"Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."

John Swinton, New York Times

juttukuva-m0113-1

Ruokasooda, pH-tasapainon täsmäpommi

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 3.93
Loading...Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Happi, emäksisyys ja syöpä

PH-tasapainon muuttaminen on tehokas tapa hoitaa kehoa. Jokaisen kannattaisi tutustua siihen, sillä antibioottien aika on tulossa päätökseen ja tulevaisuus voi olla rankkaa perinteisen lääketieteen kannattajille. Ruokasoodayhtiö Arm & Hammer tiesi kehon hoitamisesta ruokasoodalla ja julkaisi asiasta tiedotteita jo vuonna 1926.

Kehon taudinaiheuttajista voidaan suurin osa pysäyttää pommittamalla emäksisillä aineilla. Tehoa voidaan lisätä vielä nauttimalla samaan aikaan suurina annoksina jodia ja immuunijärjestelmän vahvistamiseen magnesiumia, seleeniä ja rikkiä. Syöpää vastaan taistellessa kannattaa edellä mainittuun sekoitukseen lisätä vielä kannabinoidit, niin todennäköisyys syövästä selviytymiseen paranee huimasti.

On tietysti olemassa paljon muitakin tapoja parantaa mahdollisuuksiaan, mutta kuten syövästä selvinnyt Vernon Johnson osoitti kaikille, pH-täsmäpommi ulottuu luihin ja ytimiin asti. Helpon pH-täsmäpommin teet sekoittamalla puoli teelusikallista ruokasoodaa veteen nautittavaksi parin tunnin välein tai puolesta kilosta kiloon ruokasoodaa ja hitunen magnesium-suolaa kylpyveteen.

Emäksisempää = hapekkaampaa

Tutkijat ovat huomanneet hapenkulutuksen lisäämisen 1,2 metabolisella ekvivalentilla (MET) lepotilaan verrattuna vähentävän syöpään kuolemisen riskiä, erityisesti keuhkosyövän ja ruoansulatusjärjestelmän syöpien suhteen.

Vuorikiipeilijä ja vapaasukelluksen maailmanmestari Annelie Pompen mukaan emäksinen kudos voi imeyttää itseensä happea jopa 20 kertaa happamia kudoksia tehokkaammin. Kehon solujen muuttuessa happamiksi (pH putoaa alle 7,0:n) ne menettävät hitaasti kykynsä imeyttää happea ja syöpäsolut viihtyvät juuri niissä olosuhteissa.

Monet urheilijat tuntevat ruokasoodan vaikutukset urheilusuoritukseen. Natriumbikarbonaatti suun kautta nautittuna imeytyy nopeasti ja lisää verenkierron kykyä kuljettaa happea. Ero tavalliseen on huomattava. Eräs haittavaikutus suurina annoksina nautittuna on kuitenkin mahdollinen ripuli kesken ponnistuksen.

Tiedetään, etteivät syöpäsolut viihdy emäksisissä olosuhteissa. Solujen pH:n noustessa yli 8,0:n syöpäsolut ja syöpää aiheuttavat mikrobit (virukset, bakteerit, sienet) eivät enää viihdy. Ne sairastuvat ja kuolevat – joskus niin nopeasti, että keholla on vaikeuksia poistaa kuona-aineita samaan tahtiin. Happirikas ympäristö on erittäin tärkeä anaerobisia bakteereja vastaan taistellessa. Syöpäsolut taas viihtyvät hapettomassa ympäristössä (hypoksinen). Useimmilla syöpäpotilailla solujen pH-arvo on hyvin hapokas, 4 – 5 välillä.

Terve solu käyttää happea energian muodostamiseen.

Syöpäsolu karttaa happea ja muodostaa energiaa sokereita käyttämällä (fermentaatio).

”Syöpähoidon ideaalitehtävä on palauttaa elimistön hapetusjärjestelmän toiminta”, kirjoitti tri Max Gerson kirjassaan syövästä ja hoitokeinoista ja varsin hyvästä syystä. ”Kun solun hapen saantia rajoitetaan 35 % 48 tunniksi, se voi muuttua syöpäsoluksi”, sanoi tri Otto Warburg. Kun meiltä riistetään ilma, me kuolemme, mutta soluilla on pirullinen ässä hihassa, jonka turvin ne voivat jatkaa eloaan vähähappisessa ympäristössä. Sitä kutsutaan syöväksi, terveiden solujen hidas kuihtuminen syöpäsolujen kukoistaessa.

Mark Sircus on julkaissut kirjan ruokasoodan käytöstä syövän hoidossa. Hoidon perusajatus on solujen happipitoisuuden lisääminen emäksisyyden kautta, jonka tarjoaa kaikkialle kehon soluihin ulottuva natriumbikarbonaatti. Korkea happipitoisuus tuhoaa syöpäsoluja, mutta terveet solut eivät vahingoitu ylimääräisestä hapesta. Itse asiassa solut yleensä tarvitsevat lisää happea, sillä ne ovat usein happaman puolella ja kärsivät magnesiumin ja muiden tärkeiden lisäaineiden puutoksista.

Nykyisin on yleistä tietoa, että pH-hapan keho on sairauksille altis. Happamassa ympäristössä punasolut eivät pysty hylkimään toisiaan ja ne voivat tarttua lautasmaisiksi pinoiksi (rouleau-muodostelma, ”raharulla”), jolloin niiden pinta-ala ja kyky sitoa happea pienenee huomattavasti. Magnesiumin puutos pahentaa asiaa merkittävästi, sillä se parantaa hemoglobiinin kykyä sitoa happea.

Raskasmetallit, kuten elohopea, voivat heikentää hemoglobiinin rakennetta, samoin kuin muitakin rikkiä sisältäviä proteiineja, kuten insuliini jne.

Raskasmetallit voivat saada veren paksuuntumaan (koagulointi). Siksi raskasmetallit heikentävät veren hapenkuljetuskykyä.

Tri Otto Warburg julkaisi Nobel-palkinnon saaneen tutkimuksensa yli 75 vuotta sitten, missä hän kuvaili syöpäsolujen olosuhteita. Tavallinen solu käy läpi muutoksen, kun se ei enää pysty hapettamalla polttamaan glukoosia energiaksi. Hapen puuttuessa solu taantuu primitiivisempään tapaan tuottaa energiaa – se pystyy jatkamaan käymisteitse ilman happea. Käymisen tuottama maitohappo laskee solun pH-arvoa ja tuhoaa solun DNA:n ja RNA:n kyvyn ohjata solujakautumista. Syöpäsolujen hallitsematon kasvu johtuu siis solujen happivajaasta ympäristöstä.

Kehon normaalit solut saavat energiansa hapesta soluhengityksen kautta, mutta syöpäsolut suurimmaksi osaksi käymisellä. Syöpäsolu tuottaa käymisessä maitohappoa ja hiilimonoksidia normaalin hiilidioksidin tapaan. Häkä on tunnetusti veressä voimakkaasti happea syrjäyttävä kaasu, joka sitoutuu hemoglobiiniin estäen normaalin hapen kuljetuksen. Kaikki hapenkuljetusta uhkaavat tekijät ovat syöpäriskejä. Siten kaikki hoidot, jotka parantavat hapen kiertokulkua elimistössä, ovat syöpää ehkäiseviä.

Yhteenveto

Mikä tahansa immuunijärjestelmää häiritsevä tai heikentävä tekijä nostaa syöpään sairastumisen riskiä.

Kehomme on täynnä kemiallisia reaktioita, jotka ohjaavat niin lihaksia kuin solujen jakautumista ja soluhengitystä. Myös tietoista ja tiedostamatonta toimintaamme ohjaavat adrenaliini ja feromonit. Tätä kautta myös tunne-elämämme vaikuttaa solujen pH-tasapainoon, sillä onnellisuuden ja tyytyväisyyden positiiviset tunteet muodostavat enemmän emäksisiä yhdisteitä kehossa, kun taas vihan, kateuden, pelon ja raivon negatiiviset tunteet muodostavat enemmän happamia yhdisteitä kehossamme.

Hapan ruokavalio, myrkylliset tunteet ja stressi, heikko hengitystekniikka, häkä, kemialliset myrkyt, raskasmetallit ja mineraalipuutokset kaikki yhdessä aiheuttavat kehomme soluissa happaman pH-ympäristön. Tämä johtaa vähähappiseen (hypoksia) ympäristöön, jossa viihtyvät tuhoisat anaerobiset mikrobit ja immuniteetti heikentyy.
Jos elät stressin ja negatiivisten tunteiden keskellä, kannattaa aloittaa oma pH-tasapainon täsmäpommitus.

Alkuperäinen artikkeli: http://blog.imva.info/medicine/ph-deeppenetration-bunkerbuster-bombs#_ednref1

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

42 Kommentit

 1. Tunteiden ja stressin vaikutuksen huomoiminen oli mielenkiintoinen. Eli rentoutuminen, rento suhtautuminen elämään puolestaan auttaa myös kehoa toimimaan optimaalisesti.

  Kannattaa varmaan huolehtia kokonaisudesta, mitä syö, ajattelee jne., mutta hätätapauksessa ruokasooda on varmaan ihan käyttökelpoinen väline. Ja ennen kaikkea halpa. Voisiko ruokasoodan käytöstä olla jotakin haittaa? Sillähän kannatais korvata ainakin hiiva leipomotuotteissa, vai kuinka?

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Jotain ohjeita näköjään löytyi linkistä. Eli sooda kannattaa nauttia veden kanssa tyhjään vatsaan, ettei alkaalisuus puolestaan sekoita ruuan sulatusta, mikä tarvitsee happoja. Eikä välttämättä kannata käyttää pitkiä aikoja. Seuraten samalla kehon/virtsan alkaalisuutta, ettei ota liikaa. Ja muuttaa muuten elämäntapojaan, lisää iloa.

  Joku kommentoi: ”To alkalize your body is breathing clean air drinking clean (no chlorine fluoride) filtered water, avoid all tv as the stress from the crap bombarding your mind is acid forming (true!! Cortisol created, making toxic by products) fruit veggies and salad in large quantities, regular walking, laughing daily..( find funny pictures videos movies friends) do fun things ( try lazer tag!!) loads of vitamin c (powders, tablets have to much salt) potassium magnesium calcium essential..”

  Nyt taisi selvitä yksi syy lisää miksi rokotteisin pannaan elohopeaa mukaan ja hammaspaikkoihin. Raskasmetallit ja erityisesti elohopea häiritsevät hemoglobiinia ja kehon hapen saantia.

  ”The structure of hemoglobin is easily compromised by heavy metals
  like mercury as are all sulfur-bearing proteins[3] like insulin, etc.
  Heavy metals can also encourage the blood to coagulate.
  Heavy metals therefore reduce the transport of oxygen.”

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Täältä saa kunnollista ruokasoodaa ( ei sisällä alumiinia ) ja muuta hyödyllistä: http://bobbys-healthy-shop.co.uk/

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Tieteellisen näytön osalta ei ole kovin vakuuttavaa, kun sanotaan esimerkiksi että ”tutkijat ovat huomanneet”, ja siteerataan jotain vuorikiipeilijää asiantuntijana. Jos esitetään biokemiaan liittyviä väitteitä, täytyy olla päteviä, todistettuja biokemiallisia perusteluja. Warburgin nobelin palkinto taisi tulla lähinnä solun hapetusentsyymeistä. Samainen Warburg sanoi, että sekä voimakas happamuus että emäksisyys synnyttävät happivajetta, joka johtaisi syöpään. Tuon 76 vuoden aikana tieto syövän mekanismeista on kuitenkin kasvanut aivan eri planeetalle. DNA:sta ja geeneistä, saati erityisesti syövän syntymiseen liittyvistä geeneistä ei tuolloin tiedetty yhtään mitään. Warburg syövän asiantuntijana on melkein kuin Ptolemaios maailmankaikkeuden asiantuntijana.

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Onhan tuossa alkuperäisessä englanninkielisessä tekstissä kerrottu tutkimuksista eli tutkimukset osoittaneet faktoja eli ”tutkijat huomanneet”. Eikö sitten myöskin vuorikiipeilijät ole aika hyviä koekaniineja kliinisissä testeissä tutkittaessa hapenottokykyä?

  Siis Baking powder on leivinjauhetta ja baking soda on ruokasoodaa eiks vaan Jussi?

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Kyllä toimii.

  Tarvitsee olla vain keho ”tulehtuneessa” tilassa. Kortisolit koholla ym. Itse en selvinny lääkkeillä. Diagnosi keskivaikea masis. Käyttämällä natriumbikarponaattia eli ruokasoodaa sain virkeyden. Vaimoni on kokeillut mutta hänellä ei vaikutusta. Oma kokemukseni on että auttaa erityisesti niitä joilla on liian hapan ”tulehtunut” keho. Harmi että kehon PH n mittausta ei suoritettu ennen RS aa.

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Masennuksesi parani, koska se aiheutui kofeiinin virtsahappojäämistä, joita sooda neutraloi.

   Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Kofeiini ei ole kaiken pahan alku ja juuri, mutta se aiheuttaa yli 80% mielenterveysongelmista ja useimmista kroonisista fyysisistä sairauksista, koska se toimii systeemisesti stressihormonien välityksellä.

    Kofeiini on yhtä, kuin stressiperäiset sairaudet.

    Minäkö olen vastuussa tuon aiemman kirjoittajan masennuksesta?

    Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Aha, nyt muistin mikä puuttui ostoslistastani. Kiitti MM.

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Olisko Kari Luoto:lla ainuttakaan tutkimusta näyttää tästä? ”Kofeiini ei ole kaiken pahan alku ja juuri, mutta se aiheuttaa yli 80% mielenterveysongelmista ja useimmista kroonisista fyysisistä sairauksista, koska se toimii systeemisesti stressihormonien välityksellä. Kofeiini on yhtä, kuin stressiperäiset sairaudet.”

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Ni mitenkä pitkään tuota puoli teelusikallista veteen periaatetta jatketaan?viikkoja vai kuukausia,vai riittääkö päivä-pari?

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Vatsanesteiden täytyy olla happamia, muuten ruoansulatus ei toimi oikein. Ruokasoodan jatkuva syöminen häiritsee vatsan normaalia toimintaa. Lisäksi, koska ruokasooda on natriumvetykarbonaattia, se sisältää runsaasti natriumia, jonka saantia pyritään myöskin vähentämään.

   Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Koko juttu on ihan humpuukia. Kaiken takana on Robert O. Young joka on itse asiassa syytettynä vaihtoehtoisen lääkityksen harjoittamisesta. Lukekaa hieman ihmisen biologiaa ja pH-tasapainosta. Ruokasoodan läträäminen ei todellakaan voi olla terveellistä.

  http://www.sciencebasedmedicine.org/ph-miracle-living-dr-robert-o-young-finally-arrested-but-will-it-stop-him/

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Tuttavani kokemuksien perusteella voin ainakin todeta, että vaikea psoriasis parani jo 3kk:n käytön jälkeen. Muilla ”virallisilla”, mm. syöpälääkkeillä oireet helpottuivat, mutta itse tauti ei parantunut.

  Kannattaa ainakin kokeilla. Puoli lusikallista vesilasilliseen. Yksi lasillinen päivässä riittää.

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

  • hoidetaanko psoriasista syöpälääkkeillä?

   Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Vaimollani todettiin viiden lääkärin toimesta psoriasis. Meille kerrottiin Tampereella oleva Suomen paras psoriasislääkäri, jonka vastaanotto oli Hämeenkadulla. Tämäkin totesi psoriasiksen ja määräsi Trexan nimistä mm. Syövän hoidossa käytettävää solusalpaajaa. Vaimoni ei kuitenkaan ottanut kyseistä lääkettä. Viimeinen lääkäri tutki ja tuli siihen tulokseen, että ruokavaliosta pitää jättää kaikki happamat tuotteet pois kuten piimä viili smetana jukurtit yms. Psoriasis katosi viikossa, joten happamalla saattaa olla arvaamattomia vaikutuksia.

    Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Kyllähän nämä lääkefirmat ja tehtaat lyttää kaikki tutkimukset ja testaukset mitä he ei ole tehneet, tuossa liikkuu niin isot rahat että tekevät kaikkensa ettei ihmiset vaan parantais itteensä halvemmilla konsteilla, heidän tuotteensa ei paranna, vaan hieman helpottavat. Olisikin huonoa lääketehtaitten kannalta että potilas paranisi nopeaan, jäisi monet miljoonat saamatta.
  Lääkäri tukkii potilaille uusia lääkkeitä toisensaperään, kokkeillaa, sitä tai tätä vuosikauvet.
  Minä ainakin uskon ruokasoodan tehoon ennemmin kun lääkkeisiin.

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Voi hyvä luoja miten kritiikittä käännetään ja julkaistaan poppatohtoreiden myyntipuheita. Mutta taitaa olla linjassa Magneettimedian yleisen toimituspolitiikan kanssa..

  Näistä soodahoidoista ja -hoitajista hieman lisää vaikka tässä artikkelissa

  http://www.sciencebasedmedicine.org/another-cancer-tragedy-in-the-making/

  Mutta toki placeboefekti joskus toimii.. Tai puhdas tuuri..

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Tiesittekö muuten että mm. Samarin on ruokasoodaa.. ja varmaan myös rennie ja muut kalliit närästyslääkkeet. Lukee vaan kemiallisella nimellä paketissa..

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Suomi suomalaisille

   Ja Big Pharma myy rotanmyrkkyä ihmisille verenohennuslääkkeenä – sillä erotuksella että hinta on vain huomattavasti korkeampi. Tämä on sitä ’tieteelliseen näyttöön perustuvaa’ lääketiedettä – onhan nähty että rottien veri ohenee niin paljon, että se tihkuu ruuansulatus-elimistöön, jolloin rotat vähitellen kuolevat valtavan janon tunteen saattelemana!

   Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Suomi suomalaisille

    Korjaus edelliseen kommenttiini: kuului olla ”ruuansulatus-KANAVAAN sisälle” (eikä ”ruuansulatus-elimistöön”).

    Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. elkää ny kaikkea uskoko. ruokasoodan pitkäaikaisella nauttimisella on myös haittoja…. se esim. vähentää mahan suolahapon erittymistä ja sitä kautta estää ruoan sulamista. soodan pitkäaikainen käyttö sotkee myös veren kemiallista tasapainoa… ja vaikutus ei johdu alumiinista tai muista ”epäpuhtaasta” soodan aineista.. teille myydään käärmeöljyä ja te ostatte.

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Aiheellinenkommentti

   Kyllä sitä voi myös paastota samalla kun ottaa alkaali-kuurin. Joskus se pelkkä paastoaminen voi olla se parempi vaihtoehto.

   Paastoaminen tarkoittaa että keho menee huolto-moodiin, alkaa tuhota huonoimmassa kunnossa olevaa kudosta, ja rakentaa parempaa kudosta tilalle.

   Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Sairastin ihosairautta, urtikariaa , jossa eri puolille kehoani tuli punaisia, hiukan muusta ihosta kohollaan olevia laikkuja. Laikut pysyivät samoilla paikoillaan vain tunteja ( n.3 – 8 h ) sinä aikana ne levisivät samalla hiljaa häviten.Samaan aikaan laikkuja ilmestyi uusiin paikkoihin. Laikut kutisivat ja siihen kutinaan auttoi antihistamiini. Söin monta eri laatuista antihistamiini valmistetta joiden odotettiin auttavan myöskin itse taudin syyhyn. Tautini syy ei todella monista tutkimuksista huolimatta ikinä selvinnyt. Tutkittiin siis kymmeniä verikokeita ja kakkanäytteitä puolentoista vuoden aikana ja keuhkoröntgen. Kyllä taudin syytä yritettiin todella voimakkaasti selvittä. Tapauksessani ei todellakaan voi syyttää yrittämisen puutetta.Tauti ei vain parantunut, voimakkuus vain vaihteli jonkin verran. Tuttavaltani sain vinkin ruokasoodasta. Päätin kokeilla pienellä annaksella vähän aikaa. Syötyäni neljä vuorokautta noin puoli lusikallista ruokasoodaa kaksi kertaa päivässä kaikki oireet hävisivät, kestettyään sitä ennen noin 20 kuukautta. Nyt olen ollut oireeton n. 3 viikkoa ja syön vielä ruokasoodaa noin puoli lusikallista päivässä aamuisin tyhjään vatsaan. Jossain vaiheessa täytyy kyllä lopettaa sen syönti kokeillakseni että palaavatko oireet, mutta vielä en uskalla ottaa sitä riskiä. Enhän tietysti voi olla varma siitä johtuiko oireiden loppuminen ruokasoodasta, jos vaikka olisivat loppuneet muutenkin.

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 17. Höpö höpö koko juttua, mie en usko alkuunkaan tätä, sitä paitsi kaikki ei voi ruokasoodaa syödä se närästää, myös leivonnaisissa.

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Uskon Erkin kertomaan täysin!
  Minä olen sen sijaan kärsinyt jalkojen hiivatulehduksesta ja sieni-infektioista jo usemman vuoden juuri tähän vuoden aikaan siitä syystä, että jalkani eivät pidä kylmänkosteasta talvestamme turvakengissä, joita saan työni takia pitää koko päivän ulkona. On ollut lamisil- ja fluconatsolikuurit ja mitä näitä nyt on, hetken apu ja kohta taas h****illinen kutina ja turvoksissa olevat punaiset pinkeät varpaat.
  Kokeilin piruuttani joulukuun puolestavälistä kuukauden verran ruokasoodaa teelusikallinen vesilasiin aamuin illoin. Viikon kuurin jälkeen KAIKKI varpaiden oireet oli hävinny, vaikka yhä tulen märissä sukissa töistä kotiin. Olin 2 viikkoa ilman ja oireet palasi. Nyt olen syönyt taas 3 vrk ja varpaat on kuin niissä ei olisi koskaan mitää vikaa ollutkaan. Olen täysin vakuuttunut ruokasoodan tehosta ja takuulla juon sen litkun aamuin illoin koko talven yli.

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. Markku Laitinen

  Tämä minun tarinani ruokasoodasta on ainakin totta!

  http://ukkram09.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136433-ihottumat-ja-kortisonivoiteiden-teho

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. kiinnostunut

  Eli siis esim. marketista saatava perus Pirkka-ruokasooda ajaa asiansa ja sillä voi halutessaan testata?

  Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Samaa natriumbikarbonaattia se on, mutta ei ruokasooda syöpää paranna vaikka purkin kyljessä olisi minkä valmistajan tuotemerkki tahansa.

   Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Olen itse käyttänyt leivontaan ym. tarkoituksiin luontaiskaupasta saatavaa ruokasoodaa. Maksaa noin 3 euroa 120 g lasipurkki. Jostakin luin että ruokakaupoissa myytävä ruokasooda olisi epäpuhtaampaa, käytän sitä kyllä siivouksiin esim wc; pesuun yms. Hedelmät putsaan aina ennen syömistä tällä paremmalla ruokasoodalla ja omenaviinietikka sekoituksella. Esim. 3 dl vettä + 2 rkl viinietikkaa ja 1 rkl ruokasoodaa.(vihannekset, hedelmät, marjat jne). Tai 3 dl vettä + 2 rkl ruokasoodaa+ 1 rkl sitruunanmehua. Tiedä sitten mikä on oikea tapa tai uskonon haara, mutta luulen että näin saattaa edes suurin osa pintamyrkyistä lähteä vege.

   Tykkää: Thumb up 0 Thumb down 0

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*

20 − 8 =

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>