18 kommenttia

 1. Voisikos tämän julkirasistin äärioikeistolaisen KKK-miehen videot jättää julkaisematta suomalaisessa mediassa?

  Kuvottavaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Juu tulisin omalla naamalla julkisuuteen jos vastapuoli ei olisi täysin arvaamattomia sekopäitä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Lukijoille ei näytä olevan selvillä antisemitismin ja anti-sionismin ero. Sionismi on äärioikeistolainen poliittinen ideologia, jonka edustajat tekivät yhteistyötä Natsi-Saksan kanssa Euroopan juutalaisten tuhoamiseksi. Ideana oli käyttää holokaustia sodan jälkeen poliittisena valttikorttina Israelin valtion perustamiseksi. Palestiina oli luovutettu Balfourin julistuksella sionismin tärkeimmälle edustajalle, Rotschildin dynastialle kiitokseksi siitä, että he määräsivät USA:n osallistumaan ensimmäiseen maailmansotaan kun britit olivat häviämässä Saksalle.

  Sionismi pyrkii maailmanvaltiuteen pankkitoiminnan kautta. He hallitsevat jo noin puolta maailman kaikesta rahasta ja heidän sotilaallisena koneistonaan toimii NATO. Päämaja on Lontoossa ja USA on sionismin tärkein rautanyrkki sekä poliittisella että sotilaallisella rintamalla.

  Tunnetuimpia suomalaisia sionisteja ovat Niinistö, Katainen ja muut Kokoomuksen ja oikeiston hahmot.

  Anti-sionismilla ei ole mitään tekemistä juutalaisvihan kanssa, se on fasismin vastaista ajattelua.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, en saa palkkaa tai muutakaan tuloa mistään. Esittämäni faktat on dokumentoitu hyvin, mutta media ei puhu niistä koskaan, koska se on sionismin omistama ja sensuroima.

   On totta, että Rotschildin esi-isä, Meyer Amschel Rothschild, joka keksi sionismin aatteen maailmanvalloituksen työkaluna, kopioi sen Talmudin ennustuksesta jonka mukaan juutalaiset tulevat hallitsemaan ihmiskuntaa, ja jokaisella heistä on 1800 orjaa, mutta, kuten olen painottanut, poliittinen sionismi ei ole sama, kuin juutalaisuus. Oikeat ortodoksijuutalaiset eivät tunnusta vieläkään Israelin valtiota ja pitävät asiasta mielenosoituksia tämän tästä ja hyvin suuri osa sionisteista ei ole juutalaisia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Oikeat ortodoksijuutalaiset ovat hekin Talmudin lukijoita. Lisäksi he levittävät holokaustivalhetta. Ei Israelin vstustaminen ole mitään riittävää toisinajattelua. Sehän on vasemmistohörhöjen juttu. He eivät halua nähdä, että kyse on niin sionisteilla kuin näillä muilla juutalaisilla maailmanherruudesta ja siis vallasta myös muualla.

    Kyllä vain juutalaiset voivat olla oikeita sionisteja. Muut ovat heille vain orjia ja karjaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. ”Viisasten kerho” yllättää kerta toisensa jälkeen. Te höpötätte asioita, joita ette hallitse. Kannattaisi perehtyä alan kirjallisuuteen ja etsiä ainoastaan oikeaa tietoa netistä. Repe, Jussi, Luoto, rehellinen tieto
      on ainoastaan kunnioitettavaa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Ja millä statuksella sinä olet asioiden hallinnasta toisia arvioimaan? Kehotat etsimään ”oikeata tietoa”. Hoksaatko, että myös Pohjois Koreassa aivopesty väki piti maataan maailman parhaana. Sinäkin höpöttelet vain niitä samoja, joita sinulle on syötetty. Tulee mieleen, että nämä 123 ynnä kumppani(t) ovatkin vain kateellisia siitä, etteivät itse ymmärrä kyseenalaistaa yhtikäs mitään, mitä lehdessä tai koulukirjassa lukee. Suututtaahan se. Tiedätkö, että Suomen hallitus on syyllistynyt maanpetokseen, mutta maan puutteellisen oikeusjärjestelmän vuoksi kukaan ei joudu vastuuseen. Älä nyt kuitenkaan pullaasi tukehdu.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Lisäksi vielä. Rotschildin suvun alkuperäinen nimi oli Bauer, jonka tuo Mayer Amschel muutti Rotschildiksi, ripustettuaan koronkiskuritoimistonsa ulkoseinälle punaisen hexagrammin muotoisen kyltin, joka on tänä päivänä Israelin lipussa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ei ollut Bauer, vaan se oli vain entinen nimi, jonka Rothschildit ottivat sen miehen mukaan, jonka kanssa asuivat ja jakoivat yhden talon. Kyllä se sitä edellinen nimi oli juutalaisempi ja siis kyse oli vain yhdestä nimenvaihdoksesta lisää. Mutta persu on taas lukenut jotain huuhaata ja on nin viisaana…

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Sama symboli kuin Talmudistien raiskaavalla puna-armeijalla. Jotka olivat Suomalaisiakin tappamassa 1939. Neuvostoliitto ja venäjän ovat edelleen tämän juutalailobbyn hallussa. Sana ZOG on lyhenne englanninkielisistä sanoista Zionist Occupation Government eli suomeksi sionistien miehityshallitus.
    Kaikki länsivallat ovat käytännössä sionistien miehityshallituksia. Nykyinen Saksa etenkin.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Sitä minä vaan, että sionistisen New World Orderin eli globaalin amerikkalaismallisen ekonofasistisen markkinatotalitarismin vastustamisella ei ole mitään tekemistä juutalaisuuden vastustamisena etnisenä ryhmänä tai uskontona.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kyllä se on täydellisesti judaismia, joka on suoraan Talmudista ja Raamatusta. Jos väität tuollaista, esität 100 % valheen ja johdat ihmisiä harhaan 100%.

   Siis sionismi on juutalaisuuden osa. Kristityt sionistit ovat heidän orjian.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat