Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään, osa 2

Auschwitzin työleirillä oli moderneja syanidikaasukammioita. Tätä ei kiistä kukaan. Kaasua ei kuitenkaan käytetty ihmisten murhaamiseen vaan vaatteiden desinfiointiin ja kulkutautien torjumiseen. Kaasukammioilla siis pelastettiin juutalaisten ja muiden vankien henkiä. Lue myös sarjan ensimmäinen osa!

Nürnbergissä holokaustihuijaus kypsyi nykyiseen muotoonsa. Liittoutuneet saivat haluamansa tarinan murhaamalla ja kiduttamalla todistajia valikoidusti. Nürnbergin näytösoikeudenkäynnit alkoivat 1946, jolloin maailmankuulu ”kuuden miljoonan uhrin” lukumäärä oli jo kirjoitettu kiveen.

Tuomioistuin ei päätynyt lukuun ”6 000 000” objektiivisen tutkimustyön kautta. Sen sijaan lukua pidettiin kyseenalaistamattomana lähtökohtana ja sitä toistettiin saksalaisvangeille kidutuksen yhteydessä. Kidutus päättyi vasta, kun vangit suostuivat ”tunnustamaan” 6 000 000 juutalaisen holokaustin tuomareille.

Kaikki merkittävät vastaajat ovat kertoneet, etteivät he tienneet mitään juutalaisten joukkotuhonnasta ennen Nürnbergin näytösoikeudenkäyntejä.

 

Nürnberg: kuinka todisteita väärennettiin

Ainut poikkeus oli Auschwitzin päällikkö Rudolf Höss, joka allekirjoitti 15.3.1946 pöytäkirjan, jossa hänen väitettiin valvoneen 2 500 000 juutalaisen teurastusta. 15.4. pöytäkirja esiteltiin Nürnbergissä. Huhtikuun 15. päivää voi kutsua Auschwitzin syntymäpäiväksi. Kaksi viikkoa aiemmin Höss oli todennut:

”Kyllä, allekirjoitin lausunnon, jonka mukaan tapoin 2,5 miljoonaa juutalaista. Olisin aivan yhtä hyvin voinut myöntää murhanneeni 5 miljoonaa. On olemassa menetelmiä, joiden avulla ihminen saadaan tunnustamaan aivan mitä tahansa, oli se sitten totta tai täyttä valhetta.”

Vasta vuosikymmeniä myöhemmin julkaistiin selonteko siitä, kuinka brittisotilaat olivat kiduttaneet Hössiä kolme vuorokautta putkeen saadakseen ”tunnustuksen”. Vaimolleen lähettämässään kirjeessä Höss pahoittelee antamaansa lausuntoa ja kertoo, kuinka hänet pakotettiin valehtelemaan käyttämällä äärimmäistä väkivaltaa. Liittoutuneet eivät olisi saaneet tarvittavia ”todisteita” Nürnbergiä varten elleivät he olisi turvautuneet kidutukseen.

Hössin teloitus.
Hössin teloitus.

2001 Patricia Meehan kertoi brittimiehittäjien perustamasta ”kuulustelukeskusten” verkostosta. Ne olivat valloitetun Saksan maaperälle pystytettyjä kidutuskammioita, joissa väärennettiin ”todisteita” sodan häviäjävaltioita vastaan. Jopa Nürnbergissä todettiin, että sionistisella liikkeellä oli ollut merkittävä vaikutus ”esitutkinnassa”. Esimerkiksi luku 6 000 000 tuli suoraan heiltä.

”Holokaustista” julkaistaan jatkuvasti uusia tiiliskiven kokoisia kirjoja, joilla myyttiä juutalaisten joukkotuhonnasta uusinnetaan. Australiassa on esitetty kuitenkin terävä skeptinen näkökulma:

”Kun kyse on holokaustista, ketään ei tunnu kiinnostavan se, ettei joukkotuhonnasta ole jäänyt käytännössä lainkaan fyysisiä jälkiä. Tätä perustellaan väittämällä, että ennen sodan päättymistä natsit tuhosivat rakentamansa joukkotuhonnan infrastruktuurin niin täydellisesti, että he luulivat, ettei heidän hirveää hanketta voitaisi myöhemmin enää paljastaa.

Monissa maissa on laitonta ihmetellä ääneen sitä, kuinka on mahdollista, että näin laajan rikoksen kaikki todisteet kyettiin tuhoamaan. Edes miljoonien ’murhattujen’ tuhkia tai muita jäänteitä ei koskaan löydetty. Kaiken tämän ihmetteleminen on ajatusrikos länsimaissa.”

* * *

”Suurin osa holokaustin ’todisteista’ on paperisia. 1945–1946 OSS (Office of Strategic Services, CIA:n edeltäjä) ja OCC (Office of Chief of Counsel, Nürnbergin syyttäjän virasto) väärensivät kiireellä asiakirjatodisteita sodan hävinnyttä Saksaa vastaan, jotta maan johto saataisiin tuomittua Nürnbergissä.

Väärentäminen oli kaavamaista. Ensin Pariisin dokumentoinnin divisioona teki ’kopioita’ (englannin kielellä), määritteli ne autenttisiksi ja lähetti ne syyttäjälle Nürnbergiin. Samaan aikaan alkuperäiset asiakirjat (jos sellaisia edes oli) katosivat jäljettömiin. Vain englanninkieliset kopiot ovat jäljellä.

Englanninkieliset kopiot käännettiin saksaksi ja lähetettiin puolustukselle Nürnbergiin. Puolustus sai materiaalinsa aivan viime tingassa, joten sodan häviäjillä ei ollut aikaa eikä mahdollisuutta tutustua asiakirjatodisteiden autenttisuuteen.”

* * *

”Kun SS-kenraali Hans-Adolf Prützmann, SS-johtaja Heinrich Himmler ja SS-kenraali Odilo Globocnik tekivät väitetysti ’itsemurhan’ brittien pidätyssellissä toukokuussa 1945, alkoi kummallinen Auschwitzin leiriin liittyneiden saksalaisten murhasarja. (Murhat toteutti DIN-niminen juutalainen terroristiryhmä.)

Joseph Bellinger on kirjoittanut hiljattain kirjan Himmlerin murhasta. Bellinger osoittaa, että sodan loputtua käytännössä kaikki Kolmannen valtakunnan juutalaispolitiikan sisäpiiriläiset murhattiin kuuden kuukauden sisällä!

Sodan jälkeen juutalaiset terroristit murhasivat saksalaisia. Monet heistä olivat saaneet taistelukokemusta murhaamalla arabeja Palestiinassa ennen tuloaan Saksaan.
Sodan jälkeen juutalaiset terroristit murhasivat saksalaisia. Monet heistä olivat saaneet taistelukokemusta murhaamalla arabeja Palestiinassa ennen tuloaan Saksaan.

 

Historiallinen oikeusmurha

Tämä oli tietysti Nürnbergin syyttäjän kannalta unelmatilanne. Juutalaispolitiikan yksityiskohdista tietoiset olivat poissa pelistä, joten tuomioistuin oli kokonaan Pariisista lähetettyjen asiakirjojen varassa.

Nürnbergissä saksalaisia kenraaleja kidutettiin. Myös heidän vaimonsa pidätettiin pantiksi siitä, että kenraalit puhuisivat oikeudessa vain sellaisia asioita, joita liittoutuneet olivat käskeneet heidän kertoa. Vangit pidettiin eristyksissä, jotteivät he voineet vertailla kertomuksiaan etukäteen. Vangit pakotettiin valehtelemaan kiduttamalla ja uhkailemalla heidän perheenjäseniään. Kun he olivat tehneet työtä käskettyä, suurin osa heistä murhattiin hirttämällä.

Tuomioistuin katsoi oikeudekseen keksiä uusia lakeja sekä toimia yhtä aikaa syyttäjänä, tuomarina, puolustuksena ja pyövelinä. Amerikkalaista oikeutta!

Nürnbergissä Zyklon-B-purkkien lähetyslaskuja pidettiin todisteena ihmisten ”kaasutuksista”. Tuomioistuin ei ottanut käytännössä lainkaan huomioon sitä, mikä Zyklon-B:n normaali käyttötarkoitus oli: sitä käytettiin laajasti sodan aikana esimerkiksi vaatteiden ja patjojen desinfiointiin. Ei ollut ollenkaan epänormaalia, että sotaa käynyt Saksa hankki ainetta tautien riivaamille työleireille.

Tuomioistuina ei kiinnostanut lainkaan se, että saksalainen Degesch-niminen yritys oli varta vasten suunnitellut kymmenenkuutioisen kaasukammion vaatteiden puhdistukseen Zyklon-B:n avulla, jotta pilkkukuume ei leviäisi.

Degeschin kaasukammiot asennettiin 1942 saksalaisille työleireille, kun pilkkukuume saapui. Leirit käyttivät tonneittain Zyklon-B:tä. Majdanekin ja Auschwitzin desinfiointikammiot ovat edelleen pystyssä. Ne tunnistaa Zyklon-B:n värjäämistä sinisistä seinistä. Desinfiointikammiot ovat paljon pienempiä kuin rakennukset, joissa kaasua väitetysti käytettiin ihmisten murhaamiseen. ”Murhakammioissa” ei kuitenkaan ole Zyklon-B:n jälkiä!

Video: Revisionistinen dokumentti Majdanekin kaasukammioista.

Nürnbergin kaasukammioilluusio luotiin yhdistämällä mielivaltaisesti kahden eri tyyppisen kammion piirteitä. Pienissä desinfiointikammioissa oli ammattimaisesti suunnitellut tuuletuslaitteet, turvallisesti eristetyt ovet, Zyklon-B:n tehokkaasti höyrystäneet lämmittimet sekä johdattimet ja korkeat savupiiput, joilla tappava kaasu poistettiin rakennuksesta.

”Murhakammioiksi” väitetyt ruumishuoneet olivat täysin erilaisia. Ne olivat pitkiä, kylmiä ja kosteita rakennuksia, jotka oltiin rakennettu osaksi maan alle, jotta ne pysyisivät viileinä. Ilmanvaihto oli tehotonta eikä katoissa ollut aukkoja Zyklon-B-rakeiden pudottamista varten. Keskellä huonetta oli suurikokoinen pöytä, johon ruumiit asetettiin ennen kuin ne vietiin viereisen huoneen polttouuneihin.

Jostain kumman syystä ruumishuoneita (ja toisinaan pesuhuoneita) alettiin yhtäkkiä kutsua ”kaasukammioiksi” ja samalla todelliset ammattimaisesti suunnitellut kaasukammiot katosivat kokonaan keskustelusta. Hämäriä murhahuoneita alettiin kutsua epämääräisellä nimellä ”Krema”.

 

Totuuden puolustajat

Sodan jälkeisinä vuosina mies nimeltä Paul Rassinier otti usein yhteyttä entisiin keskitysleirivankeihin, jotka olivat julkisuudessa väittäneet nähneensä pahamaineiset murhakaasukammiot.

Rassinier oli vasemmistolainen ranskalainen, joka taisteli saksalaisvastaisessa vastarintaliikkeessä. Sodan aikana hänet vangittiin ja kuljetettiin Buchenwaldiin. Hän ei siis todellakaan ollut Hitlerin ihailija. Taustastaan huolimatta hän ei halunnut valehdella sodan tapahtumista vain mustamaalatakseen saksalaisia.

Rassinier on kirjoittanut lukuisia kriittisiä kirjoja "holokaustista".
Rassinier on kirjoittanut lukuisia kriittisiä kirjoja ”holokaustista”.

Rassinier vietti useita vuosia matkustellen ympäri Eurooppaa ja haastatellen ihmisiä, jotka olivat olleet sodan aikana keskitysleireillä. Kun keskustelu siirtyi ”holokaustiin”, joukkotuhonnan ”silminnäkijät” alkoivat Rassinierin mukaan väistellä yksityiskohtaisia kysymyksiä ja usein jopa valehdella. Raporttinsa yhteenvedossa hän totesi:

”Olen käynyt läpi loputtomalta tuntuvan tulvan valheellisia todistuksia ja väärennettyjä asiakirjoja yrittäessäni tutkia niin sanottuja kaasukammioita.

Oppimani perusteella olen varma ainakin yhdestä asiasta: Kolmannen valtakunnan johtajat eivät missään vaiheessa määränneet (tai suunnitelleet määräävänsä) juutalaisten joukkotuhontaa kaasulla tai millään muullakaan menetelmällä.”

Rassinier oli urhea, kun hän uskalsi julkistaa tutkimustensa tulokset. Luonnollisesti hänet vangittiin sen vuoksi.

Nykyään häntä pidetään ”holokaustia” kriittisesti tutkivan revisionistisen liikkeen isänä. Saksan hallitus on tehnyt suunnatonta tuhoa objektiiviselle historiantutkimukselle maksamalla korvausrahoja ”holokaustiselviytyjille”. Ilmaisen rahan houkutus synnyttää jatkuvasti uusia ”muistoja” ja valheellisia ”silminnäkijätarinoita”.

 

Totuuden hetki: Ernst Zündelin oikeudenkäynnit

Ranskalainen Robert Faurisson alkoi jo vuosikymmeniä sitten tutkia väitettyjen murhakaasukammioiden rakennetta. Hän selvitti, etteivät valtavirtahistorioitsijoiden ja ”silminnäkijöiden” kuvaukset kaasukammioista olleet kemiallisesti ja fyysisesti päteviä.

Kanadalainen Ernst Zündel kiinnostui Faurissonin tutkimuksista ja kutsui tämän todistamaan oikeudenkäyntiinsä Torontoon 1985. Oikeudenkäynti oli ainutlaatuinen, sillä sen aikana holokaustin ”silminnäkijöitä” ristikuulusteltiin ensimmäistä ja viimeistä kertaa historiassa. ”Silminnäkijät” joutuivat vannomaan valan ennen kuin heidän annettiin kertoa ”kaasukammioista”.

Objektiivisessa ympäristössä ”holokaustiselviytyjät” eivät kyenneet antamaan pitävää selontekoa juutalaisten järjestelmällisestä murhaamisesta kaasukammioissa. Holokaustilta putosi pohja.

Oikeudenkäynti huipentui neljäntenä päivänä, kun Zündelin asianajaja Doug Christie pääsi kuulustelemaan maailman ehkäpä arvostetuinta valtavirtaista holokaustitutkija tohtori Raul Hilbergiä:

Christie: Voitteko esittää ainakin yhden tieteellisen raportin, joka todistaa edes yhden [murhaamiseen tarkoitetun] kaasukammion olemassaolon jollain saksalaisten hallitsemalla alueella?

Hilberg: Minulla ei ole sellaista.

Christie: Teillä ei ole sellaista, koska sellaista raporttia ei ole olemassakaan. Tahdon nähdä edes yhden raportin – olkoot se sitten sodanaikainen, sodanjälkeinen tai sotaa edeltävä –, joka todistaa, että edes yksi ihminen murhattiin [Zyklon-B] kaasulla.

Hilberg: Tahdot siis nähdä ruumiinavauspöytäkirjan. Sellaista ei tietääkseni ole olemassa.”

Hilbergillä ei ollut näyttää edes yhtä asiakirjaa! Sellaisia asiakirjoja ei ole löydetty myöskään oikeudenkäynnin jälkeen. Ei ole olemassa todisteita edes yhden ihmisen kuolemasta Zyklon-B-kaasukammiossa!

Zündel on vuosikymmenten ajan ollut viranomaisten ja väkivaltaisten juutalaisjärjestöjen kohde.
Zündel on vuosikymmenten ajan ollut viranomaisten ja väkivaltaisten juutalaisjärjestöjen kohde.

Faurisson toimi Zündelin avustajana kahdessa oikeudenkäynnissä. He voittivat kaikki väittelyt syyttäjän kanssa. Syyttäjä ei kyennyt esittämään ensimmäistäkään todistetta murhakaasukammioiden olemassaolosta:

”1988 Zündelin toisessa oikeudenkäynnissä syyttäjä vaati, ettei silminnäkijöitä enää kuultaisi. Kanadalainen tuomioistuin oli oppinut läksynsä ensimmäisen oikeudenkäynnin jälkeen: maailmassa ei ollut ensimmäistäkään uskottavaa ’natsien kaasukammiot’ nähnyttä silminnäkijää.

Tuomioistuimet eri puolilla maailmaa alkoivat matkia Kanadan päätöstä. Klaus Barbien oikeudenkäynnissä Ranskassa 1987 keskusteltiin Auschwitzin kaasukammioista, mutta yhtään silminnäkijää ei kutsuttu kertomaan niistä.

Useissa revisionisteja vastaan käydyissä oikeudenkäynneissä Ranskassa juutalaiset ’silminnäkijät’ puhuivat ympäripyöreästi kaasukammioista. Kukaan juutalaisista ei kuitenkaan suostunut vannomaan valaa ja todistamaan nähneensä omin silmin kaasukammion tai kaasulla suoritetun murhan – tai osallistuneensa edes jälkeenpäin ruumiiden käsittelyyn! Kaikki oli kuulopuhetta.”

* * *

”Kaasukammiosilminnäkijöitä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Demjanjukin oikeudenkäynti Israelissa osoitti jälleen kerran, ettei kaasukammioista haluta väitellä oikeudessa, sillä se johtaa välittömästi valehteluun.

Muutamia vuosia sitten joukko vanhoja aggressiivisia juutalaisia käveli luokseni oikeustalolla. He kertoivat olevansa ’Auschwitzin kaasukammioiden ilmieläviä todistajia’. Vakuudeksi he esittelivät minulle tatuointejaan.

Kerroin heille, että heidän olisi katsottava minua suoraan silmiin ja kuvailtava minulle kuinka kaasukammio toimi. He pöyristyivät ja vastasivat: ’Miten voisin muka tehdä sen!? Jos olisin nähnyt kaasukammion omin silmin, en olisi nyt tässä; minut olisi kaasutettu!’”

Juutalaiset ovat pahoinpidelleet Faurissonin 10 kertaa, jotta hän lopettaisi holokaustin tutkimisen.
Juutalaiset ovat pahoinpidelleet Faurissonin 10 kertaa, jotta hän lopettaisi holokaustin tutkimisen.

 

Ajatusrikollisten vaino

Historiaa ei voida tutkia, jos toisinajattelua ei hyväksytä. Juutalaisten tulisi olla iloisia siitä, ettei heidän isovanhempiaan sittenkään murhattu!

Marraskuussa 1991 Fred Leuchter aikoi pitää puheen Chelsean kaupungintalolla. Yhtäkkiä poliisi ryntäsi paikalle ja pidätti Leuchterin Englannin suurimman juutalaisen lobbausjärjestön (Board of Deputies of British Jews) käskystä! Leuchter ei saanut kertoa kemiallisista tutkimuksistaan vaan hänet passitettiin takaisin Yhdysvaltoihin. Näin Englannin järjestäytynyt juutalaisyhteisö suhtautui sananvapauteen.

Kun Leuchterin mullistava raportti julkaistiin alunperin 1989, Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin alahuone julisti sen ”fasistiseksi natsipropagandaksi” (20.6.1989; 100 parlamentin jäsentä äänesti). Edes parlamentin alahuoneella ei kuitenkaan ole valtaa muuttaa kemian lakeja; ferrosyanidijäämät keskitysleirien rakennusten seinillä paljastavat, missä Zyklon-B:tä todellisuudessa käytettiin! Ne ovat koko holokaustikysymyksen avain.

Board of Deputies of British Jews käyttää poliisia käsikassarana vaientaessaan poliittiset toisinajattelijat.
Board of Deputies of British Jews käyttää poliisia käsikassarana vaientaessaan toisinajattelijat.

Läpimurto ei voi kuitenkaan tapahtua ennen kuin Saksa kumoaa ajatusrikoslait ja sallii julkisen keskustelun sodan tapahtumista. Yksi parhaista holokaustirevisionistisista teoksista on Germar Rudolfin toimittama yli 600-sivuinen Dissecting the Holocaust, jonka tekemiseen osallistui yli kaksikymmentä tutkijaa. 1995 Saksan hallitus määräsi, että kaikki kopiot kirjasta on takavarikoitava ja poltettava! Juutalaiset järjestöt valittavat jatkuvasti ”natsien kirjarovioista”, mutta näitä rovioita vastaan ne eivät protestoineet!

Kun Ernst Zündel oli muuttanut Kanadasta Yhdysvaltojen Tennesseehen jatkamaan holokaustirevisionistisen materiaalin julkaisemista, aloittivat viranomaiset uuden ajojahdin. Poliisi tunkeutui hänen kotiinsa, pidätti hänet ja lähetti eristysselliin Kanadaan. Kaksi vuotta myöhemmin hänet siirrettiin Saksaan, jotta ajatusrikostuomiosta saataisiin mahdollisimman ankara.

Lokakuussa 2006 Zündel raivostutti saksalaisen tuomarin lukemalla ääneen avoimen kirjeen Iranin presidentiltä Saksan liittokanslerille. Kirjeen ydinviesti oli selvä: Saksa on nöyristellyt jo yli 50 vuotta Siionin jalkojen juuressa, joten nyt on aika nousta takaisin omille jaloille!

 

Kauhufiktiota ja epäilyksen kielletty hedelmä

Elämme kuvainraastajien aikaa. Perusarvoja halvennetaan ja pyhiä kirjoituksia häpäistään jatkuvasti. Ketään ei kiinnosta. On kuitenkin yksi arvo, jonka epäilemisestä häkki heilahtaa eri puolilla Eurooppaa!

”Holokaustia” saa kyllä paisutella tahtonsa mukaan. Lawrence Reesin teoksessa Auschwitz (2005) tuhat alastonta juutalaista survotaan joka tunti huoneeseen, jonne mahtuisi todellisuudessa enintään 100–200 ihmistä. Ovet lukitaan ja Zyklon-B johdetaan huoneeseen (aukoista, jotka puhkaistiin kattoon vasta sodan jälkeen!). Kun kauhun karjahdukset loppuvat, ”tehokkaat tuulettimet” puhaltavat myrkylliset höyryt hetkessä pois.

Rees ei vaivautunut ilmeisesti lainkaan selvittämään Auschwitzin todellista sodanaikaista rakennetta.

ausch1
Auschwitz on vuosikymmenten ajan ollut inspiraation lähde lahjattomille eliitin aivopesemille ”taiteilijoille”.

ausch2

Auschwitzissa ei ollut ”tehokkaita tuulettimia”. Ja entä jos olisi ollut? Zyklon-B olisi silti tarttunut suunnattomiin ruumisröykkiöihin. Tuote oltiin suunniteltu varta vasten sellaiseksi, että se eritti syanidikaasua hitaasti. Kukaan ei ole kertonut uskottavasti, miten huone tyhjennettiin kerta toisensa jälkeen tuhannesta raadosta, jotka olivat yltä päältä myrkyllisen jauheen peitossa.

Täytyy muistaa, että väitettyjen murhakaasukammioiden ovet olivat aivan tavallisen kokoisia ja usein ne avautuivat sisäänpäin. Tuhannen ihmisen murhaaminen joka tunti olisi tällaisissa olosuhteissa ollut sula mahdottomuus. Kaikki leirin työntekijät olisivat itse kuolleet myrkkyyn yrittäessän tehdä tilaa seuraavalle tuhannelle uhrille.

Zyklon-B oltiin suunniteltu mahdollisimman ”turvalliseksi” vaatteiden desinfiointiaineeksi (lue artikkelin ensimmäinen osa). Kuitenkin juuri sen ”turvallinen” rakenne olisi tehnyt siitä maailman surkeimman ja itsetuhoisimman murha-aseen kaasukammioiksi muutetuissa ruumishuoneissa, joista puuttui kaikki todellisten kaasukammioiden turvateknologia.

 

Meidän on lopetettava nöyristely

Saksalla ei ole ollut itsenäistä hallitusta sodan jälkeen. Liittoutuneet pakottivat sen ”ehdottomaan antautumiseen”. Saksa menetti sekä puolustusvoimiensa päällystön että valtiojohtonsa. Kansakunta pantiin giljotiiniin, jotta se ei kykenisi puolustautumaan lainkaan sodan voittajavaltioiden mielivaltaa vastaan.

Nürnbergin näytösoikeudenkäyntien tuomiot julistettiin sitoviksi ja lopullisiksi Länsi-Saksassa. Saksa on vuoteen 2008 mennessä maksanut jo sata miljardia (!) D-markkaa Israelin sionistihallituksille ”holokaustikorvauksina”.

Saksan nukkehallitus ei uskalla kyseenalaistaa sionistien vaatimuksia.
Saksan nukkehallitus ei uskalla kyseenalaistaa sionistien vaatimuksia.

Saksan tulisi ottaa Ahmadinežadin neuvosta vaari ja lopettaa rahan lapiointi sionistivaltiolle. Niin kauan kuin ilmaista rahaa on luvassa, on ihmisillä voimakas motiivi keksiä uusia valheellisia ”sotamuistoja”. Tukemalla Israelia Saksa kaivaa siis omaa kuoppaansa.

2006 YK ilmoitti, että maailmalla alettaisiin viettää vuotuista ”holokaustin muistopäivää” (Suomessa ”vainojen uhrien muistopäivä”) aina 27.1. Meidän täytyy ottaa päivämäärä haltuun ja levittää silloin erityisellä intensiteetillä tietoa siitä, mitä toisessa maailmansodassa todella tapahtui. Totuuden voitto on meidän vastuullamme.

 

Artikkeli julkaistu lähteineen englanniksi CODOH-verkkosivuilla 24.5.2008.

 

Lue myös:

Auschwitz-päällikön ”tunnustus” on väärennös
”Holokausti kulkee geeneissä” – korvausmaksuja vielä sukupolvien ajan?
Kiista ”holokaustin” todenperäisyydestä
Video: 86-vuotias rouva kumoaa holokaustimyytin Saksan televisiossa
Holokausti on huijaus
Kriittistä holokaustitutkimusta
Kriittistä holokaustitutkimusta: ihmisrasvan kerääminen polttokuopista
Kriittistä holokaustitutkimusta: Mengelen kokeet Auschwitzissa
Eliitin Auschwitz-juhla lähestyy
Video: holokaustikriittisyys auttoi juutalaista löytämään ”murhatut” sukulaiset
Ilse Koch ei ollut ihmishirviö
”Holokausti” ja Euroopan politiikka – kaksi tärkeää videota
Ukrainan kansanmurhan muistelu loukkaa juutalaisjärjestöä
Sylvia Stolz – ”holokaustin” nojalla vangittu asianajaja
Saksalaisnaiselle ehdoton vankilatuomio ”holokaustin” kyseenalaistamisesta

22 kommenttia

 1. pelkästään uima allas kertoo jo paljon että koko auschwitzilla ei kaasutettu ketään.

  Plusääni(30)Miinusääni(4)
  1. Luin sattumalta löytämääni sivustoa kauan. Aivan käsittämätöntä. Eikö muka ollut natseilla tuhoamistarkoitusta? Eikä löydy dokumentteja… eikä ruumiita … Miten ihmeessä tällaista julkaistaan? Miksi? Kertokaapa järkevä syy. Minne sitten hävisivät 40-luvun alussa Euroopan juutalaiset ja muut pidätetyt? Ei ole mitenkään mahdollista uskoa ”hyväätarkoittaviin” selityksiin vain desinfioinnista. Olen lukenut riittävästi aikalaisten kuvauksia leireiltä sanoakseni, ettei se mennyt noin kuin täällä kuvaillaan. Luen siksi, että ymmärtäisin, miten välttyä sortumasta samaan, itsekkäitä kun kaikki ollaan. Kunpa te historianpuhdistajat olisittekin oikeassa selittelyissänne, mutta ei kertakaikkiaan pysty ymmärtämään mihin tähtäätte kieltäessänne historian, joka on siellä ja täällä ollut tuhon hyökyaaltoa.

   Plusääni(6)Miinusääni(25)
   1. Syy julkaisemiseen on se, että edelleen halutaan aivopestä ihmiset uskomaan vuosituhansien takaisia valheita esimerkiksi juutalaisista. Unohdetaan tässäkin se, että juutalaiset eivät olleet ainoita, jotka todistavat mitä täällä tapahtui. Joukossa on ihan suomalaisiakin. Ihminen haluaa uskoa kaikenlaisiin höpöhöpö teorioihin, jotta saisi oikeutuksen omaan inhoon. Vaikka inho onkin itseinhoa, ei muuta.

    Plusääni(0)Miinusääni(3)
 2. Käykää vilkaisemassa mitä sontaa Roman Schatz kirjoittaa Iltasatusanomissa liittyen Saksan historiaan.

  ”Tämän päivän ennennäkemätön pakolaiskriisi tarjoaa saksalaisille mahdollisuuden hyvittää vanhat synnit, lievittää kollektiivista syyllisyyttä, puhdistautua ja näyttää maailmalle, että nykysaksalainen osaa auttaa ilman ennakkoluuloja, katsomatta ihonväriin, uskonnollisiin symboleihin tai äidinkieleen.”

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1442193744805.html

  Kyseisellä ”journalistilla” on myös YLEn mädätyslaitoksella vakituinen ohjelma.

  Plusääni(41)Miinusääni(2)
  1. Schatz on muuten saksanjuutalainen nimi (m.m. rahastonhoitaja). Olen kyllä olettanyt hänen olevan kantasaksalainen, toisaalta ikuinen saksalaisten ruoskinta ja mediassa esiintyminen..

   en.wikipedia.org/wiki/Schatz
   avotaynu.com/books/MenkNames.htm

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. Koskahan suomalaiset rupeavat puhumaan ketkä kaiken takana ovat! Ketäs ne läntiset mediat ja pankit omistaa ja mihinkä suomalaiseen salajärjestöön kuuluu todella suuri liuta tärkeissä asemissa olevia henkilöitä, jotka eivät kuoleman uhalla saa kertoa veljien tai järjestön tekemisistä asioista! Kyllä rupeaa hiljalleen kansalle valkenemaan, mutta miksi pitää mennä AINA kolahtaa päin näköä ennen kun uskotaan! Suomen armeija ym muiden johto on tämän eliitti ryhmä toimesta täysin korruptoinut! Hyi helvetti kuinka mätä maa tästä on tullut. Nuo rajat pakko kiinni ja tekijät tämän takana ovat tehneet anteeksi antamatonta vahinkoa jo niin monelle kanta asukkaalle!

  Euroopan islamisaatio ei herra auta kun katsoo ruotsia mikä sotatila menossa ja hurrit ovat psykoosissa kun Haluavat heitä vielä lisää! Tällä halutaan peittää tuleva talouden romahdus ja todelliset syyt sen takana eli tämä rahajärjestelmä huijaus! Pankkiirit ovat aina ennen mailmansotia aloittaneet kiihtyvällä tahdilla propagandan lähettämisen, jolla aiheuttavat tahalteen sotia jotta aivopestyjen kansalaisten huomio kansan ja talouden romuttamisesta saataisiin käännettyä muualle. Youtube Talousdemokraatit timo soini ja kuunnelkaa mitä/keitä hän pelkää! HERÄTYS KAIKKI ON OLLU JO PITKÄN AIKAA VALHETTA JA KUSETUSTA ja demokratia on pelkkää teatteria jonka nuo suuri palkkaiset ”kansanedustaja” siat tietää! Rahanvalta pitää ottaa heiltä pois ja kansallistaa oma keskuspankki tai muuten ei muutu mikään ja erota eu:sta koska sanelevat kaiken!

  Kuinka joku edelleenkin voi uskoa valtamedia paskaa!
  Pikku erimielisyydet helvettiin ja nyt sellaisia toimia jolla nämä hullut maanpetturit saadaan pois kokonaan ja oikeuslaitosta ym muista virastoista!

  Vastaanottokeskus ymmärrätteko ihmiset että teidän kämppien arvo romahtaa niiden lähellä! Kuinka luulette että joku ne ostaa (muukuin valtio mamuille teidän rahoillanne) kun katsotte raakaa faktaa luvuista, raiskaukset, Joukkopahoinpitelyt ym ruotsista! Siellä ei uskalla monessa paikkaan liikkua pimeen tultua. Teidän pitää olla psykoosissa jos haluatte näitä nuoria miehiä joista suurin osa eivät kunnioita mitään lakeja! Kuinka valtamedia ja nämä hyväveli järjestöön kuuluvat oikeustuomarit ym muut suorastaan halveksuvat suomalaisiim naisiin ja lapsiin kohdistuvia puistattavia väkivallan tekoja ja tuomiot joukkorakastamisista ihan helvetin naurettavia ja hetken päästä taas täällä muiden joukossa! Te helvetin suvakit!

  Ainoa mitä armeija tekee on 25 panssaroitua mersuja jolla maanpetturit turvaan kun sisällis sota alkaa! Ettekö näe että tästä tulee HELVETILLISET ajat ja armeija ei ole luvannut tehdä mitään! Kuinka HELVETTI kukaan ei reagoi siihen, että suomen vilja varmuusvarastoja pienennettiin puolella juuri ennen kuin talous sakkaa ympäri mailman! Hyvät ihmiset älkää kuvitelko, että nämä tapahtuvat vahingossa!

  Ymmärrättekö kun nämä iphone pakolaiset pistävät facebookin, wattsupin ym muun kautta kaikille mamuille viestin että nyt aletaan riehua, niin poliisin voimavarat eivät riitä alkuunkaan! Vai miksi luulette, että suurimmalla osalla älypuhelimet sotaa pakenevista pakolaisista? Kyllä päivä päivemmältä käy selvämmäksi mikä todellinen tarkoitus näiden tuloon ja mitä armeija ja supo ym tekevät ja informoivat? Eivät mitään! Kyllä tämä on suunniteltu tuleva hyökkäys suomalaisuutta vastaan! Kuinka suomessa elää näin paljon sinisilmäisiä ihmisiä eivätkö ne tajua, että heitä käytetään törkeästi hyväksi!

  Tulevaan lakkoon pitää lisätä että hallitus eroaa ja hätätilahallitus voimaan! Nimittäin se hätätila on ihan pian sotatila niinkuin meidän meillä on unelma länsinaapurissa!

  Kuinka voitte kääntyä omia vastaan tällä tavalla! Ettekö meinaa asua suomessa tulevaisuudessa! Vai tuleeko niin hyvin korruptio rahaa, että ihan sama vaikka sielunsa myisi! Raamattu kuvaa yllättävän hyvin tulevia tapahtumia vaikka mikään uskovainen olekaan niin pakko myöntää!

  Plusääni(38)Miinusääni(2)
 4. Heikki Porkka on tuskastunut suomalaiseen yhteishenkeen:
  http://mvlehti.net/2015/09/15/heikki-porkka-on-tuskatunut-suomalaiseen-yhteishenkeen/

  Mikä vaivaa Suomen suvaitsevaistoa? Eikö edellisetkään videot herätä ajattelamaan? Tämänkaltainen turvapaikanhakijoiden väkivaltakäyttäytyminen lisääntyy kaiken aikaa!

  A.Stubb:

  `En tiedä, miten hyvin te voitte liikkua, mutta Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka`.
  `Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta`!

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
  1. Stubb kerää ylikansallisilta feodaaliherroiltaan pisteitä tavoittelemaansa politrukin virkaa varten Brysselin lihapatojen ääreen – sen saamiseksi myynyt sielunsa pirulle sekä maansa ja kansansa Kalergi-suunnitelman edistämiseksi.

   Plusääni(23)Miinusääni(1)
 5. Seuraavassa asiallinen artikkeli aiheesta: Kuinka siionistit tekevät Holocaustista uskontonsa. Tämän uskonnon varassa lepää tai kaatuu paljon.

  `Jos Auschwitz on enemmän kuin vain jokin historian kauheus, silloin kristinuskon perustukset huojuvat. Kristus on Jumalan Poika, joka meni inhimillisen sietokyvyn äärirajalle, jossa hän oli keskellä mitä julminta kärsimystä – – Jos Auschwitz on totta, silloin käsillä on inhimillinen kärsimys, johon Kristuksen kärsimystä ei mitenkään voi verrata – – Tässä tapauksessa Kristus on väärä eikä pelastus tule hänestä – – Auschwitz kumoaa Kristuksen (Les temps modernes, Pariisi, joulukuu 1993, s. 132-133)`:

  `Uuteen maailmanjärjestykseen pääseminen riippuu siitä, miten hyvin otamme opiksemme holokaustista (juutalaisen B’nai B’rith -vapaamuurarijärjestön hallitussuhteista vastaava johtaja Ian Kagedan, Toronto Star 26.11.1991)`:
  https://www.radioislam.org/finish/rev/graf.htm

  Talmudiin on kirjattu: Esittääkseni Messiaan – ilman metaforaa, juutalainen kansa.

  Tämänkaltainen jumalattomuus hakee vertaansa. Ensin telotetaan Jeshua haMasiah (Jeesus Kristus), elävä Jumala, laittomassa yöllisessä oikeudenkäynnissä ja sitten asetutaan `kansana` hänen paikalleen.

  `Mutta kun viinitarhurit (juudalaiset) näkivät pojan (Yeshuan/Jeesuksen), sanoivat he keskenänsä: ’Tämä on perillinen; tulkaa, tappakaamme hänet, niin me saamme hänen perintönsä` (Mat 21:38).

  Tämän jälkeen koko tunnetun historian ajan tapettiin kristittyjä kuin leikattaisiin heinää. Luuletteko todella, ettei näiden marttyyrien veri olisi teidän päittenne päällä?

  Kaikki tulee huipentumaan suureen jumalattomuuteen `aikojen lopulla`, jonka siionistit aiheuttavat.

  `Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?`Ja minä sanoin hänelle: `Herrani, sinä tiedät sen`. Ja hän sanoi minulle: `Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä` (Ilm 7:13-14).

  Plusääni(10)Miinusääni(4)
 6. http://www.hs.fi/ulkomaat/a1442456883039

  ”Selitystä on kuitenkin epäilty. Riippumattoman tutkijaryhmän mukaan 43 ruumiin polttaminen vaatisi 60 tuntia ja lähes 60 000 kiloa puuta, renkaita ja polttoainetta. Tutkijoiden mukaan ruumiita ei poltettu väitetyllä kaatopaikalla.”

  Kuinka paljon polttoainetta vuorokaudessa vaaditaan paljon suurempien ruumismäärien polttamiseen?

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. Tyyppi sä oot sekasin. Pakko ihmetellä että uskotko sä ite näihin selityksiisi, ja onko sulla mitään käsitystä siitä mikä on faktaan pohjautuvaa asiaa ja mikä ei? Sulla on kaikenlisäks huonot perustelut tälle näkemyksellesi, mutta täällä magneettimediassahan teitä hulluja riittää!

  Plusääni(7)Miinusääni(19)
 8. Ausvitsi on pelkkä vitsi. Siellä oli korkeintaan ilokaasukammioita…

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 9. Häpeän kirjoittajan puolesta tätä tekstiä. Toivottavasti hän pääsee asianmukaiseen hoitoon jossa pääsee irti näistä harhakuvistaan ja palaa todellisuuteen. Samaa toivon näille häntä tukeneille kommentoijille. Pelottavaa ajatella että maailmassa on näin kieroutuneen maailmankuvan omaavia ja totuudenvääristelyyn suuntautuvia ihmisiä. Taustalla lienee omat ongelmat, joita yritetään nyt ratkaista hankkimalla huomiota näin kieroutuneesta yhteisöstä.

  Plusääni(5)Miinusääni(21)
 10. Holokaustin kiistäminen on kansainvälinen ilmiö. Suomessakin esimerkiksi Magneettimedia tuottaa disinformaatiota tästä ihmiskunnan kenties karmeimmasta tragediasta. Holokaust on kuitenkin historian ehkäpä dokumentoiduin tapahtumaketju,sitä ei voi kiistää millään.
  Jos haluat tietää totuuden, katso TV7, Cafe Raamattu to 21.7. klo 17.30

  Historiaa ei pääse pakoon, kieltämälläkään!

  Plusääni(3)Miinusääni(9)
  1. Tässä kummitustarinassa nimeltä juutalaisten holokausti(tm) on epäilyttävää jo se, että pistätte teidän mielestänne väärien kysymysten esittäjät jopa vankilaan ja kiellätte holokaustin julkisen kritisoinnin jopa lakipykälillä monissa euroopan maissa. Eikö totuus puolustakaan itse itseään ? Miksi lainsuoja ?

   Ihmisten tuomitseminen tämän kiistakysymyksen takia politiikkaa ja nämä ihmiset eli ns. ”holokaustin kieltäjät” ovat poliittisia mielipidevankeja. He eivät ole rikollisia. Näissä holokaustiin ”väärin suhtautuvien” tuomitsemisissa ei ole edes kysymys kurinpidollisista toimenpiteistä jonkin todellisen pahanteon vuoksi.

   Juutalaisten joukkotuho toisen maailmansodan aikana ja jopa sitä ennen on niin suuri valhe, että se on saanut jopa lainsuojan. Sellainen on pelkurimaista, kun ei sallita avointa keskustelua ja kysymyksiä. Teidän mentaliteetistanne on aito suvaitsevaisuus kaukana, silti vaaditte sitä toisilta.

   http://grizzom.blogspot.fi/2013/12/hard-facts-of-holocaust.html

   Plusääni(9)Miinusääni(2)
   1. Allekirjoitan sanasta sanaan tämän Mustikan tekstin.

    Jokaisen täysijärkisen ihmisen pitäisi ymmärtää, että jos jonkin asian epäileminen on tuomittavaa, niin siinä asiassa on jotakin mätää. Ihmisiä tuomitaan vankilaan jopa vuosiksi vain siksi, että he ovat halunneet kiistää ja epäillä esim. joitakin esitettyjä lukuja. Samaan aikaan kaikkia juutalaisten esittämiä lukuja on rajusti revisoitu alaspäin.

    Itse asiassa vankilaan pitäisi heti tuomita ne ihmiset, jotka vaativat epäilijöiden tuomitsemista, sillä nykyinen ihmisten vainoaminen mielipiteidensä takia on kuin keskiajan inkvisitiota.

    Eikä tässä vielä kaikki. Sama ryhmä on itse syyllistynyt kammottavaan kokonaisen kansan joukkomurhaan Venäjällä, Neuvostoliitossa. Jos halutaan tehdä ikoni omasta ”holokaustista” niin pitäisi olla senverran ihminen, että käsittelisi omat tekonsa saman vaa’an perusteella. Mutta ei. Tämä ryhmä on niin itsekäs, niin täynnä omaa itseään, että se ei koskaan muista omia tekojaan.

    Jos kysytään, miksi minä vihaan, niin tässä on suurin yksittäinen syy: Vaaditaan itselle loputonta huomiota ja unohdetaan omat synnit kokonaan. Sanonpa vain, että sen minkä taakseen jättää, sen tämä kansa vielä edestään löytää…

    Plusääni(4)Miinusääni(1)
 11. Niin…

  Kaikki aina muistavat kuinka kävellessää Auschwitsin portista sisään tuo pahamaineinen kyltti loi kammoa uusiin tulijoihin… Ikävä kyllä, sodan aikaan tuo kyltti ei ollut Auschwitsissa vaan se oli Treblinkassa. Mutta koska Treblinka tuhottiin maan tasalle, niin säilynyt teksti piti johonkin ripustaa. Ja niimpä se ripustettiin Auschwitsiin.

  Voidaan siis olla varmoja että kaikki jotka todistavat tekstin olleen Auschwitsissa ja jotka ovat sen sielä sodan aikaan nähneet, valehtelevat.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat