3 mineraalivettä, joilla poistaa aivoihin kertynyt alumiini

Alumiinimyrkytykseen liittyvien neurologisten sairauksien yleisyys on kasvanut hälyttävästi. Veri-aivoeste ei estä alumiinia tunkeutumasta harmaaseen aineeseen. Alumiini kertyy kudoksiin joiden solut uusiutuvat hitaasti.

Apoptoosi on solujen luonnollinen kuolemis- ja uusiutumisprosessi, joka tapahtuu kaikkialla paitsi syöpäsoluissa. Syöpäsolut jakautuvat ja muodostavat kasvaimia ellei soluja saada tuhoamaan itseään tai soluja tapeta kemiallisilla yhdisteillä, olivatpa ne luontaisia tai synteettisiä.

Alumiini kertyy kudoksiin joiden solut uusiutuvat hitaasti ja aiheuttaa myrkytyksen. Näitä kudoksia ovat esimerkiksi luuaines, sydän ja aivot. Neurologiset sairaudet ja autoimmuunisairaudet kuten Alzheimerin tauti, Parkinsonin tauti, MS-tauti, krooninen väsymys sekä autismin spektrin oireet aina oppimisvaikeuksista täysimittaiseen autismiin johtuvat aivojen ja siihen liittyvän hermoston ongelmista.

Myrkytyksen aiheuttavan alumiinin lähteistä ei ole pulaa. Sitä on ruoanlaittovälineissä, astioissa, foliossa, tupakansavussa, kosmetiikkatuotteissa, antiperspiranteissa, aurinkovoiteissa, närästyslääkkeissä ja kaikkialla läsnä olevissa kemikaalivanoissa, joista suurin osa ei piittaa. Niiden alumiininanopartikkelit kulkeutuvat hengityksen kautta keuhkoihin ja suoraan verenkiertoon, tai onteloiden kautta aivoihin.

Kaikki rokotteet sisältävät alumiinia. Injektoitu alumiini ohittaa kehon puolustusmekanismit. Se kulkeutuu verestä suoraan aivoihin ja sydämeen, mikä kasvattaa alumiinirasitusta.

Tri Chris Exleyn mukaan elämme alumiinin aikakautta. Monet kommentaattorit irvailevat, että alumiini on planeettamme yleisin mineraali ja siksi siitä ei ole haittaa. Exley on omistanut kaksi vuosikymmentä akateemisesta urastaan alumiinimyrkytyksen tutkimukseen. Hän kutsuu 1900-luvun alkupuolelta tähän päivään kestänyttä aikaa ”Alumiinin aikakaudeksi”.

Ennen tätä aikakautta, alumiini oli kaikkein yleisin mineraali maaperässä eikä sitä oltu vielä hyödynnetty. Exley väittää alumiinin louhinnan ja käytön olevan syynä neurologisten sairauksien määrän kasvuun.

Tri Chris Exleyn viesti 2011 rokoteturvallisuuskonferenssissa

Hänen konferenssinsa tärkein puheenvuoro käsitteli neurologisista vaurioista kärsivien rokotettujen lasten auttamista. Kuinka ollakkaan, siihen liittyy maaperän toiseksi yleisin mineraali – pii. Exley on antanut erästä piin muotoa, piihappoa, autismin spektrin oireista tai muista rokoteperäisistä neurologisista vaurioista kärsiville lapsille. Tulokset ovat olleet loistavia.

Piihappo on käytännössä hapettunutta piitä. Exley pitää sitä toimivimpana ja kaikkein parhaiten imeytyvänä muotona. Pii imeytyy suolistosta vereen ja lopulta aivoihin, missä se sitoutuu alumiinimolekyyleihin ja kuljettaa ne pois aivokudoksesta turvallisesti. Poistunut alumiini erittyy virtsaan.

Hän on käyttänyt malesialaista mineraalivettä nimeltä Spritzer menestyksekkäästi alumiinimyrkytyksestä kärsivien lasten hoidossa, joilla esiintyy autismin spektrin oireita. Myöhemmin hänellä ja hänen ryhmällään oli 15 Alzheimer-potilasta jotka joivat vettä yhtä paljon, litran päivässä, 13 viikon ajan.

Alumiinipitoisuudet laskivat 50-70 prosenttia kaikilla potilailla, ja viidestätoista Alzheimer-potilaasta kahdeksan oireet eivät pahentuneet ja kolmen potilaan henkinen suorituskyky parani selkeästi. Ehkäpä kookosöljy toimii paremmin Alzheimerin taudinkulun kääntämisessä, mutta runsaasti ortopiihappoa tai ionista piihappoa sisältävät mineraalivedet vähentävät alumiinin haitallista vaikutusta aivoissa, mikä pitää Alzheimerin loitolla.

Yhdysvalloissa paremmin saatavia ja suurin piirtein saman verran piihappoa sisältäviä mineraalivesiä ovat Volvic ja Fiji. Fiji on henkilökohtainen suosikkini, sillä se sisältää eniten ionista piitä piihapon muodossa ja on halvinta. Sitä myydään WalMartissa 1,99 $ per litra.

Lisäksi hyvinvointikemisti Shane Ellison on analysoinut useita pullovesimerkkejä ja todennut, ettei Fiji-pullovesi sisällä BPA:ta tai sitä läheisesti muistuttavia kemikaaleja. Muita BPA:sta vapaita vesiä ovat hänen mukaansa Voss, Evian ja Smart Water.

 

Ohjeistuksen mukainen annos on nauttia vähintään viiden päivän ajan 1,5 litran pullollinen vettä päivittäin. Enemmän tarvitaan mikäli alumiinimyrkytys on vakava. Exleyn mukaan paras tapa poistaa alumiini aivoista on nauttia pullollinen yhden tunnin aikana.

Exley kertoo, että on kolme kaupallista pullovesimerkkiä, joiden pullon kylkeen on merkitty piin määrä milligrammoina (mg) litraa kohden. Fiji sisältää eniten piitä kolmesta merkistä. Kumpikaan meistä ei markkinoi Fijin tuotteita.

Piipitoisia mineraalivesiä voidaan käyttää dementian ehkäisyssä. Sitä voidaan tietenkin käyttää myös yhdessä kylmäpuristetun kookosöljyn kanssa pysäyttämään Alzheimer varhaisessa vaiheessa tai jopa saamaan oireet häviämään. Voit lukea kookosöljystä Alzheimerin taudin hoidossa täältä.

Alumiini poistuu virtsan mukana, kunhan piitä käytetään riittävästi. Yliannostuksen vaara on pieni, kunhan nauttii riittävästi vettä ja B1-vitamiini- ja kaliumtasot ovat kunnossa.

Lisää tietoa piistä

Pii auttaa pitämään huolta kaikkien tukikudosten, myös jänteiden ja rustojen, kollageenin elastisuudesta. Tämä lievittää kipua ja särkyä ja pitää yllä kehon liikkuvuutta. On myös osoitettu, että veren seerumin korkea piipitoisuus estää valtimoita kalkkeutumasta ja tukkimasta verisuonia.

Sepelvaltimoplakin aiheuttaja on vaihtunut kolesterolista seerumin kalsiumiin, joka ei imeydy luuainekseen. On yleisesti tiedossa, että piillä on tärkeä rooli luuaineksen muodostumisessa.

Ilman riittävää piitä, magnesiumia ja K2-vitamiinia kalsium ei sitoudu luuainekseen ja pysyy verenkierrossa kalkkeuttaen valtimoseinämien ja sydämen pehmytkudoksia.

Piin avulla luut pysyvät vahvoina ja sydän- ja verenkiertoelimistö terveenä. Näin ollen pii on välttämätön, ikääntymistä ehkäisevä mineraali, joka on paljon enemmän kuin vain kauneudenhoitomineraali. Muita hyviä piin lähteitä ovat korte, kurkku ja piimaajauhe.

Vaikka mainituista muista lähteistä olisi hyötyä edellämainituista syistä, niissä ei ole piihappoa ionisena suspensiona, joka läpäisee veri-aivoesteen, kuten mineraalivesissä.

 

Lähde: Realfarmacy

12 kommenttia

 1. http://areena.yle.fi/1-2219195

  Dok: Prinssi ja maanviljelijä

  The farmer and his prince, Saksa 2013) Prinssi Charles omistaa luomutilan Englannin maaseudulla. Moni ei ole ottanut prinssiä vakavasti, vaikka ekologisesti kestävä maanviljely on tosiaan hänen suuri intohimonsa. (U)

  Kumma kyllä öljyllä toimii suurin osa hänen maatalous koneista!!!

  Kyllä on ihmiset pihalla! Brittein saarilla voisi elää ehkä jokunen 100 000 tuhatta ihmistä ilman öljyä!!

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
 2. vAI KÄYTETÄÄNKÖ HIILTÄ ja tukehdutaan koko kansa kunta ja milläs sitä hiiltä saadaan ilman öljyä!!

  Todella naurettavaa!!

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
 3. Tehdään höyry eli vedellä toimiva pumppu, no milläs se pumppu toimii!! Ilmaista energiaa!! Kukaan tällä ja muullakaa sivulla halua tietää tulevasta totuutta!!

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
 4. Vaikka jutkuista olen kaiken mahdollisen kirjoittanut, niin ei voi käsittää sitä joku tesla oisi keksinyt enrgiaa tyhjästä!! Kaikki ei kumminkaan ole kusetusta mailmassa vaikka suurin osa on!!

  Vaikka kuinka siitä ilmakehästä yrittää sitä energiaa saa ei onnistu!! Pitkä putki veenukseen se onnistuu kuhan joku tekee hiili nano putkista eka sen ja toivoo ettei edes puolen centin avaruus romu osu siihen!!

  Plusääni(1)Miinusääni(9)
 5. Olipa hyvä artikkeli aiheesta, mutta olisi toivonut pientä lisäselvitystä siitä mitkä ovat soveltuvia mineraalivesituotteita täällä Suomessa. Tai mitä saa tänne tilattua tai mitkä luontaistuotteet soveltuvat kelatoimiseen jos sopivaa vettä ei löydy. Ja myös tuolla mainittu noista vesituotteista puuttuva BPA on ehkä asian kaunistelua. Varmasti jotain muita muovijäämiä kuten ftalaatteja löytyy jos tuommoisesta kovetetusta kirkkaasta muovipullosta juo. Mutta toisaalta väliaikaisena kuurimuotoisena hoitona varmasti hyödyt voittavat haitat tässä tapauksessa. Ftalaatit eivät kerry elimistöön niin sitkeästi kuin alumiini ja poistuvat yleensä itsestään kun altistumisen lopettaa, toisin kuin alumiini.

  Tein siis pienen katsauksen ja ainakin iHerbistä löytyy tämä tuote jota on alumiinin kelatoimiseen käytetty, jossa siis ortopiihappoa (orthosilicic acid).

  http://eu.iherb.com/flora-vegetal-silica-orthosilicic-acid-180-veggie-caps/3062?rcode=qub519

  Kahden kuukauden annos jos kolme kertaa päivässä ottaa. Mutta joutuu varmasti useamman purkin ostamaan jos kaikesta alumiinista haluaa päästä eroon.

  Etenkin niille jota ovat ottaneet Engerix-B hepatiitti-B rokotteen, jossa runsaasti alumiinia. Asiasta oli hiljattain juuri artikkeli täälläkin: https://magneettimedia.com/hepatiitti-b-rokotteesta-ei-ole-mitaan-hyotya/

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Tässä lisäselvitys

   Ei ole oikeastaan muita mineraalivesiä alumiinin poistoon kuin Volvic, Spritzer, Fiji . Amazon.uk ja amazon.de myy Volvic mineraalivettä mutta omasta kokemuksesta tiedän että Saksan amazon ilmoittaa sivullaan myyvänsä Volvic mineraali vettä niin että pystyy toimittamaan Suomeen , mutta eivät pystykään/halua joten vähän kankea palvelu, ja ainakin joutuu mailailemaan kysyen onnistuuko toimittaminen Suomeeen. Suomesdta ei tietääkseni saa sellaisia mineraalivesia jotka soveltuisivat alumiinin poistoon.

   Koska tuon Volvic veden saanti oli Saksan Amazon myyjille niin ylivoimaisen vaikeaa, päädyin ostamaan bambu valmisteen joka on itseasiassa runsain kasvi silican lähde.

   https://www.healthmonthly.co.uk/bamboo_extract

   Lisäksi tarvitaan malic acid ( omenahappo ) jota löytyy joko valmisteena tai omena viini etikkaa juomalla. Malic acid kelatoi alumiinia aika hyvin.

   http://eu.iherb.com/Nature-s-Life-Malic-Acid-800-mg-250-Veggie-Caps/24051

   Lisäksi on BioSil :

   http://eu.iherb.com/Natural-Factors-BioSil-ch-OSA-Advanced-Collagen-Generator-1-fl-oz-30-ml/23158

   BioSil on Orthosilicic Acid , Hyvää silicaa . En lähtisi ylittämään sen ottamista yli suositus ohjeiden , 10mg/päivä voi näyttää pieneltä arvolta mutta on käsittääkseni hyvin potentiaalista / toimivaa ja ajan kanssa tekee sen, eli poistaa alumiinin.

   Itse käytän kaikkea kolmea Bambu , malic acid, BioSil ja toimii .

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Vaaleassa oluessa on ortopiihappoa. Olut silloin tällöin tekee hermoille hyvää b-vitamiiniensakin vuoksi.

  Tutkijoiden mukaan piitä on erityisesti vaaleissa oluissa, joissa käytetään enemmän humalaa. Tummempien oluiden valmistusprosessissa sen sijaan lämpö tuhoaa suuren osan piistä.

  Tuosta voisi päätellä, että humalassa on ortopiihappoa. Humalatee tai infuusio on vaivaton valmistaa.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 7. Humala sisältää fytoestrogeeniä, joten testosteronifriikeille ei ehkä ole sopiva suurina määrinä. Se kuitenkin toimii hormoniperäisten syöpien ehkäisyssä naisilla ja ylipäänsä on tuhoisa syöpäsoluille. Humala tappaa bakteereita ja omaa lukuisia muitakin hyödyllisiä ominaisuuksia. Se on rauhoittava, joten humalainfuusio toimii erityisen hyvin ennen nukkumaanmenoa ja menopaussioireiden hoidossa.

  Hops contain several chemicals that are of great interest to us. First, they contain significant quantities of bioavailable silicon. Second, they contain chemicals that are converted into phytoestrogens in the intestine. Third, they contain chemicals that trigger apoptosis in cancer cells. Fourth, some of these chemicals are aromatase inhibitors that inhibit progression of hormone dependent cancers.

  http://www.denvernaturopathic.com/beerandbones.htm

  Kannattaa aina hakea kelaatiohoitoja yrttien parista kun niillä on muitakin ominaisuuksia, joista on apua moneen vaivaan puhumattakaan lukuisista sisältämistään vitamiineista.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. TÄSSÄ TEKEMÄNI TUTKIMUS:::NÄISSÄ KAIKISSA ROKOTTEISSA ON MYRKYT (TAPPAVAT) SISÄLLÄ:::LUKEKAA TARKASTI LÄPI :::Verbotene Beispiel Impfstoffe:

  1. 2Heb.B-A Merck
  2. 4CMenB (Bexsero)
  3. Afluria CSL Biotherapies,
  4. Afluria CSL Biotherapies,
  5. Aminoglykoside
  6. Arepanrix
  7. Aventis Pasteur MSD SNC,
  8. BCG-Impfung ,
  9. BEGRIVAC,
  10. Boostrix Polio,
  11. Boostrix,
  12. Celvapan
  13. Cervarix» von Glaxo-Smith-Kline
  14. Cetrimoniumbromid
  15. Cibaflam (D),
  16. Ciprofloxacin
  17. Clindamycin
  18. Contergan
  19. Decoderm comp (D, A),
  20. Dexagent (D),
  21. Dexagenta (A),
  22. Dexa-Gentamicin (D),
  23. Dexamytrex (D),
  24. Diprogenta (D, A, CH),
  25. Doxcyclin
  26. Encepur (Behring);
  27. ENCEPUR Chiron Behring,
  28. Engerix B,
  29. Engerix B,
  30. Focetria
  31. FSME Immun Erwachsene Baxter,
  32. FSME Immun,
  33. FSME-IMMUN BAXTER VNR1FO5E,
  34. Garamycin (CH),
  35. Gardasil, CRPS
  36. GBS – HMSN
  37. Gen H-B Ch.-B521011,
  38. Gencin (D),
  39. Generika (D, A)
  40. GenHB-VAX,
  41. Gentamycin (D),
  42. Gentamytrex (D),
  43. Gentax (A),
  44. Gent-Ophtal (D),
  45. GlaxoSmithKline *.DR, CER, cERVa
  46. Glaxo-Smith-Kline, *:*pLO,Cr, CRPS
  47. GSK,
  48. H1N1 Pandemrix Lot:A81CA062A ,
  49. Havrix 1440,
  50. Hepatits B Havrix,
  51. Hexadecyltrimethyl-ammoniumbromid
  52. Hexavac,
  53. Hexyon
  54. HTAB – CTAB, HTAB, Centimide, Cetrimide, Cetrimonium bromide: Merck
  55. Humenza
  56. Imfanrix MMR Triplovax ,
  57. Infanrix Menjugate Kit,
  58. InfanrixHexa,
  59. Infanrix-IPV+Hib,
  60. Infectoflam (CH),
  61. Inflanegent (D),
  62. Influenza, Ch.-B: 184021C 0,5ml BEGRIVAC,
  63. Influsplit,
  64. Influvac (AFLUA 168 AC) Herst: SOLVAY,
  65. Influvac,
  66. K1(2) Vitamin; Benzol, Aluminium
  67. Lenalidomid!
  68. Levofloxacin
  69. Makrolide
  70. Menjugate,
  71. MERCK *.Fl,Im,C,B,LL,
  72. MERCK HPV,
  73. Metronidazol
  74. Minocyclin
  75. MMR Triplovax ,
  76. Moxifloxacin
  77. Mutagrip Sanofi-Pasteur MSD,
  78. Mutagrip ,
  79. N,N,N-Trimethylhexadecyl-ammoniumbromid
  80. Neisvac ( Baxter )
  81. Neisvac A_C( Baxter )
  82. NeisVac C ,
  83. Norfloxacin,
  84. Novartis *.*
  85. Novartis, Al-Bz
  86. Ofloxacin
  87. Ophtagram (CH),
  88. Ophtasone (CH),
  89. Pac Merieux,
  90. Palmityltrimethylammoniumbromid
  91. Pandemrix
  92. Pandemrix Lot: A81CA092A,
  93. pandemrix , At *.Lot
  94. Panenza
  95. Panvax
  96. Polio, HIP, Tetanus, Keuchhusten, Diphterie
  97. Prevenar 13,
  98. Prevenar ,
  99. Priorix Tetra ( GSK ) ,
  100. Priorix Tetra ( GSK ),
  101. Priorix Tetra (MMR-Vari),
  102. Priorix, FSME Immun Junior,
  103. Priorix-Tetra und NeisVac C,
  104. Priorix-Tetra von GlaxoSmithKline Im.-Se,
  105. Priorix-Tetra von GlaxoSmithKline, C-H-B.
  106. Priorix-Tetra,
  107. PROCOMVAX,
  108. Quadtro
  109. Rabipur/Rabivac (Behring)-Priorix (GlaxoSmithKline), KOMBI
  110. Refobacin (D, A),
  111. Revaxis,
  112. Rhesogam – Aventis Behring,
  113. Rotarix
  114. Rotarix,
  115. Sanofi,
  116. Sanovis Pateur,
  117. Septopal (CH),
  118. Septopal (D, A),
  119. Stamaril. 8.5.01 mit Havrix 1440,
  120. Sulmycin (A),
  121. Sulmycin (D),
  122. Td-Virella,
  123. Telithromycin
  124. Terracortril (D),
  125. Terramycin (D), diverse
  126. Tetanol,
  127. Tetanus:Tetanol
  128. Thalidomid !
  129. Triderm (CH),
  130. Trimethoprim
  131. Trimethoprim-Sulfamethoxazol
  132. Twinrix ,
  133. Typhim, 16.8.00 mit VAQTA
  134. Typhus:Tab-oral
  135. VARIVAX *:*
  136. VARIVAX , T-O, Lot
  137. Verox ,
  138. Virelan,
  139. Voltamicin (CH)
  140. W1398.2,

  Schädigende (Zytostatika) Medikamentenwirkstoffe – Knochenmark

  Chlorambucil, Melphalan, Busulfan, Tioguanin, Cyclophosphamid, Ifosfamid, Imatinib, Trofosfamid, Carmustin, Lomustin, Mitobronitol, Vinblastin, Vindesin, Cisplatin, Etoposid, Teniposid ,Biguanide, Chloramphenicol, Clozapin,
  Hydantoin, Pyrazinamid.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 9. TÄSSÄ TEKEMÄNI TUTKIMUKSEN JA ROKOTTEIDEN SIVUVAIKUKSIA:::KOPIOIKAA TEKSTI JA KÄÄNTÄKÄÄ VAIKKA GOOGLEN KÄÄNNÖSOHJELMALLA:::EN JAKSANUT ENÄÄN TEHDÄ SUOMEN KÄÄNNÖSTÄ:::::ELI SEURAAVISSA VAALEISSA PRESIDENTIKSI JA HOMMAT HOITOON:::

  (*) NEBENWIRKUNGEN:
  • Autoimmunhämolytische Anämie (vorzeitige Zerstörung roter Blutkörperchen)
  • Thrombozytopenie (zu wenige Blutplättchen)
  • Thrombozytopenische Purpura (Blutgerinnsel in kleinen Blutgefäßen)
  • Autoimmunthrombozytopenie (das Immunsystem zerstört Blutplättchen)
  • Idiopathische thrombozytopenische Purpura (übermäßige Bildung von Blutergüssen oder Blutungen aufgrund eines Mangels an Blutplättchen)
  • Hämolytische Anämie (rote Blutkörperchen werden zerstört und vorzeitig aus dem Blutstrom entfernt)
  • Zyanose (Blaufärbung durch Sauerstoffmangel an der Hautoberfläche)
  • Knötchen und Abszesse an der Injektionsstelle
  • Kawasaki-Syndrom (Entzündung der Arterien)
  • Enzephalitis (Entzündung des Gehirns)
  • Enzephalopathie (Störung der Gehirnfunktion)
  • Hämatochezie (frisches Blut im Stuhl)
  • Allergische Reaktionen (darunter anaphylaktische und anaphylaktoide Reaktionen .
  • Niereninsuffizienz.
  • irreversible Innenohrschäden (Ertaubung)
  • schwere therapierefraktäre Epilepsie, Ataxie, geistige Behinderung, Verhaltensauffälligkeiten, Erethie
  • Entwicklungsverzögerung, Sprachentwicklungsverzögerung, starke Entwicklungsverzögerung, Konzentrationsschwierigkeiten, Unruhe, Feinmotorikstörung, ADHS
  • hohe Krampfbereitschaft und wiederholte, zerebrale Krampfanfälle
  • Tiefgreifende Entwicklungsstörung im Sinne eines frühkindlichen Autismus, Frühkindliche Fütterstörung, globale Entwicklungsstörung, ausbleibende Sprachentwicklung, motorische Entwicklungsstörung, kognitive Retardierung, Entwicklungsleistungen unter einem Jahr
  • Querschnittslähmung ab T2, ab Brust abwärts keine Sensorik und Motorik. Blase und Darm nicht mehr kontrollierbar. Starke Schmerzen im ganzen Körper
  • A1555G-Mutation im mitochondrialen 12S ribosomalen RNA-Gen[14]
  • Delta-T961Cn-Mutation
  • laufende Nase und Halsschmerzen; Kopfschmerzen, Schwindel, Drehschwindel (Bewegungskrankheit); übermäßiges Schwitzen, Gelenk- oder Muskelschmerz; Schüttelfrost, Ermüdung (Müdigkeitsgefühl), Unwohlsein (allgemeines Krankheitsgefühl), Fieber; Gewebeverhärtung, Rötung, Schwellung oder Bluterguss an der Injektionsstelle
  • Tod

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat