Analyysi: ISIS Pariisin terrori-iskujen takana?

Pariisia järisytti myöhään illalla perjantaina (13.11) terrori-iskujen sarja, jota ranskalaislehdet kuvailivat ”täytenä sotana”, joka jättää jo ainakin 153 uhrin luvullaan Charlie Hebdon kokemat surmat synkkään varjoonsa. Ranskassa on tällä hetkellä julistettu poikkeustila. Rajat ovat kiinni ja Pariisin kuntosalit ja kirjastot ovat suljettuna. Mielenkiintoista tässä on jihadistijärjestön (ISIS) julkaisema viesti, jonka mukaa se olisi ollut Pariisin terroritekojen takana.1

Päätoimittaja ja Magneettimedia kunnioittavat Pariisin terrori-iskujen uhrien muistoa.

 

ISIS on USA:n ja Israelin luomus

Jihadistijärjestöt ovat kasaarieliitin hallinnassa ja kontrollissa olevan USA:n ja Israelin luomus Syyrian ja samalla Lähi-idän nujertamiseksi. Juuri tähän asiantilaan emme kajoa tässä yhteydessä enempää, sillä olemmehan käsitelleet aihetta artikkelissa Pudottiko USA:n ja Israelin tukema ISIS venäläiskoneen? Perustelut lähteineen.

Israelin ja USA:n instrumentit matkalla jonnekin.
Israelin ja USA:n instrumentit matkalla jonnekin.

Niinpä esimerkiksi Michel Chossudovskyn mukaan Washington on Islamilaisen valtion (Isis) ja terrorijärjestön al-Qaedan takana. Vaikka Obaman hallinto on sponsoroinut viimeksi mainittua, silti julkisesti uskotellaan heidän taistelevan oikeasti terrorismia vastaan. Yhdysvallat, NATO ja Israel tukevat terrorismia valtiotasolla. Ne tarjoavat koulutusta, aseita sekä rahaa eri terroristiryhmittymille.2

 

Miksi Pariisiin iskettiin?

Läntisen valtamedian mukaan Isis-terroristeilla oli iskuillaan tarkoituksena osoittaa, että Ranska pysyy järjestön pääkohteena niin kauan, kuin maa jatkaa nykyisellä linjallaan. Isisin päiväämättömässä videossa usutetaan muslimeja tekemään iskuja Ranskassa, jos heille ei avaudu mahdollisuutta matkustaa Syyriaan.

Halutaanko tällä järkyttävällä teolla viestittää, että jihadistien murskaava viha ulottuu pelottavana Euroopan jokaiseen kolkkaan, mikäli varoituksen sanaa ei kuunnella?

Haluttiinko iskuilla eurooppalaisen poliittisen ja sotilaallisen voimatekijän pääkaupunkiin viestittää sen haavoittuvuudesta ja siten varoittaa muutakin läntistä maailmaa puuttumasta jihadistien vastaiseen rintamaan Syyriassa?

Ihmiset kokoontuivat La Belle Equipe -kahvilan edessä Rue de Charonnessa, Pariisissa 14.
Ihmiset kokoontuivat La Belle Equipe -kahvilan edessä Rue de Charonnessa, Pariisissa 14.

Kuitenkin suotuisaa olisi jättää nyt valtamediamainen tarkastelu ja siirtyä todelliseen analyysiin tilanteesta. Varmaa on, että Pariisin attentaateilla oli poliittinen merkitys. Iskujen tekijät ovat vain nimellisiä, mutta todelliset rikolliset löytyvät globaalien valtahierarkioiden uumenista akselinaan Israel, Britannia ja Yhdysvallat.

Juuri yllä esitettyä voidaan perustella kiihkeämmän oikeutuksen saamiselle sionistisen läntisen rintaman ”terrorisminvastaiselle sodalle”, joka realisoituu valheellisessa taistelussa jihadisteja vastaan Syyriassa. Tässä valtioterrorismissa Israel, USA, Ranska ja ehkä muutkin tietyt läntiset valtiot todellisuudessa laajentavat reviiriään Syyrian presidentin Bashar al- Assadin hallinnon syrjäyttämiseksi ja Lähi-idän uusjaon toteuttamiseksi. Siten läntisen valtamedian mukaan Ranskan hyytävät attentaatit ”toivat mieleeni WTC-iskut”, mikä ruokkii edelleen terrorisminvastaisen sodan rintamaa, josta hyötyvät sionistisen lännen globaalitalous ja sen valtapoliittiset intressit.

Terrori-iskun yksityiskohtiin puuttumatta voidaan kuitenkin sen laajuudesta, sotilaallisesta täsmällisyydestä ja teknisestä toteutuksesta päätellä, että Mossadin ja CIA kaltaisten tiedustelu- ja keskustiedustelupalveluiden panostus asiaan ei ole välttämättä pois suljettua.

 

Vastakkain asettelu käynnissä

Israelin tukema ISIS mustamaalaa rajusti muslimien mainetta. Suurin ryhmä muslimeista muodostuu sekulaareista, jotka vieroksuvat ja hylkäävät ajatuksen pyhästä sodasta. Perinteellisille muslimeille Jihadia tarkoittaa hengellistä taistelua, mutta löytyy pieni ryhmä muslimeja, jotka ovat valmiit toteuttamaan Jihadia väkivallalla ja terrorilla.

Olipa uskontona mikä tahansa, sen kirjaimellinen noudattaminen ilman henkistä ulottuvuutta johtaa järjettömyyksiin ja jopa toisten kansanryhmien terrorisointiin. Tämä on silmiinpistävänä piirteenä erikoisesti talmudismissa, josta juutalaisuus uskontona osaksi muodostuu. Kristitytkään eivät ole osattomia näistä syytöksistä.

Sionistinen eliitti on muodostanut ISIS-terroristeista hegemonisen istrumenttinsa, mikä on johtanut jyrkkään vastakkainasetteluun kristityn maailman ja muslimien välillä. Yhtäläiseen konfrontaatioon kärjistyy myös nykyinen ehtymättömien pakolaistulvien virta Eurooppaan. Vastakkainasettelu onkin sionistien juoni hajota ja hallitse ohjelmana. Länsimaalaisten ihmisten tulisi ymmärtää, että yleensä ottaen muslimit eivät ole meidän vainoojiamme, vaan niitä ovat sionistien hapatuksessa ryvettyneet länsimaiset uusliberalistiset voimat, joita ISIS-terroristien ja pakolais-aaltojen vyörytykset palvelevat.

Luennollisesti ihmisten tulee valmistautua ja puolustautua mitä tahansa uhkaa vastaan, mutta pitemmällä perspektiivillä suurimpien ongelmien tiedostaminen on elintärkeää.

 

Iskujen heijastuminen Suomeen

Sauli Niinistö toivoo yhteistä rintamaa terrorismin torjumiseksi.

– Siellä ovat rinnakkain amerikkalaiset ja venäläiset koneet, jos ne kerrankin ottaisivat kurssin samaan suuntaan, presidentti toivoi.

Presidentti on oikeassa. Amerikkalaisten ja venäläisten koneiden tulisi olla samassa linjassa, mutta todellisuudessa Yhdysvallat ovat romuttamassa Syyrian hallintoa, jota Venäjä puolustaa suunnitelmallisesti yhteistyössä Bashar al- Assadin hallinnon kanssa.

Presidentti Sauli Niinistö toivoo, että Pariisin terrori-iskut synnyttäisivät yhteisen rintaman terrorismia vastaan. Mutta olisiko tässäkin tilaisuus mainostaa nato-jäsenyyttä?
Presidentti Sauli Niinistö toivoo, että Pariisin terrori-iskut synnyttäisivät yhteisen rintaman terrorismia vastaan.

Niinistö varmaankin tarkoitti, että Venäjän tulisi asettua täydelliseen yhteistyöhön USA:n kanssa Syyriassa. Tämä ei tietenkään olisi hyvä juttu.

Niinistön mukaan suomalaisilla ei ole mitään syytä muuttaa asennettaan suhteessa turvapaikanhakijoihin Pariisin terrori-iskun vuoksi.

Asennetta kannattaisi muuttaa ainakin varovaisuuden suhteen, sillä sanoohan Suojelupoliisi Suomessa olevan noin 300 henkilöä, joilla on yhteyksiä terrorijärjestöihin.

– Kaikilla näillä henkilöillä on terrorismikytkentä, meidän toteamia kytköksiä kansainväliseen terrorismiin. Joko he ovat rahoittaneet, propagoineet tai osallistuneet terroristijärjestöjen toimintaan, toteaa Supon päällikkö Antti Pelttari.3

Niinistö ymmärtää pääministerin tänään sanoneen, että turvapaikanhakijat pakenevat juuri tällaisia veritekoja kuin mitä Pariisissa tapahtui viime yönä. Joten näin julkeasti valjastetaan järkyttävä tapahtuma palvelemaan monikulttuurisuuden agendaa, hirvittävää.

Täytyy muistaa, että osa pakolaisista tulee elintasopakolaisina Eurooppaan. Kyllä suomessa rajat pitäisi sulkea ja elinvoimaiset pakolaiset perheineen palautettava lähtömaihinsa.

Joka tapauksessa terrorismin uhka on esimerkiksi Suomessa hyvin marginaalinen. Enemmän kannattaa olla huolissaan liikenneturvallisuudesta, jossa vielä 2006 kuoli 336 henkilöä.

 

Lopuksi

Raivostuttavan typerää on, että tietyissä piireissä kohdistetaan kritiikkiä täysin tai miltei kokonaan väärään kohteeseen. Esimerkiksi perussuomalaisten nuorten julkaisema Rahvas-lehti järjestää pilapiirroskilpailun sananvapauden puolesta. Lehden tuore päätoimittaja Sebastian Tynkkynen sanaili: Näin ei voida enää tehdä. On ryhdyttävä toimiin sananvapauden säilyttämiseksi, ja osoitettava terroristeille, että väkivallan käyttö on hyödytöntä ja että se vain kääntyy heitä vastaan.

On vain sitä terrorismia monenlaista. Tynkkysen pitäisi muistaa, että juuri Israel ja USA ovat niitä varsinaisia vikapäitä Pariisin terrori-iskujen kaltaisiin infernoihin, sillä ruokkiihan ne uusliberalistisia tarpeita, joten piirtäkää sananvapauden nimissä pilapiirroksia sionisteista.

Näitten iskujen varjolla reagoidaan myös Suomessa: Timo Soini kertoi, että ”raja- ja nettiliikennettä tarkkaillaan tehostetusti”. Se on sitten eri asia mitä tämä lausahdus pitää sisällään? Pahimmillaan tämä tarkoittaa valvonnan ja kyttäyksen tuntuvaa lisääntymistä.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Paris terror attacks: Where are we now?; Paris Terror Attacks.
 2. GlobalResearch
 3. IL (14.11.2015). Supon päällikkö Pelttari: ”Emme ole ulkona tästä ilmiöstä”.

23 kommenttia

 1. Todella loistava artikkeli Markku Juutiselta – kiitos.

  Soini sanoi mitä tarkoitti, sillä juuri huomasin että eräs suomalainen NWO-kriittinen vuosia pyörinyt aktiivinen blogi on kokonaisuudessaan poistettu. Tulette huomaamaan, että sananvapauden räikeä rajoittaminen on vasta lähtökuopassa, sillä ihmiskunta on globaalisti heräämässä vallanpitäjien loputtomiin valheisiin. Rothschild-sionisteilla on kiire saada sota Venäjää vastaan aikaiseksi ja juuri siksi NATOhaukat kokoontuvat siellä missä he kokoontuvat, eli Suomessa. Isäntamaasopimuksen solmiminen kansalta salassa on vain yksi rikos maanpettureiden pitkään listaan. Suomen valtiojohto on todella typerä mikäli luulee, että Venäjä sallii NATO- joukkojen tulla pitämään leiriään rajansa taakse, eli ei mene kauan kun Venäjä miehittää Suomen.

  13/11 pariisin ”sota” oli CIA/MOSSADin järjestämä false flag, jälleen kerran Rothschild-sionistien propagandaa, eli teatteria. Ei se mitään kun siihen on tottunut, roskamedia saa taas hyvän syyn jauhaa omasta terrorismistaan aamusta iltaan. Elämme todellakin mielenkiintoista aikaa, sillä suurin Vatikaaniin ja sionisteihin liittyvän valheen paljastuminen on viela edessä ja se tulee ravistelemaan jokaista ihmistä vauvasta vaariin. Tutkijat ja tiedemiehet ympäri maailmaa ovat nousemassa vihdoinkn kapinaan, joten annan magneettimedian lukijoille vinkin: maapallo on NASAn mukaan pyöreä, eikö olekin? Se kiitää valtavaa nopeutta pyörien halki avaruuden, eikö niin? Sen ympärillä pyörii satoja sateliitteja, joita yksikään ihminen ei ole koskaan nähnyt. Sateliitit ovat ottaneet sekä maapallosta, että muista taivaan kappaleista uskottavia kuvia, eikö totta? Maapallolla on pohjois- ja etelänapa, eiko totta? Kuussa on käyty seitsemän kertaa, astronautit ovat suuria sankareita. NASAn aktiivinen avaruusohjelma ja miehitetyt avaruusasemat ovat tieteellisesti todistettuja tosiasioita, eikö niin? Maaplaneetan pyöreä rakenne ja sen mittasuhteet pohjautuvat luotettavaan avaruustieteeseen… vai voisiko sittenkin olla niin, että meitä ihmisraukkoja on taas kerran kusetettu?

  Plusääni(36)Miinusääni(4)
 2. Väki huutaa, rajat kiinni muslimipakolaisilta. Minäkin kyllä huudan, mutta…

  Afganistan, Irak, Syyria ja Libanon yritti aiemmin pitää rajat kiinni, mutta mahtava USA ja sen master Paskael tulivat LAITTOMILLA SOTAISKUILLA mm. juuri Ranskan kanssa läpi, murhaten miljoona/miljoonia.

  Siinä on vaikea pitää rajoja kiinni, puolin ja toisin.

  Ja syyllinen, se on tiedossa, monikulturismi on vain ase, yksi uusi ase satanisti-sionistien asevarastossa!

  Plusääni(29)Miinusääni(2)
 3. Israel ja juutalaiset ovat syypäitä Pariisin iskuun? Tälläisen väitteen esittäminen on jo järjettömyyden huipentuma. Kaikki on juutalaisten syytä, aivan kuin natsisaksassa, niinpä niin. Ei mulla muuta.

  Plusääni(3)Miinusääni(34)
   1. Repe ei ole darrassa vaan on ollut koko ikänsä todella vahvoissa aineissa. Tämä sama tusina esittää tällä foorumilla oman mielikuvituksensa tuotetta eli salaliittoteorioita.
    Eiköhän näissä hommissa toimi aina ääriainekset, on kyse sitten jihadisteistä tai natseista.

    Plusääni(0)Miinusääni(10)
 4. Olisi suotavaa lopettaa muslimien perseennuolenta!

  Tämä 1,5 miljardin muslimien massa sisältää potentiaalisesti miljoonien itsemurhapommittajien armeijan!. Ja ne kyllä pommittavat aivan riippumatta siitä mitä mieltä me olemme heistä.

  ”Länsimaalaisten ihmisten tulisi ymmärtää, että yleensä ottaen muslimit eivät ole meidän vainoojiamme…”

  Kyllä ovat! Tarkista tietosi. Kysy puolalaisilta jotka tietävät miten ISLAMIN INVAASIO pysäytetään.
  Islamilainen maailma on länsimaisen maailman vihollinen. Eikä se että me turisteina voidaan käydä piipahtamassa jossain Dubaissa tai Alanyassa muuta sitä tosiasiaa miksikään.

  Islam on ja pysyy lännen vihollisena. On aina ollut ja tulee olemaan sen vihollinen. Riippumatta siitä onko nurkissa pyörimässä juutalaisia tai sionisteja. Meidän ei pidä sen kustannuksella että kun vastustetaan sionismia ryhtyä liehakoimaan islamilaista maailmaa.

  On aivan totta että länsieurooppa on itse osittain syyllinen tilanteeseensa koska ovat päästäneet miljoonia kehitysmaiden muslimeja Eurooppaan. Nyt nämä ”kultamunat” kuoriutuvat.

  Euroopassa syntynyt nuorempi muslimi sukupolvi ei edes halua sopeutua tai sulautua osaksi Eurooppalaista kulttuuria ja elämäntapaa. Tutkimusten ja kyselyjen mukaan huomattava osa näistä kaipaa sharia lakia. Vääräuskoiset ovat vihollisia, naiset ovat miehen omaisuutta, koirat ovat likaisia paholaisia ym. Hedelmistään puu tunnetaan. Ja nämä ovat näitä magneettimedian fanittamia nk. maltillisia muslimeja.

  ”Joka tapauksessa terrorismin uhka on esimerkiksi Suomessa hyvin marginaalinen.”

  On aivan liian ennenaikaista tehdä tuollaista johtopäätöstä! Etelä-Ruotsissa terrori on arkipäivää. Siellä eri islamilaistaustaiset rikollisjoukkiot ovat ottaneet Etelä-Ruotsin sotatantereeksi. Eikä se että me valitamme ja tiedostamme että esim. juutalaissionisti Barbara Lerner-Spectre on takapiruna juonimassa Ruotsia monikulttuuriseksi helvetiksi, vähennä tai poissulje näiden muslimien vastuuta verisistä rikollisorgioistaan.

  Plusääni(8)Miinusääni(5)
 5. Rajavalvonta Ruotsin rajalle välittömästi
  Hyvä kansanedustaja (petteri orpo)

  Suomen perustuslain mukaan valtiovalta maassamme kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen.

  Käytän perustuslaillista oikeuttani tällä viestillä ja vaadin, että Suomen tulee sisäministeriön toimesta ottaa välittömästi käyttöön rajavalvonta Suomen ja Ruotsin väliselle rajalle ja estää ilman laillisia matkustusasiakirjoja tulevien henkilöiden tulo Ruotsin puolelta. Vetoan ns. Dublinin sääntöön, jonka mukaan hakemus on jätettävä EU-alueen ensimmäiseen turvalliseen maahan saavuttaessa. Ruotsi on turvallinen maa, joten sitä kautta ei pidä tulla Suomeen.

  Jo Suomeen Ruotsin kautta tulleet pitää palauttaa pikakäsittelyssä Ruotsiin Dublin-säännön perusteella. Pikakäsittely tarvitaan senkin vuoksi, että Suomen ja Ruotsin välinen raja on pitkä, ja kattavan valvonnan toteuttaminen on haastavaa.

  Lisäksi vaadin, että Irakin ja Somalian kansalaisten oleskelulupapäätösten kriteerit kiristetään muiden pohjoismaiden tasolle tarvittaessa eduskunnan tekemän lain muutoksen avulla. Tämä on erittäin tärkeää, koska Ruotsilla on palautussopimus mm. Irakin kanssa, mutta Suomella ei ole. Lepsu käytäntö johtaa turvapaikanhakijoiden lisääntyvään määrään juuri Suomeen.

  Rajavalvonta on valtion suorittamaa toimintaa, jolla se pyrkii parantamaan sisäistä turvallisuuttaan. Rajavalvonta kuuluu Suomessa sisäministeriön alaisuuteen. Rajavalvontaan liittyviä tehtäviä ovat valtion rajojen, rajan ylittävien henkilöiden ja ajoneuvojen tarkistaminen, laittomien rajanylitysten estäminen, laittomien tavaroiden (esimerkiksi aseet ja huumausaineet) maahantuonnin estäminen sekä rajaloukkaustapausten tutkiminen.

  Lainsäädäntövaltaa Suomessa käyttää eduskunta, joka päättää myös valtiontaloudesta. Suomen valtiontalous ei kestä tällä hetkellä tapahtuvaa hallitsematonta turvapaikanhakijoiden virtaa. Suomen kansalaisilta ei voida leikata etuja, jotka vaikuttavat monessa tapauksessa heidän ansiotasoonsa merkittävästi, jos samaan aikaan maksetaan EU-alueen turvapaikan hakijoiden kuluja henkilöille, jotka jo ovat EU:n alueella turvallisissa maissa, eivätkä oikeasti ole hengenvaarassa.

  Suomi voi poliittisin päätöksin itsenäisesti päättää auttaa haluamaansa määrää avun tarvitsijoita sekä osallistua kansainväliseen yhteistyöhön rauhan ja ihmisoikeuksien turvaamiseksi sekä yhteiskunnan kehittämiseksi. Kaikessa päätöksenteossa on kuitenkin huomioitava julkisen talouden heikko ja edelleen heikkenevä tila.

  Jokainen perusteeton turvapaikanhakija heikentää suomalaisten elinmahdollisuuksia omassa maassaan, minkä vuoksi edellytän eduskunnalta ja sisäministeriöltä nopeaa päätöksentekoa.

  Terveisin,

  (Vitun maan raiskaajat ottatteko vastuun näistä rikollisista!)

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. Hyvä artikkeli maanpetturien pakosuunnitelmasta Saksassa. Kansanedustajista kansanpettureiksi muuttuneiden rikollista maansa tuhoamista matu-invaasiolla Lügenpresse eli valehtelumedia tukee samalla tavalla kuin Suomessakin. Erityisesti Saksassa tämä tuhotyö tapahtuu Yhdysvaltain saneleman ohjeistuksen mukaisesti – Saksa on edelleen miehitetty valtio, vaikka ympärysvaltojen aloittamasta Saksan miehityksestä on kulunut yli 70 vuotta!
   Artikkeli on käännetty englanniksi alkuperäislähteestä.

   Merkeliä voisi sanoa saksalaisten todelliseksi arkki-maanpetturiksi. Tosin hänen kaltaisiaan näyttää löytyvän
   ainakin useimmista Euroopan maista – eikä vähiten Suomesta; viime sunnuntain Brysselin Pravda omisti useita sivuja yhden tällaisen, tosin jo (toivon mukaan lopullisesti) eläkkeelle siirtyneen ylistämiselle.

   Maanpetturien tuhotyötä Saksassa helpottaa voittajavaltojen toimesta yli 70 vuotta jatkunut saksalaisten syyllistämis-aivopesu, joka pohjautuu mm. irvokkaasti lavastettuun Nürnbergin näytösoikeudenkäyntiin (esim. kiduttamalla saadut väärät todistajalausunnot), talmudisti-juutalaisten keksimään holokaustihuijaukseen ja voittajavaltojen sanelemaan törkeään historianväärennykseen yleensä.

   Mistä ainakin länsimaissa virallinen so. väärennetty/valheellinen historiankirjoitus yleensäkin ja ERITYISESTI vaikenee, ks. esim.:

   ”All Wars Are Bankers’ Wars

   Former managing director of Goldman Sachs – and head of the international analytics group at Bear Stearns in London (Nomi Prins) – notes:

   ”Throughout the century that I examined, which began with the Panic of 1907 … what I found by accessing the archives of each president is that through many events and periods, particular bankers were in constant communication [with the White House] — not just about financial and economic policy, and by extension trade policy, but also about aspects of World War I, or World War II, or the Cold War, in terms of the expansion that America was undergoing as a superpower in the world, politically, buoyed by the financial expansion of the banking community…””,
   http://www.washingtonsblog.com/2014/04/wars-bankers-wars.html

   Eli tässäkin jäljet johtavat talmudisti-juutalais-pankkigangsterien sylttytehtaalle – länsivaltojen näkyvillä olleet suurimmat sotahaukat 2. maailmansodan aikana, vapaamuurarit Churchill ja Roosevelt tottelivat vain kulissien takana olevien naruista vetäjien käskyja.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Ei taida olla kaukana aika kun näyttelijät nauretaan lavalta. Ei millään ole niitä henkisiä merkityksiä mitä teille on valehdeltu. Ei pahoja voi totuus miellyttää. Lue itse mitä Jeesus asiasta sanoo.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 7. Mielenkiintoista, mutta olisi tärkeä pitää termit selkeinä. Nimittäin islamisti ja muslimi tarkoittavat eri asioita, muslimi on yleisnimitys islaminuskoiselle ja islamisti taas islamismin kannattaja eli koko yhteiskunnan toimintojen alistamista islamin uskon mukaiseksi.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
  1. Joo, mutta niin Islamiin kuin juutalaisuuteenkin kuuluu valehtelun salliminen tietyissä tilanteissa. Eli vääräuskoiselle saa ja pitää valehdella mm. uskonkappaleiden sisällöstä ja tarkoituksesta ja aikomuksista, jos se palvelee omia. Perkeleen palvontaa siis molemmat.

   http://keronen.blogspot.fi/2008/07/valehtelu-kuuluu-islamiin.html
   http://ajattelemista.blogspot.fi/2011/09/taqijja-ja-kitman-miksi-uskovainen.html

   ”Millään juutalaisten lupauksella, valalla (esim. sotaoikeudenkäynneissä, holokaustitodistuksissa, kaupankäynnissä jne.) tai sitoumuksella ei ole mitään arvoa! Juutalaiset voivat lakinsa mukaan huijata ja valehdella hyvällä omallatunnolla mielin määrin.”
   lähde:
   https://www.radioislam.org/finish/jud/talmud.htm

   24. Hagiga 13a: On kiellettyä opettaa ei-juutalaisille lakia.

   25. Jektut Chadash 171,3: On kiellettyä paljastaa (Talmudin) lakia.

   26. Sanhedrin 59a; Abodah Zarah 8-6; Hagiga 13: Ei-juutalainen, joka tutkii lakia, ja juutalainen, joka auttaa häntä siinä, ansaitsee kuoleman (perustelu: laki on juutalaisten perintöä, ei ei-juutalaisten).

   Kuten huomaat. Nämä ainakin ovat uskontoja, joissa valehtelu ja pettäminen on sallittua ja siihen jopa kehoitetaan.

   Myös ”tavalliset” juutalaiset ryhmänä vaikenevat totuudesta ja antavat holokaustivalheen (väitetyt juutalaisten kaasutukset natsien toimesta) vain jatkua päivästä toiseen ? Miksi ”tavalliset” juutalaiset ovat ryhmänä karkotettu useasta maasta historian aikana ? On jopa väitetty, että juutalainen saa aina turvapaikan toisen juutalaisen luota, vaikka olisi murhaaja. Näinhän mm. israel ottaa juutalaisrikollisia vastaan turvaan.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
   1. Kannattaa myös varoa Katolista Kirkkoa. Se on täysin samassa veneessä näiden satanistien kanssa. Kirkko (kaikki enemmän tai vähemmän) tuhoaa nukkuvia kristittyjä, jotka eivät lue Raamattua vaan uskovat pappejaan ja heidän vääristeltyä Raamatun tulkintaa. Näin sisältä päin tämä antikristillinen toiminta saa valtaa ja lopulta ”kristityt” puolustavat mm. homoutta, abortteja, sunnuntain pyhittämistä! Eksyneet eroavat Jumalasta eivätkä huomaa enään syntejään ja kutsuvat itseään kristityiksi vaikka ovat korkeintaan nimikristittyjä. He alkavat rakastaa maailmaa ja puolustavat sitä kaikkea pahaa mitä perkele edustaa. Näin heidät on helppo tuhota, kun Jumalan suoja on kaukana heistä. Tulkaa ulos tästä valheesta!

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Syyria oli autarkkinen talousalue Saddamin Irakinja Hitlerin Saksan tapaan. Kaikki tehtiin itse ja korkeatasoisesti. Parasiitit sivuutettiin täysin, Hitlerin Saksassa heiultä vietiin kaikki välistävetäjän roolit, mitkä he olivat omineet eli tunkeneet imemään kuiviin tervettä kaupankäyntiä. Tämä ei miellytä parasiitteja, sillä heillä on prosessi menossa, jonka avulla kaikki omaisuus pitää saada imettyä pikku hiljaa heille ja muista tehdään vain orjia.

  Tämän vuoksi Ranskakin nyt pommittaa taas jotain syyrialaiskaupunkia Venäjän ja USA:n ohella maan tasalle. Tusan nuuskaksi. Niin kuin tehtiin Saksalle ja Irakilel ym.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 9. Haluaisin kiittää Markku Juutista sekä koko Magneettimediaa näistä loistavista artikkeleista. On mukava lukea tekstejä joiden kirjoittajalla on laaja tietoala mistä ammentaa. Kyllä tämä tästä vielä iloksi kääntyy. Olen itseasiassa iloinen että sain syntyä tälläiseen maailmanlaajuiseen hullujenhuoneeseen. Kontrasti tulee varmasti olemaan valtava jos verrataan nykyistä yhteiskunta mallia ja sitä tulevaa jonka me ihmiset saamme heti kun nämä vallanhimoiset sydämettömät hullut saadaan pois vallan kahvasta. Korttitalo tulee kaatumaan nätisti tai rytinällä, mikäli ihmisluonnetta olen ollenkaan ymmärtänyt niin rytinällä.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 10. http://grizzom.blogspot.fi/2015/11/truth-hertz-with-charles-giuliani_16.html
  Juutalainen lehti Al Gaminer (?) 28.7.2014: Entinen Shin Bet johtaja varoittaa: Jos Euroopan maat eivät onnistu suojelemaan juutalaisiaan, Israel tulee… (kostamaan siis). Artikkelissa Syyriassa syntynyt juutalainen Israel Hassan uhkaa Eurooppaa: ”Jos ette ole puolellamme (tee niin kuin sanomme ja sodi puolestamme jne), tulee pian päivä, jolloin islamilainen terrori saavuttaa kotinne, vuoteenne ja lastentarhanne!” Pätkä on ohjelman puolivälissä.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 11. Mitäs läksvät ranskalaisetkii sotimaan vieraisiin maihin. Ihan oikein. 4 miljoonaa länsimaalaista hengiltä nii aletaan olla tasoissa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat