Ziobama paljastaa todellisen värinsä 3 päivää valintansa jälkeen

Ennen vaaleja keskusteltiin paljon siitä, miten presidenttiehdokkaiden ulkomaanpolitiikka eroaisi käytännössä, erityisesti suhteessa sionistien kasvaneeseen valtaan Yhdysvalloissa. Vaikutti siltä, etteivät erot välttämättä olisi kovin suuret. Nyt, kun amerikkalaiset ovat todenneet Obaman olevan se parempi vaihtoehto, saattaa osoittautua hänen olevan sittenkin paljon huonompi vaihtoehto, huomioon ottaen Yhdysvaltojen järjettömät sodat Israelin puolesta, vastoin amerikkalaisten etuja.

Obama on esiintynyt julkisuudessa Romneyta enemmän rauhaa ja oikeudenmukaisuutta puolustavana ehdokkaana. Myös sionistien media on edistänyt valhetta, että Nobelin palkinnon voittanut tummaihoinen presidentti olisi Israelin vastainen. Täyttä potaskaa! Jopa sionistien omistama Chicago Tribune otsikoi: ”Obama: Ensimmäinen juutalainen presidentti!”

Obama on siis sionistien ilkeille suunnitelmille paljon tärkeämpi ja käyttökelpoisempi presidenttinä kuin kovan linjan sionistina pidetty Romney. Obama on paljon paremmassa asemassa haaliakseen tukea tuhoisalle ja rikolliselle hyökkäykselle Irania vastaan nojaten ydinaserikoksiin, joihin Iran on syytön, mutta Israel varmasti syyllinen. Hän on paljon paremmassa asemassa pettämään palestiinalaiset.

Yksi Obaman ensimmäisistä teoista vaalivoittonsa jälkeen oli asettaa laajoja ja ankaria pakotteita Irania vastaan. Seuraavaksi hän usutti amerikkalaisten sionistidelegaation YK:ssa estämään Palestiinan pienimmätkin yritykset itsenäisyyden tavoittelussa. Palestiinalaiset olivat pyytäneet vain tarkkailijan asemaa YK:ssa. Sen lisäksi, että Ziobama estää palestiinalaisten oikeuden omaan valtioon Israelin 64 vuotta jatkuneen etnisen puhdistuksen jälkeen, heitä ei hyväksytä edes tarkkailijan asemaan YK:ssa.

Tässä Sionistiglobalistien maailmassa ainoat, joille sallitaan oman perimätietonsa, kansallisuutensa ja koskemattomuutensa säilyttäminen, tulevat olemaan sionistien heimojohtajat: keskuspankkien, median ja viihteen sekä hallitusten johtajat. Tapa jolla palestiinalaisille ei sallita omaa valtiota, vapautta tai edes Palestiinan passia, on sama mitä he ovat suunnitelleet koko maailmalle. Heidän hallinnassaan muut kuin sionistit eivät saa mitään todellisia oikeuksia! Globalismi ei ole kansainvälistä yhteistyötä, rauhaa ja keskinäistä kunnioitusta. Se on sotaa, tyranniaa ja ihmisten luokittelua, eräänlaista talouden, politiikan ja median imperialismia sionistien taholta.

Obaman puhemies YK:ssa myös ylisti Israelin terroristitekoja suuressa keskitysleirissä, jota kutsutaan Gazaksi. Ziobama kehottaa YK:n diplomaatteja ylistämään sionistimurhaajia ja tuomitsemaan palestiinalaiset uhrit.

Toivon ja unelmoin siitä, että vielä jonain päivänä kaikki tämän maailman ihmiset omassa itsenäisyydessään ja vapaudessaan liittyisivät yhdessä vastustamaan uhkaa eurooppalaisille, aasialaisille, afrikkalaisille ja koko maailman kansoille: Sionistien imperialismia, joka yleisesti tunnetaan globalismina.

– David Duke

Alkuperäinen artikkeli: http://www.davidduke.com/?p=37103

91 kommenttia

  1. Tietysti rikolliset juutalaiset tulevat tuhoamaan minut, kuten muutkin vastaan panijat ja ensiksi. Loput käsivät hitaammin. Suomalaiset ovat niin lampaaita, että sallivat juutalaisten tekeän heille mitä hyvänsä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 1. Tai näkeehän sen jo siitä, että poliisi alkoi tutkimaan vain siksi, että sitöä vaati ns. parempi väki

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. http://johnfriendsblog.blogspot.fi/2012/12/news-from-jews.html#comment-form

  Useat ItäEuroopan maat ovat taipuneet maksamaan rahaa ”komensaationa” juutalaisten holokaustissa kokemista kärsimyksistä. Myös omaisuuden palauttamisesta on kysmys. Herää kysymys, ovatko näytöt siitä, että omaisuutta on ollut, päteviä? ”Komensaatio” jostain huhaajutuista kuulostaa vielä kamalammalta. Tämä on hirvittävää. Rosvousta valheiden perusteella ja valtaosalta väestöstä on salattu juutalaisten valta-asema tai ainakaan sitä ei kukaan uskalla sanoa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Saksalaisia todellakin murhattiin 10 miljoonaa vielä sodan jälkeen. Koko sotahan oli oikeastaan suuri saksalaisten kansanmurha. Vastapuolella juutalaiste, joiden siis tulisi maksaa saksalaisille ja myös muista rikoksistaan kautta aikojen

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Vuodesta 1996 lähtien holokaustin kiistäminen on ollut Espanjassa rangaistavaa (rikoslain pykälä 607.2), mutta nyt 3.6.2011 Espanjan korkein oikeus teki Madridissa päätöksen, etteivät kansallissosialistisen ideologian levittäminen ja ns. holokaustin kiistäminen ole enää rangaistavia tekoja, klikkaa TÄSTÄ (myös TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ). Vaikka siis ”natsi-ideologia” ja holokaustin kiistäminen esiintyisivät yhtaikaa, se on täysin sallittua. Mauttomienkaan ilmausten esittäminen ei ole enää rangaistavaa, ellei kehoteta väkivaltaan (näin pyritään estämään mielivaltainen vainoaminen). Perusteeksi korkein oikeus esitti, ettei jonkin ideologian edustaminen sinänsä ole rangaistavaa.

    Tällä päätöksellään Espanjan korkein oikeus kumosi Barcelonan hovioikeuden vuonna 2009 neljälle henkilölle (Ramon Bau, Oscar Panadero, Carlos Garcia ja Juan Antonio Llopart) langettamat vankeustuomiot, joiden syynä oli se, että he olivat julkaisseet todisteita holokaustitarinaa vastaan, puolustaneet Hitleriä ja kansallissosialistista Saksaa valheita vastaan ja puolustaneet arjalaisten kansojen elämänoikeutta.

    On aivan oikein, etteivät lait suojele juutalaista rikollisuutta ja sorra omaa kansaa. On myös oikein, ettei ”kansallissosialismin ihannointia” voi mielivaltaisesti enää tulkita ”holokaustin hyväksymiseksi” ja siten ”rikokseksi”.

    Minä kyllä tekisin kommunismin ideologian ja koko juutalaisuuden ideologian rangaistaviksi, koska ne kehottavat väkivaltaan ja toteuttavat väkivaltaa, kuten historia ylen määrin osoittaa. Espanjan korkeimman oikeuden päätöksen mukaisesti kommunismi ja juutalaisuus olisivat Espanjassakin rangaistavia ilmiöitä. Olisi hyvä saada nämä ilmiöt kielletyiksi koko Euroopassa ja koko maailmassa.

    Ei tapahtunut holokaustia. Holokaustitarina on juutalainen huijaus (ja sellaisena rikos).

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. ”Holokausti” tarkoittaa väitettä, että kansallissosialistinen Saksa olisi järjestelmällisesti tuhonnut kuusi miljoonaa juutalaista pääasiassa myrkkykaasulla (Zyklon B:llä tai hiilimonoksidilla eli häkäkaasulla) keskitysleireillään toisen maailmansodan aikana. Väite on osoitettu valheeksi, pelkäksi myytiksi, ja siksi siitä tulisi luopua.

   Asiantuntijat ovat kumonneet myytin jo yli 20 vuotta sitten. Professorit Paul Rassinier (the Holocaust Story and the Lies of Ulysses), Robert Faurisson (lukuisia artikkeleita, esim. ’the Problem of the Gas Chambers’), Arthur Butz (the Hoax of the Twentieth Century) ja Wilhelm Stäglich (der Auschwitz Mythos) sekä Germar Rudolf (the Rudolf Report; Auschwitz Lies; Dissecting the Holocaust; Lectures on the Holocaust), Jürgen Graf ja Carlo Mattogno (molemmilla lukuisia kirjoja mm. eri keskitysleireistä) ovat todenneet, ettei yksikään dokumentti osoita Hitlerin tai kenenkään muunkaan antaneen määräystä kaasukammioista tai juutalaisten tuhoamisesta. Mikään dokumentti ei edes viittaa sellaiseen. Tuhoamissuunnitelmista, kaasukammioista tai kaasulla tappamisista ei ole olemassa yhtäkään saksalaista dokumenttia, eikä yhdessäkään dokumentissa puhuta kaasukammiosysteemin organisaatiosta, budjetista, hankinnoista tms. Ei myöskään ole yhtään varmennettua todistusta. Yhdenkään ihmisen ei ole osoitettu kuolleen keskitysleireissä myrkkykaasuun. Lisäksi he ovat todenneet, ettei massamurha olisi ollut teknisesti mahdollinen, ja sanovat, ettei väitettyä holokaustia ole tapahtunut.

   Amerikkalainen kaasukammioasiantuntija Fred Leuchter tutki v. 1988 Auschwitzin, Birkenaun ja Majdanekin leirit ja totesi, että kaasutusteoria on teknisesti täysin mahdoton ja ettei näissä leireissä koskaan ole ollut ihmisten surmaamiseen tarkoitettuja kaasukammioita (‘the Leuchter Report’; myöhemmin tarkennettuna ja täydennettynä ‘the Leuchter Reports’, mukana kolme muutakin Leuchterin raporttia).

   Jos kaasukammioiksi väitetyissä tiloissa (jotka paljastuivat tavallisiksi ruumishuoneiksi) kaasutusta olisi yritetty, se olisi Leuchterin mukaan ollut itsemurha: näissä ruumishuoneissa ei ollut tarvittavaa tiivistystä, joten kaasu olisi päässyt leviämään ympäristöön ja tappanut lähistöllä olijat, tai sitten yhteisen viemäriverkon kautta levitessään kaasu olisi vaarantanut koko leirin.

   Leuchter otti näytteitä väitettyjen kaasukammioiden seinämistä, ja niistä suoritetut kemialliset tutkimukset, jotka Germar Rudolfin tutkimukset (the Rudolf Report) ovat vahvistaneet, osoittavat vastaansanomattomasti, ettei ko. ”kaasukammioissa” ole lainkaan käytetty syaanivetyä (Zyklon B:n vaikuttava aine), kuten on väitetty! Jos olisi käytetty, syaanivety olisi jättänyt pysyviä ja silminkin havaittavia värillisiä syanidijäämiä seinämiin, kuten voidaan havaita niistä pienistä ”kaasukammioista”, joissa vaatteita puhdistettiin täistä. Leuchterin raportti paljasti siis, että kaasukammiot ja siten koko holokausti ovat pelkkä huijaus, jolla saksalaisia on syyllistetty, jotta liittoutuneiden ja juutalaisten järkyttävät ja vertaansa vailla olevat kauhuteot ja massamurhat (sodan jälkeen tapettiin yli 9 miljoonaa saksalaista, ehkä jopa 15 miljoonaa!) eivät tulisi valoon eivätkä juutalaiset ja liittoutuneet joutuisi vastuuseen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Saksan leireissä ja ghetoissa raivosi täiden välityksellä leviävä ja hyvin tappava pilkkukuume, joka niitti satoa niin leirien ja ghettojen asukkien kuin saksalaisten itsensä keskuudessa. Saksa tarvitsi ehdottomasti uhanalaisessa tilanteessaan kaiken mahdollisen juutalaistyövoiman tehtaisiinsa; leirithän olivat työleirejä, idässä lisäksi transitleirejä (juutalaisia siirrettiin itään). Siksi, inhimillisten näkökohtien lisäksi, kuolleisuuden vähentämisestä ja pilkkukuumeen vastaisista toimista tuli äärettömän tärkeitä.

   Reichsführer-SS Heinrich Himmler reagoi tietoonsa tulleisiin lukuisiin kuolemiin keskitysleireissä kirjoittamalla 16.12.1942 kiireellisen kirjeen SS:n taloushallinnollisen keskusviraston (WVHA:n) päällikölle Oswald Pohlille:

   On ehdottomasti ryhdyttävä toimenpiteisiin kuolleisuuden vähentämiseksi keskitysleireissä parantamalla ravitsemusta ja, mikäli mahdollista ja tarpeellista, työoloja. Leirien komentajat asetetaan henkilökohtaiseen vastuuseen tästä (facsimile painettu teoksessa ”Obozy hitlerowskie na ziemiach polskich 1939-1945”. Panstwowe Wydawnictwo Naukowe, Varsova 1979, s. 135-136);

   http://www.vho.org/GB/Books/dth/fndWeber.html (kohta 1.4).

   Tämän seurauksena Pohlin alainen, keskitysleirien tarkastusviraston päällikkö (leirien komentajien suora esimies) Richard Glücks, lähetti 28.12.1942 keskitysleirien lääkäreille (ja kopiona tiedoksi leirien komentajille) salaisen direktiivin (ohjekirjeen), jossa todetaan aluksi, että viimeaikaisissa kuljetuksissa eri leireihin 136 000 tulijasta noin 70 000 oli kuollut ja ettei sellaisen kuolleisuuden vallitessa koskaan päästä Reichsführer-SS:n (Himmlerin) vaatimiin leirivahvuuksiin. Kirje jatkuu:

   Leirien lääkäreiden on kaikin käytettävissä olevin keinoin alennettava kuolleisuutta eri leireissä. Paras keskitysleirilääkäri ei ole se, joka uskoo, että hänen täytyy pitää yllä tarpeetonta ankaruutta, vaan se, joka opastamalla ja keskustelemalla pitää eri työtyhmien työkyvyn korkeimmalla mahdollisella tasolla. Keskitysleirien lääkäreiden tulee entistä useammin valvoa vankien ravinnonsaantia ja yhteistyössä hallintoelinten kanssa tehdä parannusehdotuksia leirien komentajille. Nämä eivät kuitenkaan saa jäädä vain paperille, vaan leirien lääkäreiden tulee valvoa niitä säännöllisesti. Lisäksi leirien lääkäreiden on huolehdittava siitä, että työoloja eri työpaikoissa parannetaan mahdollisimman paljon. Sen vuoksi on tarpeellista, että leirien lääkärit tarkastavat työpaikat paikan päällä ja hankkivat tietoa työolosuhteista. Reichsführer SS (Himmler) on määrännyt, että kuolleisuutta on ehdottomasti alennettava (Nürnberg-dokumentti PS-2171, liite 2; NC&A red series, Vol. 4, s. 833-834).

   Glücks antoi pontta asialle huomauttamalla keskitysleirien komentajille 20.1.1943:

   Kuten olen jo tähdentänyt, keskitysleirien kuolleisuutta on alennettava kaikin mahdollisin keinoin (Nürnberg-dokumentti NO-1523; NMT green series, Vol. 5, s. 372-373).

   Lokakuun 26. päivänä 1943 suurimpien leirien komentajille antamassaan salaisessa käskyssä Pohl määräsi erityistoimenpiteitä sen varmistamiseksi, että internoitujen terveys ja tuottavuus säilyvät (Bundesarchiv, Koblenz, Bestand SS-Wirtschafts-Verwaltungshauptamt. Signatur NS 3/386). Jokaisen komentajan, hän kirjoitti, tuli henkilökohtaisesti huolehtia siitä, että tämä direktiivi tulee hänen leirinsä johtavan hallintoviranomaisen ja leirin ylilääkärin tietoon, joiden tuli antaa kuittaus sen saamisesta. Kopio määräyksestä tuli lähettää Himmlerille.Pohlin direktiivi alkoi painottamalla leirien tärkeyttä sotaponnisteluissa:

   Kahden viime vuoden aikana tekemämme työn ansiosta keskitysleirit ovat nyt ratkaisevan tärkeä tekijä asetuotannossa. Tyhjästä olemme rakentaneet vertaansa vailla olevat asetehtaat.

   Aikaisempina vuosina, silloisen kasvatuksellisen ja kuntouttavan tarkoitusperän vallitessa, ei ollut tärkeää, tekivätkö vangit tuottavaa työtä. Nyt kuitenkin vankien työtuotanto on tärkeä, ja kaikki komentajien, virkamiesten ja lääkäreiden toimenpiteet tulee suunnata ennen kaikkea vankien terveyden ja tuottavuuden ylläpitämiseen.

   [- -]

   Tässä suhteessa seuraavat asiat ovat tärkeitä:

   1. Työntekoon sopiva ja tarkoituksenmukainen ravinto.

   2. Sopiva ja tarkoituksenmukainen vaatetus.

   3. Kaikkien luonnollisten keinojen käyttäminen hyvän terveydentilan ylläpitämiseksi.

   4. Kaiken tarpeettoman ponnistelun välttäminen, ellei tuottavuuden ylläpitäminen suoraan vaadi sellaista.

   Sitten Pohl mainitsi joitakin erikoistoimenpiteitä vankien terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi:

   Keskipäivän lounaan tulee koostua – ei laihasta sopasta, vaan kiinteistä, tukevista ruoista.

   Lisäruoan ottamiseen on kannustettava.

   Ateriointi ja kunnollinen ruoansulatus vaativat lepoa. Sen vuoksi aterioiden aikana tulisi olla riittäviä lepotaukoja. Ei tarpeettomia marsseja. Ruoka tulee tuoda ihmisten luo, ei ihmisiä ruoan luo.

   Lämpimän ruoan lisäksi vaatetusta tarvitaan pitämään keho lämpimänä ja suojaamaan sitä kylmältä. Tämä on erityisen tärkeää niiden vankien kohdalla, jotka työskentelevät ulkona.

   Tulee huolehtia siitä, että yöaikaan saadaan ainakin seitsemän kahdeksan tunnin häiriötön uni.

   Nimenhuudot tulee pitää niin lyhyinä kuin mahdollista.

   Pohl mainitsi myös, että sairaiden vankien tuli sairaaloissa saada erikoisruokavalio heidän terveytensä palauttamiseksi ja että hyvästä työstä ja hyödyllisistä ehdotuksista vankeja tuli palkita bonuksilla.

   Vaikka tällaisia toimenpiteitä ei aina toteutettu niin kuin oli määrätty, nämä korkea tason direktiivit eivät jääneet ilman vaikutusta.

   Pohl raportoi Himmlerille syyskuussa 1943, että leirien kuukausittainen kuolleisuus oli laskenut kesän ja syksyn 1942 noin kymmenestä prosentista elokuun 1943 noin kolmeen prosenttiin. Hän totesi:

   Kuolleisuuden väheneminen johtuu pääasiassa siitä, että pitkään vaaditut hygieeniset toimenpiteet on nyt suoritettu ainakin suurimmaksi osaksi.

   Himmler kiitti Pohlia tämän työstä ja ilmaisi uskonsa, että tilanne muuttuu vieläkin paremmaksi, kunhan parempi viemäröinti ja paremmat saniteettitilat saadaan rakennettua. (Nürnberg-dokumentti PS-1469).Saksalaisten keskitysleirisääntöjen mukaan leireihin tulijoille oli pidettävä perusteellinen lääkärintarkastus, ja jos oli syytä, heidät oli asetettava karanteeniin. Sairaat tulijat täytyi tutkia jo saapumispäivänä, ja tarvittaessa heidät oli ohjattava sairaalaan. Lääkäreiden oli valvottava ravinnonsaantia, ja puutteista tuli ilmoittaa leirin komentajalle. Niille, jotka siirrettiin muihin leireihin, oli pidettävä lääkärintarkastus (Rules and Regulations for the Concentration Camps. Anthology. Inhuman medicine, Vol. 1, Part 1. Warsaw: International Auschwitz Committee 1970, s. 149-151; S. Paskuly [toim.]: Death Dealer, s. 216-217).

   Leireissä ei tapettu, niissä yritettiin epätoivoisesti ja suurella vaivalla pelastaa juutalaisten ja muiden internoitujen henki. Zyklon B:tä käytettiin vaatteiden puhdistamiseen täistä. Täiden hävittämiseksi tulijat riisuttiin, suihkutettiin, heidän tukkansa leikattiin ja heidän vaatteensa käsiteltiin Zyklon B:llä. Tämä hyönteismyrkky pelasti lukemattomien juutalaisten hengen.

   Ruumiskasat, joita Saksan läntisistä leireistä sodan lopussa löytyi, eivät olleet kaasulla surmattuja vaan niitä, jotka sodan kaoottisina viime kuukausina ylikansoitetuissa läntisissä leireissä (itäisten keskitysleirien asukkeja oli evakuoitu puna-armeijan tieltä länteen turvaan) kuolivat kulkutauteihin, nälkään ja lääkkeiden puutteeseen (joiden syntymistä liittoutuneet suuresti edistivät tuhoamalla Saksan infrastruktuurin) ja joiden ruumiita ei ehditty polttaa. Krematorioiden käyttö oli välttämätöntä epidemioiden hillitsemiseksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Juutalaisten kautta historian varstama ja kiristämä ja muuten keplottelema omaisuus tulisi palauttaa muille. Jokin raja tulisi säätää, jonka yläpuolelta kaikki palautettaisiin eli ei keskituloisilta eikä köyhiltä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Mielenkiintista, että juuri juutalaisen hanukka-juhlan alkaessa sattuu 18 pikkulasta uhrikseen vaatinut kouluammuskelu. Herää kysymys, oliko tuokin vain Mossadin tekemä joukkomurha Coloradon tapaan. Ziobama halusi heti kerätä kansalaisilta aseet pois. Tuskin malttoi ensin valitella tapahtunutta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ehkä sinun 123 olisi myös aika ”herätä” ja alkaa miettiä asioita järjellä eikä
     uskoa kaikkeen mitä on aina sanottu. Et kai vaan usko vielä joulupukkiinkin?
     Asioita on hyvä miettiä monelta kannalta ja itse en muodosta kantaa näihin
     asioihin koska en tiedä ”totuutta” enkä ole asiaa tarpeeksi tutkinut, mutta
     saan tästä taas hyvän vaihtoehdon, jota voin pohtia. Maailmassa monet asiat
     ihmetyttävät ja se ei ole harhaista, että asioita miettii toiselta kannalta.
     Siihen uskon, että raha johtaa montaa ihmistä ja he tekevät päätöksiä ainoastaan
     rahan perässä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Obama tekee mukakaiken voitavansa. Ei tee. USA:ssa on jo kauan kadonnut kymmeniätuhansia lapsia vuodessa. Lapset päätyvät kaupattavaksi pedofiilirinkeihin ja bordelleihin suurelta osin ja sitten näihin rituaalimurhiin mitä ilmeisimin. Koska tätä ei saada kuriin, tahto puuttuu. Järjestäytynytkin rikollisuus murskattaisiin, jos vain tahdottaisiin. Lapsikauppa on iso bisnes. Juutalaiset johtavat maailman järjestäytynyttä rikollisuutta ja Israel kerää voitot suurelta osin. Osalla rahoitetaan suoraan tiedustelupalveluita.

  Pedofiilirinkejä suojellaan osaksi, koska bisnes pyörii ja pedofiileistä tehdään huippupoliitikkoja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Repe: U.S.A. on iso maa.

   Vuodessa katoaa 800 000 lasta.

   Lapsi tarkoittaa tilastoissa alle 18- vuotiasta.
   Eli tuohon sisältyy kaikki kotoa karanneet teinit ja avioeroriitojen yhteydessä vanhempansa kaappaamat.

   Tuntemattoman ihmisen oikeasti sieppaamia, joista esitetään lunnasvaatimuksia, lapsi raiskataan
   tai tapetaan tai jää kadoksiin, on tilastojen mukaan tietääkseni 115/ vuosi.

   Surullista tietysti, mutta puhe kymmenien tuhansien sieppaamisesta rituaalimurhien uhriksi on
   ihmisten pelottelua.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Ei yhtään yllätä, että skepot puolustelevat myös lapsimurha- ja lapsiprostituutiobisnestä. Iso maa ja iso maa. Hah. Ei tarvitse kuin katsoa tosiasioita, niin tajuaa jonkun hallituksessakin siunaavan kaiken. Miksi muuten alle 18-vuotiaiden teinien vastaava kohtelu olisi jotenkin ok? Lisäksi väärennät tilastot tietenkin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Pienten lasten isänä en ikinä puolustaisi lasten kaltoinkohtelua.
   Enkä puolustanut teinienkään kaltoinkohtelua, vääristelet sanomisiani.
   Tarkoitin että tilastoissa kadonneeksi ilmoitettu lapsi on myös esim. karkureissulle
   lähtenyt murkku.
   Se on eri asia kuin rituaaliuhriksi tai bordelliin sieppaaminen.

   Paniikin lietsominen ja salaliittojen maalailu on myös lasten kaltoinkohtelua.
   Aiheeton pelko ei tee hyvää kenellekään.

   Pelottaa kyllä kun omat lapset kulkevat puolitoista kilometriä kouluun, mutta en pelkää sieppaajia, vaan liikenneonnettomuuksia, jotka ovat oikea huolenaihe.
   Pimeällä ja huonolla säällä kuljetamme lapset autolla nimenomaan liikenteen riskien takia.

   Lähteeni tuolle luvulle 115/vuosi on seuraavalta sivustolta:
   http://www.missingkids.com/missingkids/servlet/PageServlet?LanguageCountry=en_US&PageId=2810#1

   Kyseinen teksti lainattuna tähän:
   http://www.missingkids.com/missingkids/servlet/PageServlet?LanguageCountry=en_US&PageId=2810#1

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Anteeksi, lainattu teksti siis tässä:
    Nearly 800,000 children younger than 18 are missing each year, or an average of 2,185 children reported missing each day.
    More than 200,000 children were were abducted by family members.
    More than 58,000 children were abducted by nonfamily members.
    115 children were the victims of “stereotypical” kidnapping. These crimes involve someone the child does not know or a slight acquaintance who holds the child overnight, transports the child 50 miles or more, kills the child, demands ransom, or intends to keep the child permanently.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Repe on isänmaan sankari, sillä hän tiedottaa juutalaisten rikoksista jotka uhkaavat Suomea ja suomalaisiakin. 123 on taas kusipää skepo joka saa almuja herroiltaan siitä että jaksaa olla tälläkin saitilla valehtelemassa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Saksassa luku on 2000 vuodessa ja USA.ssa tietysti paljon suurempi kuin 115. Jo tuo isompi luku kertoo sen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Viranomaiset rekisteröivät tuollaisiksi tapauksiksi vain ne, joissa heillä ”on tietoa” tällaisesta. USA:ssa ei ole edes osavaltioiden yhteistä rekisteriä ja toimintaa asioidne selvittämiseksi. Euroopassahan pedofiiliskandaaleissa viimeisen 20 vuoden aikana on paljastunut hallitusten selvää rikollisten suojelemista esim. Belgiassa ja Saksassa. Saksassa hallitus esti tutkimukset ja pidätyksen kaikkein pahimmissa tapauksissa (kaappari, joka oli selvitetty yli 50 lapsen kaappaajaksi ja niist¨ä 8 oli murhattu). Sama meno on USA:ssa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Kesällä ilmestyneessä Batman elokuvassa The Dark Knight Rises, kohdassa jossa Gordon katsoo kaupungin karttaan, sen ainoa merkitty paikka on nimeltään
  Sandy Hook.

  Connecticutin kouluammuskelun koulun nimi on Sandy Hook.

  Alkuperäisessä Gotham Cityn kartassa paikan nimen pitäisi olla South Hinkley.

  Miksi nimi on muutettu ja miksi se on ainoa nimetty paikka kartalla ja miksi sitä osoitetaan?

  Kyseisessä elokuvassa esiintyy myös isolla teksti Aurora.
  Auroran elokuvateatterin ammuskelu tapahtui juuri Batman elokuvan näytöksessä

  (Lainattu nimim. Cliff Barnesin kommenttia tuolta:

  http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=854322&page=34

  Siellä myös linkit)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. http://info.kopp-verlag.de//hintergruende/zeitgeschichte/gerhard-wisnewski/massaker-in-newton-anti-waffenkampagne-geht-in-die-heisse-phase.html;jsessionid=9DFC5746F68F899E0356423516419578

  Suoraa puhetta Wisnewskiltä. Kun aseet saadaan pois, diktatuuri näyttänee todelliset kasvonsa. Sananvapaus ja perustuslaki kuopataan kaikkialla ja Nooan lait voimaan.

  Näitä kouluammuskeluita on ollut myös Suomessa. Hyvinkään joukkomurha oli ihan outo juttu jo ja huonosti lavastettu siis.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Repe, Jussi , ym ! Nämä hiekkalaatikon ympärillä pyörivät jutut eivät tunnu loppuvan , vaan menevät
   loukkaanvampaan suuntaan. Kaksi maailmaa taistelee henkisellä tasolla. Voimmeko yhteisellä päätöksellä rauhoittua Joulun kunniaksi ja keskittyä JUMALAN sanaan ?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Totuus ei pala tulessakaan näillä ns ”uskovaisille” ex turvaajille ym totuus taipuu miten mieli tekee.Todellinen jumalan sana on totuus jota ei näköjään kaikki opi lukemalla raamattua vaan sotkevat itsensä yhä syvemmälle valheiden verkkoon.

    Vain totuudella on merkitystä siksipä sitä niin kovasti yritetään peitellä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. 123@: häviät Repelle argumentoinnissasi 6 – 0, sorrut pelkkään herjaamiseen ja tyhjiin korulauseisiin. Luulisin juutalaisella olevan älyä kunnon väittelyyn, ongelma on tietysti se että faktat ovat Repen puolella.

  Repelle iso kiitos silmien aukaisusta !

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. 123 kannattaisi käydä mensan testissä jotta paljastuisi 123 että älykkyysosamääränsä on 85,Noin alhaisella äö:llä voi tulla harhaisia kuvitelmia että voi turpaansa aukomalla kumota faktoja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. http://www.patmos.fi/blogi/?entityId=444 Tässäpä oikeiden hihhuleiden kirjoituksia,mikä saa ihmiset oikein noin sekaisin,tuollaiset valheiden levittäjät saavat aikaan vakavaa tuhoa oman kansansa keskuudessa,onneksi erosin kirkosta kun kirkosta on tullut tuollainen valheiden pesä.

  jumala on totuus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. http://www.youtube.com/watch?v=_uud2HVhC6E The End of White People Professor Kevin MacDonald

  http://www.youtube.com/watch?v=PpjxLxK1GWw Prof. Kevin MacDonald on Immigration and Who’s Behind It – Cal State Professor

  http://www.theoccidentalobserver.net/ http://theoccidentalobserver.net/tooblog/

  Kevin MacDonald on tutkinut juutalaista etnosentrisyyttä ja maahanmuutto politiikkaa ansiokkaasti,Kannattaa tutustua Kevin MacDonald loistaviin tutkimuksiin ja jätetään 123&co ruikuttamaan rannalle

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. 123 reppanan kyvyt on maksimissa ja kunnon vasta-argumenttejä on aivan turha odottaa pelkkää turvan aukomisen sijaan,jokainen järkevä ihminen oikeasti kuuntelee Kevin MacDonaldin puheen ja ymmärtää miksi maahanmuutto on huono juttu samoin kuin liian vallan antaminen juutalaisille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. The Chosenites From Hell

  Mistä tälläinen viha muita ihmisiä kohtaan juutalaisten osalta tuo on suorastaan mielipuolista käyttäytymistä,Olisi kirkonkin aika herätä jos aikovat olla todeeden eikä valheen asialla nykyisellä hyssyttelyllä kirkkoon jää vain kaikkein vaarallisin ääriaines kun normaalit ihmiset poistuvat kirkoistya lopullisesti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka merta ja mannerta ympäri vaellatte, tehdäksenne yhtä uutta Juudalaista; ja kuin se tehty on, niin te hänestä teette kaksikertaa enemmän helvetin lapsen kuin te itse olette. Matt. 23:15 ja lukuisuia muita kohtia joissa Jeesus kertoo mitä nämä juutalaiset oikein ovat.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Jussi! Kirjoitit raamatun kohtia Mat: 23 : 15. Raamattua pitäisi lukea useampia jakeita, ettei syntyisi vääriä tulkintoja. Esim. Mat. 23: 13-20. Raamatun opetukset, koskevat myös kritittyjä ja juutalaisia.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Siinä koko luku. Luehan tarkkaan äläkä houri enempää.

     1 Silloin Jesus puhui kansalle ja hänen opetuslapsillensa,
     2 Sanoen: Moseksen istuimella istuvat kirjanoppineet ja Pharisealaiset:
     3 Kaikki siis, mitä he teidän käskevät pitää, se pitäkäät ja tehkäät; mutta heidän töittensä jälkeen älkäät te tehkö, sillä he sanovat, ja ei tee.
     4 Sillä he sitovat raskaat kuormat, joita ei voida kantaa, ja panevat ne ihmisten olille, mutta ei he sormellansakaan itse tahdo niitä liikuttaa.
     5 Mutta kaikki työnsä tekevät he, että ne ihmisiltä nähtäisiin. He levittelevät muistokirjansa, ja tekevät suureksi vaatteensa liepeet,
     6 Ja rakastavat ylimmäisiä sijoja pidoissa ja ylimmäisiä istuimia synagogissa,
     7 Ja tervehdyksiä turulla, ja tahtovat kutsuttaa ihmisiltä: rabbi, rabbi.
     8 Mutta älkäät te antako teitä kutsuttaa rabbiksi; sillä yksi on teidän Mestarinne, joka on Kristus, mutta te olette kaikki veljekset.
     9 Ja älkäät ketäkään kutsuko isäksenne maan päällä; sillä yksi on Isänne, joka on taivaissa.
     10 Ja älkäät antako teitä kutsuttaa mestariksi; sillä yksi on teidän Mestarinne, joka on Kristus.
     11 Joka teistä suurin on, se olkoon teidän palvelianne.
     12 Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan, ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.
     13 Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka suljette taivaan valtakunnan ihmisten edestä; sillä ette itse sinne mene, ettekä salli meneväisiä sinne mennä.
     14 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka syötte leskein huoneet, ja muodoksi pidätte pitkät rukoukset: sentähden te saatte sitä kovemman kadotuksen.
     15 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka merta ja mannerta ympäri vaellatte, tehdäksenne yhtä uutta Juudalaista; ja kuin se tehty on, niin te hänestä teette kaksikertaa enemmän helvetin lapsen kuin te itse olette.
     16 Voi teitä, te sokiat taluttajat! jotka sanotte: joka vannoo templin kautta, ei se mitään ole, mutta joka vannoo templin kullan kautta, se on velvollinen.
     17 Te hullut ja sokiat! sillä kumpi on suurempi: kulta, eli templi, joka kullan pyhittää?
     18 Ja joka vannoo alttarin kautta, ei se mitään ole; mutta joka vannoo lahjan kautta, joka sen päällä on, se on velvollinen.
     19 Te hullut ja sokiat! sillä kumpi on suurempi: lahja, eli alttari, joka lahjan pyhittää?
     20 Joka siis vannoo alttarin kautta, hän vannoo sen kautta ja kaikkein, mikä sen päällä on.
     21 Ja joka vannoo templin kautta, se vannoo hänen kauttansa ja sen kautta, joka siinä asuu.
     22 Ja joka vannoo taivaan kautta, se vannoo Jumalan istuimen kautta ja hänen kauttansa, joka sen päällä istuu.
     23 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka kymmenykset teette mintuista, tilleistä ja kuminoista, ja jätätte pois ne raskaammat laista, tuomion, laupiuden ja uskon: näitä piti tehtämän, ja toisia ei jätettämän.
     24 Te sokiat taluttajat! te kuurnitsette hyttysen ja kamelin nielette.
     25 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka puhdistatte juoma-astian ja ruoka-astian ulkoiselta puolelta, mutta sisältä ovat ne täynnä raatelemista ja tyytymättömyyttä.
     26 Sinä sokia Pharisealainen! puhdista ensin juoma-astia ja ruoka-astia sisältä, että myös ulkonainenkin puoli puhtaaksi tulis.
     27 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut; sillä te olette valkiaksi sivuttuin hautain kaltaiset, jotka ulkoa kauniit ovat, mutta sisältä ovat he täynnä kuolleiden luita ja kaikkea riettautta.
     28 Niin myös te olette ulkoa tosin nähdä ihmisten edessä hurskaat, mutta sisältä te olette täynnä ulkokullaisuutta ja vääryyttä.
     29 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka rakennatte prophetain hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautoja,
     30 Ja sanotte: jos me olisimme olleet meidän isäimme aikoina, emme olisi olleet osalliset heidän kanssansa prophetain veressä.
     31 Niin te siis itseänne tunnustatte, että olette niiden lapset, jotka tappoivat prophetat.
     32 Niin tekin täyttäkäät teidän isäinne määrä.
     33 Te kärmeet, te kyykärmetten sikiät! kuinka te vältätte helvetin kadotuksen?
     34 Sentähden, katso, minä lähetän teille prophetat, ja viisaat, ja kirjanoppineet; ja niistä te muutamat tapatte ja ristiinnaulitsette, ja muutamat te pieksätte teidän synagogissanne, ja vainootte kaupungista kaupunkiin.
     35 Että teidän päällenne pitää tuleman kaikki vanhurskas veri, joka vuodatettu on maan päälle hamasta vanhurskaan Abelin verestä niin Sakariaan, Barakiaan pojan vereen asti, jonka te tapoitte templin ja alttarin vaiheella.
     36 Totisesti sanon minä teille: kaikki nämät pitää tuleman tämän suvun päälle.
     37 Jerusalem, Jerusalem, sinä joka tapat prophetat ja kivillä surmaat ne, jotka sinun tykös lähetetyt ovat! kuinka usein minä tahdoin koota sinun lapses, niinkuin kana kokoo poikansa siipeinsä alle? ja ette tahtoneet.
     38 Katso, teidän huoneenne pitää teille jäämän kylmille.
     39 Sillä minä sanon teille: ette suinkaan minua tästedes näe, siihenasti kuin te sanotte: kiitetty olkoon se, joka tulee Herran nimeen!

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Jussi ! Lue kirjoittamasi luku on oikein. Luvun opetus koskee myös kristittyjä ja juutalaisia. Me olemme
      samanlaisia kirjanoppineita, fariseuksia ja ulkokullattuja, jos emme näe itseämme tässä luetussa tekstissä . Parannuksen teko kuuluu myös meille.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Juutalaiset tappoivat Jeesuksenkin, Jeesus kivitti juutalaiset rahanvaihtajat pois temppelistä.
  Eikö se kerro jo jotain ?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Sivustaseuraaja! Lue raamattu uudelleen . JEESUS kaatoi rahanvaihtajain pöydät. JEESUS ei koskaan tarttunut minkäänlaiseen aseeseen. Kehoitan myös niitä, jotka ovat tykänneet antaa vihreää peukkua, lukemaan raamatun tarkemmin, ettei tulisi tyhmyyksiä kirjoitettua.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. En voinut olla puuttumatta väitteeseesi ettei Kristus olisi koskaan käyttänyt mitään asetta.
    Ainakin tässä tilanteessa hän käytti.
    Joh.2:14-15
    14 Niin hän tapasi pyhäkössä ne, jotka myivät härkiä ja lampaita ja kyyhkysiä, ja rahanvaihtajat istumassa.
    15 Ja hän teki nuorista ruoskan ja ajoi ulos pyhäköstä heidät kaikki lampaineen ja härkineen ja kaasi vaihtajain rahat maahan ja työnsi heidän pöytänsä kumoon.

    Kirkoissa ovat vellit ja puurot niin sekaisin (solutettu), etteivät jotkut kristityt näe eroa Kristuksen seuraajien ja saatanan synagoogan välillä. Ne jotka Kristus ajoi ulos temppelistä olivat niitä, jotka vihasivat ja surmasivat hänet. Surmaajien seuraajat muodostavat saatanan synagoogan, he hallitsevat enenevässä määrin maailmaa, ja monet kristityt kumartavat heitä, kuten useissa kommenteissa täälläkin ilmenee.

    Ilm. 2:9
    Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi – sinä olet kuitenkin rikas – ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Toukalle! Et varmaankaan huomannut, että ” sivustaseuraaja” puhui kivittämisestä. Eläimiä ajetaan ruoskalla, jonka olitkin huomioinut .JEESUS ei koskaan käyttänyt ihmistä vastaan aseita. Lue kokonaan Joh.2:1-25

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Ketkäs opettavat toistuvasti uskon veljilleen silmä silmästä ja korva korvasta ja teurastavat siinä välissä palestiinalaisia ja nauravat makeasti päälle ja me täällä kääntelemme poskea se todellakin poistaa pahuuden maailmasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. YK-soldat, eivät kääntyneet juutalaiset enää ole juutalaisia, vaan kristittyjä. Miksi sinä palvot myös ei-kääntyneitä? Vaikka he vihaavat kristittyjä ja haluavat tuhota kristinuskon? On harhaoppista palvoa juutalaisia. Olisi, vaikka he olisivat alkuperäisiä ja oikeita vanhanajan juutalaisten jälkeläisiä. Etkö halua tietää, mitä Jeesus sanoi heistä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Repe! Onko sinulla ymmärryksen puute. On paljon lähetystyöntekijoitä, jotka eripuolilla maailmaa julistavat Evankeliumia, niinkuin Paavali ym aikanaan tekivät. Me uskoontulleet jatkamme Paavalin esimerkkiä. kertomalla rakkauden sanomaa JEESUKSESTA.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Loistava huomio, tässä vielä koko kirjoitus:

   Holokaustiin kriittisesti suhtautuvien ja joukkotuhoon uskovien näkökantoja

   Tarkoituksena on esitellä objektiivisesti väitteitä holokaustin puolesta ja toisaalta sitä vastaan. Historiallisella revisionismilla olisi kysyntää aikanamme. Niinpä allekirjoittanut jättäytyy osittain kertojan osaan esittäen muiden lausuntoja tapauksesta.

   ”Holokaustin” mediallinen arvo

   Puuttumatta esitetyn ”infernon” todellisuuteen voidaan kuitenkin sanoa sen saaneen valtavat mittasuhteet länsimaisessa mediassa, joka on vankkumattomasti Israelin myönteisen eliitin hallinnassa ja kontrollissa. Kansainvälisen politiikan areenalla holokaustin välityksellä on haalittu sangen mittavasti niin kvantitatiivista kuin myös manipulatiivista hyötyä Israel-myönteisen ylimystön organisaatiolle ja Israelille.

   ”Holokaustia” on hyödynnetty selvästi rabbiinisen eliitin poliittisena propaganda-aseena, jonka välityksellä Euroopan kansat on saatu syyllisyydentuntoisiksi.

   Miksi ”juutalaisten joukkotuhoa” ei ole uskallettu laajemmin tutkia ja arvostella? Puhumattakaan siitä, että se olisi saanut yleisen mediatason laajempaa kriittistä debattia osakseen. Tähän on selvä vastaus: ”Holokaustia” ei uskalleta arvostella, tutkia ja edes keskustella kansalaissosialistiksi leimaamisen pelon takia, sillä se on kohotettu jonkinlaiselle uskonnolliselle tasolle, eli kyseisestä ”joukkotuhosta” on muodostunut tabu.

   Myös lakisääteisesti antiteesin esittäminen holokaustin ”virallista historiantutkimusta vastaan” on suoraan tai epäsuorasti kielletty ainakin kahdessatoista itsenäisessä valtiossa: Belgiassa, Israelissa, Itävallassa, Liechtensteinissa, Luxemburgissa, Portugalissa, Puolassa, Ranskassa, Romaniassa, Saksassa, Sveitsissä ja Tšekissä.

   Toisaalta valtajoukkoviestinnän ulottumattomiin ovat jääneet huomiot Neuvostoliiton vankileirien saaristossa tehdyistä tuhoamistöistä. Nykyisen Israelin-myönteisen harvainvallan hengenheimolaisia edustavan oligarkian synnyttämä Neuvostoliitto oli todellakin hirmuvaltio, joka kirjailija Aleksandr Solzenitsyn arvion mukaan on murhannut ainakin 30 miljoonaa ihmistä. Tietenkään näistä ei ole ”meteliä” pidetty, sillä ohjastaahan samainen eliitti joukkotiedonvälitystä.

   Historiallinen revisionismi

   Holokaustin kriittinen tutkiminen on historiallista revisionismia, vaikka sitä röyhkeästi nimitetään denialismiksi. Viimeksi mainittu termi tarkoittaa tilannetta, jossa väitteen mukaan henkilö kieltää asian, jonka tiedeyhteisö kykenee todistamaan. Tunnetun joukkotuhon tapahtumia ei ole mikään tiedeyhteisö luotettavasti tapahtuneeksi todistanut.

   Holokaustiin kohdistuvaa kriittistä arviointia ja tutkimusta:

   Tekniikka:

   Alla olevassa esityksessä otettiin esimerkiksi Auschwitz-Birkenaun keskitysleiri, sillä se oli keskeisimmässä asemassa oletetuissa joukkotuhoissa.

   Yleisesti on esitetty, että vankien surmaamiseen esim. Auschwitz-Birkenaun keskitysleireillä käytettiin Degesch-yhtiön tuottamaa Zyklon-B merkkistä tuholaismyrkkyä. Tähän liittyen mainittakoon kuinka kuolemaantuomittujen teloitukset tapahtuivat USA:ssa syaanivetyä (HCN) käyttäen. Historiantutkimuksen mukaan natsien keskitysleireillä käytetty aine oli siis myös tuo edellä mainittu syaanivety (zyklon).

   Likvidoiminen USA:ssa suoritettiin teräskammiossa, jossa oli teräksinen ovi. Syaanivedyllä on herkkyys kondensoitua eli tiivistyä kammion seinille ja teloitettavan iholle. Tämän nesteytymisen estämiseksi teloituskammion ja syaanivedyn lämpötilan on oltava ihanteellinen. Mikäli lämpötilojen optimointi ei onnistunut, suoritettiin teloituskammion ja teloitetun ruumiin huolellinen peseminen kloorin avulla tiivistyneestä kaasusta. Tällöin tehtävän suorittava henkilökunta oli varustautunut suojavaatteisiin ja hengityssuojaimiin. Kammion tuuletuskaan ei ollut ongelmatonta, sillä syaanivety on ilmaa kevyempää (Kaasukammio Yhdysvalloissa 2012).

   Yhdysvaltain toistaiseksi viimeinen kaasukammioteloitus pantiin täytäntöön Arizonassa vuonna 1999. Myrkkyruiskeella teloittaminen on nykyisin yleisin käytäntö Yhdysvalloissa.

   Eräitä kysymyksiä yllä olevaan tekniikkaan liittyen

   Edelliseen nojautuen voidaan esittää, että koska USA:ssa kyseisillä menetelmillä jo yhden ihmisen teloitus vaati erikoisjärjestelyt ja ideaaliset olosuhteet, niin kuinka sitten Auschwitzin puutteellisissa olosuhteissa mainostetut joukkoteloitukset ovat mahdollisia?

   Natsien keskitysleireissä mainituissa kaasukammioissa ei ole todistettu olevan minkäänlaista toimivaa tuuletusta (syaanivedystä ilmaan sekoittuessaan tulee helposti räjähdysherkkää) ja lämmitysjärjestelmän puuttuessa suurin osa höyrystyneestä syaanivedystä olisi tiivistynyt kammion seiniin ja uhrien iholle.

   Ja koska kysymyksessä nykyhistorian kirjoitusten mukaan olivat massateloitukset, olisivat ne vaatineet (Auschwitz) joka teloituskerran jälkeen täydellisen kammionpesun ja tuuletuksen (jo turvallisuussyistä). Tämä puhdistustyö olisi ollut suunnaton urakka, ja olisiko se onnistunut täydellisesti?

   Onko myöskään mahdollista, että palovaarallisen syaanivedyn täyttämä tila on sijainnut krematorion vieressä? Tämä asiantila herättää ihmetystä ennen kaikkea siksi, että kaasukammioista, kuten jo todettiin, ovat puuttuneet toimivat tuuletusjärjestelmät, eikä käytössä ole ollut tiivistä ovea. Ruumiithan on pitänyt saada jotakin menetelmää käyttäen ulos kaasukammiosta siten, että höyrystyneet kaasut eivät ole päässeet kyseisestä tilasta ulos. Kuolleiden uhrien puhdistus tiivistyneestä syaanivedystä olisi täytynyt olla myös välttämätöntä ennen polttamista krematoriossa?

   Edellä esitettyyn saadaan mielenkiintoisia vertailukohtia professori Faurissonin tutkimuksista holocaustista. Osa näistä tutkimuksista on julkaistu Faurissonin artikkelissa ”The Zündel Trials (1985 and 1988)” (JHR 4/1988), jossa hän kuvailee osuuttaan Zündel-oikeudenkäynnissä 1988.

   Muutamia otteita Faurissonin artikkelista:

   Ken Wilsonin, ilmakuvaspesialistin, mukaan ihmisten surmaamisiin tarkoitetuissa Auschwitzin ja Birkenaun kaasukammioissa ei ollut savupiippuja kaasun poistamiseen, mikä olisi ollut välttämätöntä. The Rudolf Report, (s. 288), tiedotteessa selitetään tieteellisesti todetun, ettei kaasukammioiden seinämissä ole lainkaan syanidijäämiä (Faurisson 1985 ja 1988).

   Edelleen lainauksia prof. Faurissonilta, tällä kertaa Truth in Press -järjestön haastattelussa (Spotlight 1.9.1990), jossa Faurisson esittää asiantuntemustaan kaasukammioiden tutkimuksissa.

   Hän kertoo Auschwitzin päällikön Rudolf Hössin ”tunnustuksesta”, joka oli saatu kiduttamalla. Hössin mukaan ovi kaasukammioon, jossa oli tuhansia uhreja, avattiin puolen tunnin kuluttua kaasuttamisesta ja kammiota alettiin tuulettaa. Ruumiita alettiin heti kantaa ulos. Höss sanoi kantajien kantaneen ruumiita ulos ”tupakoiden ja syöden samaan aikaan”.

   Faurisson ihmettelee: ”Vain puolen tunnin kuluttua alettiin kantaa ulos ruumiita, jotka olivat täynnä kaasua, syöden ja polttaen tupakkaa? Onko mahdollista syödä ja polttaa ottamatta pois kaasunaamaria? Onko mahdollista polttaa, kun erittäin räjähtävää kaasua tulvii usean tuhannen ruumiin keuhkoista ja onkaloista? Mahdotonta! Toteaa Faurisson. Vielä viikon päästä kaasutuksesta huoneeseen meneminen ilman kaasunaamaria tappaa! Faurisson sanookin suoraan tunnustuksen olleen vain tekaistu sepitelmä, valhe” (Spotlight 1.9.1990).

   Faurisson jatkaa:

   ”Olen käynyt Auschwitzissa, jossa näytetään ’uudelleen rakennettua kaasukammiota’ (Auschwitz I) ja joitakin krematorioiden ja kaasukammioiden jäännöksiä (Birkenau). Struthofissa (Elsassissa) ja Majdanekissa (Puolassa) olen tutkinut rakennuksia, joiden väitetään olevan ’alkuperäisiä kaasukammioita’.

   Olen analysoinut tuhansia dokumentteja varsinkin Pariisin Contemporary Jewish Documentation -keskuksessa, asiakirjoja, pikakirjoituskopioita, valokuvia ja kirjallisia todistuksia. Olen väsymättä ahdistanut spesialisteja ja historioitsijoita kysymyksilläni.

   Olen etsinyt, mutta turhaan, edes yhtä internoitua tai vankia, joka kykenisi todistamaan minulle, että hän todella omin silmin on nähnyt ’kaasukammion.’ En missään nimessä tahtonut petollista todistusten runsautta, olisin ollut tyytyväinen yhteen. En koskaan löytänyt sellaista todistusta. Päinvastoin, olen löytänyt paljon vääriä todistuksia. Lisäksi olen löytänyt vaikenemista, kiusaantuneisuutta, vihamielisyyttä ja lopulta myös herjauksia, loukkauksia ja väkivaltaa” (Spotlight-lehden 24.12.1979).

   Olettamuksen mukaan Birkenaun krematorion II:n ja III:n ruumishuoneita käytettiin ”kaasukammioina”. Germar Rudolfin tuottaman teoksen mukaan, kattojen lävitse rikottiin oletetut Zyklon-B:n valuttamisreiät, propaganda tarkoituksessa betonin lävitse, kattojen valmistumisen jälkeen. Mutta koska katot valettiin talvella 1942 – 43, eivät silloin kyseiset tilat ole voineet toimia kaasukammioina, sillä tuolloin (1942 – 43) ei katoissa ollut reikiä ensinkään.

   Kuitenkin joukkotuhonnan krematorio II:n tiloissa sanotaan alkaneen jo vuonna 1941 ja olleen täydessä vauhdissa mainittuun aikaa (1942 – 43) mennessä. Seuraava tekstiosuus huomioiden (seuraava kappale) kaasutusluukut ovat täytyneet syntyä saksalaisten perääntymisen jälkeen. Myös mainituista kohteista sodan aikana otetut ilmakuvat suhteessa esim. katon aukkoihin, eivät täsmää, kyseisiin kohteisiin verrattuna sodan jälkeen.

   Se että lavastetut Zyklon-B:n valuttamisreiät tehtiin saksalaisten perääntymisen jälkeen, vahvistaa myös se, että oletettujen kaasukammioiden toiminnan jälkeen rakennukset räjäytettiin sisältä päin. Mikäli kaasun sisääntäyttöaukot olisivat olleet katoissa jo räjähdyksien aikana, olisi paineaalto ylöspäin pyrkiessään rikkonut ja repinyt kaasun sisäänlaskemiseen tarkoitettuja aukkoja tai luukkuja. Mutta kyseiset luukut olivat ehjät. Näin ollen varmaa on, että väitettyjä kaasun sisäänlaittamiseen tarkoitettuja aukkoja ei lisätty ennen kuin vasta sen jälkeen, kun rakennukset oli räjäytetty, toisin sanoen siis saksalaisten perääntymisen jälkeen (Rudolf 2010).

   Väestörekisteri:

   World Almanac ilmoittaa juutalaisten määräksi vuonna 1940 (sivu 129) 15 390 359 ja vuonna 1949 (sivu 289) 15 713 638. Näiden tietojen mukaan toisen maailmansodan vuosikymmeninä juutalaisten lukumäärä kasvoi noin yli 300 tuhannella (World Almanac 1940, 1949, 129 ja 289). Vaikka populaatio lisääntyy eksponentiaalisesti, kuinka juutalaisen väestön määrä olisi ollut suurempi joukkotuhon huomioiden toisen maailmansodan jälkeen?

   Politiikka:

   Myös poliittisesti ”juutalaisten kansanmurha” on mahdotonta, sillä ei voida löytää määräystä tuhota juutalaisia, suunnitelmaa juutalaisten tuhoamisen suorittamisesta ja ei ole löydetty keskusorganisaatiota, joka olisi koordinoinut kyseisen suunnitelman toimeenpanon. Lisäksi massatuho olisi vaatinut budjetin, jota ei ollut. Kyseiset hankkeet eivät onnistu ilman rahaa tai luottoja.

   Kannattaa myös tutustua professori Paul Rassinierin kirjoittamaan teokseen The Holocaust Story and The Lies of Ulysses, jossa hän toteaa, että natseilla ei ollut suunnitelmaa suorittaa juutalaisten kansanmurhaa ja että virallisesti ei ollut päätetty ”kaasulla tuhoamisesta”. Kuten myös sen, että natsit eivät tappaneet kuutta miljoonaa juutalaista (Rassinieri 2005).

   Täytyy muistaa, että Rassinieri oli henkilökohtaisesti kokenut keskitysleiriolot, sillä hän oli myös tuolloin kommunisti ja natsien vihaaja.

   Holokaustin puolustajien näkemyksiä

   YK-tiedote toteaa muun muassa seuraavaa: Auschwitz sijaitsee Puolassa lähellä Oswiecimin kaupunkia. Natsihallinnon aikana leiri jakaantui kolmeen osaan: Auschwitz I, Auschwitz II-Birkenau ja Auschwitz II -Monowitz. Pääleirien alaisuudessa oli yhteensä 40 erillistä leiriä. YK-tiedotteen mukaan vuodesta 1942 lähtien paikasta muodostui eräs ihmiskunnan historian suurimmista massamurhanäyttämöistä. Suurin osa juutalaisista miehistä, naisista ja lapsista toimitettiin tapettaviksi Birkenaun kaasukammiohin heti kuljetusten saavuttua perille.

   Kantaa ottamatta YK-tiedotteen, josta puutuvat kaikki todistusaineistot, totuus arvoon sanottakoon, että jo tuohon vuoteen 1942 mennessä erään valtaeliitin synnyttämä Neuvostovaltio oli kävellyt kymmenien miljoonien ruumiitten ylitse työleireillään.

   Yhteenvetona Reposen teoksesta Kaasukammion varjossa, esitettäköön seuraavaa: Suomalaiskohtaloita kuvaava teos Stutthofin kuolemanleirillä ei valitettavasti sisältänyt tietoja, jotka tukisivat käsitystä kaasukammioita ja niiden toiminnasta leirillä. Vaikka Reposen kirjan tarkoituksena on ollut holokaustin todellisuuden vahvistaminen, ei kirjasta sellaista sisältöä löydä etsimälläkään (Reponen 1980).

   ”Kuolemanleirillä” olleet Lilly ja Veijo elivät ”kaasukammion varjossa”. Mutta kuinka syvälliset olivat heidän tietonsa kaasukammioista? Lilly kertoi kuinka hän tullessaan leirille kuuli juutalaisilta leirillä olevasta kaasukammiosta, joka olisi sijainnut krematorion vieressä (s.127). Usein hän sanoo havainneensa, kuinka naisia 60-80 henkilön suuruisissa ryhmissä kuljetettiin tiellä, joka vei kaasukammiota kohti (s.140). Lillyn tietojen mukaan kaasukammioon sopi 50-80 henkilöä (s.140), kun taas Reposen mukaan kaasukammioon mahtui 30-40 henkilöä (s.116). Tämän Reposen tiedon mukaan Lillyn mainitsemat 60-80 henkilön ryhmät, jotka Lilly näki kulkevan, suuntanaan kaasukammio (s.140), eivät siten olleet matkalla kaasutettavaksi (Reponen 1980).

   Reposen mukaan Lilly ei muistanut juuri mitään elämästä Stutthofissa ennen kuin hän oli lukenut vihkosen, jonka henkiin jääneet olivat kirjoittaneet kokemuksistaan Slobodkanissa ja Stutthofissa (s.10) (Reponen 1980). Tämän asiantilan perusteella kukin voi päätellä Lillyn muistitiedon totuudenmukaisuuden.

   Yhteenvetona voidaan päätellä, että holokaustiin kriittisesti suhtautuvat tahot perustavat näkemyksensä joukkotuhosta tutkittuun tietoon ja terveeseen järkeen uskomusten ja mielikuvituksen sijaan.

   Holokaustin puolustajien näkemyksiin vaikuttaa selvästi valtamedian vuosikymmeniä jatkunut painostuskampanja ”holokaustin aitoudesta”, aiheeseen liittyvä elokuvateollisuuden anti, joukkotuhon arvostelijoiden leimaaminen esimerkiksi natsiksi ja Raamatun Kirjoihin kirjaimellisesti nojautuva fundamentalistikristillisyys. Tähän ”kristittyjen” holokausti näkemykseen on tehonnut Israel-myönteisen eliitin massamedian manipulointi ”juutalaisista” Jumalan ”silmäteränä” ja Israelista ”Pyhänä-maana”.

   ***

   Päätoimittajan kommentti:

   Miksi keskustelua Holocaust-aiheesta? Pertti Salolaiseen vastikään juutalaisjärjestöistä kohdistettu ’holokaust’-painostus oli tuore ja voimallinen esimerkki siitä miten II maailmansodan historian politisoinnilla ajetaan edelleen agendoja ja haluttuja mielipiteitä. Häneen kohdistettu painostus koettiin Suomessa varsin yleisesti loukkaavana ja aihe synnytti laajaa keskustelua.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Jussi ja Repe ym. Jotka väitätte ettei Holocaustia koskaan ole ollutkaan. Mitä te vastaatte niille ihmisille.
    jotka ovat kokeneet ja nähneet sekä selvinneet Holocaustista? Luetteko skinien kirjoittamia teoksia, kun olette ihan pihalla?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Jussi ja Repe! Onko vaikea antaa vastausta YK-sotilaalle, hänen kysymykseen? Ihmiset jotka ovat kokeneet, nähneet ja selvinneet holocaustista. Onko tedän mielestä holocausti, edelleen harhaa?
      Ei kannata valehdella.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. He ovat yleensä valehtelijoita. nykyisin juutalaiset yleemsä tappavat uskonveljensä tai heimolaisensa, jotka puhuvat totta tuossa asiassa. Tai ainakin julkisesti kiistäneet on jettu maan alle (esim. Cole). Aikoinaan Weise-oikieudenkäyntiin saapui todistajia, jotka sanoivat Wiesenthalin todistajien valehtelevan. Eli osa puhuu kyllä kokemuksistaan rehellisesti, mutta ei uskalla kiistää valheita, jotka tietävät valheiksi. Ainakaan julkisesti. On selkeästi näytetty, että eliitti aikoinaan pakotti suuren joukon ihmisiä valehtelemaan ja sama touhu jatkuu ja vastaanväittäjiä vainotaan. Tietysti suuri osa puhuu totta muistiin merkityissä tarinoissa, mutta heitöä ei koskan esiinnyt teeveessä, vaan ne valehtelijat. Yleensä aina lisätään jotain, joka pakotetaan sanomaan tai lisätään juttuun median toimesta

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Repe! Arvasin vastauksesi oikein. Sinulta ei rehellistä vastausta saa. Tehän kiellätte historian tapahtumat. Säälittävää! On suurta tyhmyyttä kieltää historian tapahtumat, jonka tapahtumia kerrataan vähän-väliä. Äly-hoi .

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     4. Pikemminkin nuo valehtelijat puhuvat päätömiävastoin faktoja ja oikeastaan jokainen huomaa heti tarinoiden olevan valhetta, He puhuvat myös ristiin. Surkeaa alistua noin hirviömäisten valehtelijoiiden valtaan. Mahdat olla tosi hullu

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Adolf Hitler sanoi
  ”As a Christian, I have no duty to allow myself to be cheated, but I have the duty to be a fighter for Truth and Justice…For as a Christian, I have also a duty to my people.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Israelissa yksin tel avivissa on 280 bordellia joihin tuodaan rikollisesti itäeurooppalaisia naisia,Varmasti yk sotilaillekin tuttuja paikkoja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Vai alkaa eeliksen reppana vielä uhkailemaan,siinäpä uhkailet niin tässä tulee jälleen pelkkiä faktoja.

    http://www.youtube.com/watch?v=MgSvyFlggJs Israel: The Promised Land for Organized Crime – 3

    Ukrainasta ja muualta itäeuroopasta kuljetetaan tuhansia tyttöjä israeliin bordelleihin,Mitä tekopyhät hurskastelijat sanoisitte jos omat tyttärenne joutuisi näiden rikollisten vuoksi bordelliin.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. ET taida ymmärtää omaa kirjoitustasi. Heittelet itse ilkeitä aiheita. Äly-hoi . Metsään huutosi! kaiku tuo varmasti takaisin. Ota malka silmästäsi ja senjälkeen vasta toisen silmästä. Asenteestasi päätellen sinulla on vielä opittavaa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. Olen säälien seurannut Repen ja Jussin tiedon tasoa. YK- sotilaan kanssa ei kannata väitellä Hän tietää läheltä seuranneena Israelin asioita varmaan hyvin. Kannattaa lukea oikeaa tietoa, Harakatkin
  nauraa teidän väittämille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. jahah, Mikko liittyy ex terroristin ja Eeliksen kanssa samaan seuraan, tervemenoa Israeliin kaikki kolme säälittävää hörhöä. Siellä teillä on varmaan onnen päivät.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Olipa hyvä, että laitoit tuon Juhani Julinin videot tänne! Hän on ainakin pohjois suomessa hyvin tunnettu, pidetty ja erittäin arvostettu henkilö. Mahtava selvitys vapaamuuradiudesta ja mitä selviääkään 33 asteen vapaamuurarille. Koko salaseuran rakenne on hyvin kehitetty. Valat vannotaan turhan päiten joka asteella, siis vaitiolovalat. Lopuksihan se selviää katsojalle, että miksi. Kertakaikkiaan avaa silmät, ellei ole ollut tietoinen asiasta. Uskoon tuleminen on ilmeisesti lähes ainoita keinoja irroittautua hyvävelikuppikunnasta. Suosittelen kaikille katsomaan. Ykkösosa erityisesti!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat