Analyysi: PS:n puheenjohtajalla on merkitystä

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ei pyri kolmannelle kaudelle puolueen puheenjohtajaksi, kirjoittaa Maaseudun Tulevaisuus. ”En pyri jatkokaudelle Seinäjoen puoluekokouksessa”, sanoo Halla-aho. Mikäli perussuomalaiset onnistuisivat saamaan nyt todellakin isänmaallisen EU, euro ja NATO vastaisen puheenjohtajan, se voisi olla alku Suomen pelastumiselle liittovaltioksi kehittyvän EU:n totalitarismin alta. 

Perussuomalaisen puolueen linjaus on suunniteltu jatkumaan negatiivista globalisaatiota myötäilevänä 

PS olisi voinut taistella Suomen itsenäisyyden puolesta 

Perussuomalaisten johtajisto on ollut iljettäviä juutalaismafian ja siihen liittyen terroristivaltio Israelin nuolijoita. Jos mitataan kannatuksen muutoksessa, PS oli hiljattain pidettyjen kuntavaalien suurin voittaja. Huhtikuun 2019 eduskuntavaaleissa perussuomalaiset saivat 39 paikkaa ja SDP sai paikkoja 40, ja tuolloin Halla-ahon johdolla PS keräsi 538 805 ääntä. 

Jussi Halla-aho on globaalin valtaeliitin uskollinen lakeija, ja irvokas juutalaismafian nuolija. Tätä todistaa jo liioiteltu muslimi- ja samalla islamilaisen maailman vihamielisyys. Selvää on, että jokainen järkevä ihminen vastustaa esim. Ruotsin kaltaista monikulttuuri- ja pakolaispolitiikkaa, mutta tällöin kysymyksessä on poliittisen systeemin ja linjauksen vastustaminen, eikä muslimien tai islamilaisen maailman vihaaminen. 

Kuriositeettina esitettäköön, että vuonna 2016 perussuomalainen Jussi Halla-aho sekä hänen puoluetoverinsa Pirkko Ruohonen-Lerner äänestivät 25.2. EU-parlamentissa sen puolesta, että  Saudi-Arabian aseistamisen on jatkuttava. Näin äänestettiin siksi, että Saudi-Arabia on juutalaisvaltio Israelin ja Yhdysvaltojen läheinen liittolainen. Lisäksi Halla-aho ei ole todellisuudessa kannattanut eroa Euroopan unionista, eikä ole ilmaissut, että Suomen liittymiset EU:n ja EMU:n olivat laittomia. Halla-aho todellisuudessa kannattaa Suomen mahdollista NATO-jäsenyyttä eli Suomen ja Venäjän suhteiden heikentämistä ja samalla Yhdysvaltojen sekä Euroopan unionin suurvaltapolitiikan hyväksymistä, minkä yhtenä tarkoituksena on vahvistaa Yhdysvaltojen sillanpääasemaa Euroopassa.   

Perussuomalainen puolue olisi voinut tahtoessaan jo Timo Soinin puheenjohtamisen aikana käynnistää mahtavan taistelun Suomen itsenäistymiseksi eli ilmoittamiseksi, että Suomi ei ole enää laittomaan EU-jäsenyyteen ja euroon sidottu ja olisi luopunut isäntämaasopimuksesta sekä irrottautunut NATOn läheisyydestä. 

Myöskään Halla-aho ei ole ryhtynyt juuri yllä mainittuun Suomen itsenäisyystaisteluun, vaan on Euroopan unionin jäsenyyden ja NATOn kannattaja. Hän on samalla ylikansallisen velkarahajärjestelmän sekä kasvottoman globaalin talousimperiumin tukija. Kansallismielisyys ja maahanmuuttovastaisuus ovat olleet Halla-aholle vain katalaa viekastelua, jolla populistisin keinoin on vedetty kansallismielisiä sekä isänmaallisia ihmisiä nenästä. 

Voidaan päätellä, että Halla-aho luopuu nyt Perussuomalaisten johdosta siksi, että hänelle on näytetty globaalin harvainvallan taholta todella vaikutusvaltaista ja hyvä palkkaista duunia.  

Perussuomalaisten uusliberalistista globalisaatiota myötäilevä linja luonnollisesti on suunniteltu säilymään myös tulevaisuudessa, sillä Riikka Purraa on pidetty jo useiden vuosien aikana Halla-ahon manttelin perijänä. Koska Halla-aho on globaalin valtaeliitin asialla, on selvää, että hän haluaa luovuttaa puheenjohtajuuden sellaiselle, joka on myös kasvottoman ylikansallisen finanssityrannian edunvalvoja Suomessa. 

Onko Riikka Purra ilmaissut missään eduskuntapuheenvuoroista tai muissa lausunnoissaan, että Euroopan unionin integraatio kehittyy liittovaltion suuntaan, joka alistaa kansallisvaltiot lopulta EU:n liittovaltion maakunniksi? Onko hän esittänyt, että Suomen liittyminen Euroopan talous- ja rahaliittoon (EMU) oli Suomelta suuri virhe? Onko hän sanonut, että EU, EMU sekä EU-elvytyspaketti käsittää muiden muassa törkeän valtiopetoksen ja törkeän valtiopetoksen valmistelun (RL 13:1-3 §)? Ja, että tässä tapauksessa sekä EU:sta että eurosta täytyy erota? Tämän laatuisesti Purra ei ole puhunut, ja hän ei ole ilmaissut rehellisesti vastustavansa rikollista Euroopan unionia ja EMU-liittymää, joten häntä voidaan pitää negatiivisen globalisaation edustajana Suomessa. 

Muita mahdollisia negatiivisen globalisaation suosikki nimiä PS:n puheenjohtajaksi ovat Arja Juvonen ja Juho Eerola sekä eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio

Sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta äänestänyt Arja Juvonen ei ole esittänyt sitä, että täytyykö Suomen erota Euroopan unionista sekä eurosta. Hän ei ole ilmaissut sitä, että onko Suomen taisteltava edelleen saavuttaakseen taloudellisen ja kulttuurillisen itsenäisyytensä. Juho Eerola ja Ville Tavio eivät ole ilmaisseet todellista tahtoaan, jonka mukaan heidän voitaisiin katsoa vastustavan globaalia velkarahajärjestelmää ja ylikansallista talousjättien diktatuuria.  

Eerola ja Tavio eivät ole korostaneet sitä, että Suomi “liittyi” Euroopan unioniin ja euroon ennen vuotta 2011 eli vanhan perustuslain aikana, minkä seurauksena nämä “liittymiset” olivat yksiselitteisesti syyllistymistä valtiopetokseen. He eivät ole vahvistaneet, että saadakseen vapauden sekä itsenäisyyden Suomen on ilmoitettava unionille, että Suomen liittyminen Euroopan unioniin oli laiton, emmekä enää noudata EU:n asettamia velvoitteita. Tämä sama pätee myös eroon eurosta.   

 

PS:n puheenjohtajan valinnalla on merkitystä!

 
Valtamedia ei ole esitellyt kaikkia niitä perussuomalaisia ehdokkaita, jotka ovat ilmoittautuneet perussuomalaisten puheenjohtajakisaan.  

Ossi Tiihonen.

Nimittäin kuuluisa kansalaisaktivisti ja kuntavaaleissa Lohjan kaupunginvaltuutettuna toimiva Ossi Tiihonen oli ensimmäinen, joka ilmoittautui Perussuomalaisten rp:n puheenjohtajavaaliin elokuussa 2021 Seinäjoella järjestettävässä puoluekokouksessa.  

Tiihosen mukaan Perussuomalaisen puolueen johdon linja ei ole vastannut todellisuutta viimeisen vuoden aikana suhteessa väitettyyn koronaepidemiaan tai asiaan kytkeytyy myös taktikointia kuntavaalien takia. Asia on liian suuri ja vaarallinen taktikoitavaksi, sanoo Tiihonen. 

Tiihonen kirjoittaa: 

Mitkään luvut eivät osoita, että menossa olisi tavanomaista influenssaa vaarallisempi tauti, vaikka media ja valtiojohto päivittäin paniikkia luovatkin. Varsin tavallista virusta käytetään kansalaisten alistamiseen perusteetta. 

Tiihonen painottaa, että kaikki rajoitukset on purettava välittömästi. 

Rajoitukset aiheuttavat muiden sairauksien hoidon viivästymisiä ja peruuntumisia, jotka tulevat väistämättä aiheuttamaan paljon kuolonuhreja, sekä yritysten konkursseja, työpaikkojen ja toimeentulon menetyksiä sadoille tuhansille ihmisille. Tämän lisäksi rokotuksista seuranneiden haittailmoitusten suuri määrä osoittaa, että vakavia haittoja, kuolema mukaan lukien, tulee olemaan valtavasti, mikäli rokotuksia jatketaan suunnitellusti. 

Ossi Tiihonen ilmoittaa pyrkineensä puheenjohtajaksi saattaakseen koko asian keskusteluun puolueen sisällä ja myös kansallisella tasolla, sekä muuttaakseni puolueen linjaa asiassa. 

 -Omatuntoni ei salli vaikenemista näin vakavassa asiassa. Koen velvollisuudekseni yrittää vaikuttaa asiaan, vakuuttaa Tiihonen. 

Lisäksi Tiihonen kirjoittaa, että EU-asioissa PS:n linjaa on muutettava kriittisemmäksi. Hänen mukaansa on täysin selvää, että EU on kehittymässä hirmuvallan suuntaan? Aivan viime aikoina saatujen tietojen mukaan on  olemassa suunnitelmat EU-laajuisesta rokotuskortista ja sananvapauden lisätukahduttamisesta ’vihapuhelakien’ avulla, mitkä ovat osoituksia   kauhistuttavammasta suunnasta. Niin sanottu EU-elvytyspaketti kertoo myös kouriintuntuvalla tavalla, miten meitä suomalaisia kupataan, mikäli emme asetu vastarintaan. Tiihosen näkemyksenä on, että Euroopan unionista on viisainta erota ja käydä kauppaa sopimusten perusteella kuten esimerkiksi Norja tai Sveitsi tekevät.  

Koronahuijaus ja vastaavasti esimerkiksi ilmastohuijaus ovat molemmat vain osia punavihreiden yrityksistä ohjata yhteiskuntaa haluamaansa tulevaisuuteen, jossa meitä odottaa teknologian mahdollistama, vapaudet hävittävä kontrollikoneisto. Punavihreät ottavat tyypillisesti jonkin luonnollisen asian ja kehittävät sen ympärille valheellisen tarinan, jolla ihmisiä saadaan peloteltua ja hallittua. Perussuomalaisten ei pidä uskoa punavihreiden valheita, vaan perustaa linjansa todellisuuteen, ilmoittaa Ossi Tiihonen. 

Kaikilla Perussuomalaisen puolueen jäsenillä on mahdollisuus äänestää enemmistöpäätöksellä pidettävässä  puoluekokouksessa Seinäjoella 14.8. Kannattaa mennä äänestämään. 

Ossi Tiihonen pystyisi Halla-ahon jäljiltä muuttamaan puolueen suhdetta “koronakriisiin” terveellisemmäksi ja realistisemmaksi. Ossi Tiihonen voisi yrittää vaikuttaa siihen, että irrottautuisimme Euroopan unionin jäsenyydestä (Suomi ei ole edes EU:n laillinen jäsen), eroamiseksi euroalueen talous- ja rahaliitosta (EMU) eli eurosta, isäntäsopimuksen mitätöimistä ja NATO-jäsenyyden välttämistä. Perussuomalaisen puolueen linjan muutoksella voitaisiin ajatella vaikuttavan siihen, että Suomessa saataisiin itsenäinen talouspolitiikkaan, tällöin valtiolla olisi keskuspankki ja oikeus luoda itse velatonta omaa rahaa (Suomen markka), jota se käyttäisi korottomasti investointeihin. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Halla-aho luopuu puolueensa puheenjohtajuudesta – Politiikka – Maaseudun Tulevaisuus 

Perussuomalaisten Jussi Halla-aho: Suomi ei ole EU:ssa seurassa, ”jossa sen omien etujensa takia kannattaisi olla” | Yle Uutiset | yle.fi 

Analyysi: Halla-aho kasvatti muskelit ja luopuu, jotta perussuomalaiset pääsisi uudelleen hallitukseen (iltalehti.fi) 

Kuntajytky jäi näkemättä, vaikka perussuomalaiset oli suurin voittaja ja otti ykköspaikan kuudessa kunnassa | Yle Uutiset | yle.fi 

PS:n jättänyt Arja Juvonen: Päätös puolueesta ehkä jo viikon sisällä – ”Tarjouksia on tullut” – Kotimaa – Ilta-Sanomat 

Ilmoittaudun mukaan Perussuomalaiset rp:n puheenjohtajakisaan – Ossi Tiihonen 

33 kommenttia

 1. Ossi Tiihonen on parasta mitä Suomelle on tapahtunut pitkään aikaan.

  Lisäksi oma uskomukseni on se, että lasten rokottamisista tullaan perääntymään ja siihen vaikuttaa aika paljon se, että Ossi monien uiden ohella on tehnyt asiasta tutkintapyynnön poliisille.

  Tiihonen myöskin toisi oman uskomukseni mukaan erilaisen tavan toimia politiikassa ja luulen, että moni asia menisi paremmaksi jos alkaisimme toimia Ossin ehdottamilla tavoilla.

  Perussuomalaiset ite tekevät tuon päätöksen kuka heidän puheenjohtajansa on, mutta minusta Ossi olisi kyllä semmoinen tuore ja raikas vaihtoehto joka voisi tehdä puolueesta nykyistä isomman.

  Ja kuka muka ei rakasta altavastaajia jotka toimivat oikein ja joita vastaan muu maailma on perusteetta?

  Tiihosen valinta puheenjohtajaksi olisi myöskin valtamedialle tärkeä oppinunti. Media ei määrää eikä päätä siitä miten asiat tapahtuvat…ihmiset ja yksilöt tuon päätöksen tekevät.

  Plusääni(20)Miinusääni(3)
 2. Riikka Purra on vasta 2016 loikannut vihreistä persuihin. Aika mielenkiintoista, jos tuolla taustalla pääsee persujen johtoon. Tuntuu siltä, että PS-puoluetta on johtanut sionistielitisti Soinin jälkeen ”vihervassarien” myyrä. Globalistielitistejä siis kuitenkin

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
 3. OSSI TIIHONEN ON SANANSA MITTAINEN MIES
  Ossi Tiihonen on ainoa, joka voi muuttaa perussuomalaisen puolueen linjan realistisemmaksi vastustaen EU:ta, korona- ja ilmastohuijausta. Tiihonen voisi kääntää perussuomalaiset siitä linjasta, jonka Nato-ja EU-myönteinen Jussi Halla-aho on luonut. Myös äärimmäisen tärkeän koronahuijauksen paljastaminen voisi alkaa eduskunnassa perussuomalaisten toimesta. Nyt Suomi on kulkemassa kohti tuhoa, joten kaikki keinot on otettava käyttöön. Suomen on irrottauduttava EU:sta, koska sopimus oli laiton ja perustuslain vastainen. Irrottautumiseen riittää pelkkä ilmoittaminen EU:lle à la Jaana Kavonius. Ossi Tiihonen on osoittautunut taitavaksi kansalaisaktivistiksi, joka pystyisi nostamaan perussuomalaiset todelliseksi vaihtoehdoksi puoluekurin nujertamille EU:ta kumartaville puolueille. Nyt kaikki itsenäisesti ajattelevat perussuomalaiset elokuun 14. puoluekokoukseen Seinäjoelle äänestämään Ossi Tiihosta! Älä unohda ilmoittautua heinäkuun puoliväliin mennessä! LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(16)Miinusääni(4)
 4. Korona on ollut iso paljastaja, johon reagoinnin avulla voi hahmottaa suomalaisen puoluekentän tilannetta. Perussuomalaiset ovat vastustaneet Suomen omaleimaisuuden tuhoamista globohomo-kulttuurivyörytyksen sekä ylimitoitetun maahanmuuton muodossa. Puolue on kuitenkin osoittanut velttoutta rotuun perustuvan etnisyyden puolustamissa. Puolue on torjunut etnonationalistisen puolustusohjelman ja tunnustaa että, kuka tahansa voi olla suomalainen, kunhan tuottaa kansantalouteen tuloja. Mutta rodun ja etnisyyden merkitystä ei voi unohtaa, jos tulijoita alkaa olla paljon. Myös suomalaisia etevämmät ja työelämässä tuottavammat ihmiset voivat lopulta syrjäyttää suomalaiset, koska kansamme on lukumääräisesti niin pieni ja lisääntyy huonosti globohomo-kulttuurivallankumouksen vuoksi. Itse olen etnonationalisti, koska ymmärrän matematiikka ja olen luonnonsuojelija tai harvinaisten lajien suojelija. Suomalaiset ovat maailman mittakaavassa erittäin harvinainen ja uhanalainen etnisyys. Me osaamme muodostaa toimivan ja miellyttävän valtion ellei sitä globalistien taholta rajusti sabotoitaisi. Tällä hetkellä globalismin murskaava vaikutus tulee meille lännestä ja tätä on pakko vastustaa eikä myötäillä ja tarttua vain kosmeettisiin epäkohtiin kuten Halla-Aho tekee.

  Korona on globalistien suunnittelema raju subversiivinen kampanja itsenäisten maiden ja kansojen alistamiseksi globaalin mittakaavan tyrannialle. Koronassa ei sallita mitään kansallisia erityismuotoja tehtaillun kriisin hoitamiseksi. Suomalaisten on vähä vähältä tuhottava oma kansalaisten oikeuksia ja vapauksia arvostanut tasa-arvoinen kulttuuri ja muodostettava koronan avulla hierarkkinen lääketieteellinen tyrannia, jossa kansalta on riisuttu sananvapaus, liikkumisen vapaus, oikeus ilmaista omia mielipiteitään ja lopulta oikeus määrätä omasta ruumiistaan ja sen lääkinnästä. Myös maskien järjetön pitkäaikainen puettaminen kansalle on osa tätä subversiivista prosessia. Persut ovat olleet heti alusta asti kannattamassa rajuja puuttumisia perusoikeuksiin ja heidän intonsa maskien pitoon ja rokottautumiseen globalistien mystisillä rokotteilla on huomattavan suuri. Puolueessa on paljon jopa pakkorokotusten ja erilaisten dystooppisten seurantajärjestelmien kannattajia. Tämänkään vuoksi en ole seurannut puolueen julkaisuja, kuten Suomen Uutisia, jossa järjen valo on ainakin koronassa sammunut kokonaan. Puolueen asiat eivät kiinnosta enkä usko, että sitä voidaan enää pelastaa globalistien ja sionistien kuolemansyleilystä. Koko roska joutaa kenties mennä, mutta tietenkin kannatan Tiihosta ja hänen harvalukuisia ymmärtäjiään puolueessa.

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 5. Jos valitsevat Halla-ahon seuraajaksi Purran tai vaikkapa jonkun muunkin naisen niin minä siirryn nukkuviin.
  Naisten poliittista näytöistä meillä on esimerkkinä arkadianmäellä kiljuva ämmälauma, joten jokainen tehköön omalla kohdallaan itse päätelmänsä.
  Lisäksi Purra ei vakuuta vaan sieltä tulee ne tunteet välillä esiin kun tulisi nojata ainoastaan faktoihin ja realiteetteihin.

  Plusääni(26)Miinusääni(2)
 6. Hyvä artikkeli joka paljastaa Halla-ahon todellisen johtajuus-strategian. Kuten Soinikin H on ollut pelkkä sionismin peesaaja eikä ole tehnyt mitään maamme itsenäistämiseksi ja irrottamiseksi Euroopan kalergisointi-hankkeesta. Pelkkä haittamaahanmuuton protestointi ei sitä ole.
  Mitään arvokasta Persut eivät H:n poistuessa menetä. Ehkä nyt jopa monien silmät avautuvat kun H:n kataluus paljastuu heille.
  Se että pystyvätkö Persut vihdoin viimein muuhunkin kuin olemaan kontrolloitu oppositio jää nähtäväksi. Asia ratkeaa seuraavassa puoluekokouksessa kun uusi johto valitaan.
  Puoluepolitiikassa on ikuinen ongelma siinä että vallanhaluisimmat ja omia etujaan ajavat pyrkivät johtoon keinoja kaihtamatta. Kansan huijaaminen on sallittua. Olisi mahtavaa nähdä se päivä että jotain muutakin voi olla ja jos se nyt toteutuisi Persujen kohdalla niin se voisi taata menestyksen huijaukseen kyllästyneelle kansalle.
  Ennen kaikkea toivoisi Persujen ymmärtävän että Soinin ja Halla-ahon viitoittama sionismin polku on koluttu loppuun eikä tulevaisuutta pidä rakentaa globalistien eu- ja natomafian varaan.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Halla-ahossa on kuitenkin mielekkyyttä. Hän tajuaa, että 2 kautta puheenjohtajana vaikuttaa ja on syytä siirtyä syrjään ellei ole täysin korvaamaton. Sitä ei monikaan tajua. Kekkonen tajusi sen, jos hän jää syrjään Suomella menee huonosti. Siksi hän oli poikkeuksellisesti presidentti kunnes terveys romahti.

   Halla-aho varmaan huomasi itsekin alkaneensa kuunnella valtamedian mielipiteita ja toimia niiden mukaisesti. Hankamäen terävän kirjan ”totuus kiihottaa” sensurointi on Halla-ahon paha virhe. Sensuuuri-sanan sijaan hän käytti termiä ennakkovalvonta ei toiminut. Kirjaa olisi pitänyt ehdottomasti puolustaa, vaikka se onkin monelle vaikeatajuista luettavaa, josta syystä syntyi väärinkäsityksiä. Näissä valtamedia mellasti ja kirja on toistaiseksi piilotettu suomalaisilta. Totuus kun kiihottaa.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
  2. Persujen pitäisi ymmärtää että EU vie meitä kohti kalergisoitua Eurooppaa. Meille se tietää Ruotsin kohtaloa. Italian ja Kreikan kautta lappaa koko ajan Afrikasta ja Lähi-idästä ’pakolaisia’ Eurooppaan. Se kuuluu globalistien ja korporaatioeliitin nwo-agendaan. Nato käy sionistien kanssa suur-Israel-sotaa Lähi-idässä joka tuottaa pakolaisia ja kuljetusalukset rahtaavat niitä Eurooppaan. Hyvä bisnes?
   https://www.darkmoon.me/2021/why-countries-collapse/#more-156417

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
   1. Persuilla ja muillakin keskusta-oikeistolaisilla tuntuisi olevan käsitys, että EU:sta voi noukkia hyödyt kuin rusinat pullasta ilman sen tuottamia haittoja, kuten juutalais-kommunistista kansojen sekoituspolitiikkaa tai kuten koronassa ja ilmastopaniikissa ollaan jo nähty, orwellilaista dystooppista poliisivaltiomallia. Persut ja kepulaiset eivät vallankiimassaan halua nähdä EU:n totalitaristista luonnetta. Jopa sellainen puolue kuin Kristillisdemokraatit väheksyy EU:n vaaroja, vaikka monet kristityt ymmärtävät selkeästi sen, että EU on ilmetty osa Ilmestyskirjan Pedon valtakuntaa. Pedon merkinkin tämä Babylon on jo ehtinyt lanseeraamaan terveyspassin muodossa. Tämän on Suomen jumalankieltäjähallinto ottanut riemumielin vastaan ja pyrkii sillä blokkaamaan ulos yhteiskunnasta kaikki kristityt tai kaikki Jumalaa pelkäävät, jotka eivät rokotetta ota. Tietenkään ei tarvitse olla uskova nähdäkseen EU:n petoluonteen ja sen yhteyden varhaisempiin kommunistisiin hirmuvaltioluomuksiin. EU:ssa voi nähdä myös fasistisen järjestelmän huonoimmat piirteet, koska EU:ssa suuryhtiöt ja julkinen valta pyrkivät liittoutumaan keskenään ja pakottamaan kaikki Euroopan kansat niiden rautaiseen yhteishallintaan. Tätä fasismia ei kuitenkaan ajeta suoraan, vaan kehitellään aina vain uusia kriisejä, joiden verukkeella vallan keskittämistä viedään eteenpäin. Median suorittaman aivopesun avulla iso osa kansaa saadaan kannattamaan keskitetyn hirmuvallan muodostamista.

    EU uhkaa meitä kansojen sekoittamisella ja ilmastoperusteisella tyrannialla, jossa kaikkea resurssien käyttöä tullaan valvomaan ja rajoittamaan neuroottisesti ’Internet of Things’-teknologian avulla. Suomessakin pitää muka säästää vettä, vaikka meillä on satatuhatta järveä, runsaasti vetisiä soita, tuoreet kosteat metsät ja vesi pursuaa ulos joka paikasta, kun vähän maata kuopaisee.

    Koronatyrannia menee näistäkin ohi ja uhkaa toteuttaa sotarikoksen meitä vastaan uskomattomalla röyhkeydellä, joka ikävä kyllä saa runsaasti voimaa aivopestyn ja pelotellun kansanosan alistuessa kyselemättä sen määräyksiin.

    Plusääni(7)Miinusääni(1)
 7. PERSUJEN TÄRKEYS
  Perussuomalaiset ovat eduskunnan toiseksi suurin puolue, joten on mitä tärkeintä saada se käännetyksi isänmaalliseksi voimaksi globalismia vastaan. Tämä voi tapahtua vain uuden puheenjohtajan avulla. Ja ainoa sellainen on Ossi Tiihonen, jonka johdolla voitaisiin aloittaa ero EU:sta ja eurosta sekä johdonmukainen korona- ja ilmastohuijauksen vastainen taistelu eduskunnassa. En tiedä toista henkilöä, joka sopisi tähän tehtävään. Myös Jaana Kavoniuksen aloittamat valtiopetosjutut vaatisivat kymmenen kansanedustajaa syytteen nostamiseksi perustuslakivaliokunnassa. Lisäksi perussuomalaisissa on paljon rehellisiä ja isänmaallisia ihmisiä, jotka mielellään lähtisivät puhdistamaan virkamafiaa ja kannattamaan eroa EU:sta ja eurosta. Muut puolueet ovat lukuunottamatta kristillis-demokraatteja myös erittäin EU-myönteisiä ja vievät Suomea kohti EU-liittovaltiota. Jos Riikka Purra valitaan puheenjohtajaksi, niin peli on menetetty. Siis jokainen isämaallinen perussuomalainen Seinäjoelle 14.8. äänestämään Ossia! Älä unohda ilmoittautumista! Kyseessä voi olla jopa Suomen historiaan vaikuttava puoluekokous! LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 8. (tässä olisi jutun ainesta magneettimedialle…)

  https://www.facebook.com/groups/SuoraDemokratia/posts/4691769500837412/?__cft__%5B0%5D=AZVdyfeds8eoOcLxGVhds1DKs6z_syNr6tx06pFrYw_frK6NM-ysRbcpYJoOY7MNzynkl08bIUvvDOE65m8XzRlZQJw_nF19YhRPbfsFHjUkoD12D4k16J7-UJjKMVE-wmssok9sORDWR6EWg-4gnGT5VBBTObFCj4SmBvXXx2w6FoZgHtzYq7D1ERF4pTrxNjviMHHy_LiDMvN6BRXTAvNv&__tn__=%2CO%2CP-R

  En tiedä toimiiko tuo linkki, mutta yritän lainata sieltä tekstiä tähän alle:

  Maailman Talousfoorumi – ”Haluamme Massamurhata vähintään 4 MILJARDIA Ihmistä!”

  Klaus Schwab on Maailman Talousfoorumin perustaja sekä johtaja. Siksi kaikki mitä Klaus Schwab kirjoittaa kirjassaan, on myös hänen Talousfooruminsa agendaa.
  Koska Sanna Marin on Klaus Schwabin oppilas ja kuuliainen palvelija maailman muuttamisessa toisenlaiseksi, on perusteltua väittää että myös Sanna Marin haluaa samaa kuin Great Reset -kirjan kirjoittaja. Hänet pitäisi laittaa seinää vasten ja kysyä onko tosiasioiden valossa yhä halukas ottamaan neuvoja Klausilta vaikka siitä miten toimialoja kuritetaan, ja Suomen vanhusten- ja terveydenhuoltoa rakennetaan?
  Great Reset on tapahtumassa – he jotka sanovat että ei haittaa – he eivät ole lukeneet Maailman Talousfoorumin Perustajan ja Johtajan kirjaa. EIvätkä tajua sitä että koko Suomen Hallitus on samaa mieltä tuon kirjan sisällön kanssa. Suomennan pätkän tähän.
  Miettikää, miksi miljardien ihmisten hävittämistä monella erittäin kiduttavalla tavalla tahtova taho haluaisi meille mitään hyvää?
  Miksi mennä piikille kun sitä tarjoavat maailman kovaäänisimmät ja helvetillisimmät eugenistit kuten Klaus Schwab ja Bill Gates?
  Huomaa että lainauksen (kirjalainaus alla) ensimmäisen lauseen sisältö voi olla totta jo tulevana syksynä – ilman että kuvioissa mukana oleva valtamedia siitä inahtaakaan. Kertoisivat vain ”kauheasta uudesta variantista joka niittää kansaa”.
  Vaihtoehtomediat halutaan pois tutkimasta ja kertomasta. Olisiko tässä TARPEEKSI SUURI MOTIIVI vaientaa kaikki soraäänet?
  KLAUS SCHWAB KIRJASSAAN THE GREAT RESET:
  ”Vanhusten ja kuolemaan johtavaa sairautta potevien tappaminen (eutanasia) tulee olemaan pakollista… …Ainakin 4 miljardia ”hyödytöntä syöjää” hävitetään maan päältä vuoteen 2050 mennessä. Se saadaan aikaan erinäisillä sodilla, nopeasti ihmisiä lahtaavilla suunnitelluilla epidemioilla, sairauksilla ja nälänhädän avulla. Ensikädessä valkoihoisten kansojen ruoansaanti ja muut hyödykkeet pidetään minimitasolla, ja sitten samaa tehdään muille roduille. Tämä ei koske eliittiä.
  Teurastamme Kanadan, Euroopan ja USA:n väestöä nopeammin kuin muita kansoja, kunnes maailman väkiluku saavuttaa paremmin hallinnoitavan 1 miljardin määrän. Puolet näistä olisivat Kiinasta ja Japanista, koska näitä kansoja on tyrannisoitu vuosisatoja, ja ovat tottuneet tottelemaan auktoriteetteja ilman vastalauseita. Ajoittain saapuu synteettistä nälänhätää yms, jotta ihmiset muistaisivat että heidän olemassaolonsa on 300-Komitean armolahjoista riippuvainen..”
  Lähde, kuvakaappaus kirjasta: https://t.me/mrn_death/8323
  Tässä akateemisempaa analyysia Great Reset -toimenpiteiden raiskaamasta Uudesta Maailmasta (korvaa PISTE pistemerkillä):
  researchgatePISTEnet/publication/349053370_The_Great_Reset_Restratification_for_lives_livelihoods_and_the_planet

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
  1. ”Klasu-sedän” esittämät ajatukset eivät ole hourailuja, vaan agenda on jo pitkällä toteutusvaiheessa ellei peräti loppusuoralla. Rokotteen vaikutusta voidaan tehostaa 5G-verkkosignaalien avulla ja syy laitetaan uuden virusmuodon piikkin. Vaihtoehtoisen totuuden pääsy julkisuuteen estetään, koska Internet-verkko ajetaan ainakin osittain alas sitä myötä, kun WEF:n organisoima laaja kyberturvallisuusharjoitus Polygon 2021 pääsee vauhtiin.

   Yllä lainattu teksti selittää myös sen, miksi globalistinen eliitti vihaa erityisesti valkoista rotua ja suosii itäisiä tottelevaisempia rotuja, jotka ovat kuitenkin riittävän älykkäitä palvellakseen eliittiä. Itselläni ei ole koskaan ollut vaikeuksia hahmottaa eliitin psykopaattista luonnetta. Sen armoton ja kyyninen ihmisviha ilmenee jo varsin alhaisella pikkupäällikkötasolla. Psyko- ja sosiopaateilla on mielipuolinen halu puuttua toisten ihmisten elämään. Heille on täysin mahdoton ajatus jättää toiset ihmiset rauhaan. Ikävä kyllä on myös paljon ihmisiä, jotka haluavat ajautua näiden ihmisten orjuuteen kaikenlaisen elintasorihkaman ja -helyn houkuttelemina. Todettakoon kuitenkin kaikki isorikkaat eivät ole psykopaatteja ja osa on rikastunut aivan omilla ansioillaan tai pystyvät työllistämään ihmisiä reiluin ehdoin. Mutta Davosin porukkaan kavunneet isorikkaat ja heidän poliittiset avustajansa ovat kaikki järjestään mielisairaita hulluja ja Bond-filmien superroistojen veroisia megalomaanikkoja.

   Suurin osa ihmisistä elää hiljaisessa epätoivossa ja kuvittelee, että heille sallitaan rauhallinen pieni elämä, kunhan se tottelee ylempiään kuvitellen, että kaikkea ylätasolla hallitseva psykopaattinen eliitti jättää heidät rauhaan. Järkyttävän suuri osa uskoo yhä, että keskeiset instituutiot ml. valtamediat ajattelevat heidän parastaan. Ehkä näin olikin vielä 20-30 vuotta sitten. Kaikki muuttui kuitenkin 1990-luvulla, jolloin globalistinen eliitti pääsi toden teolla vauhtiin. Pohjoismaiset hyvinvointivaltiot ovat aina olleet heille suuri vihan kohde, koska ne vierastavat elitististä ajattelua ja sallivat miltei kaikille kansalaisilleen vapautta ja materiaalista hyvinvointia. Pääkohde on kuitenkin ollut USA, jossa on elänyt suuri valkoinen poliittisesta vapaudesta ja materiaalisesta hyvinvoinnista nauttinut väestö. USA:n tuhoaminen onkin nykyään jo hyvin pitkällä. Jos ja kun USA ja sen valkoinen konservatiivinen väestö kaatuu, ovat valkoisen rodun päivät luetut muuallakin joitakin Itä-Europan osia lukuunottamatta.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
   1. Päivällä kävin ostarin Subissa syömässä ja kuulin kuinka parikymppiset ”patonkitytöt” eli myyjät juttelivat ja kehuskelivat toisilleen kuinka käyvät huomenna ottamassa korona ”rokotteen” (suomeksi kokeellisen geeniterapiahoidon). Tuntuivat olevan innoissaan. Keskivertosuomalaisen älykkyys tuntuu olevan sillä tasolla että kuunnellaan mitä isoveli ruudussa tai lööpeissä sanoo ja tehdään just eikä melkeen vaikka aivan pienen järjenkäytön ja tutkimisen avulla selviäisi kuinka vaarallisesta kamasta on kyse. Sääli. Voi vain toivoa että Suomeen saapunut erä olisi placeboa.

    Plusääni(4)Miinusääni(1)
    1. Rokote ei ole suoraan supervaarallinen, koska siihen kuolleita tai vakavia sivuoireita saaneita on edelleen suhteellisesti melko vähän. Perusongelma kuitenkin on että, riskit vastaan hyödyt -suhde heikkenee nopeasti, kun puhutaan alle 65 vuotiaasta väestöstä. Mitä nuorempia tai perusterveempiä ollaan, sitä vähemmän tarvetta rokotteelle on. Nuori elimistö ja sen immuunipuolustus toimii tehokkaasti ja siten riski erilaisiin autoimmuunireaktioihin on suuri. Pitkäaikaisvaikutuksia ei ole selvitetty ja rokotteet ovat vasta kliinisessä kokeiluvaiheessa. Kaiken lisäksi rokotteet on suuniteltu lievittämään vain oireita eivätkä ne ehkäise hyvin uusien virusmuotojen muodostumista ja tai viruksen leviämistä edelleen (”shedding”). Rokote on kehno siinä perustehtävässä, mihin sen väitetään kykenevän eli epidemian leviämisen ehkäisyssä. Laumaimmuniteettiin pyrkiminen nykyisen rokotemuodon avulla on surkeaa ja vahingollista puoskarointia ja ilmeisesti vain pitkittää ”plandemiaa”, mikä lienee sen yksi poliittinen tarkoitus onkin.

     Suurin ongelma rokotekampanjassa on median, terveysviranomaisten, poliittisten päättäjien ja yritysvaikuttajien ottama fanaattinen ja täysin yksipuolinen asenne experimental rokotteen miltei pakottamiseksi (”coercion”) kaikille. Media ja terveysviranomaiset ovat alkaneet erittäin aggressiivisesti markkinoida lääkettä, jolle ei ole edes tavanomaista myyntilupaa, koska kaikkia riskejä ei ole selvitetty. Kaikkein pahinta on vasta-aiheiden totaalinen sensurointi pois julkisuudesta. Myös täysin pätevien ja rokotemyönteisten asiantuntijoiden kriittiset äänet massarokotuksia ja nuorten rokotuksia vastaan poistetaan kaikista valtavirran medioista kyselemättä. Median toiminta on rikollista ja rikkoo kaikkia keskeisiä ja vakiintuneita bioalan eettisiä sääntöjä kuten Nürnbergin koodisto, Helsingin päätösasiakirjat (”Helsinki Accords”), YK:n omat asiakirjat. Myös erinäiset terveyspassisuunnitelmat ovat täysin epäeettisiä ja rikkovat monia keskeisiä ihmisoikeusperiaatteita. On hämmästyttävää, että ihmisoikeuksista valtavaa meteliä pitävä vihervasemmisto on täysin sokea tässä asiassa.

     Vaikutusvaltaisten tahojen fanatismi asiassa aiheuttaa sen, että epäkriittinen ja luottavainen väestö ottaa turhaan rokotteen, jonka riskit ovat selvästi hyötyjä suuremmat. Erityisen huolestunut voi olla nuoremman väestön lisääntymiskyvyn puolesta. Kriittinen väestön osa puolestaan menettää lopunkin luottamuksensa keskeisiin vaikuttajiin ja auktoriteetteihin. Valtamedian kohdalla tämä on täysin perusteltua. Ei tarvitse olla foliohattu havaitakseen rokotefanaatikkojen aiheuttaman valtavan ongelman tässä asiassa. Myöskään ei voida sulkea pois teoriaa siitä, että taustalla on todellakin depopulaatiosuunnitelman kiireellinen läpivienti. Siksi bioteettisestä säännöstöstä tai terveestä järjestä ei välitetä.

     Plusääni(2)Miinusääni(3)
     1. Rokote on tappopiikki. Osa kuolee nopeasti, loput viiveellä. Asiantuntijat sanovat että suurin osa rokotetuista kuolee 3 vuoden sisällä. Pfizerin entinen johtaja ja rokotekehittelijä sanoo että pari vuotta voi olla maksimiaika. Mitä useampi tehostepiikki, sitä nopeampi kuolema.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Jos halutaan ajatella väestön harvennusta ja vaikka Georgian Guidestonesien ihannelukemaa väestön määrästä, niin sellaista tuskin on saavutettavissa suoraan tappavalla piikillä. Sisältää se ainakin valtavan riskin siitä, että kun raatoja on läjässä se ensimmäinen 100.000.000 niin kansalaiset saattavat alkaa epäillä piikkien turvallisuutta hieman laajemminkin. Tuosta on vielä pitkä matka ja oletettavasti monta piikkkierrosta isompiin määriin.

      Rohkenen väittää että ainoa keino todella suureen harvennukseen kulkee ainostaan valtavan joukkosteriloinnin ja ajan kulumisen kautta. Aikaahan näillä paholaisilla on ollut aina ja juonia on punottu pitkäpiimäisesti ennenkin.

      Tässä ei se haettu lopputulos tule esiin kuin vasta muutaman vuosikymmenen jälkeen syntymättöminä ihmisinä. Ensimmäisten 5 vuoden aikana ihmetellään ainoastaan joka puolella ihmisten kollektiivista syntyvyyden laskua maasta riippumatta, piikkiä otetaan kausittaisten koronauutisten valistamana ja ikäihmisiä tippuu hänniltä tasaisen tappavaan tahtiin koronaan tai muuten vaan. Sitten kun yksi kokonainen ”synnyttämätön” sukupolvi on käyty läpi, asiaan vasta herätään. Ja silloin on myöhäistä.

      Toki ”taudin kuvaan” kuuluu koko ajan myös kuolemat, joita selitetään korona-kuolemina jotta narratiivi säilyy ja agenda etenee.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Se on juuri noin, varsinkin nuoret naiset ovat todella pahasti aivopestyjä. He uskovat aikalailla kaiken, mitä tv:stä näkee, radiosta kuulee ja sanomalehdistä lukevat. Tuntuu, että suomalaisilta on kadonnut kokonaan tietynlainen kriittisyys ja itsenäinen ajattelu. Eikö yhtään mietitytä, että ilman sitä kokeellista rokotettakin he ovat pärjänneet koko tämän ”pandemian” ajan, eli 1,5 vuotta varsin mainiosti?

     Plusääni(6)Miinusääni(1)
 9. https://nordicresistancemovement.org/andreas-johansson-on-the-absolute-state-of-britain-2/

  hyvä että nämä paska porukat hävitetään itse olen vihannut ihmisiä suurinta osaa jo yli kymmenen vuotta! Tässä asiassa jutkut ovat täysin oikeassa! Ja olen yrittänyt puhua tutuille että kaikki ottavat rokotteen koska yksinkertaisesti vihaan heidän typeryyttään ja aivokuolleisuuttaan!!

  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=237313

  Suomalaisista 95% ovat puhdasta saastaa! Ja hyvä kun luonto säilyy näiltä saatanan kaupunkilaisilta jotka eivät edes osaa perata kalaa saati nylkeä eläintä ja sitten haukkuvat maanviljelijöitä lanta saappaiksi ja junteiksi! Maan viljelijät ovat älykkyys osamäärältään suomen parasta antia jos jotain kiinnostaa!!

  Plusääni(4)Miinusääni(6)
  1. Kuulostat Supon trollilta. Auktoriteettiuskoisuudessa ei ole mitään pahaa jos auktoriteetit olisivat luotettavia kuten terveessä yhteiskunnassa pitäisikin olla. Jokaisen ihmisen ei voi olettaa opiskelevan jokaisen alan asiantuntijaksi ja kyseenalaistavan kaikkea. Sellainen yhteiskunta ei toimi.

   Maailmassa on kolmen, tai ehkä neljän, kaltaisia ihmisiä. Lampaita, hyviä paimenia ja susia. Hyvien paimenten tehtävä on johdattaa lampaita hyvään suuntaan rakkaudella ja suojella heitä susilta. Sitten on ehkä vuohien joukko joka jää moraalisena nautrina siihen väliin joka ei usko kuin itseään. Nyt on meneillään lampaiden tappaminen ja ehkä vuohien ja susien jäljelle jättö. Ei kansallissosialismiin kuulu massojen vihaaminen.

   Hitlerinkin suosio mahdollistui auktoriteettiuskoisten lampaiden ansiosta kun he vihdoin saivat hyvän paimenen johtamaan heitä hyvään suuntaan. Silloin tapahtui ihmeitä ja siitä tuli hyvä yhteiskunta joka ei olisi mahdollistunut jos kaikki olisivat uskoneet vain itseään ja omia oikkujaan ja kyseenalaistaneet kaiken ja vihanneet ”lampaita”.

   Nyt (((eliitti))) suoltaa rappioroskaa joka tuutista ja sitten halveksii ihmisiä jotka siihen lankeavat. Heillä olisi kaikki valta jalostaa ihmisiä korkeammalle tasolle, eikä alaspäin. Mutta kun he itse ovat alhaisinta saastaa niin eivät voi muitakaan ylemmäs nostaa. Näin myös maailman älykkäin mies Christopher Langan sanoi hiljattain.

   https://www.partisaani.com/news/replacement/2021/06/23/maailman-alykkain-mies-kommentoi-rokotteita-ja-valtaeliitin-toimintaa/

   Plusääni(3)Miinusääni(3)
 10. SANNA MARIN OTTAA KÄSKYT WEF:LTÄ
  Kuinka muuten voi ymmärtää, että esim. flunssan testaamiseen on varattu tälle vuodelle 1,4 miljardia euroa! Tällä rahalla olisi voitu pelastaa satoja henkiä muussa terveydenhoidossa. Sanna Marin on pahinta mahdollista lajia isänmaanpetturi, joka tulee asettaa syytteeseen valtiopetoksesta. Marinin hallitus on Suomen historian surkein ja viemässä koko valtakuntaa tuhoon WEF:n ohjauksella. Myös Annika Saarikko on WEF:n kätyri. Myös koko EU:n komissio on WEF:n orja. WEF puolestaan saa ohjauksensa Rothschildeilta ja Rockefellereiltä eli suoraan Siionin Viisailta. Suomessa tarvitaan vallankumous puhdistamaan johto isänmaanpettureista. Tämä vallankumous on jo alkanut juristi Jaana Kavoniuksen ja oikeusturvakeskuksen toimesta. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 11. Otsikko on väärä – artikkeli on monipuolinen ja valaiseva.

  Koska Persujen jäsenet (ja muut kandidaatit) eivät ole olleet halukkaita vaihtamaan globalisti Halla-aho pois valtaistuimelta – niin ei myöskään puolueella ole mitään syytä olla olemassa. Persujäsenet ovat yksinkertaisesti olleet tyytyväisiä globalismiin.

  Yksi Ossi Tiihonen ei merkitse mitään – tuskin tulee edes valituksi. Riikka Purra on suurin suosikki – ja silloin persujäsenet saavat lisää globalismia.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 12. Tiihonen vaikuttaa järkevältä kaverilta. Hallis on/oli hyvä älykkö paneeleissa ja haastatteluissa ja todella sääli että ottaa hatkat. Vaikka hänellä on omat ”jutsku-juttunsa” niin hän on kuitenkin pystynyt artikuloimaan mamu-kriittisyyden kansankielisesti ja älykkäästi. Ei voi olettaa että persut pystyisivät ottamaan ”kaikki heti poikki”-linjan ilman että siitä tulisi massiivisia vastatoimia ja ”rasismi-huutelua”. Vaikka on kiire ja Suomi mamuttuu hirvittävää vauhtia niin pakko yrittää pitää lehdistö ja muut isänmaanpetturi-kokkareet jokseenkin aisoissa, sillä muuten hallitusyhteistyöpuolueita ei ikinä synny. Orpon omien sanojenmukaan PS:hän oli ”ihmisvastainen puolue” jonka kanssa ei voi tehdä hallitusyhteistyötä. PS ei voi muodostaa yksin hallitusta. Paska järjestelmä mutta pakko on vähän myötäillä maanpettureitakin jotta saataisiin edes vähän estettyä muslimisaatiota. Ainoa oikea vaihtoehtohan olisi passittaa kaikki läpsykät takaisin sinne missä pippurikaan ei kasva mutta jos niitä nyt ei ainakaan lisää haalittaisi.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. OSSI TIIHONEN OLISI PELASTUS
  Nimimerkki Analyysi: ”Yksi Ossi Tiihonen ei merkitse mitään – tuskin tulee edes valituksi.” Tämä ei pidä paikkaansa. Yksi hyvä johtaja voi muuttaa koko puolueen linjan. Perussuomalaisista suuri osa on valheellisen valtamedian huijaamaa, kuten suurin osa kansastakin. Nyt kuitenkin oikealla tiedottamisella perussuomalaiset saataisiin ymmärtämään, mistä koronahuijauksessa, ilmastohuijauksessa ja globalismissa on todella kysymys. Ossi Tiihonen keräisi ympärilleen tällaiset valveutuneet perussuomalaiset, jotka puolestaan voisivat vaikuttaa koko maan politiikkaan. Tällainen mahdollisuus sisältyy Ossi Tiihosen valintaan. Eduskunnassa olisi silloin Ano Turtiaisen lisäksi monta EU:n ja globalismin vastustajaa. Oikea tiedottaminen on kaiken salaisuus; valtamedia on globalismin ja liittovaltio EU:n kannattaja, joka tarvitsee vastavoiman. Pelkät vaihtoehtomediat eivät riitä, vaan myös eduskunnassa tulee globalismin vastustajilla olla edustajat. Nyt käydään massiivista informaatiosotaa. Mahtava Maailman Talousfoorumi (WEF) tuputtaa sairaita aatteitaan massiivisesti joka tuutista. 95 % Suomen kansasta uskoo niitä. Mutta vallankumous on ovella ja nimenomaan tiedon vallankumous. Vaihtoehtomediat paljastavat globalismin valheet, mutta tarvitsevat avukseen myös poliitikkoja. Totuudella on kuitenkin voima, joka tuhoaa valheen. Koronahuijaus on synnyttänyt voimakkaan kansanosan, joka ei niele globalismin valheita. Kansallismieliset nostavat päätään useissa valtioissa ennen näkemättömällä voimalla. Kyseessä on koko planeettaa koskeva vallankumous. Globalismin päämääränä on diktatuuri, jossa ihmisistä tehdään pienen eliitin orjia. EU on alistettu täysin globalismille. Viime kädessä globalismia johtaa pieni elitistiryhmä Siionin Viisaat, jonka olemassaoloa tuskin kukaan uskaltaa paljastaa peläten leimautumista antisemitistiksi. Mutta ilman Siionin Viisaita ja sen johtamaa vapaamuurarijärjestöä ei globalismia voi täysin ymmärtää. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Ei, puolue on täysin pihalla kaikesta. Ossi Tiihonen on jo nyt tehnyt paljon hyvää mutta oudolta vaikuttaa vaalivideo, se vaikuttaa rahaväen tekosilta. Näyttää ja kuulostaa liian hyvältä, liturgiselta. Sanahelinältä.

   Oli miten Oli, niin väsynyt persupakka tuskin edes tajuaa Ossi Tiihosen jutuista mitään, nehän tukee täysin Riikka Purran viherstalinismia. Ja koronatotalitarismia.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
  2. Jussi Halla-aho on tehnyt paljon töitä puolueen hajoittamiseksi.

   Persukenttä ei reagoi ollenkaan siihen että feikkimediassa puhutaan nationalismista ja demokratiasta vaikka puolueen johto avoimesti kannattaa globalismia erilaisissa tilanteissa ja äänestyksissä niinkuin artikkeli kertoo. Kreikkaan piti saada tankkeja kadulla tukahduttaan demokratiaa, sanaakaan ei Jussi sanonut kun 2016 kun persut olivat mukana työntämässä rahaa Kreikkaan – vastoin Kreikan kansanäänestystä. 2017 luvattiin Fixit-hankkeita – eipä vaan tullut – persukenttä elää edelleen uskossa, että Halla-aho on jotain hyvää Suomelle. EI, se on samanlainen vihollinen kuin muukin eduskunta (pl Turtiainen). Nuorisojengin futskut ja kaikki erilaiset kokonaisharkinnat siellä täällä jossa potkitaan jengiä pihalle, piirit ovat mädätettyjä ja pettureita joka paikassa.

   Kun persukenttä kannattaa omaa vihollista, ja vielä sitä ylistäen, puolue on menetetty forever.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 14. Kiina opettaa meitä miten menestytään

  XI Puts on Mao Suit and Flies Many Jets in Honor of 100 Years of 中国共产党
  ANDREW ANGLIN • JULY 2, 2021
  **Täytyy olla mukavaa elää maassa, jossa johtajat kannustavat sinua olemaan ylpeä rodustasi ja historiastasi.
  Sinun täytyy mennä Kiinaan ymmärtääksesi todella, että tämä on erittäin futuristinen yhteiskunta, jolla on valtava vauraus, kansallinen ylpeys ja tunne kansallisesta identiteetistä, sanoo AA upeassa artikkelissa.

  It must be nice to live in a country where your leaders encourage you to be proud of your race and history.
  You have to go to China to really understand that this is an ultra-futuristic society of tremendous wealth and prosperity, as well as national pride and sense of national identity.
  Obviously, China could not have undergone the massive project of modernization that they’ve undergone since the death of Mao if it was a communist system. Communism, as we are aware, leads to mass starvation and general doom.

  The Chinese system is called “Socialism with Chinese Characteristics.” The number one “Chinese characteristic” is “mercantilism,” which is basically the opposite of communism.
  **… Kiinalaista järjestelmää kutsutaan ”sosialismiksi, jossa on kiinalaisia ominaisuuksia”. Ykkös ”kiinalainen ominaisuus” on ”merkantilismi”, joka on pohjimmiltaan kommunismin vastakohta.
  As of right now, Xi Jinping is effectively the Emperor. There is really no difference between his role and the traditional role of the Emperor. He is following the Confucian ideal of “philosopher king,” even.

  ….You should remember this fact every time you see one of these assholes on TV saying “CHINESE COMMUNISM.” They are purposefully trying to confuse you by dragging up imagery of boogiemen from the 20th century.
  **…. Sinun tulisi muistaa tämä tosiasia joka kerta, kun näet yhden näistä kusipäästä televisiossa sanomassa ”KIINAN KOMMUNISMI”. He yrittävät tarkoituksellisesti hämmentää sinua levittämällä kuvia möröistä 1900-luvulta.
  https://www.unz.com/aanglin/xi-puts-on-mao-suit-and-flies-many-jets-in-honor-of-100-years-of/

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Meillä valtamedia tai aivopesumedia on aivopessyt kansan kiina-vastaiseksi. Siksi juuri kukaan ei ole kiinnostunut Kiinasta. Asenne on jo torjuva etukäteen ja ollaan tietävinään mitä ja mikä maa Kiina on.
   Asiantuntijoiden esittämät faktat ja maassa eläneiden näkemykset sivuutetaan ylimielisesti.
   Tyhmyydestähän se kertoo.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 15. Arja Juvonen on pahimpia globalisteja, hän mielellään juttelee mukavia, mutta jos häneltä kysyy yhdenkin liian vaikean kysymyksen, johon hänen pitäisi kertoa näkemyksensä selkeästi, hän pakenee keskustelusta. Ympäripyöreitä osaa kyllä jutella ja esittää kansallismielistä, mutta todellisuudessa hän on hyvin kaukana kansallismielisestä ihmisestä, eikä halua kommentoida juuta eikä jaata kiperiin kysymyksiin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 16. Jussi Halla-ahon kansallismielisyys ja ulkopoliittinen ajattelu puntarissa | Kolumni

  Reilut neljä vuotta kestäneen Jussi Halla-ahon PS:n puheenjohtajakauden saapuessa päätepisteeseensä on sopiva hetki arvioida, että minkälaisen perinnön Halla-aho perussuomalaisiin jättää. UMV-Lehdelle toimitetun kolumnin on kirjoittanut PS:n pitkäaikainen jäsen.
  https://mvlehti.net/2021/07/05/jussi-halla-ahon-kansallismielisyys-ja-ulkopoliittinen-ajattelu-puntarissa-kolumni/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jos ja kun Purra valitaan, niin mikään ei Perussuomalaisissa muutu. Emme saa toimivaa vastavoimaa transatlanttiselle länsiglobalismille, joka tällä hetkellä on vaarallisten The Great Reset-kampanjan ajajien komentovallassa. Halla-Aho on täysin jämähtänyt menneisyyteen, kun ei näe lännessä tätä ilmiötä. Suomen tulisi vastustaa rajua blokkiajattelua, joka palvelee vain globalistien etua. On ikävää, ettei taannoiseen puolueettomaan ja itsenäiseen asemaan edes haluta pyrkiä.

   Myös koronan suhteen PS jatkaa valtiovallan mielivaltaa kannattavalla linjalla ja on valmis uhraamaan suomalaiset globalistien ajamalle tyrannialle, joka onkin suora tie The Great Resettiin sekä YK:n Agenda 2030:een, molemmat dystooppisia ja täysin realistisia kauhukuvia. PS ei tietenkään aio vastustaa vääränlaista anti-humanistista digitalisaatiota ja sen tuottamaa lääkäri-poliisi-valtiomallia, vaan on itsekin innokkaasti mukana sen rakentamisessa. PS on aina halunnut kaventaa suomalaisten oikeuksia ja vapauksia, taannoin mm. terroristijahdin verukkeella. Koronassa PS on innokas liikkumisen ja kokoontumisen rajoittaja ja pakkorokottajia on puolueessa myös paljon. PS ei tiedä, että valtion politiikassa ei ole mitään tilapäistä, vaan jokainen poikkeustila tuo mukanaan pysyvän elementin oikeuksien ja vapauksien rajoittamisen suhteen. PS on täysin hampaaton globalistien punomia juonia vastaan kannattaessaan loputonta poikkeustilapolitiikkaa, minkä puolue aivan fyysisesti osoittaa typerällä maskinpidollaan.

   PS on lauma kommunisteja kansallismielisessä valekaavussa.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. ”PS on lauma kommunisteja kansallismielisessä valekaavussa.”
    Sanoisin että globalisteja valekaavussa. Globalismi ei ole todellista kommunismia kun siinä vain pieni yksityisen pankkirimafian tukema finanssikapitalistien eliitti omistaa kaiken ja kansa on pelkkä palvelija.
    Halla-aho on globalisti ja sitoutunut soinimaisesti länteen ja zwo:hon.
    Itse kannatan VKK:ta (Valta Kuuluu Kansalle) ja IPUa.
    Halla-aholle seuraajakin jo valittu?
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ef4ef622-959e-4f8b-b922-a35b4ae06f07?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1-AcezYtPXIeAcLDwpZmz6uiCnlvNd1R0OPhw7zhEUw2o9x31hl3i-3no#Echobox=1625371944

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 17. PERUSSUOMALAISET
  Yhdyn W. R:n näkemykseen, ettei mikään muutu, jos Riikka Purra valitaan puheenjohtajaksi. Sen tähden onkin tärkeintä saada Ossi Tiihonen puheenjohtajaksi. Tiihosella on paljon kannattajia, mutta riittävätkö ne? Jos Ossi Tiihonen valitaan, niin perussuomalaisista tule aito isänmaallinen puolue, joka ei hyväksy koronahuijausta, ilmastovouhotusta eikä NATOa ja EU:ta. Nyt pitää kannustaa perussuomalaisia ilmoittautumaan ja menemään äänestämään Ossi Tiihosta puheenjohtajaksi 14.8. Seinäjoelle. Kyseessä on historiallinen kokous! LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat