Lasten korona rokotukset ovat laittomia sekä turhia ja ne muodostavat terveysuhan

Erikoisesti lasten rokottaminen koronaa vastaan on eettisesti kestämättömällä pohjalla. Yhteiskunnassa pitäisi olla lasten etu etusijalla, mutta nyt kuitenkin puhutaan, että lasten koronapiikki suojelee ikäihmisiä tartunnoilta! Toisaalta taannoisten tutkimuksien mukaan rokotetut ihmiset voivat levittää deltavirusta aivan yhtä tehokkaasti kuin rokottamattomat. Onko varmistettu se, että mikä vaikutus lasten k-rokotuksilla on tulevan sukupolven hedelmällisyyteen, vai onko tarkoituskin varmistaa eurooppalaisen tulevan sukupolven sammuminen? 

Yleensä lääkäreiden ja valtamedian mukaan k-rokotteista ei ole näyttöä lapsettomuusvaikutuksille, mutta tämä ei todista sitä etteikö niitä vaikutuksia voisi olla. Vasta tulevaisuus näyttää asian oikean laidan. 

                                             – – – – – – – – –  

”Vaikka lapsi ei ole oikeustoimikelpoinen rokotteesta aiheutuvien vaurioiden suhteen, niin silti hallituksen taholta aiotaan lapset injektoida heidän omalla suostumuksellaan. Sallivatko suomalaiset vanhemmat tällaisen laittomuuden jatkuvan? Toivottavasti eivät.”

Hiljattain Yle-uutiset uutisoivat koronarokotteiden tarjonnan aloittamisesta jatkossa kaikille 12-15 -vuotiaille lapsille sekä nuorille. Hallitus on muuttanut taannoin vapaaehtoisista covid-19-rokotuksista annettua valtioneuvoston asetusta. Täten yli 12-vuotiaide nuorten rokotukset voitiin aloittaa jo 9.8.2021 alkaen. 

Alaikäiselle annetaan valtuudet itse päättää rokottamisesta, mikäli rokotteen antava terveydenhuollon ammattilainen arvioi, että hän ikänsä ja kehitystasonsa perusteella kykenee päättämään rokotuksestaan. Jos nuori ei halua tai ole kykenevä itse päättämään rokotuksestaan, koronarokotteen antamiseen tarvitaan huoltajien suostumus.  

 

Suomessa laittomuus rehottaa

Suomessa ei enää kunnioiteta, eikä noudateta yksilönperusoikeuksia, joihin yhtenä osa-alueena sisältyvät henkilökohtaiset vapausoikeudet. Vapausoikeudet suojaavat yksilöä julkisen vallan puuttumisilta, koskien muiden muassa oikeutta elämään, henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen, liikkumisvapauteen, yksityiselämän suojaan, yhdistymisvapauteen sekä omaisuuden suojaan. 

Yksilönperusoikeuksiin voidaan puuttua vain äärimmäisessä poikkeustilanteessa, ja silloinkin vain siinä määrin, että asetettu tavoite saavutetaan. 

Ylilietsottu ”koronakriisi” ei ole poikkeustila, jossa yksilönperusoikeuksiin voitaisiin puuttua. 

Vaikka lapsi ei ole oikeustoimikelpoinen rokotteesta aiheutuvien vaurioiden suhteen, niin silti hallituksen taholta aiotaan lapset injektoida heidän omalla suostumuksellaan. Sallivatko suomalaiset vanhemmat tällaisen laittomuuden tapahtua? Toivottavasti eivät. 

Koronarokotukset ovat vaarallisia, ja etenkin lapsille tarpeettomia 

Tutkittu on, että lapsiin ja nuoriin ei pääsääntöisesti koronataudilla ole vaikutusta, sillä he ovat paljolti immuuneja koronalle. Täten korona ei muodosta estettä lasten ja nuorten lähiopetukselle. Se väite, että lapset tartuttaisivat covid-19 tautia, ei pidä paikkaansa. Lisäksi on uutisoitu, että koronarokotuksen (k-rokotus) saaneet ovat tartuttaneen muita. 

Kysymykseen k-rokotuksesta; ”Voinko saada tartunnan tai tartuttaa muita, vaikka olen täysin rokotettu?” THL itse ilmoittaa sivuillaan näin: 

Koronarokotus ei täysin poista riskiä, että saat tartunnan ja tartutat muita. Siksi on tärkeää, että tarvittaessa huolehdit turvaväleistä tai käytät maskia, sekä peset käsiä ja noudatat muita ohjeita, joilla ehkäistään viruksen leviämistä.”  

Tapio Puolimatkan mukaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Hanna Nohynek ja Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet asettivat Ylen haastattelussa 5.2. 2021 neljä ehtoa lasten rokottamiselle. 
 

1) Koronaviruksen aiheuttama tauti esiintyy lapsilla vakavammassa muodossa 

2) Rokote estää tehokkaasti tartuttavuutta 

3) Rokotteen tarjoama suoja on pitkäaikainen 

4) Rokote osoitetaan turvalliseksi 

Ainutkaan näistä THL:n ehdoista ei toteudu. Tästä huolimatta nykyisellä  hallituksella on pakottava tarve injektoida lapset. Mikä on tämän takana? 

Mitä asiantuntijat sanovat yllä esitettyihin neljään ehtoon? Käymme ehdot lävitse: 

1Asiantuntijat ovat päätyneet siihen johtopäätökseen, että koronaviruksen aiheuttama tauti on perusterveillä lapsilla miltei poikkeuksetta lievä.  

2K-rokotus ei estä tartuntojen tarttumista. Yhdysvaltain tautikeskuksen mukaan koronaviruksen deltamuunnos leviää tehokkaasti myös rokotettujen keskuudessa.  

3: Rokotteen tarjoama suoja ei ole pitkäaikainen, vaan se on lyhytaikainen. Pfizerin toimitusjohtajan Albert Bourlan mukaan rokotteen vaikutus raukeaa noin 6 prosenttia kahdessa kuukaudessa, joten 4-6 kuukautta toisen rokotuksen jälkeen suoja on noin 84 prosenttia ja tällöin tarvittaisiin kolmas rokote. Tämän mukaan lapsia pitäisi rokottaa aina puolen välein, tautia vastaan, mikä ei ole lapselle edes vaarallista. 

4: K-rokotteet eivät ole turvallisia. Koronarokote raporttien mukaan k-rokotteet ovat aiheuttaneet vakavia haittoja sekä kuolemia moninkertaisesti muihin rokotteisiin verrattuna. Vaikka itse tauti on perusterveellä lapsella lievä, rokotehaitat saattavat olla vakavia. Nuoremmilla haitat ovat vakavampia kuin vanhemmilla. Pfizerin omien rokotetutkimusten mukaan ”iäkkäimmillä osallistujilla (yli 55 vuotiailla) oli pääsääntöisesti vähemmän vaikeita oireita kuin nuoremmilla”. 

Muita huomioita k-rokotuksista 

Koronarokotuskehityksen ovat tuominneet aikaisemmin Suomessa jopa THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek ja Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet, tosin tämä tapahtui ennen kuin he olivat ajautuneet täysin kansainvälisten lääkefirmojen agendan edistäjiksi. 

Koronapiikit: Pfizer -Biontech. Kuva: Johan Nilsson /TT.

THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek oli todennut 6.4.2020 Ylen uutisissa jäljempänä mainittua: 

”SARS-rokotteiden kehittely jäi taannoin kesken, kun tauti hiipui keväällä 2003 eikä ole sen jälkeen palannut sairastuttamaan ihmisiä. Silloin ehdittiin kuitenkin havaita asioita, jotka huolestuttavat uuden koronavirusrokotteen kehittäjiä. 

– Kun koe-eläin, joka ei ollut ennen kohdannut virusta, rokotettiin ja rokotuksen jälkeen kohtasi luonnon viruksen, se saikin vaikeamman taudin. Näitä asioita pitää sulkea eläinmallien kanssa paljon pois, ettemme rokottamisella pahenna tilannetta saamalla aikaan vakavampia tautimuotoja, Nohynek sanoo.” 

______ 
 

Tohtori Charles Hoffen mukaan voisi olla mahdollista, että useimmat rokotetut ihmiset kuolevat kolmen vuoden kuluessa. Väitettään hän perustelee havaittuihin mikroskooppisiin verihyytymiin suurimmalla osalla rokotetuista potilaista. Nämä hyytymät Hoffen mukaan aiheutuvat mRNA-rokotusten piikkiproteiineista. 

Hoffe selittää yllä mainittua seuraavasti: 

Esimerkiksi, kun Covid-rokotteen (k-rokote) Modernan mRNA molekyyliä injektoidaan käsivarteen, jää tätä ainetta sinne vain 25 prosenttia ja immuunijärjestelmä kerää loput 75 prosenttia syöttäen olemattoman pienet lähetti-RNA -paketit verenkiertoon, vaikka niiden pitäisi imeytyä soluihin. 

(Infektiotaudit ja rokotukset sivuston mukaan RNA on ribonukleiinihappoa. Soluissamme on erilaisia ribonukleiinihappoja, joilla on erilaisia tehtäviä. Esimerkiksi lähetti-RNA:n (mRNA) sisältämän koodin eli valmistusohjeen perusteella solu kykenee tuottamaan elimistön tarvitsemia proteiineja.) 

Lähetti-RNA voi imeytyä ainoastaan Verenkierrosta lähetti-RNA voi ainoastaan imeytyä verisuonten seinämien soluihin. Imeytyminen tapahtuu hiussuonissa, joiden verenkierto on hidasta, siis hitaampaa kuin laajemmissa verisuonissa. Lähetti-RNA:n imeytyessä verisuonten seinämissä sijaitseviin soluihin, lähetti paketit aukenevat ja niiden sisältö papautuu ja samalla kehomme valmistautuu lukemaan näitä lähetti-RNA:ta. Elimistömme aloittaa tässä tilanteessa triljoonien k-rokotteen piikkiproteiinien tuotannon. Vaikka olisimme saaneet 40 triljoonaa geeniä, pystyy Hoffen mukaan kukin geeni tuottamaan monenlaisia Covid-piikkiproteiineja.  

Piikkiproteiinien tarkoituksena on aktivoida kehomme tunnistamaan tämän vieraan proteiinin ja käynnistää vasta-aineiden tuottamisen koronatartuntoja vastaan. 

Hoffen mukaan syntyy ongelma koronaviruksien piikkiproteiinien yhdistyessä osaksi viruskapselia eli siitä muodostuu osa viruksen ympärillä olevaa soluseinämää. Merkille pantavaa on se, että viruskapseli ei ole viruksessa, vaan k-rokotetun soluissa ja siitä on tässä tapauksessa muodostunut osa verisuonten soluseinämän sisäpintaa. 

Verisuonia reunustavien solujen ovat, ja niiden pitää olla sileitä, jotta veri pystyy virtaamaan tasaisesti ja esteettömästi. Mutta k-rokotuksen vaikutuksesta ovat siellä nyt nämä piikkipalat, jotka Hoffen mukaan ovat syynä verihyytymien muodostumiselle.  

Yllä olevaa voidaan perustella sillä, että verisuonissa virtaavien verihiutaleiden tarkoituksena on tunnistaa vaurioituneet verisuonet sekä pysäyttää niissä tapahtuva verenvuoto. Vallitsevassa tilanteessa kuitenkin paikalle saapuvat verihiutaleet törmäävät näihin covid-piikkeihin muodostaen väistämättömän verenhyytymän ja verisuonten tukkeutumisen. Verihyytymät aiheutuvat nimenomaisesti piikkiproteiineista, koska ne ovat verisuonissa. 
 
 

Onko lasten ja nuorten rokotukset geeniteknologiaan perustuvaa sterilisaatiota? 

Ylilietsottu ”koronakriisi” eli pelkopandemia sisältyy saumattomasti Maailman talousfoorumin perustaja juutalaisen Klaus Schwabin kirjoituksissaan kuvaamaan Uuteen Maailmanjärjestykseen. Schwabin jirjoittamissa kirjoissa selvitetään sitä millaiseksi maailma tulee muodostumaan muiden muassa Davosin agendan mukaisessa WEF:n järjestelyihin sisällytetyssä The Great Reset –operaatiossa.  

Lyhyesti sanoen The Great Reset-operaatiossa niin kutsutun uuteen yhteiskuntasopimukseen perustuen luotaisiin rodullinen yhdenvertaisuus, joka perustuisi esimerkiksi sosiaaliselle oikeudenmukaisuudelle sekä luonnonsuojelemiselle. Eliitin tavoitteena siten olisi hiiletön talous ja ihmisten ajattelua sekä käyttäytymistä ohjailtaisiin harmoniassa luonnon kanssa. 

Käytännössä juuri yllä esitetty tarkoittaa ihmisten alistamista Uuden Maailmanjärjestyksen eli juutalaismafian (maailman valtapyramidin huippu: Siionin Viisaat) robottimaisiksi orjiksi, rodullisen tasa-arvon, ilmaston ja luonnon suojelun, puhtaan juomaveden, elintarvikepulan sekä ylilietsottujen “pandemioiden” varjolla. 
”Koronakriisi” on siis rokotuksineen, sulkutiloineen ja rajoituksineen poliittinen mekanismi ja instrumentti kansallisvaltioiden ja kansalaisten alistamiseksi negatiivisen globalisaation intressien toteuttajiksi. 

Yllä olevaan viitaten ei ole laisinkaan poissuljettua, että lasten ja nuorten k-rokottamisen yhtenä tärkeänä pyrkimyksenä olisi tulevan sukupolven sterilisoiminen hedelmättömäksi eli käytännössä kansanmurha. Näin menetellen globaali harvainvalta onnistuisi raivaamaan tulevaisuutta ajatellen tieltään Euroopan valkoisen väestön, jonka tietyt väestön kerrokset voisivat hyvinkin muodostaa vastavoiman harvanvallan tyrannialle. Kun tutustumme juutalaisen Klaus Schwabin tulevaisuuden dystopiaan, vaikuttaa nousevaan sukupolveen mahdollisesti kohdistuva geeniteknologinen sterilisaatio jopa vaarallisen todennäköiseltä. 


Markku Juutinen 

Lähteet 

Myös 12–15-vuotiaita ryhdytään rokottamaan – Kymenlaaksossa lasten rokottaminen alkaisi aikaisintaan elokuun puolivälissä | Yle Uutiset | yle.fi  

Koronarokotukset laajennetaan koskemaan kaikkia 12–15-vuotiaita – Sosiaali- ja terveysministeriö (stm.fi)  

Eduskunnan oikeusasiamies; Oikeusasiamies – Oikeusasiamies  

Koronarokotuksen jälkeen – Infektiotaudit ja rokotukset – THL  

Lasten koronarokotusten perustelut horjuvat – Seurakuntalainen  

Lasten koronarokotetutkimusten arvioidaan valmistuvan keväällä – rokotusaikatauluista jo varovaisia arvioita | Yle Uutiset | yle.fi  

Covid: Children’s extremely low risk confirmed by study – BBC News  

Covid: Children aged 12-17 unlikely to be offered vaccine in UK – BBC News  

Täysin rokotetut voivat levittää koronaviruksen deltamuunnosta yhtä tehokkaasti kuin rokottamattomat, joskin se on harvinaista, tutkimus kertoo – USA:n tautikeskus: Deltamuunnos leviää yhtä tehokkasti kuin vesirokko – Tekniikan Maailma 

Pfizer’s CEO says Covid vaccine effectiveness drops to 84% after six months (cnbc.com)  

Arrival of COVID-19 Vaccine in Gibraltar – 30/2021  

Al menos 7 fallecidos por covid en una residencia de Lagartera (Toledo) (lavanguardia.com)  

Inrapporterade misstänkta biverkningar | Läkemedelsverket / Swedish Medical Products Agency (lakemedelsverket.se)  

Dr. Josh Guetzkow – Covid-19 Vaccine Adverse Events on Vimeo  

Koronarokotteiden on havaittu aiheuttavan hieman enemmän haittavaikutuksia kuin muut rokotteet | Talouselämä (talouselama.fi)  

Kooste koronarokotteiden haittavaikutusilmoituksista – Fimea  

CDC study shows 74% of people infected in Massachusetts Covid outbreak were fully vaccinated (cnbc.com)  

Koronavirusrokotetta testataan jo ihmisillä – asiantuntijat pohtivat jopa yhden tärkeän vaiheen ohittamista kehityksen nopeuttamiseksi | Yle Uutiset | yle.fi (archive.org)  

Suurin osa rokotetuista kuolee 3 vuodessa – Rapsodia  

mRNA-rokotteet ja koronavirus – Infektiotaudit ja rokotukset – THL  

emma-schwab-hebrew.pdf (partisaani.com)  

The Davos Agenda | World Economic Forum (weforum.org)  

Now is the time for a ’great reset’ of capitalism | World Economic Forum (weforum.org)  

The not-so-friendly folks at the World Economic Forum – The Occidental Observer  

Some Jews Involved in the Great Covid Reset – The Occidental Observer  

40 kommenttia

 1. Tutkintapyyntö 5 (koronarokotukset)
  Tämä tutkintapyyntö koskee lasten ja väestön koronarokotuksia, rokotepropagandaa, poliisin mielivaltaa ja laista irtautunutta 9.8.2021 asetuksella aloitettua 12-17-vuotiaisen covid19-rokotuksia, joita toteutetaan huoltajien HolhTL:n päätösvallan ohi väittämällä päätösvallan kuuluvan muka lapsille ja vaikka pätäöksentekoon pakotetut lapset eivät tiedä mistä päättävät eivätkä rokotteesta, koronasta ja rokotehaitoista mitään tai riittävästi. Lisöksi selvitetään perus- ja ihmisoikeusloukkaukset ja OikTL 28-33 §:n pätemättömyysperusteet. Tutkintapyyntöön voi yhtyä lähettämällä Supolle ja KRP:lle s-postilla osoitteella ja teksti ”Yhdyn Jaana Kavoniuksen ja Oikeusturvakeskus ry:n 16.8.2021 tekemään koronarokotuksia koskevaan tutkintapyyntöön, vaatimukseen rokotusten keskeyttämisestä ja kanteluun”. Muistakaa mainita s-postissanne oma nimenne ja päiväys.

  https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/

  Myrkyllisen piikkiproteiinin neutralisointi
  https://sinikkatyynela.blogspot.com/2021/08/myrkyllisen-piikkiproteiinin.html?m=1

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 2. VÄÄRYYDEN HUIPPU
  12-15-vuotiaiden lasten piikittäminen geeniterapeuttisilla ”rokotteilla” on rikos, johon syylliset tullaan tuomitsemaan. Rikos liittyy väestön vähentämisohjelmaan, jossa maailman populaatiota vähennetään radikaalisti rokotteilla ja joka muodostaa kansanmurhan. Seuraava askel tässä rikossarjassa on alle 12-vuotiaiden rokotukset. Koska mRNA-rokotukset eivät estä tarttumista ja tartuttavuutta, ovat nämä ”rokotteet” täysin hyödyttömiä ja vaarallisia. Lasten rokottaminen on viimeinen pisara siinä suuressa rikoksessa, mihin THL ja Suomen hallitus syyllistyvät. Miten tämä hulluus on selitettävissä? Kyseessä on Maailman Talousfoorumin (WEF) agenda, jota edustaa Suomen hallituksessa Sanna Marin ja Annika Saarikko, jotka ovat mukana WEF:n koulutusohjelmassa. Suomea pidetään Great Resetin pilottimaana, joka toteuttaa seuraavaa agendaa: 1) kansa tulee saattaa ehdottomaan alistumiseen THL:n ja hallituksen käskyihin, 2) koronatiedottaminen kuuluu ainoastaan THL:lle ja hallitukselle ja kaikki kritiikki estetään ja sensuroidaan tarvittaessa voimatoimin, ja 3) WEF:n käskyt tulee toteuttaa kirjaimellisesti kaikissa maissa. Tällaista agendaa Sanna Marin ja Annika Saarikko noudattavat. Kyseessä ovat pahimman luokan isänmaan pettäjät, jotka ansaitsevat elinkautisen tuomion. Maskit, sulkutilat ja turvavälit perustuvat valheelliseen väitteeseen, että oireettomat tartuttavat. Tutkimukset todistavat, että oireettomat eivät tartuta ja rokotetut oireelliset tartuttavat samoin kuin rokottamattomat oireelliset. Kaikki rajoitukset ovat siis vääriä ja laittomia. Nyt ei puhuta enää 70 %:n laumasuojasta, vaan 80-90 %: suojasta, ja pian vaaditaan, että kansa pitää rokottaa 100 %:sesti. Tätä tapahtuu kaikissa maissa ja päämääriä on kaksi: 1) planeetan väestön määrän alentaminen radikaalisti, 2) uuden diktatuurin muodostaminen koko maapallolle, jossa ihmisiä hallitaan digitaalisesti ja jossa kaikki ihmisoikeudet ovat lakanneet ja kansat saatettu juutalaismafian orjiksi. Tällainen kuva on tulevaisuudesta, jos WEF:n agenda onnistuu. Mutta nyt itse Jumala puuttuu peliin. Jumala ei salli sitä, että planeetasta tulee maanpäällinen helvetti. Jumala auttaa tämän agendan vastavoimia taistelussa ja todellisuudessa tapahtuu ihmiskunnan pelastuminen WEF:n ikeestä, joka on miljardöörikerhon ies, jossa ytimen muodostavat Siionin Viisaat. Uusi valoisampi aikakausi odottaa ihmiskuntaa, kun tämä ies tuhotaan. Ole mukana tämän ikeen tuhoamisessa! LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(14)Miinusääni(4)
 3. Korona tuntuisi olevan osa laajempaa ”social engineering”-projektia, jolla koko maailman väestö ajetaan totalitaristisen hallinnon alle. Tähän voi liittyä myös depopulaatio tai ainakin pyrkimys rakentaa valmius myös sellaisen kampanjan läpivientiin. Tavoite on, että jokainen ottaa kiltisti jopa lopetuspiikin, jos keskushallinto katsoo tämän olevan tarpeen. Kansalaisen elämällä ei ole muuta arvoa, kuin mitä keskushallinnon keskustietokone sille laskee. Tavoitteena on keskushallinnon saattaminen jumalan asemaan eli tämä voi päättää kansalaisten elämästä ja kuolemasta ja kaikesta näiden elämässä. Kristitty näkee tässä Anti-kristuksen tulevan valtakunnan.

  Voi olla niinkin, että jo nykyiset rokotteet sisältävät depopulaatio-elementin, joko suoran sairastumisen, kuoleman tai hedelmättömyyden muodossa. Tästä ei ole varmuutta. Luciferistinen eliitti kenties pyrkii luomaan valtavan terveyskriisin ja kaaoksen ja vasta sen jälkeen toteuttaa Anti-kristuksen valtakunnan paljon pienemmällä väkimäärällä kuin nyt. Osa rokotteista voi sisältää elementtejä, jotka mahdollistavat ihmisten eräänlaisen kauko-ohjauksen 5G-verkkojen välityksellä. Kampanjassa on teknologinen kokeiluvaihe meneillään ja ainakin se on varmaa, että totuutta rokotteista meille ei kerrota. Tämä epärehellisyys ja järjetön tuputtaminen tai jopa pakottaminen saa monet vastustamaan kampanjaa.

  On hämmästyttävää, kuinka monet suomalaiset hyväksyvät korona-kampanjaan liittyvän totalitarismin ja ajavat itsekin voimakkaasti sitä. Vaaditaan ”koronalinkojen” sulkemista, ilmiannetaan tottelemattomia ja uskotaan sinisilmäisesti hallitusten ja terveysviranomaisten propagandaan, jota valtamedia suoltaa ja vahvistaa. Uusi-Seelannissa ei tarvita edes uskottavaa propagandaa ja hallinto voi sulkea maan yhden ainoa ”tapauksen” perusteella. Eikö kansa näe tässä mitään hämärää? Lasten tarpeeton ja riskaabeli rokottaminen on jopa Uusi-Seelantia härskimpi operaatio ja pilkkaa kansan tyhmyyttä ja orjamielisyyttä päin sen naamaa.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 4. Nuo Nohynekin ja Rämetin viime vuoden varoittavat lausunnot eivät osoita, että olisivat jotenkin kääntäneet takkinsa. Tuo on tyypillistä juutalaisvapaamuurarilaista luciferianismia. Kabbalan mukaan on sallittua aiheuttaa toselle vahinkoa ja vaikka tappaa tämä jos kohdetta on ensin varoitettu asiasta. Nyt he oman satanistisen kieron oppinsa mukaan ovat muka syyntakeettomia ja saavat tehdä mitä tahansa kun varoitus on annettu, joka ei tietenkään johtanut mihinkään toimenpiteisiin korkeammalta taholta suunnitelman pysäyttämiseksi.

  Nohynek on juutalainen ja Rämet varmasti vapaamuurari. Nohyken on esiintynyt jossain kuvissa vain pikkurillin kynsi värjättynä aivan kuin merkkinä, että on pikkusormensa paholaiselle myynyt.

  https://laitonlehti.net/2021/01/07/thln-rokotehuijari-hanna-nohynek-juutalainen-todiste-1/

  https://ibb.co/yqdyJwq

  Plusääni(14)Miinusääni(2)
 5. Nämä vallan kahvassa olevat pahuuden palvojat ovat kehitelleet loistavan idean missä heidän itse ei tarvitse lista käsiänsä tuhotakseen ihmiskunnan. Heidän piti vain kehitellä piikki, ja valehdella että se on terveyden edistämiseen tarkoitettu. Piikki annetaan pienille pahuuden minioneille, jotka suorittavat tämän eutanasian eli piikittämisen.
  Vallan kahvassa olevien ei siis tarvitse itse tahrata käsiänsä viattomien verellä. He vain katsovat sivusta kun minionit hoitavat tämän tehtävän heidän puolesta. Nerokasta? Ehkä. Mutta ei niin nerokasta, etteivät silti joutuisi tuomiolle lopulta. Mutta niin joutuvat ne kaikki jotka EIVÄT vastusta näitä koronatoimia vaan menevät mukana ovat vastuussa kaikesta yhtälailla.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 6. Mutta miksi Pfizer rakentaisi rahasammon itselleen vain tuhotakseen sen pian valmistumisen jälkeen?

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
  1. Kuinka monta kertaa ”goyimeille” pitää kertoa että, raha ja sen liikkeet eri yhtiöiden tai julkislaitosten läpi ovat vain väline, jolla globalistinen eliitti toteuttaa suunnitelmiaan. Rahalla saa paljon pikku lakeijoita tekemään likaisen työn puolestaan. Lääketehtaan yksittäinen kehittelijä ei välttämättä tiedä, mitä loppukeitokseen tulee ja mikä on sen kokonaisvaikutus. Globalistisella eliitillä on keskuspankit ja maailman pörssit käytössään, joissa he voivat tahkota rahaa mielettömät määrät operaatioihinsa. Firmojen menestys hyödynnetään ja kun tiedetään, että sille käy huonosti, niin sen osakkeet myydään lyhyeksi. Nämä kaverit eivät pitkäaikaissijoituksia tee, eivät jää firmojen hallituksiin notkumaan ja elävät näiden osakkeiden pumppaamisesta ylös ja niiden tuhoamisella. Valtavan nopean arvonnousun ja sen jälkeisen romahduksen kokeva firma on paras mahdollinen kohde näille. Julkisella puolella he voivat perustaa myös avustusjärjestöjä, joilla he kuppaavat jopa veronmaksajien rahaa itselleen. Puolijulkisten tai julkisten laitosten kuten yliopistojen tai terveysjärjestöjen korruptointi lahjoituksilla on nykyisin esim. Bill Gatesin mielipuuhaa. Näin he saavat käyttöönsä runsaasti sekä poliittista valtaa että etua monipolibisneksilleen. Jos joillakin liiketoimet menevät kuitenkin ”vituralleen”, niin heillä on hallituksissa ystäviä, jotka pelastavat heidät pulasta ’bail-out’-menettelyn kautta. Tämä siksi koska heidän pankkinsa ja firmansa ovat muka liian suuria kaatumaan. Keskuspankki painaa rahaa ja kaataa heille sitä heidän tyhjentyneet taskunsa täyteen.

   He eivät rakasta rahaa, vaan sitä valtaa, minkä se suo ihmisten ja kansakuntien yli. Ajattelepa itse. Jos sinulla on reilusti yli 100 miljoonaa rahaa, niin mitä sinä lisärahalla enää teet. Vastaus on se, että vasta tuolla kynnysrahalla pääsee mukaan poliittiseen peliin ja kerhoihin, joissa voi todellakin leikkiä jumalaa.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 7. Tutkijat hälyttävät: Rokotteet tappavat miljoonia
  Normaalisti hiljaiset, arvostetut tutkijat ovat menossa ulos mukavuusalueeltaan. Nämä valtavirran rokotemyönteiset tiedemiehet hälyttävät. Vaikka he yleensä puolustavat ja käyttävät rokotteita, he ovat huolissaan Covid-rokotteista. He pelkäävät, että nämä rokotteet voivat tappaa miljoonia ihmisiä lähitulevaisuudessa ja vielä enemmän lähitulevaisuudessa. Myös vielä syntymättömät sukupolvet teurastetaan.
  https://covidcalltohumanity.org/2021/06/07/nicanor-perlas-scientists-sound-alarm-vaccines-will-kill-millions/
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241085

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 8. Tavaratalo Kärkkäinen on Suomen vastuullisin työnantaja | Pääkirjoitus

  Yli 700 suomalaisen työnantaja, kauppias Juha Kärkkäinen, on antanut historiallisen esimerkin. Henkilökunnan terveydestä ja hyvinvoinnista vastuunsa kantava Tavaratalo Kärkkäinen kehotti työntekijöitä kieltäytymään kokeellisesta mRNA-COVID-koronarokotuksesta.
  https://mvlehti.net/2021/08/21/tavaratalo-karkkainen-on-suomen-vastuullisin-tyonantaja-paakirjoitus/

  Roskalehti, nwo-eliitin kansaa aivopesevä ja mädättävä pornolehti IL ilkeään tuttuun tapaansa ampui alas haastavan tietouden sanansaattajan: ”Onko MV-Lehti luotettava lähde?”

  ”Kannattaa katsoa niitä tiedemiehiä ja proffia, jotka siellä puhuvat siitä asiasta. Kannattaa niitä katsoa, eikä välittää, mistä mediasta se on”, Juha Kärkkäinen kommentoi asiaa Iltalehdelle.

  Myös Magneettimediasta on yritetty ja koko ajan yritetään tehdä epäluotettava samaan tapaan. Perusteena ehkä lehden uskontoon liikaa sitoutunut väki ja kommentoijat. Mutta pitää muistaa että uskonto on jokaisen henkilökohtainen asia eikä kenenkään uskonto tee ihmistä epäpäteväksi ottamaan kantaa asioihin ja keskustelemaan niistä vaikkei uskontoa ja politiikkaa muuten – ainakaan minusta – pidä sotkea toisiinsa.
  Kuten sanotaan, jonkin ilmiön sisään ei pääse, ennen kuin siitä astuu kokonaan ulos.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Kärkkäinen on sankariyrittäjä, joita onneksi vielä Suomessa on. Järjestelmä on sodassa heitä vastaan. Yrittäjissä on ainoastaan se vika, ettei heillä ole aikaa seurata politiikkaa ja useat heistä yhä lukevat jotakin Kauppalehteä, äänestävät Kokoomusta tai pitävät yllä Kauppakamarilaitosta. Suomessa ei ole edes sellaista puoluetta tai etujärjestöä, joka aidosti ajaisi PK-yrittäjäsektorin etua ja ajaisi pienimuotoisuutta suosivaa vapaata markkinataloutta. Kaikki byrokraatit ja poliitikot ovat yrittäjien kimpussaan ja ajavat vain isojen jättien etuja. Koronavouhotus on kehityksen huipentuma.

   Politiikan ja uskonnon välinen kytkös on aina ollut vahva ja syykin on selvä. Luovuttamattoman ihmisarvon tunnustava moraalilaki tulee Jumalalta eikä järjestäytynyt yhteiskunta voi muodostua ja pysyä koossa ilman sitä ja sen valvontaa. Muuten olemme pelkkä elukkalauma. On kommunismia väittää, että moraalilaki tulee joko luonnosta evoluutioprosessin kautta tai että se on jonkinlainen kulttuurin itse itselleen muodostama sosiaalinen konstruktio, jonka jokainen pikku kommunisti voi purkaa ja muuttaa mieleisekseen. Tietenkin voi väittää, että kaikki uskonto on poliittisesti värittynyttä ja kaikkien tulee luopua julkisessa keskustelussa kaikesta uskontoon viittaavasta ja tulee perustaa ateistinen maanpäällinen paratiisi, jossa ”tiede” on ottanut Jumalan paikan. Tuo on ollut myös juutalaisten menettelytapa, kun he ovat kiukkuisilla vaatimuksillaan kitkeneet länsimaista pois kaikki kristillisyyden ulkoiset merkit. Uskonnottomuuden suosiminen on juutalaisten ja kommunistien suosima tapa edistää omia pyrkimyksiään. Mutta on selvää, että turhaa julistusta ja paasausta tulee välttää, koska se vain ehkäisee viestin perillemenoa. Tulee myös ottaa huomioon, että nykyinen yhteiskunta on sekulaari ja torjuu vaistomaisesti kristillisen sanoman.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. ” …ihmisarvon tunnustava moraalilaki tulee Jumalalta eikä järjestäytynyt yhteiskunta voi muodostua ja pysyä koossa ilman sitä ja sen valvontaa. Muuten olemme pelkkä elukkalauma.”
    Tietenkin niin on kun Jumala asuu meissä kaikissa. Mutta juuri sen takia voimme rakentaa Jumalan valtakuntaa myös oman sielumme avulla ja puolustaa oikeudenmukaisuutta, hyvyyttä ja totuutta ja taistella pahuutta vastaan.
    Makow — Soul as Self
    Usko Jumalaan on uskoa korkeimpaan itseesi.
    He vakuuttivat meidät
    Jumalaa ei ole olemassa,
    vaikka itse asiassa
    Hän on periaate
    Itsemme kehityksen periaate.
    Me olemme henkisiä olentoja.
    Siksi rajaton raha
    tai seksi ei voi tyydyttää meitä.
    1. Kaikissa ihmisissä on kipinä jumalallisuutta. Sitä kutsutaan sieluksi. Tämä on todellinen identiteettimme. Tätä kutsutaan myös ”minäksi” tai tietoisuudeksi.

    2. Sielu on yhteytemme Luojaan; se tekee meistä ihmisiä ja ihmiselämästä pyhää.

    3. Tämä sielu on ruumiillistunut apinan kaltaisessa eläimessä, jolla on erilaisia fyysisiä ja psykologisia tarpeita ja vaistoja. Suurin osa henkisestä toiminnastamme on omistettu näiden aineellisten, seksuaalisten tai psykologisten tarpeiden tyydyttämiseen. Meidän tulisi suhtautua näihin ajatuksiin käytännöllisen ja joskus primitiivisen kämppiksen ajatuksina. Tämä on meidän pieni ”s”-minämme.

    Satanistit ovat vakuuttaneet meidät siitä, että ”Jumalaa” ei ole olemassa. He ovat syrjäyttäneet Jumalan ja haluavat meidän tottelevan ”heitä” eikä häntä. Meidät voidaan teurastaa helpommin, jos meillä ei ole sielua.

    5. Meditaation tarkoituksena on hiljentää mieli, jotta voimme kokea itsemme puhtaana tietoisuutena. Tämä on hyvin vaikeaa, koska samaistumme ajatuksiimme.

    6. Vaikka aineelliset tarpeet on tyydytettävä mielenrauhaa varten, onnellisuutemme riippuu tietoisuuden laajentumisesta ja liitosta Jumalan kanssa. Tämä voidaan saavuttaa hengellisillä harjoituksilla, kuten meditaatiolla, ja käyttämällä ”tietoisuutta laajentavia” huumeita, kuten kannabista, psilosybiiniä tai psykedeelejä.

    Kuvitelkaa, jos nämä huumeet olisivat pakollisia kuolemanrokotusten sijaan, miten erilainen maailma olisikaan.

    7. Laajennetun tietoisuuden tai henkisen yhteyden tilassa rakkauden, totuuden, oikeudenmukaisuuden, hyvyyden ja kauneuden kaltaiset ihanteet ovat ”itsestään selviä”. Jumala ilmentää itsensä meidän kauttamme.

    TODELLINEN IDENTITEETTIMME ON SIELU
    https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=240973
    https://www.henrymakow.com/2021/08/we-need-to-be-self-centered.html
    Emme tarvitse ”opastusta” jostain kirjasta, tai pahempaa, mitä Matthew Deloose kutsuu ”joksikin pukumieheksi”.
    Jumala ei kirjoita kirjoja, ja jokainen, joka väittää, että hänellä on suora yhteys Luojaan, on valehtelija.
    Meidän tarvitsee vain seurata omaatuntoamme ja tutkia luontoa, jota kuvailen ”Jumalan omalla käsialalla kirjoitetuksi Raamatuksi”. Kaikki, mitä meidän on tiedettävä, on siellä.
    En haluaisi väheksyä kenenkään aitoa vakaumusta, koska meidän kaikkien on tehtävä omat valintamme, ja uskonto antaa ainakin moraalisäännön, mutta kukaan ei voi kieltää sitä, että se, minkä tunnemme luontona, on Luoja Jumalan suoraa työtä, joten ymmärtääkseen, miten meidän pitäisi elää, tarvitsemme omantuntomme lisäksi vain luonnon tutkimista ja kunnioittamista.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Video: Onko virus olemassa? Onko SARS-CoV-2 eristetty?
  Christine Masseyn haastattelu
  Kiinan viranomaiset ilmoittivat 7. tammikuuta 2020, että he olivat eristäneet ja tunnistaneet ”uudenlaisen viruksen”. Sitten 28. tammikuuta 2020 Yhdysvaltain tautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) ilmoitti, että Novela Corona -virus oli eristetty.

  Christine Massey, M.Sc. teki laajan selvityksen yli vuoden ajan. Hänen tutkimuksessaan esiin nostettu keskeinen kysymys on seuraava:

  ”Onko luotettavaa näyttöä siitä, että SARS-CoV-2 on eristetty ”sairaasta potilaasta otetusta, väärentämättömästä näytteestä”?”.

  Christine Massey esitti tiedonvälityksen vapautta koskevat pyynnöt noin 90:lle terveys- ja tiedelaitokselle.
  Onko virus olemassa?
  Näihin pyyntöihin saadut vastaukset vahvistavat, että SARS-CoV-2:n eristämisestä/puhdistamisesta ei ole tietoja, joita ”olisi tehnyt kukaan, missään, koskaan”.
  https://www.globalresearch.ca/does-the-virus-exist-has-sars-cov-2-been-isolated-interview-with-christine-massey/5753322

  On myös olemassa luotettavia tutkimuksia joissa on etsitty sairastuneista ihmisistä virusta mutta löydetty vain influenssa A ja B virus

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 10. Lendman – Israel todistaa, että rokotukset aiheuttavat Covidia.
  Maanantaina Haaretz kertoi, että yli 78 prosenttia israelilaisista oli rokotettu.
  Silti taudinpurkaukset lisääntyvät maassa, enimmäkseen pistettyjen israelilaisten keskuudessa.
  Vakavien tapausten määrä on kuuden kuukauden korkeimmillaan.
  Ponnistelut tautitapausten hillitsemiseksi tehosterokotuksilla pahensivat huonoa tilannetta.
  Rokotukset lisäävät huomattavasti virustautiin sairastumisen riskiä, ei päinvastoin.

  Influenssa-/covid-epidemiat lisääntyvät massarokotetussa Israelissa ja muualla maailmassa
  Stephen Lendman – (henrymakow.com)
  CDC kutsuu Israelia korkean riskin maaksi – USA:n kansalaisia kehotetaan olemaan matkustamatta sinne.
  Torstaina Haaretz kertoi, että israelilaiset lääkärit ”murtuvat flunssa-/kovakuume-epidemioiden aiheuttaman kuorman alla”, kun ”potilaiden puhelut kasvavat”.
  Perhelääkärit ovat joutuneet ”kriisin partaalle”.
  Sama koskee ylikuormitettuja israelilaisia sairaaloita.
  Lääkkeeksi ei ole otettu pistosten lopettamista…
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241224

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Kuvitteleeko joku, että lääkeyhtiöt tai sääntelyviranmaiset seuraavat rokotteiden turvallisuutta ja tehokkuutta ja lopettavat koko kampanjan, elleivät mielekkäät kriteerit täyty. He eivät lopeta, vaan kiihdyttävät annosten jakelua ja suoranaista pakottamista, mitä terveyspassit edustavat äärimmäisen röyhkeällä tavalla. Myös valtava määrä tavallisia kansalaisia on onnistuttu masinoimaan pakotuskampanjan taakse. He haluavat, että jatkossa valtio määrä heidän lääkityksensä ja ovat valmiita korvauksetta koepotilaan asemaan. Tätä on normaalin ihmisen lähes mahdoton käsittää, mutta sellaista jälkeä massoja median piiskaava aivopesu tuottaa. Kyse on noitavainojen kaltaisesta massapsykoosi-ilmiöstä, joka on nyt median voimalla tuotettu. Kaikki tämä on rikollista ja hirveä osoitus siitä, mihin ihmiskunta pystyy, jos sen kaiken sairaimpien yksilöiden annetaan päästä vaikutusvaltaisiin asemiin. Ihmiskunnan on aika ryhdistäytyä. Totaalikieltäytyminen on tietenkin yksi kaikkien ulottuvilla oleva keino.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 11. Miksi meitä petetään Covidista?
  Paul Craig Roberts | Aug 22, 2021 | 9 kommenttia
  Paul Craig Roberts – paulcraigroberts.org Aug 20, 2021
  Miksi yhdysvaltalaiset yritykset ovat sekaantuneet kansanterveyspolitiikkaan? Miksi ne ovat ottaneet kannan, joka on täysin ristiriidassa kaikkien tosiasioiden ja kaikkien tunnettujen todisteiden kanssa?
  https://www.zerohedge.com/news/2021-08-18/covid-propaganda-roundup-corporate-state-declares-all-out-war-unvaccinated
  Ei vain demokraattiset hallitukset ole muuttuneet totalitaristisiksi, vaan myös yksityiset yhtiöt, jotka vaativat itselleen valtaa ohittaa Nürnbergin lait ja määrätä, että työntekijät on rokotettava Covid-rokotteella. Rokotus on lääketieteellinen toimenpide, ja se edellyttää tietoon perustuvaa suostumusta.
  On hyvin outoa, että yritykset värvätään palvelemaan pakotettua markkinointikampanjaa. Kuulemme ”rokottamattomien pandemiasta”. Tällaista pandemiaa ei kuitenkaan ole. Kaikki todisteet osoittavat, että suurin osa uusista tapauksista on kaksinkertaisesti rokotettujen keskuudessa.
  Viranomaiset ja julkisuuden edustajat antavat ymmärtää, että rokotteesta kieltäytyvät ovat vastuussa uusista taudinpurkauksista, vaikka päinvastoin rokotetut ihmiset ovat syyllisiä vaihtoehtoihin ja uusiin sairauksiin. Kuten tohtori Malone, rokotteen luomiseen käytetyn mRNA-teknologian keksijä, on kärsivällisesti selittänyt, rokote kouluttaa viruksen tuottamaan muunnoksia, jotka välttävät rokotteet. https://www.paulcraigroberts.org/2021/08/16/all-of-the-evidence-is-in-the-covid-vaccine-is-a-failure/.
  Kun otetaan huomioon rokotteeseen liittyvien kuolemantapausten ja loukkaantumisten valtava määrä, joudumme tekemään sen johtopäätöksen, että rokote aiheuttaa rokotetuille Covid-sairauksia. Jotkut saavat vakavia oireita, jotkut kuolevat, toiset eivät tiedä sairastuneensa. Se on sama asia kuin itse viruksen kanssa. https://covidcalltohumanity.org/2021/06/07/nicanor-perlas-scientists-sound-alarm-vaccines-will-kill-millions/.
  Lääketieteellinen laitos on välttänyt rokotuksiin liittyvien kuolemantapausten ruumiinavauksia. Kerronta ei halua tunnustaa niitä. Ihmiset, jotka rokote on pilannut, eivät saa apua lääketieteelliseltä laitokselta. Lopulta tehtiin ruumiinavaus, ja ensimmäinen ruumiinavaus rokotteen aiheuttamasta kuolemasta tukee näitä päätelmiä:
  ”Tämä post mortem -tutkimus vain vahvistaa pahimmat pelkomme siitä, että Covid-pistokset aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä ja saattavat jopa nopeuttaa viruksen leviämistä.
  ”Raportin mukaan tutkijat havaitsivat, että potilaan koko keho oli täyttynyt korkeista viruksen RNA-kuormista, joita kutsutaan myös rokotteen aiheuttamiksi piikkiproteiineiksi. Tästä ovat raportoineet monet tutkijat ja jopa lisätutkimuksia siitä, mitä rokotteessa todella on. [Lue Covid-rokotteet eivät ole niin tehokkaita kuin luulet saadaksesi lisätietoja].
  ”Tämä osoittaa kahta asiaa.
  ”1. Rokotteen mRNA ei paikallistu pistoskohtaan, jossa sen pitäisi olla, vaan se leviää muihin elimiin. [Lue Uusi todiste selittää, miten mRNA-rokotteet aiheuttavat elinvaurioita nähdäksesi todisteet].
  ”2. Tiedämme, että vainaja altistui Covid-19:lle. Virus oli hänen ruumiinsa jokaisessa elimessä. Sen perusteella, mitä tiedämme koronavirusrokotteista aiemmin, tätä voitaisiin pitää signaalina vasta-aineista riippuvaisesta tehostumisesta [Lue Mikä on patogeeninen priming? Ja Briefing document on Pfizer-BioNTech vaccine shows evidence of pathogenic priming among older adults].
  ”Tämä tarkoittaa, että rokote ei voi estää virusta leviämästä [Pfizerin tiedotusasiakirjassa Food and Drug Administrationille he jo vihjasivat tästä, katso FDA tiesi, että täysin rokotettujen joukossa olisi paljon COVID-tapauksia ja Vuotaneet Pfizer-sopimukset osoittavat, että he tiesivät rokotteiden haittavaikutuksista ja pitkäaikaisen tehon puutteesta].
  ”Meidät on ohjelmoitu uskomaan, että voimme palata normaaliksi vain rokotteiden avulla. Hallituksemme eivät kertoneet meille, että nämä rokotteet ovat tehottomia eivätkä tarjoa suojaa. [Artikkelissa COVID-rokotteet eivät ole niin tehokkaita kuin luulet, saamme tietää, että näiden rokotteiden todellinen vähennysaste, jota tutkijat kutsuvat absoluuttiseksi riskin vähennykseksi tai rokotettujen ja rokottamattomien suojausasteiden eroksi, on joidenkin rokotteiden kohdalla alle 1 %.”] Odotettavissa on massiivista valheiden ja paniikin propagandaa erityisesti varianttien tulon myötä.”
  https://covidcalltohumanity.org/2021/08/18/ground-breaking-autopsy-report-shows-the-vaccinated-had-toxic-spike-proteins-all-over-the-body/
  Ei ole olemassa mitään todisteita, jotka tukisivat CDC:n johtajan Rochelle Walenskyn väitettä, jonka mukaan delta-variantti on ”rokottamattomien pandemia”.
  Ei ole todisteita siitä, että rokote suojaa Covidilta. Rokote näyttää itse asiassa levittävän virusta.
  Olemme oppineet, ettei ole olemassa sellaista asiaa kuin ”täysin rokotettu”. Uusi ohjelma on loputtomat tehosterokotukset muutaman kuukauden välein, minkä seurauksena rokotteen haittavaikutukset lisääntyvät räjähdysmäisesti.
  Covidin politiikka on niin epätodennäköistä ja kaikkien todisteiden kanssa ristiriidassa, että salaliittoteoreetikot, jotka näkevät pimeämmän agendan olevan toiminnassa, ovat saamassa uskottavuutta. Kun rokote ei ole todistetusti suojannut vaan aiheuttanut ennennäkemättömiä kuolemantapauksia ja sairauksia, miten kukaan älykäs ihminen voi päätyä siihen, että rokotteiden lisääminen on ratkaisu?
  Miten on mahdollista, että Yhdysvaltojen presidentti on niin huonosti neuvoteltu, että hän sanoi keskiviikkona 18. elokuuta:
  ”Aiemmin tänään lääketieteen asiantuntijamme ilmoittivat suunnitelmasta, jonka mukaan jokaiselle täysin rokotetulle aikuiselle amerikkalaiselle annetaan tehosterokotukset. Tämä tehostaa immuunivasteenne, se lisää suojaanne Covid-19:tä vastaan. Se on paras tapa suojautua uusilta muunnoksilta, joita voi syntyä.”” Yhdysvaltain presidentin lausunto on täyttä tietämättömyyttä ja räikeää hölynpölyä.
  Miksi epätoivoinen kiire pakottaa rokottamattomia hyväksymään rokote? Pelko oli alkuperäisen rokotepyrkimyksen väline. Häpeä ja syyllisyys ovat toisen rokotuspyrkimyksen välineitä. Onko pelisuunnitelmana saada maailma rokotetuksi ennen kuin rokotteen aiheuttamia kuolemantapauksia ja sairauksia ei voida enää sivuuttaa?
  Jokaisen pitäisi olla huolissaan ja herättää hyvin vakavia kysymyksiä siitä, miksi tiedotusvälineet sensuroivat johtavia asiantuntijoita ja lääkäreitä ja miksi poliitikot ja kansanterveysviranomaiset jättävät huomiotta heidän varoituksensa. Kun viranomaiset jättävät huomiotta johtavat tiedemiehet ja lääketieteen asiantuntijat, miten voimme luottaa siihen, mitä poliitikot ja byrokraatit kertovat meille Covidista ja rokotteesta?
  Covid-kertomus on hallittu. Tutkijoita sensuroidaan ja tutkijoiden ja lääkäreiden julkinen keskustelu estetään.
  Miksi? Onko olemassa salainen agenda, jonka vuoksi terveyttä ja ihmishenkiä uhrataan?
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241208
  https://www.deepl.com/Translator

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. Blogi: Vieraskynä , la 21.08.2021 14:32

   Jos vielä mietit koronapiikin ottamista…
   Tämä erinomainen ja asiantunteva kooste on kopioitu sellaisenaan sivulta: https://injektiopiikki.com/2021/06/08/kuinka-koronarokote-toimii/ Suosittelemme jokaista lukemaan koko teksti ajatuksella.

   Tässä artikkelissa käydään läpi asioita, joita sinun tulee tietää, ennen kuin teet päätöksen koronarokotteen ottamisesta.
   https://beta.oikeamedia.com/o1-164207

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 12. Koko toiminta on niin kafkamaista ja sairasta että sanat loppuvat. Media toisensa perään on lopettanut vapaan keskustelun koronasta ja rokotuksista. Kaikkein pahin on ollut HS, jonne on lähes mahdotonta saada julkaistua artikkelin perään kriittistä näkemystä vaikkapa massa rokotuksista. Olen näin todistanut kuinka artikkeleiden jälkeiset kommentit ovat samanmielisten ”keskustelua” korona toimista tai rokotteista. En tiedä itkeäkö vaiko nauraa kun näen paikallisessa kauppakeskuksessa HS. n autuaan tietämättömiä tyttöjä tarjoamassa ohikäveleville päivän lehteä. Tietävätköhän itsekään missä lahkossa ovat?

  Tiedän että meneillään on ihmiskunnan nykyhistorian suurimpia ihmisoikeusrikkomuksia ja luultavasti tulemme näkemään vielä ikäviä asioita. En olisi uskonut eläväni kotimaassani aikakautta jossa joudun suojella omia lapsia koulussani mm siltä ettei tämän maailman perkeleet etsi lapsiani ja laita vastoin tahtoamme rokotteita heihin.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 13. Mikäli leviää päättäjien ja elitistien tietouteen (tai tietävät jo) että rokotetut olisivat heikommassa terveydellisessä asemassa kuin rokottamattomat, niin tietäisikö tämä erittäin huolestuttavia aikoja nimenomaan rokottamattomille. Muutenhan juuri ne pahimmat potentiaaliset vastustajat, jotka eivät heti usko mitä tuputetaan, tulisivat suhteessa vahvemmiksi muuta maailmaa. Tällainenhan olisi varmaankin elitistien painajainen.
  Mikäli rokotteita ei saada pakotettua niin mitäs sitten? Kuinka varmistua siitä että rokottamattomat ovat, vielä rokotteen ottamattomuuden jälkeenkin, ”hyviksiä” merkittävästi huonommassa asemassa? Ehkä tosiaan keskitysleirit ja eristäminen, kaiken maailman häpeärangaistukset tulisivat kyseeseen. Nimien julkistaminen? Evääminen ammateista? Kansalaisten usuttaminen heidän kimppuunsa, ja julkaisemaan heidän nimiään (ehkä varisverkoston tai väkivaltavasemmiston voisi rekrytä tekemään likaisen työn?) autojen töhriminen, tai asuntojen?
  Ehkä vanhojen hyvien aikojen kunniaksi voitaisiin vielä ottaa jalkapuita käyttöön. näytösluontoiset teloitukset tuonevat liikaa mahdollisia sympatioita ja marttyyriyden viittaa.
  Eristäminen spitaalisten tapaan voisi toimia, ja mahdollisesti keskitysleirit mutta mielleyhtymä toiseen maailmansotaan voisi aiheuttaa ongelmia (holokaustissa kärsineet tavallaan ’omistavat’ keskitysleiri-mielleyhtymän).
  Miksei toisaalta pakkorokotuksia. Tai digitaalinen pssi laajenee maksamiseen digivaluutalla, mutta rahat jollain tapaa evätään rokottamattomilta, tai lompakon käyttö edellyttää rokotteen ottamista.

  Mitä muita tapoja voisi keksiä jotta ihmiset saadaan ajattelemaan ja käyttäytymään oikealla tavalla?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Hallituksen oman tietokannan, Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) mukaan tämä injektio on jo tappanut ja vahingoittanut vakavasti kymmeniä tuhansia ihmisiä. Yhdessä Modernan ja Johnson & Johnsonin rokotteiden kanssa nämä kolme rokotetta ovat tappaneet enemmän ihmisiä, viimeisimmän laskennan mukaan yli 11 000, kuin kaikki muut rokotteet yhteensä sen jälkeen, kun hallitus perusti VAERS-raportointijärjestelmänsä vuonna 1990. Tämä on kiistaton tosiasia ja melkoinen saavutus Pfizerilta ja yhtiöltä.
  Silti Pfizer pitää tätä irvokasta turvallisuuslukua kunniamerkkinään ja saa seeruminsa FDA:n hyväksynnän ennätysajassa.
  Tämän pitäisi kertoa meille kaiken, mitä meidän tarvitsee tietää FDA:n tilasta. Siitä on tullut Big Pharman kokonaan omistama tytäryhtiö. Mikään puolueeton, tieteeseen perustuva sääntelyviranomainen ei voisi hyväksyä mitään lääkettä, jonka turvallisuustiedot ovat näin surkeat, saati sitten hyväksyä sitä näin nopeasti.
  Uuden rokotteen testaus- ja hyväksymisvaiheiden läpikäyminen kestää keskimäärin vähintään seitsemän vuotta.
  Mutta FDA heitti selvästi poliittisen paineen alla varovaisuutta tuuleen ja nopeutti prosessia huomattavasti.
  Tämä osoittaa, kuinka epätoivoisia nämä hullut tiedemiehet ovat. He tiesivät, että he olivat menettämässä hallinnan kertomuksesta, jonka mukaan nämä rokotukset olivat ”turvallisia ja tehokkaita”. Yhä useammat amerikkalaiset havahtuvat siihen, etteivät ne ole kumpaakaan. FDA:n oli toimittava ja toimittava nopeasti. Nyt rokotukset voidaan määrätä laajasti.
  Seuraukset ovat katastrofaaliset.
  Yritykset, pienimmistä suurimpiin, voivat nyt vapaasti määrätä työntekijänsä ottamaan Pfizer-rokotteen. Kyseessä on pistos, joka ei selvästikään toimi aiottuun tarkoitukseensa. Ei tarvitse kuin katsoa, mitä tapahtuu Israelissa, joka on yksi harvoista maista, jotka tarjoavat avoimia rokotetietoja.
  Yli 80 prosenttia Israelin aikuisväestöstä on saanut Pfizer-rokotuksen, ja silti Israelin sairaalat ovat olleet viikkojen ajan täynnä Covid-rokotuksesta kärsiviä sairaita, joista 40-60 prosenttia on täysin ”rokotettuja”.
  Pfizer on jo hakenut FDA:lta hätäkäyttölupaa kolmannelle rokotteelle, jota se kutsuu ”tehosterokotteeksi”, ja se on samalla myöntänyt, että sen rokote ei toimi.
  Vain epäonnistumaan tuomitut asiat tarvitsevat ”tehostetta”.
  Pfizerin paha ylimielisyys ei kuitenkaan koskaan häviä.
  Totuus Pfizerin korruptoituneista liiketoimista alkaa kuitenkin vuotaa julkisuuteen.
  Amerikkalaisen Frontline Doctors -lehden raportin mukaan tietoturva-asiantuntija Ehden Biber sanoi, että albanialainen sanomalehti Gogo.al löysi ensimmäisenä esiin tulleen asiakirjan, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti Pfizerin sopimuksista eri maiden kanssa. Biber pystyi raportin mukaan paikallistamaan myös digitaalisesti allekirjoitetun Brasilian sopimuksen ja ainakin kaksi muuta sopimusta, joista toinen on tehty Euroopan komission kanssa ja toinen Dominikaanisen tasavallan kanssa.
  ”Jos ihmettelitte, miksi Ivermektiini tukahdutettiin, se johtuu siitä, että maiden Pfizerin kanssa tekemä sopimus ei salli niiden päästä sopimuksestaan, jonka mukaan sopimusta ei voida purkaa, vaikka COVID-19:n hoitoon löytyisi lääke,” sanoi Biber.
  Tässä ei ole kyse kansanterveydestä, eikä ole koskaan ollutkaan. Tässä on kyse väestön tunnistamisesta, merkitsemisestä ja erottelusta kahteen ryhmään, valtiolle kuuliaisiin ja niihin, joiden tiedettiin vastustavan.
  Vastustajat on merkitty poliittista vainoa varten. Tottelevaiset merkitään elämään digitaalisessa orjuudessa valtiolle ja sen kumppaneille Big Pharmassa ja Big Techissä.
  Jaa, demonisoi, epäinhimillistä, tuhoa. Tämä on meneillään olevan maailmanlaajuisen vallankumouksen tavoite. Olemme todistamassa globalistisen eliitin viimeistä valtapeliä, jonka tarkoituksena on tyhjentää maailma ja kouluttaa uudelleen ne, jotka jäävät elämään elämäänsä täysin alistuneina uusille herroilleen. Heitä seurataan ja valvotaan 24/7 reaaliajassa digitaalisen sovelluksen avulla, joka alkaa heidän älypuhelimissaan ja päätyy heidän fyysiseen henkilöönsä. He alistuvat jatkuviin kuvauksiin.
  Myös Joe Biden käytti maanantaina FDA:n hyväksyntää kehottaakseen useampia yrityksiä vauhdittamaan prosessia, jossa työntekijöitään vaaditaan saamaan pistos.
  Tämä on fasismin määritelmä – suuri hallitus työskentelee käsi kädessä suuryritysten kanssa sortaakseen ihmisiä.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241424
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 15. Valheellinen Covid-narratiivi on täysin hajonnut, mutta korruptoitunut lääketieteellinen instituutio jatkaa katastrofaalista kurssiaan.
  Paul Craig Roberts

  Hyvät lukijat,
  Olen antanut teille parasta saatavilla olevaa Covid-tietoa monissa kirjoituksissani tällä verkkosivustolla. Tässä on viimeisin yhteenveto. Kuten näette, kenelläkään meistä ei ole pienintäkään perustetta luottaa millään tavalla amerikkalaiseen lääketieteelliseen instituutioon.
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)
  The Fallacious Covid Narrative Has Completely Fallen Apart But the Corrupt Medical Establishment Steams Ahead On Its Catastrophic Course
  Paul Craig Roberts

  Dear Readers,
  I have given you the best available Covid information in my many postings to this website. Here is the latest roundup. As you can see, none of us has the slightest justification for placing any trust whatsoever in the American Medical Establishment.
  https://www.paulcraigroberts.org/2021/08/26/113452/

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 16. Lasten PCR-kidutus tallentui videolle – Mehiläinen pahoittelee ”hyvin epämukavaa” testaustilannetta [Video]

  Miten on mahdollista, että lasten hyvinvoinnista ja terveydestä vastuussa olevat henkilöt ja instituutio voi aiheuttaa lapselle tällaista pelkoa ja tuskaa? Puistattava taltiointi on kuvattu Mehiläinen Oy:n PCR-testauspaikalla ja salaa kuvattu video leviää sosiaalisessa mediassa.
  https://mvlehti.net/2021/08/30/lasten-pcr-kidutus-tallentui-videolle-mehilainen-pahoittelee-hyvin-epamukavaa-testaustilannetta-video/

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Tieteellinen tutkimus: Haitalliset nanohiukkaset ja myrkyllinen grafeenioksidi länsivalmistajien ”koronarokotteissa” [Kuvat]

   Tohtori Robert O. Young on julkaissut mikrobiologisen todisteaineiston lännessä valmistettujen ns. ”koronarokotteiden” salatuista ainesosista, nanopartikkeleista, jotka sisältävät myrkyllistä grafeenioksidia. Pfizerin ”rokotteesta” on löydetty myös parasiitteja eli loisia.
   https://mvlehti.net/2021/08/30/tutkimus-haitallisia-nanohiukkasia-ja-myrkyllista-grafeenioksidia-kaikissa-lansivalmistajien-koronarokotteissa-kuvatvideo/

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. The mRNA Vaccine’s Poisonous Potions: Medical Malpractice or “Slow Motion Genocide”? — mRNA-rokotteen myrkylliset juomat: Lääketieteellinen väärinkäytös vai ”hidas kansanmurha”?

    Alkuperäisen käsityksen mukaan ennen kokeellisen mRNA-geeniterapian, jota kutsutaan virheellisesti rokotteeksi, hyväksymistä olisi järjestettävä julkinen keskustelu, ennen kuin rokotus hyväksytään täysin rokotteeksi.
    Pfizerin mRNA-myrkyn hyväksyminen on täydellinen ennakkotapaus kaikkien muiden mRNA-myrkkyjuomien hyväksymiselle – ja siten yritys vähentää ihmiselämää (”väestökato”) maapallolla on virallisesti tehty – eugenistit ovat virallisesti voittaneet kilpailun.

    Vaikka tämä oli ennakoitavissa, oli toivoa siitä, että vasta-äänet ja todellinen tiede, sellaisena kuin sadat ja tuhannet tiedemiehet sen ilmaisevat, voisivat voittaa.
    Toistaiseksi tämä pirullinen agenda on ylivoimainen. Se on vallannut koko YK-järjestelmän, kaikki 193 YK:n jäsenmaata ja ennen kaikkea Maailman terveysjärjestön (WHO), YK:n yksikön, jonka ihmiset toivovat ja luottavat puolustavan heidän etujaan.

    Väärin: WHO:ta ei koskaan perustettu puolustamaan ihmisten terveysetuja. Se oli alusta alkaen, perustamisestaan vuonna 1948, väline ihmisten valvomiseksi eugeniittisesta näkökulmasta, sillä WHO:n perustaminen oli Rockefellerin ajatus. Rockefellerit ja Gates ovat maailman johtavia väestökadon kannattajia.
    https://www.globalresearch.ca/mass-genocide-coming/5753988
    Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 17. Rokotetuimmissa maissa eniten COVID-tapauksia /https://www.deepl.com/Translator

  Skotlanti paljastaa todellisen rokotuskuolleisuuden. Rokotetut ovat tarttuvampia. Viralliset rokotevalheet
  Rodney Atkinson – Global Research Aug 29, 2021
  Global Researchin toimittajan huomautus
  Rodney Atkinsonin tärkeä ja huolellisesti tutkittu artikkeli, joka paljastaa tiedot.
  Syy-yhteys on vielä täysin selvittämättä. On toinenkin tärkeä tekijä, joka on tutkittava.
  Rokotetut henkilöt, jotka kärsivät vammoista, hakeutuvat lääkärin hoitoon terveysklinikalle tai sairaalaan, jossa heidät rokotettiin. Näille henkilöille tehdään välittömästi lääketieteellinen diagnoosi sekä rutiininomainen RT-PCR-testi, mikä osaltaan lisää Covid-positiivisten tapausten määrää.
  Rokotettu henkilö, jolle on tehty virheellinen RT-PCR-testi, luokitellaan ”positiiviseksi” tai hänet diagnosoidaan ”todennäköiseksi” Covid-19-positiiviseksi. Ja ”rokotetuille” osoitettujen Covid-positiivisten tapausten määrät nousevat lentoon.
  Yhdysvalloissa ”todistuksen antajia” puolestaan ohjeistetaan ilmoittamaan Covid-19 ”kuoleman perimmäiseksi syyksi” ”useammin kuin ei”. Ruumiinavausta ei sallita.
  MRNA-rokotteesta johtuvat kuolemantapaukset ja vammat osoitetaan nyt ”tappavaksi” SARS-2-deltamuunnokseksi.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241928

  “Hospitals are Death Traps,” says Reader … Sairaalat ovat kuolemanloukkuja – He luultavasti myrkyttivät Davidin – hän meni sairaalaan ja sitten he lopettivat hänet.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=241944

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. Vaikkei covid-virusta ole eristetty ja monet ovat sitä mieltä ettei sitä olekaan niin joka tapauksessa koronaksi leimattuja sairastumisia tapahtuu kun PCR testi huijaa ne koronaksi.
   Korona-ahdistuksen lievittämisessä tärkeää on myönteisen sanoman levittäminen. Alla on liitteenä Yhdysvalloissa laajassa levityksessä oleva AAPS:n sivuilta löytyvä koronan ennaltaehkäisy- ja hoito-ohje.

   https://aapsonline.org/CovidPatientTreatmentGuide.pdf

   Ohjeen kantavana ajatuksena on ennaltaehkäistä koronatartuntaa ja hoitaa sitä niin, että potilaat eivät koskaan joudu sairaalaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. OAN-raportti: Rokotetut sairastuvat 27-kertaa todennäköisemmin koronavirukseen kuin rokottamattomat [Video]

  Yhdysvaltojen OAN-uutiset raportoi tieteellisten suurtutkimusten tuloksista, joiden mukaan kokeellisilla COVID-rokotteilla piikitetyt potilaat sairastuvat koronaviruksen oireisiin 27 todennäköisemmin kuin rokottamattomat henkilöt. Luonnollinen immuniteetti on paljon vahvempi kuin yksikään markkinoilla olevista koronarokotteista.
  https://mvlehti.net/2021/09/13/oan-raportti-rokotetut-sairastuvat-27-kertaa-todennakoisemmin-koronavirukseen-kuin-rokottamattomat-video/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 19. Katsaus COVID-19-rokotteen verhon taakse: integraatio globaalin eliitin kanssa
  Syyskuu 13, 2021/3 Comments/in Featured Articles / by Scott Howard
  Tässä artikkelissa tutkitaan Covid-hankkeen syviä yhteyksiä hallituksiin, eliittiyliopistoihin, hyvin rahoitettuihin kansalaisjärjestöihin ja yksityisiin yrityksiin, mukaan lukien yksiköt, jotka mahdollistavat kansalaisten valvontaan ja asenteiden ja käyttäytymisen pakotettuun yhdenmukaisuuteen omistautuneet hallitukset. Nämä suuntaukset ovat yhä selvemmin nähtävissä kaikkialla lännessä, ja erityisesti poliittinen vasemmisto suhtautuu niihin myönteisesti.
  Kuten tullaan näkemään, juutalaisilla ja israelilaisilla yhteisöillä on merkittävä rooli tässä kaikessa – mikä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon juutalaisten nousu globaaliksi (ja globalistiseksi) eliitiksi. Koska juutalaisilla, ottaen huomioon heidän eliitti asema ja historiallisen antisemitismin takia kokema turvattomuus, on taipumus vastustaa populismia ja suosia ylhäältä alaspäin suuntautuvaa eliitin hallinta mallia – esimerkkinä ovat 1900-luvun kommunistiset hallitukset, joissa juutalaiset eliitit panivat täytäntöön autoritaarista, ylhäältä alaspäin suuntautuvaa kansalaisten hallintaa.

  Seuraavassa yhteenveto siitä, miten tämä agenda toteutuu nyt länsimaisissa kulttuureissa, jotka perinteisesti perustuvat yksilön vapauksiin ja oikeuksiin. On aivan selvää, että nämä eliitit näkevät Covid-kriisin kultaisena tilaisuutena lisätä kontrollia ja alistuvaa sopeutumista länsimaisissa yhteiskunnissa.
  Pfizer, jonka toimitusjohtaja on juutalainen Albert Bourla, sopi heinäkuussa 2020 Yhdysvaltain terveysministeriön (HHS) ja puolustusministeriön (DoD) kanssa 100 miljoonan annoksen COVID-19-rokotteen laajamittaisesta tuotannosta ja maanlaajuisesta toimittamisesta Yhdysvalloissa. Sopimus antaa hallitukselle myös mahdollisuuden hankkia 500 miljoonaa lisäannosta. … Työntekijän, tohtori Juan Walterspielin mukaan kulmista leikattiin, koska ”nopeus oli olennaisen tärkeää ja osakeoptiot ja bonukset olivat vaakalaudalla”.
  Pfizer yhdessä kumppaninsa BioNTechin ja Modernan kanssa, jonka lääketieteellinen johtaja Tal Zaks on israelilainen, olivat kaksi johtohevosta, jotka kiirehtivät COVID-19-rokotteen markkinoille osana Operaatio Warp Speediä. Michael Janofskyn mukaan:
  Zaks suoritti lääkärin tutkinnon ja tohtorin tutkinnon Ben Gurionin yliopistossa ja palveli Israelin puolustusvoimissa lääkintämiehenä. … … Moderna on osa Trumpin hallinnon Operation Warp Speed -operaatiota, jossa käytetään lähes miljardi dollaria Yhdysvaltain hallituksen Biomedical Advanced Research and Development Authority -virastosta ja tehdään yhteistyötä Anthony Faucin johtaman National Institute of Allergy and Infectious Diseases -instituutin kanssa.

  https://www.theoccidentalobserver.net/2021/09/13/a-look-behind-the-covid-19-vaccine-curtain-integration-with-global-elites/
  Artikkelin luettuaan herää kysymys millä tavalla Kiina ja Venäjä ovat tässä lopulta mukana? Itse olen saanut toistaiseksi vaikutelman etteivät ne ole ajamassa sellaista ’Rotsild-kommunismia’ mitä Illuminaatti ja sen tukema wef-mafia meille kaavailee vaan ’suvereenia sosialismia’ jossa valta on eliitillä joka ei toimi oman kansan etujen vastaisesti.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. ’Covid-kommunismi’ on juutalaista ’tikkun-olam tai talmud-kommunismia’ eli nwo- ja globalisti-eliitin super-tai nwo-kapitalismia. Siinä pääosin sionisteista, v-muurareista ja globalisteista koostuva wef-eliitti ja pankkiirit omistavat kaiken.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 20. Vernon Coleman: ‘Covid Jab is Up to 6 Times as Deadly to Boys as Covid-19’
  Poikien riskit ovat todella pelottavia.
  Luvut osoittavat, että 16-17-vuotiailla terveillä pojilla on 2,1-3,5 kertaa suurempi riski saada sydänongelmia covid-19-rokotuksen jälkeen kuin riski joutua sairaalahoitoon, jos he saavat covid-19-rokotuksen.
  Terveillä 12-15-vuotiailla pojilla sydänongelmien kehittymisen riski on covid-19-rokotuksen jälkeen 3,7-6,1-kertainen verrattuna riskiin joutua sairaalahoitoon tartuttuaan covid-19:ään.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=242688

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Salaliittoteoreetikot olivat oikeassa; se on ”myrkky-kuolemalaukaus”
   MIKE WHITNEY – 16. SYYSKUUTA, 2021
   https://www.deepl.com/Translator

   Tässä lisää yllä olevasta artikkelista:
   Tämä luku näyttää laskevan, koska virus heikentää luonnollisesti itseään väestön keskuudessa.”. Olisi suuri häpeä rokottaa koko väestö virusta vastaan, jonka kuolleisuus on näin alhainen, varsinkin kun otetaan huomioon ADE:n aiheuttama huomattava riski. Uskon, että riski sairastua ADE:hen rokotetulla yksilöllä on paljon suurempi kuin 0,26 prosenttia, ja siksi rokote pahentaa ongelmaa eikä paranna sitä. Olisi vuosisadan suurin virhe nähdä tämän viruksen aiheuttaman kuolemantapausten määrän kasvavan tulevina vuosina, koska olemme huolimattomasti, sattumanvaraisesti ja kiireesti pyrkineet kehittämään rokotteen, jonka turvallisuustestien kynnysarvo on niin alhainen ja jossa ADE:n mahdollisuus piilee varjoissa.” (”Is the Coronavirus Vaccine a Ticking-Time Bomb?”, Science with Dr. Doug).

   ”Virhe”, hän sanoo?
   Se ei ollut virhe. Se oli tahallinen. Covid-19-rokotteen oli tarkoitus epäonnistua kuten kaikkien aikaisempienkin koronavirusrokotteiden. Siitä tässä on kyse. Siksi lääkeyhtiöt jättivät eläinkokeet ja pitkäaikaiset turvallisuustutkimukset tekemättä. Siksi FDA kiirehti sitä sääntelyprosessin läpi ja tukahdutti muut hengenpelastavat lääkkeet ja vaiensi kaikki politiikan arvostelijat ja ajoi yleistä rokotusta huolimatta veren hyytymisen, sydänpysähdyksen, aivohalvauksen ja kuoleman riskeistä. Ja siksi maailma on ”kansainvälisen joukkokuoleman katastrofin” kynnyksellä. Se johtuu siitä, että strategia suunniteltiin alusta alkaen juuri sellaiseksi.

   Rokotteen ei ole tarkoitus toimia, vaan sen on tarkoitus pahentaa tilannetta. Ja niin onkin käynyt! Se on lisännyt miljoonien ihmisten alttiutta sairastua vakavasti ja kuolla. Sitä se on tehnyt. Se on häivease aivan uudenlaisessa sodassa; sodassa, jonka tavoitteena on maailmanjärjestyksen uudelleenjärjestely ja absoluuttisen sosiaalisen kontrollin luominen. Ne ovat todelliset tavoitteet. Sillä ei ole mitään tekemistä pandemioiden tai virustartuntojen kanssa. Kyse on vallasta ja politiikasta. Siinä kaikki.
   https://www.unz.com/mwhitney/the-conspiracy-theorists-were-right-it-is-a-poison-death-shot/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Presidentti Joe Bidenin liittovaltion työntekijöille antamat uudet rokotevelvoitteet eivät koske kongressin jäseniä, kongressille työskenteleviä tai liittovaltion oikeuslaitoksen työntekijöitä.
    Biden antoi torstaina kaksi toimeenpanomääräystä, joissa vaaditaan COVID-rokotuksia liittovaltion työntekijöiltä ja liittovaltion palveluksessa työskenteleviltä alihankkijoilta. Hän pyysi myös työministeriötä antamaan kiireellisen määräyksen, jossa vaaditaan yrityksiä, joilla on yli 100 työntekijää, varmistamaan, että niiden TYÖNTEKIJÄT rokotetaan tai testataan viikoittain.
    Bidenin liittovaltion työntekijöitä koskeva määräys koskee kuitenkin toimeenpanovallan työntekijöitä. Edustajainhuone ja senaatti kuuluvat erilliseen lainsäädäntöelimeen ja tuomioistuimet liittovaltion oikeushallintoon.
    https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=242800

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. ”Kapina vapauden puolesta on alkanut!” – Tuhannet koronatyrannian vastustajat kokoontuivat Helsinkiin

  Huomattavaa riippumattoman kansalaisliikkeen kasvamisessa suomalaisten vapauden, perustuslaillisuuden ja ihmisoikeuksien puolesta on, että erityisesti koronatyranniaa ja rokotekokeiluja vastustava liikehdintä ei saa valtamedioilta eikä viranomaisten suunnalta mitään tukea. Voinemme sanoa siitä huolimatta, että vapauden puolustajat -liike on kasvanut suurimmaksi kansanliikkeeksi EU-Suomessa.
  Samaan aikaan sensuuri on iskenyt koko voimallaan koronatyranniaa vastustavaan liikehdintään, valtamedia vaikenee, somet blokkaa ja viranomaiset pysyvät hiljaa. Tämä on täysin päinvastoin, kuin ylikansallisia ja geopoliittisia globalistien agendoja tukevissa mm. rasismi-, ilmasto-, ja Venäjä-vastaisissa mielenosoituksissa, jotka kootaan hallituspuolueiden tuella, rahoitettujen NGO-järjestöjen palkkatyövoimalla, viranomaisten hehkutuksella ja täydellä valtamedian julkisuudella.
  https://mvlehti.net/2021/09/19/kapina-vapauden-puolesta-on-alkanut-tuhannet-koronatyrannian-vastustajat-kokoontuivat-helsinkiin/

  Maa on nyt jakautumassa: Covid- ja globalistieliitti vs kansa. On ajauduttu oitkäaikaisen kehityksen seurauksena tilanteeseen jossa superkapitalisti oligarkkien ja pankkiirimafian johtama maa hajoaa kahteen leiriin. Valitettavasti maassa on presidentti, hallitus ja eduskunta jotka ovat tukeneet tätä kehitystä ja yhä tukevat vastoin kansan enemmistön tahtoa.
  Tuo tilanteesta vastuussa oleva joukko siis tietoisesti tuhoaa omaa maataan eikä piittaa sen kansasta joka on sille pelkkää myyntitavaraa eu-ja nwo-markkinoilla.
  Vaikka kansa voi syyttää itseäänkin siitä että se on antanut vallan tällaisille pettureille niin suurin syy on näissä pettureissa jotka ovat törkeästi väärin käyttäneet sitä valtaa joka heille on annettu vain siksi että heidän tehtävä on pitää huolta koko kansasta.
  Nyt pitäisi VKK:n alkaa puhua. Eduskuntaan on saatava enemmistö joka ei koostu kansan pettureista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. John Kaminski explains why virtually all Western leaders are implicated in the premeditated mass murder of a substantial proportion of the world’s population
  John Kaminski selittää, miksi käytännöllisesti katsoen kaikki länsimaiset johtajat ovat sekaantuneet huomattavan osan maailman väestöstä tahalliseen joukkomurhaan.
  Maailman hallitukset ovat tehneet kaikkensa tukahduttaakseen tämän todistetusti edullisen lääkkeen niin sanottuun COVID-uhkaan. Älykkäät ihmiset ovat aina ymmärtäneet, että tämä taktiikka oli läpinäkyvä juoni, jolla haluttiin antaa legitimiteetti Big Pharman kalliille ja tehottomille keitoksille, jotka ovat keränneet miljardeja voittoja näille pahaenteisille juutalaisille tuotantosalaliitoille.
  https://www.deepl.com/Translator
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=243122

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Amerikkalaiselle TV-asemalle lukemattomia yhteydenottoja koronarokotekuolemista
  ABC:n televisioasema Detroitissa pyysi tarinoita rokottamattomien kuolemista – saikin hurjan määrän kertomuksia koronarokotteen aiheuttamista kuolemista ja vammoista
  https://beta.oikeamedia.com/o1-165806

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Yhä härskimmäksi alkavat nwo-mafian puuhat käydä kun lukee UMV-lehden uutisotsikoita. Covidin kohdalla tuo härskiys tiivistyy näkyvästi ja psykopaattisiin mittasuhteisiin. Ei voi olla huomaamatta kuinka vahvasti ja syvälle läntiset demokratiat ovat vajonneet tyranniaan ja silti kehtaavat syytellä Venäjää ja Kiinaa demokratian puutteesta.

  30 faktaa jotka sinun on tiedettävä koronasta (Covid-19)
  Koronavirus (Covid-19) on hallinnut valtamedian poliittista uutisagendaa yli puolentoista vuoden ajan. Käynnissä on massiivinen psykologisen sodankäynnin kampanja, jossa sinuun yritetään vaikuttaa, ja aivan kuten kaikessa sodankäynnissä, totuus on ensimmäinen uhri. On korkea aika koota ja tarkastaa faktat sekä realiteetit aiheesta koronavirus, COVID-19.
  https://mvlehti.net/2021/09/27/30-faktaa-jotka-sinun-on-tiedettava-koronasta-covid-19/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Lapsesta alkanut aivopesu on todella ihmeellinen asia ja se mahdollistaa melkein minkälaisen tahansa maailmankuvan luomisen. Me kaikki olemme sen uhreja eikä siitä pääse irti koskaan ihan kokonaan. Sen muuttuminen on aina pitkä ja hidas prosessi, silloinkin kun on itse valmis sitä tarkistamaan ja muuttamaan. Usein ensi askel tapahtuu pettymyksen kautta kun aivopesijä jää kiinni valheesta joka herättää oman järjen ja tahdon.
   Politiikassa aivopesun merkitys on ehdoton kun ajatellaan kuinka rajun huijauksen se mahdollistaa. Lähes kaikki mitä tapahtuu perustuu siihen, maailmansodat, kenedien murhat, wtc:t, terrorismin vastainen sota, Nwo, covid jne. Huijaus ja petos vaatii sen että toinen on valmistettu ottamaan sen vastaan.
   Meillä kansan aivopesu näkyy erityisen hyvin näkemyksissä Venäjän ja Kiinan asioista. Niissä on perustavanlaatuinen vinoutuma eikä aivopestyä kansaa juurikaan kiinnosta sen korjaaminen. Paremmin toimii tieto joka vain vahvistaa sitä. Myös tämä korona on murheellista seurattavaa omilla aivoilla ajattelevalle.
   Toisaalta on helppo ymmärtää ettei aivopesty ’tavis’ (joka ei ymmärrä että häntä koko ajan aivopestään) voi ymmärtää sitä että valtamedia, maan johto ja lopulta koko kulttuuri pitää häntä vankinaan ja kusettaa häntä. Hän usein jopa suuttuu kun ottaa asian esille.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Lapsille pitäisi antaa lahjoja, ei rokotteita, jotka myrkyttävät heidän kypsymättömiä kehojaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat