Yleisradion ja HS:n valehtelijat

Yleisradio, HS ja muu perinteinen suomalainen sumutusmedia on käynyt rajua, useita kuukausia kestävää mustamaalauskampanjaa Unkarin ja Puolan johtoa vastaan.

Maihin on lähetetty kirjeenvaihtajat, toimittajat joiden tarkoituksena on mustamaalata maiden johtoa, unkarilaisia ja puolalaisia. Tarkoituksena ei ole tehdä journalismia ja kertoa asioista miten ne on.

Unkarissa on järjestetty eilen kansanäänestys joka koski EU:n turvapaikanhakijoiden pakkokiintiöitä. Kansa sanoi selkeästi EI TURVAPAIKANHAKIJOILLE, noin 98% vastusti kansanäänestyksessä. Ennen kansanäänestystä suomalaisten toimittajien kiihkomielinen valehtelu vaan kiihtyi ja homma jatkuu edelleen, kun suomalaiset toimittajat ja kaikensorttiset kiihkoilijat toitottaa, ettei äänestysaktiivisuus ollut kun 45%, eikä ollut 50% ja siten tämä ei ollut legitiimi.

Tuntuu myös erittäin oudolta, että enemmistö suomalaisista ovat hiljaa ja nielevät kaiken roskan mitä heille syötetään. Tämä koskee ihan järki-ihmisiä joista tuli yksinkertaisesti ORJIA jotka rahoittavat valehtelun, mädätyksen ja tekevät tämän vielä tunnollisesti ja uskovat järjestelmään.

arre3

Muutama tärkeä seikka toimittajien asenteellisuudesta kun ne aivopesee kansalaisia:

1997 ”Unkarilaiset tukivat odotetusti maansa NATO-jäsenyyttä. Pohjois-Atlantin liiton jäsenyyttä kannatti runsaat 85 prosenttia ja vastusti vain vajaat 15 prosenttia äänestäjistä viime sunnuntain kansanäänestyksessä. Äänestysvilkkaus oli valtakunnallisesti keskimäärin 49,2” Toimittajien mielestä OK.

2003. Äänestys EU jäsenyydestä Unkarissa – 12. huhtikuuta (83,76 % kannatti jäsenyyttä, 45 % osallistuminen) Toimittajien mielestä OK.

”Yhdysvaltain kongressivaalit 2014 järjestettiin 4. marraskuuta 2014. Kongressivaaleissa valittiin kongressin edustajainhuoneen kaikki 435 edustajaa sekä kolmannes senaattoreista eli 33 senaattoria (ja näissä vaaleissa lisäksi 3 täyttöpaikkaa) kongressin ylähuoneeseen eli senaattiin. Kongressivaalien kanssa samaan aikaan pidettiin joukko paikallisvaaleja, esimerkiksi 36 osavaltioon valittiin kuvernööri.

Välivaalit olivat kaikkien aikojen kalleimmat, sillä kampanjointiin käytettiin lähes 4 miljardia dollaria. Äänestysprosentti jäi kuitenkin alhaisimmaksi sitten toisen maailmansodan, vain 36,4 prosenttiin.” Toimittajien mielestä OK. Vaikka vähänkin sivistynyt ihminen ymmärtäisi minkä tason asioista päättää USA:n kongressi ja miten paljon nämä asiat vaikuttaa myös ympäri maailmaa. Eli ei mitään ongelmaa kun 35% äänestäjistä tuli uurnille.

Nyt kun 98% unkarilaisista vastusti turvapaikanhakijoiden pakkosijoittamista Unkariin ja äänestysprosentti oli vaja 44%, tämä on väärin – tämä on yksinkertaisesti väärin suomalaisten toimittajien mielestä jotka jatkaa panettelua ja valehtelua.

 

Lähde: Arre Kougappi / Facebook

13 kommenttia

 1. Tämä on itsestään selvyys kaikille niille ihmisille jotka pikkuisenkin katselevat ulkomaalaisiamedioita. Itse en ole vuoteen avanut yhtään ainutta Suomalaista mediasivustoa. Siis, valtamediasivustoa. TV-uutisetkin jos sattuvat tulemaan silloin kun olen olohuoneessa, lähinnä suututtavat. Usein olen miettinyt että miltähän ”uutisankkureista” tuntuu kun he tietävät puhuvansa paskaa ja valehtelevansa tv-ruudussa koko kansalle? Millainen olo heillä on kun he menevät nukkumaan? Tuleeko sellainen tunne että ”olipas hyvä päivä, taaspalveltiin koko kansaa”. Vai tuleeko sellainen olo että ”…keleen …kele, …tanan …tana”. Jälkimmäinen osoittaisi normaalia aivotoimintaa ja omatuntoa joka vielä toimii. Kaikkein alinta kastia ovat ne jotka perustelevat omaa käytöstään sanomalla ”Näin käskettiin lukea” tai ”Meille annettiin tekstit”. Se osoittaa täydellistä selkärangattomuutta, omantunnon puuttumista sekä kaiken uhraamista rahan vuoksi. Tällaiset ihmiset tekevät mitä tahansa saadakseen rahaa ja valtaa. He uhraavat rahan vuoksi koko perheensä ja koko kansan.

  Oma napa on toisilla niin suuri ettei sen reunojen yli nähdä muuta maailmaa. Ei edes omaa perhettä joka on kaikkein tärkein asia maailmassa.

  Plusääni(34)Miinusääni(1)
  1. Kyllä valtamedian koko kuva on vielä paljon karmeampi.

   Valtamedian ylin johto TIETÄÄ OIKEIN HYVIN, mitä se tekee. YLE:n, MTV:n ja HS:n, toimitusjohto tietää valehtelevansa, vääristelevänsä, peittelevänsä. Se on aivan selvää.

   Perustelu on, tietenkin, poliittinen. Totuutta näille ihmisille ei ole olemassa, on vain haluttu käsitys siitä, minkä PITÄISI OLLA TOTTA.

   Ylin johto on rikollista maanpetturiporukkaa, jolle vain ceausescut on oikea ratkaisu.

   Alempana, keskijohdossa ja ankkureina, on suurelta osin samaa tiedostavaa maanpetturiporukkaa, mutta joukossa on, tietenkin, myös hyväntahtoisia idiootteja. Lopputulos on silti sama: Oman kansan halveksunta ja tuhoaminen. Sääliä ei tarvita näidenkään osalta.

   Tätä kaikkea tehdään pääosin rahan ja vallan takia, toki joukossa on ylimmän johdon osalta myös aitoa halua rangaista, vangita, ja lopulta, tappaa niitä ihmisiä, jotka eivät nöyrästi tottele käskyä mennä teuraaksi. Ihmiset eivät ymmärrä, että HE TIETÄVÄT, MITÄ HE TEKEVÄT. Nämä ihmiset HALUAVAT TUHOTA VALKOISET KANSAT.

   Se, että se on lähes mahdotonta uskoa, ei tee asiaa vähemmän todelliseksi.

   Venäjällä viime vuosisadan alussa monet hyväntahtoiset ihmiset halusivat uskoa vallankumoukseen ja sen yleviin tarkoitusperiin ja tavoitteisiin, mutta varsinainen tiedostava (((vallankumousylimystö))) TIESI HALUAVANSA TAPPAA VEVÄJÄN KANSAN.

   Niin nytkin, (((globaalieliitti))) ja sen (((sorokset))), (((bankfeinit))), (((kahanet))) ja muu (((iankaikkinen vihollinen))) TIETÄÄ, MITÄ SE HALUAA. Ja he eivät edes peittele haluamaansa.

   Siksi tämä ryhmä ei ansaitse mitään sääliä, ei ymmärrystä, ei dialogia. He ovat tehneet selväksi, että he vihaavat meitä ja haluavat tuhota meidät, ei ole keskitietä, on vain he tai me.

   Ja se on heidän pyynnöstään. HE ovat sen meille selväksi tehneet.

   Plusääni(37)Miinusääni(1)
 2. Kyse ei ole ”Toimittajista”, vaan Politrukeista, jotka kynällä ampuvat omaa kansaansa selkään ja samalla tietenkin itse bunkkerin suojassa. Tämä on heidän ”työtään” eli käytännöllisesti katsoen palkkamurhaajia, jotka tieten tahtoen päämääränään ajaa Suomen kansa kohti lopullista tuhoa!

  Tämän voi täysin rinnastaa Neuvostoliiton armeijassa käytettyihin poliittisiinsotilasviranomaisiin eli Politrukkeihin, jotka v. 1939 Talvisodassa itse kyyristellen juoksuhaudan suojissa ampuvati toivottomaan ja varmaan kuolemaan johtaineeseen hyökkäykseen ajettuja neuvostosotilaita selkään murhaten niitä rippeitä, jotka pyrkivät palaamaan takaisin omille linjoille.
  En ole koskaan voinut estää tuntemasta myötätuntoa näitä tavallisia rivimiehiä kohtaan, jotka huonosti varustettuina totalitäärisen paranoidiaa sairastavan hirmuhallitsijan sotilaat lähetettiin paleltumaan ja suomalaisten sankarisotilaiden murhaavaan konekiväärituleen repeytymään riekaleiksi.
  Jos jotakuta häiritsee ”epäisänmaallinen” ajatus myös tavallisesta ryssä -sotilaasta, niin itse Mannerheimkin muisti mainita heidät viimeisessä Päiväkäskyssään rauhan tultua, jossa kiitti Suomen sotilaita jokaisesta sosiaaliluokasta siitä rohkeasta ja uljaasta taistelusta päättyneessä sodassa.

  Suomalaisten medioitten toiminta on ”häpeällistä” ”asemamaata” kohtaan ja paljastavuudessaan kertoo siitä vastemmielisestä alennustilasta joka Suomessa vallitsee.
  En pidä erityisen kunnioitettavana seikkana, että ”suomi-neito” on EU:n ”sängynlämmittäjä”.
  Kaiken kattava ”nyrkkisääntö”, joka pätee joka elämänalalla on: ”On paras kun seisoo omilla jaloillaan”!
  Ja sitä Unkari ja Puola nimenomaan tekevät.
  Mutta naapurimmekin sen jo tietävät. Tsuhnat ovat tsuhnia!

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Hieno, osuva kirjoitus juhalta. Neuvostoliitto on avainsana taaskin.

   (((Sama etninen ryhmä))) taas valmistelemassa valkoisten kansojen tuhoa. Sama metodi, sama porukka. Sama lopputulos. Samat hyväntahtoiset idiootit kävelemässä teuraaksi.

   Sama taistelu edessä.

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
 3. Mitä HS oikeasti tarkoittaa?

  Helvetillistä Sontaa.

  Mitä YLE oikeasti tarkoittaa?

  Yleistä Paskaa(Pasilan tai Pösilön mitalla)

  Vain teurastettavaksi vietävä lammas tilaa helvetillistä sontaa tai seuraa yleistä paskaa.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 4. https://www.youtube.com/watch?v=J39l1VlO-VI

  Swedish Paper Calls for the Extermination of People on the Right

  Henrik talks about Expressen writer Cecilia Hagen, a Jewish woman born in Sweden who calls for the extermination of “brown rats,” meaning right wingers, in Sweden.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Ei edes jaksa nähdä vaivaa kuinka kaikki euroopan johtajat ovat kipa päässä! Magneettimedian lukijoille selvä asia, mutta muslimit ovat kaiken takana 🙂 MINÄ EPÄILEN ETTÄ ESKIMOT OMISTAA PANKIT JA TIEDOTUS VÄLINEET JA KÄSKTTÄVÄT VAPAAMURAREITA YM. JUONIVAT SVEITSISSÄ BISSISSÄ MAILMAN HALLINTAA!! VITTU PAKKO OLLA MUSLIMIT!!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat