Älymittareiden säteilyllä tuhoisia vaikutuksia kaikelle elämälle

Älymittareiden säteilyllä tuhoisia vaikutuksia kaikelle elämälle

Älyverkkotekniikka tunkee kaikkialle, halusitte sitä tai ette. Monet terveyden asiantuntijat kuitenkin kyseenalaistavat toiminnan järkevyyden, sillä langattomat puhelimet, kännykät, WiFi:t ja (viimeisimpänä) kodin älyverkot ja –mittarit voivat pommittaa elimistöä kaoottisella sähkömagneettisten aaltojen värähtelyillä. Huolestuttaako alati lisääntyvä langaton ja ”äly” teknologia?

Tuhoaako langaton teknologia ihmisrodun solutasolla?

Jotta vastaus tähän kysymykseen aukeaisi jokaiselle, täytyy ensin ymmärtää, että kehomme jokainen solu muodostuu taajuusvärähtelyistä. Nämä taajuudet vaikuttavat kehoomme samalla tavoin kuin lämpö: liian vähän, kuolemme; liikaa, kuolemme; juuri sopivasti, elämme ja kukoistamme.

Nobel-ehdokas tri Fritz Albert Popp osoitti, että jokaisella solulla on puolikiteinen matriisi, joka lähettää ”valoa” tai taajuusvärähtelyitä. Esimerkiksi maapallo värähtelee 7,83 Hz taajuudella tuottaen elämää ylläpitävän geomagneettisen kentän. Kannattaa kokeilla itse, kun seuraavan kerran kärsii stressistä, kävellä hetki nurmikolla tai rannalla paljasjaloin. Maan matalalla taajuusvärähtelyllä on todella merkittävä vaikutus ihmisen terveyteen, mukaan lukien tulehdusten väheneminen ja paljon muuta (lisäinfoa ”maadoittamisesta” http://earthing.fi/maadoittaminen/).

Sitä vastoin ihmisten valmistamat langattomat laitteet, kuten puhelimet, WiFi, itkuhälyttimet ja älymittarit, voivat lähettää sähkömagneettista värähtelyä jopa miljardeja kertoja sekunnissa. Tuntuuko se luonnolliselta ja mikä tärkeämpää, voisiko näiden hienojen vekottimien miljoonat ja miljardit värähtelyt sekunnissa vahingoittaa ihmistä? Julkisen terveydenhuollon tiedemies, tri George Carlo, varoittaa: ”Kun huomioidaan kaikki tunnetut tieteelliset tosiasiat, päädytään kiistattomaan johtopäätökseen, että tulossa on valtaisa terveyskriisi, ellei ole jo alkanut.”

Kotiin kytketyn älymittarin vaarat

Sheila Hemphill, kuluttajien terveysneuvoja, kertoo: ”Älymittaria voisi paremminkin kutsua älysäätimeksi, joka hoitaa erilaisia tehtäviä kahdella eri taajuudella. Toinen antenni lähettää ja vastaanottaa tietoja GSM-matkapuhelimien radiotaajuuksilla (900 MHz) ja toinen kommunikoi kodin älylaitteiden kanssa mikroaaltotaajuuksilla (2,4 GHz). Pelkkä mittari yleensä lukee tai mittaa esimerkiksi käytetyn sähkön määrää, kun taas säädin voi säädellä ja kommunikoida muiden älylaitteiden kanssa. Älymittarit ovat osa uutta langatonta älyverkkoa kotona ja sen ulkopuolella.”

Maailmanlaajuinen langaton älyverkko yhdistää pian kaiken internetin tavoin ja kontrolloi jokapäiväistä elämäämme. Meidän yksityisyytemme on avoinna kaikenlaisille yrityksille, joiden älymittarit ja säätimet kertovat, kuinka pitkään paistamme paistia uunissa, miten usein ja kauan pesukone pyörii ja millaisia ohjelmia seuraamme. Isoveli valvoo. Älymittariteknologia edustaa yhtä suurimmista uhkista yksilökohtaiselle itsenäisyydelle, yksityisyydelle ja terveydelle.

Pienessä maaseudun yhteisössä Teksasin Bradyssa Sheila Hemphill, Help Yourself – hyvinvointikaupan omistaja, käytti hyväkseen Teksasin hallituksen suomaa mahdollisuutta tehdä aloite kaupungin sääntöjen muuttamiseksi. Hän vaati lisäystä, jonka mukaan sähkö-, vesi-, kaasu- ja lämpöliittymäasiakkailla tulisi olla oikeus kieltäytyä mittareiden asennuksesta, tai vaatia sellaisten poistamista, joiden pelkää olevan haitallisia terveydelleen, omaisuudelleen tai yksityisyydelleen.

Sheila uskoo ”Älymittarien leviämisen vievän itsenäisyyden ja riippumattomuuden jokaisen kodista, yksityisyydestä ja terveydestä.” Käyttämällä Yhdysvaltain perustuslain 1. lisäystä hyväksi jokainen amerikkalainen voi ilmaista tahtonsa ja vaatia yksilön oikeuksia ja yksityisyyttä loukkaavien lakien kieltämistä.

Suom. huom: ”Miten mahtaa EU toimia? Nykyään näyttää siltä, että EU:ssa kiirehditään äly(sähkö)mittareiden asennuksia ja koko EU:n yhteistä sähköverkkoa. Se avaa tietä muille verkottuneille älymittareille. Mitä voimme tehdä?”

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/040666_smart_meters_electropollution_radiation.html

 

Toim.huom: Käännösvirhe korjattu. Kiitos tarkkaavaiselle lukijalle!

9 kommenttia

 1. Sen lisäksi, että artikkelissa mainitut tohtorit eivät ole pystyneet todistamaan väitteitään, jotka tässä esitetään tosina, artikkelissa on paljon muitakin virheitä. Alkuperäisen artikkelin ”billion” on käännetty suoraan biljoonaksi, vaikka puhutaan gigahertsien taajuusalueesta. Terahertsitaajuuksilla ei ole kuluttajakäyttöön tarkoitettuja radiolaitteita.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. 900Mhz ja 2.4Ghz. Eli sama kun sulla on läppäri langattomassa routterissa kiinni ja kännykkä pöydällä GSM verkossa.. Mikä näissä nyt on niin vaarallista? Samat taajuudet käytössä kuin muutenkin.

  Tais koko artikkeli ollakkin vain mainos tonne maadotustuotteiden myyntisivulle.

  Näillä huuhaa jutuilla on aina joku mainostarkoitus. Pelotellaan kauhukuvalla X ja samalla ujutetaan juttuun ”terveysvaikuttava” tuote Y.

  Isoa bisnestä näemmä..

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. aaw, 10 tuntia sitten
   Vastaa

   900Mhz ja 2.4Ghz. Eli sama kun sulla on läppäri langattomassa routterissa kiinni ja kännykkä pöydällä GSM verkossa.. Mikä näissä nyt on niin vaarallista? Samat taajuudet käytössä kuin muutenkin.

   ETKÖ LÄSSYTTÄJÄ TIEDÄ ETTÄ ESM KÄNNYKÄT ON JO YKn PUOLESTA TODETTU KARSINOGEENIKS….ELIKÄ SYÖPÄÄ AIHEUTTAVIKSI….

   JA NUO LÄPPÄRIN WLANit TAPPAVAN SIITTIÖITÄ….

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
   1. Jos YK:n toteamisella tarkoitat WHO:n ’possibly carcinogenic’ luokitusta, niin siitä löytyy juttua esim tuolta:

    http://www.bbc.co.uk/news/health-13608444

    Eli tarkoittaa, ettei ole voitu osoittaa täysin vaarattomaksi, mutta vaarallisuudestakaan ei ole kummoisia todisteita. Esimerkiksi paistamisella ja puulla lämmittämisellä on pykälää kovempi luokitus ’probably carcinogenic’ ja kivihiilellä lämmittämisellä, dieselin pakokaasulla, auringon valolla, nahka- ja puupölyllä se kaikkein kovin eli ’carcinogenic’.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Ärsyttää kun haluaisi lukea jotain muuta kun valtamedian suoltamaa kökköä ja tarjolla on vain tätä epätieteellistä paskaa. 🙁

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. WLAN-VAROITUS WLAN-VAROITUS WLAN-VAROITUS

  WLAN (= langaton LAN) alkaa viedä sinulta terveyden ja hilata sinua kohti ruumisarkkua – tappoase siis.

  Tuon tässä esiin, mitä WLAN alkoi minussa vaikuttaa. Merkillisten oireitteni yhteyden hankkimaani WLAN-reitittimeen ymmärsin Mikko Ahosen Uuden Suomen Puheenvuorossa kirjoittaman WLAN-blogin ja hänen sinne linkittämänsä toisen WLAN-bloginsa ja näiden linkkien perusteella. Kiitän kovasti Mikko Ahosta ja nostan todella hänelle hattua. En seuraa ko. Puheenvuoro-palstaa, mutta satuin selaamaan sinne vilkaistakseni, mistä aiheista siellä yleisesti kirjoitellaan, ja silmäni osuivat tähän Mikko Ahosen blogiin ja vaistoni sanoi, että tämä katsotaan. Tässä linkit Mikko Ahosen WLAN-blogeihin ja lisäksi muutama niistä poimimani linkki:

  http://mikkoahonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/186257-ranskan-uusi-laki-wlanit-pois-paivakodeista-sateilykuormituksen-minimointi

  http://mikkoahonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/98163-wlan-terveysriski-koulussa-ja-unettomuuden-syy-kotona

  http://electromagnetichealth.org/wp-content/uploads/2012/04/EMF-Guideline.pdf

  http://wifiinschools.org.uk/30.html

  http://www.chronicexposure.org/doctorinitiative.html

  Vuonna 2007 hankin tietokoneen, ja siinä oli internetiin ADSL-yhteys, langallinen modeemi siis. Silloin en havainnut mitään erityisiä terveysvaikutuksia. Pari vuotta sitten hankin lisäksi läppärin, johon sain internetyhteyden muuttamalla em. modeemin modeemiksi, jonka loi tänne langattoman kentän (WLAN-yhteys). Silloin alkoi tulla oireita, jotka jotenkin osasin yhdistää johonkin laitteeseen, joka tietokoneeni yhteydessä oli, mutta en tarkemmin saanut selvitettyä, missä lähde oli (etenkin epäilin lasertulostinta). Nilkkani alkoivat selittämättömästi turvota, välillä kovastikin (olen kuitenkin hyväkuntoinen eikä minulla ole sydämessä tai munuaisissa vikaa). Selkäni kipeytyi yhä enemmän. Suonenvetoa alkoi esiintyä paljon. Alkoi esiintyä epätavallista väsymystä ja elimistö oli merkillisessä stressitilassa. Loppuvuodesta 2013 luovuin internet-yhteydestä (muista syistä; varsinkin Soneran kanssa menivät sukset ristiin – huijasivat ”viihde-paketin” ehdoilla) ja aloin käyttää kirjaston tietokoneita. Oireet hävisivät!

  Kirjastosta kuitenkin yleisön käytössä olevat tietokoneet poistettiin nyt vuodenvaihteessa, ja jouduin ottamaan jälleen koneelleni internet-yhteyden. En halunnut ottaa sitä Soneralta, joten otin sen Elisalta. Nyt kyseessä on mobiiliyhteys, ja siinä reititin on johdolla kiinni tietokoneessani ja tämäkin reititin luo tänne WLAN-kentän (läppäriäni varten). Heti alkoi tulla oireita: nilkat alkoivat turvota jälleen voimakkaasti, selkä alkoi kipeytyä, merkillinen väsymys palasi, uni muuttui katkonaiseksi, näkö alkoi heiketä (nyt täytyy olla silmälasit päässä koko ajan), elimistö oli jälleen jonkinlaisessa stressitilassa. Aloin olla todella huolissani terveydestäni.

  Sitten luin nuo Mikko Ahosen tekstit ja avasin hänen antamansa linkit. Silloin vasta tajusin oireitteni lähteen. Syy on WLAN, elektromagneettinen säteily. Läppärini on ollut vuoteeni vieressä olevalla pöydällä (metrin päässä vuoteestani), ja asunnossani olevan WLAN-kentän lisäksi tästä päätelaitteesta lähtee omaa elektromagneettista säteilyä. Viime yönä katkaisin virrankulun (myös akun otin pois) läppäristä ja NUKUIN NIIN MAAN PERUSTEELLISESTI HYVIN, kuin pikkulapsi, ja heräsin kuin uutena ihmisenä, täysin virkeänä! Nilkkaturvotus oli kokonaan poissa! Olin löytänyt terveydellisten oireitteni lähteen. Lähde on WLAN.

  Luettelen tässä, mitä oireita WLAN Ahosen ja hänen linkkiensä mukaan aiheuttaa: päänsärky, tasapaino-ongelmat, muistihäiriöt, sydämen rytmihäiriöt, korvien soiminen, lihas- ja nivelkivut, turvotukset, lihasspasmit (suonenvedot), näön heikkeneminen, unihäiriöt, iho-ongelmat, allergia-oireet, epätavallinen väsymys, keskittymishäiriöt, elimistön stressitila. Pitkäaikaisvaikutuksia: syöpä, miesten hedelmättömyys, vastustuskyvyn heikkeneminen, veri-aivoeste vuotaa, kilpirauhasongelmat, sokeritauti. Lisäksi käy ilmi, ettei elektromagneettisen säteilyn terveysvaikutuksia edes ole tutkittu tarvittavalla laajuudella! Terveyshaittoja voi siis olla muitakin.

  Oireista voi päätellä, että elektromagneettinen säteily on vahingollinen aivoille ja hermostolle. Se on vahingollinen myös aineenvaihdunnalle ja nähtävästi jopa DNA:lle. Eräässä Ahosen linkissä todetaankin, että kyseinen säteily hajottaa DNA:ta ja synnyttää siten syöpää ja hedelmättömyyttä. Vaikutusmekanismi on syvällä: itse soluissa ja niiden välisissä toiminnoissa. On esitetty hypoteesi, että typpimonoksidi reagoi superoksidin (O2-) kanssa muodostaen peroksinitraattia (ONOO-), jolla on pitkä puoliintumisaika ja joka aiheuttaa vaurioita solutasolla ja aineenvaihdunnassa.

  Nyt osaan välttää läppärin säteilyä ja tietenkin ottaa koko reitittimen pois päältä. Johto, jolla reititin on kiinni tietokoneeni keskusyksikössä, on kuitenkin vain metrin mittainen, joten pääkoneellani työskennellessäni joudun istumaan lähellä tuota reititintä. Saisikohan siihen pidemmän johdon?

  Vakava varoitus: LAPSET JA KOULULAISET ON PIDETTÄVÄ ETÄÄLLÄ WLAN-SÄTEILYSTÄ!

  Ks. myös:

  9.-luokkalaisten tiedeprojekti todisti, että kasvit eivät kasva Wi-Fin lähellä

  Epämääräisten oireiden taustalla sähköyliherkkyys?

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Yksi uniongelmien aiheuttaja voi myös olla television tai tietokoneen näyttö.

   ”… valo on ihmiselle äärimmäisen tärkeä asia. Se kertoo biologisille prosesseillemme, että milloin on päivä ja milloin on yö. Iltaisin pitkä aallon pituus eli punainen valo lisääntyy auringon laskun yhteydessä. Aamulla ja keskipäivällä on lyhyttä aallon pituutta eli sinistä valoa tai valkoista valoa. Kun me katsomme kännykän, tabletin, television tai monitorin tuottamaa sinistä valoa yömyöhään, meidän biologiamme luulee, että on päivä. Tällöin univaikeudet lisääntyvät”

   http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/biohakkeri-nayton-tuijottelu-pilaa-younesi/3534734

   Myös Wlan purkin (antennin) lähetystehoa voisi jotenkin ? yrittää pienentää, jos ei tarvitse pitkää kantamaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat