Daily Mail: Ruotsissa on salaliitto totuuden piilottamiseksi kansalaisilta

”Joskus me emme uskalla kertoa tilannetta, koska se voisi tukea ruotsidemokraattien suosiota.” –Ruotsin poliisi

Ruotsiin saapui viime vuonna 163 000 siirtolaista. Koska maassa on 9,8 miljoonaa asukasta, siirtolaismäärä Ruotsissa on suurin suhteutettuna väkilukuun koko Euroopassa, mukaan lukien Angela Merkelin Saksa.

Ruotsi on ottanut maahansa noin joka seitsemännen kaikista Eurooppaan tulleista siirtolaisista.

Valtava määrä, 33 000 viime vuonna, on niin kutsuttuja yksin tulleita lapsia. Tulijat ovat pääosin Lähi-idän maista ja Afrikan mantereelta.

Siirtolaiset hengailevat aseman alueella. Naismatkustajat yrittävät päästä pikaisesti heidän ohitseen, jotta he eivät joudu miesten kourimaksi.
Siirtolaiset hengailevat aseman alueella. Naismatkustajat yrittävät päästä pikaisesti heidän ohitseen, jotta he eivät joudu miesten kourimaksi.

Tulijoilla ei ole omien sanojensa mukaan mitään tekemistä, joten he hengailevat asemilla ja ostoskeskuksissa. Ja rötöstelevät. He välittävät huumeita, ryöstelevät ja ahdistelevat tyttöjä ja naisia.

Ja pahempaa. Yksi Ruotsiin tullut alaikäiseksi ilmoittautunut afrikkalaismies puukotti kuoliaaksi naisavustajan lasten asuntolassa Mölndalissa. Mies osoittautui aikuiseksi.

Tapahtuman jälkeen Tukholman rautatieasemalla tiedotettiin olleen suuri siirtolaisjahti, jossa vasemmistolaisen Aftonbladet-lehden mukaan naamioituneet uusnatsit kävivät pakolaisten, jopa lasten kimppuun. Aftonbladet pohjasi uutisointinsa poliisin antamiin tietoihin, ja uutisesta tuli ykkönen Ruotsissa, josta se levisi salaman lailla maailmalle.

Daily Mail kävi tällä viikolla kysymässä Tukholman poliisilta, mitä tuolloin oikein tapahtui, ja ilmeni, ettei tapahtunut oikeastaan mitään.

Poliisi ei ole saanut yhtäkään ilmoitusta karkauksista siirtolaisten kimppuun tuolta illalta.

Kuva Tukholman asemalta väitetystä siirtolaisten jahtaamisesta.
Kuva Tukholman asemalta väitetystä siirtolaisten jahtaamisesta.

Tämä nostaa esiin kysymyksen, tapahtuiko siirtolaisten jahtaamista ollenkaan sillä tavalla, kuin sitä oli mediassa kuvattu.

Paikallinen sanomalehti kirjoitti myöhemmin, että videolla näkyy vain poliisi ajamassa esitteiden jakajia pois paikalta. Videolla ei näy uutisoinnissa mainittuja pakolaislapsia. Ainoa väkivaltaan viittaava on sekin poliisi, joka heiluttaa patukkaa.

Daily Mail kysyi asemalla hengailevalta ghanalaiselta Mustaphalta, mitä hän oli kuullut hyökkäyksestä: “Tiedän, mitä täällä tapahtuu. Yksikään heistä, nuori tai vanha, ei ole maininnut joutuneensa hyökkäyksen kohteeksi tai että mikään ruotsalaisten miesten joukko olisi heitä vahingoittanut.”

Daily Mail -lehden mukaan on huolestuttavaa, että jos Tukholman aseman tapahtumia on mediassa paisuteltu räikeästi, se on saattanut tukea siirtolaisia kannattavaa ajattelua, ja voinut saada tavalliset ruotsalaiset varovaisemmiksi ilmaisemaan huoliaan massamaahanmuutosta.

Ruotsalainen Nyheter Idag -nettilehti julkaisi taannoin selvityksensä, jonka mukaan Ruotsin viranomaiset pimittivät kansalaisilta tiedon vuosina 2014 ja 2015 pidetyillä Tukholman musiikkifestivaaleilla tapahtuneista seksuaalisista ahdisteluista, joiden kohteena olivat teinitytöt ja tekijät siirtolaisryhmiä.

Ruotsin poliisia ja niin sanottua valtamediaa on syytetty tiedon tahallisesta pimittämisestä, koska tekijät olivat siirtolaisia.

Niin uskomatonta kuin se onkin, Tukholman poliisipäällikkö Peter Agren, joka oli vastuussa vuoden 2014 festivaalista, myönsi myöhemmin: “Joskus me emme uskalla kertoa tilannetta, koska se voisi tukea ruotsidemokraattien suosiota.”

Esimerkiksi viime viikolla joukko Kalmarin kaupungissa työskenteleviä turvamiehiä kertoi, että siirtolaiset olivat mellakoineet ja hyökänneet poliisin kimppuun erään irlantilaispubin ulkopuolella. Tapahtuma pimitettiin ja poliisi jopa pyysi asiasta kirjoittanutta mediaa poistamaan jutusta osan.

Poliisi puolestaan sanoo, ettei se pitänyt tapausta tiedottamisen arvoisena.

Vuonna 1975 Ruotsin parlamentti päätti, että maasta tehdään monikulttuurinen. Silloin Ruotsin asukasmäärä oli kahdeksan miljoonaa ja suunnilleen kaikki olivat kantaruotsalaisia. Seuraavien 40 vuoden ajan vasemmistolaiset sosiaalidemokraatit ajoivat hellittämättä maan muuttamista monikulttuuriseksi.

Monikulttuurisessa Ruotsissa viiksimies voi ilmoittautua 12-vuotiaaksi pakolaiseksi ja voittaa 12-vuotiaiden juoksukilpailun.
Monikulttuurisessa Ruotsissa viiksimies voi ilmoittautua 12-vuotiaaksi pakolaiseksi ja voittaa 12-vuotiaiden juoksukilpailun.

Viime vuonna jo 16 prosenttia maan asukkaista oli ulkomailla syntyneitä – monet heistä muslimimaissa.

Vaikka maahanmuuton ongelmat ovat lisääntyneet, niistä puhujia on syytetty kiihkoilusta.

Spectator-lehti haastatteli arvostettua ruotsalaiskolumnisti Ivar Arpia. Arpi totesi haastattelussa: “Maahanmuutosta ei voi keskustella suoraan Ruotsissa. Jos mainitset mitään kielteistä pakolaisista […] sinua syytetään äärioikeiston tukemisesta. Sen seurauksena aivan aiheellisesti huolissaan olevat hiljennetään tai leimataan muukalaiskauhuisiksi.”

Iain Channing, brittikirjailija, joka asui Ruotsissa 1980-luvulla ja palasi sinne raportoimaan Dispatch International -lehdelle, kirjoitti: “Yleensä ottaen media on saanut minussa aikaan uuden tunteen Ruotsia kohtaan: halveksunnan. […] Maassa ei enää ole aitoa sananvapautta.”

Kansa on kyllästynyt niin sanotun valtamedian uutisointiin ja siirtynyt sosiaaliseen mediaan ja vapaisiin nettijulkaisuihin, joissa heidän mukaansa tiedotus on tasapuolisempaa, ja joissa he itsekin voivat ilmaista oman kantansa.

Kuvakaappaus riippumattoman Fria Tiderin uutisoinnista.
Kuvakaappaus riippumattoman Fria Tiderin uutisoinnista.

Gatestone Institute, amerikkalainen ajatushautomo, on kuvannut Ruotsin tilannetta siirtolaisten asuttamissa ylikansoitetuissa asuntoloissa anarkistiseksi. Viime kuussa kymmenen poliisimiestä meni Västeråsissa sijaitsevaan asuntolaan, jossa 10-vuotiasta poikaa oli raiskattu toistuvasti.

Poliisi onnistui pakenemaan paikalta vain poliisikoiran avulla. Yksi poliiseista raportoi, että hän oli “valmis taistelemaan henkensä edestä”. Nyt poliisi kieltäytyy menemästä asuntolaan muussa, kuin “äärimmäisessä hätätilanteessa”.

Ruotsi valmistautuu ottamaan tänä vuonna maahan 140 000 siirtolaista.

 

Artikkeli julkaistu alunperin MV-lehden sivuilla.

16 kommenttia

 1. ”Kun siis teemme kysymyksen, miten sen valtion pitää olla luotu, jota me
  saksalaiset tarvitsemme, silloin meidän on ensinnä hankittava selvyys siitä,
  millaisia ihmisiä sen pitää käsittää ja mitä tarkoitusperää sen tulee palvella.
  Saksan kansa ei valitettavasti enää perustu yhtenäiseen rodulliseen ytimeen.
  Alkuperäisten eri aineosien yhteensulautumistapahtumus ei liioin ole vielä
  edistynyt niin pitkälle, että voisi puhua siten syntyneestä vastamuodostuneesta
  rodusta”

  Hitler – Taisteluni

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 2. Kun kuuntelee poliittisia keskusteluja esim.yhteiskuntasopimus/sote-keskusteluja ja erilaisia poliitikoiden ja muiden ns.asiantuntijoiden pyrkimyksiä korjata ongelmia, joita he ovat ihan itse luoneet ,niin kovin tutulta ”kotoisalta” tuntui teksti vuonna 1944 laaditussa oppaassa: ” Simple Sabotage Field Manual ”.

  1. Vaadi, että kaikki menee virallisia kanavia pitkin. Älä koskaan salli oikoteitä, joilla päätöksiä voisi nopeuttaa.

  2. Pidä paljon puheita. Puhu pitkään ja niin usein kuin mahdollista. Havainnollista pointtejasi anekdooteilla ja omilla kokemuksillasi.

  3. Ohjaa kaikki päätettävät asiat erilaisille toimikunnille jatkokäsittelyä varten, jos suinkin mahdollista. Yritä paisuttaa komitean kokoonpano mahdollisimman suureksi-älä hyväksy alle viisi-jäsenistä toimikuntaa.

  4. Nosta esiin kaikenlaisia epäolennaisuuksia aina, kun se vain on mahdollista.

  5. Kiistele pöytäkirjojen , tiedonantojen ja päätöslauselmien tarkoista sanamuodoista.

  6. Tuo esiin edellisessä kokouksessa päätetty asia, ja yritä palauttaa se käsiteltäväksi kyseenalaistamalla päätöksen järkevyys.

  7. Puolusta varovaisuutta. Ole ”järkevä” ja vaadi sitä muiltakin osallistujilta. Varoita heitä kiirehtimisestä, joka voisi johtaa vaikeuksiin.

  8. Esitä huolesi minkä tahansa päätöksen sopivuudesta. Epäile, onko kokouksellanne edes toimivaltaa kyseiseen päätökseen. Sehän saattaa olla ristiriidassa jonkin korkeimman toimielimen linjan kanssa.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
   1. Nykymaailmassa myös uhkat ovat globaaleja. Ei siis riitä, että pitää itsestään huolta ja ummistaa silmänsä muulta maailmalta – ainakin jos haluaa tiedostaa uhat. Tästähän on Heikkilä osittain kirjoittanutkin.
    En tiedä mistä hänen jatkuva natsipakkomielle johtuu, mutta totuus on uskallettava sanoa asiasta kuin asiasta. Varsinkin juutalaispankkiireista, jotka ovat kaiken kärsimyksen pääarkkitehdit. Totuus ei tee kompromisseja ja totuuden etsijän ei pidä rajata asioita, joissa totuutta etsii. Toisaalta voisiko olla niin, että psykoanalyysiin perehtynyt saanut Heikkilä ei nyt itse ota härkää sarvista tässä natsiasiassa? Hänhän on sodan jälkeen syntynyttä suurta ikäluokkaa, joka on elänyt kaikki holokaustivalheen vuosikymmenet ja aivopesut ”Kolmannen valtakunnan pahuudesta”.
    Kaikki kunnia kuitenkin Heikkilän upeasta potilastyöstä ja neuvoista, joista myös minä olen saanut apua!

    Plusääni(14)Miinusääni(0)
    1. Well, paljonpa nuiva on saanut tykkäämisiä! Vau! Peräänkuuluttamanne kansan yksimielisyys taitaa olla jo pitkällä – ja pääsettekö päämääräänne?

     Nyt kun on vielä tilaisuus (Jeesus ei vielä ole palannut), tuon esiin totuutta. Ainoa todellinen (ja globaali) uhka on ikuiseen helvettiin hukkumisen uhka ja sen uhan poistaa yksin Jeesus Kristus eli syntien anteeksiantamus. Syntiinlankeemus (1. Moos. 3. luku) turmeli koko ihmiskunnan ytimiä myöten (perkele asettui ihmissydämeen hallitsemaan sieltä kaikkea ihmisessä, Matt. 15:18-19). Kaikki luonnollisessa ihmisessä on Jumalan edessä syntiä, Room. 14:23. Omassa varassaan ihminen kykenee vain syntiin, teki mitä teki (Jumala katsoo sydämeen, ei ulkokultailutekoihin). Siksi Jumalan Poika (Jeesus Kristus) astui maailmaan lunastamaan ihmiset. Hän uhrasi henkensä pelastaakseen meidät perkeleen, synnin, kuoleman ja helvetin vallasta.

     Ihmisen kannalta – itsensä suhteen – ainoa todellinen totuus on se, että ihminen on ytimiään ja kaikkia kykyjään myöten syntinen Jumalan edessä – syynä se, että luonnollista ihmistä ohjaa kaikessa perkele eikä Jumala. Tämä on siis todellinen totuus. Totuuden itsestään ihminen tulee tuntemaan Jumalan lakia (käskyjä) lukemalla ja kuulemalla:

     ”Lain kautta tulee synnin tunto” (Room. 3:20).

     Pyhä Henki vaikuttaa Jumalan sanassa (sekä laissa että evankeliumissa, edellinen vaikuttaa katumuksen, jälkimmäinen uskon, yhdessä ne ovat parannus), ja siksi kaiken totuuden ja parantumisen lähde on Raamattu. Ihminen, jonka sydämeen Jumalan sana ja siinä vaikuttava Pyhä Henki eivät osu, on paatunut ja hukkuu helvettiin.

     Kaikilla sivustoilla siis totuuden julistuksen tulisi alkaa Jumalan lain julistuksesta ja saarnasta, että kansa tulisi parannukseen ja Jumala poistaisi kansan yltä vitsaukset ja uhat. Sydämen hätään eli katumukseen tulleille tulee sitten julistaa syntien anteeksiantamusta Jeesuksessa Kristuksessa (evankeliumia). Ilman todellista synnintuntoa kukaan ei tule parannukseen eikä tarvitse Jeesusta – sellainen ihminen on kivenkova syntipaasi, johon mikään ei vaikuta.

     Oikea ratkaiseva totuus on siis totuus itsestä, ei muista (esim. ”globaaleista uhista”). Riittää siis, että pitää itsestään huolta – turvautuu Jumalan sanaan ja tulee siten totuuden tielle. Sen jälkeen ihmistä, josta on tullut oikea kristitty, ohjaa Jumala. Kristityn ajatukset, sanat ja teot alkavat kummuta Jumalasta, eivät enää perkeleestä. Silloin Jumala ohjaa kaikkea, ei ihminen itse.

     Jumala hallitsee kaikkea, myös perkelettä (joka on vain luotu mutta sitten langennut enkeli). Maalliset ja globaalit uhat ovat perkeleen työtä maailmassa – luonnollista (so. Jeesuksessa pelastumatonta) ihmiskuntaahan hallitsee perkele. Jumala sallii perkeleen tuhotyöt, koska ne ovat rangaistus ja samalla kutsu langenneelle ihmiskunnalle. Kaikki vitsaukset ja uhat, mitä maailmassa on, ovat ihmiskunnan itsensä ansaitsemia – mikään ei siis ole epäoikeudenmukaista (vaikka syntinen ja itseään täynnä oleva ihminen niin luulee). Jumalan rangaistuksien on määrä toimia kuten Jumalan lain: ajaa katumukseen eli omantunnon hätään syntien vuoksi ja ohjata siten Jeesukseen Kristukseen. Maailma on olemassa vain kristittyjen (Jumalan lasten) tähden; ilman heitä Jumala olisi tuhonnut ihmiskunnan heti syntiinlankeemuksen jälkeen. Maailma on edelleen olemassa sen tähden, että kristittyjen (Jumalan ennalta tietämä) määrä tulisi täyteen. Kun se on tullut täyteen, tämä maailma tuhotaan ja Jumala luo omilleen uuden maan ja uudet taivaat, joissa he elävät ikuisesti autuudessa 2. Piet. 3:13.

     Jotta tässä saatanalaumojen maailmassa voitaisiin elää loppuun asti, Jumala on säätänyt kansoille esivallat rankaisemaan pahoja voimatoimin (lait, rangaistukset, kuolemantuomiot, puolustussodat), Room. 13:1-5; 1. Piet. 2:13-14. Kun luopumus on täydellinen (kuten nykyisin Suomessa), esivaltakin alkaa palvella pahoja ja rangaista hyviä. Silloin – kansan omasta syystä – aivan kaikki tuhoutuu ansiosta eikä missään ole turvaa. Ainoastaan äärimmäisen luja esivalta on oikea esivalta. Esivalta (ei syntinen kansa itse) on se Jumalan voimanyrkki, jonka tulee voimatoimin kukistaa näkyvä pahuus maasta. Mutta kansa on demokratiallaan tuhonnut kaiken maasta – mitään ei ole jäljellä.

     Ja mitä KRISTITTYYN ITSEENSÄ tulee, niin hän ottaa – mitä häneen itseensä tulee – vastaan kaiken itseensä kohdistuvan pahan (hän tietää, että Jumala hallitsee kaikkea ja ettei mitään tapahdu sattumalta) vastaan panematta, myös kuoleman. Mutta sikäli kuin kristitty on vastuussa muista (esim. huollettavista), hän puolustaa kaikin laillisin keinoin heitä kaikkea pahuutta vastaan. Siten kristitty täysin voimin on mukana niissä toimissa, jotka esivalta hänelle antaa esivallan toimessa pahoja vastaan. Ainoastaan silloin kun esivalta käskee toimimaan Jumalan sanaa vastaan, kristitty kieltäytyy, Ap. t. 5:29. Kristitty kaikin tavoin on auttamassa esivaltaa, selvittämässä maallisiakin uhkia esivallan tiedoksi, että muut voisivat elää (ja tulla vielä kristityiksi).

     Viime kädessä ei siis ole muuta totuutta kuin Jumalan sana. Ainoa uhka on luonnollinen ihminen itse – perkele hänessä. Siksi totuuden on lähdettävä itsetutkistelusta Jumalan sanan valossa – siis katumuksesta -, ei vian etsimisestä muista ja ”globaaleista tapahtumista.” Suomen totuusliike ja kaikki sen sivustot eivät tutki itseä vaan syyttävät muita ja raivoavat muita vastaan. Näin he sivuuttavat ainoa totuuden ja palvelevat kaikessa valhetta ja perkelettä – niin suuri on luonnollisen ihmisen sokeus. Kaikki oikea totuus sivuutetaan.

     Tuo ainoa totuus on HIRMUTYRANNI; se ei siedä minkäänlaisia kompromisseja. Siksi kaikki verukkeet ja selittelyt osuvat harhaan. Kukaan ei voi pettää Jumalaa, jonka käsissä kaikki on, Ef. 1:19-23; Fil. 2:9-10; Kol. 1:16-17; 2:10.

     Sivuuttaessaan Jeesuksen Kristuksen (syntien anteeksiantamuksen) suomalainen totuusliike on suomalainen valheliike, yksi monien joukossa. Seuraukset tulevat olemaan kohtalokkaat, 2. Tim. 2:16; 3:13; Tiit. 1:15-16. Siksi en enää juuri kirjoittele ja siksi pidin vuoden tauonkin kirjoittamisessa. Mutta kirjoitanpa tämän, kun vielä on tilaisuus. Joku saattaa vielä tulla oikean totuuden tuntemiseen ja pelastua.

     Mitä Jeesuksen (ja totuuden) kannatukseen tulee, en sano ”vau!”, sanon ”voi!” Toivottavasti nuiva joskus vielä ”antaa kaiken kunnian Jeesuksen työstä ja neuvoista, joista hän saa avun” – tällä kertaa todellisen avun.

     Kuten Raamattu sanoo, ”jumalattomain tie hukkuu” (Ps. 1:6). Jumalaton kansa tai sen jumalaton totuusliike eivät voi omin avuin pelastaa itseään, sillä jumalattomien omavoimaiset toimet eivät poista Jumalan vihaa maan ja kansan yltä. Jumalan Poika on ainoa oikea tie:

     ”Antakaa suuta pojalle, ettei hän vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne. Sillä hänen vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat” (Ps. 2:12).

     Plusääni(10)Miinusääni(2)
     1. Nimimerkki ”takkuhatulle” at 10.29:

      Jälleen sopii ihmetellä, kuinka asiat irrotetaan kontekstistaan ja tulkitaan väärin. No, se on maan tapa ja todiste kaikkialla vellovasta ilkeämielisestä jumalattomuudesta.

      Psalmi 137 on Baabalin (Babylonian) vankeuteen 70 vuodeksi vietyjen Vanhan testamentin ajan kristittyjen, siis Jumalan silloisen omaisuuskansan (Juudan ja Israelin valtakuntien kansalaisten), kuvaus oloistaan vankeudessa ja siihen liittyvä rukous Jumalalle, että Jumala kostaisi Baabelille, niin että kristityt pääsevät takaisin kotiin ja Jerusalemin silloiseen temppelipalvontaan.

      Kostaja on siis Jumala itse. Hän käyttää maallisissa kostoissaan edustajanaan esivaltaa:

      ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat – – jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se (esivalta) ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:1, 4).

      Koska psalmi 137 (kuten koko Raamattu) on Pyhän Hengen kirjoittama, siinä ilmoitettu Baabelin häviö (lapsia myöten) on Jumalan lupaus kostosta. Jumala itse on kostaja, ja se, joka koston suorittaa, on jokin silloin esivalta (ja tämä kostaja tiedetään – Persian valtakunnan kuningas Koores, joka valloitti Babylonian v. 539 e.Kr. ja päästi Babylonian vankeudessa olleet kristityt takaisin kotimaahansa). Kyseessä ei ole jokin yleinen ”kehotus murhata Siionin viholliset” (kuten nimimerkki myrkkysylkäisyssään esittää).

      Todisteeksi siitä, että Jumala itse on psalmissa 137 kostaja, seuraavat kaksi raamatunkohtaa:

      ”Mutta kun seitsemänkymmentä vuotta on täyttynyt, niin minä kostan Baabelin kuninkaalle ja sille kansalle, sanoo Herra, heidän pahat tekonsa” (Jer. 25:12);

      ”Sillä näin sanoo Herra: Vasta kun ne seitsemänkymmentä Baabelin vuotta ovat täyttyneet, minä katson teidän puoleenne ja panen täytäntöön teitä kohtaan hyvän lupaukseni ja palautan teidät tähän paikkaan” (Jer. 29:10).

      Kostajaksi Jumala herätti Persian kuninkaan Kooreksen:

      ”Kooreksen, Persian kuninkaan, ensimmäisenä hallitusvuotena herätti Herra, että täyttyisi Herran sana, jonka hän oli puhunut Jeremian suun kautta, Kooreksen, Persian kuninkaan, hengen, niin että tämä koko valtakunnassansa kuulutti ja myös käskykirjassa julistutti näin: ’Näin sanoo Koores, Persian kuningas: Kaikki maan valtakunnat on Herra, taivaan Jumala, antanut minulle, ja hän on käskenyt minun rakentaa itsellensä temppelin Jerusalemiin, joka on Juudassa. Kuka vain teidän joukossanne on hänen kansaansa, sen kanssa olkoon hänen Jumalansa, ja hän menköön Jerusalemiin, joka on Juudassa, rakentamaan Herran, Israelin Jumalan, temppeliä. Hän on se Jumala, joka asuu Jerusalemissa. Kuka vain on jäljellä, se saakoon, missä asuukin muukalaisena, paikkakuntansa miehiltä kannatukseksi hopeata ja kultaa, tavaraa ja karjaa ynnä vapaaehtoisia lahjoja Jumalan temppelin rakentamiseksi Jerusalemiin’” (Esra 1:1-4; ks. myös 2. Aikak. 36:22-23);

      Nimitys ”kristitty” Vanhan testamentinkin omaisuuskansan kohdalla on paikkansa pitävä. He olivat kristittyjä (eivät tällä nimellä, mutta asiallisesti), koska he uskoivat Jumalan heti syntiinlankeemuksen jälkeen antaman lupauksen ”vaimon siemenestä” (= Jeesuksesta Kristuksesta), joka polkee rikki käärmeen (perkeleen) pään ja siten vapauttaa perkeleen ja synnin orjuudesta:

      ”Ja minä panen vainon sinun (so. käärmeen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (1. Moos. 3:15).

      Kristillinen kirkko on siis asiallisesti ottaen ollut olemassa syntiinlankeemuksesta lähtien. Aadam ja Eeva olivat ensimmäiset kristityt. Nimitys ”juutalainen” Vanhan testamentin suomennoksissa on virheellinen; oikein olisi ”juudalainen” (Juudan heimon, kansan ja myöhemmin valtakunnan jäsen). Nykyinen sana ”juutalainen” tarkoittaa juudalaisten verivihollisia, fariseuksia, jotka lahkona syntyivät juuri Baabelin vankeudessa 500-luvulla e.Kr. Näiden juutalaisten pyhä kirja ei ole Raamattu vaan Talmud (tunnettiin Jeesuksen aikoina ”perinnäissääntönä”, joka saatettiin lopulliseen kirjalliseen muotoon 500-luvulla j.Kr.). ”Juudalainen” viittaa VT:n ajan kristittyihin, ”juutalainen” heidän verivihollisiinsa. Jeesus (Jumalan Poika) kirosi juutalaiset (Joh. 8:44; Matt. 23:33), ja juutalaiset (eli fariseukset) ilmoittavat Talmudissaan, että Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä juutalaisten rabbien moittimisen tähden.

      Jotta konteksti kävisi selväksi, esitän psalmin 137 tässä kokonaisuudessaan (Kirkkoraamattu 1933/1938):

      1. Baabelin virtain vierillä – siellä me istuimme ja itkimme, kun
      Siionia muistelimme.
      2. Pajuihin, joita siellä oli, me ripustimme kanteleemme.
      3. Sillä vangitsijamme vaativat meiltä siellä lauluja ja orjuuttajamme iloa: ”Veisatkaa meille Siionin virsiä”.
      4. Kuinka me voisimme veisata Herran virsiä vieraalla maalla?
      5. Jos minä unhotan sinut, Jerusalem, niin unhota sinä minun oikea käteni.
      6. Tarttukoon kieleni suuni lakeen, ellen minä sinua muista, ellen pidä Jerusalemia ylimpänä ilonani.
      7. Muista, Herra, Jerusalemin tuhopäivä, kosta se Edomin lapsille, jotka sanoivat: ”Hajottakaa se, hajottakaa perustuksia myöten!”
      8. Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt!
      9. Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!

      ”Autuas kostaja” on siis Persian kuningas Koores, Jumalan edustaja. Vangitsijoiden vihamielisyys kohdistui myös itse Jumalaan, koska se kohdistui Jumalan kansaan, kristittyihin. Ja Jumala kostaa niille, jotka käyvät hänen kristittyjensä kimppuun (myös Suomen kansalle nykyisin).

      Kristityt (silloiset juudalaiset ja israelilaiset) olivat vankeudessa suuressa murheessa, sillä heidän temppelinsä ja sen ”kaikkein pyhin” (todellisen jumalanpalveluksen näkyvä merkki) oli jäänyt Jerusalemiin. Heidän pyhät laulunsa (jakeet 3 ja 4) liittyivät heidän mielissään kiinteästi temppelipalvontaan, ja siksi he kokivat pilkkana kehotukset laulaa niitä vankeudessa orjuuttajiensa viihdytykseksi.

      Viittaus Edomiin (edomilaiset olivat olleet innolla mukana temppelin tuhoamisessa) viittaa kristittyihin kohdistuneeseen VÄKIVALTAAN JA VIATTOMAN VEREN VUODATTAMISEEN

      ”ja Edom tulee autioksi erämaaksi väkivallan tähden, jota ne ovat tehneet Juudan lapsille, kun ovat vuodattaneet viatonta verta heidän maassansa” (Jooel 3:19);

      ”Näin sanoo Herra: Edomin kolmen rikoksen, neljän rikoksen tähden minun päätökseni on peruuttamaton. Koska se on vainonnut MIEKALLA veljeänsä (= Israelia) ja tukahduttanut kaiken armahtavaisuuden ja pitänyt ikuista vihaa ja säilyttänyt kiukkunsa ainaisesti, sen tähden minä lähetän tulen Teemania vastaan, ja se kuluttaa Bosran palatsit” (Aam. 1:11-12; Teeman ja Bosra olivat edomilaisia kaupunkeja);

      ”’minä (Herra Sebaot) tuotan Eesaulle (Edom oli Eesaun jälkeläisiä) turmion, hänen rangaistuksensa ajan – – Sillä minä paljastan Eesaun, tuon ilmi hänen kätkönsä, eikä hän voi lymytä; HÄNEN LAPSENSA, VELJENSÄ JA NAAPURINSA HÄVITETÄÄN, niin ettei häntä enää ole. – – Bosra on tuleva kauhistukseksi, häpeäksi, tyrmistykseksi ja kiroussanaksi, ja kaikki sen tytärkaupungit tulevat ikuisiksi raunioiksi’. – – Edom tulee kauhistukseksi; jokainen, joka ohitse kulkee, kauhistuu ja viheltää kaikille sen haavoille’” (Jer. 49:8, 10, 13, 17).

      Psalmin 137 jae 8 ilmoittaa selvästi, että Baabelille kostetaan se kaikki, minkä se on tehnyt kristityille: vaiva, tuska, kova työ, ahdistus, lyöminen, vainoaminen jne:

      ”Ja sinä päivänä, jona Herra päästää sinut rauhaan vaivastasi, tuskastasi ja siitä kovasta työstä, jota sinulla teetettiin, sinä virität tämän pilkkalaulun Baabelin kuninkaasta ja sanot: ’Kuinka on käskijästä tullut loppu, tullut loppu ahdistuksesta! Herra on murtanut jumalattomain sauvan, valtiaitten vitsan, joka kiukussa löi kansoja, löi lakkaamatta, joka vihassa vallitsi kansakuntia, vainosi säälimättä. – – Laittakaa HÄNEN LAPSILLENSA VERILÖYLY HEIDÄN ISIENSÄ PAHAIN TEKOJEN TÄHDEN, ETTEIVÄT HE NOUSISI OTTAMAAN OMAKSENSA MAATA JA TÄYTTÄISI MAANPIIRIÄ KAUPUNGEILLA.’ Minä nousen heitä vastaan, sanoo Herra Sebaot, ja HÄVITÄN BAABELILTA NIMEN JA JÄÄNNÖKSEN, SUVUN JA JÄLKELÄISET, sanoo Herra. Minä teen sen tuonenkurkien perinnöksi ja vesirämeeksi, minä lakaisen sen pois hävityksen luudalla, sanoo Herra Sebaot” (Jes. 14:3-6, 21-23);

      ”minä kostan (tytär Baabelille) ENKÄ AINOATAKAAN ARMAHDA. – – Istu äänetönnä ja väisty pimeään, sinä Kaldean tytär; sillä ei sinua enää kutsuta valtakuntien valtiattareksi. Minä vihastuin kansaani, annoin häväistä perintöni, minä annoin heidät sinun käsiisi; ET OSOITTANUT SINÄ HEILLE SÄÄLIÄ, VANHUKSELLEKIN SINÄ TEIT IKEESI YLEN RASKAAKSI” (Jes. 47:3, 5, 6).

      Lasten tuhoamisen tarkoitus oli siis se, ettei raunioista nouse enää uutta sukupolvea pystyttämään uudelleen tuhottua maailmanvaltaa (Baabel ymmärrettiin tuolloin maailmanvallaksi), joka vainoaa kristittyjä.

      Kukaan tapettu/kuollut ei katoa yhtään mihinkään. Viimeisenä päivänä kaikki nousevat katoamattomina Jumalan eteen tuomiolle, Jumalan omat (kristityt) ikuiseen elämään, jumalattomat ikuiseen helvettiin (= eroon Jumalasta; itse omien ilkitekojensa kohteiksi):

      ”Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen (Jumalan Pojan) äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen” (Joh. 5:28-29).

      Esimerkiksi sodista Luther on todennut, että niissä Jumala vain kouraisee tavallista syvemmältä kylvöastiastaan viljellessään peltojaan (hautausmaita). Kuolleet ja haudatut ovat kuin maahan kylvettyjä siemeniä, joista kasvaa kustakin omanlaisensa kasvi. Kukaan ei koskaan häviä yhtään mihinkään, kaikki elävät ikuisesti, toiset autuudessa, toiset helvetissä (tosin helvetissä olijat eivät varsinaisesti ”elä”, he ovat hengellisesti kuolleita, he vain ”ovat olemassa” tuskassa).

      Mitä tapettuihin lapsiin tulee, niin aborttilakien voimaantulon jälkeen Suomen kansan tappamat lapsetkaan (lukumäärä nyt n. 700 000) eivät ole kadonneet jäljettömiin. He nousevat viimeisenä päivänä ylös (taivaaseen vai helvettiin?) ja ehkä ihmettelevät vanhemmilleen/muille murhaajilleen, miksi heidät murhattiin.

      Koko Suomen kansa on lastenmurhaajakansa.

      Kuvaannollisesti psalmi 137 ilmoittaa antikristillisten voimien (esim. paavinkirkon, jumalattomien ihmisten, harhakirkkojen, kristittyjä vainoavien maallisten valtojen) tuhon. On jumalanpilkkaa kieltää tai selittää pois Jumalan vanhurskaat tuomiot. Jumala juurii pois maailmasta kaiken, mikä uhkaa kristittyjä ja kristinuskon leviämistä (kunnes lopulta kristittyjen määrä on tullut täyteen ja tämä jumalaton maailma voidaan tuhota, 2. Piet. 3:10-13). Jo vedenpaisumuksessa Jumala hävitti koko silloisen pahan ihmiskunnan Nooan väkeä lukuun ottamatta. Sodoman ja Gomorran Jumala hävitti kaikkine asukkaineen, 1. Moos. 19:25.

      Eikä Jumala ainoastaan hävitä jo tässä ajassa kristittyjä vastaan nousevia voimia vaan myös heittää lopulta kaikki jumalattomat (Kristuksessa pelastumattomat) ikuiseen helvettiin.

      ”Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin” (Hebr. 10:31);

      ”synnin palkka on KUOLEMA” (Room. 6:23).

      Ainoa pelastus on Jeesus Kristus, Joh. 14:6; Ap. t. 4:12.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Esim. seuraavassa sanottu ei millään tavalla estä Putinia kertomasta ROKOTUKSISTA TOTUUTTA, jos se sillä hetkellä palvelee hänen tarkoitusperiään: ”Putin Appointed “King of Jews”, i.e. the World, by the NWO Pharisee Top?”, http://new.euro-med.dk/20160122-putin-appointed-king-of-jews-i-e-the-world-by-the-nwo-pharisee-top.php
    Vai että tämäkin Putinin ylistämistä!!! On täällä kaikenlaisia rakkikoiria räkyttämässä.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Antti Heikkilä pitää Hitleriä antikristuksena, vaikka valittelee Libyan tuhoamista. Heikkilä on selvä niljakas komukka. Hitlerhän tapettiin aivan samaan tapaan ja kansa murhattiin ja maa tuhottiin kuin Libyakin. Se oli kosto siitä, että maa pyöri hetken ajan muille kuin juutalaisille. Siis oman kansan onneksi ja oman miehen johdolla.

     Plusääni(23)Miinusääni(0)
 3. Naiset pois kaikista tehtävistä. Jos me ei tehdä tätä niin muslimit tekevät.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. 2015 tulii telkusta ohjelma, jossa kerrottiin, että valtiovallan suojeluksessa Venäjällä mafia kaappaa joka vuosi 20 000 yritystä pois muilta. Poliisi, oikeuslaitos ja poliitikot tukevat rikollista toimintaa ja kaappaajana on usein yksi suurimmista juutalaisoligarkeista. Maahan on juutalaismafian vallassa ja Venäjän mafia on aina ollut juutalaisten väline ja pitkälle myös juutalaismafia. Sen toiminta liittyy saumattomasti maan johdon toimiin. Jo KGB toimi sujuvasti yhdessä mafian kanssa. Iltalehdessä oli tuolloin hyvä kommentti:

  ”Pankkikriisin yhteydessä toimittiin Suomessa muutes ihan samoin valtiovallan ohjaamana ja määräyksestä. Sama meno jatkuu esim. veroviranomaisten puollla. He tuhoavat yrityksiä perättömillä veronkiertosyytteillä. Elinarvikeviranomaiset tukevat. Pienleipomot kaadetan ja kaikkien on syörävä Fazerin pullia, toiset yritykset kaadetaan ABC-ketjun tieltä, pienyrittäjiltä viedään Ostari Elanto-mafialle etc.

  Mutta sama heimo täälläkin valtaa pitää”

  Kommnismi ja vasemmisolaisuus ovat juutalaisuutta. Antti Heikkilä puuhaa JWO:ta vaikka pauhaa NWO:sta. Samaa JWO-menoa Venäjällä on, jota taas Heikkilä mainostaa. Siis samalla asialla kuin haukkumansa Usrael. KAikki vassarien sumutus ja Hitlerinhaukkuminen ja kaikki vassarius on samaa JWO-mädätystä. Smalla asialla siis kuin THL ja muut haukkumasna

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 5. Suomessako ei ole salaliittoa totuuden piilottamiseen kansalta?

  Sairaalat ym. terveydenhoito murhauttaa ihmisiä liukuhihnalla esim.rokotukset,syöpähoidot jne.

  Media on rikollisjärjestön hallussa kuten hallitus ,presidentti ym. päättäjät.

  Näin täällä ”hyvinvointivaltiossa” jossa esiintyy median mukaan vähiten korruptiota maailmassa?

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat