Suomi kampanjoi ”juutalaisvihaa” vastaan pahamaineisen sotarikollisen nimissä!

Suomi osallistui perjantaina 22. sionistiseen ”juutalaisvihaa” torjuvaan Solidarity Sabbath –kampanjaan, kertoi ulkoministeriö. On osuvaa, että tapahtuman järjestänyt säätiö kantaa pahamaineisen juutalaistaustaisen huijarin ja sotarikollisen Tom Lantosin nimeä.

Suomen valtio markkinoi tapahtumaa vihan, väkivallan ja vainon vastaisena. Todellisuus on päinvastainen. Amerikanjuutalainen Tom Lantos tuli tunnetuksi raakaa arabivastaista väkivaltaa kannattavana sotahaukkana, joka väärensi todisteita ajaakseen Yhdysvallat Persianlahden sotaan. Sodassa sionistivaltiot hyökkäsivät Irakiin, joka oli Israelin voimakkain vihollinen. Amerikkalaiset eivät halunneet ”toista Vietnamia”, joten heidät täytyi huijata operaatioon levittämällä perätöntä kauhupropagandaa Irakin tapahtumista.

Osallistumalla Lantosin järjestön kampanjaan Suomen valtio antoi signaalin, että valehtelu on politiikassa sallittua, mikäli tavoitteena on murhata Israelin vihollisia. Työskennellessään Yhdysvaltojen kongressissa Lantos kutsui itseään mielellään usein paikan ”ainoaksi holokaustiselviytyjäksi”, kun hän halusi saada tahtonsa läpi.

Lantos esiintyi jopa Steven Spielbergin holokaustia käsittelevässä The Last Days –elokuvassa, jonka sisältö on todistettu läpeensä valheelliseksi The Last Days of the Big Lie –revisionistidokumentissa. Erityisen vahvasti hän tahtoi Saddam Husseinin kuolemaa ja Israelin ylivaltaa Lähi-idässä. Lantos tiesi, että hän voisi käyttää ”holokaustia” työkalunaan kiristääkseen Yhdysvallat hyökkäämään Irakiin.


Tom Lantosin osuus dokumentista The Last Days of the Big Lie. Lantos valehteli sekä vetosi ”holokaustiin” ja Hitleriin, jotta Israelin inhoama valtio tuhottaisiin.

Tunnetussa puheessaan kongressin ihmisoikeuskokouksessa lokakuussa 1990 Lantos valehteli lukuisista Husseinin hallinnon ”sotarikoksista” ja sanoi, että mitään yhtä kamalaa ei ole koettu sitten ”holokaustin”. Hän väitti, että irakilaiset raiskasivat ja kiduttivat järjestelmällisesti kuwaitilaisia. Jo tuolloin Lantos valehteli myös Irakin ”joukkotuhoaseista”, joista tekaistut ”todisteet” toimivatkin motiivina seuraavalle Irakin sodalle. Valheiden litania muistutti hämmästyttävän paljon sionistien perättömiä ”silminnäkijäkertomuksia” holokaustista. Husseinia verrattiin Hitleriin useaan otteeseen.

Lantosin merkittävin todistaja oli ”Nayirah”-peitenimellä esiintynyt kuwaitilainen tyttö, joka väitti työskennelleensä vapaaehtoisena sairaalassa, kun Saddamin sotilaat yllättäen hyökkäsivät sinne. Lantosin pyynnöstä ”Nayirah” valehteli nähneensä, kuinka irakilaissotilaat tappoivat vastasyntyneitä vauvoja repimällä nämä keskoskaapeista ja paiskaamalla ”kylmälle lattialle”. Todistus vakuutti monet, sillä ”Nayirah” kertoi tarinaansa ääni väristen ja itkien. Suoritus oli täydellinen. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että todistus oli sionistien kehittämä valhe: ”Nayirah” olikin Kuwaitin Yhdysvaltojen suurlähettilään tytär!

Tom Lantos.
Tom Lantos – ihmisoikeussankari.

Selvisi, ettei tyttö ollut koko sairaalassa silloin, kun hyökkäyksen väitettiin tapahtuneen. Mitään todisteita lasten murhista ei ollutkaan. ”Nayirahin” todellinen henkilöllisyys kuitenkin selvisi aivan liian myöhään. Juutalainen Lantos oli järjestänyt kokouksen ja ”Nayirahin” kuulemisen vain hieman ennen äänestystä, jossa hyökkäyksestä Irakiin päätettiin. Amerikan johtajat vetosivat ”Nayirahin” todistukseen useaan otteeseen, kun he joutuivat perustelemaan Persianlahden sotaa vihaisille äänestäjille. Ja nyt Sauli Niinistö sekä ulkoministeriö väittävät taistelevansa vainoa ja sotaa vastaan rinta rinnan Tom Lantosin säätiön kanssa!

Sodassa sionistit syyllistyivät silmittömiin raakuuksiin siviiliväestöä kohtaan. Sotilaiden ampumissa luodeissa oli köyhdytettyä uraania, jonka vuoksi Irakissa on edelleen suuri määrä ihmisiä, jotka kärsivät erilaisista syövistä, kehityshäiriöistä ja epämuodostumista. Alla järkyttäviä kuvia Tom Lantosin ”saavutuksista” Irakissa:

irak1 irak8 irak11 irak2 irak3 irak4   irak7  irak9 irak10  irak12 irak13

lantos2
Lantos huijasi Amerikan tappamaan irakilaisia lapsia, jotta juutalaisten ”holokausti” ei toistuisi…
HaKehila 1/2015.
…Ja nyt Suomen hallitus ilmoittaa taistelevansa Lantosin järjestön rinnalla vainoa ja syrjintää vastaan.

Ulkoministeriön Solidarity Sabbath  –tiedotteessa todetaan: ”Suomi on sitoutunut juutalaisvihan torjuntaan osana syrjinnän ja rasismin vastaista toimintaansa uskonnon ja mielipiteenvapauden toteutumiseksi.” Jos Suomi kerran vastustaa ”syrjintää ja rasismia”, miksi hallitus haaskasi alkuvuodesta 100 000 euroa veronmaksajien rahoja juutalaisseurakunnalle, joka kutsui israelilaisen Mordechai Kedarin Suomeen haukkumaan palestiinalaisia erittäin rasistisin sanankääntein?

Viime vuonna Kedar herätti kansainvälistä raivoa ehdottamalla, että palestiinalaissotilaiden omaiset voitaisiin raiskata, jotta vastarinta Israelia vastaan saataisiin loppumaan. Suomessa ollessaan Kedar vertasi arabeja Italian mafiaperheisiin ja totesi, että juutalaisten on hallittava Palestiinaa, koska palestiinalaiset itse ovat liian kehittymättömiä ylläpitämään kansallisvaltiota. Helsingin juutalaisen seurakunnan virallinen lehti HaKehila kutsui Kedaria ”korkeatasoiseksi pääpuhujaksi”. Rasistista palestiinalaisvastaista propagandaa tuetaan nyt meidän veronmaksajien rahoilla ja hallitus kehtaa yhä väittää kampanjoivansa syrjintää ja rasismia vastaan!

HaKehila 1/2015.
HaKehila 1/2015.

Mikä meitä suomalaisia vaivaa suhteessamme Israeliin? Helsingin Sanomat julkaisi tänään artikkelin Timo Stewartin poliittisen historian väitöskirjasta Ja sana tuli valtioksi. Stewartin mukaan suomalaisten Israel-myönteisyyttä selittävät paitsi joidenkin herätysliikkeiden ja kirkon ulkopuolisten suuntausten opit myös mielikuva siitä, että Suomi ja Israel jakavat yhteisen kohtalon. Mikäli jälkimmäinen pitää paikkansa, on kulttuurimme vielä sivistymättömämpi kuin olisin luullut. Rinnastus on vastenmielinen.

”Molemmat nähtiin pieninä ja köyhinä raivaajakansoina, jotka puolustautuivat jumalatonta itäistä vihollista vastaan. Jopa maiden lipuissa oli samat sinivalkoiset värit,” Stewart toteaa Helsingin Sanomille. Helsingin Sanomat antaa ymmärtää, että ainakin Jumala yhdistää Israelia ja Suomea. Viime vuonna Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu julisti, että Talmudista tulee vielä juutalaisvaltion laki. Talmudissa hyväksytään lasten raiskaaminen ja ei-juutalaisten murhaaminen. Talmudissa kerrotaan, että Jeesus keitetään kiehuvassa ulosteessa rangaistukseksi teoistaan. Väittääkö Stewart todella, että sama usko yhdistää Suomea ja Israelia?

Juutalaisen Talmudin mukaan Jeesusta rangaistaan helvetissä keittämällä häntä kiehuvissa ulosteissa.
Juutalaisen Talmudin mukaan Jeesusta rangaistaan helvetissä keittämällä häntä kiehuvissa ulosteissa.

Kuvottavaa on myös, että Helsingin Sanomissa Israelia verrataan talvi- ja jatkosodissa taistelleiden sukupolvien Suomeen. Suomalaiset puolustivat itse maataan, jonka Neuvostoliitto yritti valloittaa. Sen sijaan sionistit valloittivat Israelin YK:n ja liittoutuneiden siunauksella palestiinalaisilta ja toteuttivat satojentuhansien palestiinalaisten karkotuksen ja joukkomurhan. Suomalaiset rakensivat itse teollisen yhteiskunnan sotien jälkeen. Israelin koko infrastruktuuri sen sijaan rakennettiin Saksan ”holokaustikorvauksilla” sekä Amerikan veronmaksajilta kiristetyillä rahoilla. Yhdysvallat lahjoittaa juutalaisvaltiolle yli 8 miljoonaa dollaria ilmaista rahaa joka päivä, kun suomalaiset ovat puolestaan ansainneet elantonsa perinteisesti omalla työllään. World Jewish Congressin pitkäaikainen johtaja Nahum Goldman myönsi 1976:

”Ilman saksalaisia korvausrahoja Israelissa olisi vain murto-osa sen nykyisestä infrastruktuurista. Kaikki Israelin junat ovat saksalaisia. Laivat ovat saksalaisia. Sähköverkko on saksalainen ja niin on myös suuri osa koko maamme teollisuudesta […] puhumattakaan rahoista, joita saksalaiset maksavat yksittäisille [toisen maailmansodan juutalaisille] selviytyjille.”

Suomen suhde Israeliin on siis sairas. Sairautta ylläpitävät suuret sanomalehdet, ulkoministeriön kaltaiset instituutiot ja merkittävä osa akateemisista ”tutkijoista”. Ilman heidän tukeaan maailman pahimman rikollisvaltion poliittinen pohja murenisi.

Paras esimerkki tilanteen vakavuudesta on se, että korkein oikeus tuomitsee Magneettimedian Israel-vastaisesta kirjoittelusta samalla, kun ulkoministeriö liittoutuu sotarikollisen Tom Lantosin säätiön kanssa taistelemaan ”rasismia” vastaan. Elämme perverssissä maailmassa.

 

Arvi Pihkala

18 kommenttia

 1. Saksalainen kristitty lahko (englanniksi the Templars) perusti useita siirtokuntia Palestiinaan 1800-luvulla. He olivat protestantteja ja etnisesti puhtaita saksalaisia. He olivat maanviljelijät, jotka ”saivat aavikon kukkimaan”. He tekivät Jaffa-appelsiibeista kuuluisia. Lienee turha mainita, että kun englantilaiset juutalaisten komennuksesta järjestivöät maailmansodan ja anastivat Turkilta Palestiinan, juutalaisterroristit varastivat brittien suojeluksessa kaiken itselleen.

  Tänään taas kuuntelin Henry Fordin kirjaa podcastinä. Siitä tuyli mieleeni myös Britannian mandaattihallinnon loppuvaihe, kun juutalaiset aloittivat terrorikampanjan brittihallintoa vastaan. Britannia oli niin täysin heidän koiransa, että tästäkään ei seurannut mitään ikävyyksiä, vaan pikemminkin kaikki johti pian brittien alistumiseen ja poistumiseen. Hehän olivatkin aseistaneet juutalaiset ja sallineet heidän terrorisoida arabeja koko sotien välisen ajan.

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
 2. ”Jos historiankirjoitusta, politiikkaa ja ajattelua säätelevää valhetta (holokaustia) ei saa arvostella ja kumota, silloin käytännössä mistään asiasta ei saa enää puhua totta (kun ydin on valhetta, silloin kaikki muukin on valhetta). Ei mistään! Kaikki on silloin rakentunut valheelle. Sittenhän täällä on vekkulia elää, keskellä jokapaikan terroria, joka väkisinkin yltyy lahtaukseksi. ”

  Lainaukseni lähde: internet

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
 3. Kun kaksinaismoralismi kukoistaa! Kiitos kirjoittajalle – oli loistava paketti kasattu kasaan!

  Vaan eipä apaattinen kansa mitenkään reagoi. Tai jos reagoi, niin siinä tapauksessa he yhtyvät täysin rinnoin Suomen poliittisen eliitin taisteluun maailman syöpää – äidinmaidon mukana tulevaa ”antisemitismiä” vastaan. On ne ”antisemiitit” sitten vaan niin pahoja, kun puuttuvat esim. lasten murhiin tai raiskauksiin. Eihän sellaisiin saa puuttua, hyi! Se on suorastaan rikollista, sillä ovathan nämä nyt hyviä ja hedelmällisiä tekoja! (vai mitä sanoo sionistikristityt?)

  Irakin sodan jälkipuintia talmudisti Madeleine Albrightin kanssa (aka Marie Korbelova):

  On ne hienoja ihmisiä. Ei ihme että ovat Jumalan silmäteriä, kun rakastavat suorastaan kuoliaaksi kaikki!

  Elämme tosiaan erittäin perverssissä maailmassa, jota johtaa erittäin saatanallinen talmud-jengi.

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
 4. Toivottavasti te siellä Magneettimediassa jaksatte tätä taistelua?
  Tsemppiä.
  Teette hyvää työtä.

  Plusääni(29)Miinusääni(1)
 5. Mielenkiintoista, että on sitouduttu nollatoleranssiin vihapuheessa kansainvälisesti, eikä asiasta ole hiiskuttu juurikaan mediassa. Miksi en törmännyt asiaan v. 2014? Nyt sitten yritetään tietenkin selittää kaikki sillä, että ”Suomi on sitoutunut kansainvälisiin sopimuksiin – pulinat pois”.

  Esim.presidentti Koskelo on poliitikkojen nimittämä politrukki, joka ohitti kaiikki kokeneet oikeustieteen ja oikeudenkäytön veteraanit. Puolue-eliitti muutenkin viime kädessä päättää oikeudenkäytöstä, kun on oikein vakava paikka. Ja kun juutalaiset määräävät, niin se on.

  Muistamme myös, kuinka Koivisto järjesti konklaavinsa korkeinta oikeutta opastaakseen ja sittemmi konklaaveja on tullut lisää. Koko pankkikriisi vaikuttaa selvästi tahalliselta teolta. Se luotiin pankkien ja valtion johdon toimin ja sitä kärjistettiin. Kansalta huijattiin esim. devalvaatioilla ja valuuttalainoilla omaisuuksia ja sittemmin lisää pankkitukien ja pankkioikkeudenkäyntien avulla. Tunnetusti pankki voitti aina kaikki jutut, joten mitä tahansa saatettiin tehdä. Omaisuudet siirtyivät suomalaisilta ulkomaalaisille. Suomen sisälläkin uusiksi. Pääosin kotimaisessa omistuksessa olleet säästöpankit lahdattiin ja ulkomaalaisomisteiset liikepankit säästettiin ja niille virtasi omaisuuutta muilta.

  Mamutus, velkatalkoot ja takaukset, mamurikollisuuden suosiminen ja salailu, homotus ja muut rikolliset ”hullutukset”, holohoax, juutalaisten palveleminen ja kaikesta muustakin valehteleminen, päättäjien rikosten lista on loputon. Uskomattoman röyhkeää oli jo vuoden 2011 vihapuhelakipaketti. Tälläkin sivulla ruikutetaan sitä, että on puhuttu totta. Uusi lakihan kuitenkin selvästi sanoo, että tosiasiatkin voivat olla vihapuhetta. Suomeksi siis kaikki sellaiset puheet ovat rangaistavia, joista juutalaiset eivät pidä. Kuka tahansa voidaan tuomita mistä tahansa muutenkin. Kaiki on valmiina ja siis riittää, että esitys haittaa agendaa tai kyseenalaistaa virallisen valheen jostakin. Kaikkihan on valhetta jo joka asiasta.

  Nyt sitten suoraan sanotaan, että kaikki juutalaiskritiikki on vihapuhetta ja se tullaan kitkemään. Päättäjät ovat alkaneet julkeasti ja suoraan toimimaan juutalaisten käskyläisinä. Mediakin on kiihdyttänyt nuoleskelua ja ilmoittaa juutalaisen kansan olevan herramme. Tästä tulee väkisin seuraamaan, että ihmiset jakautuvat sionistimielisiin ja toisinajattelijoihin. Toisinajattelijat tietenkin heitetään vankiloihin toistaiseksi, mutta kunhan virallinen yhteiskunta pakottaa kaikki päiviräsäsiksi, niin pian saattavat alkaa yleiset murhaorgiat. Ehkäpä jonkin kriisin myötä koska hyvänsä. Erinäiset mamujengit voivat hoitaa siihen asti tiedustelupalveluiden kautta sopivia targetteja. Sitähän touhu nykyisinkin ympäri maailmaa on.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Joka hallitsee velkaa (jota rahamme on), hallitsee kaikkea. Tämä saastainen jumalanpilkkaajakansa saa ansionsa mukaan. Ikuinen helvettikin häämöttää jo.

   Kun tuossa yllä mainitaan juutalaiset kuusi kertaa, on syytä tarkentaa, että silloin puhutaan kuusi kertaa perkeleestä. Farisealainen juutalaisuus on Talmudeineen perkeleestä, kuten Jeesus ilmoittaa, Joh. 8:44. Kun päättäjämme ja enemmistö kansastamme (varsinkin kirkkojemme ja kirkkokuntiemme ulkokultailevat ”kristityt”) palvelevat juutalaisia ja toimivat juutalaisten käskyläisinä, silloin he palvelevat perkelettä. Suomessa kaikki, aivan kaikki, on perkeleen palvontaa eli saatananpalvontaa.

   1. Joh. 3:8: ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.”

   Ap. t. 4:12: ”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa (kuin Jeesuksessa Kristuksessa); sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman.”

   Koska voitto perkeleestä on yksin Jeesuksessa Kristuksessa, silloin voitto juutalaisista on yksin Jeesuksessa Kristuksessa.

   Jeesuksella Kristuksella on kaikki valta: ”Ja Jeesus tuli heidän (opetuslasten) tykönsä ja puhui heille ja sanoi: ’Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä…'” (Matt. 28:18).

   Juutalaisvitsaus, kuten muutkin vitsauksemme, ajavat meitä Jeesukseen Kristukseen, pelastumiseen.

   Koska ongelmamme ovat Jumalan rangaistuksia (ja samalla siis kutsuja), niistä on mahdollista selvitä vain palaamalla Jumalan yhteyteen, ja Jumalan yhteyteen tie on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus (Joh. 14:6). On jumalanpilkkaa yrittää selvitä Jumalan rangaistuksista poistamatta sitä syytä, minkä vuoksi Jumala on vihastunut. Syy on synti (Jumalan edessä etenkin sydämen pohjaton syntisyys), ja synnin syyllisyyden poisti Jeesus kärsimällä syntiemme rangaistuksen puolestamme.

   Oikealle tielle aletaan päästä kun aletaan nähdä vika omassa itsessä. Ei muissa, edes juutalaisissa. Tulee rumaa jälkeä, jos Jeesus sivuutetaan.

   Plusääni(7)Miinusääni(3)
 6. Talmud merkitsee kommunismia eli ihmiskunnan kuolemaa. On viimeinen hetki vastustaa juutalaisia, koska tämän jälkeen kaikki ovat vain karjaa, josta juuritaan vastarinnan idutkin pois. Perustetaan väkivaltaan eprustuva systeemi, jossa ei ole mitään inhimillistä. Talmud merkitsee pohjatonta ja hirvittäväävihaa muita kohtaan. Vain juutalaisen agendan vastustaminen merkitsee. Se on kaikki kaikessa. Kv. juutalaisuudelle alistuminen merkitsee tuhoa. Jokaisen tulisi vastustaa juutalaisuutta. Juuri tämä vastarinta aiotaan nyt siis rikollisten poliitikkojen toimesta kitkeä pois täydellisesti.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. Oikein puhuttu. Kuitenkin juutalaisia voidaan todellisesti vastustaa vain Jeesuksessa Kristuksessa, siis uskossa hänen meille hankkimaansa syntien anteeksiantamukseen. Sen uskon myötä meihin, sydämiimme, tulee asumaan Pyhä Henki, siis Jumala itse kaikkine voimineen. Kun Jumala näin on puolellamme, silloin perkele, joka juutalaisia ja, huomio huomio, ja kansaamme johtaa, ei voi mitään todellisesti. Kansamme siis on itsensä palvonnassaan eli perkeleen palvonnassa (ihmisen oma tahto on sydämissä asuvan perkeleen eli käärmeen pää) itsensä vihollinen.

   On tartuttava oikeaan välineeseen, Jeesukseen. Muu on turhaa. Yksin Jumala voi poistaa vitsaukset. Kun yhteys Jumalaan on uskossa Kristuksen lunastustekoon saatu ja Jumala alkaa kuulla rukoukset (epäuskoisten rukouksia Jumala ei kuule), silloin Kaikkivaltias on puolellamme. Silloin hän johtaa asiat, emme me itse.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
   1. Matt. 28:18 ilmoittaa, että Jeesuksella Kristuksella on kaikki valta: ”Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: ’Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä’.”

    Maallista valtakuntaa Jeesus hallitsee asettamansa esivallan välityksellä: ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

    Esivalta hallitsee maallista valtakuntaa lakien, rangaistusten (myös kuolemanrangaistusten – ”miekka”) ja puolustussotien avulla taistellessaan vihollisia ja rikollisia vastaan – SE on esivallan tehtävä.

    Hengellistä valtakuntaa (kirkkoa) Jeesus hallitsee Jumalan sanalla (laki + evankeliumi).

    Kuten Raamattu todistaa, yksityisiltä ihmisiltä on kosto kielletty: ”Älä tapa” (viides käsky). Sen sijaan esivallalle on annettu velvoitus tappaa Jumalan sijaisena (yllä Room. 13. luvun jakeet). Kuolemantuomiota voi antaa yksin esivalta, ei kukaan muu. Samoin sodat (esim. juutalaisia vastaan) ovat yksin esivallan tehtävä, eivät kenenkään muun.

    Sen tähden kristittyjen on rukoiltava esivallan puolesta (muiden rukouksia Jumala ei kuule), että saisimme elää rauhassa, jopa että maailmassa voisi ylipäätään elää (vihollisia ja rikollisia on kaikkialla). Raamattu sanoo:

    ”Minä (Paavali) kehotan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa” (1. Tim. 2:1-2).

    Rukoillessamme esivallan puolesta Jumala vaikuttaa esivaltaan ja saa sen toimimaan enemmän parhaaksemme (sen mukaan kuin olemme ansainneet).

    Ovatko suomalaiset kristittyjä? Ovatko he rukoilleet esivallan puolesta? Nythän esivaltamme palvelee vihollisia ja rikollisia!

    On siis tultava kristityiksi (tunnustettava läpikotainen syntisyys Jumalan edessä ja tartuttava uskolla Kristukseen, syntien anteeksiantamukseen) ja rukoiltava esivallan puolesta. Jumala voi rukoustemme ansiosta antaa jopa kokonaan uuden esivallan:

    ”Korkein hallitsee ihmisten valtakuntaa ja antaa sen, kenelle hän tahtoo” (Dan. 4:22).

    Kun meillä sitten – Kristuksessa esittämiemme rukousten ansiosta – on hyvä esivalta, se alkaa toteuttaa tehtäväänsä vihollisten (esim. juutalaisten) ja rikollisten rankaisemiseksi. Se laatii tiukkoja lakeja vihollisia ja rikollisia vastaan, käyttää rangaistuskeinoina myös kuolemanrangaistuksia ja alkaa käydä puolustussotia vihollisia (esim. nykyisin juuri juutalaiset ja heidän apurinsa) vastaan.

    Kukaan siis ei saa omin päin ryhtyä sotimaan ketään vastaan ohi esivallan. Sellaisesta on tuloksena vain entistä huonompi tilanne. Kehotukset ryhtyä ohi esivallan ja Jumalan (jonka yhteyteen tie on Kristus) sotimaan vihollisia vastaan ovat vastuutonta toimintaa, joka saattaa johtaa jopa kaiken tuhoutumiseen. Siksi varoitan, en hurskastellakseni. Jumalan sana ON totuus, Joh. 17:17. Kaikki valta on Jumalalla, ei ihmisellä. On käännyttävä sen puoleen, jolla on kaikki valta. On oltava alamainen esivallalle ja Jumalan sanalle. Ihminen on vain maan matonen, ei hänestä itsessään ole mihinkään.

    Plusääni(7)Miinusääni(1)
    1. Omientuntojen vuoksi tarkennus: Tuo yllä olevan kommentin lopussa oleva ”On oltava alamainen esivallalle” ei koske tapauksia, joissa esivalta käskee toimimaan Jumalan sanaa vastaan. Silloin on noudatettava Jumalan sanaa ja hylättävä esivallan sana: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä” (Ap. t. 5:29; itse asiassa koko konteksti, koko 5. luku).

     Plusääni(7)Miinusääni(0)
 7. Tämä kommentti on tarkoitettu toiseen aiheeseen. Nimimerkille Jumala on puhtaus olisin halunnut sanoa, että puolustautuminen Putinin juutalaisbolshevistisia barbaareja vastaan ei ole mikään sionistinen projekti. Se on kansakunnan puolustautumista. Ukrainan kansakunnan tuhoaminen on sionistien johtama projekti. Ukrainan irtiotto juutalaisesta Venäjästä ei ole mikään sionistine projekti. Se ei ole edes sen johtama projekti.

  Tuolla Cledunin kirjoittaman jutun sivustolla MMedia laittaa minut aina jäsenekseen ja väärän jäsenen nimellä. Vaikka kuinka yritän kirjautua ulos, aina tulee Moi ja tämän toisen henkilön oikea koko nimi. Aina tarjotaan kommenttia täkkä nimellä. Ulos ei pysty kirjautumaan!

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. ”Ukrainan irtiotto juutalaisesta Venäjästä ei ole mikään sionistine projekti. Se ei ole edes sen johtama projekti.”

   Kuka ”irtiottoa” (NATOn ja EUn syliin) sitten johti ja miksi Ukrainan vallankaappauksen kaikki keskeiset tukijat & pelurit ovat juutalaisia ja/tai sionisteja ? Pinchuk, Kolomoisky, Kagan, Nuland, Soros, Henri-Levy, Klitschko, Poroshenko, Hrojsman, Yatsenyuk, Julia Timoshenko, McCain jne.

   Ukrainian General: ”Ukraine is under Zionist occupation.
   https://www.youtube.com/watch?v=uu8JolUBNfg

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Janukovich edusti juutalaiskommunismia, joka halusi tukahduttaa ukrainalaisen nationalismin. Tietenkin Lännen sionistit myöskin tulevat kitkeämään muun paitsi kosher-nationalismin pian ja sdoan avullahan poikkeustilat saa aikaan jo ennen EU-diktatuuria. Myös kosher-nationalismi vesittyy edelleen/lopetetaan aikanaa. Näon se vain menee.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 8. `Uuno se on kova poika viheltämään` (Simo), mutta niin se on tämäkin:
  Roger Whittaker – Finnish Whistler:

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. http://nypost.com/2015/06/18/israeli-youths-arrested-after-arson-attack-on-catholic-church/

  Kun kerran Suomi on mukana kampanjoimassa nousevaa ”juutalaisvihaa” vastaan, niin on kummallista, että ei reagoida mitenkään, kun kristillisiä arvoja poljetaan. Tässä tapauksessa kirkon tuhopoltto kyseessä ja vieläpä Israelissa. Suomen hallitus hassasi alkuvuodesta 100 000€ edistääkseen Suomen juutalaisten turvallisuutta. Päivi Räsänen (KD) oli myös etupäässä tukemassa tätä päätöstä: http://www.kdlehti.fi/2015/01/27/rasanen-esittaa-valtion-avustusta-juutalaiselle-seurakunnalle/

  Kristitty Räsänen viis veisaa kirkkojen tuhopoltoista ja kristinuskoon kohdistuvasta vihasta, mutta on valmis syytämään veronmaksajien rahoja niille, jotka sitä vihaa kanavoi kaikella tapaa juuri kristinuskoa kohtaan. Miten Räsänen voi edustaa kristillisiä arvoja, kun ei niitä puolusta (puolustaa kyllä juutalaisuutta)?

  Samaan aikaan jenkeissä (ja maailmalla) podetaan taas syvää valkoista syyllisyyttä, koska joku random höyrypää on murhannut mustia ja halunnut teollansa sytyttää rotusodan. Tästä kyllä uutisoidaan ja paljon. Ja miksei uutisoitaisi, sillä tällä tavoin saatiin taas yksi painava syy vastustaa kaikkia maailman rasisteja – eli ts. kaikkia valkoisia. Kukaan muuhan ei voi olla ns. rasisti, kuin vain valkoinen. Kristillisyyttä ja valkoisia sorretaan näillä leimakirveillä, pyrkimyksenä tuhota yhtenäisyys ja vähentää valkoista populaatiota.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat