Pudottiko USA:n ja Israelin tukema ISIS venäläiskoneen? Perustelut

Venäläisen Kogalymavia-lentoyhtiön kone oli matkalla Sharm el Sheikhin lomakohteesta Pietariin lennonjohdon menettäessä tutkayhteyden koneeseen varhain lauantaina (31.10). Myöhemmin koneen hylky löydettiin Siinain niemimaalta Arishin kaupungista etelään. 1 Oliko Yhdysvaltojen ja Israelin elävöittämä ISIS asialla vai tapahtuiko lento-onnettomuus?

Tässä uutisartikkelissa perustelemme myös sitä, että jihadistiterrorismi mahdollistuu Lähi-idässä sionistisen Washingtonin ja Israelin avustuksella. Pureudumme myös osaltaan ISIS-joukkojen ja Israelin mahdollisiin motiiveihin pudottaa venäläiskone.

Venäläiskone syöksyi maahan Siinain niemimaalla.
Venäläiskone syöksyi maahan Siinain niemimaalla.

Egyptissä maahan syöksyneen venäläisen matkustajakoneen hylystä on egyptiläisviranomainen mukaan löytynyt jo yli sata ruumista. Viranomaisen mukaan vaikuttaa siltä, että useimmat koneessa olleista kuolivat onnettomuudessa.1

Reutersin mukaan Egyptissä toimiva Isis-järjestöön kuuluva ryhmä oli ilmoittanut pudottaneensa venäläisen matkustajakoneen, jossa olleista 224 ihmisestä yksikään ei selviytynyt hengissä.1

 

Oliko ISIS todella lento-onnettomuuden takana?

Yllä mainitun kysymyksen sataprosenttinen varmistaminen on tietenkin mahdotonta. Kuitenkin suotavaa lienee esittää mielenkiintoisia argumentteja asian tiimoilta.

Isis-terroristeja on majaillut juuri Siinain niemimaalla. Ei olisi ensinkään kummeksuttavaa, jos Isis olisi syyllistynyt venäläisen matkustajakoneen pudotukseen, sillä onhan Venäjä taistellut Isis-terroristeja vastaan Syyriassa, kun presidentti Bashar al-Assadin hallitus oli pyytänyt Venäjältä sotilaallista vahvistusta taistelussa Daesh-Isis-terroristeja vastaan. Venäjä on siis operoinut koordinoidusti yhteistyössä Syyrian kanssa.2

Luonnollisesti Venäjä teki tässä oikean ratkaisun ryhtyessään auttamaan al-Assadin hallitusta.

Michel Chossudovsky esittää Washingtonin olevan Islamilaisen valtion (Isis) ja terrorijärjestön al-Qaedan takana. Vaikka Obaman hallinto on sponsoroinut viimeksi mainittua, silti julkisesti uskotellaan heidän kamppailevan oikeasti terrorismia vastaan. Yhdysvallat, NATO ja Israel tukevat terrorismia valtiotasolla. Ne tarjoavat koulutusta, aseita sekä rahaa eri terroristiryhmittymille.3

Israel pönkittää jihadistiteroristeja

Jihadistimilitantit ovat tavanneet sekä Israelin IDF:n upseereja että pääministeri Benjamin Netanyahun. IDF:n korkeimmalta taholta suodaan siunaus Israelin tuelle “globaalisti toimiville jihadistiaineksille (Isilille ja al-Nusralle) Syyriassa”.4 Myös Yhdistyneiden Kansakuntien mukaan Israel on tukenut Isis-terroristeja.

Johtopäätös

Sen ajatuksen mukaan, että matkustajakone olisi pudotettu väkivaltaisesti, ei tulisi pääsyyllisenä epäillä Isis-terroristeja, vaan sionistista Israelia. Tämän puolesta voidaan argumentoida sillä, että Israel on jihadistiaineksien virvoittaja, kuten yllä todistettiin. Sitä paitsi Venäjä on herättänyt pahennusta Israelissa, koska Venäjä tukee konkreettisesti al-Assatin hallintoa ja on Iranin ystävä, jota Israel vihaa.

Chossudovskyn esitys Washingtonin sijoittumisesta Islamilaisen valtion ja terrorijärjestön al-Qaedan taustatueksi voidaan tulkita varsinaisena sionistisena avunantona Isisille ja al-Qaedalle. Tälle väittämälle löytyy perusteluksi sionistisen eliitin vahva-asema Yhdysvaltojen hallinnossa. Tämä asema pohjautuu sionistisen eliitin rahavaltiuteen, valtamedian ja viihdemaailman hallintaan sekä poliittiseen hegemoniaan USA:ssa. Tästä olen kirjoittanut lähteineen artikkelissa: Sionistisen eliitin maailmanvalloitus.

Lisäperusteluja siihen, että Yhdysvallat sponsoroivat jihadistiterroristeja sionistisen eliitin vaikutuksesta.

Lisäksi dollarin nykyistä vahvaa asemaa on lujittanut sopimus öljyviejämaiden OPEC-järjestön lupautumisesta käymään kansainvälistä öljykauppaa monopoliasemassa dollareissa. Vastapalveluksena USA:lta lienee OPEC-maille sotilaallinen suojaus esimerkiksi vallankumouksien torjumiseksi.5

Osaltaan öljymaiden korruptuneisuus on nostanut dollarin maailman eliittivaluutaksi. Tämä on mahdollistanut miltei rajoittamatonta hegemonia-asemaa sionistien johtamalle Yhdysvaltojen keskuspankille, kuten myös muille Yhdysvaltalaisille yksityisille luottolaitoksille, joilla on rahan painamisen oikeus tyhjästä myöntäessään asiakkailleen lainaa korolla. Puuttumatta tähän aiheeseen sen enempää todettakoon, että 2011 BBC:n haastattelema meklari Alessio Rastanin mukaan kansainvälistä politiikkaa eivät hallitse valtiot, vaan juutalainen yksityinen liikepankki Goldman Sachs. Tähän väitteeseen ei voida suhtautua kevyesti ajateltaessa vuoden 2011 tilastoja. Tuolloin Goldman Sachsilla oli noin 50 biljoonaa dollaria kiinni johdannaismarkkinoilla, mikä oli suunnilleen yhtä paljon kuin silloinen koko maailman BKT. Tilanne tuskin lienee huonontunut nykyisyyteen verrattuna?

 

Lopuksi

Venäjä suhtautuu skeptisesti väitteeseen, että ISIS-järjestö olisi lentoturman aiheuttajana. Sitä pidetään epätodennäköisenä jo siitä syystä, että tällä järjestöllä ei tiedetä olevan matkakorkeuteen yltäviä aseita. Mutta kuitenkin sillä voi niitä olla.

Israelin osuus kyseiseen turmaan ei ole myös poissuljettua. Juutalaisvaltiolta löytyy aseita ja keinoja tällaisiin operaatioihin. Mossad on erikoistunut niihin.

Lisäksi lentokoneen hajoaminen jo ilmassa antaa vahvempia epäilyjä koneeseen kohdistuneeseen terrori-iskuun. Ruumiita ja tavaroita löydettiin erittäin laajalta alueelta. Yksi ruumis löydettiin jopa kahdeksan kilometrin päästä koneen hylystä. Tämä vaatii voimakasta paine aaltoa.

Mutta kuten sanottu, täyttä varmuutta tämän traagisen tapahtuman aiheuttajasta on vaikea sanoa. Muistettakoon, että Israelin pääministeri Benjamin Netanyahunin pakkomielteenä on Iraniin hyökkäys ja Syyrian rampauttaminen on yksi astinlauta Lähi-idän uusjaolle ja tarvittavalle invaasiolle Iraniin. Syyrian hallintoa on yritetty murtaa muiden muassa jihadistijärjestön välityksellä.

Ihmiset tiedustelevat huolestuneena omaisiaan Pulkovon lentoasemalla, Pietarin keskustan eteläpuolella.
Ihmiset tiedustelevat huolestuneena omaisiaan Pulkovon lentoasemalla, Pietarin keskustan eteläpuolella.

Venäjän sotilaallinen tuki Syyrian hallinnolle ei ole Israelin mieleen. Niinpä Venäläiskoneen pudottaminen kehottaisi Putinia poistumaan Syyriasta. Mikäli koneen putoaminen oli Israelin ja ISIS-terroristien aiheuttama, voidaan sitä pitää myös heidän kostona Putinin hallinolle Venäjän sotaoperaatioista Syyriassa.

Juutalaisvaltio voi hyvinkin ajatella synnyttävänsä venäläisissä kauhua, mikäli se olisi aiheuttanut venäläiskoneen pudotuksen, vaikkakin ISIS-joukkojen avulla. Tällöin Venäjällä kansa voisi nousta näyttävästi vastustamaan Putinin sotatoimia Syyriassa. Luonnollisesti Venäjän johdon pitäisi nähdä varoittavana uhkana kansalaistensa ajautuminen terroristien uhriksi.

 

 

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. http://www.reuters.com/
 2. Prees-TV (1.10.2015). Russia defending Syria from US-led terrorist invasion: American journalist.
 3. GlobalResearch
 4. Israel on antanut tukea ISILin ja al-Nusran prikaateille Golanin kukkuloilta käsin.
 5. Daily Reckoning.

11 kommenttia

 1. Kone on hajonnut ilmassa, joten ulkoinen isku on erittäin mahdollinenn. Lisäksi siinailla on aavikkoa riittävästi joidenkin aktivisti ryhmien temmellykselle huomaamattomasti.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 2. viitteet on, että lähi-idän laiton loinen,. holokaustittaja Paskael, teki tämän iskun, satanistisena juhlapyhänä, kuten mm. teki Khiamin massamurhan 2006.

  MYÖS SE, että media on kusisukassa hiljaa, puhuu tämän puolesta. MH17 osaltahan media rummutti, senkin tiputti Paskael/länsi, mutta silloin syylliseksi haluttiinkin juuri Venäjä.

  Plusääni(17)Miinusääni(4)
  1. Kyllä ne olivat ne Putinin sissit, jotka koneen pudottivat. Ja Putte tarjosi varta vasten tuon aseen. Kaikkihan on ihan videolla, kuinka ohjus lavetteineen tuotiin tuota pudotusta varten ja sitten vietiin takaisin Venäjälle. Varmaankin on ollut ammattiapua ammunnassakin.

   Mutta Puutiainenhan onkin Lubavich-juutalaisten nukke kuten USA:kin.

   Plusääni(12)Miinusääni(21)
 3. Epäilen, että kyllä joko kone ammuttii tai siellä oli pommi.

  Kone katosi yht’äkkiä tutkasta sen ensin käytyä 33000 jalassa ja n. 1min tippuneen 28000 jonka jälkeen se katosi tutkasta. Kone oli huolettu ja esin väittämät koneen pilotin pyynnöstä hätälaskuun, peruttiin Egyptin ilmailu-ministerin toimesta. Koneen uhreja löytyi 8km etäisyydellä, joka jo kertoo ilmassa hajoamisesta. Etsintäalue on 15km. vastaa hyvin paljon mh17 etsintäaluetta.
  Lentokone myös moottoriviassa usein pysyy ilmassa 1 moottorilla ja 2 moottorin sammuninen samaan aikaan on epätodennäköistä ja sekin vielä, että kone on äkkiseltää tippunut 1,5km kertoo jotain ei normaalia tapahtuneen, jos kyseessä olisi sähkövika kone olisi kyennyt liitämään 10-15min ennen maahansyöksyä, mutta nyt koneen uhreja on löytynyt kaukaa. jos koneessa olisi tapahtunut vain joku äkkinäinen painekato siitä olisi varmasti koneessa olleet pilotit ilmoittaneet lennonjohtoon ennen, koneen hajoamista.
  Mikä koneen tiputti luulen, sen olleen kosto Putinin sekaantumisesta Syyrian konflitktiin. Toteuttajína terroristit, mutta aseet tulleet joko USAsta ja Israelista.

  Plusääni(28)Miinusääni(1)
  1. Tarkoitat varmaan, että toteuttajina USA ja Israel ja tehtävän suorittivat sionisteille työskentelevät palkkasotilaat, eli terroristit.

   Luullakseni tämän artikkelin tapauksessa ei ole oleellista terroristien etninen tausta tai uskonto, tai edes ko. ryhmän nimi, koska sionistit ovat soluttautuneet eri ”salaseurojen nimillä” kaikkialle ympäri maailmaa – myös Suomeen. Juutalaiset eivät ole TODELLAKAAN sama kuin maailmanhallitusta rikollisesti yhteen puuhaavat sionistit ja juuri siksi meidän ei tulisi leimata Israelin kansaa tai juutalaisia ylipäätään. Itse tunnen suurta surumielisyyttä juutalaisten yhdistämisestä sionismiin, koska se on 100% VALHE. Puhun siis tästä siasta yleisesti, en magneetimedian yhteydessä. Juutalaisten yhdistäminen sionismiin on sama jos kenen tahansa petturihallituksen – kuten Suomen – toimet kohdistettaisiin alueellisesti Suomeen ja suomen kansaan. En voi korostaa tätä virheellisesti ymmärrettyä asiaa riittävästi, joten toistan sen vielä kerran: juutalaiset kansanryhmänä eivät ole sionisteja – perusjuutalainen vihaa koko sydämestään sionisteja!!!! Sionistit ovat globalisteja, jotka ovat soluttautuneet kaikkialle ympäri maailmaa. Heitä istuu parhaillaan jokaisen maan valtapaikoilla etnisestä taustasta riippumatta.

   ps. KIITOS Magneettimedia – loistava artikkeli!

   Plusääni(19)Miinusääni(11)
   1. Ai? Miksi sitten he eivät paljasta Talmudin salaisuuksia tai holohoax-valhetta jne? Ei ihan samalta tunnu, kuin suomalaisten syyllistäminen. Ei ollenkaan, vaikka periaatteessa suomalaiste ovat syyllisiä. Tosin osa on tyhmiä. Mutta loput saamattomia tai jopa myötäjuoksijoita. En itsekään saa aikaiseksi juuri muuta kuin netissö nimimerkillä paasaamista.

    Plusääni(17)Miinusääni(2)
   2. Vai, että ei ole väärintekijöiden etninen tausta tai uskonto oleellista ja että sionistit ovat vain suurrikollisia. Nyt meni metsään, valitettavasti.

    Sionismi poliittisena ideologiana tuli tunnetuksi, vasta 1896-1897 kun Theodore Herzl kirjoitti kirjan nimeltään Juutalaisvaltio ja järjesti myöhemmin ensimmäisen sionistisen kongressin Sveitsissä 1897. Tätä ennen käsitettä sionismi ei tunnettu.
    Antaako nimimerkki ”lumikki ja seitsemän kääpiötä” ymmärtää, että vuotta 1897 ennen juutalaistaustaisilla henkilöillä ei ollut mitään tekemistä minkään rikollisen toiminnan kanssa? Kyseinen nimimerkki ei taida olla tietoinen, että sionismi on yhtäkuin juutalaisuus, sillä sionismi tai juutalaisuus on talmudin toteuttamista ja noudattamista. Mainitsemasi ”perusjuutalaiset”, jotka vihaavat sionisteja yli kaiken, pitävät suurimpana ja pyhimpänä auktoriteettina Talmudia. Miksi he vihaavat sionisteja, perustelisitko?
    Ja sanoit, että sionistit ovat globalisteja, niin etkö ymmärrä, että juutalaisuus nimenomaan perustuu kommunismin toteuttamiseen, eli juurikin tähän mainitsemaasi globalismiin. Juutalaisuus on kommunismia (aka globalismia), jonka pyrkimys on alistaa koko maailma nooan lakien alle (talmud korkein auktoriteetti). Juutalaisuus perustuu ei-juutalaisten orjuuttamiseen, riistämiseen, ryöstämiseen ja tappamiseen, ymmärrätkö? Jos et, niin suosittelen tutustumaan esim. seuraaviin linkkeihin:

    http://moranen.blogspot.de/2008/10/juutalaisuuden-opetuksia-osa1.html
    http://moranen.blogspot.com/2010/01/ei-juutalaiset-juutalaisuudessa-1.html
    https://www.radioislam.org/finish/jud/talmud.htm

    Juutalaiset ja rasismi, osa 1

    Juutalaiset ja rasismi, osa 2: rasismin opillinen alkuperä

    Juutalaiset ja rasismi, osa 3: Miksi kansallismielisten tulee vastustaa Israelia?

    Sanot, että on 100% valhe puhua juutalaisista samassa yhteydessä sionistien kanssa, koska ovat syyttömiä kaikkeen mitä sionistit tekevät. Sanoisin, että on 100% valhetta ja eksyttämistä, jos noin väittää. Jos tunnustaa juutalaisuutta, niin silloin tunnustaa olevansa juutalainen, joka on saanut juutalaisen kasvatuksen ja opetuksen. Kuten edellä mainituista linkeistä saatat huomata, eivät nämä opit eroa mainitsemistasi sionistien puuhailuista sitten pätkän vertaa. Juutalaisuus on puhdasta rikollisuutta ja äärirasismia, jonka ylin auktoriteetti on talmud.

    Talmud on laki, joka määrää miten Tooraa tulee tulkita.
    Universal Jewish Encyclopedia (1943, s.637) kuvaa talmudia ortodoksijuutalaisuudessa näin: ”Talmud on ratkaiseva auktoriteetti”

    Talmud, Sanhedrin 88b: “Rabbien opetukset ovat sitovampia kuin Tooran opetukset, niin että Raamatun lakeja voidaan rikkoa.”

    Jos sionismi on vain ongelma, niin miksi juutalaisia on karkotettu jo satojen vuosien ajan kerta toisensa jälkeen lukuisista maista? Miksi järjestäen lähes kaikki kirkkoisät ovat vastustaneet juutalaisuutta läpi historian? Miksi Martin Luther esitti kirjassaa 7-kohtaisen ohjelman, jossa kehotetaan mm. polttamaan heidän koulunsa ja synagoogansa, kieltämään juutalaisuus ja sen opettaminen tai lopettamaan heidän harjoittamansa koronkiskonta?

    Ovatko kaikki ei-juutalaiset olleet aina poikkeuksetta automaattisesti väärässä ja syntyykö ns. antisemitismi (juutalaisviha) aina tyhjästä, vai löytyykö sille joku selitys?

    Miksi esim. Hitler oli juutalaisvastainen, tai miksi hän halusi siirtää nämä pois Saksasta? Saiko Hitler äidinmaidostaan viruksen nimeltään antisemitismi, vai syntyikö tämä vasta sen jälkeen, kun Saksa oli tuhottu taloudellisesti, poliittisesti ja henkisesti, ja NL murha-orgioiat suoritettu? Mikä voima näiden tapahtumien takana oli?

    Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus osa 2: Weimarin Saksa

    http://moranen.blogspot.de/2008/02/erittin-juutalainen-bolshevikkien_06.html

    https://www.youtube.com/watch?v=y96bmzkJvA8

    Hollywood maalaa mielikuvaa italialaisesta mafiasta, mutta mitä miehiä löytyikään esim. Muder inc:n riveistä?

    Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus osa 3: Juutalainen mafia Amerikassa

    Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kun puhutaan globalisteista tai sionisteista, tarkoittaa se todellisuudessa suoraan puhuttuna kansainvälistä juutalaisuutta. Jos juutalaiset vain haluaisivat elää kaikessa rauhassa omassa valtiossansa, niin miksi juutalaiskysymys on edelleen maailmanlaajuinen? Eikö se nyt ole jo lapsellekin päivän selvää, että juutalaiset elävät toisten työstä ja eivät näin ollen pärjää täysin ilman ei-juutalaisia, jotka siis ovat juutalaisten orjia. Selvitä miten nykyinen talousjärjestelmämme toimii, niin tulet huomaamaan, että emme ole mitään muuta kuin orjia juutalaisille. Talouteen lainaamamme raha on velkaa juutalaisille, joilla on oikeus taikoa raha tyhjästä, saaden näin itselleen kaiken hyödyn tekemästämme työstä.

    Plusääni(37)Miinusääni(1)
 4. JÄNNÄ NÄHDÄ MILLOIN TÄÄ MAAILMAN / $UOMEN PA$KAM€DIA ALKAA VAATIA U$A-$AATANAN BARACK OBAMAA (BARRY SOETORO) OIKEUTEEN/VASTUUSEEN NOITTEN (NIITTEN) PALKKAMURHAAJIEN ASEISTAMISESTA (STINGER OHJUKSILLA)….KUTEN N€ TEKI PUTININ KOHDALLA ITÄ-UKRAINASSA !

  (VASTAU$(han) on TI€TENKIN !!!……..€I KO$KAAN !!!! )

  http://www.infowars.com/breaking-whistleblower-reveals-u-s-state-dept-ships-arms-directly-to-al-qaeda/

  http://www.dailymotion.com/video/x1zsgkw_u-s-gave-isis-stinger-missiles-alex-jones-infowars_news

  https://www.youtube.com/watch?v=iGtrPlnUCZQ

  PALJASTAA ON LISÄKSI SE KUINKA TÄÄ $UOM€N PA$KAM€DIA ON UUTISOINUT TÄSTÄ ”ONNETTOMUUDESTA”…VERRATTUNA SIIHEN MH 17 TAPAUKSEEN…JOSSA SYYLLISTETTIIN HETI ITÄ-UKRAINAN ”SEPARATISTIT” SEKÄ VENÄJÄÄ ILMAAN MITÄÄN TODISTEITA….JOKA PA$KAM€DIAN UUTI$LÄHETYKSESSÄ…€TU$IVUILLA…LÖÖP€ISSÄ YKKÖ$UUTI$€NA VIIKKO…TOLKULLA !!!

  MUTTA NYT VAIETAAN KOKO PA$KAM€DIA$$A ASIASTA….VAIKKA TUO U$A$AATANAN PALKKAMURHAAJAJOUKKO…I$-I$ (ent. All-CIAida) 0TTI HETI SEN SYYLLISYYDEN PÄÄLLENSÄ….

  http://web.archive.org/web/20101104054518/http://www.staticriot.org/the-truth-is-there-is-no-islamic-army-or-terrorist-group-called-al-qaida-and-any-informed-intelligence-officer-knows-this-but-there-is-a-propaganda-campaign-to-make-the-public-believe-in-the-presence/
  http://suspiciousdeaths.blogspot.fi/2010/05/robin-cook.html

  http://www.infowars.com/the-imperial-anatomy-of-al-qaeda-the-cias-drug-running-terrorists-and-the-arc-of-crisis/

  http://www.zerohedge.com/news/2015-05-23/secret-pentagon-report-reveals-us-created-isis-tool-overthrow-syrias-president-assad

  http://www.globalresearch.ca/america-created-al-qaeda-and-the-isis-terror-group/5402881

  http://www.globalresearch.ca/twenty-six-things-about-the-islamic-state-isil-that-obama-does-not-want-you-to-know-about/5414735

  NÄIN TÄÄ VAL€HT€L€VA PA$KA-M€DIA TOIMII….VENÄJÄÄ SYYTETÄÄN HETI…ILMAAN MITÄÄN TODISTEITA…U$A-$AATANAA SUOJELLAAN HETI…VAIKKA NIITTEN A$€ISTAMAT JOUKKOMURHAAJAT TUNNUSTAA HETI TEKONSAKIN !!!!

  JUURI NÄILLÄ TAPAUKSILLA PÄÄSETTE KIINNI / SELVILLE SIITÄ MITEN $€ MAAILMAN / $UOMEN MANIPULOIVA / VALEHTELEVA PA$KAM€DIA TOIMII…..

  VERRATKAA KOKO AJAN (AINA) NIITTEN UUTISOINTEJA KESKENÄÄN….

  NIIN HUOMAATTE NIITTEN MANIPULOINNIT….TEHDÄÄN !!!!

  MILLOIN HUUDETAAN (SYYTETÄÄN…JOPA ILMAN TODISTEITAKIN)…..

  MILLOIN VAIETAAN (VAIKKA ASIA JOPA TIEDETÄÄN.. TUNNUSTETAAN !!!!)

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 5. Voi hyvät hyssykät kun tuo Ameriikka on syyllinen kaikkeen pahaan. Ymmärrän toki ettei silläkään maalla ole paljonkaan hyviä tekoja tilillään historiassa, mutta että tämäkin laitetaan Yhdysvaltojen piikkiin menee jo naurettavuuksiin. Sillä että Venäjä käy sotaa tuolla alueella ei tietenkään ole mitään tekemistä koneen putoamisen kanssa? Koittakaahan nyt vähän ajatella.

  Plusääni(0)Miinusääni(6)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat