CIA:n johtaja vieraili Israelissa puhumassa Iranin ydinsopimuksesta

IntelNews kirjoittaa, että Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n johtaja John Brennan vieraili hiljattain Israelissa keskustelemassa sionistien kanssa Iranin ydinohjelmasta.

Brennan matkusti miehitettyyn Palestiinaan, koska Israel vastustaa jyrkästi Iranin laillista ydinenergiahanketta. Juutalaisvaltio itse on jo vuosikymmenten ajan rakentanut valtavaa laitonta ydinasearsenaalia. Israel on myös kieltäytynyt yhteistyöstä IAEA:n kanssa eikä se ole ratifioinut ydinsulkusopimusta. Kun ydinteknikko Mordechai Vanunu paljasti joukkotuhoaseohjelman maailmalle 1980-luvulla, Mossad kidnappasi hänet Roomassa ja kuljetti kidutettavaksi Israeliin.

Kaikesta huolimatta Israel pyrkii vetoamaan länsimaihin, jotta Iranin energiahanke saataisiin kiellettyä. Juutalaiset ovat syyttäneet Amerikkaa hampaattomuudesta Iranin-politiikassa, minkä vuoksi Brennan joutui matkustamaan Israeliin. IntelNewsin mukaan hän tapasi maassa ainakin Mossadin johtaja Tamir Pardon, pääministeri Benjamin Netanjahun, turvallisuusneuvonantaja Yossi Cohenin sekä kenraalimajuri Hartzl Halevin.

Israel pelkää, että aika on loppumassa siltä kesken. Iranin on määrä tehdä ensi kuussa pitkäkestoinen sopimus P5+1-maiden kanssa. Netanjahun mukaan sopimus tulisi olemaan ”historiallinen virhe”. Hänen mukaansa juutalaisilla tulisi olla joukkotuhoasemonopoli Lähi-idässä.

Pääministeri Netanjahu valehtelemassa kansainväliselle yhteisölle.
Pääministeri Netanjahu valehtelemassa kansainväliselle yhteisölle.

Keväällä jopa valtamedia uutisoi Suomessa, että juutalaisvaltio on valehdellut kansainväliselle yhteisölle järjestelmällisesti Iranin ydinohjelmasta:

”Israelin pääministerin Benjamin Netanjahu piti YK:ssa vuonna 2012 dramaattisen puheen, jossa hän varoitti Iranin olevan valmis rakentamaan ydinaseen vuoden sisään.

Netanjahu havainnollisti Iranin valmiutta tuottaa ydinasekelpoista uraania pommin kuvalla varustetulla taululla. Brittilehti Guardianin ja tv-kanava al-Jazeeran maanantaina julkaisemasta salaisesta asiakirjasta ilmenee kuitenkin, että Mossadin mielestä Iranin ydinohjelma ei ollut siinä kehitysvaiheessa, että se pystyisi tuottamaan asekelpoista uraania.”

Kohu haudattiin kuitenkin pian vähin äänin kuten kaikki muutkin juutalaisvaltion poliittiset rikokset. 2010-luvun vaihteessa Israel alkoi murhata iranilaisia ydintiedemiehiä estääkseen energiahankkeen edistymisen. Jopa Yhdysvallat myönsi, että murhien takana oli Israel. Israel yritti epätoivoisesti välttää negatiivista julkisuutta ja syytti murhista jopa Iranin hallitusta!

Israel syyttää Irania ”terroristivaltioksi”, vaikka Iran ei ole hyökännyt mitään maata vastaan yli 200 vuoteen.


Israel voi jatkaa rikoksiaan, sillä länsimaiden johtavat poliitikot ovat henkeen ja vereen sionisteja.

Sanomalehti Haaretzin mukaan Israel on tehnyt viime aikoina testejä, joissa on selvitetty niin sanottujen likaisten pommien vaikutusta. Likaiset pommit sisältävät tavanomaisia räjähteitä sekä radioaktiivista materiaalia. Juutalaiset mediat ovat pyrkineet vakuuttamaan maailmalle, että kyse on ainoastaan puolustautumisesta potentiaalista uhkaa vastaan. Israelin toimintaa tiiviisti seuraavat eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita. Varautuuko juutalaisvaltio jo ”ennaltaehkäisevään” iskuun vihaamaansa valtiota ja sen ydinenergiaohjelmaa vastaan?

Juutalaisvaltion johtaviin medioihin kuuluva Israel National News julkaisi maaliskuussa artikkelin, jossa vaadittiin entistä kovempia otteita antisemitismin kitkemiseksi maailmasta. Lehden mukaan Israelin tulisi ydinpommittaa Saksaa ”kostoksi holokaustista” sekä Irania, koska se on ”uhka Israelin olemassaololle”. Lehden mukaan 20–30 ydinpommia Saksan ja Iranin tärkeimpiin kaupunkeihin olisi ”tarpeeksi”, jotta juutalaisten tulevaisuus voitaisiin turvata.

 

Lue myös: Juutalaisvaltio tappoi kuukauden ikäisen vauvan – Iran kannustaa vastarintaan

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat