Asiantuntijoiden kyseenalaistavat lausunnot koronaviruksen muodostamasta paniikista

Jäljempänä olevassa kirjoituksessa esittävät mielipiteitään kahdentoista lääketieteen asiantuntijaa liittyen Koronaviruksen aiheuttamaan COVID-19 -tartuntatautiepidemiaan. Lausunnoissaan he vastustavat muiden muassa hallitusten ja valtamedioiden muodostamaa kuvaa koronavirusepidemiasta, ja pitävät niitä yliampuvina sekä yleistä paniikkia lietsovina. Magneettimedia esittää näistä kahdestatoista neljän asiantuntijan lausunnot, joihin suhtaudumme täysin neutraalisti. Kukin voi muodostaa artikkelista omat johtopäätöksensä.

Huomion arvoista on, että Kiinan valtiollinen uutistoimisto Xinhua kertoi 9.1.2020 alustavissa laboratoriotesteissään saaneet testituloksia, joiden mukaan tartuntojen aiheuttaja todella on uusi koronavirus. Tässä vaiheessa Suomen hallituksen olisi pitänyt tehdä päätös maan ulkorajojen sulkemisesta matkustajaliikenteeltä ja ulkomaanlennoilta, erikoisesti koskien matkustajia, jotka tulivat Kiinasta. Kaikki suomalaiset, jotka saapuivat kotimaahan olisi pitänyt eristää ainakin kahden viikon viranomaisten ylläpitämään karanteeniin. Näin menetellen olisi ollut mahdollista, että maahan ei olisi päässyt tartuntoja. Ja mitään paniikin omaisia valmiuslakeja ei olisi tarvinnut asettaa. Tämä viivyttely oli tahallista, että maa saataisiin kaaokseen. 

(Tekstissä Koronavirus = k-virus)  

Lausunnot 

Tohtori  Sucharit BhakdiSucharit Bhakdi on mikrobiologian spesialisti. Hän oli professori Johannes Gutenberg yliopistossa Mainzissa, toimien myös johtajana Mikrobiologian ja hygienian Instituutissa Saksassa. Artikkelin mukaan hän on tunnetuimpia asiantuntijoita alallaan Saksan historiassa. 

Koronavirukseen liittyen hän esittää

Yleisesti pelätään, että esimerkiksi miljoona k-virustartuntaa  johtaa kolmenkymmenen altistujan kuolemaan päivässä seuraavan 100 päivän aikana. Ilman huomiota kuitenkin jää, että  20,30,40 tai 100 tavallista k-viruspositiivista potilasta tulee kuolemaan jo ennestään tartuntaan päivittäin. 

Hallituksien COVID-19 vastatoimet ovat kammottavia, absurdeja ja erittäin vaarallisia. Odotettu elinikä tulee vähenemään miljoonilla. Pelottavat vaikutukset globaaliin talouteen uhkaavat lukemattomien ihmisten olemassaoloa. Vaikutukset sairaanhoidon laadun heikkenemiseen ovat huomattavat. Jo nyt tarvittavan potilashoidon taso on laskenut. Tämän johdosta leikkauksia on lykätty, lääkärien vastaanotot ei toimi ja henkilöstöresurssit hupenevat. Kaikki tämä tulee vaikuttamaan merkittävästi yhteiskuntaamme. Nämä vastatoimet tulevat johtamaan itsetuhoon ja kollektiiviseen itsemurhaan pelkästään paniikin lietsomisen vuoksi. 

Tri. Wolfgang Wodarg on saksalainen lääkäri, jonka erikoistumisen alueena ovat keuhko- ja hengityselinten tieteet. Hän on toiminut poliitikkona sekä parlamentaarisen yleiskokouksen Euroopan neuvoston (PACE) puheenjohtajana.

Wodarg huomioi k-viruksesta seuraavaa:

Tiedemiehet liehittelevät poliitikkoja, jotta onnistuisivat saamaan rahoitusta instituutioilleen. Tiedemiehet jotka uiskentelevat myötävirtaan ollakseen mukana poliitikkojen, ja ehkä median kampanjoinnissa, ovat unohtaneet järkiperäinen näkökulman k-virusasiaan. Meidän tulisi esittää kysymyksiä k-virukseen liittyen, kuten esimerkiksi: ”Mitä kautta teitä informoitiin tämän viruksen olevan vaarallinen?” ”Miten aikaisemmin on suhtauduttu tämän kaltaisiin tapauksiin?”, ”Eikö maailmalla ollut saman tyyppisiä tapauksia myös viime vuonna?”, Onko nykyisessä tilanteessa edes mitään uutta?” Tällaista ei ole esitetty.  

Tri. Joel Kettner toimii professorina kansanterveystieteessä ja leikkausalalla Manitoban yliopistossa.  

Hän ihmettelee tilannetta

En ole ikinä havainnut likipitäenkään mitään  vastaavaa. En puhuisi pandemiasta, koska niitä olen nähnyt kolmekymmentä, ja yhden joka vuosi. Se on nimeltään influenssa sekä muita hengitystien viruksia, joista emme aina tiedä mitä ne ovat. Mutta en ole ikinä nähnyt vastaavaa reaktiota, ja yritän ymmärtää miksi en ole nähnyt? Olen huolestunut siitä kuinka väestö ajautuu suunnattoman pelonvaltaan, ajatellessaan kohtaavansa muita ihmisiä. Sosiaaliset kanssakäymiset tulevat varmaankin herättämään pelkoa. 

Olen huolestunut  siitä, miten tämä tulee monin eri tavoin vaikuttamaan elämäämme. Hubei on Kiinan maakunta, jossa on ollut kaikista eniten k-virustartuntoja sekä siitä aiheutuvia kuolemia. Raportoituja tapauksia on ollut yksi tuhannesta ja kuolleisuus sijoittuu yhteen kahdestakymmenestä tuhannesta. Tällä Kettner haluaa saada asiat oikeisiin suhteisiin.

Tri. Johan Ionnidis on lääketieteen professori Stanfordin yliopistossa. Hänellä on paljon muitakin titteleitä, jotka sivuutamme tässä yhteydessä. Hän on antanut panoksensa lääkärinä, tiedemiehenä ja kirjoittajana todisteisiin, jotka perustuvat lääketieteeseen, epidemiologiaan, tietojen tieteeseen ja kliiniseen tutkimukseen. Lisäksi hän oli uranuurtaja metatutkimuksen alalla. Hänen mukaansa monet tieteellisyyden nimissä julkaistut tutkimukset eivät ole saavuttaneet luotettavaa tasoa. 

Hän selittää: Potilaat joilla on testien mukaan todettu olevan SARS CoV-2, ovat hyvin vakavasti sairastuneita. Koska monella terveydenhuollon järjestelmällä on vain rajattu testauskapasiteetti, valintaperusteiden virheellisyys testiä varten kasvaa tulevaisuudessa. 

Löytyy vain yksi tapaus, jossa koko joukko on testattu. Tämä tehtiin Diamond Princess risteilyaluksella, jossa aluksen matkustajat ja henkilökunta testattiin. Tapauskohtainen kuolleisuus oli 1,00 prosentti, mikä johtuu siitä, että aluksen väestö oli enimmäkseen ikääntynyttä, missä luonnollisesti Covid-19 kuolleisuus on paljon korkeampi. Voisiko covid-19 kuolleisuus olla niin alhainen? Ei, jotkut sanovat viitaten korkeaan kuolleisuuteen vanhemmassa väestössä. Jopa niin sanotut miedot tai tavalliset vilustumisen tyyppiset koronavirukset ovat aiheuttaneet jopa 8,0 prosentin kuolleisuutta harmaantuneessa väestössä, etenkin vanhainkodeissa. 

Jos emme olisi tienneet tästä uudesta viruksesta ja testanneet yksilöitä PCR testeillä, kuolleisuus influenssa-tapaisessa taudeissa ei olisi epätavallinen tänä vuonna. Korkeintaan olisimme ohimennen todenneet influenssakauden olleen hiukan normaalia rajumman. 

Off Guardian 

Lähde 

Off Guardian (24.3.2020). Saatavina: https://off-guardian.org/2020/03/24/12-experts-questioning-the-coronavirus-panic/  

25 kommenttia

 1. Asiantuntijaksi pääsee, kun osaa toistaa opetettua mantraa vähin virhein. Lääkärit ovat yhden alan papukaijoja: ”diagnoosi”, ”tartuntatauti”, ”lääke”. Heidät on hyvin perusteellisesti ohjelmoitu, pitkä koulutus. Kaikki kunnia artikkelin asiantuntijoille. He havaitsevat virheitä koodissaan ja ihmettelevät ääneen. Mutta vain ohjelmointinsa puitteissa.

  Olisikohan aika alkaa ajatella ihan itse? Ilman opetettuja papukaijoja. Luoja kun antoi meille tarkoitukseen soveltuvan välineen. Tottapa häntä on tarkoitus myös käyttää?

  Kysymysesimerkki. Näet ison rakennuksen. Havaitset rakennuksessa vessapaperia. Sanotaan, serlan keltaista. Rakennuksesta putkahtaa ulos samaa tavaraa. Rekkalasteittain. Kumpi seuraavista on totta?

  A) Vaeltava vessapaperirulla on infektoinut rakennuksen. Se on tunketunut verkkoaidan ja seinän läpi, välttäen vartijat ja valvontakamerat. Sitten rulla on muuntanut viattoman rakennuksen omiin lisääntymistarkoituksiinsa. Pyyhintävälineen tarkoituksena on valloittaa kaikki rakennukset. Sen unelmana on täyttää koko maailma serlan keltaisella.

  B) Rakennus on vessapaperitehdas. Sellaiseksi sen on joku luonut. Tuotteella on järkevää käyttöä tehtaan ympäristössä. Juuri siksi sitä valmistetaan.

  Jos vastasit A), sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä virologian asiantuntijaksi.

  Jos vastasit B), haluat katsoa tämän:
  Real Virus Science By Aajonus Vonderplanitz Spread The Truth (33 min):
  https://www.youtube.com/watch?v=2q144d8cb_o

  Kaikki, mitä sinulle ikinä on kerrottu viruksista.. on VALHETTA.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Nämä joita asiantuntijoina pidetään, ovat valitettavan usein juuri niitä papukaijoja. He toistavat sitä liturgiaa, mitä on opetettu, kyseenalaistamatta siitä mitään. Ebolat, Zikavirukset, Aids-hysteria ja kaikki muu tieteisfantasia menee aivan täysillä näille läpi (kts. oheiset cluesforum -linkit, niin huomaat, että kaikki ei välttämättä olekaan sitä mitä tv-uutisissa ja dokumenteissa noista epidemioista kerrottu). Ei mitää omaa ajattelua, tai kritisointia, vaikka kykyjä voisi ollakin.

   Tavalliset ihmiset, joutuvat sitten amatööreinä miettimään näitä tieteistarinoita, että mikä tarina tällä kertaa voisi olla totta, ja mitkä ei?
   Kuten ohessa:
   http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=25&t=1455&sid=9ba6409c60716711f336edbd75311df8
   http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=25&t=2136&sid=9ba6409c60716711f336edbd75311df8
   http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=25&t=2132&sid=9ba6409c60716711f336edbd75311df8

   Asiantuntijoista ei tunnu olevan mitään apua, heille kaikki nuo kummitustarinat erilaisista viruksista tuntuvat olevat täyttä totta. Ikään kuin he olisivat katsoneet kaikki Netflixin virus-pandemia sarjat, eivätkä osaa enää eroittaa todellisuutta tieteisfantasiasta:

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/02/21/psywar2/

   Lisäksi tieteen ongelmista
   https://www.areiopagi.fi/2016/06/tieteen-taantumus/

   Tieteen falsifiointi ei käytännössä toimi :

   ”Peruskysymyksiä ovat: Kuinka tehokas tiede
   on itseään korjaavana mekanismina? Kuinka hyvin se on keskimäärin onnistunut? Kuinka
   monta kaikista tieteen tekemistä virheistä tiede on itse korjannut?

   Kun esitämme kysymyksen tällä tavoin on ilmeistä, että ei ole olemassa mitaan keinoa
   tietää tieteen historiassa tehtyjen virheiden kokonaismäärää. Emme myöskään tiedä
   kuinka monta korjaamatonta virhettä tieteessä on tällä hetkellä. Jos tietäisimme niistä, ne
   korjattaisiin. Siksi on mahdotonta tietää, kuinka hyvä tieteen itseään korjaava mekanismi
   on. Jos ei ole mitaan keinoa tietää mekanismin luotettavuutta, emme voi koskaan tietää
   onko tieteeseen luottaminen totuuden lähteenä hyvin viisas maailmankatsomus vai hyvin
   typerä.

   Yleisesti luullaan, että menetelmiensä perusteella tiede saattaa
   olla jonkin verran itseään korjaava. Emme kuitenkaan elä täydellisessä maailmassa.
   Tieteen itseään korjaavaan olemukseen liittyy ajatus siitä, että kun tiedemies
   uskoo keksineensä jotain ainutlaatuista tai innovatiivista, hänen täytyy julkaista sekä
   tuloksensa että menetelmänsä. Hänen työnsä ei ole ainoastaan alistettu vertaisarvioksi
   kutsutulle prosessille, vaan julkistettu koko tiedeyhteisölle arvioitavaksi. Tama vaikuttaa
   hyvin terveeltä ja puhdistavalta prosessilta. Ihanteena se onkin sitä. Käytännössä se ei
   kuitenkaan toimi.

   Tiedemiehillä ei yksinkertaisesti ole aikaa tai rahaa tarkistaa muiden tiedemiesten
   tutkimuksia. Yliopistoissa työskentelevat tiedemiehet opettavat, ohjaavat opiskelijoita ja
   työskentelevat omien tutkimusohjelmiensa parissa. Heitä ajaa yhteisöä hallitseva julkaisetai-
   tuhoudu (publish or perish) -asenne. Heitä ei hyödytä millään tavalla vahvistaa tai
   osoittaa vääräksi jonkun muun tutkimuksia! Siitä ei tule mainetta eikä mammonaa.

   Teollisuuden tutkijat ovat taas kiinnostuneita siitä, mitä jää viimeiselle riville. Heidän
   täytyy olla tuotteliaita yrityksensä toimialoilla. Heillä ei ole aikaa tarkistaa muiden
   tiedemiesten tuloksia vain tarkistamisen ilosta tai todistaakseen, että tiede on todella
   itseään korjaavaa. On olemassa poikkeuksia, mutta tavallisesti tilanne on tällainen.
   On jotenkin ironista, että tiede itse asiassa toimii täysin vastakkaisesti kuin miten
   ihmiset luulevat sen toimivan. Tieteen itseään korjaava ominaisuus viittaa siihen,
   että tiedemiehet toimivat omina poliiseinaan toinen toisiaan vahtien. Todellisuudessa
   tiedemiehet ovat osoittaneet käsittämätöntä uskoa ja luottamusta kollegojensa töihin.
   l
   Heillä on taipumus hyväksyä heidän työnsä ilman minkäänlaista tutkimista. Viimeaikoina
   on ollut useita skandaaleja, joissa huijaukseksi osoittautunut lääketieteellinen tutkimus on
   johtanut lääketieteellisiin käytäntöihin. Huijaus on paljastunut vasta paljon myöhemmin.
   Virheen paljastuminen tapahtuu yleensä vasta kun sen vaikutukset ovat ilmeisiä. Jos
   virhe ei ole ilmeinen, se voi säilyä huomaamatta lähes loputtomasti. Eräs kaikkein
   hammästyttävimmistä uskon ilmentymistä on luottamus, jota tiedemiehet osoittavat
   oman alansa ulkopuolella oleviin kollegoihinsa.
   Kysymys kuuluu edelleen: Onko tiede todella itseään korjaavaa?”

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Tieteen politisoituminen on valitettava tosiasia. Ns. asiantuntijat ja tutkijat ovat nykyisin yhä enemmän rahaa hallitsevan eliitin palvelijoita ja usein jopa moraalittomia palvelijoita.
    Valitettavasti lääketieteestäkin on tullut yhä enemmän lääketeollisuuden renki.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. Maailma muuttuu – mutta mihin suuntaan?
   Tekijä Ahti Valkeapää – 3.4.2020Viime viikkoina on eri vaihtoehtomedioiden kommenttipalstoilla paljonkin palloteltu sitä, onko koronavirus vain keinotekoisesti aikaansaatu kriisi jolla globalistit pyrkivät saavuttamaan tavoitteensa maailmanhallituksesta vai väestöä aika ajoin väistämättömästi kohtaava kulkutauti. Silti, oli viruksen alkuperä sitten mikä tahansa, niin varmasti tätäkin kriisiä pyritään globalistien taholta hyödyntämään.
   https://vastavalkea.fi/2020/04/03/maailma-muuttuu-mutta-mihin-suuntaan/

   LG kommentti: Olen kuullut, että osana Venäjän perustuslain uusia muutoksia presidentti Putin ehdottaa, että siihen sisällytetään Venäjän kansan ”usko Jumalaan” ja avioliiton määritelmä ”miehen ja naisen unioniksi”. Olen hieman skeptinen uutisten suhteen, mutta jos se on totta, mielestäni se on hieno idea.
   Jos siitä äänestettäisiin tulevassa kansanäänestyksessä, se siunaisi sivilisaation kuilun, joka todennäköisesti määrittelee tulevan vuosisadan sivilisaation historian: lännessä postmodernismin projekti ihmisen vapauttamiseksi hänen ihmismäisestä luonteestaan tuottamaan juurilta revityn, transseksuaalin, päivitetyn ihmisen, Homo Deus. Idässä tuloksena henkisten ja antropologisten juuriemme kunnioittamisesta ja suojelemisesta olisi alkuperäinen ja aito Mars ja Venus, Luojalle toisistaan kiitolliset viriilit miehet ja naiselliset naiset jotka nauttivat toisiaan täydentävästä hedelmällisyydestä.
   Sanomattakin on selvää, että ehdotuksella on Moskovan ortodoksisen patriarkan Kirillin, mutta myös muslimijohtajan Talgat Tadzhuddinin tuki. Ajatuksena on ylittää tietyt uskonnot ja kirkot. Yllättävämpää on, että kommunistisen puolueen pomo Gennady Zyuganov ei hänkään vastusta.
   Maana, joka oli vielä virallisesti marxilais-leninistinen kolmekymmentä vuotta sitten, Venäjä on edennyt pitkälle. Amerikkakin. Mielenkiintoista on, että Jumalaa ei mainita Yhdysvaltojen perustuslaissa, vaikka kuva onkin kaikkialla maailmassa dollarin seteleissä (ajattele, että Jeesukselle annettaisiin dollarin seteli Roomalaisen denaarin sijasta Matt. 22: ssä!).

   Mitkä ovat perusteet Jumalan sisällyttämiselle perustuslakiin? Tämä on yksi tärkeimmistä valtiotieteen kysymyksistä, joita voit ajatella. Tämä tulee olemaan yllätys monille, mutta mies, joka on ajatellut syvimmin tätä kysymystä, on ehkä Maximilien Robespierre (1758-1794). Hänellä oli 7. toukokuuta 1794 edikti, joka oli tarkoitus sisällyttää Ranskan perustuslakiin, että ”ranskalaiset tunnustavat korkeimman olennon olemassaolon ja sielun kuolemattomuuden”. 8. kesäkuuta hän esitti kansalliselle lomaa, joka oli omistettu jumalalliselle Luojalle. Se oli suuri menestys sekä Pariisissa että maakunnissa.
   Robespierre oli silloin erittäin suosittu, mutta hänen uransa päättyi viisikymmentä päivää myöhemmin, kun hänet pidätettiin, ja hänet hiljennettiin ampumalla leukaan ja teloitettiin seuraavana päivänä ilman oikeudenkäyntiä yhdessä veljensä Augustinin ja 21 ystävänsä kanssa jota seurasi seuraavan kahden päivän aikana 85 hänen kannattajaansa teloitus, joiden ruumiit ja päät heitettiin joukkohautaan, ja kalkkia levitettiin päälle jottei jäisi jälkiä niistä. Vallankaappauksen jälkeen Robespierren murhaajat murskasivat Lahjomatonta surevia mielenosoittajia ja käynnistivät ​​tiedotuskampanjan häntä vastaan, joka on jatkunut näihin päiviin asti.

   jatkoa linkistä

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Niin ja johtopäätös on, että ns. Korona on yksinkertaisesti kiertoilmaisu jokavuotiselle kausi-influenssalle… Esimerkiksi Italian terveysministeriö ilmoitti juuri eilen, että Italiassa on kuluneena talvena kuollut keskimääräistä vähemmän ihmisiä influenssan eri muotoihin. Aika erikoista. Yksinkertainen selitys tälle löytyy tietenkin siitä, että Korona on vain uudelleenbrändätty kausi-influenssa, keinotekoinen mörkö johon kaikki vanhat tutut influenssavirukset on nyt yhdistetty.

   Italiassa on kuollut ”paljon” vanhuksia ”Koronaan”, kuten tapahtuu joka vuosi kyseisessä maassa. Verrattain viileä ilmasto (etenkin talviaikaan Pohjois-Italiassa, missä suurin osa kuolemistakin on tapahtunut), yksi maailman vanhimpia väestöjä sekä seurallinen kulttuuri johtavat verrattain moneen influenssakuolemaan, joka vuosi. Jokseenkin samankaltainen tilanne Espanjassa ja Ranskassa, jotka ilmastonsa, väestöpohjansa ja kulttuurinsa puolesta liippaavat melko läheltä Italiaa. Mutta verratkaa vaikkapa Saksaan, missä vain +700 ihmistä kuollut yli 80 miljoonan ihmisen väestöstä. Kuulostaako tämä kenenkään mielestä todelliselta kriisiltä vai massiivisen kyyniseltä vedätykseltä? Taas pääsee päätään pudistellen todistamaan, miten helposti massoja voi ohjata ja kusettaa. Pelottavaa.

   Plusääni(14)Miinusääni(1)
 2. Virus on kuollut kuin kivi. Se ei ole elävä organismi. Viruksella ei ole omaa solurakennetta tai aineenvaihduntaa.

  Tässä ohessa silti väitetään, että tämä joku virus voi elää joillakin pinnoilla jopa päiviä.

  https://www.is.fi/tiede/art-2000006449196.html

  Nämä samat lähteet väittävät aikoinaan myös fysiikan lakien vastaisesti, että säteily tarttuu.

  Säteily ei tartu. Ja virus ei ole elävä.

  Tosiasioilla ei ole nykypäivänä näköjään minkäänlaista merkitystä.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 3. Sieltä ne juutalais/vapaamuurari gulakit sitten tulivat liian moni näki läpi kusetuksen ja maanpettureiden oman turvallisuuden takia kansaa vastaa poikkeustila lait näin ei pääse muodostumaan uhkaa vapaamuurari eliitille!

  Urho tekemistä minkään korona viruksen kanssa joku tekosyy oli pakko keksiä! toki goyim lauma on täysin ulapalla mitä tapahtuu tapansa mukaan!

  https://m.youtube.com/watch?v=n7Q0qLfW9vg

  Freemason 33 corona hoax!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 4. Heiltä taitaa puuttua järki jotta käyttäisivät oikeasti kuvaavia sanoja.
  Jos kirjottaisivat että viruksen rakenne säilyy vaurioitta x päivää niin olisivat oikeassa. Sen rakenne vaurioituu/hajoaa tietyssä olosuhteissa.
  Ja kuten tuossa kerrottiin, se ei kuole koska ei ole (itsenäisesti) elävä organismi.
  Miksi niitä pitäisi määritellä? Niitä ymmärretään vielä hyvin vähän.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 5. OIKAISU. Yritetään toimia paremmin kuin poliittinen tiede.

  Tuli tässä sanottua, että virusten kuvaaminen onnistuu VAIN elektronimikroskoopilla, kuolleesta näytteestä, pysäytyskuvana. Uskoin, kun opetussuunnitelman mukainen opus kertoi ”valon aallonpituuden asettavan teoreettisen rajan mikroskoopin erottelukyvylle”. Tämä oli tietysti APINAMALLIN FYSIIKKAA. Olisihan tuo pitänyt arvata. Miksipä fysiikan kirja olisi totta, kun kaikki muukin on valhetta?

  Virusten toimintaa VOI KUVATA OPTISESTI, ELÄVÄSSÄ KUDOKSESSA.

  Vuonna 1920 Royal Raymond Rife keksi, miten Fraunhoferin diffraktion asettama resoluutiorajoite ohitetaan. Oma optiikka on apinatasoa, mutta valonsäteen käänteisen kulun aksiomaa hyödyntäen, hän sai diffraktiokuviosta uudelleenrakennettua alkuperäisen kuvan. Tjsp. Viisaammat saa selittää [1]. Toinen suuri oivallus oli hyödyntää kohteen resonanssitaajuutta (valo) värittömän viruksen itsevalaisuun. Myrkyllisiä väriaineita ei enää tarvinnut. Hän oppi myös RÄJÄYTTÄMÄÄN VIRUKSIA sähkömagneettisella säteilyllä [2]. Vuoden 1933 mallilla (universal microscope) hän pystyi 31000-kertaiseen suurennokseen [3]. Tuommoisilla koneilla virus muuttuu NÄKYVÄKSI millimetriluokan esineeksi. Kun näkee LUONNOSSA eikä enää arvaile, johtopäätökset ovat kovin erilaisia [2]:

  VIRUS ON SAIRAUDEN SEURAUS. EI SYY.

  Yksi mikroskooppi löytyy osoitteesta: The Science Museum (South Kensington, London SW7 2DD, UK), inventory number 1990-667. Veikkaisin kyllä, että muitakin on, ehkä vähän parempia jo… jossakin, jonkun käytössä. Ovat vain unohtaneet kertoa. Mutta mitäpä me apinat semmoisilla. Leikitään elektronitykeillä. Uskotaan virussadut. Myrkytetään itsemme rokotteilla.

  [1] http://rifeenergymedicine.com/AppAH.html
  [2] https://rifedigital.com/the-original-rife-microscope/
  [3] https://www.rife.de/brief_history.html

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 6. Ensimmäisen kommentin video teloitettiin = vahva SUOSITUS. Ohessa parempi (44min).

  Yhteenveto:
  Elimistö luo ITSE omat viruksensa. Virus on eloton proteiiniLIUOTIN. Sen tehtävä on poistaa elimistön pahimmat myrkyt, joihin elolliset toimijat eivät pure. Vasta-aine (antibody) on viruksen elollinen työpari (vrt. lakaisukone ja kuljettaja).

  Virus leimataan elimistön omalla DNA/RNA:lla. Elimistössä voi toimia vain leimalla, joten ulkopuolelta tuleva TARTUNTA ON MAHDOTON. Meillä jokaisella on OMA viruskantamme. Virukset eivät myöskään pompi eläinlajista toiseen.

  Infektiot ovat jaksottaisia ilmiöitä, riippuen elimistön jätemäärästä, tyypistä, stressistä ja vuodenajoista. Koska ympäristön myrkyt kertyvät meihin samalla nopeudella, monen ihmisen elimistö laukaisee siivouksen samanaikaisesti, samoissa paikoissa. Tämä on ILLUUSIO tartunnasta.

  Nykyvirologia ei kykene tarkkailemaan viruksia elävässä kudoksessa, ts. LUONNOSSA.

  Ainoa tapa saada vieraita viruksia elimistöön on INJEKTIO. Tämä aiheuttaa puolustusreaktion, elimistö tuottaa OMIA viruksiaan poistamaan vieraat.

  Viral Misconceptions – Presentation on The True Nature of Viruses
  Jeff G., Researcher & Alternative Nutrition
  Topics covered:
  The Virus & Its Purpose
  Viral Infection – Medical Deception – Contagious Trap
  Viral Cycles – Coronavirus
  Science of Virology Exposed
  Viruses Do Not Cross Species
  Sanitizers and Vectors of Transmission
  Coronavirus p2. – How Viruses are Manufactured

  https://youtu.be/MtWYQS3LFlE

  Onko muilla ollut ongelmia kommentoinnin suhteen? Eilen omat kirjoitelmat KAIKILLE sivustoille joko viivästyivät älyttömästi tai hävisivät kokonaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 7. Paniikkia ja ’pelko-pornoa’ rauhoittamaan

  Valheita … ja tilastoja —- Lies, damned lies….and statistics
  “You can bet that the institutions of international government, and the “experts” advising them, will try to massage and cherry-pick statistics to present the version of events that most closely matches their worst-case scenarios. The fact is, according to their early predictions, we are already long overdue millions of Covid-19 deaths that have failed to materialise.

  ”Voit lyödä vetoa, että kansainvälisen hallinnon instituutiot ja niitä neuvovat ”asiantuntijat” yrittävät hieroa tilastoja esitelläkseen version tapahtumista, joka vastaa parhaiten heidän pahimpia ennustuksia. Heidän ennusteiden mukaan meillä on jo miljoonia vielä toteumattomia Covid-19-kuolemia.

  But even when Covid-19 deaths are recorded, we have seen how it could be that people are dying with coronavirus rather than dying of it.”

  Mutta vaikka Covid-19: n kuolemat kirjataankin, olemme nähneet, kuinka voi olla, että ihmiset kuolevat koronaviruksen kanssa sen sijaan, että kuolevat siitä. ”

  On The Spectator website Dr John Lee, a recently retired NHS consultant and professor of pathology said that ‘’we have yet to see any statistical evidence for excess deaths, in any part of the world’’.

  Äskettäin eläkkeelle jääneen NHS-konsultin ja patologian professori tohtori John Leen mukaan ” meillä ei ole vielä mitään tilastollisia todisteita liiallisista kuolemista missään maailman osassa ”.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204901
  ——–

  Ison-Britannian kuolleisuus CV-kriisin jälkeen on 5% normaalin alapuolella
  Viralliset tilastot osoittavat hämmästyttävän laskun (DROP) kuolleisuudessa.

  Tämän vuoden tammikuusta maaliskuuhun kuoli viisi tuhatta vähemmän verrattuna edelliseen viiteen vuoteen. (katso linkin kuva)

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204932
  ——–

  Putin Says ’The Rich Must Pay’ for the Corona-Virus
  MIKE WHITNEY
  https://www.unz.com/mwhitney/putin-says-the-rich-must-pay-for-the-corona-virus/

  https://vastavalkea.fi/2020/03/31/vaarin-parannettu/
  ——————

  Events like the Covid-19, holocaust, Hiroshima, Pearl Harbor
  and 9-11 are used to trauma brainwash society and change the direction of history.
  It takes a traumatic event to change the course
  of history.
  WHY ARE WE BRAINWASHED?

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176728

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 8. En ota kommentissani kantaa siihen, onko nykyistä COVID-19 –pandemiaa aiheuttavaa koronavirusta (tieteelliseltä nimeltään SARS-CoV-2; tuo ”SARS” on lyhennys sanoista ”Severe Acute Respiratory Syndrome” eli ”Vakava akuutti hengityselinten oireyhtymä”) olemassa, tai jos on, onko se luonnollinen vai laboratoriossa valmistettu. Magneettimedian artikkelissa todetaan kiinalaisten havainneen, että nykyisten tartuntojen aiheuttaja ”todella on uusi koronavirus”.

  Sen kuitenkin tässä mainitsen, että jo syys-lokakuussa 2019 (siis viikkoja ennen taudin puhkeamista) Kiinassa oli koronaharjoituksia ja USA:ssa (New Yorkissa) koronaviruskonferenssi ”Event 201”. Näistä tapahtumista esitän alla joitakin linkkejä. Niistä käy ilmi, että 18.9.2019 Wuhanissa Kiinassa pidettiin koronavirusharjoitus. Kuukautta myöhemmin (18.10.2019 alkaen) Wuhanissa oli usean maan sotilaalliset ”olympialaiset” (World Military Games; mukana 110 maan sotilasjoukkoja, yhteensä n. 10 000 osallistujaa), ja siellä oli mukana tehtävä koronavirustapauksesta. Samana päivänä (18.10.2019) alkoi USA:ssa (New Yorkissa) ”Event 201” (konferenssi), jossa keskityttiin suunnittelemaan koronaviruksen (nCoV-2019) aiheuttaman pandemian rajoittamista ja maailman eri maiden ja hallitusten toimia mahdollisen pandemian iskiessä (mukana mm. YK, Maailman Terveysjärjestö, rokotevalmistajat, media ja keskuspankit). Linkkini ovat seuraavat:

  https://humansarefree.com/2020/02/chinese-government-also-ran-coronavirus-drill-in-wuhan.html

  https://www.globalresearch.ca/china-is-confronting-the-covid19-epidemic-was-it-man-made-an-act-of-of-bio-warfare/5705067

  https://www.globalresearch.ca/ncov-2019-coronavirus-time-line/5705776

  https://www.globalresearch.ca/covid-19-coronavirus-a-fake-pandemic-whos-behind-it-global-economic-and-geopolitical-destabilization/5705063

  https://zerovaxx.com/2020/creator-of-us-bioweapons-act-says-coronavirus-is-a-biological-warfare-weapon/

  http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/191017-press-release.html

  https://www.youtube.com/watch?v=AsKvEC0KV0Y

  Videon kohdasta 7:05 eteenpäin World Military Games ja Event 201. Videossa mainitaan myös koronaviruspandemian avulla saavutettava päämäärä: maailmassa luovutaan käteisestä ja tilalle tulee digitaalinen raha – näin saadaan koko maailma orjuuteen, ja suuri osa ihmiskuntaa tuhotaan. Mainitaan myös fasismi (eri maiden hallitukset palvelevat korporaatioita, eivät kansaa).

  https://www.youtube.com/watch?v=yVGXN6GR_PI

  Videon kohdasta 4:55 lähtien käsitellään Event 201:tä ja sen koronapandemiasimulaatiota, ja sen jälkeen käsitellään myös World Military Gamesia. Todetaan, että koronavirus on biologinen ase (muuntelemalla tavallista koronavirusta siitä on tehty tuhoava ase). Kohdasta 21:45 alkaen jälleen World Military Gamesista ja kohdasta 24:25 alkaen Event 201:stä. Todetaan, että maailman talous tahallaan tuhotaan tällä koronaviruksella, koska nyt on saatu valmiiksi digitaalisen rahan koko järjestelmä ja se otetaan käyttöön – asialla pankit ja hallitukset yhdessä (fasismi). IMF (Kansainvälinen Valuuttarahasto), Maailmanpankki ja keskuspankit antavat nyt pandemian tullen mielellään rahaa lainaksi, koska niin koko maailma saadaan yhä lujemmin velkaiseksi ja pankkiireista riippuvaiseksi (orjuus). Virusta käytetään syntipukkina. Muualta luin, että myös pakkorokotukset tulevat.

  https://www.youtube.com/watch?v=kLm31bsZXYI

  Olemme siis sodassa, kuten aina (perkele on tämän maailman ruhtinas syntiinlankeemuksen seurauksena). Aseena (nähtävästi) biologiseksi aseeksi muunneltu koronavirus, maailmantalouden romahduttaminen pandemian varjolla ja käteisen rahan lopettaminen. Vihollisten (maailmaa hallitsevien yksityisten velkarahajärjestelmän luojien ja omistajien, mm. Rothschildien pankkiiridynastian) yksityisille palvelimille viety digitaalinen raha merkitsee suoraa orjuutta. Heidän omien sanojensa mukaan suurin osa ihmiskuntaa tullaan hävittämään maan päältä.

  Magneettimedian artikkelissa tuodaan esiin myös joidenkin lääketieteen asiantuntijoiden lausuntoja COVID 19 –pandemiasta. Tri Bhakdi toteaa, että hallitusten vastatoimet virusta vastaan ovat ”kammottavia, absurdeja ja erittäin vaarallisia”. Ihmisiä kuolee (elinikä laskee). Globaali talous romahtaa ja heikentyneet olosuhteet johtavat kuolemiin. Terveydenhuolto romahtaa, ja henkilöstöresurssit hupenevat. Vastatoimet virusta vastaan ”tulevat johtamaan itsetuhoon ja kollektiiviseen itsemurhaan pelkästään paniikin lietsomisen vuoksi”.

  Tri Bhakdi tuo hyvin esiin konkreettisen ylireagoimisen tuhoisat vaikutukset, ja toivottavasti Suomen hallitus kuulee häntä.

  Tri Bhakdi on lääkäri ja asiantuntija kapealla maallisella mikrobiologian ja hygienian alallaan, mutta TODELLISISTA vastatoimista virusta vastaan hän ei (kuten ei lääkärikunta yleensäkään) mainitse tässä mitään. Ehkä hän ei ole selvillä siitä, että synti – sydämen synnit ja myös teoiksi muuttuneet synnit – on sekä kuoleman että sairauksien (pikkukuolemien) perussyy: ”Sillä synnin palkka on kuolema”, Room. 6:23. Maailma on kirottu eli Jumala on kääntänyt selkänsä tälle jumalattomalle (Kristuksen hylkäävälle) ihmiskunnalle, koska ihmiskunta on sydämissään (ulkokultailijoita kyllä riittää) hylännyt Parantajan – Jeesuksen Kristuksen eli syntien anteeksiantamuksen Jumalan edessä – ja siten kaiken todellisen hyvän ja todellisen (ja ikuisen) elämän. Sairaudet ja epidemiat ovat myös Jumalan rangaistustoimia jumalattomien ihmisten ja kansojen ajamiseksi parannuksentekoon (katumukseen + uskoon), rukoukseen ja paastoon, jolloin – syntien anteeksiantamuksessa ja anomisessa – sairauksien perussyy synti poistuu ja ihmiset ja kansat saavat jälleen Jumalan suosion ja varjeluksen ja terveen elämän. Taudeista Jumalan rangaistustoimina mm. näissä Raamatun jakeissa: 5. Moos. 28:15, 21-22, 58-61; 32:22-25; 1. Kun. 8:37-40; 2. Aikak. 7:12-14; Job 27:13-15; Ps. 78:50; Ps. 91:1-6; Hes. 6:11-12.

  TODELLINEN vastatoimi on siis kristillinen sydämen usko Jeesuksen sijaissovitukseen ja siten Jumalan yhteyteen pääseminen, Joh. 14:6. Siksi on kuultava ja luettava Jumalan sanaa, jossa vaikuttava Pyhä Henki (Raamatun kirjoittaja apostolien ja profeettojen välityksellä) vaikuttaa voimallaan sekä sydämen katumuksen että sydämen uskon ja Pyhä Henki (Jumala) itse astuu sydämeen perkeleen tilalle. Yksin Jumalan yhteyteen pääseminen poistaa Jumalan rangaistukset.

  Tri Kettner, joka on nähnyt monia todellisia pandemioita (aiheuttajina influenssavirus ja muut virukset), puolestaan sanoo, ettei hän pidä nykyistä ”koronapandemiaa” pandemiana. Kiinan Hubein maakunnassa (jonka pääkaupunki Wuhan on) oli hänen lausuntonsa aikaan tapauksia yksi tuhannesta ja kuolemia yksi 20 000:sta. Sen sijaan hän ihmettelee väitetyn pandemian aiheuttamaa reaktiota, väestön ajautumista suunnattoman pelon valtaan ajatellessaan joutuvansa kohtaamaan muita ihmisiä.

  Ilmeisesti tri Kettner ei ole selvillä siitä, että kuvattu pelko (tartunnan saamisen pelko) on kuolemanpelkoa, siis luonnollisen ihmisen jumalattomuutta, perkeleen vallassa olemista:

  ”Koska siis lapsilla on veri ja liha, tuli hänkin (Jeesus) niistä yhtäläisellä tavalla osalliseksi, että hän kuoleman kautta kukistaisi SEN, JOLLA ON KUOLEMA VALLASSAAN, SE ON: PERKELEEN, ja vapauttaisi kaikki ne, jotka KUOLEMAN PELOSTA kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia” (Hebr. 2:14-15).

  Jeesus Kristus (siis Jumala itse) kukisti ristintyössään ja ylösnousemuksessaan perkeleen, synnin vallan ja kuoleman ja ansaitsi siten itsessään meille vapautuksen perkeleen orjuudesta ja kuoleman pelosta. Kristitty tietää, että kuolema on vain sielun erkaantuminen ruumiista. Ruumiillisen kuoleman hetkellä kristityn sielu siirtyy Jeesuksen luokse autuuteen, ja viimeisenä päivänä myös hänen ruumiinsa – kuoleman puhdistamana – nousee ylös autuuteen, ja niin kristitty elää ikuisesti niin sielun kuin ruumiin puolesta. Väestön pelkoreaktio on todiste jumalattomuudesta, perkeleen vallan alla olemisesta.

  Tri Ionnidis toteaa, että koronaviruspandemia olisi luokiteltu hieman tavallista vaikeammaksi influenssakaudeksi ja kuolleisuus todettu tavalliseksi, jos koronaviruksesta ei olisi tiedetty eikä ihmisiä testattu. Nykyinen pandemia ei siis hänen mukaansa eroa tavanmukaisesta influenssakaudesta.

  Todellisesti meillä ei siis ole viruspandemiaa vaan pelon ja velan pandemia. Hallituksen ja virkamiesten toimet virustaudin leviämisen estämiseksi ja rajoittamiseksi ovat oikeita, sillä esivalta toimii maallisella alueella, ei hengellisellä. Kansan kuitenkin tulisi vastustaa tätä Jumalan rangaistusta rukouksella ja paastolla (tämä koskee uskovaa kansanosaa) ja sydämen katumuksella ja uskolla (tämä koskee ei-uskovaista kansanosaa). Vain Jumala itse voi todellisesti poistaa Jumalan rangaistukset, ja siksi on tarpeellista päästä Jumalan yhteyteen uskossa Jeesuksen Kristuksen lunastustekoon (Joh. 14:6). Pyydän tässä lukemaan Vanhasta testamentista Joonan kirjan 3. luvun (Jumala perui rangaistustoimensa kansan tultua parannukseen).

  Jos kansa pelkää, se on perkeleestä. Kansa ei saa hyväksyä perkeleen ja kuoleman valtaa ja asettua sen alle ja sen ohjattavaksi. Kansa, jota kuolemanpelko hallitsee, on perkeleen ja tuhon tiellä:

  ”Sillä se kansa tai valtakunta, joka ei sinua (Jumalaa) palvele, hukkuu, ja ne kansat HÄVITETÄÄN PERINJUURIN” (Jes. 60:12).

  Kaikki nykyinen hysteria ja paniikki on peräisin kuolemanpelosta, perkeleen vallan alla olemisesta, jumalattomuudesta. Tässä mielessä olemme keskellä perkeleen pandemiaa, perkeleen vallan alle sopeutumista ja siten Jumalan vitsausten luoksemme kutsumista – tuhon luoksemme kutsumista ja tuhon pandemiaa.

  Kun siis (maallisesti katsoen) riskiryhmiä eristetään ja ihmisiä pidetään erillään toisistaan, silloin kuolleisuus saattaa olla vähäisempää, mutta toisaalta kun työstä, opiskelusta, kaupankäynnistä, matkustamisesta, liikkumisesta, kokouksista jne. luovutaan, silloin synnytetään lama ja saadaan aikaan PALJON onnettomuutta. Köyhyys lisääntyy nopeasti, ja se johtaa kuolemiin. On vältettävä ylireagoimista, johon Suomi (ja lähes kaikki maat) on nyt vajoamassa. Vai ollaanko nyt rakentamassa tyranniaa (jollaisen jumalattomat kansat kyllä ovat ansainneet kurituksekseen)? Hysteriasta on suunnitelmallisesti päästävä, sillä vain pieni osa sairastuu ja harva kuolee. Kuolemanpelko ja yhteiskunnan sulkeminen synnyttävät saatanallisen ja mielipuolisen ilmapiirin, ja siitä VOI yhdessä talouden romahtamisen kanssa olla katastrofaalisia seurauksia (tappelut, kapinat, sodat, kaiken tuhoaminen). Nyt kansa pelkää perkelettä ja kuolemaa, vaikka tulisi pelätä Jumalaa: ”Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä” (Room. 3:18). Tosiasiana kuitenkin pysyy, etteivät suomalaiset pysty estämään kuolemaa, vaikka olisivat itsevalitussa karanteenissa viimeiseen hengenvetoon asti.

  Ei Suomen kansa todellisesti pyri estämään kuolemia (paitsi kukin omansa), sillä jos kansa siihen todella pyrkisi, se voisi helposti, nopeasti ja VARMASTI lopettaa ABORTTIMURHAPANDEMIAN. Nyt kansa murhaa laillisesti n. 10 000 lasta vuosittain (viime vuosina hieman vähemmän), siis yhden tavallisen koululuokan verran päivittäin aborteissa. Lapset ovat Suomessa suurempi kirous kuin koronavirus. Suomalaiset myös ovat paljon pahempia ja tehokkaampia tappajia kuin koronavirus tai mikään virus. On tekopyhää teeskennellä kuolemien vastustamista epidemioissa, kun kuolema niissä on hypoteettinen, ei varma. On petollista esiintyä hypoteettisten kuolemien estäjinä ja jättää estämättä ne kuolemat, jotka varmasti voidaan estää. Myös maailmanlaajasti lapset ovat kaikkein suurin kirous: WHO:n mukaan maailmassa murhataan joka vuosi 40-50 miljoonaa lasta aborteissa.

  Muutama ajatus Magneettimedian artikkeliin kirjoitetuista kommenteista. Eräässä kommentissa todetaan, että lääkäreille on opetettu: diagnoosi – tartuntatauti – lääke. Tässä on huomattava, että Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos THL on lääketeollisuuden (ei Suomen kansan tai valtion) rahoittama. Se on siis asiallisesti ottaen ”Lääketeollisuuden Markkinointi- ja Jakelulaitos”. Miksi näin? Koska jo hyvin pitkään Suomi on ollut fasistinen valtio (hallinto palvelee korporaatioita, ei kansaa). Miten näin on päässyt tapahtumaan? Siten, että valtiovalta on lailla määrätty yksin kansan käsiin: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Nykyinen tilanne maassa on jumalattoman kansan itsensä aikaansaamaa.

  Toisessa kommentissa puhutaan ”tieteen politisoitumisesta” ja lääketieteen tulemisesta lääketeollisuuden rengiksi, ja tässä viittaan edellä fasismista ja kansanvallasta sanottuun.

  Nimimerkki Jepulisjepsiksen kommentissa sanotaan: ”Virus on kuollut kuin kivi. Se ei ole elävä organismi. Viruksella ei ole omaa solurakennetta tai aineenvaihduntaa – – virus ei ole elävä. Tosiasioilla ei ole nykypäivänä näköjään minkäänlaista merkitystä.”

  Virus on RNA- tai DNA-rihma. Sen ympärillä on proteiinikuori, ja joillakin viruksilla sen päällä on vielä lipidikuori (usein soluista varastettu). Virus ei pysty itse lisääntymään. RNA ja DNA eivät ole toimintakyvyttömiä. Solurakenne ja aineenvaihdunta eivät ole elämän ehto. Jumala on samalla kaikessa ja kaiken ulkopuolella.

  SARS-CoV-2 on suurikokoinen RNA, jonka ympärillä on proteiinikuori ja lipidikuori. Lipidikuoressa on proteiinipiikkejä, ja yksi niistä on tautia aiheuttava. Se stimuloi ihmisen immuunijärjestelmää (sytokiinin tavoin) ja saa aikaan suuren tulehdusreaktion. Viruksen sisällä on ei-rakenteellisia proteiineja, ja yksi niistä estää varhaisen varoittamismekanismin estämällä interferonin toimintaa. Syntyy vakava reaktio, johon immuunijärjestelmä ei heti reagoi.

  Koronviruksesta tarkemmin täällä:

  https://answersingenesis.org/biology/disease/covid19-coronavirus-and-creation-virology/

  Virus toimii niin, että se tunkeutuu soluihin ja lainaa niiden biokemiaa tehdäkseen itsestään kopiota (näin se lisääntyy). Sitten virukset poistuvat solusta, jolloin se usein kuolee. Virukset voivat tehdä niin hyviä kuin pahoja asioita.

  Sana, joka kuvaa virusta, on siis ”kavala”. Myös käärme (perkeleen vaikutuksesta) oli kedon ”kavalin” eläin (1. Moos. 3:1). Virus solun sisällä on kuin perkele ihmisen sydämessä syntiinlankeemuksen seurauksena. Luonnollisen ihmisen sydämessä vaikuttava perkele säätelee kaiken ihmisessä: ajatukset, sanat ja teot. Ihmisen tahto on siis luonnostaan perkeleen tahto. Samoin solun sisällä oleva virus vaikuttaa niin, että solun biokemiasta tulee viruksen ohjaamaa ja solu alkaa kopioida virusta. Pitäisikö siis virusta kutsua jopa älykkääksi? Neroksi? Se lisääntyy käyttämällä hyväkseen toisia ja saa ympäristössään aikaan niin hyviä kuin huonoja asioita.

  Liikuttaako virusta itse Jumala (Elämä, Joh. 5:26; 1. Joh. 1:2)? Entä onko Jumala (Elämä) ehkä kuollut, kun hänessä ei ole omaa solurakennetta tai aineenvaihduntaa? Samoin: onko solu- ja aineenvaihduntakokoelma Jepulisjepsis kuollut kuin kivi, koska Elämässä (Jumalassa) ei ole soluja eikä aineenvaihduntaa?

  Voidaan myös kysyä, että jos virus on kuollut kuin kivi, niin onko viruksen solun biokemian lainaaminen, itsensä kopioiminen ja solun aineenvaihdunnan pyörittäminen kuollutta toimintaa. Ovatko kopiot uutta elämää vai uutta kuolemaa? Entä tämä: onko vallankumous kuollut, jos sen suorittavat solu- ja aineenvaihduntakokoelmat (ihmiset) eikä omaa solurakennetta ja aineenvaihduntaa vailla oleva Elämä (Jumala)? Jos siis vallankumous riisutaan soluista ja aineenvaihdunnasta (ihmisistä), tuleeko siitä silloin Elämän (Jumalan) teko?

  Lopuksi kristityn velvollisuuksista keskellä pandemiaa. Jumala käskee:

  ”kaikki, mitä tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille” (Matt. 7:12).

  Kristityn tulee rientää auttamaan sairaita (niin uskovia kuin ei-uskovia); se on kristityn velvollisuus. Kehomme on myös lahja Jumalalta, ja sitä on suojeltava. Välinpitämättömyydellä ei saa vaarantaa muita (se olisi jopa murhaamista). On suostuttava karanteeneihin ja desinfiointeihin ja varottava levittämästä tautia (hygienia on siis toisten palvelemista). Kuitenkin on samalla riennettävä auttamaan toisia. Ei saa ylireagoida niin, että taistelu virusta vastaan saa aikaan enemmän vahinkoa ja uhreja kuin sairastuneita auttamaan rientäminen keskellä pandemiaa. Ei tule pelätä kuolemaa ja perkelettä. Tulee pelätä Jumalaa ja siis toimia Jumalan sanan mukaan. Nyt kansa antaa kuolemanpelon (perkeleen) ohjata toimiaan, vaikka kuolemaa ja perkelettä PELKÄÄMÄTTÄ tulisi rientää auttamaan siellä, missä apua tarvitaan. Ehkä osa niin tekeekin. Sitä ei hallitus saa estää. Tarvittaessa vanhukset ja muut riskiryhmät on – suojausmääräyksiä samalla noudattaen – päästettävä pois karanteenista auttamaan sairastuneita ja apua tarvitsevia.

  Ei siis ole mitään koronaviruspandemiaa; on vain normaali kausi-influenssan tai kausiflunssan tapainen epidemia, joka voidaan sivuuttaa olankohautuksella, joitakin maalaisjärjen sanelemia suojatoimia tarvittaessa noudattaen (ei rokotuksia, jotka vain vahingoittavat normaalia immuunijärjestelmää; USA:ssakin 54% lapsista on jo rokotusten vahingoittamina kroonisesti sairaita!). ”Pandemiaan” kuolleita on Suomessa nyt kaiken kaikkiaan 28 kpl., suurin osa todennäköisesti vuodeosastojen valmiiksi sairauksien heikentämiä vanhuksia (joiden peruskuolinsyys on jokin muu kuin virusinfektio, joka sitten on vain ”viimeinen pisara”). 28 on samaa luokkaa kuin keskimäärin aborteissa PÄIVITTÄIN murhattavien lasten määrä. Hallituksen ja korporaatioiden ylireaktio saattaa johtaa suureen katastrofiin ja massakuolemiin, ja koko maa saattaa romahtaa täysin (kuten kyllä olen vuosia sanonut tälle jumalattomalle maalle oikein olevan – aivan kuten oli oikein Sodomalle ja Gomorralle). Onkin mahdollista, että tämä on viimeinen kommenttini mihinkään.

  Suomessa on heikko, lyhytnäköinen, taitamaton ja hyvin vaarallinen (kaikki kansalaiset vaarantava) hallitus, joka kuviteltua ”pandemiaa” puliveivatessaan on viemässä kaiken tuhoon ja joka fasismissa ilakoidessaan – lääketehtaiden ja niiden THL:n, pankkien, keskuspankkien, IMF:n, YK:n, WHO:n, NWO-organisaatoiden, mediatalojen ja muiden korporaatioiden heilana – on parhaan kykynsä mukaan myymässä ja luovuttamassa Suomen pedolle.

  Olen tässä samalla kirjoittanut näitä asioita sivuavan kommentin myös Magneettimedian artikkeliin ”Syntyykö globaalin romahduksen kautta itsenäiset kansallisvaltiot vai NWO?”

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
   1. Sorry, sattuneesta syystä pääsen internetiin vaan kaupungin julkiselta tietokoneelta, eikä tässä saa ääntä kuuluviin, vaikka video pyöriikin. Kone on mykistetty. Muuten olisin katsonut videon (tai ei tässä kyllä niin kauan saakaan istua).

    Kannattaa katsoa kaikki Del Bigtreen videot! Nehän voi tallettaa itselle vaikka ulkoiseen muistiin.

    En luota enää mihinkään julkiseen hallintoon tai edes lääketieteeseen. Kaikki on pilattu (= valhetta), ja se, mikä näyttää totuudelta, on harhauttamiseen tähtäävä kulissi. Luotan vain ja ainoastaan Raamattuun, elävään Jumalaan. Maata hallitsee pienintä detaljia myöten näkymätön rikollinen käsi, you know. Maan hallinto ja koko kansa on sen käden työrukkanen. KAIKKI, aivan kaikki, on valhetta ja huijausta, kuten nyt tämä häikäilemätön superhuijaus, ”pandemia”. Pian kaikki on murhaa ja tuhoamista ja avointa orjuutta (kiitos jumalattoman kansan). Niin että odotan vain Kristuksen pikaista paluuta ja vapautusta tästä saatanallisesta helvetistä, joka maailma ja ihmiset ovat.

    Kiitos kysymästä joka tapauksessa.

    Plusääni(4)Miinusääni(2)
    1. Vesa-Ilkka, kansalla on sellainen esivalta kuin se ansaitsee – totta. Mutta miten näkisit esivallan uhmaamisen, kun mainitun esivallan toimet perustuvat valheeseen?

     Raamuttutietouteni on hatara, mutta muistaakseni eräs nasaretilainen kävi kerran kaatamassa rahanvaihtajien pöytiä. Eikö tuo ollut esimerkillä johtamista jos mikä? Eikö valhetta vastaan pidä taistella myös teoilla?

     Kärsimysviikko. Eikä taida siihen loppua.

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
     1. Se ”pöytien kaatelu”on jälleen ajankohtanen;yritäppä mennä Baaselin torniin,niin etpä pääse.Mitä muuta todistetta tarvitaan,että tiedetään missä ne ”pöydät”on missä päidemme yli päätökset tehdään.Siis koronkiskojat oli sillo,ja koronkiskojat on nyt sanelemassa missä mennään.Millonkaha sveitsiläiset menöö Willhelm-Tell-asenteella sinne torniin vähä tsekkaelemaan paekkoja,että mitä luurankoja siellä kaapeista kolisoo lattialle;pedofiliaa ja lapsiuhreja?

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
     2. Silloinkin on toteltava. Jos Jumala haluaa esim. rangaista perkelettä palvelevaa kansaa (esim. Suomen kansaa), hän voi antaa kansalle valheellisen esivallan tai vaikka hirmutyrannin, Room. 13:1-5. Esivalta on siis Jumalan antama, oli se millainen hyvänsä. Vain silloin jos esivalta käskee toimimaan vastoin Jumalan sanaa, esivaltaa ei tule totella, Ap. t. 5:29. Jos esivaltana on kuningas, niin jos hän sekoaa mieleltää (tulee umpihulluksi eikä vastaa enää teoistaan), silloin hänet voidaan syrjäyttää ja tilalle saatava uusi kuningas (näin Martti Luther). Esivalta on JUMALAn palvelija, ei kansan, lue tarkoin Room. 13:1-5 (kieltää myös vallankumouksen). Huono kansa ansaitsee huonon esivallan.

      Rahanvaihtajien pöydistä: Jeesus ei lyönyt ketään Jerusalemin TEMPPELIN pihalla. Temppeli eli KIRKKO on Jumalan palvelemisen paikka, ei ryöväreiden luola. Kaatamalla pöydät ja heiluttamalla ruoskaa hän OSOITTI AUKTORITEETTINSA. Jeesus = Jumala. Kyseessä oli siis katumukseen ajaminen (katumus + usko = parannuksenteko). Sinua ei ole käsketty ryhtyä Jumalaksi. Sinun on käsketty uudestisyntyä J:n sanasta, jolloin Jumala tulee uskon myötä sydämeesi. Silloin toimit Pyhän Hengen ohjauksessa, et enää perkeleen. Meidän tulee tulla Jumalan kuviksi, ei Jumaliksi tai Jumalan apinoijiksi. Olet pihalla kuin lumiukko, ja sinua perkeleellinen hybris.

      Valhetta (Joh. 8:44) vastustetaan hengellisessä mielessä Julistamalla Jumalan sanaa, niin lakia kuin evankeliumia. Valehtelu on perkeleestä (kuten kaikki synti), ja vain evankeliumi sitoo perkeleen, joka on henki. Muu valheen vastustus on turhaa, koska esim. asevoimat tai vallankumoukset eivät voi hävittää perkelettä, koska perkele on henki. Kotonakin valehteleville lapsille tulee tulee antaa piiskaa tai nuhdella, koska niin ajetaan sydämen katumukseen ja parannukseen ja ohjataan lasta Kristuksen luo (uskoon) ja ikuiseen elämään. Tietenkin valhetta vastustetaan myös tuomalla totuus esiin, jos valhe ei ole tahallista.

      Raamattua voi ymmärtää vain Pyhässä Hengessä (PH sydämessä), ja Pyhä Henki saadaan vain Jumalan sanan kautta uskossa. Sana ja Pyhä Henki yhdessä vaikuttavat sydämessä uskon; ihminen itse ei kykene synnyttämään sydämessään uskoa (luonnollisen ihmisen sydämessä asuu perkele, ja sellainen ihminen on perkeleen orja).

      Kristuksen paluu on lähellä. Hukut helvettiin, ellei J:n sana ja Pyhä Henki saa sytyttää katumusta ja uskoa sydämessäsi. Jeesus (Jumala) sovitti kaikki syntisi (sydämen ja tekosynnit) itsessään ristillä ja ylösnousemuksessaan.

      Miljoona kertaa olen kirjoittanut tästä täällä.

      Plusääni(1)Miinusääni(4)
  1. Ollaan ankarassa tilanteessa, jossa vain kollektiivinen ja kansan johtajien täydellinen synnintunnustus Jumalan Kaikkivaltiaan edessä voisi enää pelastaa Suomen. Malli tällaiselle synnintunnustukselle löytyy Raamatusta Vanhan Testamentin puolelta:

   ”4Tämän kuultuani minä istuin monta päivää itkien ja murehtien. Minä paastosin ja rukoilin taivaan Jumalan edessä 5 ja sanoin: ”Oi Herra , taivaan Jumala, suuri ja pelättävä Jumala, joka pidät voimassa liiton ja säilytät laupeuden niille, jotka rakastavat sinua ja noudattavat sinun käskyjäsi. 6Kuunnelkoot korvasi tarkoin palvelijasi rukousta ja olkoot silmäsi avoimina, kun minä nyt päivin ja öin rukoilen sinun edessäsi palvelijoittesi israelilaisten puolesta ja tunnustan synnit, jotka me israelilaiset olemme tehneet sinua vastaan. Myös minä ja isäni suku olemme tehneet syntiä! 7 Me olemme tehneet pahoin sinua vastaan emmekä ole noudattaneet käskyjä, lakeja ja säädöksiä, jotka sinä annoit palvelijallesi Moosekselle.” (Nehemia 1:4-7)

   En kuitenkaan aio pidätellä hengitystäni kollektiivista synnintunnustusta odotellessa. Onneksi Uuden Testamentin myötä yksilöllinen pelastus on mahdollista eikä kenenkään tarvitse hukkua syntisen kansan perikadon myötä. Näinä aikoina kannattaa tutkia Raamattua, koska sen sanoma aukeaa erittäin kirkkaana ja selkeänä – myös ne vaikeatkin kohdat, kuten esimerkiksi:

   ”18Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkottaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta. Joka pelkää, ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa.” (1. Joh. 4:18)

   Näin juuri. Pelkuruudella Suomen kansa ajettiin satimeen ja pelko tuo mukanaan rangaistuksen eli kurjan riutumisen tyrannien asettamassa vankeudessa ja orjuudessa.

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
  2. Ei virus voi ”päättää” TEHDÄ mitään – se on kuollut / eloton (wikipedian mukaan). Sen tähden epäilen suuresti onko siinä RNA/DNA:takaan.

   ”A virus, which has no life, no intelligence of its own, can never pursue any goal, it does not need to ”survive” or replicate, it’s not a living species. It’s just a complex piece of information. A virus cannot ”decide” it has to mutate. It cannot ”trick” a cell into reproducing its information. It can’t move. It can do ABSOLUTELY NOTHING. ”

   Roska silmässä ei ole virus, vaikka se siellä kaivertaa. Ei vaikka se olisi vain 100 nanometrin kokoinen.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat