YK:sta rotuoppeja kannattava maailmanhallitus?

Maailmanhallituksen tarpeellisuutta on perusteltu maapallon pelastamisella, ja asian ajamiseksi läpi on käytetty valtavat määrät energiaa ja yksityisten sekä veromaksajien rahaa.

Maailmanhallitus on tarkoitus muodostaa YK:n avulla ja sen alle, YK ja sen alaiset organisaatiot olisivat kansainvälinen toimeenpaneva elin.

Monet arvostelijat, joukossa kirjailija ja journalisti Christopher Booker sekä Lord Christopher Monckton, ovat suomineet Agenda 21:ta ja sanoneet sen toteuttamisen johtavan Maailmanhallitukseen, jonka hallinnon alla ihmiset asuvat pienillä alueilla joukkoliikenneväylien vieressä tai suurkaupungeissa. Perheyhteisöt hajotetaan ja valtio pakkohuostaanottaa lapset kasvatettaviksi globaaliin ympäristöuskontoon. Kansallisvaltiot pyritään hajottamaan, ja verotus muuttuu globaaliksi. Liikkumista, yksityisomistusta ja yksityisyritteliäisyyttä rajoitetaan yhteisen hyvän nimissä.

Agenda 21 on arvostelijoiden mukaan täydellisen sosiaalisen kontrollin käsikirja.

Media ei kuitenkaan hanakasti julkaise vastapuolen mielipiteitä. Osasyy saattaa olla se, että arviolta noin 98% maailman mediasta on tavalla tai toisella samojen omistajien käsissä. Nämä tahot rahoittavat myös YK:n toimintaa.

Tällä hetkellä YK:n rahoituksesta vain murto-osa tulee kansallisvaltioilta. Suurimman osan rahoituksestaan YK ja sen alaiset organisaatiot saavat korporaatioilta: pankeilta, lääke-, vakuutus- ja energiayhtiöiltä sekä sellaisilta avoimesti eugeniikan kannalla olevilta säätiöiltä kuin Rockefeller Foundation.

Tämä ei liene sattumaa, sillä YK:n toiminnassa alusta asti mukana ollut biologi Sir Julian Huxley, ei ole koskaan salaillut vahvoja sympatioitaan eugeniikan puolesta.

Huxley oli UNESCOn suuntalinjojen pääarkkitehti ja vaikutti myös WWF:n toiminnassa.

Eugeniikka tarkoittaa ihmisten valikoivaa jalostamista kannan parantamiseksi sukupolvien myötä. Termin kehitti vuonna 1883 Sir Francis Galton. Positiivinen eugeniikka tarkoittaa parhaimpien yksilöiden lisääntymisen rohkaisemista (rotuhygienia) ja negatiivinen eugeniikka huonoimpien yksilöiden lisääntymisen rajoittamista tai estämistä kokonaan (pakkosteriloinnit, abortit, syntyvyyden säännöstely).

Lue lisää:

Minne matka, Suomi-neito?

Kommentti: Kestävän kehityksen nimissä poljetaan ihmisarvoa

1 kommentti

  1. YK Rotuoppeja kannattava maailman hallitus.
    Niinpä näkyy olevan,ei ole ihmisen asiallatuokaan YK:n ”lössi.” Suurimmat rahoittajat YK:n ja sen alaiset organisaatiot saavat korporaatioilta: PANKEILTA,LÄÄKE-VAKUUTUS jaENERGIAYHTIÖILTÄ sekä avoimesti EUGENIIKAN kannalla olevilta SÄÄTIÖILTÄ kuin, ROCKEFELLER FOUNDATION. Että sellaista YK:N toimintaa!!!

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat