Yle Watch: Ylen propagandakomppania tukee fanaattisesti siirtolaisoffensiivia

Viimeistään viimeisen kahden viikon aikana on käynyt selväksi, että valtavirran mediakenttä kokonaisuudessaan esittää vain yhtä ainoaa näkökulmaa kolmannen maailman invaasiosta Eurooppaan.

Valtamedioiden uutisointi on harvinaisen yksipuolista ja moraalisesti käskevää, jopa uhkailevaa. Ensinnäkin kaikki ”siirtolaiset” ja ”pakolaiset” täytyy ottaa maahan, vaikka sillä rikottaisiin Dublin-sopimuksen ensimmäisen maan sääntöä. Kansalaisten pitäisi hyväksyä invaasio vastaan mukisematta ja vain siksi että meillä on velvollisuus auttaa eli elättää heitä, vaikkei sitä kerrotakaan mikä taho meille on tuollaisen velvollisuuden asettanut.

Toiseksi, uutisissa keskitytään vain maahantulijoiden kohtaloihin ja heidän tulkintaansa kovasta kohtalostaan. Yleensä sympatiaa ja syyllisyyttä yritetään heruttaa erilaisilla laskelmoiduilla nyyhkytarinoilla, joihin eurooppalaisten toivotaan regoivan positiivisesti. Kolmannelle osapuolelle eli meille koituvaa maahantunkeutujien tuomaa haittaa, uhkaa ja tuskaa ei käsitellä lainkaan. Jos siitä jotain mainitaan, se on yleensä pilkkaa, jossa ”pahojen rasistien” tunteista ei kannatakaan välittää, sillä ollaanhan nyt tekemässä parempaa maailmaa, johon eivät rasistit kuulu! Tai oikeastaan loogiseen lopputulokseen vietynä Eurooppaan ei tule kuulumaan valkoisia lainkaan. Uusi eurooppalainen Afrikka odottaa ihmiskuntaa kaikkine herkkuineen – hyppykuppineen, aidseineen, heimosotineen ja savimajoineen.

Mikko Ellilä pukee fb-päivityksessään sanoiksi sen, jonka monet ovat huomanneet viime aikoina mediassa ja erityisesti Ylessä:

”Mokuttajat ovat viime aikoina ryhtyneet entistäkin intensiivisempään propagandaoffensiiviin. Viime kuukauden aikana valtamediassa on julkaistu varmaan enemmän mokutuspropagandajuttuja kuin yleensä vuoden aikana. Tähän on selkeä syy: Afrikasta ja Lähi-idästä tulevien laittomien ”turvapaikanhakijoiden” vyöryminen Suomeen loppukesästä suunnattomina massoina on saanut Suomen kansan huomaamaan, että maahanmuuttoa pitäisi rajoittaa, ja tästä syystä mokuttajat ovat menneet paniikkiin, pelätessään kansan mielipidettä, ja toitottavat joka tuutista entistäkin enemmän sitä vanhaa propagandamantraansa, että massiivinen ihmisvirta kehitysmaista Suomeen on muka hyödyllistä Suomelle. Mokuttajat ilmeisesti luulevat ihan tosissaan, että jos he hokevat valheellista propagandaansa entistäkin maanisemmin, suorastaan hysteerisesti joka paikassa samaa fanaattista mantraa huutaen, ihmiset alkavat yhtäkkiä uskoa heidän sairaisiin valheisiinsa.”

Yle Watch on koonnut joukon Ylen nettisivujen linkkejä viimeisen vajaan viikon ajalta, joissa käsitellään ”pakolaiskriisiä” eli Eurooppaan kohdistuvan muukalaisinvaasion ryöstöretkeä veronmaksajien kukkaroille ja tyttäriemme makuukammareihin.

 

Uutismanipulaatio 1: Ylen nettisivuilla juttu Näkökulma: Budapestin huonot elintasopakolaiset.

Näkökulma eli siis joku uusi kulma tutusta aiheesta? Älä unta näe jos Yleä luet. Ylen tulokulma on aina sama. Kuten Henry Laasanen tuoreessa blogikirjoituksessaan toteaa:

”Median tulokulma on aina maahanmuuttajamyönteinen, feministinen jne., koska se on ’oikea’ ja ’inhimillinen’ tulokulma. Kaikki ’oikeaa’ ja ’inhimillistä’ tulokulmaa vastaan rikkovat mielipiteet tai faktat edustavat ei-toivottua vihapuhetta tai älämölöä, vaikka niissä ei olisi mitään lain vastaista.”

”Haastattelun lopuksi tarjoan hänelle 20 euroa. Hän kieltäytyy jyrkästi, kolme kertaa. Aika huono elintasopakolaiseksi.”

Eli pakoloinen aikoo kustantaa loppuiän oleskelunsa ja lastensa elättämisen Saksassa omasta pussistaan? Nimenomaan loppuiän vai oletteko kuulleet pakoloisesta joka on palannut kotimaahansa? En minäkään.

 

Uutismanipulaatio 2: Arkkipiispan vetoomus seurakunnille: ”Antakaa nopeasti apua turvapaikanhakijoille”.

”Piispat muistuttavat, että seurakunnissa on syytä varautua myös siihen, että apua pyydetään silloin, kun ihmiset saavat kielteisiä turvapaikkapäätöksiä.”

Toisin sanoen piispat yllyttävät ja valmistautuvat rikoksen tekemiseen. Normaalisti tällaiset henkilöt saisivat potkut työpaikastaan, mutta koska pinkkilibeerali ev.lut kirkko on läpeensä korruptoitunut marxilaisella materialismilla, ei pieni synti vihtahousun hyväksi sitä enää paljon paina.

 

Uutismanipulaatio 3: Mitta täyttyi vihapuheesta – MTV ja HS rajoittavat nettikommentointia.

– Verkkokommentoinnin toivottiin lisäävän demokratiaa ja avointa keskustelua yhteiskunnassa, mutta se on tuottanut meille pettymyksen. Varsinkin viime vuoden aikana keskustelu on muuttunut hyvin kärkeväksi ja aggressiiviseksi, jopa vihapuhetta sisältäväksi, toteaa Jääskeläinen.

Tuotti pettymyksen, koska kansalaisaktiivit osaavat löytää verkosta muita lähteitä, jotka todistavat valtamedioiden kuten Helsingin Sanomien valheet, vääristelyn ja valikoivan näkokulman laittomassa kansainvaelluksessa. Mediakriittinen Suomalian Sanomat -blogi paljastaa viime tiistain bloggauksessa mitä Hesarin ja muidenkin suurten medioiden nettikommentointikiellon takana piilee:

Kyseessä on ilmeisesti joku valtamedian päätoimittajien äskettäin keskenään sopima yhteinen linja, että maahanmuuttouutisia ei enää saa kommentoida lainkaan, koska muuten kommenteista näkyisi, mitä mieltä kansa on maahanmuutosta. Se, että maahanmuuttoaiheisten kommentointi on päätetty kokonaan estää juuri nyt, kun Suomeen on viime aikoina vyörynyt laittomien turvapaikanhakijoiden tulva Afrikasta ja Lähi-idästä useiden Euroopan maiden kautta, viittaa siihen, että valtamedia nimenomaan ehdottomasti kannattaa tätä tulvaa, ja siksi haluaa estää ihmisiä esittämästä mielipiteensä siitä. Löpinä ”vihakommenteista” on paskapuhetta, koska suurin osa maahanmuuttouutisiin tulevista kommenteista ei ole mitään ”ampukaa neekerit”-tyylistä väkivaltaan kiihottamista, vaan aivan asiallisia ja järkeviä maahanmuuttokriittisiä kommentteja tyyliin ”Suomella ei ole varaa elättää pakolaisia, koska suomalaisten omiakin julkisia palveluita leikataan koko ajan” tai ”nuo eivät ole todellisia pakolaisia, koska ovat kulkeneet useiden turvallisten maiden lävitse ennen kuin ovat tulleet Suomeen”. Mokuttajat käyttävät sensuurin perustelemiseksi koko ajan sellaisia termejä kuin ”vihapuhe” tai ”ihmisarvon loukkaaminen”, mutta eivät koskaan anna mitään esimerkkejä siitä, millaiset kommentit heidän mielestään ovat sellaisia, eivätkä he suostu myöntämään, että on olemassa täysin asiallisia maahanmuuttokriittisiä argumentteja.

 

Uutismanipulaatio 4: Maahanmuuttovirasto laatii kiireellä ohjeita turvapaikanhakijoiden kotimajoitukseen.

Tässä puolestaan luodaan mielikuvaa että uusia miehittäjiä ollaan muka suurellakin joukolla majoittamassa maamme koteihin ja auttamassa heitä muutenkin suurilla panostuksilla. Tosiasiassa miehittäjien petikavereiksi ryhtyviä on suomalaisista äärimmäisen pieni joukko, lähinnä he ovat indoktrinoituja multikulti-friikkejä, mutta niin vain Yle haluaa antaa käsityksen että suomalaiset antautuvat mielihyvin uusien miehittäjien palvelijoiksi.

Kyse lienee samanlaista kuplasta kuin MTV3:n uutisessa, jonka mukaan ”10 000 islantilaista tarjoutui majoittamaan pakolaisia kodeissaan”. Tosiasiassa kyse on tahallaan luodusta uutisankasta, sillä konkreettisesti kotiaan tarjoaa vain muutama kymmenen moraaliposeeraajaa. Kuinka ollaakaan majoituskiiman aloitti pelkällä selkäytimellä ja tunteilla refklektoiva islantilainen nainen, jonka jälkeen ehdollistettu sopulilauma seurasi perässä fb-peukuilla, jotka eivät maksa mitään.

 

Uutismanipulaatio 5: Turvanpaikanhakijan voi kutsua kylään tai viedä sienestämään.

Samaa hulluutta yritetään pehmentää kotileikeillä ja muulla vieraanvaraisuus-teatterilla.

 

Uutismanipulaatio 6: Suomalaisten historia on tulemisia ja lähtemisiä – yhtä poikkeusta lukuun ottamatta.

Suomen historiakin pitää tulkita uudelleen niin että se voisi palvella monikulttuurista ulkomaalaisvyöryä, jossa ”syyrilaiset” (Suomeen tänä vuonna saapuneista ”pakolaisista” vain alle 3% on Syyriasta) eli Afrikasta saapuvat neekerit ovat luonnollinen osa Suomea. Siirtolaisuusinstituutin Pohjanmaan aluekeskuksen päällikkö Markku Mattila:

– Yhtenäinen suomalainen kulttuuri ja suomalaisuus ovat topelius-runebergiläinen kuvitelma, joka luotiin aikanaan kansallisromantiikan tarpeisiin ja sitä hyödynnettiin myöhemmin poliittisesti. Kun Suomen autonomiaa pidettiin uhattuna, sitä pönkitettiin tällä yhteinäisen kansan kuvalla. Suomi on luotu yhteiskunta, joka viime kädessä nuijittiin läpi kansakoululaitoksessa.

Mistä marxilaisesta sylttytehtaasta tällainen suomalaisviha ja halveksunta kumpuaa? Mattilan kannattaisi kaataa vain itselleen, kun sössöttää sellaisten sosaalisten konstruktioiden kuin monikulttuurisen puolesta omia poliittisia tarpeita silmällä pitäen.

 

Uutismanipulaatio 7: Pakolaisuus ei katso palkkapussia – yksi yöpyy matkallaan rekassa, toinen hotellissa.

Yle yrittää jälkeen kerran pilkkiä hyväuskoisilta suomalaisilta sympatiapisteitä uusien miehittäjien kohtaloilla, jotta antautuminen vihamielisen invaasion edessä sujuisi sutjakammin. Mitään toista näkökulmaa Ylellä ei tänne päästettyihin tunkeilijoihin ja etnisiin kilpailijoihin ole, koska sen tuoma totuus ei sovi valtioyhtiön agendaan ja olisi siten vihatotuutta.

 

Uutismanipulaatio 8: Ex-kiekkovalmentaja Alpo Suhonen suomii Suomea: Tunkkaista ja sulkeutunutta.

Yle on valjastanut viho viimeisetkin kulttuuri- ja urheilubolsut ajamaan uutta uljasta kansan vaihtoa. Kommunisti Sinikka Sokan turjake puhuu yhtä lämpimästi suomalaisista kuin neuvostoliittolainen politrukki. Vai että oikein filosofiaa. Varmaankin Marx-instituutissa. Kansanvihollinen, jonka Ajatusten Tonavia pitää välttää kuin ruttoa.

 

Uutismanipulaatio 9: Vastaanottokeskuksista purnaus on turhaa – kuntien ”ei” jyrätään tarvittaessa: ”Järeät aseet käyttöön”.

Mitäs sitä kansalaismielipiteestä ja demokratiasta, semminkin kun kansa on väärässä. Jonka vuoksi se pitää vaihtaa.

– SPR on hyvin tiukasti linjannut, ettemme perusta keskuksia, jos kunnan kanta on kielteinen. Jos tilanne menee riittävän pahaksi, viranomaisilla on kuitenkin oikeudet ottaa järeät aseet käyttöön ja kuntatasolla voidaan velvoittaa perustamaan vastaanottokeskus, kertoo SPR:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Arja Vainio.

SPR sälyttää kierosti vallankäytön valtiolle, jota se pitää marionettinaan omalle vallanhalulle ja päämäärille. Tälle järjestölle ei kannata antaa mitään, sillä lahjoitettujen rahojen avulla ylläpidetään SPR:n turvapaikkabisnestä samalla kun laittomasta maahantunkeutumisesta tehdään legitiimiä.

 

Uutismanipulaatio 10: ”Erilaisuus on rikkaus” – näin vanhustenkeskuksessa puolustetaan maahanmuuttajien palkkausta.

Jälleen yksi tuhansista propagandistisista kiiltokuvajutuista, jossa yhdestä löydetystä poikkeustapauksesta tehdään kaikkia afrkkalaisia ja ei-euroopplasia koskeva vääristynyt positiivinen yleistys. Sitä paitsi robotit nämäkin hommat tulevaisuudessa hoitaa, ei siihen tarvita Afrikasta raahattuja neekereitä ja somaleja, jotka tuskin muutenkaan mitään töitä tekisivät kun rahaa saa taikaseinästä ilmaiseksi.

 

Uutismanipulaatio 11: Jari Tervo: Seitsemänsataatuhatta rasistia

Yle ottaa nyt kaiken irti julkkiksista, joita se voi perustella kehitysmaalaisten tyhjäntoimittajien maahantunkeutumisen. Kukapa siihen tehtävään sopisikaan paremmin kuin kirjailija Jari Tervo, jonka viha suurta osaa suomalaisia kohtaan on erittäin tunnettua. Tervo on kohtuullisen taitava retorinen källittäjä, mutta eivät paskapuheet ja valheet argumentatiivisilla kuperkeikoilla todeksi muutu, joten herraa on edelleen syytä pitää kovan luokan valehtelija mitä tulee maahanmuuttoon ja monikultturismiin. Tervo:

”Suomalaisilla on ainutlaatuinen kyky nähdä kauas, muttei koskaan pitemmälle kuin oman työvuoronsa päättymiseen. Eikä tämä koske vain poliiseja. Suomalaiset erottavat lillukanvarret suurista asioista ja keskittyvät intohimoisesti niihin lillukanvarsiin.”

Tervo itse ei ymmärrä kannattamansa suomalaisvihamielisen rajat auki -poltiikan seurauksia tuleville sukupolville. Mukavalta kotisohvaltaan hän ajattelee kaukaisten ihmisten, miljardimassojen, hätää ja kuvittelee tuosta massasta siirretyn murto-osan pelastavan jotenkin maailmaa, vaikka sen seurauksena tuhotaan sekin osa maailmasta, joka on vielä säällisessä kunnossa ja järjestyksessä. Sanalla sanoen Tervon pakolais- ja maahanmuuttolinjaukset tarkoittavat jo keskipitkällä aikavälillä Suomen muuttumista Afrikan helvetinkoloksi. Uskomatonta kyllä, monien mielestä tällainen vastuuston farisealainen on Hieno mies.

Onnittelut kovasta suorituksesta mikäli jaksoitte kahlata läpi kaikki nuo linkatut Ylen pakkopullat!

PS. KUKA MUISTAA VIELÄ SEN, ETTÄ VAIN KUUKAUSI SITTEN MEILLE SANOTTIIN ETTÄ SUOMI OTTAA VÄLIMEREN ”PAKOLAISIA” 792…Meitä kustaan silmään ja pahasti. Poliittis-taloudellinen eliitti juonii omia kansalaisia vastaan piittaamatta yhtään kansanvaltaisuudesta. Tämä on maanpetos, josta pitää rangaista ankarimman mukaan – siis sellaisen lain mukaan joka vallitsi sota-aikana.

 

Julkaistu alunperin Yle Watch –verkkosivuilla.

8 kommenttia

 1. Vallanpitäjämme ovat asettaneet Ylen propagandatoimintaa johtamaan bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen. Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden hävittäminen, tarkoituksena helpottaa pääsyä lopulliseen päämäärään eli talmudisti-juutalais-pankkigangsterien Uuden Maailmanjärjestyksen super-diktatuuriin.

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 2. ”YLEn oppitunti oikeasta propagandasta Näin tehdään propagandaa, katsokaa. Mutta muistakaa että tämä on propagandaa. Aika härski veto Yleisradiolta, kommenteissa ihmiset jo ottavat kantaa propagandaan.
  Näillä propagandavideoilla Sinua yritetään aivopestä luovuttamaan maasi, ja maksamaan vielä siitä “pakolaisille” erinäisten tukien muodossa…”, http://mvlehti.net/2015/09/10/ylen-oppitunti-oikeasta-propagandasta/

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
 3. Siirtolaisuusinstituutin Pohjanmaan aluekeskuksen päällikkö Markku Mattilan mielipide on järkyttävä ja väärä. Uusi se ei ole, tätä samaa mantraa on toisteltu n.20 vuotta.
  Suomalaisilla on oma kieli ja me edustamme samaa pohjoista vaaleaa rotua. Kun 1000 vuotta sitten matkusti Varsinais-Suomesta Laatokalle, pysytyi kommunikoimaan vaivatta samalla kielellä. Olimme siis yhtenäinen ja sama kansa. Kansakoulu tai ”kansallinen herääminen” 1800 l. Eivät siis synnyttäneet keinotekoisesti ”Suomen kansaa”.
  Suomen kieli on se tärkein meidät yhteenliittävä asia. Nykyinen suomalainen pystyy vaivatta kommunikoimaan omalla kielellään vienankarjalaisten kanssa, vaikka nämä eivät koskaan ole kuuluneet samaan valtioon meidän kanssamme ( poislukien v.1941-44) saati käyneet samaan organisaatioon kuuluvaa kansakoulua! Suomalaisuus on siis paljon laajempi ja vanhempi käsite kuin Suomen valtio.

  Miksi sitten joku oman viiteryhmänsä vihaaja valehtelee? Ehkä tämä Mattilakin hyötyy maahanmuuttajista, mutta hänellä on huono omatunto siitä mitä hän tekee. Tukahduttaakseen pahan olonsa hän ja muut hänen kaltaisensa uskottelevat että ”mitään suomalaisia ei oikeasti ole olemassa”. Näin ei voi luokata sitten ”suomalaisia”!

  Ps. Onko muuten olemassa ”somaleja”, ”syyrialaisia” tai edes ”ruotsalaisia” jos kriteeriksi otetaan Mattilan malli?

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 4. Valitettavasti minun täytyy todeta ,että olette suurelta osin oikeassa,valitettavasti. Aivan jotain muuta tämän ja monen muun asian korjaamiseksi pitää tehdä. Mielellään olisin tukemassa jotain sellaista josta on oikeasti hyötyä,mutta mistään sellaisesta ei puhuta mitään. Kun meidän talous ei ole kunnossa ja kun maahan otetaan lisää toimettomia ihmisiä,niin siitä ei hyvä seuraa, vaikka miten sydän avoimena asiaan suhtaudutaan.

  Tyhmyri ” Vain tiukasti kontrolloitu ja harkittu maahanmuutto on vastaanottajalle edullista. Valitettava historiallinen fakta. Epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka on pelkkää historiaa. kuolleiden kansojen historiaa.”

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 5. Eduskunnassa pitäisi tehdä kysely kuinka moni kansanedustajista /ministereistä uskoo kuussa
  käyntiin,holokaustiin,9/11 viralliseen versioon jne.

  Tuloksista nähtäisiin suoraan kuinka moni on korruptoitunut salaseuran jäsen tai muuten vaan idiootti.

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
 6. Ja mitään ei tule tapahtumaan ennen kuin kansa nousee vastaan..suomen kansa kun on helvetin tyhmää.harvoin näkee yhtä tyhmää ja alistuvaa kansaa…miksei venäjä ja kiina ota vastaan neekeri ja arabilaumoja? Siksi kun he eivät halua elättää loisia..kiinassa asuneena en nähnyt kovin montaa neekeriä tai arabia ja nuokin jotka näin oli turisteja..eli olenko rasisti kun en halua elättää noita loisia ja raiskaajia?

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 7. »Suomalaiset erottavat lillukanvarret suurista asioista ja keskittyvät intohimoisesti niihin lillukanvarsiin» – Tervon mielestä joku kenkäkeräys on tärkeämpi asia kuin oman valtion ja omien kansalaisten huutavien tarpeiden hoitaminen? Infrastruktuurimme mätänee käsiin – sekö on »lillukanvartta»? Onneksi en ole eläissäni lukenut yhtäkään em. aasin kirjaa.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 8. En ole rasisit, eriväriste ihmiset on samanarvoisia, tietty.. Mutta siihen EN SUOSTU että USA ja Israel ja ehkä muutkin maat ovat luoneet TAHALLISESTI tämän siirtolaisaallon..tarkoituksena ”Hajoita ja hallitse” ”kivanha sotataktiikka.. Taatusti heikäläiset järjestelee parhaita reittejä Euroopan läpi, ja OTTAA HYVÄT RAHAT siirtolais paroilta.. Ja kaiken tarkoitus on aikaansaada kaaos Eurooppaan, ja kohta onkin Isisin terroristeja päässyt ( lue: värvätty ) mukaan pakolaisten mukaan. Joka puolestaan ”oikeuttaa” poikkeuslait ja oikeuksien riistämistä kansalaisilta.
  Lukekaa tämä viesti vuoden kuluttua ja nähkää olinko oikeassa. Kyseessä on 9/11 kaltainen törkeä silmiinsahaus massiivisessa mittakaavassa,, jonka järjesttivät ne joille RAHA on Jumala..

  Plusääni(7)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat