurjempaa on, että UNODC:n mukaan rikollinen huumeraha pelasti amerikkalaisen pankkijärjestelmän finanssikriisin aikana 2007. Maailmantalous on läpeensä mätä.

2001 paljastui, että kansainvälisesti toimiva yhdysvaltalaislähtöinen Citibank-pankki auttaa meksikolaisia huumekartelleja pesemällä niiden varoja. Citibankin johdossa toimi tuolloin juutalainen liikemies nimeltä Sanford I. Weill. 1990-luvulla Citibank avusti meksikolaista huumeparonia Raúl Salinas de Gortaria jopa 100 miljoonan dollarin edestä. Huumerahat liikkuivat vaivattomasti Citibankin eri konttorien välillä Etelä-Amerikasta Yhdysvaltoihin ja sieltä edelleen Lontooseen ja Sveitsiin. Korruption koura ei tunne rajoja.

1980-luvulla CIA käytti BCCI-pankkia avukseen ja pesi huumetuottoja rahoittaakseen sionistista sotaoperaatiota Afganistanissa. Yhdysvaltojen rikollinen toiminta synnytti valtaisan huumeongelman Pakistanissa. Yksityiset pankit olivat sionistisen valtapolitiikan pelinappuloita. HSBC-pankin entinen työntekijä Everett Stern on todennut, ettei Yhdysvallat voi voittaa ”huumeiden vastaista sotaansa”, sillä amerikkalaispankit ovat kartellien parhaita liittolaisia.

Tietysti myös juutalainen rikollisvaltio Israel on haistanut korruptoituneen pankkijärjestelmän tarjoamat mahdollisuudet. Tammikuussa 2010 Dubaissa murhattiin tunnettu palestiinalaisen Hamas-puolueen jäsen Mahmoud al-Mabhouh. Murhaan osallistui yli 20 juutalaisvaltion kansalaista ja 14 heistä käytti operaation aikana MasterCard-luottokortteja esimerkiksi lentoihin sekä majoituksen vuokraamiseen. Kortit oli toimittanut yhdysvaltalainen MetaBank-pankki, jota auttoi newyorkilainen finanssipalveluita tarjoava Payoneer-yritys. Payoneerin johtaja oli ja on edelleen juutalainen Yuval Tal, ja yritys on saanut rahoitusta miljoonien dollareiden edestä Israelista. Tal ei tietenkään joutunut vastuuseen henkirikoksesta, vaan käärittyään voitot hän on jatkanut liiketoimiaan Amerikassa. Israelin, Yhdysvaltojen ja pankkien epäpyhällä liitolla rakennettiin siis kylmäverinen poliittinen salamurha palestiinalaisten alistamiseksi.

Yksityiset pankit ja finanssikapitalismi eivät ole vain taloudellisia ongelmia. Kyse on myös politiikasta ja turvallisuudesta. Nykyinen pankkijärjestelmä mahdollistaa huumekaupan ja sionismin kaltaisten kansainvälisen rikollisuuden haarojen kannattavuuden.

1 kommentti

  1. Oopiumiviljelmät Afganistanissa ovat myös USA:n joukkojen suojeluksessa. Jos USA:n taistelu kovia huumeita vastaan olisi todellista eikä teatteria, oopiumiviljelmät Afganistanissa olisi tuhottu jo ajat sitten. Valtaeliitti ja heidän pankkinsa takovat laitonta rahaa…

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat