Ylen toimittaja jäi kiinni valehtelusta

Ylen toimittaja Eve Väyrynen teki Ylelle uutisen, jossa hän väitti joutuneensa ”uusnatsin tönäisemäksi” Helsingin Rajat kiinni! -mielenosoituksessa. Todisteeksi Väyrynen oli julkaissut MP3-tiedoston, jossa Yleä haukutaan rajuin sanamuodoin.

Valeuutisen tehnyt Väyrynen ei kuitenkaan ollut huomannut, että paikalla ollut mielenosoituksen osallistuja kuvasi koko tilanteen. Videolta käy ilmi, ettei mitään tönimistä todellisuudessa tapahtunut, vaan kyseessä oli tekaistu uutinen, jolla pyrittiin mustamaalaamaan kansallismielisiä.

Tapauksesta voi lukea tarkemmin MV-lehden sivuilta, joilla on nähtävissä myös video:
http://mvlehti.net/2016/02/01/ylen-toimittaja-valehtelee-rajat-kiinni-mielenosoituksesta-video-paljastaa-valehtelun/
http://mvlehti.net/2016/02/01/missa-menee-verorahoin-pidetyn-valheen-raja/


Video: ”Uusnatsit pahoinpitelivät toimittajan” kohdassa 5:50.

Video: Rasisminvastustajat lyö naista kohdassa 3:05.

Monen mielestä medialla vaikuttaa olevan kova tarve kehitellä kansallismielisistä negatiivisia uutisia, mutta sen sijaan monikulttuurisuuskiihkoilun nimissä tehdystä väkivallasta uutisoiminen tuntuu olevan valtamedialle vaikeampaa.

Viime syksynä ”feminismiä” markkinoivat vasemmistolaiset pahoinpitelivät kaksi naista Turun Rajat kiinni -mielenosoituksessa. Aiemmin syksyllä ”rasisminvastustajat” olivat pahoinpidelleet joukolla aivovammaisen miehen Tampereella. Vaikka edellä mainituista pahoinpitelyistä levisi kiistattomat videot pian tapahtumien jälkeen, oli medialla hankaluuksia uutisoida tapauksista.

Valtamedia syyttää usein MV-lehteä ”valeuutisten” tehtailusta, mutta todellisuudessa suosittu vaihtoehtomedia näyttäisi pikemminkin paljastavan tehokkaasti valtamedian valehtelua. Ylen toiminnasta tekee erityisen törkeää se, että kyseessä on verorahoin kustannettava media, jonka tulisi tiedottaa asioista puolueettomasti.

 

Uutinen julkaistu alunperin Kansallisen Vastarinnan verkkosivuilla.

11 kommenttia

 1. Ennemmin sääntö kuin poikkeus ,että ylen toimittajat valehtelevat palkkansa eteen.

  Samaa sarjaa kuin j.vehkoo josta uutisoitte.

  Eivät ilmeisesti osaa edes hävetä?

  Plusääni(30)Miinusääni(3)
 2. Tuntuu kuin valheella kävisi koko systeemi ja se antaa toimittajillekin luvan valehdella.

  Maahanmuuttopolitiikassa ei politiikkoihin voi enää luottaa, siitäkin huolimatta, että Sauli Niinistö antaa edes jotakin toivoa:

  Presidentti Niinistö: Eurooppa ei enää kestä kansainvaellusta
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020321061550_uu.shtml

  Mutta jäykkäniskainen ja kovakourainen SDPläinen politiikka ei anna kansalle edes minkäänlaista toivoa tai ymmärrystä, vaan päinvastoin, mikäli se heistä riippuu, niin Suomi täytetään laittomilla maahanmuuttajilla:
  Rinne hämmentyi presidentin puheesta
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020321062865_uu.shtml

  Suomalainen demokratia on osoittanut kyvyttömyytensä toimia. Mitä pakolaiskysymykseen tulee, niin suomalainen demokratia on romahtanut kansalaisten silmissä. Samoista syistä myös poliisi- ja oikeustoimikin alkaa olla romahtamassa, niin omilla ollaan (Ruotsissahan tämä on jo romahtanut).

  `Tartteis tehdä jotakin`.

  Sveitsin poliittinen järjestelmä ja suora demokratia
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sveitsi

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 3. Kylläpä se tossa videossa näkyy kyn maastotakkinen tönäsee toimittajaa, tarkkaan vaan pitää katsoa kun on toinen tyyppi edessä. En kuulu ylen kannattajiin enkä myöskään vastustajiin mutta sokeakaan en ole.

  Plusääni(3)Miinusääni(17)
  1. Saatanan puusilmä ota ne silmät käteesi kun et mitään näe!

   Ei tuossa tapahdu mitään muuta kuin nuori Suomalainen mies hieman käsisyrjällä hipaisee läskiperseistä feministitoimittajaa.

   Tietysti tämä ”kalkkuna” meni tarkoituksella irvimään että saisi jotain millä mukamas näyttää nämä rohkeat nuoret miehet huonossa valossa!

   Parasta mahdollista jatkoa ja kevään odotusta rajat kiinni porukka kaikkialla Suomessa!

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
 4. Minä olen huonosti koulutettua, epäterveellisesti syövää, muukalaisia ja homoja vihaavaa, kulttuuria inhoavaa valkoista roska väkeä, joten on automaattisen selvää että minun mielipiteelläni, minun kokemuksillani tai minun ajatuksillani noin yleensä ei ole mitään merkitystä. Minun sanomisiani saa vääristellä, minun olemistani arvostella; minähän olen omilla valinnoillani ajanut itseni umpikujaan. Mitään merkitystä ei ole sillä että valtio, aiemmin keräämänsä verorahat työntää mieluumin vaikka kenup.rseen kaivoon. Minä olen syyllinen. En asu helsingissä, en nauti taiteilija apurahoja, en tee nollatilastoja valtiovarain ministeriössä, en nauti eliitille suunnatusta taiteesta. Olen siis rasisiti. No hyvä ko hokasin. Ja miksikä en? Ollaan sitten pellistä peltiin ja nokka pystyssä. Minä EN tarvitse partalapsia, k.rpävammaisia, liian ruskettuneita tai ylipäätänsä väkeä joka ei edes leipäänsä osaa leikata. Mitä ihmeen isänmaan miehiä nämä tämmöset on joilla ei ole edes suomalaista sukunimeä? Stiller, Stub, Hägglund, Bieudet (tai sinne päin). Koko maa on myyty, kaikki on naitu pystyyn ja NYT, NYT pitää ottaa avosylin vastaan yksittäistapaukset. Maassa on ennätystyöttömyys ja ja pilipali tilasto nikkarointi ysi eurolla ja tämä poskisolistiremmi ei tee, siis ei tee yhtään mitään asioiden eteen. Joo-o, tervetuloo tänne vaan koko saatanan maailma.

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
 5. Siinähän se on tuossa ekassa videossa hyvin nähtynä tämä suomalainen ”vastarinta” ja nämä meidän urheat ”vastarintataistelijat” maastohousuissaan. Vastarinta tapahtuu siis kaljaa lipittämällä, mölyämällä toimittajille, ja kaljatölkki kädessä patsastelemalla. Seuraaviin miekkareihin pystytetään varmaankin jopa kaljateltat ?

  Eivätkä edes sanoudu irti tuosta kaljottelusta, vaan puolustavat päihteiden käyttöä ja vähättelevät sitä. Mv-lehti on ilmeisesti näiden pesä. http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=19607.0

  Tuossako on nyt sitten koko kuva tästä Suomalaisesta vastarinnasta, vai tämäkö on sitä suomalaista kulttuuria, minkä säilyttämiseksi pitäisi taistella? (Ei, En pysty, kuvottaa liikaa). Vieläpä marssiessa huudetaan ”Suomi on meidän”, ja sitten vedetään taas lisää kaljaa, tehdään natsitervehdyksiä ja mölytään.

  Omaa pesää ei siis haluta putsata, ja itsessään heissä ei tietenkään ole mitään vikaa, mutta muilta, esim. valtiovallalta vaaditaan mm. rikollisten kuriin laittamista ja naisten suojelua raiskaajilta ja hyvien tapojen noudattamista, kaikki tämä kaljatölkki kädessä. Tuollainen on todella irvokasta, nilkkimäisen irvokasta.

  Miten nuo miekkarit kaljaveikkoineen enää eroavat kaikesta muusta kulttuurimarxistisesta mädätyksestä ja tyypillisestä suomalaisesta lähiöpubin menosta, ei mitenkään. Tai ehkä tämä todellakin on sitä suomalaista kulttuuria?

  Aikamoinen loukkaus (ja möhläys järjestäjiltä) aidosti naisten oikeuksista huolestuneita ihmisiä kohtaan ja raiskauksen uhrin muistotilaisuutta kohtaan on sallia mm. kaljanjuonti ja muu perseily noissa tapahtumissa. Kuvottaa katsella tuota.

  Kaukisen ja kansan korvasyyhyn vastaavan mv-lehden seuraajille :

  http://kansanliike.net/tiedotteet/faktat-poytaan-kaukisesta/

  Jahas, nyt Sauli Niinistö (Suomen juutalaiseen velkahirttoköyteen vienyt nilkki) on myös vastannut kansan korvasyyhyyn, ja eikös mv-lehti ilman kummempaa kritiikkiä Niinistön menneitä tekoja kohtaan, hehkuta tätä asiaa?!? Typerykset, kerran nilkki, aina nilkki.

  Plusääni(7)Miinusääni(11)
  1. Mikäs vika suomalaisissa lähiöpubeissa? Varsinkin, jos kaupanpitäjä puotipuksu on joku italialaisenoloinen savolainen, jolla on himonussian kalapuikkoviikset. Voitko kertoa, mikä on suomalaisuutta mistä puhelet? Tarinan mukaan Gallen-Kallela, Sibelius ja Leino istuivat samassa pöydässä ryyppäämässä, kun Sibeliuksen piti lähteä Pietariin pitämään konserttia. Parin päivän päästä Sibeliuksen palattua Pietarista Gallen-Kallela ja Leino istuivat yhä samassa pöydässä ryyppäämässä.

   Suomalaisuus on omaehtoista suvaitsevaisuutta, mikä kasvaa ruohonjuuritasolta. Siellä ei ilmaisia ylennyksiä jaella, teot puhuu puolestaan. Pakkosuvaitsevaisuus tässä alasimella on tätänykyä. Sitä mukaa kun kv. pakkosuvaisevaisuudella jyrätään yli suomalainen omaehtoinen suvaisevaisuus, sitä mukaa katoaa myös suomalaisuus. Mielestäni suurin ero suomalaisten ja ruotsalaisten välillä on se, että molemmat olivat kerran Ruotsin vallan alla, mutta ruotsalaiset ovat yhä Ruotsin vallan alla.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
 6. Teidän jutuissanne on asiaa ja älyä hyvin vähän, suurin osa junttimaista pullistelua. Siis, olette oluttölkit kädessä seisovia juntteja.

  Plusääni(1)Miinusääni(13)
  1. Nimimerkille `junnu`.

   Tavallisia nuoria miehiähän tuossa videossa esiintyy. Ei mitään pullistelua havaittavissa. Ovat omistautuneet tärkeälle asialle. Siitä pointsit heille. Mielestäni Karjala-olut on parempaa kuin Lapinkulta, mutta makuasiahan se on.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
 7. Olisiko aiheellista tehdä tutkintapyyntö valtakunnan syyttäjävirastolle koskien yhteiskunnalle haitallisia poliittisia nuorisojärjestöjä kuten Kristillisdemokraattiset nuoret, Keskustan opiskelijaliitto. Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta, Svensk Ungdom (RKP-nuoret), Sosiaalidemokraattiset nuoret, Sosiaalidemokraattiset opiskelijat, Vasemmistonuoret, Vasemmisto-opiskelijat ja Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto (ViNo).

  Perusteina tutkintapyynnölle on edellä mainittujen järjestöjen suomalaisiin ja suomalaisuuteen kohdistuneet vihapuheet ja -kirjoittelu ja siinä sananvapauden väärinkäyttö, yhteiskuntarauhan rikkominen ja häirinnän ja loukkausten jatkumisen laajamittaisuus sekä pitkäkestoisuus.

  Yksittäiset rikosilmoitukset tulisi toimittaa ryhmäkanteena valtakunnan syyttäjävirastolle kokoamalla yksittäiset rikosilmoitukset yhteen. Varovaisempienkin arvioiden mukaan ryhmäkanteen allekirjoittaneita saattaisi kertyä aluksi > 100 000. Kansalaiset alkavat pelätä johtaako edellä mainittujen nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen vihapuheet vihatekoihin.

  Tarkoituksena olisi saattaa nuoriso- ja opiskelijajärjestöt yhdistymis- ja kokoontumiskieltoon ja lakkauttaa heidän ajatusterrorinsa, joka saattaa johtaa myöhemmin tekoihin sekä rasistinen ja suvaitsematon toimintansa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat