Ranska raivostui Italialle siirtolaislaivan käännyttämisestä

Magneettimedia esittää Kansallisen Vastarinnan julkaiseman artikkelin Ranskan vimmastumisesta Italialle siirtolaislaivan käännyttämisestä. EU-maat ollaan hukuttamassa esimerkiksi Afrikasta pohjoiseen siirtyvistä ihmisistä. Mikäli Euroopan unionin komission päätös luoda uusi virasto ei pysäytäkään siirtolaisinvaasiota, vaan päinvastoin kiihdyttää sitä, tarkoittaen siten Euroopan väestön etnistä tuhoamista ja globaalin kapitalismin etuisuutta edullisen työvoiman saatavuudelle.

Vakava kysymys kuuluu: odotammeko kädet ristissä kulttuurimme ja etnisen taustamme perikatoa? Tämä on mielenkiintoinen ja samalla hyvin kiireellinen asiantila pohdittavaksi.

 

Kansallisen Vastarinnan artikkeli

Italia ja Ranska ovat ajautuneet ilmiriitaan maahanmuutosta Italian pysäytettyä viikonloppuna SOS Méditerranée -järjestön siirtolaislaivan kansainvälisille vesille. Ranskan presidentti Emmanuel Macron syytti Italian hallitusta kyynisyydestä ja vastuuttomuudesta. Hänen En Marche! -puolueensa haukkui tiedottajansa suulla Italian uutta maahanmuuttopolitiikkaa kuvottavaksi.

Italialaispoliitikot ovat vastanneet Macronin syytöksiin syyttämällä Ranskaa ihmisoikeusloukkauksista ja ehdottaen, että Ranska itse osallistuu siirtolaisten vastaanottamiseen. Euroopan parlamentin puhemies, italialaista Forza Italia -puoluetta edustava Antonio Tajani puolestaan korosti kaikkien EU-maiden yhteistä vastuuta ja esitti huolensa EU:n tulevaisuudesta. EU vaatii painokkaasti kaikilta jäsenmailtaan avoimien rajojen politiikkaa.

– Maahanmuuttoon liittyvät ongelmat uhkaavat johtaa riitoihin, jotka aiheuttavat valtavia vahinkoja kaikille EU-maille. Jos emme ala valmistautua tulevaisuuteen, meillä on pian ei tuhansia vaan miljoonia ihmisiä, jotka siirtyvät Afrikasta pohjoiseen, Tajani kertoi Il Giornale -lehden mukaan.

Espanja ilmoitti maanantaina ottavansa Aquarius-laivan vastaan Valenciassa, jonne laiva on nyt matkalla. Italian sisäministeri, Pohjoisen liitto -puolueen (Lega Nord) johtaja Matteo Salvini ilmoitti saman tien, että kyseessä on voitto uuden hallituksen ajamalle tiukemmalle maahanmuuttopolitiikalle.

Euroopan komissio esitti tiistaina muuttoliike- ja rajaturvallisuustoimien määrärahojen lisäämistä 34,9 miljardiin euroon EU:n seuraavassa talousarviossa vuosille 2021–2027. Määrä on lähes kolminkertainen nykyisiin määrärahoihin, 13 miljardiin euroon verrattuna. Ulkorajavalvonnan tehostamiseksi komissio esittää uuden kattavan rajaturvallisuusrahaston perustamista sekä Euroopan raja- ja merivartioviraston resurssien vahvistamista luomalla noin 10 000 rajavartijan muodostaman pysyvän rajavartioston. Muuttoliikkeen hallinnan rahoitukseen komissio esittää 10,4:ää miljardia euroa. Rahoitus tehtäisiin joustavaksi ja resursseja voisi kohdistaa nopeasti kriittisimpiin siirtolaisinvaasion kohteisiin.

Komission päätös luoda uusi virasto ei kuitenkaan pysäytä siirtolaisinvaasiota vaan nopeuttaa Eurooppaan saapuvien siirtolaisten käsittelyä ja jakamista EU:n sisällä. EU perustelee Euroopan väestönvaihtoa globaalilla ”ihmisoikeuspolitiikalla” ja kapitalistien vaatimuksella edullisen työvoiman saatavuudesta eurooppalaisten laajasta vastustuksesta huolimatta.

Kansallinen Vastarinta

 

Lähde

Uusi Suomi: https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/251081-raju-sanaharkka-maahanmuuttajista-eu-pomo-riidat-aiheuttavat-valtavia-vahinkoja

 

Alkuperäinen artikkeli: Kansallinen Vastarinta; https://www.vastarinta.com/ranska-raivostui-italialle-siirtolaislaivan-kaannyttamisesta/

8 kommenttia

 1. Ranskalaiset jo roikkuessaan hirressä, haluavat italialaiset seurakseen. Mutta suomelian päättäjät laittavat oman kansansa hirtettävien jonoon itse painuen itse myymään pääsylippuja näihin hirttäjäisiin.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 2. Saksan tuleminen järkiinsä pelastaisi paljon eli toivoa on vielä. Merkel on osoittautunut itsepäisyydessään lähes Hitlerin veroiseksi, ja kaiken lisäksi maan demokraattinen koneisto toimii kohtalokkaan hitaasti eikä tuota hullua ämmää tunnuta saavan millään pois johtopallilta. Valtamedia on tietenkin paljon peitellyt Merkelin ja EU:n toiminnan mielettömyyttä, minkä jokainen voi Suomessakin todeta avaamalla Hesarin tai Ylen. Tavalliselle aivopestylle kadun tallaajalle on lähes mahdoton käsittää sitä, että valtamedia valehtelee hänelle päin naamaa. Valehtelu on hyvin ovelaa, koska se perustuu mm. kasvatuslaitoksissa lasten ja nuorten päihin iskostetuille virheellisille ajatusmalleille mm. kansainvälisen järjestyksen suhteen. Sitten tämän järjestyksen todellista luonnetta ja sitä ohjaavia peiteltyjä voimia joudutaan avaamaan hämärien salaliitto-sivustojen nurkissa, koska juuri kukaan ei noita malleja uskalla kyseenalaistaa sosiaalisen leimautumisen pelosta. Suurten massojen herääminen on toivottoman hidasta.

  Plusääni(15)Miinusääni(6)
  1. Sinuthan on jo todettu eliitin trolliksi. Ja siltä myös kuulostaa. Mustaat Hitleriä ja väität kaiken olevan saksalaisten vika. Tosiasiassa Saksan herääminen ei auta, koska se on orjavaltio eli sitä ei ole. Se on miehitetty maa. Sen muutos vaatisi kansannousun, joko rauhanomaisen ja poliittisen prosessin kautta tai sitten jyrkemmin. Vihollisen reaktio tosin seuraisi eli tukea olisi tultava muilta.

   On kohtuutonta vaatia saksalaisia kuitenkin apuun, kun se on ainoa porukka, joka on joskus edes yrittänyt panna vastaan. Me muut niittasimme sen ketoon. Suomikin oli koko ajan vihollisen kanssa juonimassa

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. Jos rajat auki ja annettaisiin kaikkien tulla eurooppaan, nämä tulijat sijoittuisivat saksaan ja ranskaan.
  Tärkeintä olisi lopettaa vastiiketon sosiaali apu, eli rahan ja palveluiden antaminen tulijoille.
  Ei ilmaista asumista ja rahaa, ei niin houkuttelevaa tulla eurooppaan.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Riemastuuko Ranska myös Suomelle?
  ”Salainen ase” saapuu vierailulle Trumpin jälkeen.
  Ranskan presidenttipari vierailulle Suomeen – tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua yhdessä Jenni Haukion kanssa.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/201807302201104631_pi.shtml
  The Crucifixion of Europe … and Finland?

  On Toxic Femininity
  https://quillette.com/2018/07/09/on-toxic-femininity/
  How tech’s richest plan to save themselves after the apocalypse
  Silicon Valley’s elite are hatching plans to escape disaster – and when it comes, they’ll leave the rest of us behind
  https://www.theguardian.com/technology/2018/jul/23/tech-industry-wealth-futurism-transhumanism-singularity

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Euroopan ja maamme mädätyskampanja etenee, nyt Ranskan ’sionistikunkku’ Macron saapuu tänne antamaan Saulille neuvoja kuinka multi-kultia ym. hommaa viedään etteenpäin a-là Pöytäkirjat.
   Kiire luoda Euroopalle omat iskujoukot jotka pitävät huolen etteivät eri mieltä olevat pääse liikaa niskoittelemaan ja haraamaan vastaan kun eliitti porskuttaa.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat