Asetaminofeeni edistää autismia

Vuonna 2005 minua kehotettiin harkitsemaan poikani Davidin sijoittamista ”kodin ulkopuoliseen hoitoon”. Hän oli 4-vuotias ja hänelle oli erikoislääkäri diagnosoinut ”pahimmanlaatuisen autismin”. Hän oli väkivaltainen, itsetuhoinen ja hänellä oli taipumus eksyä.

Suositus hänen kodin ulkopuoliseen sijoittamiseensa inspiroi minut valitsemaan Farmakologisen Klinikan, jossa lapsiasiantuntijoiden ryhmä tapaisi minut keskustelemaan käyttäytymiseen vaikuttavista lääkityksistä. Valmistautuakseni tuloon tälle klinikalle minua pyydettiin järjestämään poikani lääkeluettelot ajanmukaisiksi.

Tätä tehdessäni huomasin selvän taantuman tapahtuneen hänen saatuaan MMR-rokotteen. Taantumaan sisältyi puheen ja katsekontaktin häviämiset sekä väkivaltaisen käyttäytymisen alkaminen. Hänen lastenlääkärinsä tunnusti lopulta ja myönsi, että rokotteet olivat laukaisseet Davidin autismin.

Parasetamoli ja Rokotukset

Haluni ymmärtää se, miksi poikani taantui autistiseen tilaan MMR-rokotteen seurauksena, sai minut lukemaan enemmän kirjoja, aikakausilehtiä ja artikkeleita enemmän kuin saatan muistaakaan. Olen todellakin lukenut niin paljon, että kaikki näyttää hämärtyvän yhteen, lukuunottamatta erästä tärkeää tiedonjyvää: Kuubassa on rokotettuja 99 % väestöstä ja siellä on lähes 300% vähemmän autismia kuin Yhdysvalloissa. Miksi?

Vastaus on itseasiassa aika yksinkertainen. Kuubalaiset lapset saavat vähemmän rokotuksia kuin yhdysvaltalaiset lapset.  Kuubalaiset valmistavat monet lastensa saamista rokotteista itse ja heillä on niille korkeammat turvallisuusvaatimustasot kuin Yhdysvalloissa. He ovat rajoittaneet altistumistaan  geenimanipuloidulle ravinnolle (GMOt), eivätkä he salli parasetamolin myyntiä käsikaupassa.

Mitä voin siis päätellä tästä on se, että kuubalaiset lapset saavat 37 rokotetta 18-vuoden ikään mennessä, kun taas amerikkalaiset lapset saavat 69 eri rokotusta (ja piakkoin 72) 18-vuotiaaksi tultuaan. Kuubassa rokotteille on myöskin tiukemmat turvallisuussäännökset kuin Yhdysvalloissa. Vuosina 2003-2004 Kuuba rupesi valmistamaan omat kurkkumätä-, tetanus- sekä hinkuyskä-(DTwP)rokotteensa, koska heidän maahansa tuodut rokotesekoitteet eivät täyttäneet heidän maansa omia turvallisuusstandardeja.

Toisaalta Kuuban alhaiset autismiluvut voivat johtua rokotteiden korkeasta laatutasosta, mutta toisaalta, tämä voi olla vielä tätäkin yksinkertaisempaa. Ehkä, siis vain ehkäpä, tämä johtuukin Yhdysalloissa käytetystä parasetamolista rokotusten antamisen yhteydessä.

Haluatko tukea meitä? Rokotteet vahingoittavat lapsia joka päivä. Aulis lahjasi auttaa apua tarvitsevia perheitä saamaan edellisen kaltaisia kertomuksia. Klikkaa ja lue lisää:

Heikentyneet glutationi-tasot

Parasetamolia on yleisesti käytetyissä tuotteissa, kuten (Tylenol ja Nyquil USAssa) Para-Tabs, Parasetamoli, ja se osoittautuu haittoja aiheuttavaksi särkylääkkeeksi. Jos kuitenkin tarkastelet parasetamolia tarkemmin, käy erittäin selväksi se, miksi Kuuba ei salli tämämän tuotteen myyntiä käsikaupassa.

Parasetamoli estää glutationin syntymisen elimistössä. Glutationi on antioksidantti. Lyhyesti sanottuna se helpottaa kehoa puhdistautumaan ja se on välttämätöntä hyvän immuunipuolustusjärjestelmän toiminnalle. Jos siis parasetamoli estää glutationin syntymistä elimistössä, silloin se estää myöskin elimistön kykyä erittää ulos myrkyllisiä ainesosia, jota rokotteissa on käytetty, kuten formaldehydiä, solun DNA:ta, MRC-5 ihmisen diploidisoluja, alumiinia, tiomersaalia, asetonia, jne..

Yhdysvalloissa lapsillemme annetaan rutiininomaisesti parasetamolia tai muuta kipulääkettä, joka sisältää parasetamolia, ennen ja jälkeen rokottamisen. Luonnostaan parasetamoli estää glutationin syntymistä ja aiheuttaa täydellisen myrskyn elimistössä, josta voi seurata pysyvä ja invalidisoiva rokotevaurio. Ilman riittäviä glutationitasoja ei keho yksinkertaisesti pysty erittämään rokotemyrkkyjä ulos.

Teoriassa, jos henkilö altistuu näille haitallisille myrkyille, elimistö haluaa erittää ne ennenkuin ne voivat aiheuttaa solujen tuhoutumista. Jos kuitenkin on käytetty parasetamolia, elimistö pystyy erittämään vain noin 10% näistä myrkyistä. Myrkkyjen poistuminen riippuu optimaalisista glutationitasoista. Jos glutationin tuotantoa alennetaan, ei keho itse pysty poistamaan myrkkyjä, ja voi tapahtua ankara vaurioitumiseen johtava hyökkäys.

Johtopäätös

Autismiluvut Yhdysvalloissa saavuttaneet epidemian tasot. Yksi kolmestakymmenestäkuudesta pojasta sairastaa nyt jonkinasteista autismia. Autismiluvut ovat nousseet eksponentiaalisesti sitä mukaa kun Centers for Disease Control and Prevention (CDC) on lisännyt rokotemääriä. Tämä lapsuusajan rokotemäärän lisäys osuu samalle ajalle kuin vuoden 1986 päätös, jolla rokotteiden valmistajat vapautettiin  heidän korvausvelvollisuudestaan vaurioituneille. Jos olemme lisänneet lasten saamien rokotusten määriä, olemme toisaalta lisänneet niiden myrkkyjen saantia, joille lapsemme altistuvat.

Jos siis olemme kasvattaneet lastemme saamaa myrkkytaakka, meidän pitää tarkastella kriittisesti parasetamolia ja sen osuutta elimistön myrkkyjen poistossa. Jos MMR-rokote laukaisee lapsille autismia, meidän pitää tutkia tarkemmin sen valmistusprosessia, GMO-tuotteita, rokotteiden lisäaineiden turvallisuutta sekä parasetamolin mahdollisesti haitallista roolia rokotteiden ottamisen aikaan.

Perimmäinen syy autismi-epidemialle on olemassa; ja tämän kanssa samanaikaisesti lisääntynyt rokotteiden saantimäärä saattaa olla aiheuttava syy, kun myös parasetamolin käyttö on varmasti lisännyt rokotevaurioiden syntymistä.

Artikkeli julkaistu alunperin suomeksi Elämä Käsissämme –blogissa. Lähdeviitteet alkuperäisessä artikkelissa. Kirjoitusasuun on tehty pieniä muutoksia.

1 kommentti

  1. Melkoisen jäätävää luettavaa, tässä nähdään että kierrätys toimii todellakin lääketeollisuudessa. Erittäin iljettävää toimintaa ei voi sanoa muutakuin, että lääketeollisuus on ennenkaikkea ihmisten myrkytysteollisuutta ja maanpäälinen krematoriolaitos nämä kaaharit ratsastavat vapailla markkinoilla piruina enkelin vaatteissaan. Härskiys huipussaan

    Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat