Boikotoi Punaista Ristiä!

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi

Taas on se aika vuodesta, jolloin valtion aivopesukoneisto säädetään äärimmilleen, lähes ylikuumentumispisteeseen. ”Rasisminvastainen viikko” tuo tullessaan vaaleanpunaista unelmahöttöä kulttuurien kohtaamisilloista rasisminvastaisiin treenikehiin ja ihmisketjuihin. Tällainen hömpötys tehoaa kuitenkin yhä harvempiin ihmisiin.

Nykyään suomalaiset saavat todistaa päivittäin omin silmin, mitä monikulttuurisuus käytännössä tarkoittaa: suomalaisten joukkopahoinpitelyjä, ryöstöjä, raiskauksia, murhia sekä yleisen turvattomuuden lisääntymistä. Tilanne ei ole koskaan ollut Euroopassa yhtä kaoottinen ja räjähdysherkkä kuin nyt, ja jopa joiltakin itseään suvaitsevaisiksi nimittäviltä vastaanottokeskusten työntekijöiltä on omien sanojensa mukaan alkanut ”usko loppua”.

Rasisminvastaisen viikon pääorganisaattori on arvatenkin Suomen Punainen Risti – järjestö, jossa kenties joskus viime vuosisadan alkupuoliskolla keskityttiin olennaiseen, toisin sanoen oikeasti hädänalaisten ihmisten auttamiseen. Vuonna 1877 perustettu järjestö kantoikin vuoteen 1919 nimeä ”Suomen yhdistys haavoitettujen ja sairasten sotilaiden hoitoa varten”. Kuinka kauas tästä toimintaperiaatteesta onkaan menty.

Nykyään järjestö tunnetaan lähinnä valtion maahanmuuttopoliittisena käsikassarana, joka tiedetään myös pakolaisbisneksestään ja turvapaikanhakijoihin liittyvistä seksiskandaaleistaan (joista nostetaan esille vain jäävuoren huippu). Kansalla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa SPR:n mielipuolisiin kannanottoihin tai järjestön johtoon.

SPR:llä on monopoli verenluovutuksessa, ja pelkästään verenluovutusbisneksellä SPR tekikin esimerkiksi vuonna 2014 yli 66 miljoonaa euroa voittoa. Koko vuoden tuotot olivat järjestön vuosikertomuksen mukaan hulppeat 116,4 miljoonaa euroa, joista yli puolet käytettiin SPR:n sisäiseen pyörittämiseen. Nyt verenluovutukseen halutaan tietysti mukaan myös maahanmuuttajat. Veripalvelun mielestä on näemmä toissijaista, että verenluovuttajille tehtävissä perustesteissä eivät geeniperimää muuttavat, maahanmuuttajien mahdollisesti kantamat verisairaudet näy.

3g10019u-92

Organisaatio on ominut itselleen myös muun muassa ensiapukoulutuksen ja vapaaehtoisen pelastuspalvelun. Väitän suuren osan suomalaisista olevan sitä mieltä, ettei epäterveen arvomaailman puolesta vimmalla agitoivalla ja kansaa pilkkanaan pitävällä järjestöllä tulisi olla mitään oikeutta harjoittaa näitä palvelun muotoja.

SPR on usein järjestänyt yhteistyössä kaupungin kanssa keskustelutilaisuuksia vastaanottokeskusten perustamisesta vasta sen jälkeen, kun turvapaikanhakijat ovat saapuneet paikkakunnalle. Ammattivalehtelijat eivät kuitenkaan esimerkiksi Turussa uskalla enää kohdata syystäkin vihaista veronmaksajaa kasvokkain jouduttuaan ahtaalle Runosmäen nuorisotalolla syyskuun lopussa.

Tilaisuudessa ei kuultu yhtäkään turvapaikanhakijoille myönteistä yleisön puheenvuoroa, ja buuaukset raikuivat salissa heti alusta asti. 2. maaliskuuta tyydyttiinkin pitämään Facebookissa kahden tunnin kysely kaupungin vanhuspalvelujen hoivayksikkö Mäntykotiin perustettavasta hätämajoitustilasta. ”Asiantuntijat” eivät ”infotilaisuudessa” edes esiintyneet omilla nimillään ja kasvoillaan. Tässä tulee ottaa vielä huomioon, ettei suurella osalla vanhemman ikäpolven kaupunkilaisista ole Facebook-profiilia, joten he eivät merkinneet järjestölle ja kaupungille mitään. Kriittisimpiin kysymyksiin jätettiin vastaamatta, ja mikäli johonkin vastattiin, teksti sisälsi vain ympäripyöreyksiä ja vakuutteluja ilman mitään katetta, kuten ”opastamme kaikkia tulijoita systemaattisesti suomalaiseen lainsäädäntöön ja tapoihin”.

Sama linja jatkui, kun Vastarintaliikkeen Jesse Torniainen kysyi SPR:ltä toissa viikolla Twitterissä, kuinka järjestö aikoo ottaa kantaa suomalaisvastaisuuteen tämän viikon aikana. Kysymys sai järjestön kiusaantumaan niin, että se päätti estää Torniaisen tilin ensin pitkän hiljaisuuden, sitten kiertelyn ja kaartelun jälkeen.

UK_SPR_Twitter2 spr-1

Ulkoministeriön eläköitynyt kansliapäällikkö Pertti Torstila julkeaa härskisti kehua olevansa ”humanitaarisen, poliittisia päätöksiä ja kantoja tekemättömän” SPR:n puheenjohtaja, vaikka todellisuudessa vain raha ratkaisee. On fakta, että järjestöllä on valtuudet kävellä kaupunginvaltuustojen päätösten yli perustaen uusia vastaanottokeskuksia kuin sieniä sateella milloin ja mihin vain lystää. Torstila lausui ollessaan Huomenta Suomen vieraana marraskuussa ylimielisesti näin:

”[…] On ymmärrettävää, että tämä huoli on nyt todellista, mutta pelko pitää voittaa. Tottuminen tähän [turvapaikanhakijatulvaan] on vaikea juttu, se tulee viemään kauan. Mutta tältä tieltä ei ole paluuta. Meillä ei ole koskaan paluuta takaisin siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli […]. Suomalainen mielipide pitäisi ’kotouttaa’ siihen, että tämä on tästä eteenpäin vallitseva asia.”

”Kotouttaa”, toisin sanoen suomalaiset tulee aivopestä uskomaan, ettei nykyiselle kehitykselle ole olemassa vaihtoehtoa. Torstilan, kuten monien muidenkin monikultturistien mielestä, kyse on vain ”pelon voittamisesta”. Torstilan itsensä ei tarvitse ”voittaa pelkoaan”, sillä hänelle ei tuota ongelmia yli 186 tuhannen euron vuosituloillaan ostaa itseään ulos maahanmuuttajien kansoittamilta alueilta.

SPR viis veisaa siitä, että leipää epätoivoisesti odottaville nuorille suomalaisille lapsiperheille jää jäljelle vain homeisia murusia. Kaikki muu on laivattu vastaanottokeskuksiin, keräten myös pelastusarmeijan ja seurakuntien ruokajakelun ruoat ilmaiseksi vietäviksi samaan osoitteeseen. Haluankin kehottaa kaikkia lukijoita tukemaan oikeaa avustustoimintaa, kuten Vastarintaliikkeen Suomalaisapua. Tämä on avustustoimintaa, joka ei jätä kansaa kuolemaan nälkään. Se ei pyri taloudelliseen voittoon eikä puhu pakkomonikulttuurisuuden puolesta. Toisin kuin Torstila väittää, nykykehitykselle on todellakin olemassa vaihtoehto – se on radikaali kansallismielinen toiminta.

Jos vähänkin välität kansasi tulevaisuudesta, boikotoi kaikin mahdollisin keinoin kansanmurhaamme lobbaavaa Suomen Punaista Ristiä!

Vieraile kansanmurhan vastaisen viikon kampanjasivuilla TÄÄLLÄ!

 

Artikkeli julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

11 kommenttia

 1. Pieni tarina Syyrian tilanteesta Qusseir-nimisestä kylästä. Aggressioilla Syyriaa kohtaan näyttää olevan monet kasvot. Yksi näistä kasvoista on tekopyhyys.

  The International Red Cross supplies the terrorists: Report
  http://www.globalresearch.ca/syria-the-international-red-cross-supplies-the-terrorists-report/31295

  Eipä ihme, että syyrialainen natiivi valahtaa pelosta kalpeaksi nähdessään Punaisen Ristin avustussaattueiden ajavan paikalle.

  Saksassa tiedetään menneen `maan alle` 140 000 siirtolaista (jihadisteja?), Ruotsissa toistakymmentä tuhatta ja muissa maissa ties kuinka paljon.

  Punainen Risti on kuitenkin melko keskeinen tekijä, joka hyötyy laittomien siirtolaisten ihmiskaupasta ja erityisesti näistä `maanalaisen rautatien` radikaaleista, joita on salakuljetettu rauhallisiin länsimaihin alusta asti.

  Mutta mitä tapahtui taannoin Haitin avustuksille (täällä otsikoita):
  http://www.globalresearch.ca/search?q=re+cross&x=0&y=0

  Jokainen, joka tukee SPRn toimintaa millään tavalla, on rasisti (kantaväestöä kohtaan) ja mitä suurin suvaitsematon viharikollinen.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 2. Tätä kirjoitettaessa Brysselissä on menossa Mossadin false flag-operaatio, jolla luodaan epävarmuutta ja terrorismin infrastruktuuri. Mossad näyttää mallia.

  Israelille ja sionisteile riittää ihan hyvin jo sekin, että Eurooppa on jatkuvassa kriisitilassa, onhan Eurooppa jo eurolla ja EU:lla saatu taloudellisesti polvilleen.

  SPR on vain tämän kaiken etäpääte, jossa ns. hyvät ihmiset polvistuvat sionistin edessä huulet punattuina ja paikat rasvattuina, jotta sionisti voi ottaa heidät edestä ja takaa ja otettu kiittää vedet silmissä.

  Tavoite on yksinkertainen: Jatkuva kaaos, jatkuva taloudellinen epävarmuus, muslimien ja kantaväestön keskinäinen viha. Sitten on muureilla ja aidoilla eristetty Elysium, herrakansan oma koti, jossa vain puhtaan Valitut ihmiset voivat levätä ennen seuraavaa ryöstöoperaatiota maissamme. Lisäksi tietenkin usea sata ballistinen ydinohjus ja Hellfire-ohjuksia lapsia ja naisia vastaan Gazassa.

  Vot! Siinä on meillä Valittu Kansa.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. On vaan huonosti lavastettuja siionistien huijaukset.Esim.bataclanista julkaistu
   kuva yleisöstä todella amatöörimäisesti photoshopattu.

   Yleensä nykypäivänä rock-konserteissa ihmisillä puhelimet joilla voi kuvata tapahtumia ja
   yllätys.Keikalta ei yhtään kuvaa keneltäkään yleisöstä ja ainoa jukaistu kuva photoshopattu.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Lisäksi voi vain sanoa, että jos kyseessä oli joku muu kuin Mossad-operaatio (sallikaa minun nauraa) niin harmittavan läheltä meni sen EU:n päämajan kanssa.

  Olisi jo aika nähdä eliitin herroja ja naisia uhrien joukossa, silloin voisin uskoa, että kyseessä on muu kuin false flag operaatio. Mutta ei, aina osuu ”satunnaisesti”, koskaan ei taitava ISIS osu eliittiin. Ei millään, ei koskaan, ei löydy suvakkieliittiä pommin tieltä.

  Jos Suomessa ISIS herää niin suokoon Luoja heille kyvyn nähdä, missä eliitti luuraa. Vaikea uskoa tähän ISIS-myyttiin, kun valmistellaan ja valmistellaan ja valmistellaan ja paraskin osuma on sitten rock-konsertti tai metroasema. Uskoisin, että jos kerrankin osuisi makeasti eliitin kokoushuoneeseen niin ei sipilät lausuisi idioottimaisia ”ei pidä antaa pelolle sijaa”-lausuntoja, vaan tylli olisi ”niskalaukaus oikeaan kohteeseen”.

  Mutta eliitti välttyy aina, kuin ihmeen kaupalla. Baader-Meinhof ja japanilaiset veljet osuivat sentään eliittiin. Kuuluisa Shakaalikin osui ja elää vielä. Mutta ISIS, se vain sählää. Ja sählää, ja sählää…

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Jatkanpa vielä yhden viestin.

  Eikö ole kummallista, kuinka kaikki ”ISIS-terroristit” aina kuolevat paikan päällä tai sitten heti iskun jälkeen ”poliisin luodeista”. Koskaan heistä ei ainakaan kuule tapahtuman jälkeen ja jos joku saadaan ns. oikeasti kiinni niin hän häviää kuin toimeentulotuki somalin persuksiin. Eli ei kuulu, ei näy.

  Mutta annas olla, kun tekijä on valkoinen breivik. Hänet analysoidaan ad infinitum ja ”natsismi on nousussa”. ”ISIS” voi rauhassa tappaa satoja, tuhansia, kymmeniätuhansia, mutta ”pelolle ei saa antaa sijaa”, pelkoon pitää näet tottua, se on herrakansan tahto: valkoisten kansojen pitääkin pelätä.

  Yhtään jihadistibreiviikkiä ei saada läpivalaisuun, ei tehdä kirjoja, ei ole otteita oikeudenkäynnistä, oikeastaan jihadisteja ei ole olemassakaan.

  Minä uskon tuon: Ei olekaan. He ovat kuin ovatkin ostettuja, Mossadin legioonalaisia, shakkinappuloita, jotka ovat parhaita kuolleina. Vain breiviikin pitää elää, jotta ”natsismi” näkyy ja kuuluu.

  Ja suvakkikansa polvistuu hartaana: ”Ei saa antaa pelolle sijaa!”

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Valitettavasti myös NSU-satu on jo luotu ja lisää taitaa tulla. Silloin alkaa kansallissosialistien ajojahti. En haluaisi toivoa sellaista. Sika Soini korosti heti muuten tiedusteluyhteistyötä. Silloin Breivik sai yksin aikaan tuolaisen iskusarjan lannoitepommeilla. Siispä on pystyttävä vakoilemaan ihmisiä lannoitekauppoja myöten.

  Soinin puolueella oli otsaa vaatia netin massavalvontaa ja muistaakseni jo ennen vaaleja. Ja kiihkeimmin kaikista. Siis mamukriitikot syyniin! Ja Halla-aho vaikuttaa samssa puolueessa ja ajaa vain TTIP:tä ja Common corea. Ja yhä kaikki mamukriitikot ihan lääpällään ja MV-lehtikin pitää jumalanaan. Hyihyihyi

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat