Maahantunkeutujien julma hyökkäys maahanmuuttovastaiseen tapahtumaan – valtamedia aloitti valehtelun!

Joukko äärivasemmiston johtamia aseistautuneita maahantunkeutujia hyökkäsi valkoisten järjestämää maahanmuuttovastaista mielenosoitusta vastaan eilen Kalifornian pääkaupungissa Sacramentossa.

Hyökkäys johti verisiin yhteenottoihin valkoisten ja maahantunkeutujien välillä. Mielenosoittajia oli vain noin 30, kun taas hyökkäyksen järjestäneitä vastamielenosoittajia oli useampia satoja. Mielenosoittajat olivat kuitenkin valmistautuneet etukäteen fyysiseen vastustukseen, minkä vuoksi lukuisat hyökkääjät saivat vakavia vammoja ja joutuivat sairaalaan.

Yhteenoton aikana useita ihmisiä puukotettiin. Vain 1-2 puukotuksen uhreista kuului mielenosoituksen järjestäjätahoon, valkoiseen ja antisionistiseen Traditionalist Youth Network –yhteisöön. Muut puukotusten uhreista – arvioiden mukaan vähintään 5 henkilöä – olivat hyökkääjiä, jotka olivat luottaneet liiaksi ylivoimaansa.

Mediakriittisten kansalaisten kannalta on ollut erityisen mielenkiintoista, miten valtamedia on päättänyt uutisoida aiheesta.

Kaikkien mukaan on kiistatonta, että maahantunkeutujat ja äärivasemmisto aloittivat riehumisen mielenosoituksessa, johon valkoiset nationalistit olivat hankkineet luvan etukäteen. Muun muassa paikalle hälytetyn palokunnan tiedottajan Chris Harveyn mukaan tappelu alkoi, kun lyömäasein varustautuneet äärivasemmistolaiset juoksivat mielenosoituspaikalle ja yrittivät lyödä mielenosoittajia.

Jopa hyökkäykseen osallistuneen marxistisen By Any Means Necessary –järjestön tiedottaja Yvette Felarca otti vastuun väkivallan aloittamisesta. Valtamedian toimittajat eivät kyseenalaistaneet häntä lainkaan, kun hän kertoi kameroille käyttävänsä väkivaltaa, jotta tulevaisuudessa ei enää olisi väkivaltaa. Felarca kertoi myös, että hänen järjestönsä tulee ”tekemään saman uudestaan”.

Mitä jos joukko valkoisia kansallismielisiä hyökkäisi Black Lives Matter –mielenosoitukseen ja perustelisi toimiaan sillä, että he tahtovat ennaltaehkäistä mustien tekemiä raiskauksia ja murhia? Kohtelisiko valtamedia heitä samalla tavalla kuin sekarotuista Felarcaa?

Juutalainen tutkija: Valkoiset kerjäsivät sitä!

Valtamedian mukaan kulttuurimarxistit ja maahantunkeutujat eivät kuitenkaan lähtökohtaisesti voi syyllistyä mihinkään väärään, koska he ovat oikealla asialla – monikulttuurisuuden puolella. Siksi kansainväliset tiedotusvälineet ovat joko sensuroineet koko uutisen tai jättäneet mainitsematta, kuka väkivallan aloitti.

Otsikot kuten ”Verilöyly uusnatsien mielenosoituksessa” välittävät lukijoille kuitenkin valheellisen mielikuvan, jonka mukaan pahat valkoiset sadistit ovat päättäneet hyökätä viattomien vähemmistöjen kimppuun.

Esimerkiksi valtavirtainen valemedia Los Angeles Times antoi ymmärtää, että yhteenotto ”vain alkoi” jostain tuntemattomasta syystä – sillä eiväthän mustat ja latinot syyllisty koskaan aloitteelliseen väkivaltaan.

LA Times kirjoitti myös, ettei Yhdysvaltojen poliittisesti korrekti poliisi ollut tehnyt lainkaan kiinniottoja sunnuntai-iltaan mennessä, vaikka hyökkääjät ottivat vastuun tapahtumista televisiokameroiden edessä.

Moni tuskin yllättyy siitä, että LA Timesin haastattelema juutalainen ”vihaa ja ääri-ilmiöitä tutkiva” Brian Levin syytti väkivallasta tuoreeltaan valkoisia: ”Älkää koskaan unohtako – uskon, että vihanlietsojat [eli valkoiset. Toim. huom.] halusivat tätä!”

Juutalaisen Levinin mukaan tärkeää ei ole niinkään se, kuka väkivallan aloitti, vaan se, ettei valkoisilla ole oikeutta muodostaa omaa etnistä etua ajavia kansalaisjärjestöjä – toisin kuin esimerkiksi juutalaisilla ja mustilla.

LA Timeskin joutui myöntämään, ettei oikeamielisten hyökkäys mennyt lopulta putkeen: ”Vajaa 30-vuotias musta vastamielenosoittaja kouristeli maassa. Hänen vatsansa ja rintakehänsä olivat täynnä pistohaavoja. Hän oli pelkkää veristä mössöä. Kymmenet vastamielenosoittajat saivat vammoja ja joutuivat hoitoon.”

3600

Valkoinen on paha

Valkoisten mielenosoituksen järjestäneen Matthew Heimbachin mukaan hyökkääjillä oli kahdeksankertainen ylivoima ja mukanaan ”pesäpallomailoja, puukkoja ja pulloja”. Hyökkääjät huusivat myös iskulauseita, kuten ”tappakaa natsit”. Heimbach ihmetteleekin, minkä vuoksi hyökkääjiä ei syytetä nyt murhan yrityksestä.

Juutalainen Reuters-valemedia valehteli aihetta koskevassa uutisessa, että Traditionalist Youth Network kannattaisi ”valkoista ylivaltaa”. Ryhmä on itse kuitenkin kiistänyt tämän, sillä eurooppalaisen vereperinnön kunnioittaminen ei tarkoita ”ylivaltaa” tai muiden alistamista.

Onkin kuvaavaa, että propagistista ”ylivalta”-termiä käytetään vain valkoisten järjestöjen yhteydessä. Reuters ei esimerkiksi koskaan kutsu sionisteja ”juutalaisen ylivallan” kannattajiksi, vaikka Israel toteuttaa Palestiinan etnistä puhdistusta ja on steriloinut ”vääränvärisiä” maahanmuuttajia.

Värillisten vähemmistöjen järjestäytynyt väkivalta valkoisia sekä julkista infrastruktuuria vastaan on ollut Yhdysvalloissa ongelma jo vuosikymmenten ajan. Väkivallalle ei kuitenkaan näy loppua, sillä juutalaisen George Sorosin kaltaiset rikkaat kulttuurimarxistit rahoittavat sekä Amerikan presidenttiehdokkaita että väkivaltaa käyttäviä mustia järjestöjä.

Suomen mediassa Sacramenton tapahtumat eivät ole olleet esillä, sillä maamme tiedotusvälineet suojelevat järjestelmällisesti monikulttuurisuutta kannattavia rikollisia. Muun muassa Tommi Karjalaisen oikeudenkäynti todisti tämän.

Sen sijaan Suomen valtavirtainen valemedia on kauhistellut teatraalisia mutta vaarattomia käsirysyjä, jotka ovat tapahtuneet Donald Trumpin vaalitilaisuuksissa. Valtamedia on kirjoittanut näistä siksi, että monet Trumpin äänestäjistä ovat maahanmuuttovastaisia eli ”pahoja” ihmisiä.

Kun Trumpin vaalitilaisuuksiin hyökänneet mustat ja latinot ovat käyttäneet raakaa väkivaltaa valkoisia vastaan, on Suomen valtamedia pysynyt vaiti. Monikulttuurisuus: hyvä. Valkoiset: paha.

 

Lue myös: Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat