Albert Einstein, juutalainen huijaus

Suhteellisuusteorian tunnettu kaava E = mc2 ei ole alunperin Einsteinin keksintö Perugian Yliopiston matematiikan historioitsijan Umberto Bartoccin mukaan.

 

Suhteellisuusteorian kaavan julkaisi ensimmäisenä Olinto De Pretto, kaksi vuotta ennen Einsteinia. Vuonna 1903 De Pretto julkaisi kaavan tiedelehti Atte:ssa ja 1904 se uudelleen julkaistiin Venetton kuninkaallisessa tiedeinstituutissa.

Einsteinin tutkimus julkaistiin vasta vuonna 1905.

Vuonna 1927 H.Thirring kirjoitti: ”Poincare oli jo ratkaissut ajan ongelman useita vuosia, ennen Einsteinin ensimmäisiä julkaisuja.”

Katsottaessa Einsteinin julkaisua ”Zur Elektrodynamik bewegter Korper in Annalen der Physik”, on ällistyttävää, että tutkimus ei sisällä yhtään viittausta aikaisempiin tutkimuksiin. Aivan kuin kaikki olisi keksitty tyhjästä ilman aikaisempaa perustutkimusta. Käytännössä viitteetön tieteellinen julkaisu on mahdottomuus, eikä täytä tieteellisen tutkimuksen kriteereitä.

Sir Edmund Whittaker kirjoitti yksityiskohtaisessa tutkimuksessaan, ”A History of the Theories of Aether and Electricity”, Vol. II, (1953) kappaleen Poincaren ja Lorentzin suhteellisuusteoriasta. Whittaker dokumentoi tarkasti teorian kehittymisen historian käyttäen ensikäden lähdetietoja, joista suurimmassa osassa ei ollut minkäänlaisia lähdeviittauksia Einsteiniin ja täten Einsteinilla ei ollut osallisuutta teorian luomisessa. Einstein ei sittemmin esittänyt mitään vasta-argumentteja Whittakerin kuuluisaan kirjaan.

Johtopäätöksenä tästä voidaan todeta, että Albert Einstein oli huijari, joka ei laittanut vastaan, kun suhteellisuusteorian kehittämisen kunniaa tarjottiin hänelle.

Suhteellisuusteorian kunnian viitta onnistuttiin asettamaan juutalaisen Einsteinin harteille ilmeisesti juutalaisten akateemikkojen ja julkaisutoiminnan sekä median ansiosta. Einstein onkin sittemmin ollut ikoni juutalaista ylivaltaa, älyllistä ylemmyyttä sekä positiivisuuskamppaanjaa ajaville tahoille. Esimerkiksi juutalaisjohtoisessa Neuvostoliitossa ja erityisesti monissa kommunistimaissa julkaistiin postimerkkejä Einsteinin kunniaksi suhteellisuusteorian isänä.

Einsteinin hahmo ja laajalti tunnettu ulkoinen olemus on ollut usein käytössä viihdeteollisuudessa niin Hollywoodissa kuin muuallakin. Einstein-hahmolla kuvataan viihteessä tyypillisesti hyväntahtoista ja erittäin viisasta henkilöä. Vastaavasti viihdeteollisuudessa törmää usein pahoihin henkilöhahmoihin, joiden olemus ja puvusteet tuovat mieleen kansallissosialistisen Saksan armeijan. Kyse on puhtaasti alitajunnan kautta tapahtuvasta mielenhallinasta, jolla saadaan ihmiset suhtautumaan ja kokemaan tunteita halutulla tavalla esitettyihin kohteisiin.

Esim. lapsille suunnattu Pähkinänsärkijä -elokuva (2009); pähkinänsärkijän joululahjaksi päähenkilölle antava kiltti Albert-Setä:

nutalbert

Vastaavasti elokuvan ilkimykset, eli rotta-armeija, joka on kuin kansallissosialistisen Saksan armeija:

ratarmy

ratarmy2

Einsteinin palvojiin kuuluu myös suomalaisten ateistien suosikkifyysikko ja kosmologian professori sekä Skepsis ry:n tieteellisen neuvottelukunnan puheenjohtaja Kari Enqvist, joka on tunnettu ylimielisistä uskonnon ja erityisesti kirkon vastaisista mielipiteistään ja väittää valheellisesti kirjassaan ”Uskomaton matka uskovien maailmaan” (2012) natsien olleen tuhovimmaisia uskon sokaisemia. Väkisinkin tulee mieleen, että ovatko Enqvistin tieteellisiä julkaisuja ja urakehitystä edesauttaneet tahot olleet kenties akateemisissa piireissä hyvin edustettuina olleita juutalaisia.

einsteinjohdatus1

kari-enqvist

Kari Enqvist, yhtä uskottava kuin Albert Einstein?

 

Artikkeli on julkaistu alunperin Totuusblokissa.

Lisää aiheesta:

http://www.guardian.co.uk/world/1999/nov/11/rorycarroll
http://en.wikipedia.org/wiki/Olinto_De_Pretto

10 kommenttia

 1. Tutkijalle saattaisi olla mielenkiintoinen tutkimuskohde Albert Einsteinin ensimmäisen vaimon tutkimustuloksiin, jotka loivat ratkaisevan pohjan Albertin myöhemmille teorioille. Hämmästyttää vaan se kyynisyys mikä Albertista löytyy, kun hän kaappasi ensimmäisen vaimonsa tutkimustulokset itselleen, otti avioeron vaimostaan, mursi tämän terveyden, avioitui uudelleen serkkunsa kanssa ja ensimmäisen vaimon tutkimustulokset vaiettiin kuoliaiksi tyyliin hulluhan se oli.

  Edelleen tutkijalle voisi löytyä saumaa vaikkapa näistä Academy Awards palkinnoista, Oscar jakoperusteista. Eräässä haastattelussa Marlon Brando kihisi kiukusta ja väitti kuinka hän on hyvin vihainen juutalaisille. Nauhoituksessa Brandon kiukun syytä ei kerrottu tai sitten se oli leikattu haastattelusta.

  Myöhemmin on käynyt ilmi kuinka Oscar patsaita on jaettu riippuen kustakin poliittisesta tilanteesta, joten tulkinnanväljää riittää. Tästä taitaa olla artikkeli jopa niinkin siionistisessa lehdessä kuin Historia. Ihme kyllä.

  Kaikkein imakin tutkimusaihe saattaisi olla Nobel palkintojen jakoperusteet. Simon Sebagne Montefiore kirjoittaa eräässä teoksessaan kuinka samoilla öljykentillä porailivat hra Rotchild ja Alfred Nobel. Sittemmin Rotchild ja Nobel tekivät diilin, sydänystäviä kun olivat, öljykenttien porausoikeuksista.

  Niinhän siinä kävi, että Nobel osti Rotschildtiltä tämän poraamisoikeudet. Kauppahinta kuitattiin, ei rahakorvauksella, vaan osakkeilla. Jälleen kerran tavattoman tuottoisa kaupankäynti Rotschildtiltä. Kertakorvaus kun ei olisi ollenkaan verrattavissa siihen jatkuvaan tuottoon, jonka osakkeiden hallintaoikeus mahdollistivat. Potti kasvaa kaiken aikaa, vaikka ei tee mitään ja summat eivät ole pieniä. Sulle työ, mulle palkka. Mutta mitä olivat nämä salaiset lisäpöytäkirjan reunahuomautukset.

  Siionisti Rotschild oli täysin tietoinen Nobelin säätiöstä ja sen tavoitteista. Ensimmäiset Nobelin palkinnot jaettiin juuri noihin kaupankäynnin aikoihin tai vähän sen jälkeen. Tämän jälkeen tietyn kansanryhmän edustajat ovat saaneet tasaiseen tahtiin Nobelin. Eihän sivistyneessä maailmassa voi tällaista sattua, eihän.

  Plusääni(25)Miinusääni(4)
  1. ”Simon Sebagne Montefiore kirjoittaa eräässä teoksessaan”. Saisko vähän parempia lähdetietoja mihin herra Montefiore väitteensä perustaa? Toisen käden tieto ei kelpaa valitettavasti lähdetiedoksi. Mielenkiintoinen paikka tämä. Jos et ole samaa mieltä täysin, niin olet meitä vastaan ja vähintäänkin vähemmistön edustaja. Tämähän on vähän kuin Stalininaikainen Neuvostoliitto. Kukas täällä muuten on johtaja?

   Plusääni(1)Miinusääni(3)
 2. Tuskinpa vain mistään juutalaisvaimosta on mihinkään ollut änestäkään.

  Einstein oli Saksan viidettä kolonnaa edustanut maanpetturi ja kovan tason vapaamuurarivaikuttaja ja myös erittäin korkealla juutalaisessa hierarkiassa. Hänen pasifisminsa oli myös harhautusta jasilkkaa vasemmistomädätystä.

  Plusääni(29)Miinusääni(4)
 3. Ei täällä foliohattusivulla saa teidän nazien/antisemiittien kanssa olla eri mieltä. Toisinajattelevat kommentit poistetaan välittömästi. Kansallissosialismi ei sovi suomalaiselle vartalolle! Nazizminne joutaa historian roskapönttöön, ”arvoisa” Magneettihörhömedia. Kivvaa jatkoa…

  Plusääni(4)Miinusääni(17)
  1. Sinun vikiseminen ja valheiden suoltaminen ei tule estämään totuuden esille tulemista!

   Mene itkemään jutkupomollesi. Kuvottaa nähdä suomalaista puolustelemassa näitä parasiitteja.
   Me ollaan pohjoinen kansa, miten voikin olla mahdollista että tästäkin kansasta niin moni on aivopesty juutalaisten propagandalle! Juutalaiset kyllä osaavat aivopesun ja propagandan käytön..

   Sulkekaa televisionne lopullisesti, ihmiset! Välttäkää juutalaista mediaa!

   Plusääni(11)Miinusääni(2)
   1. Kenen totuutta? Onko vain tietynlaista totuutta. Kuule ainoa totuus on se, joka matemaattisesti voidaan todistaa. Missäs sun todisteet on? Ei riitä todisteeksi, että joku toinen sanoi. Kerropa lähdetietosi mihin ”totuutesi” perustat.Kun Saksa oli häviämässä sodan sanoi Hitler: tosiasiassa vain yksi prosentti Saksalaisista on arjalaisia. Sen ajan Saksassa korruptio rehotti.
    Kun Saksa oli häviämässä sodan syytti herra Hitler saksalaisia petturuudesta. Suomalaisia Hitler piti mongooleina. Tässä teille suuren miehen arjalainen esikuva. Amfetamiini päissään piti raivoavat puheensa. Ja naisystävänsä mukaan nautti pissa-kakka liekeistä sekä ahdisteli omaa serkkuaan, joka ajautui lopulta itsemurhaan. Vai onko Hitlerin muija ollut soluttautua?

    Plusääni(1)Miinusääni(6)
    1. Suomalaiset ei tulleet Uralilta, vaan sieltä kuuluisasta ”volgan mutkasta” josta porukkaa lähti sekä suomeen/balttiaan/skandinaviaan että uralille päin. Suomensukuiset kansat olivat skandeillakin ennen viikinkejä.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Jos Albert Einstein olisi valkoinen pohjalainen kristitty mies, niin täälläkin puhuttaisiin pelkkää hyvää.
  Mitään lähdetietojahan ei tietenkään mainita, kun riittää, että naapuri vakavalla ilmeellä kertoo asian.
  Yksikään näistä jutuista ei menisi väittelystä läpi, koska lähdetietoihin viittaavaa todistuspohjaa ei ole, vai onko niin, että Suomen yliopistot ovat tietyn eliitin hallitsemia. Kannattaa tarkistaa hampaat hammaslääkäriltä tullessaan, niissä saattaa olla radiolähetin. Onhan takana tiedemies joka kuuluu ”eliittiin”. Olisi kiva tietää minkälaiseen eliittiin Magneettimedia kuuluu. Kyllä vakka kantensa löytää ja samankaltainen ymmärtää samankaltaista, joten onko niin, että Magneettimedialla ei itsellään ole puhtaat jauhot pussissa. Täytyy olla itsellään osaa johonkin salaliittoon, että ymmärtää jonkun muun olevan salaliitossa. Se mikä Magneettimedia erottaa muista medioissa on, että kyseisen lehden artikkelin henkilöt ovat usein julkisuudessa. Magneettimedian edustajaa ei paljon julkisuudessa näy. Ei vaikuta kauhean rohkealta toiminnalta eikä ainakaan uskottavalta, kun isojen miesten pitää piileskellä ja lällätellä puskista. Jos on oikeasti totuuden asialla, niin on valmis seisomaan sanojensa takana myös julkisuudessa. Eikös pohjanmaalla olla yleensä aika suoraselkäisiä? Ehkä artikkelien kirjoittaja onkin itse muualta kotoisin? Mistä voimme tietää ettei hän ole soluttautua? Eikös Tampereen yliopistolla ollut se salatieteiden tiedekunta. Ehkä se olikin joku naistenlehti mistä jutut on otettu? En minäkään silloin viitteitä voitaisi laittaa, kuka nyt kehtaa myöntää lukeneensa naistenlehteä 😀

  Plusääni(1)Miinusääni(6)
 5. Mitä luulette, kumpikohan saisi enemmän katsojia, jos joku täältä pistettäisiin tanssimaan alasti pöydällä vai vähemmistöön kuuluva urheilijanuorukainen?

  Plusääni(1)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat