Yle: “Kun Suomesta tulee mustempi, maailmasta tulee parempi”

“‘Kun Suomesta tulee mustempi, maailmasta tulee parempi’, kirjoitti Ritva Siikala, kun hän ja hänen miehensä halusivat adoptiolasta 70-luvulla. Hän uskoi monikulttuuriin ja uskoo yhä.”

Näin alkaa Ylen uusi artikkeli, jossa käydään läpi ohjaaja Ritva Siikalan elämänvaiheet normaalista suomalaisesta tytöstä kivenkovaksi sionistiksi ja monikulttuurifanaatikoksi.

Elämänsä käännekohdaksi Siikala luonnehtii holokaustipropagandan kruununjalokiveä Anne Frankin päiväkirjaa, jonka hän näki teininä teatterissa. Perin juurin järkyttyneenä Siikala raivosi isälleen Suomen saksalaisten aseveljien auttamisesta sodan aikana ja lupasi “taistella vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan”.

Kokien valtavaa syyllisyyttä “holokaustista” Siikala muutti 60-luvulla Israeliin ja alkoi ilmaiseksi työvoimaksi juutalaiselle kibbutsille. Hän meni jopa niin pitkälle, että opetteli hepreaa ja oli itsekin kääntyä juutalaisuuteen ennen kuin palasi lopulta Suomeen. 70-luvulla Siikala ja hänen miehensä Bengt Ahlfors adoptoivat afrikkalaisen Tarikun.

Mielenkiintoisesti artikkelissa jopa Siikala itsekin toteaa: “Katsoin ruskeaa Tarikunia ja ymmärsin, ettei tämä sovi ollenkaan suomalaiseen maisemaan, ja aloin itkeä omien ennakkoluulojeni takia.”

Tämän jälkeen artikkeli käsittelee Siikalan projekteja teatterimaailmassa viime vuosikymmeninä. Ne käsittelevät yksinomaan monikulttuuria ja “uussuomalaisia” sekä yrityksiä tuputtaa näitä kantaväestölle.

Ritva Siikalan monikulttuurinen tarina on epäilemättä ollut innoittava Ylen kirjoittajille, mutta valtaosalle lukijoista artikkeli vaikuttanee surulliselta identiteettiongelmien kanssa painimiselta.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

4 kommenttia

 1. Globaalieliitille ja sen takana väijyville sionisteille nämä Leninin ”hyödylliset idiootit” ovat ah niin rakkaita.

  Useimmat näistä ritvasiikaloista ovat lapsen asteelle jääneitä psykopaatteja, jotka eivät saa rauhaa ennen kuin yhteiskuntamme on taantunut kolmanneksi maailmaksi, jossa, tietenkin, ensimmäisiä uhreja ovat ritvasiikalat.

  Heidän puheidensa ja kirjoitustensa kuunteleminen tai lukeminen on yhtä arvokasta kuin päivittäisen sonnan värin ja tekstuurin analysointi.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 2. http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=15440.0 SUVAKIN MIELENTILA

  Empatia terrori joillakin ihmisillä menee empatia ja maailman tuskan tunteminen liian pitkälle ja se muuttuu mielisairaudeksi joka pilaa toisten ihmisten elämän,Tosi osa vain esittää empaattista ja heillä on motiivit myös itsekkäitä empatia terristi taas on aidosti mielenvikainen.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Mitä YLE todellisuudessa tarkoittaa on että kun suomalaiselle on lyöty silmä mustaksi ja itseinho on viety äärimmilleen koittaa uusi maailman järjestys jossa ei enää ole kansallisvaltioita, isänmaallisuutta ja perinteisiä arvoja. Tätä vapaamuurari Lauri Kivisen johtama YLE haluaa.

  Siihen me emme ikinä suostu!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. YLEn pääjohtaja, vapaamuurari Lauri Kivinen imee veronmaksajilta vuodessa 300 000 euroa. Mistä hyvästä?

  Tiedonvälitys on sivuseikka YLElle. Suomen suurin trollitehdas YLE pyrkii vaikuttamaan asenteisiin ja mielipiteisiin ja ”sivistämään” suomalaisia tuputtamalla ja asioista sekä tapahtumista ainoastaan tietyn suuntaisesti kertomalla.

  Joka kerta kun laittaa television tai radion päälle pitäisi myös automaattisesti kytkeä valheenpaljastuskone päälle.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat