Äärivasemmistolaiset hyökkäsivät mielenosoitukseen – puolustautunut kansallismielinen pidätettiin

Amerikkalainen isänmaanystävä pidätettiin, sillä hän puolusti itseään ja kanssamielenosoittajia äärivasemmistolaisten yritettyä häiritä Trump-mielenosoitusta.

Presidentti Trumpin kannattajat olivat kokoontuneet Martin Luther Kingin puistoon Berkeleyn keskustassa Kaliforniassa. Mielenosoittajat ja vastamielenosoittajat olivat kokoontuneet puiston vastakkaisille puolille, kunnes osa äärivasemmistolaisista vastamielenosoittajista siirtyi lähemmäs Trumpin kannattajia.

Kokoontumisessa puhkesi lukuisia tappeluita. Useita minuutteja kestäneestä kahakoinnista huolimatta poliisi ei edes yrittänyt ottaa yhtään äärivasemmistolaista kiinni, vaikka paikalla oli useita kymmeniä poliiseja. Osa vastamielenosoittajista oli aloitteellista väkivaltaa kannattavan By Any Means Necessary –järjestön jäseniä. Hyökkääjien väkivalta kohdistui myös puolustuskyvyttömiin ja vaarattomiin naisiin ja vanhuksiin. Heiltä myös varastettiin päähineitä ja mielenosoituksessa käytettyä rekvisiittaa.

Eläkeikäinen Trumpin kannattaja joutui kyynelkaasutuksen kohteeksi.
Eläkeikäinen Trumpin kannattaja joutui kyynelkaasutuksen kohteeksi.

Vasta pitkittyneen väkivallan jälkeen poliisi otti kiinni yhteensä 10 hyökännyttä äärivasemmistolaista ja itseään puolustanutta Trumpin kannattajaa.

Eräs pidätetyistä oli Kyle Chapman, joka nousi nopeasti internetlegendaksi. Kypärän, kilven, kepin ja kaasunaamarin kanssa varustautunut mies ajoi hyökänneet äärivasemmistolaiset pakosalle. Chapmania epäillään nyt kuudesta ”rikoksesta”: teräaseen hallussapito, kyynelkaasun hallussapito ja laiton käyttö, sähkölamauttimen hallussapito, pahoinpitely vaarallisella välineellä ja mellakka. Poliisi ei tee mitään, puolustaudu laittomalta hyökkäykseltä, joudu vankilaan. Oikeutta parhaimmillaan!

Chapman pidätettiin 5000 dollarin takuita vastaan, mutta hänet on sittemmin vapautettu. Kiitos kuuluu amerikkalaisten kansallismielisten aktiiviselle verkkoyhteisölle, joka keräsi tarvittavan summan joukkorahoituksella. Keräys on tuottanut jo yli 50 000 dollaria, jotka tullaan käyttämään Chapmanin mahdollisiin oikeudenkäyntikuluihin.

Video yhdestä yhteenotosta:

Poliisi ei turvaa, kansallismielisten on puolustettava itseään

Kyseessä on jo toinen kerta, kun kansallismielisen mielenosoituksen kimppuun hyökättiin Kaliforniassa, eikä poliisi yrittänytkään pitää osapuolia erillään tai keskeyttää väkivaltaa. Kesäkuussa 2016 valkoiset nationalistit järjestivät luvallisen mielenosoituksen Kalifornian Sacramentossa. Pian lukumäärältään suurempi, aseistettu äärivasemmistolaisten joukko juoksi mielenosoittajia kohti ja yrittivät lyödä näitä. Tilanteeseen varautuneet valkoiset nationalistit löivät lukumäärältään ylivoimaiset hyökkääjät, joista viisi joutui sairaalaan.

Tapaukset osoittavat, ettei poliisin läsnäolo takaa turvallisuutta, minkä vuoksi kansallismielisten on varauduttava puolustamaan itse itseään, vankeudenkin uhalla.

Lue myös:

Maahantunkeutujien julma hyökkäys maahanmuuttovastaiseen tapahtumaan – valtamedia aloitti valehtelun!
Itsenäisyyspäivän marssi: valtamedian valheita ja poliisiväkivaltaa!

4 kommenttia

 1. Jenkkipoliisi päällystöineen ei ole ihan niin pahasti globalisoitunut kuin Suomen poliisi, joka nykyään pelaa lähes täysin suvakkien puolella. Kalifornia on kuitenkin ihan oma maailmansa. Globalistinen kuvernööri Jerry Brown on melkein avoimessa kapinassa Trumpin hallintoa vastaan ja virkakoneisto pitkälti myötäilee päällikköään. Kaliforniassa vaikuttaa mädätyskeskus Hollywood ja alue on muutenkin tunnettua ääriainesseutua hippeineen ja satanisteineen. Vasemmistolaisia on siellä paljon ja he ovat hyvin radikalisoituneita. Alueella vaikuttaa voimakkaasti myös latinojen oikeuksia ajava ”La Raza”, jonka intressejä Trump muureineen ei ainakaan aja.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 2. Jenkkilä ja varsinkin Kalifornia on jo sen verran monikulttuurinen helvetti, että pakko nostaa hattua kaikille valkoisille miehille, jotka pitävät asemansa ja taistelevat saastaa vastaan.

  Itse asiassa tuo on jo kolmas kerta vuoden sisään, kun Kalifornian kansallismieliset antavat kyytiä äärivasemmistolle näiden hyökättyä mielenosoitukseen. Viime vuoden alussa Anaheimissa KKK-miehet joutuivat turvautumaan teräaseisiin puolustaessaan itseään. http://www.dailystormer.com/anaheim-klan-members-released-police-say-stabbings-were-in-self-defense/

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. Eiköhän tämäkin uutisoida Suomessa siten että:”Äärioikeusto hyökkäsi mielenosoitusta seuranneiden työläisten kimppuun”.

  Kuka muistaa sen artikkelin jossa Saksassa riehuneet äärivasemistolaiset muuttuivat Suomessa äärioikeistoksi? Paljon puhutaan faktantarkastajista mutta eniten auttaisi jos faktan väärentäjät saisivat lopputlin. Tai faktanväärentäjien nimet julkaistaisiin jossain ”mustassa listassa”.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat