Adressi globaalin massamaahan muuttosopimuksen hylkäämiseksi

Koska GCM-sopimuksella turvattaisiin siirtolaisten oikeuksia sekä helpotettaisiin maahanmuuttoa, kasvattaisi silloin sopimus myös maahanmuuttajien määriä. Tällöin sisäministeriön kolme skenaarion suunnitelmaa varautumisena ja GCM-sopimus näyttäisivät liittyvän yhteen, siten, että sisäministeriö ja poliittiset vallanpitäjät todellakin ovat tietoisia tulevista alati kasvavista vuosittaisista väestöjen siirroista.

Näissä skenaarioissa ”turvapaikanhakijoita” voisi saapua Suomeen vuodessa, joko:

 1. 10 000
 2. 100 000 tai
 3. 1 000 000

GCM-siirtolaissopimukseen liittyen on julkaistu adressi, nimellä Adressi globaalin massamaahan muuttosopimuksen hylkäämiseksi, jonka tiedotuksen voimme lukea jäljempänä. Magneettimedia toivoo adressille mahdollisimman laajaa osallistumista.

 

Adressin julkaisija:

Terhi Kiemunki, Kansallismielisten Liittouma

Tiedote 9.11.2018

julkaisuvapaa  

Ulkoministeri Soini vastasi 8.11. eduskunnan kyselytunnilla kansanedustaja Laura Huhtasaaren kysymykseen, aikooko hallitus tuoda eduskunnan täysistunnon käsittelyyn YK:n GCM-siirtolaissopimuksen. Ministerin vastaus tähän kysymykseen oli yksiselitteinen: ”Ja totta kai hallitus on valmis vielä jatkokirjelmällä tuomaan tämän asian eduskuntaan. Ei meillä ole mitään salattavaa.”

Huhtasaaren jatkokysymykseen siitä, onko ministerin prioriteetti säilyttää Suomessa 10 000 kielteisen turvapaikkapäätöksen saanutta laittomasti maassa olevaa ja allekirjoittaa GCM-sopimus, joka helpottaa siirtolaisuutta entisestään, Soini ei vastannut. Hänen mukaansa kyseessä ei ole sopimus, eikä sitä allekirjoiteta missään.

Ulkoministeriön asiakirjoissa sitä kutsutaan ”globaalikompaktiksi” joka hyväksytään yhdessä. Ministeriön muistion mukaan vuonna 2016 hyväksytty New Yorkin julistus on poliittinen pohja prosessille, jossa heinäkuuhun 2018 käydään konsultaatioita YK:n jäsenmaiden kesken julistuksen toimeenpanosta. Lopullinen teksti hyväksytään YK:n pakolaispäävaltuutetun YK:n yleiskokoukselle antaman vuosiraportin hyväksymisen yhteydessä.

Hallituspuolue Sinisen Tulevaisuuden sisäisen tiedotteen mukaan ”Tämän asiakirjan allekirjoittaminen ei sido Suomea mihinkään. Voimme jatkossakin päättää omista kansallisista toimenpiteistä. Toisin kuin valheita levittävät tahot yrittävät sanoa, kompakti ei anna oikeutta ihmisille vapaasti muuttaa maasta toiseen.” Lisäksi tiedotteessa sanotaan, että kompaktin voimaantulo ei tarkoita sitä, että jokainen sen allekirjoittava maa noudattaa kaikkia sen tavoitteita, vaan jokainen maa voi valita siitä itselleen sopivia ja itseään koskevia tavoitteita ja toimenpiteitä.

Ulkoministeri Soinin oman puolueen tiedotteessa 2.11. kerrotaan, että asiakirja allekirjoitetaan. Minkä vuoksi ministeri väittää 8.11. eduskunnan kyselytunnilla, että ”kompaktia” ei allekirjoiteta?

Mainittakoon vielä, että compact on suomennettuna ”sopimus”, ei ”kompakti”, kuten ulkoministeriö sen on nimennyt.

Kansallismielisten Liittouman adressi YK:n globaalin massamaahanmuuttosopimuksen, GCM-sopimuksen, hylkäämiseksi on noussut koko vuoden suosituimmaksi adressiksi. Sen on allekirjoittanut reilussa kahdessa viikossa lähes 25 000 henkilöä.

Adressi luovutetaan ulkoministeri Timo Soinille Suomen itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2018 klo 15.45. Aika saattaa muuttua hieman ulkoministeriön tarpeiden mukaan.

Terhi Kiemunki, Kansallismielisten Liittouma

 

Lähteet

Tapahtumasta lisätietoja https://www.facebook.com/events/193236391576184/?active_tab=about

Alkuperäinen tiedote: https://www.adressit.com/a/214699

 

10 kommenttia

 1. Tällä Isänmaatamme ja Kansaamme kohta 40v. kohdistetussa ylikansallisessa painostuksessa / aivopesusta ja vainossa (EU), sekä maamme sotilaallisen riippumatomuuden tuhoamisessa (NATO), että maaperän, pohjavesien sekä vesistöjen valtauksesta olemme jälleen noin 80v. takaisessa kuopassa jossa uhottiin näiden samaisten tahojen yllytyksestä suursumen valloituksesta (jonka kiihkon nostosta kansa sai verisesti ja alueellisesti maksaa). Näiden samaisten täysin ulkopuoliste vihamielisten valloitushaluisten blokkien tavoite on ”hiipien” ohjelmoittu kansalaisten massanäkemyksiin ja toteutettu jälleen se sionisteille suotuisa länsi – itäviha asetema.

  Herätkää Suomalaiset, sillä kohta meidät on vahdettu ja arapian kieli on korvannut SUOMENKIELEN täällä pohjolan rannoilla jota eivät pystyneet asuttamaan muut kansakunnat, vähiten nämä sinne entiseen eedenin paratiisiin jääneet taatelinpurijat joilla nyt on mahdollista tulla meidän kauloja katkomaan, kun on valmiina tarjottuna paremmat olosuhteet mitä he ovat kykenneet luomaan vuosituhansien aikana oleillessaan lämmössä, orjuuttaneet heikonpiaan, raiskaillen naisiaan kauloja katkoen että myös huvikseen kivittääneet.

  On viimmeiset hetket ottaa jokaise järki omaan käyttöönsä, eikä alistua Eduskunnan suodattamiin EU:n käskyihin. Tässä yksi esimerkki aikaihmisten nöyytyksestä on tämä kellojen ajan siirtely näide ”viisaiden” käskystä, sillä ei se päivä miksikään muutu sillä aurinko ei tottele, vaan se on puolenpäivän aikaan aina aina klo:12.00, HÄPEÄ SLLÄ KUKA VAAN SEN HUOMAA, toivottavasti mahdollisemman moni, niin silloin päästäisiin tästä orjuudesta ja palautettaisiin SUOMEN ITSENÄISYYS:

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. GCM-sopimus ainoana siirtona voisi mennä läpikin, mutta viime vuosina on niin monia ”shakkinappuloita” siirretty sopivaan hyökkäys-positioon itsenäistä Suomen kansallisvaltiota vastaan, ettei ole mitään mahdollisuutta olla reagoimatta äärimmäisen kriittisesti ko. sopimusta kohtaan. Sopimus ei ole yleisluontoinen suositus tai neutraali asiakirja, vaan sisältää lukuisia ”aseistettuja” kohtia, joihin vetoamalla rajat auki-politiikasta voidaan tehdä karuakin karumpaa todellisuutta.

  Pakolaisuutta tähän asti säädellyt Geneven sopimus oli sekä vanhentunut että epäselvä pakolaisuuden määrittelyssään ja mahdollisti sosiaalisiirtolaisuuden pakolaisuuden verukkeella. Asian korjaamisessa olisi pitänyt toimia juuri päinvastoin kuin GCM tekee. Kun pitäisi torjua pakolaisstatuksen väärinkäyttöä ja sallia jäsenvaltioille niiden omavaltainen ja tilannekohtainen harkinta, niin GCM päinvastoin laillistaa maahantulon millä hyvänsä syyllä. Se ei käytännössä tee eroa pakolaisen ja siirtolaisen välillä, vaan asettaa nämä samaan erityissuojeltuun asemaan. Myös perinteisen työperäisen siirtolaisen status häviää eikä maahanmuuttajalta voida oikeastaan vaatia mitään työpaikan tai työllistymisen suhteen. Muuttajalla on oikeus tulla mihin hyvänsä maahan etsimään työtä ja häntä tuetaan siinä sosiaaliturvalla. Myös erinäiset näennäistyöllistämisratkaisut, joihin liittyy sosiaaliturvalla subventointi, tulisivat olemaan yksi keino saada väkeä maahan ja vetää paikallisen väen työehdot alas. Ovatko nämä ääritulkintoja, jää sitten nähtäväksi. Hyväuskoisuuteen eivät viimeaikojen tapahtumat anna kuitenkaan aihetta.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Maassamme elää kansa joka ei taistele olemassa olonsa puolesta vaan antaa mafian nujertaa itsensä. Sitä on vaikea ymmärtää. Isänmaa myydään ja velkaorjuus on tervetullutta tsuhnille.
   Olemme vapaaehtoisesti sitä ’turhaa väkeä’ joka on tarkoitus hävittää tai alistaa orjiksi.

   Ja näin ’turha väki’ tuhotaan eliitin tieltä ja pilaamasta sen hankkeita:
   The globalist plan to exterminate humanity begins now: “Useless eaters” must be eliminated, say globalists
   … the big, big picture that’s unfolding across our world right now is a plan to exterminate 90% of the current human population in order to “save” the planet and protect what globalists see as the future of human survival on a cosmic scale.
   This plan is under way now due to two very important developments:
   #1) The rise of robotic systems that can replace human labor, eliminating the need for a world of impoverished human workers whose only reason for existence — from the point of view of the globalists — was to be exploited for cheap labor and manipulated votes.
   #2) Entitlement payouts to humans are draining government resources that globalists believe should be spent on space colonization, space weaponization, faster-than-light (FTL) travel technology and other exotic tech systems that can defend human civilization against cosmic threats.
   https://www.naturalnews.com/2018-11-18-the-globalist-plan-to-exterminate-humanity-useless-eaters.html

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. https://mvlehti.net/2018/12/14/gcm-sopimusta-vastustava-kansalaisaloite-julkaistu-ei-saa-kayttaa-minkaanlaisena-oikeuslahteena/

  Ei mitään turhia adresseja. Tuolta löytyy linkki KANSALAISALOITTEESEEN‼ Käykäähän allekirjoittamassa.

  ”Viher”-vasemmistoon houkutellaan ihmisiä vaikkapa ”ilmastonlämpenemisen” estämisellä. (HS: ”Tutkijat” sanovat Helsingin kärsivän tulevaisuudessa pahiten koko maailmassa ”ilmiöstä”, esim. massiivisten tulvien myötä…) Ilskottava sanapari tuo vihervassariuskin ja eikö tuollaisesta ihmisten huijaamisesta pitäisi laittaa lusimaan (((mediat))) ja em. puoluejärjestötkin? Ympäristöasioilla kusettavat jengiä mukaan Suomentuhoamisprojektiinsa, perkeleet!

  Sopivasti valmistuvat uudet kerrostaloalueet suomalaisissa kaupungeissa uusia tulijoita varten. Jos nykyisestä 100 000:n vuosittaisen maahantunkeutujan määrästä aiotaan vielä kvantiteettia nostaa… Apua.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Maanpettureiden kielitaito ja sivistys ovat heikolla pohjalla. Siksihän noita one world -hörhöjä onkin niin helppo jallittaa.

  Jakakaahan nyt tuota → https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
  kaikki te jotka nk. ”sosiaalisessa mediassa” vielä pyristelette. Käyttäkää sitä kerrankin johonkin hyödylliseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat