Adolf Hitlerin Taisteluni-äänikirja, osa 2

20.4.2017 on kulunut 128 vuotta Adolf Hitlerin syntymästä. Hitlerin merkittävin kirjallinen perintö on hänen kaksiosainen teoksensa Taisteluni. Kirjan ensimmäisessä osassa Hitler kertoo muun muassa nuoruudestaan, yhteiskunnasta tekemistään havainnoista, poliittisen liikkeen strategioista, sodasta sekä ensimmäisistä puolueen julkisista kokouksista.

Adolf Hitlerin tekemät havainnot, huomiot, mielipiteet ja näkemykset ovat hämmästyttäviä ja mielenkiintoisia, ja ne puhuttelevat tänäkin päivänä lukijaa tekstin iästä huolimatta. Ei olekaan ihme, että Euroopan viholliset ovat tehneet kaikkensa teoksen sanojen vääristelyssä ja mustamaalaamisessa.

20.4.2017 julkaisimme Taisteluni-kirjan ensimmäisen osan Tilinteon ensimmäisen luvun ”Isänkodissa” podcastina! Julkaisemme tulevat 11 lukua seuraavina viikonloppuina. Tahdomme tarjota historiallisen teoksen suomalaiselle yleisölle viimein modernissa muodossa. Emme halua ainoastaan juhlistaa äänikirjalla Hitlerin syntymäpäivää vaan myös haastaa kuuntelijamme.

Päivästä toiseen näemme vääryyttä tapahtuvan yhteiskunnassamme. Kyseessä voi olla poliittisen eliittimme harjoittama oman edun ajaminen suomalaisten kustannuksella, Suomen poliisin muuttuminen poliittisen eliitin yksityisarmeijaksi, pakkomonikulttuurisuuden ja pakolaisten aiheuttamat verityöt, valtamedian yksipuoleinen suomalaisvastaisten valheiden levittäminen tai globaalin eliitin ja pankkiirien harjoittama valkoisten vastainen politiikka ja toiminta. Poliittisen korruption luonne ja perimmäiset syyt ovat pysyneet pitkälti samoina Taisteluni-teoksen syntyvuosista aina 2000-luvulle asti.

Tänä päivänä yhä useampi suomalainen on herännyt ymmärtämään yhteiskuntamme epäoikeudenmukaisuuden ja vastuuttomuuden. Kuka tahansa suomalainen voi ikään, varallisuuteen tai sukupuoleen katsomatta todeta, ettei yhteiskuntamme ei ole sitä, mitä kansamme, rotumme ja lapsemme ansaitsevat. Vihamielinen eliitti on ottanut poliittisen järjestelmän valtaansa.


Haluammekin tuoda kansallissosialistista viestiä esiin uudella tavalla julkaisemalla Taisteluni-äänikirjan; haastamme kuuntelijoitamme kysymään itseltään, olisiko Adolf Hitlerin kuvailema kansallissosialistinen maailma ja yhteiskunta kunniallisempi, parempi ja vastuullisempi paikka meille, lapsillemme ja tuleville sukupolville. Taisteluni on monessa mielessä futuristinen teos – se ottaa kantaa ongelmiin, joista kärsimme nyt 100 vuotta myöhemmin!

Taisteluni on ensimmäinen Riimuradion julkaisema täyspitkä äänikirja. Toivomme, että te kuuntelijat annatte palautetta ja rakentavaa kritiikkiä mahdollisimman monipuolisesti, jotta voimme parantaa tarpeen mukaan laatua, kun teemme äänikirjan Taisteluni-teoksen toisesta osasta, Kansallissosialistisesta liikkeestä. Tietysti myös toivomme, että levitätte ja mainostatte äänikirjaa mahdollisimman laajasti! Antoisia kuunteluhetkiä!

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

6 kommenttia

 1. ORJIKSI JOUDUTAAN JA PASKA KANSA VARMAAN TEKEE ITSEMURHAN 🙂 🙂

  Nykyisen hallituksemme hampaissa ovat olleet erityisesti autoilijat ja työttömät. Tiedossa ei ole, miksi juuri näitä kahta ryhmää pidetään suurimpina syntisinä ja rikollisina, mutta julkisuuteen tihkuu jatkuvasti uutta tietoa siitä, miten näiden ryhmien elo tehdään mahdollisimman tukalaksi ja kalliiksi. Uusia maksuja, velvoitteita ja heikennyksiä tulee koko ajan lisää. Tässä kirjoituksessa keskitytään työttömien asemaan.

  Jo viime vuodenvaihteessa työttömyysturvaan tuli monia heikennyksiä. Esimerkiksi ansiosidonnaisen päivärahan kesto pudotettiin 500 päivästä 400 päivään, joillakin 300 päivään. Työttömät velvoitettiin kulkemaan vähän väliä määräaikaishaastatteluissa. Ja lisää heikennyksiä ja velvoitteita on tulossa.

  Hallitus aikoo julkaista huomenna perjantaina lakiesityksen, joka läpi mennessään tulee merkittävästi muuttamaan työttömyysturvaa ja tapaa hakea töitä. Jo aiemmin julkisuuteen lipsahti tieto, että jos työtön ei ole tietyn ajanjakson sisällä töissä tiettyä tuntimäärää, lasketaan hänen työttömyyskorvaustaan.

  Kuulostaa idioottimaiselta. Mistä löytyy työnantaja, joka palkkaa työttömän silloin tällöin päiväksi-pariksi töihin, jotta työtön välttyisi työttömyyskorvauksensa laskemiselta? Tuollainen päivä silloin, toinen tällöin -tyyppinen työskentely on omiaan aiheuttamaan vain turhaa vaivaa ja tolkutonta paperisotaa sekä työttömälle että työnantajalle. Miten tuollainen toteutettaisiin käytännössä niin, ettei se vaikuttaisi työttömyyskorvauksiin ja esimerkiksi asumistukeen?

  Luultavasti tuollainen pätkätyöskentely tulisi vaikuttamaan saataviin etuuksiin niin negatiivisesti, että työttömän on vain paljon helpompi ottaa kiltisti vastaan se hallituksen esittämä ”omavastuupäivä”. Ja niinhän hallitus tämän on varmaan laskenutkin. Kyseessä on naamioitu työttömyysturvan leikkaus.
  Kiivasta työnhakua karenssin uhalla

  Vielä pahempaa on luvassa. Tällä viikolla julkisuuteen tuli tieto, jonka mukaan työttömän täytyisi hakea kolmen kuukauden aikana vähintään kahtatoista työpaikkaa. Jos työtön ei näin tekisi, hän menettäisi työttömyyskorvauksensa 60 päiväksi.

  Täysin järjetöntä. Isoissa kaupungeissa on avoimia työpaikkoja niin paljon, että 12 haettavan sopivan työpaikan löytäminen ei liene ongelma. Suomessa on kuitenkin useita pieniä paikkakuntia, joissa saattaa olla auki vain yksi tai kaksi työpaikkaa, tai jopa ei yhtään.

  Tätä kirjoitettaessa selaan mol.fi-sivuilta eräiden pienien paikkakuntien avoimia työpaikkoja. Luhanka: 0 työpaikkaa, Kivijärvi: 1 työpaikka, Kannonkoski: 1 työpaikka. Noilla seuduilla asuvilla työttömillä on työn ja tuskan takana saada tarvittava määrä kasaan. Kun ympärillä on vain muita samanlaisia pikkukuntia, heidän on käytännössä haettava kaikkia lähialueilla avoinna olevia paikkoja riippumatta siitä, minkä alan paikoista on kyse, ja onko hakija ollenkaan pätevä tai sopiva kyseiseen paikkaan.

  Toinen vaihtoehto, jolla syrjässä asuva voi selvitä tästä typerästä lukumäärärajasta, on hakea töitä todella kaukaa kotoaan. Mutta miten esimerkiksi ajokortiton ja autoton voisi kulkea töissä pitkän matkan päässä, kun julkinen liikenne on maaseudulla nykyään pelkkä muisto vain?

  Pitkän matkan päässä töissä kulkeminen on ajokortin ja auton omistajallekin nykyään yhtä kärsimystä, sillä kun hallitus toisella kädellä pakottaa ihmisiä kulkemaan töissä todella kaukana kotoaan, se samaan aikaan toisella kädellä pyrkii tekemään yksityisautoilusta todella kallista. Työmatkojen verovähennysoikeuden omavastuuta jo korotettiin roimasti, ja kilometrikohtaista vähennystä pienennettiin.

  Tämä lukumäärärajapelleily saa aikaan sen, että työnhakijat raapustavat hiki hatussa ja karenssin pelossa turhia hakemuksia paikkoihin, joihin heillä ei ole mitään mahdollisuutta päästä. Ja työnantajat hukkuvat näihin turhiin hakemuksiin. Seurauksena voi olla se, että työantajat eivät enää ilmoita työpaikkojaan avoimeen hakuun, vaan hoitavat rekrytoinnit muilla keinoin.

  Työministeri Jari Lindström, joka on jo aiemmin useaan otteeseen osoittanut, ettei hänellä ole kompetenssia tehtäväänsä, ihmetteli eduskunnan kyselytunnilla opposition arvostelua todeten, että kyseessä on ”maltillinen esitys”.
  Raportti vähintään kerran viikossa

  Eikä siinä vielä kaikki. Julkisuuteen pääseiden tietojen mukaan työttömälle tulisi velvollisuus ilmoittaa työvoimaviranomaisten verkkopalvelussa omasta aktiivisuudestaan vähintään kerran viikossa. Työttömästä halutaan siis tehdä kokopäivätoiminen työnhakija, jonka pitäisi veren maku suussa ja hammasta purren hakea töitä kahdeksan tuntia päivässä. Eihän kaikilla ihmisillä edes ole tietokoneita tai nettiyhteyksiä, saati taitoa käyttää niitä.

  Kuka niitä raportteja sitten lukee ja millä ajalla? Eikö kannattaisi tähänkin työnhakijoiden kyttäämisen sidottavat resurssit käyttää ennemmin työllisyyden parantamiseen?

  Suunnitelman mukaan työttömien ja työnantajien kohtaamispaikaksi tullaan luomaan sähköinen Työmarkkinatori, jonne työttömät voisivat luoda profiileja itsestään. Tämä muistuttaa jo olemassaolevaa mol.fi-palvelun CV-nettiä, jonne työnhakija voi laittaa ansioluettelonsa ja esittelynsä työnantajien nähtäville.

  Varmaan ihan hyvä idea, mutta ei toimi käytännössä. Itsekin aikanaan sinne CV-nettiin tein oman esittelyni. Esittelyn voimassaolo piti käydä erikseen uusimassa palvelussa kolmen kuukauden välein, ja jokaisella uusimiskerralla luki, että esittelyäni oli käynyt katsomassa 0 työnantajaa. Niinpä se säännöllinen uusiminen sitten jäi.
  Epäonnistunut hallitus pihalla kuin lumiukko

  Tuntuu siltä, että hallitus on nyt niin hukassa kuin olla ja voi. Kaikesta paistaa läpi asenne, että työttömät ovat työttöminä tahallaan ja laiskuuttaan, ja että heitä pitää rangaista siitä mitä ankarimmin. Tavallisen työttömän työnhakijan tilanteeseen ei osata samaistua millään tavalla.

  Kaikkein alkeellisinkin matematiikka on hallitukselta hukassa. Käytännössä Suomessa on työttömänä melkein puoli miljoonaa ihmistä, kun mukaan lasketaan sekä kokopäiväiset työttömät että kaikki kuntouttavassa työtoiminnassa, työnhakuryhmissä ja erilaisilla työnhakukursseilla olevat ihmiset, jotka on laitettu näihin ”työllistymistä edistäviin toimenpiteisiin” pelkästään tilastojen kaunistamiseksi.

  Kun avoimia työpaikkoja on vain erittäin pieni murto-osa noiden työttömien määrästä, niin luulisi tyhmemmänkin ihmisen tajuavan, että ei niitä työpaikkoja yksinkertaisesti riitä kaikille. Tänä päivänä on työttömänä runsain mitoin korkeasti koulutettuja, hyvän kokemuksen omaavia ja työhaluisia ihmisiä.

  Tässä tilanteessa on ihan turha syyllistää ja ruoskia työttömiä työnhakijoita. Vika ei ole työttömissä, vaan työpaikkojen puutteessa.
  Hallitus piiskaa kuollutta hevosta

  Kuitenkin hallitus toimillaan antaa viestiä, että työttömät ovat tilanteeseensa itse syypäitä. Laiskoja, passiivisia, tukien hyväksikäyttäjiä, silkkaa yhteiskunnan pohjasakkaa. Tarjolla on pelkästään keppiä, keppiä ja aina vaan lisää keppiä. Minkäänlaisesta porkkanasta ei ole tietoakaan. Mistään ei palkita, kaikesta rangaistaan.

  Luvassa on hallituksen toimesta sellainen kurimus työttömille, että sen vaikutuksesta tulevat varmasti mielenterveysongelmat ja itsemurhat lisääntymään. Uskomatonta, että tällaista voi tapahtua Suomen kaltaisessa sivistys- ja hyvinvointivaltiossa.

  Hallitus voisi katsoa peiliin. Se on itse epäonnistunut talous- ja työvoimapolitiikassaan, mutta sysää nyt kaiken työttömien niskaan.

  Eikö työttömien kurittamisen sijaan kannattaisi ennemmin keskittyä luomaan talouskasvun edellytyksiä ja sitä kautta työpaikkoja? Silloin työllistyminen hoituisi ihan itsestään, ilman työnhakijoiden ihmisarvoa halventavia toimenpiteitä.

  Ylimääräistä ainoastaan työttömille kohdistettua työttömyysveroa odotellessa.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Se joukko jota hallitukseksemme sanotaan koostuu näköjään kivikovista psykopaateista vailla mitään inhimillisyyttä, susia lampaan vaatteissa. He ottavat avosylin vastaan kymmeniä tuhansia partalapsia, oman maansa rintamakarkureita tarjoten näille maailman korkeimpiin kuuluvalla sosiaaliturvalla köllöttelyn – sen he maksattavat mm. suomalaisilla työttömillä ja muilla vähäosaisilla ja kasvattaen samalla kriittisenä pidentyn 60% rajan ylittänyttä KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME. PettUri Orpo olisi jo syksyllä 2015 voinut käänyttää kymmenet tuhannet parlalapset välittömästi takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin Dublinin sopimuksen perusteella. Orpolle ilmeisesti hänen tavoittelemansa politrukin virka Brysselin lihapatojen äärellä painaa vaa’assa paljon enemmän kuin hänen tarkoituksellisen laiminlyöntinsä aiheuttama tuho Suomelle – mitä tarkoittaakaan hänen vannomansa ministerin vala? Orpon vaimo on sitä paitsi PAKOLAIS-BUSINEKSESSA, ks. seuraavan artikkelin loppuosaa: http://mvlehti.net/2016/02/17/vielako-joku-uskoo-pakolaisten-invaasion-olevan-spontaania

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. KIITOS ÄÄNIKIRJASTA!! HIENOA TYÖTÄ, MUTTA JOS HALUAA VAIKUTTAA SE TARVITSEE TIETTYJEN IHMISTEN POISTAMISTA!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Mailma valitettavasti loppuu 5-10v silloin neekerit ja muslimit eivät jää henkiin!! Magneettimedia on suomen paras media, mutta ymmärrys luonnonvaroista on täysi nolla!!

  Koko paska ja suvakit ja kaupunkilaiset bull mentulan kaltaiset tyypit ja kusipäät ja muut häviää ja luonto pitää huolen siitä!

  kymmenen vuotta vuotta katsonut ja lukenut öljystä ym muista uusiutumattomista luonnon varoista, voin sanoa että koko paska sortuu kuin kortti talo ja sillon raha ei merkitse!!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Unohtakaa koko kaikki tässä mediassa ei ole mitään käsitystä luonnonvaroista! Jutkut ym muut kyllä ostaa ja menee piloon kun kaikki rupeaa loppumaan!! mikä tärkeintä todella typerät ja paskat kaupunkilaiset häviää! Meikkaavia miehiä ja hyvin pukeutuneita ihmisiä joita vihaan vittu enemmän kuin jutkuja!! Saatanan aivokuolleet pellet ja idiootit jotka eivät ymmärrä hetkeäkään mitä maaperä vaatii tuottaakseen sen mitä nämä saatanan kaupunki monikulttuurisuus bodari hintit luulee että ne tulee ilmaiseksi:)

  Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat