Aprikoosin siemenet tappavat syöpäsoluja ilman sivuvaikutuksia

Aprikoosin siemenet pelastavat syöpäpotilaan terveyden ja rahat, sillä se on luonnollinen syöpäsolujen tappaja, jonka olennainen ainesosa on laetriili (tai B17–vitamiini). Jos tässä on mitään perää, niin miksi tietoa yritetään salata? Miksi näillä keinoilla parantuneita yritetään vaientaa ja hoitokeinoja käyttäneitä syytetään ja rankaistaan? Ehkä juuri siksi, että väitteissä on perää.

On hyvä muistaa, että syöpä on maailmanlaajuinen sairaus ja samalla yli 200 miljardin dollarin vuotuista liiketoimintaa. Se työllistää paljon ihmisiä, jotka huomaisivat pian olevansa työttömiä, jos uutinen halvasta, vähemmän haitallisesta ja tehokkaammasta hoidosta leviäisi. Suuri lääketeollisuus kärsisi suuria tappioita ja joutuisi miettimään toimintamallejaan täysin uusiksi, ehkä jopa katoaisi.

Mikä on B17 tai laetriili?

Vuonna 1952 biokemisti Ernst Krebb San Franciscossa tajusi syövän olevan huonon ruokavalion aiheuttama aineenvaihdunnan reaktio ja avain syövän voittamiseen olisi nykyihmisen ruokavaliosta puuttuva tärkeä ravintoaine. Hänen tutkimuksensa johti amygdaliiniin, jota löytyy yli 1200 syötävästä luonnon kasvista.

Amygdaliini on nitrilosidi, jotka ovat vaikeasti luokiteltavia aineita, sillä niitä löytyy ruoista, mutta ne eivät itsessään ole ravintoaineita. Koska se muistutti rakenteeltaan muita B-vitamiiniryhmän aineita, hän kutsui sitä B17–vitamiiniksi, sillä siihen mennessä tunnettiin 16 yhdistettä.

Tri Krebb ruiskutti itseensä laetriilia todistaakseen, ettei yhdisteellä ollut myrkyllisiä sivuvaikutuksia. Hän suoritti syventäviä laboratoriokokeita koe-eläimillä ja soluviljelmillä huomatakseen, että laetriili olisi tehokas hoito syöpään.

Koska laetriili on johdettavissa suoraan luonnon antimista eikä ole kemiallisesti laboratoriossa kehitetty, ei sitä voi patentoida. Se ei tietenkään ole myöskään myrkyllinen. Toisin sanoen Suuri Lääketeollisuus ja lääketieteen järjestöt eivät voi rikastua sillä ja normaaleihin lääkkeiden sivuvaikutuksiin tarkoitetuilla hoidoilla ja lisälääkkeillä. Useat potilaat ovat vakuuttaneet parantuneensa syövästä pelkästään pureskelemalla suuria määriä aprikoosin siemeniä.

Aprikoosin siemenet ovat helposti kuluttajien saatavilla, toisin kuin laetriili, sillä vuonna 1971 Yhdysvaltain lääkevirasto kielsi laetriilin myynnin lääkeaineena. Aprikoosin siemen on itse asiassa hedelmän kiven sisällä oleva pehmeä mantelin muotoinen ydin, joka maistuu kitkerältä. Niitä myydään edullisesti ja ne ovat helposti saatavilla, tosin jotkut haluavat kaivaa ne itse aprikoosien sisältä.

Miten se toimii?

Amagdyliinissä on neljä ainesosaa, joista kaksi on glukooseja, yksi benzaldehydi ja yksi syanidi. Kyllä, syanidi ja benzaldehydi ovat myrkyllisiä sellaisenaan, jos ne vapautuvat puhtaina molekyyleinä, eivätkä ole sitoutuneita muihin yhdisteisiin. Useat syanidia sisältävät ruoat ovat vaarattomia, sillä syanidi pysyy yhdisteenä, eikä siten pääse aiheuttamaan vahinkoja. Normaaleissa soluissa on olemassa entsyymi, joka nappaa vapaat syanidimolekyylit ja tekee ne vaarattomiksi muodostamalla rikkiyhdisteen (tiosyanaatti). Entsyymin nimi on rodanaasi ja se toimii katalyyttinä tiosyanaatin muodostuksessa, joka on neutraali yhdiste ja poistuu siten virtsan mukana elimistöstä aiheuttamatta vaurioita normaaleille soluille.

Syöpäsolut eivät kuitenkaan ole normaaleja soluja. Ne sisältävät erityisesti syöpäsoluille ominaisen entsyymin, beeta-glukosidaasin, joka toimii amygdaliinimolekyylien ”vapauttajaentsyyminä”. Se vapauttaa amygdaliinista benzaldehydin ja syanidin, jotka yhdessä muodostavat synergisen myrkyllisen reaktion, joka on voimakkaampi, kuin yhdisteiden erilliset myrkyllisyydet yhteenlaskettuna. Tämä on syöpäsolun beeta-glukosidaasin aiheuttama itsetuhomekanismi.

Amygdaliini (tai laetriili) yhdistettynä terveiden solujen suojaaviin entsyymeihin ja syöpäsoluissa oleviin itsetuhoentsyymeihin mahdollistaa syöpäsolujen tuhoamisen vaarantamatta terveitä soluja. Kemoterapia taas tuhoaa paljon terveitäkin soluja ja tuhoaa kehon immuunijärjestelmää samalla tuhoten vain epämääräisen verran syöpäsoluja.

Syöpäsolut tuppaavat yleensä leviämään kemoterapian jälkeen, sillä laajalle levinneet myrkyt ovat heikentäneet immuunivastetta. Syöpäteollisuus on määritellyt syöpähoitojen onnistumisen vertailukohdaksi potilaan syövättömyyden 5 vuoden ajan. Lääketieteen suuren kolmikon (leikkaus, sädehoito ja kemoterapia) läpikäyneistä potilaista arvioidaan selviytyvän vain 3 % ilman syövän uusiutumista 5 vuoden aikana. Hoitojen rampauttavien vaikutusten lisäksi ne ovat paljon kalliimpia!

Syöpäpotilaiden pitää nauttia reippaasti B17–vitamiinia saadakseen kehon amygdaliinitasot tarpeeksi korkealle, jotta syöpäsolujen beeta-glukosidaasi aktivoituu, sillä osa amygdaliinista neutraloituu normaalien solujen rodanaasin takia. Useat laetriilia käyttävät lääkärit ovat saavuttaneet 85 % parantumisasteen potilaille, jotka eivät ole läpikäyneet normilääketieteen leikkaa–polta–myrkytä –doktriinia. Niille, jotka yrittävät laetriilihoitoa vasta viimeisenä mahdollisuutena normilääketieteen hoitojen jälkeen, saavuttavat vain noin 15 % parantumisasteen. Meksikossa on klinikka, joka väittää parantaneensa 100 % syöpätapauksista laetriililla.

Lääketieteen mafian painostus

Jo 1920-luvulta lähtien vaihtoehtoisten syöpähoitojen lääkkeitä, hoitoja ja lääkäreitä on vähätelty, ahdisteltu, vangittu ja jopa tapettu. Liittovaltion virastoja on usutettu nostamaan perättömiä syytteitä tai tutkimaan verotusta jopa oikeusministeriön sheriffejä käyttäen, kuten tri Gary Glumin tapauksessa hänen vain kirjoitettuaan kirjan Essiac-teestä syövän hoitomuotona. Nuori mies Brooklynista, Jason Vale, vangittiin kun hän ei suostunut lopettamaan julkisia puheitaan siitä, miten hänen syöpänsä parani niitä kamalia aprikoosin siemeniä syömällä.

San Franciscolainen lääkäri John Richardson oli käyttänyt laetriilia menestyksekkäästi syövän hoitoihin ennen lääkeviraston julistamaa laetriilikieltoa vuonna 1971. Richardson otti yhteyttä ystäväänsä Edward Griffiniin ja pyysi häntä tutkivana journalistina kirjoittamaan laetriilista jotain, mikä voisi auttaa lääkäreitä jatkamaan syöpähoitoja. Griffinin tutkimukset johtivat lopulta uraauurtavaan kirjaan: ”World without Cancer” (Maailma ilman syöpää), jossa kuvataan laetriilin lisäksi useita muitakin syöpähoitoja. Laajoissa tutkimuksissaan Griffin pääsi syvälle lääketeollisuuden kulissien taakse ja huomasi, miten suuret lääkeyhtiöt yrittivät pitää vaihtoehtoisen lääketieteen syöpähoidot pois julkisuudesta. Hän myös sai käsiinsä todisteita, joiden mukaan Sloane-Kettering syöpäinstituutti oli haudannut todisteita omista tutkimuksistaan, joissa todettiin laetriili ”hyvin tehokkaaksi” syövän parantajaksi. Griffin sai dokumentit Sloane-Ketteringin entiseltä PR-johtajalta tri Ralph Mossilta, jota oli käsketty pitämään suunsa kiinni. Hän kuitenkin irtisanoutui vuonna 1977 ja on kirjoittanut sen jälkeen useita kirjoja vaihtoehtoisista syöpähoidoista. Aina löytyy kuitenkin joku muu täyttämään suuripalkkaisen PR-johtajan paikan ja valehtelemaan lääkeyhtiön toiveiden mukaan alan julkaisuissa.

Entäs ne alan julkaisut? Jopa arvovaltainen New England Journal of Medicine on joutunut laskemaan standardejaan ja hyväksymään lääketieteellisiä artikkeleita Suuren Lääketeollisuuden palkkalistoilla olevilta tutkijoilta. Aiemmin huolittiin vain riippumattomat tutkimukset, mutta heillä ei olisi enää ollut julkaistavaa. Ovathan ne jo muutenkin kiiltäviä Suuren Lääketeollisuuden mainoslehtiä.

On päivänselvää, että syöpäteollisuus ei tosissaan halua halpaa ja tehokasta syövän hoitoa, jota ei voi patentoida. Pelissä on liikaa rahaa, jopa riippumattomille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka saavat miljoonaluokan lahjoituksia ja tukea mainostaessaan lääketeollisuuden tuotteita. Samoilla järjestöillä on palkkalistoillaan johtajia, joiden vuosiansiot ovat helposti 6-numeroisia.

Lääkärit tekevät juuri niin kuin ovat jo lääketieteellisessä oppineet, alan julkaisut ovat täynnä valheita ja väärennettyjä tutkimuksia, syöpäjärjestöillä on PR-toimintaa, jolla varmistetaan ihmisten joutuminen tautiteollisuuden rahamyllyyn mahdollisimman aikaisin. Kaiken huipulla naruja vetelee Suuri Lääketeollisuus, jonka arvot ovat raha ja valta. He eivät välitä kansan terveydestä tai ”sodasta syöpää vastaan.”

Nykyään valtavirran lääketiede on häviämässä taistelun syöpää vastaan pahemmin kuin koskaan ennen. Noin joka kolmannen kohtalona on saada syöpä jossain vaiheessa ja yhä useampi kuolee perinteisen lääketieteen hoitojen jälkeen. Todellinen pandemia! Kaikki tämä vain siksi, että voidaan pyörittää jättimäisiä yrityksiä ja mahdollistaa muutamien luksuselämä ja joillekin mukava, turvallinen työpaikka terveytemme kustannuksella.

Samaan aikaan todellisia humanitaarisia lääkäreitä, luonnonparantajia ja totuutta etsiviä tutkivia journalisteja kohdellaan rikollisina tai sekopäinä ja ahdistellaan mustamaalaamalla ja ammatilliset mahdollisuudet tuhoten, jopa koko elämä murskaten. Miljoonia potilaita kidutetaan ja tapetaan tarpeettomasti ja ehdollistetaan vastustamaan tehokkaita ja kivuttomia lääkkeitä.

Laetriilihoito

Aprikoosin siementen käyttämisestä syövän hoitoon on useita menestystarinoita. Yleinen suositus syövän ehkäisemiseen on viidestä seitsemään siementä päivässä. Todellisen syövän parantamiseen suositellaan kaksin- tai kolmikertaista määrää, eräiden laskelmien mukaan yksi siemen jokaista 5 massakiloa kohden. Parantumisen jälkeen syövän vastustuskyvyn ylläpitoon suositellaan palaamista 5 – 7 siemenen päiväannokseen.

Eräät laetriiliterapeutit käyttävät B15–vitamiinitabletteja ja ruoansulatusta edistäviä entsyymejä, kuten papaijan papaiini ja ananaksen bromelaiini. Suuri määrä aprikoosin siemeniä voi aiheuttaa pahoinvointia tai huimausta, tosin laetriili- tai aprikoosin siemenillä hoidoista ei ole raportoitu yhtään vammautumisia tai kuolemia. Perinteistä lääketieteen syöpähoitoa (leikkaa-polta-myrkytä) ei suositella yhdistettäväksi laetriiliterapiaan, vaikka siitä jotain hyötyä on raportoitu. Viime kädessä useimmat potilaat kuitenkin joko jättävät kemoterapian tai kuolevat niihin.

On kuitenkin suositeltavaa yhdistellä laetriilia tai aprikoosin siemeniä muihin syövän vaihtoehtohoitoihin, varsinkin jos harrastaa itsehoitoa kotona. Kaikille lienee tuttua, että hyvän terveyden peruskiviä ovat terveellinen ruoka ja stressitön elämä. Pysyvään syövän parantumiseen kuuluu yleensä perusteellinen elämänmuutos. Lisäksi omiin tarpeisiin valikoitu kokoelma vaihtoehtohoitoja on hyvä tapa lähestyä kokonaisvaltaista syövän hoitoa.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/027088_cancer_laetrile_health.html

39 kommenttia

 1. Jo 1950-luvulla käytettiin innokkaasti perinteisiä hoitoja eli sädehoitoa, sytostaatteja ja leikkauksia. Tiedotusvälineissä kirjoiteltiin tuolloin usein, että ratkaisu syöpään on aivan kulman takana – vain vähän vielä rahaa lisää pitäisi saada järjestelmän pohjattomaan kitaan. Nyt 60 vuotta myöhemmin viralliset hoidot ovat yhä samat ja parantumisprosentit ovat yhä surkeat.
  Vielä kuitenkin löytyy innokkaita rahankerääjiä syövän arvoituksen ratkaisemiseksi. Syöpäsäätiöt jatkavat innolla toimintaansa. Rahaa kuluu, mutta virallisia tuloksia ei kuulu. Tosiasialla, että monta luonnonmukaista syövänhoitoakeinoa on kuitenkin jo keksitty, ei näytä olevan mitään merkitystä. Erilaiset syöpäkeräykset jatkuvat ja lääketehtailijat nauravat partaansa…

  Plusääni(28)Miinusääni(4)
  1. Näyttää siltä että parantumisprosentit ovat aika korkeita nykyisin – syy on kylläkin tehokkaammissa diagnooseissa. Enää ei keuhkosyöpää löydetä vasta siinä vaiheessa kun sairastunut yskii verta.

   ”Koska laetriili on johdettavissa suoraan luonnon antimista eikä ole kemiallisesti laboratoriossa kehitetty, ei sitä voi patentoida. Se ei tietenkään ole myöskään myrkyllinen. ”

   Taitaa sekoileva paukapää unohtaa myös sen että alfa-amanitiini on myös suoraan luonnontuotteesta eristettävissä.

   Plusääni(5)Miinusääni(5)
 2. Pariin likaiseen yksityiskohtaan korjausta: rodanaasia ei ole elimistössä tarpeeksi siellä, missä sitä tarvittaisiin, joten laetriilista vapautuu syaanivetyä, ja lisäksi myös tiosyanaatti on myrkyllistä – ei yhtä paljon kuin syaanivety, mutta ihan tarpeeksi. Että joo, tarpeeksi kun laetriilia nauttii, niin kyllä sillä tosiaan voi varmistaa sen, ettei ehdi syöpään kuolla ..

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 3. aika moni jo saa syanidia, ne jotka popsii halpis b-12 vitamiinia Cyanocobalamin muodossa saavat myös syanidia.

  http://www.naturalnews.com/032766_cyanocobalamin_vitamin_B-12.html

  instead, most people supplement their vitamin B-12 using nutritional supplements. But here’s where this can go wrong: The most commonly available form of vitamin B-12 on the market is the cheap synthetic form that’s actually bound to a cyanide molecule (yes, cyanide, the poison). It’s called cyanocobalamin, and you’ll find it in all the cheap vitamins made by pharmaceutical companies and sold at grocery stores and big box stores.

  As Wikipedia explains: ”A common synthetic form of the vitamin, cyanocobalamin, does not occur in nature, but is used in many pharmaceuticals and supplements, and as a food additive, because of its lower cost. In the body it is converted to the physiological forms, methylcobalamin and adenosylcobalamin, leaving behind the cyanide…” (http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_B12)

  Learn more: http://www.naturalnews.com/032766_cyanocobalamin_vitamin_B-12.html#ixzz2IGTQhysL

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Olen syönyt aprikoosin siemeniä ja ulkonevat tummat luomet tuppaavat tipahtamaan pois käytön seurauksesta tai sitten kyse on ollut 3 kertaa sattumasta.

  Plusääni(12)Miinusääni(4)
 5. Silloin kun potilaan immuniteetti ja maksa on pilattu sytostaateilla, voi hyvinkin käydä niin, että potilas kuolee. Se ei kuitenkaan ole vaihtoehtoisen hoidon syy. Mitä vähemmän potilas on altistunut perinteisille hoidoille, sitä paremmin luonnonmenetelmiin perustuvat hoidot purevat.
  Mitä tulee perinteisten hoitojen korkeisiin parantumisprosentteihin, on tosiasia, että jos syöpä ei ole uusiutunut viiden vuoden sisällä, potilas merkitään tilastoihin parantuneeksi, vaikka hän myöhemmin saisi uudestaan syövän. Potilas voi myös sytostaattihoidon seurauksena kuolla infektioon, jolloin tilastoihin merkataan kuolinsyyksi infektio eikä syöpäsairaus. Eräs henkilö Yhdysvalloissa totesi tämän käytännössä. Hänen ystävänsä kuoli paksusuolen syöpään ja kuolleen vaimo huomasi kuolintodistuksesta, että syöpä oli merkattu vasta kolmanneksi kuolinsyyksi. Ensimmäinen kuolinsyy oli infektio.
  Yhdessa tapauksessa naisen rintasyöpä hoidettiin perinteisin menetelmin. Myöhemmin syöpä siirtyi toiseen kehonosaan. Nainen eli viisi vuotta, jolloin hänet merkittiin tilastoihin parantuneeksi rintasyövästä. Muista kehon syövistä ei näyttänyt tilastojen kaunistelemisessa olevan väliä…

  Plusääni(12)Miinusääni(4)
 6. 123, täytyy sanoa että lääkevalmistajien toiminta on nopeutunut. Nyt ehditte jo 2 päivässä tällekin palstalle
  levittämään lääketehtaiden propagandaa. Onnittelut siitä (ja vain siitä)

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 7. ”Kun proteiinin puutteesta kärsivä altistuu toistuvasti maniokin syanidille, hänen jalkansa halvautuvat ja hän voi rampautua loppuiäkseen. On arvioitu, että Tansaniasa, Mosambikissa ja Zairessa useat tuhannt ihmiset kärsivät tästä 1980-luvulla, ja Zairessa joissakin kylissä jopa 20 prosenttia väestöstä kärsi siitä. On mahdollista, että maniokin syanidipitoisuuden lisäksi muutkin ravintotekijät ja ruokavalion puutteet vaikuttavat tähän tilaan.
  ..
  Virheellisesti valmistetun maniokin syanidi vapautuu maha-suolikanavan entsyymien vaikutuksesta ja saattaa myrkyttää syöjän. Tämän se tekee sitoutumalla solun mitokondrioissa entsyymiin, joka estää energian tuotannon. Tämä aiheuttaa vaurioita altistuneissa kudoksissa, kuten selkäytimen hermoissa.
  ..
  Syanidista muodostunut tiosyanaatti hidastaa jodin imeytymistä kilpirauhaseen. Jodista valmistetaan hormoneja, jotka säätelevät ruumiin aineenvaihduntaa, ja sen puute johtaa struumaan (suurentuneesen kilpirauhaseen) ja kretinismiin (henkisen jälkeenjääneisyyteen) tästä vaivasta kärsivien naisten jälkeläisissä”
  – toksikologi John Timbrell kirjassaan Myrkkyjen paradoksi, Terra Cognita, 2012, s.298-299

  Syövästä kärsivillä on usein ravinto-ongelmia( ruoka ei maistu) ja terveitä todennäköisemmin em. vaurioille altistavaa proteiinipuutosta. Wikipedian mukaan amygdaliinin lukuisat vaaralliset myrkytystapaukset ja tehottomuus syövässä johtivat kyseisen B17 hoidon varhaiseen kieltämiseen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 8. Ehkä paras sivusto b17-vitamiinista:
  http://www.worldwithoutcancer.org.uk/

  Mies paransi syöpänsä aprikoosinsiemenillä:
  http://www.smh.com.au/national/can-apricot-kernels-keep-cancer-at-bay-20100306-pptb.html

  Tämä mies paransi oman syöpänsä syömällä aprikoosinsiemeniä. Parannuttuaan syövästä,
  hän halusi auttaa muita syöpäpotilaita ja alkoi myydä b17-vitamiinia. Viranomaiset laittoivat
  miehen tiilenpäitä lukemaan.
  http://www.youtube.com/watch?v=-06wR3kPNE0

  Immunopharmacol Immunotoxicol. 2013 Feb;35(1):43-51. doi: 10.3109/08923973.2012.738688.
  Amygdalin induces apoptosis in human cervical cancer cell line HeLa cells.
  Chen Y, Ma J, Wang F, Hu J, Cui A, Wei C, Yang Q, Li F.
  Source: Department of Pathogenobiology, Bethune College of Medicine, Jilin University, Chang Chun, Jilin, China.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23137229

  Biol Pharm Bull. 2006 Aug;29(8):1597-602.
  Amygdalin induces apoptosis through regulation of Bax and Bcl-2 expressions in human DU145 and LNCaP prostate cancer cells.
  Chang HK, Shin MS, Yang HY, Lee JW, Kim YS, Lee MH, Kim J, Kim KH, Kim CJ.
  Source: Department of Physiology, College of Medicine, Kyung Hee University, South Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16880611

  World J Gastroenterol. 2005 Sep 7;11(33):5156-61.
  Amygdalin inhibits genes related to cell cycle in SNU-C4 human colon cancer cells.
  Park HJ, Yoon SH, Han LS, Zheng LT, Jung KH, Uhm YK, Lee JH, Jeong JS, Joo WS, Yim SV, Chung JH, Hong SP.
  Source: Department of Pharmacology, Kohwang Medical Research Institute, College of Pharmacy, Kyung Hee University, Seoul 130-701, South Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16127745

  Cochrane Database Syst Rev. 2011 Nov 9;(11):CD005476. doi: 10.1002/14651858.CD005476.pub3.
  Laetrile treatment for cancer.
  Milazzo S, Ernst E, Lejeune S, Boehm K, Horneber M.
  Source: Medizinische Klinik 5-Schwerpunkt Onkologie/Haematologie, Klinikum Nord, Nuernberg, Germany.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22071824

  Arch Pharm Res. 2003 Feb;26(2):157-61.
  Apoptosis induction of Persicae Semen extract in human promyelocytic leukemia (HL-60) cells.
  Kwon HY, Hong SP, Hahn DH, Kim JH.
  Source: Department of Biochemistry, College of Dentistry, Kyung Hee University, Seoul 130-701, Korea.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12643594

  Biol Pharm Bull. 2003 Feb;26(2):271-3.
  Anti-tumor promoting effect of glycosides from Prunus persica seeds.
  Fukuda T, Ito H, Mukainaka T, Tokuda H, Nishino H, Yoshida T.
  Source: Faculty of Pharmaceutical Sciences, Okayama University, Kyoto, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12576693

  Int J Cancer. 1998 Dec 9;78(6):712-9.
  In vitro cytotoxicity following specific activation of amygdalin by beta-glucosidase conjugated to a bladder cancer-associated monoclonal antibody.
  Syrigos KN, Rowlinson-Busza G, Epenetos AA.
  Source: Department of Clinical Oncology, Imperial College of Science, Technology and Medicine, Hammersmith Hospital Campus, London, UK.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9833764

  J Nat Med. 2011 Jul;65(3-4):651-5. doi: 10.1007/s11418-011-0510-5. Epub 2011 Feb 4.
  Inhibition of proliferation by agricultural plant extracts in seven human adult T-cell leukaemia (ATL)-related cell lines.
  Kai H, Akamatsu E, Torii E, Kodama H, Yukizaki C, Sakakibara Y, Suiko M, Morishita K, Kataoka H, Matsuno K.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21293936

  Voi olla, että aprikoosinsiemenistä tai muiden kasvien siemenistä saa syanidimyrkytyksen. En kehota ketään kokeilemaan sairauksien parantamista b17-vitamiinilla. Kehotan ottamaan selvää aiheesta ja tekemään johtopäätökset vasta sitten. Kannattaa huomioida, että kaikissa siemeniä sisältävissä marjoissa on myös syanidia, onko joku kuullut kenenkään saavan myrkytyksen mustikoista?

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Mustikan- ja aprikoosinsiemenen koko eroaa huomattavasti toisistaan, kuten varmaan myös syanidipitoisuus, joka tietysti suhteutuu siemenen kokoon. Aprikoosin siemeniä ei normaalisti syödä, joten mielestäni vertaus on huono. Itse olen 33-vuotias pienen pojan vanhempi. Sain juuri viime viikolla kuulla sairastavani syöpää, levinneisyys selviää vasta ensi viikolla. Olen puhtaasti kiinnostunut eri parannusvaihtoehdoista, ja myös haittavaikutuksista, joita B17-vitamiinin kohdalla on raportoitu vähemmin.

   Plusääni(10)Miinusääni(1)
     1. Mielestäni et menetä mitään jos kysyt esim. Luontaishoitoihin erikoistuneelta lääkäriltä, Heitähän on esim. Liisa Sulkakoski ja monia muita todella päteviä ja ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitavia ja peruskoulutukseltaan lääkäreitä, jotka ovat huomanneet tämän ”sairausbisnesten seitit” ja ovat ymmärtäneet hypätä siitä kelkasta oikeille urille, elikä parantamaan ihmisiä niinkuin lääketieteen etiikkan mukaan kuuluukin tehdä. Sitten on myös olemassa Homeopaatteja jotka voivat olla yhteydessä luontaishoitoihin perehtyneisiin lääkäreihin ja antavat lääkärinohjein esim. homeopaattisia pillereitä, joista ei ainakaan ole mitään vahinkoa terveydelle. No tähän tietysti on jollakin ”viisaalla” sanottavansa sen jo tiedän mutta jos itse olisin avun tarpeessa ottaisin viimeisestäkin oljenkorresta kiinni, koska jokainen saa itse päättää mitä hoitoja haluaa ja haluaako kuolla myrkkyihin vaiko jne. Nämä muut ”lääkärit” juoksevat sitten lääketehtaiden gurujen mukaan hoitaen potilaita niinkuin se on lääketehtailijoille tuottoisinta, mutta potilas ei niistä hoidoista hyödy mitään muuta kuin uusia sairauksia joita lääkkeiden käyttö yleensä lisää. Yritä nyt auttaa sitä kaveriasi, jos vain jotenkin pystyt siihen. Sillä kyllä hädänalaisen auttaminen on meidän jokaisen tehtävä.

      Plusääni(8)Miinusääni(1)
 9. ” Olen puhtaasti kiinnostunut eri parannusvaihtoehdoista, ja myös haittavaikutuksista, joita B17-vitamiinin kohdalla on raportoitu vähemmin.”

  Tuo ei toimi yksinään, vaan vaatii lisäksi terveellisen ruokavalion ym.

  http://beyondthecurtain.wordpress.com/2010/02/22/sloan-kettering-laetrile-vitamin-b-17-cover-up/

  http://naturalsociety.com/vitamin-b17-treat-prevent-cancer-or-pure-poison/

  Joidenkin lähteiden mukaan Pakistanin Hunzat ja Pohjois-Amerikan intiaanit ovat käyttäneet perinteisesti aprikoosin siemeniä ruokavaliossaan. Pohjois-Amerikan intiaanit ilmeisesti paahtoivat niitä:
  http://heritageofhunza.blogspot.fi/

  Jos et ole allerginen sienille, eikä ole muitakaan esteitä niin tutustu pakurikääpään ja reishiin. Kannattaa tutustua myös voikukan juureen:

  Pancreas. 2012 Oct;41(7):1039-47. doi: 10.1097/MPA.0b013e31824b22a2.
  Selective induction of apoptosis and autophagy through treatment with dandelion root extract in human pancreatic cancer cells.
  Ovadje P, Chochkeh M, Akbari-Asl P, Hamm C, Pandey S.
  Source: Department of Chemistry and Biochemistry, University of Windsor, Windsor, Ontario, Canada.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22647733

  PLoS One. 2012;7(2):e30604. doi: 10.1371/journal.pone.0030604. Epub 2012 Feb 17.
  Efficient induction of extrinsic cell death by dandelion root extract in human chronic myelomonocytic leukemia (CMML) cells.
  Ovadje P, Hamm C, Pandey S.
  Source: Department of Chemistry and Biochemistry, University of Windsor, Windsor, Ontario, Canada.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22363452

  Evid Based Complement Alternat Med. 2011;2011:129045. doi: 10.1155/2011/129045. Epub 2010 Dec 30.
  The efficacy of dandelion root extract in inducing apoptosis in drug-resistant human melanoma cells.
  Chatterjee SJ, Ovadje P, Mousa M, Hamm C, Pandey S.
  Source: Department of Chemistry and Biochemistry, University of Windsor, 401 Sunset Avenue, Windsor, ON, Canada
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21234313

  J Ethnopharmacol. 2011 Jan 7;133(1):86-91. doi: 10.1016/j.jep.2010.09.005. Epub 2010 Sep 16.
  Selective induction of apoptosis through activation of caspase-8 in human leukemia cells (Jurkat) by dandelion root extract.
  Ovadje P, Chatterjee S, Griffin C, Tran C, Hamm C, Pandey S.
  Source: Department of Chemistry & Biochemistry, University of Windsor, Windsor, ON, Canada.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20849941

  Biol Pharm Bull. 1999 Jun;22(6):606-10.
  Anti-carcinogenic activity of Taraxacum plant. II.
  Takasaki M, Konoshima T, Tokuda H, Masuda K, Arai Y, Shiojima K, Ageta H.
  Source: Kyoto Pharmaceutical University, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10408235

  Biol Pharm Bull. 1999 Jun;22(6):602-5.
  Anti-carcinogenic activity of Taraxacum plant. I.
  Takasaki M, Konoshima T, Tokuda H, Masuda K, Arai Y, Shiojima K, Ageta H.
  Source:Kyoto Pharmaceutical University, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10408234

  Lemon ginger blast voisi olla hyvä ajatus:
  http://mikesjuicingjourney.blogspot.fi/2012/10/lou-coronas-lemon-ginger-blast.html

  Lisäksi kannattaa tutustua havupuu-uutteeseen, koivun tuhkauutteeseen, aloe veraan, inkivääriin, kurkumaan, parsakaaliin, lapachoteehen ja yleensäkin lehtivihreään.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 10. Hei
  Olisin kiinnostunut tosta eteerisestä öljystä syövän hoidossa, itselläni tod. rintasyöpä ja hoidettu sädehoidolla ja säästävällä leikkauksella.
  Kiitos palon t. Anne Laine

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. http://phoenixtears.ca/

   Kannabisöljy syötynä on myös yksi suomen mediassa vaiettu toimiva parannuskeino kaikkiin syöpätyyppeihin.
   Eli kaikilla joilla on ns. munaa kansalaistottelemattomuuteen sen verran että uskaltaa parantaa itsensä syövästä (tavalla jolla on lähinnä hilpeitä sivuvaikutuksia), vaikka lain kirjainta uhmaten on siihen lähes ilmainen keino ja mahdollisuus nyt kesän koittaessa.

   Hamppu siis kasvaa suomen kesässä ja autoflower lajikkeet tuottavat kukintoa. Go for it!

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
 11. Monet uskomus hoidot ovat silkkaa taikauskoa, Rudolf Steiner oli johtavia okkultisteja ja hän keksi steinerkoulun ja niissä on taikausko huipussaan, kivilläkin on sielu. Rudolf keksi homeopatian ja se perustuu taikauskoon esim. veden neste muistiin, siis: otetaan kymmenen ämpäriä ja ne täytetään vaikkapa tislatulla vedellä.

  Sitten otetaan korkillinen kossua ja se kaadetaan ensimmäiseen ämpärilliseen vettä, sitten sekoitetaan se huolellisesti ainakin sen vartin, sen jälkeen otetaan korkillinen vettä siitä ensimmäisestä ämpäristä ja kaadetaan se sitten toiseen ämpärilliseen puhdasta vettä ja sekoitetaan sen vartin, jonka jälkeen otetaan se korkillinen vettä siitä toisesta ämpäristä ja kaadetaan se kolmanteen ämpärilliseen .. etc. siihen viimeiseen kymmenenteen ämpärilliseen vettä ja sekoitetaan huolellisesti ja voilaa, meillä on kymmenen litraa homeopaattista kossua. Ja sitten biletetään sen kunniaksi, keisarilla onkuinonkin uudet kamppeet päällään.

  IT teknologialla on mahtavat petabittien datan tallennus kapasiteetin elementit millilitraan vettä käytössään. Ehkä käytetyllä vedellä on todellakin mystisiäkummallisiaomituisuuksia, joku molekyyli on ollut ehkä dinosauruksen verenkierrossa ja sisältää homeopaattista infoa dinosauruksen DNAsta ja sen voisi laimentaa miljoona kertaisesti kossumetodilla biologien iloksi. Ihmeellistäkummallista.

  Kun puhdasta, +95 voltin spriitä teelusikallinen hölskytetään kossumetodilla tuhanteen litraan puhdasta vettä +10000 kertaan ohennettuna. Ja sitten tankataan auton bensatankki homeopaattisella spriillä ja kylille menoksi. Ken ja Kuka ovat viisaita ja tietää, mutta eivät sano, mutta pitäskö nyt sitten siitä ensin maksaa se pa. vero?

  Nyt selvisi miksi kaikenmaailman taudit riivaa ihmiskuntaa, puhtaassa vedessä on epäilemättä muistissa esim. multippelisaterimet ja siitä syystä multippelisaterimit leviää pandemioina ympäri maailman.

  Näkisin ainoaksi menetelmäksi veden resetoinnin hajottamalla se sähköllä veden vedyksi ja hapeksi ja sen jälkeen polttaa ne takaisin vedeksi vaikka jossain auton
  moottorissa kuskin iloksi.

  Plusääni(2)Miinusääni(13)
 12. HIENO JUTTU KUN TÄSTÄ ASIASTA KIRJOITELLAA:::EDELLISESSÄ PALJON OIKEATA JA HYVÄÄ TIETOA JA LISÄKSI SYÖVÄN HOITOON SEURAAAVAT JA PARANET .

  APRIKOOSIN SIEMENET7 KATKERAN MANTELIN SIEMENET. JOS ON SYÖPÄ; ALOITA 4 – 6 SIEMENELLÄ JA NOSTA PÄIVITTÄION AINA 40 – 60 SIEMENEEN:
  LISÄKASI C VITAMIINI 50 – 75 MG; RUISKEENA
  D 3 VITAMIINI; RUISKEENA (IV) ALUSSA 2 – 3 KUUKAUTTA 500 TUHATTA iü KANSAINVÄLISTÄ YKSIKKÖÄ;
  PH HAPPO ARVON ALKAALINEN TASAUTTAMINEN > SILIZIUM; SILICA; NATRON; RUOKASUOLA/LEIVINJAUHE;
  (SYÖPÄ EI YKSINKERTAISESTI ELÄ TÄSSÄ ALKAALISESSA YMPÄRISTÖSSÄ :piste.)
  LISÄKSI RUOKAVALIO > 80% VIHREITÄ VIHANNEKSIA > JUOMAT JNE::: JA PALJON PUHDASTA VETTÄ (EI RAANASTA); SEKÄ PARIN KOLMEN PÄIVÄN KUURI PUHDISTETULLA VEDELLÄ:::

  LEVITTÄKÄÄ TÄMÄ TIETO KAIKILLE JA EI TARVITSE SYÖVÄSTÄ MUREHTIA:::::TÄRKEIN ON ETTÄ EI OTA KEMOTERAPIAA JA VASTAAVIA LÄÄKKEITÄ JA MYRKKYJÄ:::::::

  KUKAA EI PYSTY EDELLÄMAINITTUA TIETOA KUMOAMAAN JA KIISTÄMÄÄN !!!!!!!!!!!!!

  HAEN PRESIDENTIKSI JA LAITAN SUOMEN HOMMAT KUNTOON JA RIKOLLISEN POLITIIKA JA OIKEUSLAITOKSEN SYYTTEESEEN :::JA RÄTTIPÄÄT SEURAAVAAN JUNAAN::::: ELI PEUKKU YLÖS
  https://www.youtube.com/watch?v=BPKqM-TV2i8

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
  1. https://www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/myrkky%C3%A4-myyd%C3%A4%C3%A4n-vitamiinina-jota-ei-ole-olemassa

   ”1800-luvun lopussa amygdaliinia kokeiltiin syöpälääkkeenä, mutta nopeasti kävi ilmi että aine on syöpälääkkeenä teholtaan olematonta ja liian myrkyllistä.
   Amygdaliinin tarina syövän hoidossa ei kuitenkaan päättynyt tähän. 1940-luvun lopulla amerikkalainen Ernst T. Krebs ja hänen poikansa Ernst Jr johtivat amygdaliinista yhdisteen, jonka ne nimesivät laetriiliksi.

   Aineen tehoa on tutkittu useaan otteeseen ja todettu että se ei vaikuta syövän etenemiseen lainkaan. Laetriili on myös myrkyllistä: monet sitä käyttäneet ovat kuvailleet syanidimyrkytyksen oireita ja aineen käyttöön liittyviä kuolemantapauksiakin tunnetaan.”

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 13. https://www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/myrkky%C3%A4-myyd%C3%A4%C3%A4n-vitamiinina-jota-ei-ole-olemassa

  ”1800-luvun lopussa amygdaliinia kokeiltiin syöpälääkkeenä, mutta nopeasti kävi ilmi että aine on syöpälääkkeenä teholtaan olematonta ja liian myrkyllistä.
  Amygdaliinin tarina syövän hoidossa ei kuitenkaan päättynyt tähän. 1940-luvun lopulla amerikkalainen Ernst T. Krebs ja hänen poikansa Ernst Jr johtivat amygdaliinista yhdisteen, jonka ne nimesivät laetriiliksi.

  Aineen tehoa on tutkittu useaan otteeseen ja todettu että se ei vaikuta syövän etenemiseen lainkaan. Laetriili on myös myrkyllistä: monet sitä käyttäneet ovat kuvailleet syanidimyrkytyksen oireita ja aineen käyttöön liittyviä kuolemantapauksiakin tunnetaan.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. https://www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/myrkky%C3%A4-myyd%C3%A4%C3%A4n-vitamiinina-jota-ei-ole-olemassa

  ”1800-luvun lopussa amygdaliinia kokeiltiin syöpälääkkeenä, mutta nopeasti kävi ilmi että aine on syöpälääkkeenä teholtaan olematonta ja liian myrkyllistä.
  Amygdaliinin tarina syövän hoidossa ei kuitenkaan päättynyt tähän. 1940-luvun lopulla amerikkalainen Ernst T. Krebs ja hänen poikansa Ernst Jr johtivat amygdaliinista yhdisteen, jonka ne nimesivät laetriiliksi.
  Aineen tehoa on tutkittu useaan otteeseen ja todettu että se ei vaikuta syövän etenemiseen lainkaan. Laetriili on myös myrkyllistä: monet sitä käyttäneet ovat kuvailleet syanidimyrkytyksen oireita ja aineen käyttöön liittyviä kuolemantapauksiakin tunnetaan.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Enpä ole oikeasti kuullut, että kukaan olsi siemenillä parantanut syöpän, mutta en myöskään tiedä kenekään kuolleen syanidimyrkytykseen. Totuus lienee jossakin siellä välissä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Olen kokeillut eturauhas syövän hoitoon sitä osana.
  Minulla on hormoonihoito ja piti olla säteilyhoito , mutta se ei onnistunut.
  Alussa söin noin 20 siementä päivässä, sitten lopuksi noin 35 siemeneen päivässä.
  psa oli alussa noin 20
  joukuussa oli 4,6
  helmikuussa 2,7
  Tuskin hormoonihoito yksin olisi antanut niin hyvää tulosta.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Miksi sädehoito ei onnistunut? Miehellä alkoi juuri sädehoito, ja nyt mietin, voiko hän syödä edelleen aprikoosinsiemeniä. Hän on syönyt niitä päivittäin 10-12 kpl jo kuukausia. Syöpä on pysynyt hyvin paikallisena, imusolmukealueella. Aika paljon olet syönyt, etkä ole saanut myrkytystä.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat