Alfred Rosenbergin päiväkirjassa ei mainintoja ”holokaustista”

Kansallissosialistipuolueen johtajiin kuuluneen Alfred Rosenbergin päiväkirjat julkaistiin hiljattain. Rosenbergin kirjoituksissa ei ole lainkaan viitteitä juutalaisten väitettyyn joukkotuhontaan.

Syksyllä päiväkirjojen uunituoreeseen ranskankieliseen käännökseen tutustunut holokaustirevisionisti Robert Faurisson toteaa, että Rosenbergin kirjoitukset tukevat revisionistien näkemystä, jonka mukaan Hitler ei tahtonut murhata juutalaisia vaan siirtää nämä pois Saksasta.

Väestönsiirto-ohjelmasta voi lukea lisää kristalliyötä käsitelleistä käännösartikkeleistamme: 1, 2.

Rosenbergin päiväkirjoista tekee erityisen tärkeitä holokaustitutkimuksen kannalta se, että hän oli valloitettujen itäalueiden valtakunnanministeriön päällikkö. Saksalaisten Einsatz-joukkojen väitettiin toteuttaneen ”holokaustia” valloitetuilla itäalueilla murhaamalla paikallisia juutalaisia ja slaaveja näiden syntyperän vuoksi.

Todellisuudessa Einsatz-joukot turvasivat Saksan armeijan selustaa partisaaneilta, joista monet olivat todellakin juutalaisia. Teloitukset eivät siis olleet osa myyttistä kansanmurhasuunnitelmaa vaan taistelua terroristitaktiikoita käyttäneitä partisaaneja vastaan.

Faurisson kritisoi päiväkirjojen julkaissutta kustantamoa siitä, että se päätti lisätä täysin tyhjänpäiväisen kommentaarin Rosenbergin tekstin sekaan. Koska Rosenberg ei itse kirjoittanut mitään juutalaisten ”joukkotuhonnasta”, jauhetaan kommentaarissa aiheesta sitäkin enemmän.

Holokaustilobbaajat eivät Faurissonin mukaan uskalla syystäkään julkaista kansallissosialistijohtajien teoksia enää alkuperäisessä muodossaan – sensuroimaton teksti antaisi täysin uuden ja poliittisesti epäkorrektin näkökulman toisen maailmansodan vaiheisiin.

Liittoutuneet murhasivat Alfred Rosenbergin Nürnbergin näytösoikeudenkäyntien päätteeksi.

Kriittistä holokaustikeskustelua maailmalla

Syksyn aikana holokaustin todenperäisyydestä on kiistelty useissa eri maissa. Rosenbergin päiväkirjan lisäksi kuohuntaa ovat aiheuttaneet vankilaan tällä viikolla tuomitun Ursula Haverbeckin holokaustilausunnot.

Argentiinassa taas SS-everstiluutnantti Adolf Eichmannin miniä Carmen Bretin Lindemann joutui luopumaan pormestariehdokkuudestaan puolustettuaan ”holokaustista” syytettyä appeaan.

Lindemann aiheutti Newsweek-lehden mukaan kohun kyseenalaistettuaan valtavirtaisen holokaustitarinan televisiohaastattelussa: “Yleinen käsitys [Kolmannen valtakunnan] historiasta on väärä. Kirjoista ja elokuvista tuttu versio on juutalaisten sepittämää, mutta ikävä kyllä tarina hyväksytään edelleen kritiikittä.”

Juutalaisten rikollisten Israeliin kidnappaaman Eichmannin ”holokaustioikeudenkäynti” Jerusalemissa 1960-luvulla oli farssi. Eichmann ”todisti” muun muassa nähneensä kuolleiden juutalaisten raadoista suihkuavan ”verisuihkulähteen”. Vaikka Eichmannin väitteet uhmaavat fysiikan lakeja, väitetään hänen silminnäkijäkertomustensa ”todistavan” holokaustin tapahtuneen.

 

Lue myös: Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään 1, 2

1 kommentti

  1. Rudolf kertoo mielenkiintoisen jutun Jean Claude Pressacista. Hänhän oli tunnetusti holotahojen tähti yhteen ikaan. Mies, joka väänsi pseudotiedettä ja keskusteli revisionistien kanssa kirjojensa välityksellä. Pressachan on entinen Faurissonin kumppani ja revisionisti. Hän sittemmin vaihtoi puolta eli ilmeisesti haistoi menestyksen ja maineen. Hän säilytti yksityisestikin keskusteluyhteyden revisionisteihin. Rudolf kertoo, että Pressac ei koskaan luopunut revisionismistaan. Hän väitti Rudolfille, että vastustaja oli liian voimakas ja itse asiassa ihmiset saisivat tietoa asioista, kun hän esitteli niitä ”väärästä” näkökulmasta. Lopultahan mies alensi koko ajan uhrilukuja, kunnes Sobiborissakin oli enää vain 30 000 Pressacin mukaan. Pian hänet vaiennettiin.

    Plusääni(10)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat