Yle televisioi eduskunnan suuren keskustelun ääriliikkeistä

Eduskunta käy ajankohtaiskeskustelun poliittisista ääriliikkeistä ja väkivallasta Suomessa. Keskustelua ehdottivat yhdessä kaikkien eduskuntaryhmien puheenjohtajat. Suora lähetys.

Linkki Ylen lähettämään ohjelmaan.

Arkadianmäellä hurskastelu löi tänään omat ennätyksensä, kun Keskustan poliittiset aisankannattajat Antti Kaikkosen johdolla olivat ehdottaneet eduskunnan ajankohtaiskeskustelun aiheeksi ääriliikkeet ja väkivalta Suomessa. Ehdotusta olivat tukeneet myös porvaripuolueille ahteriaan pyllistelevät punavihreät, sillä kerrankin löytyi riittävän merkityksetön yhteinen vihollinen, jota demonisoimalla kaikki kansanedustajat saattoivat kiillottaa puolueensa kilpeä ja näyttäytyä itse oikeuden ritareilta.

Salissa kaikui useaan otteeseen puhe demokratian itsepuolustuksesta, joka näytti nolon ylimitoitetulta julistukselta, kun tiedetään että kansanedustajien kivenä kengässä on alle sadan hengen Suomen Vastarintaliike. Puheissaan edustajat halusivat puolustaa ennen kaikkea muodollista demokratiaa, nykydemokratian julkisivua, jolla on kansanvallan kanssa enää hyvin vähän tekemistä. Tässä demokratian pantomiimissä kansalla ei ole juurikaan vaikutusvaltaa, koska valta on valunut EU-vehkeilijöiden, globalismin hämärämiesten, kansainvälisten suuryritysten ja kansaa manipuloivan ja halveksuvan median taskuihin.

Jo kolmatta viikkoa jatkunut poliittinen loiskiehunta Vastarintaliikkeen ympärillä saattaa viestiä kansan edusta vieraantuneiden kansanedustajien paniikista, joka ilmenee mm. korkealentoisena puheena heille niin rakkaasta ”demokratiasta”. Parlamentaarisen fasadin takaa edustajien on turvallista hallita vainoharhaisia pelkojaan vallan menetyksestä, varsinkin kun he voivat yksimielisesti nitistää pienen nuorten miesten ja naisten liikuntakerhon. Kansalaisen silmin katsottuna jauhaminen poliittisesta väkivallasta Suomessa on sen määrään nähden käsittämätöntä, sillä yli 30 000:sta vuonna 2015 tapahtuneesta väkivallanteosta kokonaista 17 luokiteltiin poliittisesti motivoituneeksi. Siinä vähän mittakaavaa eduskunnalle.

Katsoin ohjelman Yle Areenasta ja täytyy sanoa, että tehtävä oli puuduttava, sen verran samanlaista jeesustelua kuultiin lähes jokaiselta kansanedustajalta. Puheita ja puheenvuoroja oli paljon, joista kirjaan seuraavaksi ne eniten silmään ottaneet.

Tilaisuuden alussa hallituspuolueiden edustajat esittävät omat viralliset julkilausumansa. Ne noudattivat pitkälti samaa linjaa, mitä nämä vasemmiston aisankannattajina tunnetut puolueet ovat viimeisten viikkojen aikana jo aiemmin asiasta todenneet. Hieman kilahtaneempaa osastoa saatiin kuulla vasta sitten kun oppositiopuolueet esittävät omat kantansa.

Vihreiden Pekka Haavisto julisti poliittisen korrektiuden oppien mukaista väitettä, että puhe on teko, joka tarkoittaa sitä, että totuus, jota vasemmisto ja vähemmistöt eivät halua kuulla, on fasismia. Jos Haavisto olisi johdonmukainen vaatimuksessaan, pitäisi kaikki puhe kieltää jollekin epämieluisena, sillä aina jonkun puhe loukkaa jotakuta. Sitä paitsi miksi vain tietyillä ihmisillä on oikeus loukkaantua? Maailmasta löytyy miljoonittain ihmisiä, joita loukkaa se, että homouteen kehoitaan tai että rodullisia seka-avioliitoja pidetään julkisesti hyvänä asiana, koska näin vähennetään (tuhotaan) valkoista rotua. Eikö heidän aito tuohtuminen olekaan samanarvoinen kuin tuhansilla lakipykälillä suojatun vähemmistön edustajan?

Vasemmistoliiton Anna Kontula oli salissa yksi harvoista, joka ymmärsi, ettei ”ääriliikkeisiin” osallistumista voi selittää pelkästään työttömyydellä ja syrjäytymisellä kuten hallituspuolueet ovat toistelleet. Kontula oli huomattavasti enemmän oikeilla raiteilla kuin muut kansanedustajat, tosin hänenkin argumentaatiotaan vaivasi vasemmistoliberaalien harjoittama sosiologinen puheenparsi, jossa väistetään ääriliikkeiden syntymisen ilmeisimmät syyt eli länsimaiden oma alennustila eri oireineen (kansallinen immuniteettikato, äärimmilleen viety hyötyajattelu, moraalin rappio kaikilla elämän alueilla jne.). Tietenkään lyhyessä puheessa ei voi sanoa kaikkea, mutta hyvästä yrityksestä huolimatta Kontulan ”analyysi” jäi torsoksi.

Suomalaisia avoimesti ylenkatsova rasisti, RKP:n Eva Biaudet, väitti heti alkuun Nuivan vaalimanifestin (2010) olevan syy nykypäivän fasismiin ja ”väkivaltaan”. Tämä vainoharhainen käsitys lienee Bättre folkin keskuudessa kovin yleistä eikä ainoastaan Biaudetin korvien välistä löytyvää ”totuutta josta on vaiettu”. Närkästymisten sarja puheessa vain jatkui, sillä oikeustieteen ylioppilas on pöyristynyt myös pääministeri Juha Sipiliän reaktiosta, kun hän totesi, että  ”25 000 [sic] pakolaisen maahantulon olevan sietokyvyn rajoilla”. Olisi mielenkiintoista tietää, mikä on kansanedustaja-ylioppilaan sietokyky siirtolaisten määrälle. Todennäköisesti sellaista rajaa ei ole hänelle ollenkaan. Biaudet ei puhunut vain inhokeistaan, vaan ilmoitti ykskantaan ihailevansa Saksan Angela Merkeliä ja vaati että hallitus pysyy martriarkan linjalla ja jatkaa avoimien ovien päiviä kansanvaellukselle. Puheen lopussa multikultimme yltyi kehumaan Kanadaa, koska maa on ottanut niin palon syyrialaisia turvapaikanhakjoita. Suorastaan runolliseksi pisuaari ryhtyi ylistäessään Kanadan ”toimivaa” monikulttuuria, vaikka Potemkinin kulissien takaa löytyy erittäin ankarat valkoisten vastaiset ”viharikos”-lait. Mistään vapaiden kansalaisten valtiosta Kanadassa ei siis ole kyse, vaan puhtaasta monikulttuuriteatterista ja demokratiailveilystä. Silti Biaudetilla on otsaa uhota, että ”Kanadan maahanmuuttomalli on kuin rokotus rasismia vastaan”.

Kristillisdemokraattien Päivi Räsänen saarnasi vanhasta muistista vihapuheen kamaluudesta ja vaati epäsuorasti sensuuria sen tukkimiseksi. Hän vaati myös lisää resursseja poliisillle verkkoon ja ennen kaikkea kaduille, vaikka ”ääriliikkeiden” valvonta ulkona ei ole koskaan vienyt juuri mitään miesvahvuudesta. Entinen sisäministeri haluaa vain lisää poliiseja ja sille hän on löytänyt oivan keppihevosen ”ääriliikkeistä”.

Myös kokoomuslainen sisäministeri Paula Risikko vaati lisää resursseja nettipoliiseja varten ja veti tässä kohtaa mutkat suoriksi väittämällä, että juuri vihapuheet netissä ruokkivat ääriliikkeitä (siis ”äärioikeistoa”). Sisäministerin yksioikoinen päätelmä jättää sopivasti pois aggression perussyyn eli maahamuuttoaallon, jonka hallitus on sallinnut tapahtuvan ilman kansan enemmistön suostumusta. Kokoomuksen lainmuutosvaatimukset todistavat auttamattomasti, että valikoivasti ”moniarvoinen” monikulttuurivaltio ei pysy koossa ilman kantavästöön kohdistuvaa jatkuvaa sanavapauden kiristämistä ja poliittisia sortotoimia. Epäonnistunut monikulttuurikokeilu pysyy koossa vain pakkovallalla ja me olemme nyt todistamassa sen enimmäisiä rautasaappaan askeleita.

Perussuomalaisten oikeus- ja työministeri Jari Lindström oli vasemmiston aisankannattajana paavillisempi kuin paavi itse vaatiessaan rasismille nollatoleranssia – toisin sanoen hän hyväksyy sensuurin ja sananvapauden rajoitukset. Ei ihme, että Vihreät ja Vasemmistoliitto ovat tyytyväisiä.

Vihreiden vanha taistolainen Satu Hassi muisteli vihapuheesta jankatessaan Lapuan liikkeen aikaa, mutta muisti ei kuitenkaan yltänyt vuoteen 1918 asti, jolloin sosialidemokraatiti yrittävät väkivaltaista vallankaappausta. Punaista kansankiihotusta Hassi tuskin pitää vihapuheena, vaan pelkkänä ”työväenluokan itsepuolustuksena” kuten toimettomat anarkistit tapaavat tätänykyä sanoa.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson antoi tunnustusta hallituksen poliittisille sortotoimille ja kannatti ideaa, että valtio olisi mukana Exitin kaltaisissa hankkeissa, joissa kansalaisia pyritään ohjaamaan pois ”ääriliikkeistä”. Tällainen lausunto on suora tunnustus Isosisko-valtion puolesta.

Luonnollisesti Ruotsalaisen kansanpuolueen edustajat Eva Biaudetin johdolla osallistuivat innokkaasti keskusteluun. RKP:n Thomas Blomqvistin mielestä pakolaisista ei saisi sanoa mitään negatiivista, koska se on vihapuhetta. Ahvenanmaan edustaja Mats Löfström puolestaan kertoi käyneensä Auschwitzissa ja Varsovassa, mitä hän piti kovinkin relevanttina seikkana keskusteltavan aiheen kannalta. Lopuksi hän toisti muiden tapaan, että vapaata sosiaalista mediaa pitää suitsia ja että Karttusen kuoleman syynä oli vastarintaliikkeen jäsenen väkivalta.

Juutalaisten asiaa avoimesti eduskunnassa ajava Ben Zyskowicz vaati kansallissosialistien ilmaisuvapauden totaalista lopettamista. Hän tuomitisi myös Venäjän toimet Syyriassa ja Ukrainassa, mutta jätti ovelasti mainitsematta Israelin harjoittaman terrorin ja etnisen vainon Lähi-idän alueella. Erikoisena yksityiskohtana keskustelutilaisuudesta mainittakoon, että Kokoomus ja Vihreät olivat ainoat puolueet, jotka kannattavat uutta ajatusrikoslakia ”rasisteille”.

Tuplavähemmistöön kuuluva vihreiden Jani Toivola puhui tunteella rakenteellisesta rasismista. Hänen mielestään uusi kotouttamislaki on epätasarvoinen, koska se maagisesti synnyttää rasismia ja johtaa lopulta väkivaltaan myös turhautuneiden ulkomaalaisten puolelta. Toivola katsoo, että maahanmuutolle  ei saisi olla vetovoimatekijöitä karsivia lakeja, sillä se vie rasismin reitille ja rikkoo rasismin ehdottomasti kieltävää arvopohjaa. Käytännössä Toivolan näkemys tarkoittaa sitä, että kaikilla afrikkalaisilla on subjektiivinen oikeus tulla Suomeen ja saada samat edut kuin suomalaiset.

Kristillisdemokraattien sionistikristitty (sic!) Peter Östman horisi vaihteen vuoksi olemattomasta antisemitismistä, mutta oli siinä sen verran valikoiva, että jätti Euroopan terroriteoista puhuessaan mainitsematta, että tekijät ovat olleet poikkeuksetta muslimeja. Toisaalta Östman oli johdonmukainen siinä, että hän on huolissaan myös äärivasemmiston antisemitismistä. Östman katsoo juutalaisten kohtaaman fyysisen turvallisuusuhan kasvaneen Suomessa, koska tilanne Euroopassa on jännittynyt. Tässäkin yhteydessä hän jätti kertomatta, että juutalaisten fyysistä koskemattomuutta ovat uhanneet niin täällä kuin muuallakin maailmassa lähinnä vain muslimit.

SDP:n Tytti Tuppurainen puhui tätimäisesti ihmisoikeuksista ja mainitsi eilisen täysistunnon, jossa puhuttiin laittomien turvapaikan hakijoiden ”oikeudesta” samanlaiseen sosiaaliturvaan kuin suomalaiset. Tuppuraisen mielestä Suomen kansalaisilla ja ulkomaalaisilla ei saisi olla laissa mitään eroja, koska erojen tunnustaminen olisi ”ihmisoikeuksien vastaista”. Jopa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille ulkomaalaisille pitäisi maksaa sama toimeentulotuki kuin suomalaisille vähäosaisille, koska Suomi kuuluu kaikille eikä vain suomalaisille.

Vihreiden Heli Järvinen valehteli suoraan sanoessaan, että ”Vastarintaliikkeen jäsen surmasi suomalaisen miehen”, vaikka uhri kuoli 6 päivää tapahtuman jälkeen ja oli siinä välissä vielä kotona.  Järvinen puhui todellakin suuta suuremmalla, koska ruumiinavauspöytäkirjaa ei ole vielä julkistettu, puhumattakaan, että tapahtuneesta olisi oikeuden päätös. Nämä faktata huomioon ottaen hänellä oli röyhkeyttä levittää punavihreää propagandaa kansanvallan keskuksessa.

Perussuomalaisten Juho Eerolalla oli salissa ainoana rohkeutta puhua täsmällisin tiedoin islamilaisesta terrorismista, joka suuntautuu esim. juutalaisia vastaan paljon vakavammin kuin ”äärioikeiston” satunnainen härintä. Hänen puheenvuoronsa ei yllättäen herättänyt mitään keskustelua, vaan sali hiljeni täysin, kunnes päästiin arkirutiinin seuraavan puhujan määkiessä taas äärioikeistosta.

Omanlaisensa kävelevä vasemmistolainen vitsi on demarien vanha kulttuurimädättäjä Erkki Tuomioja, jonka punoittavaa paasausta näytettiin tv-uutisissakin. Itsensä raivoon kiihottaneena hän otti jälleen kerran esille Olli Immos-kortin. ”Mitä me teemme jos meidän omassa eduskuntaryhmässämme on ihmisiä, jotka valokuvauttavat itsensä ääriliikkeiden edustajien kanssa tai osallistuvat vihapuheen levittämiseen”, kyseli vanha punapappa muilta kansanedustajilta ja jatkoi lopuksi, että  ”näille ei tule antaa tuulensuojaa” väheksymällä heidän tekojaan ja pitämällä heidän puheitaan huulen heittona.

Vihreiden Ville Niinistön mielestä suomalaisuudessa on hienoa se, että kaikki otetaan mukaan, mikä näkyi kuulemma hyvin Peli Poikki -mielenosoituksessa. Juuri siellähän Niinistö marssi samassa rintamassa kuin väkivalta-anarkistit, jotka vaativat valtion tuhoamista ja poliisille kuolemaa. Suomalaisuuden ydintä on Niinistön mukaan se, että samaisessa mielensoituksessa joku nigeraliainen lauloi Eppu Normaalia, oy vey!

Vastarintaliikkeen äärimmäistä vaarallisuutta korostaakseen vihreiden Hanna Sarkkinen luetteli ne muutamat mitättömät nujakat, joiden varjolla hän vaati sensuuria kaikille kansalaisille, jotka eivät alistu monikultturismia palvelevalle demokratuurille. Maahantulijoiden vihamielistä invaasiota kritisioivaa puhetta Afrikan etno-kuosiin pukeutunut Sarkkinen kutsui tietenkin vihapuheeksi. Hänen mielestään monikulttuurisuuden perusteita kritisoiva puhe on sama kuin ”poliittista väkivaltaa oikeuttava puhe”, jonka vuoksi sitä ei pidä sallia. Tätä loogista hyppyä hän tuki toistamalla punavihreiden perustelematonta mantraa, että ”sanat ovat tekoja”.

Viimeisten puheenvuorojen joukossa sosialidemokraattien Mika Kari totesi käydystä keskustelusta huolimatta, että Suomessa poliittinen väkivalta on varsin pientä (käytännössä olematonta) eikä vaatimukset poliisin resurssien lisäämisestä liity suoranaisesti tähän mitenkään. Käydyn keskustelun perusteella kokoomuslaiset käyttävät Asema-aukion tapausta vain tekosyynä saadakseen lisää rahaa poliisille.

Sosiaalisessa mediassa monet perussuomalaisten kansanedustajat kuten Ville Tavio valittelivat, että he eivät saaneet istunnossa puheenvuoroa. Olli Immosen kantaa olisi kuunnellut mielellään, mutta laitetaanpa tähän loppuun lainaus hänen blogitekstistään (4.10.2015), joka liittyy erittäin hyvin eduskunnassa tänään käytyyn keskusteluun:

Kansan kahtiajakautumista syventää myös normaalien, legitiimien poliittisten mielipiteiden leimaaminen ”vihapuheeksi”. Se osoittaa, että poliittinen järjestelmä on tullut kyvyttömäksi käsittelemään tiettyjä merkittäviä ongelmia tai edes myöntämään niiden olemassaoloa. Jos ennennäkemättömän suurten maahantulijavirtojen vastaanottaminen nähdään vaihtoehtona, jota kukaan kunnon ihminen ei vastusta, seuraus on tietyn kansanosan syrjäytyminen koko järjestelmästä, joka ei enää edusta sitä. Tämä kansanosa, joka viime kädessä maksaa vastuuttoman maahanmuuttopolitiikan laskun, ei saa näkyä eikä kuulua, ettei poliittisen ja kulttuurisen eliitin hellimä ihannekuva säröytyisi. Ei tarvita kovin syvällistä historiantuntemusta ymmärtääkseen, että tällainen politiikka ruokkii kaikentyyppistä radikalisoitumista, katkeruutta ja väkivaltaa. Uutta kahtiajakautumista kannattavat lukevat itsensä hyviin ihmisiin.

 

Lähde: Yle Watch

22 kommenttia

 1. Kuvassa erittäin vastenmielistä vihervassaripunikkisakkia. Naispunikkipapitarkin joukossa…!
  = Isänmaanpettureita koko paskasakki.

  Plusääni(39)Miinusääni(0)
 2. Pystyykö joku tuommoista mielisairauden asteelle päässyttä hurskastelua ja paskan puhumista malliin ”tuomitsen kaikki muut paitsi omat ja oman puolueeni rötöstelyt” katsomaan? En ainakaan minä. Persutkin ovat nykyään niin poliittisesti korrekteja, että ihan iljettää.

  Plusääni(38)Miinusääni(0)
  1. Kevennetään sen verran, että Olli Immosen blogitekstilainaus kiteytti hienosti Suomessa vallitsevan tilanteen. Elämme maassa, jossa totuutta puhuvat enää vain lapset ja marginaaliin ajetut ihmiset. Massat on vaimennettu valheinformaatiolla ja pelottelulla. Suomessa vallitsee niin raaka orja- ja alamaismentaliteetti, että ihan hävettää tämän kansan puolesta.

   Plusääni(34)Miinusääni(0)
 3. Me elämme jo Neuvostoliitossa, toisinajattelijat ovat jo rikollisia.

  Itse asiassa juuri nyt kaikkien pitää avoimesti kertoa mielipiteensä kansan keskuudessa. Suoraan ja joka paikassa. Aina kun kuka tahansa puhuu sitä samaa diibadaabaa ja ”suvaitsee”, meidän pitää kertakaikkiaan tyrmätä se ja tarvittaessa käyttää juuri niitä termejä ja käsitteitä, jotka ovat ”vihapuhetta”.

  Puhe pitää viedä kadulle. Eliitti pitää saada provosoitua kieltämään puheen, tavallisen puheen, ja kriminalisoimaan sen.

  Nyt ei pidä pelätä ja kyyristyä omiin loukkoihin, vaan nyt pitää hyökätä ARJESSA JA AINA. Jokaisessa keskustelussa pitää tarkoituksella kärjistää.

  Kansa on meidän puolellamme, kategorisesti. Eliitin kaduille marssittama ”kansa” on irvikuva oikeasta Suomen kansasta ja kaikki tietävät sen, jokainen näkee sen.

  Meidän pitää sanoa KADUILLA JA TOREILLA, ja kovaa, kuuluvasti ja selvästi.

  Eliittiä pitää solvata ja pilkata, kansa vihaa näitä herroja ja naisia, jotka eivät tee mitään, mutta kuittaavat siitä hyvästä, että riistävät kansaa. Eliittiä voi solvata juuri niillä termeillä, joita oikea vasemmisto käytti joitakin vuosikymmeniä sitten: orpot ja sipilät OVAT ”herroja”, he ”imevät vertamme”, he tanssivat haudoillamme.

  Eliitti itkee jotakin narkkaria, kun juuri samalla paikalla kaksi somalia potki pilkaten ja solvaten nuoren suomalaisen upseerin kuoliaaksi. Uhri kuoli siinä kadulla, potkittuna, kuin koira. Häntä pilkattiin hänne kuollessaan.

  Tämä pitää kertoa kansalle.

  Kansalle voi kertoa ”pakolaispojasta”, joka poltti nuoren tytön elävältä.

  Kansalle voi kertoa, että jos Ruotsissa on koululuokalla kaksikymmentä tyttöä, opettaja voi valistaa tyttöjä, että viisi heistä raiskataan elämänsä aikana.

  Ei pidä pelätä.

  Eliitti pelkää, se tietää, että se roikkuu kohta. Tulee Lyhtypylväiden Yö. HE pelkäävät. Meillä ei ole mitään pelättävää. Kansa seisoo meidän puolellamme. Se on aivan selvää.

  Nämä eliitin huorat saavat vielä maksun huoraamisestaan. Kyllä heille maksetaan.

  Plusääni(38)Miinusääni(0)
 4. Kirjoitus osoittaa hyvin sen että Eduskunta on täynnä kultturimarxilaisia maanpettureita.

  Mihin tuollaisia puhtaasti ihmiskuonaksi kutsuttavia aliolentoja tarvitaan?

  Jos melkein kaikkien suusta tuleva kuona jota joskus puheeksi kutsutaan, on tuollaisella tasolla mihin enää Eduskuntaa tarvitaan? Suomi on Neuvostoliitto, DDR ja Pohjois-Korea tässä ja nyt…

  Missä ovat isänmaalliset kansanedustajat. Ovatko he piilossa pöytänsä alla ettei vaan kukaan huomaisi heidän vielä hengittävän. Mitä isänmaallisilla kansanedustajilla on enää pelättävää kun Suomi-neito on jo raiskattu moneen kertaan.

  Voisiko muut Magneettimedian lukijat nimetä isänmaallisten kansanedustajien nimiä, sillä en itse tiedä onko sellaisia enää olemassa. Jos Olli Immonen on isänmaallinen, miksi hän on hiirenhiljaa. Miksi Laura Huhtasaari ei osallistu mielenosoituksiin tai vastaaviin? Mitä he pelkäävät?

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 5. Onneksi voi lukea Magneettimediasta mitä kuvottavaa soopaa tuolla on puhuttu. Ei olisi pystynyt katsomaan.
  Tuo poliitikkolauma on mennyt aivan liian pitkälle. Tuota ei unohdeta, eikä anneta anteeksi.

  Kuuluisivat linnaan kuritushuoneeseen maanpetturuudesta ja toimista Suomen kansaa vastaan,
  tämän maan instituutioiden tuhoamisesta korruptiolla, koko yrityselämän alasajolla, massatyöttömyydellä, ja valheiden ja vasemmistopropagandan levittämisestä koulukirjoista joka ikiseen mediaan ja lehtiin.
  Sekä vielä kirkon mädättämisellä pelkäksi jumalanpilkaksi ja jonkun saastaisen demaripolitiikan keskuspaikaksi.

  Näille on enää ainoa oikeudenmukainen paikka uusi ”Nürnbergin” tuomio, jossa ei armoa anneta, eikä oikeutta puolustukseen.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 6. Vitun rotat nappi ottaa jokaiselle!! Ja tietenkin heidän perheilleen!!

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. Lauantaiyönä Ruotsille kuuluvan Gotlannin Visbyssä raiskattiin 30-vuotias ruotsalaisnainen. Poliisi on hyvin vaitonainen tapahtumista, mutta Mattias Wallin Visbyn poliisista kertoo, että kuusi henkilöä on pidätetty todennäköisin syin epäiltyinä törkeästä raiskauksesta. “Tutkimukset jatkuvat, ja syyttäjä päättää kohtapuoliin, jatketaanko pidätystä, vai mitä tehdään.”

  Poliisi on eristänyt huoneiston, jossa raiskaus tapahtui, ja tekee teknistä tutkimusta paikalla. Poliisin kenttäpäällikkö Michael Lindquist kertoi maanantaina päivällä, että raiskauksessa on osoitettu erityistä raakuutta.

  Gotlannin poliisi on joutunut tapahtumien vuoksi sulkemaan Facebook-kommentointinsa. Eräs kommentoija totesi: “Valitettavasti olemme varmoja, että epäillyt ovat erittäin ruotsalaisia ja tekivät tekonsa vain siksi, että uhrit tulevat toiselta puolen maailmaa eivätkä Gotlannista ja Ruotsista.”

  Tähän poliisi totesi, ettei se kerro etnisiä taustoja kuin erityistapauksessa ja jos epäilty saadaan kiinni yleisöltä saatujen vihjeiden ansiosta. Tämä sai ihmiset raivoihinsa. Paikallisten lähteiden mukaan tekijät ovat syyrialaisia ja palestiinalaisia sotapakolaisia.

  SINNE MENI HELVETIN HYVÄ MERITAIMEN KALASTUS PAIKKA!! KIITOS JUUTALAISET!!!

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 8. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
  ”Omituisten otusten kerholla” keskisormi pystyssä!!!
  Ymmärrän: Sillhän tuo porukka ajattelee, päällään ilmeisesti kaivavat persettään.
  Suomen Eduskunta tulisi hajottaa, siis kirjaimellisesti, koska sille ei ole enää mitään järkevää käyttöä. Mokomat häiriintyneet, hysteeriset pellet voivat riekkua riekkumisensa jossain räkälässä, missä kunnon ihmiset eivät käy!
  Instituutio nimeltään Suomen Valtiopäivien kokoontumispaikka Eduskunta on häpäisty 5.10.2016.
  Kuinka monta kunniakasta päätöstä onkaan tuon rakennuksen seinien sisällä tehty lyhyen itsenäisyytemme historian saatossa.
  R.I.P.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 9. White House spokesman Josh Earnest told reporters on Monday that there is “nothing more for the US and Russia to talk about” in Syria.

  The most recent ceasefire agreement negotiated by Russian Foreign Minister Sergey Lavrov and Secretary of State John Kerry was scheduled to begin September 12 and has now officially collapsed after repeated incidents. On September 17, the United States coalition bombed Syrian troops fighting the Islamic State near the city of Deir Ezzor, killing more than 80 troops and wounding over 100. In response to that incident, which the US called an “accident”, Russia public accused the US of intentionally aiding the Islamic State.

  “If previously we had suspicions that Al-Nusra Front is protected this way, now, after today’s airstrikes on the Syrian army we come to a really terrifying conclusion for the entire world: The White House is defending IS [Islamic State, formerly ISIS/ISIL],” Russian Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova told Rossiya 24.

  http://www.alt-market.com/articles/3027-nothing-more-to-talk-about-as-us-suspends-bilateral-contact-with-russia-on-syria-war

  Pitää selvästiki mossadin ja juutalaisten kaikki heidän pankki korko paskan alle!! Ei ole vielä nämä basel 1,2,3 alla ja venäjää syytetään asiasta:)!!! Vaikkakin venäjän samojen alla, mutta jonkun verran venäjänki pitää omia intressejään puolustaa!!

  Mikä usa kun juutalaiset saatana!!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 10. Now, watch this attempt by CNBC to attack Bill Fleckenstein for having the audacity to question the validity of current stock values and pointing out that the Federal Reserve is destroying the economy rather than repairing it:

  Eikö vieläkään ymmärretä että jutkut haluaa tuhota petro dollarin saadakseen yhden mailman valuutan!! kiinakin liittyi sdr valuuttakoriin todellinen vihollinen pankkiireille 🙂 :)! Ja muslimeille hermotaan kun tulevat tänne raiskaamaan! Ketkähän ne tänne tahtoo 🙂 666 talmud

  Also notice the same outright dismissals of all pertinent evidence that Deutsche Bank might be suffering a capital shortfall, as Chief Executive John Cryan blames “speculators” for the companies losses. Lehman’s Dick Fuld and Bear Stearns’ Jimmy Cain both blamed “speculators” and “rumors and conspiracies” for the fall of their companies during the derivatives debacle eight years ago. It would seem that history doesn’t just rhyme, it sometimes repeats exactly.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 11. Hieno artikkeli monessakin mielessä.

  Minusta on hienoa nähdä, kuinka nämä pellet itsekin paljastavat sisimpänsä. He ilkkuvat kansaa, solvaavat kansaa ja samalla imevät kansan verta. Tuossa kuvassa näkyy heidän ylimielisyytensä, heidän vihansa, heidän koko luontonsa.

  Siinä he ovat. Katsokaa heitä tarkkaan, painakaa heidät mieleenne, sillä he VIHAAVAT KANSAA, he haluavat TUHOTA KANSAMME.

  Siinä he nyt ovat. He solvaavat meitä. Heidän kasvonsa ilkkuvat meitä. Ja se palaa nyt poltinraudalla meidän mieleemme. Olkoon siis niin.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 12. On perjantai-iltapäivä ja työviikko alkaa olla pulkassa.

  Olisin juuri nyt hyvin, hyvin optimistinen. Tiedän, että moni ei voi nähdä mitään optimistista nykymaailmassa, jossa rikollinen ja maanpetturi palkitaan ruhtinaallisesti ja kunnon isänmaallinen ihminen uhataan vangita pelkästään siksi, että hän sanoo mielipiteensä.

  Silti, aivan todella, kiistämättä, täysin selvästi, ajat ovat kuin ovatkin muuttumassa. Meitä valkoisia kansoja kohtaan hyökätään säälimättä ja juuri nyt mielipidevaino on jo täyttä totta myös Suomessa.

  Mutta, hyvät taistelutoverit, tähän on syy. Tämä ei ole suunniteltua, tämä julkea hyökkäys. Vihollinen halusi päästä tavoitteeseensa ”demokraattisesti”, sievästi. Vain palkitsemalla maanpetturit ja katsomalla sivusta, kun limaiset lakeijat itse tuhoavat kansansa.

  Tämä ei kuitenkaan onnistu. Vastoin kaikkia odotuksia vastarinta on vahvistumassa joka puolella ja koko ajan kiihtyvässä tahdissa. Se näkyy kaikkialla ja koko ajan. Ihmisten äänensävy on muuttunut ja katse on tarkempi.

  Ei kannata olla huolissaan numeroista. Suuri osa kansaa on aina passiivista, tämä on kansa.

  Me tarvitsemme vain kriittisen massan ja se massa on paljon, paljon pienempi kuin kukaan voi kuvitella.

  Esimerkiksi Jesse Torniaisen kimppuun hyökättiin säälimättä ja hänet ja koko Vastarintaliike haluttiin demonisoida, mutta kuinka kävi?

  Täysin päinvastoin.

  Vain muutenkin hengettömät ja täysin aivopestyt yksilöt vahvistivat kantaansa, mutta se ei ole mikään menetys, se ei merkitse mitään. Päinvastoin, se on jopa hyvä, sillä se luo turhaa turvallisuudentunnetta arkkivihollisen leiriin.

  Tosiasiassahan Vastarintaliike sai uskomattoman paljon julkisuutta ja nyt Suomi todellakin tietää, että maassa on ihmisiä, jotka kertakaikkiaan eivät alistu. He näkevät tämän ja se jää heille mieleen.

  Maanpetturien logiikka ja dynamiikka vaatii jatkuvaa vihollisen leimaamista, mutta nyt se kääntyy heitä vastaan, sillä juuri nyt kaikki julkisuus on hyväksi.

  Tuhannet, kymmenettuhannet suomalaiset odottavat näkevänsä juuri Jessen tapaisia miehiä ja naisia. Miehiä ja naisia, jotka eivät alistu siihen, että HUORAAVA ELIITTI haluaa muuttaa kauniin maamme Kongoksi tai Ruotsiksi, jossa naisia raiskataan ryöstelyn ja murhaamisen välissä.

  Vastarinta elää nyt monien suomalaisten sielussa. Tuli palaa ja he vain odottavat sitä, että muutkin nousevat ylös ja moni heistä nousee ylös.

  Koskaan ei maanpettureilla ole ollut vähempää aikaa siihen ikävään mehuhetkeen, joka päättyy, niin, ikävästi. Ja kaikki heidän tekonsa nyt vain pahentavat tilannetta, sillä he eivät voi muuta kuin valehdella ja valehdella ja valehdella. Heidän päivänsä ovat, kirjaimelllisesti, luetut.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 13. ”Vihreiden Heli Järvinen valehteli suoraan sanoessaan, että ”Vastarintaliikkeen jäsen surmasi suomalaisen miehen”, vaikka uhri kuoli 6 päivää tapahtuman jälkeen ja oli siinä välissä vielä kotona. Järvinen puhui todellakin suuta suuremmalla, koska ruumiinavauspöytäkirjaa ei ole vielä julkistettu, puhumattakaan, että tapahtuneesta olisi oikeuden päätös …”

  Eikö toisen syyttäminen murhaajaksi, kunnes toisin todistetaan, olekaan enää laitonta ?

  Kuka tekisi tutkintapyynnön Vihreiden Heli Järvisestä ?

  Ko. mahdollinen perätön syytös löytyy tuolta http://areena.yle.fi/1-3500813 about 01:31:33 eteenpäin…

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 14. Poliittinen eliitti (lue paskasakki) luottaa siihen että kansa katsoo tositeeveetä eikä pullikoi. Miten väärässä sitä ihminen voikaan olla. Ilja Janitskinin puolesta järjestetyssä mielen osoituksessa oli vanhuksia, nuoria ja keski-ikäisiä. Siilinjärvellä huolimatta anarkistien möykästä merkittävimmän puheen piti nainen joka oli ollut naimisissa Irakilaisen kanssa parikymmentä vuotta. Saarijärvellä käpälöidyn tytön äiti antoi kuulua kuka käskee ja mitä. Niinkö sitä siellä arkkadianmäen sirkuksessa luullaan että jollakin viistolla päätöksellä saadaan tämä kansa hiljaiseksi? EI KÄY. On vanhastaan tunnettua se että suomalaista on vaikea suututtaa mutta kun hänet sitten saadaan vihaiseksi, niin se viha on synkkää, mustaa ja kauan kestävää. Älkää tet perkeleet pelleilkö enää meidän kustannuksellamme.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 15. ELIITIN HUORAT ilkkuvat sormi pystyssä sitä suomalaista 86-vuotiasta vanhusta, jonka vähä-älyinen palefaceisti tappoi kylmästi Puotilan kirkon edessä.

  Nämä omaa kansaa solvaavat ja pilkkaavat ELIITIN HUORAT näkyvät selvästi. Me kaikki näemme heidät ja loput ELIITIN HUORAT näkyvät palefaceistien videolla.

  Olkoon heidän karmansa koko heidän loppuelämänsä huolten ja murheiden karma. Kulkekoon heidän kannoillaan musta varjo ja pelko. Olkoon heidän unensa levotonta ja tuskaisaa. Kuulukoon heidän asuntojensa sisällä vinkuva tuuli ja saranoiden kitinä.

  Olkoon heidän viimeinen hetkensä tuskainen ja ahdistunut, kipujen täyttämä.

  Tämä olkoon heidän karmansa.

  Karmansa jokainen ansaitsee itse. Ja he ovat sen todellakin itse omilla teoillaan ansainneet.

  Viattomina surmatut suomalaiset huutavat oikeutta ja karman laki jakaa oikeutta…

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 16. Lasketaanko Palefacen puukkokuoro ääriliikkeeksi vai onko puukottaminen ja murhaaminen pienempi paha kuin vaikkapa jonkun nationalistisen lipun heiluttaminen julkisella paikalla?
  Tähän kysymykseen olisi mukava saada vastaus kaikilta noilta tämän jutun valokuvan ihmisiltä.

  ps. mielestäni ei ole kansanedustajalta hyvää käytöstä näyttää keskisormea

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 17. Nyt sitten vaaditaan viestisalaisuuden rikkomista eli isoveli lukee sähköpostit ym. Kuin aikataulussa näitä säädellään elikkäs kun kielletään toisinajattelu, niin toiminta netissä urkitaan myös ja kitketään juurineen kaikki toiminta tai pidetään silmällä. Kansalle myydään kaikki kansallisen turvallisuuden uhkaan vedoten. Viestiurkinta on kuitenkin tarkoitus tehdä massoittain ja muutenkin siis jo muutama kansallissosialisti on selvästi jokin ”kansallinen uhka” tässä maassa eliitin mielestä. Tietenkin juuri nationalismi kitketään verkko- ym. urkinnalla. Se on kaikkein tärkeintä. Ovathan juuri kaikki muut kuin kansallisssosialistit se todellinen uhka tälle maalle ja toisaaltatämä uhka on vallassa ja sille nationalismi on kaikkein ikävin juttu.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat