David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa

Esitän suomeksi, mitä David Icke sanoo videossaan Hellooooo…there is no virus . Poukkoileva suora puhe ei sovellu suoraan suomentamiseen, mutta pyrin kuitenkin tarkasti toistamaan, mitä hän sanoo.

Pari kohtaa jätän suomennoksestani pois. Icke on jotenkin saanut käsityksen, että rokotuksissa ihmisten sisään ruiskutettavat nanopartikkelit ovat itsestään lisääntyviä ja että niiden kantama geneettinen aines muuttaa ihmisten geenejä. Sen jätän pois. Lisäksi Icken sydän nähtävästi on vailla Jeesuksen Kristuksen tuntemusta, ja siksi hän joutuu turvautumaan luonnollisen (= Kristuksessa pelastumattoman) ihmisen omaan apuun: hän kehottaa ryhtymään vastustustoimiin parannuksenteon (= sydämen katumus + sydämen usko Kristuksen sijaissovitukseen) ja sitä seuraavan sydämen rukouksen sijaan. Koska itse olen kristitty, joka luottaa yksin Jumalan apuun, jätän pois lopusta Icken kehotukset ryhtyä käyttämään omia keinoja. Siitä ei kuitenkaan tule mitään, että perkeleen joukkiot ryhtyvät tappelemaan ja kiistelemään keskenään. Kaikki he hukkuvat. Ja tiedän, että kaikki asiat (myös perkele ja hänen tekonsa) ovat Jumalan kontrollissa, eivät ihmisen.

Toki suullisesti ja kirjallisesti väärintekijöitä (kansaa itseään, hallitusta, terveysviranomaisia, mediaa, lääkäreitä, virologeja jne.) saa ja tuleekin informoida, kehottaa, nuhdella ja jopa pilkata (kuten itsekin olen tehnyt ja yhä teen), mutta voimatoimiin ei tule ryhtyä (sellaiset Jumala on delegoinut yksin esivallalle, Room. 13:1-5, ja henkilökohtaisissa asioissa Jumala on varannut ne itselleen, Room. 12:19). Ainoa todellinen ase pahaa vastaan on Jumala ja hänen evankeliuminsa (Raamattu). Evankeliumi on ainoa ase, joka sitoo perkeleen, joka on henki eikä voimatoimin tai asein voitettavissa.

Parista lyhyestä lauseesta en saanut selvää, ja siksi jätin ne pois (ne olivat kohdissa, joissa ei ollut mitään uutta merkittävää).

Muuten Icken video on loistava. Kuten sanoin, pyrin tarkasti toistamaan, mitä hän sanoo.

Kaikki tiedostot on löydettävissä myös kirjoituksen lopussa olevassa lähdeluettelosta.

Olen vuosien mittaan ollut varsin kiistelty, ja yksi kiistellyimmistä asioista, joita olen sanonut, on viime aikoina varmasti ollut ”ei ole olemassa virusta.” Ei, ei ole olemassa mitään SARS-CoV-2-virusta (koronavirusta) ja sen vuoksi ei voi olla olemassa Covid-19:ää (koronatautia).

Vaihtoehtoinen media on ollut horjuvainen tässä asiassa – ja ymmärrän miksi -, kun se ei ole kyennyt omaksumaan tuota tosiasiaa ja siihen liittyvän petoksen mittakaavaa, mutta, kuten on sanottu, ”mitä suurempi valhe, sitä useampi tulee uskomaan sen.” Ihmiset näet hyväksyvät sen – no, ennen he hyväksyivät, jotkut yhä hyväksyvät -, että heidän hallituksensa valehtelevat heille ja että heidän viranomaisensa valehtelevat heille, mutta että noin paljon?

Ihmiset kysyvät: ”Mitä sinä oikein sanot? Sanotko sinä, että viimeiset puolitoista vuotta ovat olleet täydellinen petos, tekaistu juttu, ja että meitä on käsketty pelkäämään jotakin, mitä ei ole olemassa? Vastaus: ”Kyllä. Juuri niin sanon.” Ihmiset: ”Entä kaikki tapaukset, mitä sanot niistä?” Vastaus: ”Niin, kaikki tapaukset, mutta mistä tapaukset tulivat?” Ihmiset: ”He saavat positiivisen testituloksen.”

Vastaus: ”Niinpä. Testi ei testaa virusta, se ei testaa mitään infektiotautia. Sen keksijä Kary Mullis teki tämän täysin selväksi, kun hän sanoi, että se ei voi kertoa, onko joku sairas. Hän sanoi sen ainoastaan tekevän paljon joitakin yhdestä jostakin, toisin sanoen, se ottaa palan, hyvin pienen palasen, geneettistä materiaalia ja tekee siitä monta kopiota, tekee paljon joitakin yhdestä jostakin, siinä kaikki. Ja tätä testiä, joka ei testaa virusta tai infektiotautia, on käytetty tuottamaan kaikki nuo tapaukset.”

Ihmiset: ”No, nämä ihmiset kuolevat?”

Vastaus: ”Ihmisiä kuolee, ihmisiä on aina kuollut. En sano, etteikö ihmisiä kuole. Minun kysymykseni on: mihin he kuolevat? Nyt on tilanne, että jos joku on saanut positiivisen testituloksen testissä, joka ei testaa virusta, ja sitten kuolee jostakin muusta syystä 28 päivän sisällä siitä tai joskus pidemmän ajan päästä, niin hänen kuolintodistukseensa laitetaan kuolinsyyksi Covid-19 (koronatauti). Kun joku jää bussin alle ja kuolee, mikä mielestänne on kuolinsyy?”

Ihmiset: ”No, oletan sen olevan bussitapaturma.”

Vastaus: ”Ei, ei, ei, hänhän sai positiivisen testituloksen testissä, joka ei testaa virusta, alle 28 vuorokautta sitten, joten kun hän jäi bussin alle, hän kuoli Covid-19:ään (koronatautiin). Eräs kuolemansyyntutkija Amerikassa toi esiin, että kuolintodistuksiin merkitään kuolinsyyksi Covid-19, kun ihmiset kuolevat rintaan saamaansa ampumahaavaan. En siis sano, etteikö ihmisiä kuole. Sanon: mihin he kuolevat? Ja selvästikään kuolinsyy ei ole mikään Covid-19, jos tarkoitus on väärentää kuolintodistuksia – jotkut niistä ovat hyvin eriskummallisia, kuten yllä kerroin. Miten valtava mittakaava!

Mutta siitä, mitä tapahtuu – ja niin aina tapahtuu – muistatte esimerkin. Kun jotakin tapahtuu maailmassa tai jossakin tapahtumassa, niin uutismedia kertoo, että hallitus sanoo: ”näin tapahtui”, mutta hyvin pian noiden alkukertomusten jälkeen siitä tulee tosiasia: ”näin tapahtui.” Vaikka sitten sanotaan: ”Ei, hallitus sanoo, hallitus väittää, ja ehkä, hallitus valehtelee”, niin silti faktana pysyy: ”näin tapahtui.”

Esimerkkinä virallinen kertomus 9/11:stä (New Yorkin tornitalojen romahtaminen 11.9.2001), joka sanoo, mitä tapahtui. Hyvin nopeasti tästä tuli fakta: ”näin tapahtui.” ja siitä lähtien se on ollut: ”näin tapahtui.”

Ja tämä on tapahtunut valetestien ja valheellisten kuolintodistusten kohdalla. Useimpien heistä on täytynyt silloin tietenkin jo tietää, ettei testi testaa virusta, no, useimmat lääkärit eivät tiedä sitä, merkillistä mutta totta, eivätkä useimmat poliitikot tiedä sitä – he ovat eräitä kaikkein vähiten informoituja ihmisiä.

Mutta sitten ovat nämä valheelliset kuolintodistukset. Lääkärit kyllä tietävät, että kuolintodistukset ovat väärennettyjä, mutta useimmat heistä pitävät suunsa kiinni, koska jos he eivät tee niin, siitä koituu haittaa heidän uralleen. Ja niin testistä, joka ei testaa virusta, tulee: ”He saivat positiivisen testituloksen, sen vuoksi heillä oli tämä SARS-CoV-2 Covid-19”. Ja he kuolivat 28 päivän sisällä positiivisesta testistä testillä, joka ei testaa virusta, joten tällä tavalla saadaan sitten Covid-19:ään kuolleiden lukumäärä. Ja tästä tulee sitten yleisesti hyväksytty näkemys. Näin asiat menevät.

Influenssa influenssan kaltaisine oireineen on hävinnyt Covid-aikakaudella. Miksi? Koska se on nimetty uudelleen Covid-19:ksi, jossa on influenssan kaltaisia oireita. Ja tämä on se, mikä on tuottanut tapaukset, valetapaukset, siis ei ole oikeita Covid-tapauksia. Ei siis voida sanoa, että ”nämä ihmiset ovat saaneet pahan Covidin” tai ”kaikki nämä ihmiset ovat kuolleet Covidiin.” Ei voida. Tämä on huijaus. Katsokaa sitä!

Sitten on se tosiasia, ettei tätä SARS-CoV-2-virusta ole koskaan eristetty itsessään sellaisenaan sen osoittamiseksi, että a) se on olemassa ja b) että se aiheuttaa jotakin. Jotta ihmiset ymmärtäisivät – monet kyllä tietävät siitä yleisellä tasolla -, kuinka ”he” päättävät, että jokin virus aiheuttaa sairautta, niin jos heillä on ajattelukykyä ja asennetta eivätkä kulkisi pää alhaalla toivottomina, selittäisin hieman, kuinka SARS-CoV-2:n väitettiin olevan olemassa.

Se on peräisin John Endersin menetelmästä 1950-luvulta. Hän toi esiin tämän menetelmänsä, jonka hän sanoi osoittavan, että virus aiheuttaa sairautta, ja – en puhu teille pötyä – näin se toimii: Otetaan pala geneettistä materiaalia (näyte sairaalta) – väitetään, että siinä on viruksia ja että se aiheuttaa sairautta – lisätään muuta geneettistä materiaalia, mm. lehmästä peräisin olevaa materiaalia – käytetään (soluviljelmässä) pääosin apinan munuaissoluista peräisin olevaa materiaalia – seokseen lisätään antibiootteja, joiden tiedetään olevan myrkyllisiä munuaissoluille – tältä geneettiseltä näytteeltä katkaistaan ravinnon saanti, ja lopputulos on, että näyte alkaa hajota.

Soluviljelyn värjätyt epiteelisolut: keratiini punainen ja DNA vihreä.

Se siis, mitä sitten tapahtuu, on se, että solumateriaali alkaa hajota, ja se – en puhu teille pötyä -, mitä he sitten sanovat, on: ”se hajoaa viruksen vuoksi”, joten heidän mukaansa se ei hajoa sen vuoksi, että materiaalilta on otettu pois kaikki ravinto ja että siihen on lisätty antibiootteja, jotka ovat myrkyllisiä materiaalille, ja että siihen on lisätty kaikki tuo muu geneettinen materiaali. Se on siis kuin aikuisen geneettisen materiaalin aamiainen, josta väitetään, että jokin siellä aamiaisen seassa on virus ja että se aiheuttaa sen, minkä väitetään olevan sairaus. He sanovat tästä: ”Kyllä, tuolla tavalla me teemme sen.” Se on kuormallinen sontaa!

Ja kun asianmukaiset riippumattomat ihmiset ovat tehneet saman kokeen, saman prosessin, materiaalilla, jonka ei väitetä olevan infektoitunutta, jossa ei väitetä olevan virusta, niin arvatkaa mitä: materiaali hajoaa täsmälleen samalla tavalla! Heidän väittämänsä ”virus” ei siis ole se, joka aiheuttaa ongelman; ongelman aiheuttaa itse tämä prosessi, jota he käyttävät päätyäkseen ratkaisuun, että jokin virus aiheuttaa ongelman.

Tuolla tavalla he väittävät, että SARS-CoV-2 on olemassa. Sitä ei ole koskaan eristetty; planeetta maan päällä ei ole ainoatakaan tutkimusta, joka osoittaisi, että se on eristetty. Kaikkialla maailmassa on esitetty ”Freedom of Information Act”-pyyntöjä terveysviranomaisille ja hallituksille: ”Voitteko esittää asiakirjan, tieteellisen todisteen, että tämä SARS-CoV-2-virus, jonka sanotaan aiheuttavan Covid-19-sairauden, on eristetty ja osoitettu olevan olemassa.” Yhteenkään noista pyynnöistä ei saatu myönteistä vastausta tuohon kysymykseen, koska heillä ei ole sellaista asiakirjaa.

[Suomessa tuo ”Freedom of Information Act on Julkisuuslaki (1999), ks. esim. täältä: Freedom of information laws by country

Sen nojalla jokainen suomalainen voi lähettää tuon kysymyksen (suullisesti tai kirjallisesti) mille tahansa terveysviranomaiselle tai hallitustaholle, ja näillä on lain määräämä velvollisuus vastata! Näin voidaan saada selville, onko Suomen viranomaisilla tai hallituksella tietoa siitä, onko koronavirus eristetty ja onko se olemassa! Kaikki joukolla kysymään!!!].

Kiinan CCDC:n (tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus) johtaja sanoi julkisesti: ”Ongelma on, että tätä virusta ei ole koskaan eristetty”, ja enemmän tietoa on tulossa valoon tästä, ja tulen pian siihen.

Siis tämä ns. virus, jota ei ole koskaan eristetty ja osoitettu olevan olemassa, ja nämä väitetyt tapaukset ja nämä väitetyt kuolemat ovat huijaus, ja se on toteutettu manipuloimalla tietomateriaalia mitä räikeimmällä tavalla.

Viime viikolla tuli julkisuuteen tämä Jon Rappoportin artikkeli,

CDC/FDA confess: they had no virus when they concocted the test for the virus.

Jon Rappoport on kalifornialainen oikea journalisti, ja hän on alusta asti ollut tämän asian kimpussa, että ei ole olemassa virusta. Itse olen ollut sen kimpussa keväästä 2020 lähtien. Itse asiassa sillä hetkellä, kun sanoin eräässä hyvin korkean profiilin haastattelussa, että ”ei ole olemassa virusta”, minut suljettiin ulos kaikista näistä media-alustoista, kuten You Tubesta ja Facebookista, koska tuo ”ei ole olemassa virusta” on se Rubikon, se ratkaisevan tärkeä raja, jota he eivät tahdo kenenkään ylittävän enemmän kuin mitään muuta. Tämä on petoksen mittakaava.

Tämä on tuo Jonin artikkeli tältä viikolta: ”CDC, FDA confess they had no virus when they concocted the test for the virus” (suom. ”CDC, FDA tunnustavat, ettei heillä ollut virusta, kun he keksivät testin virukselle”; CDC = USA:n tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus, FDA = USA:n elintarvike- ja lääkehallitus).

Ja Jon sanoo seuraavaa: ”CDC on julkaissut dokumentin, jossa on mielenkiintoisia ja musertavia tunnustuksia. Julkaisun otsikko on:

’Lab alert: changes to CDC RT-PCR for SARS-VoV-2 testing'”.

Julkaisu alkaa, Jon sanoo, räjähtävästi, näin: ”Joulukuun 31. päivän jälkeen 2021 CDC tulee peruuttamaan pyynnön FDA:lle hätätilakäytön valtuutuksesta CDC:n 2019-uuden koronaviruksen (2019-nCoV) reaaliaikaiselle RT-PCR diagnostiselle paneelille, testille, joka otettiin ensimmäisen kerran käyttöön helmikuussa 2020 vain SARS-CoV-2:n havaitsemista varten.”

He puhuvat tässä siis RT-PCR-testin käytön valtuutusta koskevan pyynnön peruuttamisesta testin nykyisessä muodossa, testin, joka on tuottanut kaikki tapaukset maailmanlaajasti siitä lähtien, kun tämä farssi, tämä huijaus, alkoi, ja joka sen 28 päivän periodin ajan, josta puhuin, on tuottanut kaikki Covid-19:n kuolinluvut, ja tästä syystä lähes kaikki ne ihmiset, joiden sanotaan kuolleen Covid-19:ään ja joilla oli yksi, kaksi, kolme, neljä tai useampia lisäsairauksia, syitä kuolla, ovat kuolleet näistä syistä ja Covid-19 on laitettu kuolinsyyksi kuolintodistuksiin testin vuoksi, joka ei testaa virusta.

Julkaisu jatkuu: ”CDC toimittaa tämän ennakkoilmoituksen kliinisille laboratorioille, jotta niillä olisi riittävästi aikaa valita ja ottaa käyttöön jokin monista FDA:n valtuuttamista vaihtoehdoista.”

Ja Jon Rappoport hyvällä syyllä sanoo: ”Monet ihmiset uskovat, että tämä tarkoittaa sitä, että CDC on luopumassa PCR-testistä”, no, eihän se toki niin tule tekemään, koska PCR-testi on huijauksen koko perusta tuottaessaan tapaukset ja sitten kuolemat, ja hän sanoo, että monet ihmiset uskovat, että tämä tarkoittaa sitä, että CDC on luopumassa PCR-testistä keinona havaita ”virus”, mutta hän sanoo: ”Mielestäni CDC ei sano mitään sellaista”, ja hän on täysin oikeassa.

Jon jatkaa: ”He ovat sanomassa, että PCR-testin käyttöä tullaan jatkamaan, mutta he korvaavat sen, mitä testi ETSII, paremmalla referenssinäytteellä (vertausnäytteellä). Paremmalla merkitsijällä (PCR-primerilla). Paremmalla kohteella. Paremmalla RNA-palasella, jonka oletetaan olevan peräisin SARS-CoV-2:sta. CDC ja FDA tunnustavat, että siinä PCR-testissä on ollut ONGELMA, jota on käytetty viruksen havaitsemiseen helmikuusta 2020 alkaen – tähän hetkeen asti.”

Ongelma testissä, joka on tuottanut kaikki väitetyt tapaukset ja joka on oikeuttanut kaikki sulkutilat ja kaiken sen fasismin, joka siihen on liittynyt, kaikki maskit ja kaiken sen.

Jon sanoo: ”Toisin sanoen, kaikki ne miljoonat ja miljoonat ’Covid-tapaukset’, jotka perustuvat käytössä olleeseen PCR-testiin, ovat kyseenalaisia. Vahvistaakseen tämän CDC-dokumentti antaa linkin erääseen FDA:n julkaisuun, jonka nimi on ’SARS-CoV-2 reference panel comparative data’.

”Seuraavassa on siitä tyrmääviä lainauksia:

”Koronavirussairaus 2019:n (Covid-19:n) pandemian varhaisten kuukausien aikana kliinisiä virusnäytteitä ei ollut helposti saatavilla IVD:iden [in vitro diagnostics, diagnostiikka eliön ulkopuolella, koeputkessa tms.] kehittäjille SARS-CoV-2:n havaitsemiseksi.”

He siis työskentelivät testin kanssa ilman virusta, eikä heillä voinut olla virusta, koska virusta ei ole olemassa.

FDA:n julkaisu jatkaa: ”Sen vuoksi FDA valtuutti IVD:t olemassa olevan tiedon perusteella [Icke sanoo tähän väliin: ’Tämä on lainaus FDA:lta!’] keinotekoisista [keksityistä, contrived] näytteistä, jotka oli tuotettu joukosta SARS-CoV-2-materiaalin lähteitä (esim. geenispesifinen RNA, synteettinen RNA tai viruksen koko genomin RNA) analyyttisen ja kliinisen toimintakyvyn arvioimista varten.”

Tämä on se materiaali, jota he käyttivät sepittääkseen viruksen koodin (genomin) tietokoneen avulla.

FDA:n julkaisu: ”Vaikka validointi [vahvistus] näitä keinotekoisia näytteitä käyttämällä tuotti jonkin verran luottamusta testin toimintakykyyn pandemian alussa, ei ole asianmukaista täsmällisesti verrata erilaisten keinotekoisia näytteitä käyttäneiden testien toimintakykyä, koska kukin testi validoi toimintakyvyn käyttämällä ERILAISISTA geenispesifisistä, synteettisistä tai genomin nukleiinihapoista peräisin olevista lähteistä peräisin olevia näytteitä.”

Erilaisia tietokoneohjelmia! SARS-CoV-2 luotiin tietokoneella, ja variantit ovat alkuperäisen tietokoneohjelman pieniä muunnoksia, toisia tietokoneohjelmia. Kuinka voi olla sellaisen viruksen variantti, jota ei ole olemassa? Sen vuoksi heidän täytyy epätoivoisesti valehdella meille, että se on olemassa.

Jon Rappoport antoi käännöksen sille, mitä juuri kuulitte:

”Meillä CDC:ssä ei ollut näytettä SARS-CoV-2-viruksesta, kun me suunnittelimme PCR-testin SARS-CoV-2-virukselle. Kyllä, se on uskomatonta, eikö olekin?”

Icke: Mitä suurempi valhe, sitä useampi sen uskoo.

Käännös jatkuu: ”Ja se on se testi, jota olemme käyttäneet koko ajan. Me siis KEKSIMME virusnäytteitä. Me sepitimme. Me valehtelimme. Me tekaisimme synteettisiä (keinotekoisia) geenisekvenssejä ja me sanoimme, että näiden sekvenssien täytyi olla lähellä SARS-CoV-2:n sekvenssiä ilman että meillä oli harmainta aavistustakaan siitä, mitä me olimme tekemässä, koska, jälleen, meillä ei ollut todellista näytettä viruksesta.”

Icke: Eikä kenelläkään ole koskaan ollut sellaista. Miksi? Sitä ei ole olemassa.

Käännös jatkuu: ”Meillä ei ollut mitään todistetta siitä, että oli olemassa jotakin sellaista, mitä kutsuttiin SARS-CoV-2:ksi.”

Icke: Koska siitä ei ole olemassa minkäänlaisia todisteita.

Rappoport artikkelissaan: ”Tämä hämmästyttävä FDA:n dokumentti jatkaa sanomalla, että FDA on antanut hyväksynnän hätätilakäyttöön 59 erilaiselle PCR-testille (tekaistun) pandemian alkamisen jälkeen. 59:lle. Ja (FDA:n julkaisusta): ’ei ole asianmukaista täsmällisesti verrata erilaisten keinotekoisia näytteitä käyttäneiden testien toimintakykyä, koska kukin testi validoi toimintakyvyn käyttämällä ERILAISISTA geenispesifisistä, synteettisistä tai genomin nukleiinihapoista peräisin olevista lähteistä peräisin olevia näytteitä.’”

Rappoportin käännös: ”Kukin näistä 59 erilaisesta PCR-testistä SARS-CoV-2:ta varten kertoi erilaisia valheita ja keitti kokoon erilaisia sepitelmiä viruksen geneettisestä rakenteesta, viruksen, jota meillä ei ollut. Selvää siis on, että nämä testit antaisivat epäluotettavia tuloksia.”

Icke: Ei siis ole ollut olemassa ainoastaan yksi PCR-testi, joka ei testaa virusta ja joka itse asiassa perustuu tietokoneohjelman malliin siitä, minkä he väittävät olevan virus. Niitä on ollut 59, ja jokainen niistä perustuu erilaiseen koodiin. Ja tämä on se, mikä on tuottanut tapaukset maailmanlaajasti. Tuo on koko tämän pandemian perusta.

Rappoportin käännös jatkuu: ”Mutta älkää olko huolissanne. Olkaa iloisia, koska NYT CDC ja FDA sanovat, että heillä todella on todellisia potilaista peräisin olevia SARS-CoV-2-virusnäytteitä; heillä on parempia kohteita PCR-testeille ja laboratorioiden pitäisi valmistautua uusiin ja parannettuihin testeihin. Toisin sanoen, he valehtelivat SILLOIN, mutta he eivät valehtele NYT, He ’keksivät’ silloin, mutta nyt he puhuvat totta. Jos uskotte tuon, minulla on myynnissä nuoreksi tekevän veden lähde, joka on otettu Michiganissa sijaitsevan Flintin lyijyn saastuttamasta systeemistä. Tässä, jälleen kerran, raportoin yhden virologian ’me eristimme viruksen’-versiosta.

”Heillä on keitto, jonka he tekevät laboratoriossaan. Tämä keitto sisältää ihmisen ja apinan soluja, myrkyllisiä kemikaaleja ja lääkkeitä ja kaikenlaista muuta satunnaista geneettistä materiaalia. Koska solut alkavat kuolla, tutkijat OLETTAVAT, että heidän keittoon pudottamansa, potilaalta peräisin oleva pieni limanäyte vaikuttaa tuon tappamisen ja että viruksen täytyy olla tappava tekijä tuossa limassa.

”Tämä olettamus on täysin epäoikeutettu. Lääkkeet ja kemikaalit voisivat vaikuttaa tappamisen, ja tutkijat myös nälkiinnyttävät soluja lopettamalla niiltä ravintoliuoksen saannin. Ei ole mitään näyttöä siitä, että SARS-CoV-2 on keitossa tai että se saa aikaan solujen kuolemisen tai että se on olemassa. Kuitenkin tutkijat kutsuvat solukuolemaa ’viruksen eristämiseksi’.”

Icke: Hiljattain olin erään vaihtoehtoisen median edustajan haastateltavana, ja hän oli täysin järkkymätön kannassaan, että virus todella on olemassa, koska ihmisiä New Yorkissa kuolee. No, ei tuo ole minulle mikään ongelma, sillä kysymys on jälleen siitä, mihin he kuolevat. Hän sanoi myös, että pohjimmiltaan on hiusten halkomista sanoa, että virus oli laboratorion geneettisessä materiaalissa, ja että on olemassa sadoittain tutkimuksia, jotka osoittavat, että virus on eristetty. Ei, ne ovat VÄITTÄNEET, että virus on eristetty tuon proseduurin pohjalta, jota juuri kuvasin. Eikä ajatuksella siitä, että virus on mukana muun geneettisen materiaalin ja antibioottien ja kaiken tuon muun sekoituksessa, ole mitään tekemistä sen todistamisen kanssa, että virus aiheuttaa sairautta. Tämä on aika lailla henkeä salpaavaa, rehellisesti sanoen, mutta sen kanssa on tultava toimeen.

Ja Jon sanoo tuosta ”viruksen eristämisestä” tuolla tavalla näin:

”Jos sanotaan, että tämä on väärä johtopäätös, niin se on aivan liian laimea ilmaus. Heidän universumissaan ’meillä on virus haudattuna laboratoriossa olevassa astiassa olevaan keittoon’ tarkoittaa ’me eristimme viruksen kaikesta ympärillä olevasta materiaalista’. Virologia tarkoittaa ’kuinka levittää sontaa elatukseksi ja pelotella maailmaa’.”

Sivumennen sanoen, tuo mainittu haastattelija sanoi minulle: ”Sinä et ole virologi.” Ei, en ole, olen joku, jolla on perusälykkyys, joka tietää, että tapa, jolla virologit väittävät eristävänsä viruksen, on täyttä ja pelkkää hölynpölyä.

Menkäämme eteenpäin. PCR-testi myös antaa viranomaisille täyden kontrollin siihen, kuinka monta tapausta heillä on, kuinka monta tapausta tähän mennessä, koska PCR toimii prosessin varassa, jota he kutsuvat (määrän) suurentamiseksi, siis suurentamiseksi niin, että tehdään enemmän ja enemmän kopioita tästä geneettisestä materiaalista, tehdään paljon lisää joitakin yhdestä jostakin, ja näytteessä oleva materiaali tulee enemmän ja enemmän herkäksi testille, kun he suurentavat.

Joten mitä enemmän he suurentavat – he kutsuvat sitä PCR:n suurentamissykleiksi [ovat kahdennussyklejä: kahdesta tulee neljä, neljästä tulee kahdeksan, kahdeksasta tulee 16 jne.] – sitä enemmän positiivisia tuloksia he saavat. Jopa tämä ammattirikollinen Fauci puhuu 30-35 suurentamissyklistä rajana, jonka yläpuolella saadaan vääriä positiivisia, jolloin testistä tulee lähes merkityksetön.

National Health Service (Kansallinen Terveyspalvelu) Britanniassa on käyttänyt 45 suurentamissykliä PCR-testissä. Tästä syystä on monta esimerkkiä siitä, että bobo-hedelmät, vuohet ja lasi Colaa ovat antaneet positiivisen testituloksen Covid-19:lle, koska tuo suurentamistaso on tuolla tavalla viritetty vääriin positiivisiin. Olen nähnyt, että ainakin yksi laboratorio käytti 50 sykliä.

Jos siis tahdotaan enemmän ja enemmän tapauksia, koska tahdotaan oikeuttaa enemmän ja enemmän sulkutiloja ja fasismia, silloin lisätään suurentamista. Ja jos tahdotaan antaa se vaikutelma vuoden 2021 alussa, että nämä valerokotteet – niillä ei ole mitään tekemistä suojan antamisen kanssa infektiotautia vastaan – toimivat hyvin (’oi, tapaukset ovat vähentyneet, rokotteet siis toimivat’), silloin vähennetään suurentamista ja saadaan vähemmän vääriä positiivisia ja sen vuoksi vähemmän tapauksia, jolloin voidaan sanoa, että rokote toimii.

No, niin sitten kävikin, että Bidenin virkaanastumispäivänä tammikuussa 2021 WHO (Maailman terveysjärjestö), yksi korruptoituneimmista järjestöistä maan päällä, jota kontrolloi tämä globaali kultti, jota olen paljastanut 30 vuoden ajan – ja joka todella on luotu Rockefellerin perheen avulla, ilmoitti, että itse asiassa – vaikkeivät he sanoneet mitään koko ns. globaalin pandemian aikana – PCR:n suurentaminen on todennäköisesti hieman liian korkea, tiedäthän, ja ehkä meidän pitäisi vähentää suurentamista. Niinpä he vähensivät suurentamista ja tapausten määrä laski, ja he sanoivat, että oi, rokote toimii.

Jos nyt tahdotaan nostaa tapausten määrää, milloin vain halutaan, niin silloin lisätään suurentamista (kahdennussyklien määrää), ja BINGO: saadaan enemmän tapauksia ja ihmiset ajattelevat, että hyvä, meidän on paras olla jotenkin sulkutilassa ja hyväksyä fasismi, koska on vaara, että tapausten määrä nousee.

Sitten joitakin muita kysymyksiä virusten olemassaolon suhteen.

Jos on olemassa jokin todellinen tarttuva taudinaiheuttaja, niin miksi tarvitaan sellaista testiä sen testaamiseksi, joka ei testaa sitä eivätkä viranomaiset testaa sitä? Miksi sitä tarvitaan? Jos on olemassa todellinen vaarallinen tarttuva taudinaiheuttaja, ”virus”, miksi kuolintodistuksia täytyy manipuloida sen vaikutelman aikaansaamiseksi, että se tappaa ihmisiä, vaikka se ei tapa. Miksi noin on tehtävä?

Miksi täytyisi antaa ylimääräisiä taloudellisia kannustimia sairaaloille, kuten Amerikassa, että ne antaisivat virus- ja Covid-19-diagnooseja eivätkä muiden sairauksien diagnooseja samoista väitetyistä oireista?

Kun tämä alkoi vuonna 2020, Amerikan hallitus otti Medicare-järjestelmän kautta käyttöön tuhansien dollarien, kymmenien tuhansien dollarien maksut sairaaloille, jos ne antoivat diagnoosin Covid-19. He maksoivat sairaaloille 4 600 dollaria, jos ne antoivat tavallisen keuhkokuumeen diagnoosin, 13 000 dollaria, jos ne antoivat Covid-19-diagnoosin samoista oireista, ja 39 000 dollaria, jos ne panivat potilaan, jolle oli annettu Covid-19:n diagnoosi, hengityskoneeseen, mikä on numeroshow ja tappaisi hänet melko varmasti. Ja miksi niin täytyisi tehdä? Niin täytyy tehdä, kun ei ole virusta, kun ei ole tarttuvaa taudinaiheuttajaa, sen illuusion antamiseksi, että sellainen on. Ja tämä on se, mitä on ollut tapahtumassa.

Ja sitten on tämä lateral flow test, nopea diagnostinen Covid-19-testi, jolla kaikki nämä lapset on testattu joka päivä; mikä ihme on siinä jossakin, joka aina vain menee heidän kehoihinsa useita kertoja viikossa? Tämä nopea diagnostinen Covid-19 testi on niin kelvoton, että jos se antaa positiivisen tuloksen, kyseisen henkilön on mentävä PCR-testiin sen tarkistamiseksi, onko se todellisuudessa oikea positiivinen. Ja tämän nopean Covid-19-testin kautta saadaan näitä kilahdushälytyksiä (Covid-19-sovellukseen älypuhelimeen), jolloin ihmisten käsketään mennä omaehtoiseen eristykseen, vaikka heillä ei ole oireita eikä mitään. Ja koko hulluus perustuu tähän testaamiseen.

Jos tappava virus on olemassa, miksi hautausurakoitsijat raportoivat joukoittain, ettei heidän kauttaan kulkeneiden kuolleiden ihmisten määrä ole kasvanut pandemian aikana? Missä on pandemia, jos kuolleiden ihmisten määrä ei ole ollut kasvussa?

Miksi on niin, että kun valtuustoille ympäri Britanniaa on lähetetty Freedom of Information Act (laki informaation vapaudesta) -pyyntöjä, joissa on pyydetty lukuja muistaakseni vuosilta 2015 vuosiin 2020 ja 2021 hautausten ja polttohautausten määristä, joita on tapahtunut heidän alueillaan, niin vuosi 2020 ei ollut tässä ns. pandemiassa vuosi, jolloin olisi ollut tavallista enemmän hautauksia ja polttohautauksia? Missä ovat kaikki ne kuolleet ihmiset, jotka tämän pandemian on oletettu tappaneen? Luvut eivät ole kasvaneet, koska tapahtui vain tautien nimeäminen uudelleen Covid-19:ksi. Kaikki ihmiset kuolevat yhä niistä syistä, joista he aina muutenkin kuolevat.

Miksi he olisivat ilman virusta? Mikseivät he vain laskisi vapaaksi virusta tai tarttuvaa taudinaiheuttajaa? No, ensinnäkin, kun lasketaan vapaaksi tarttuva vaarallinen taudinaiheuttaja, sitä on kyettävä kontrolloimaan. Ei voitaisi kontrolloida, mihin se menee ja muuta. Ja se yksi asia, joka tässä globaalissa asiassa kulkee yhden kerran koko ajan, koska se on toivottoman epävarma, on kaiken kontrolloiminen. Siinä ei mitenkään voitaisi tuntea oloa mukavaksi; jatkuvien muutosten tiloissa mitään ei voitaisi kontrolloida. He eivät siis halua tehdä sellaista, että laskisivat vapaaksi vaarallisen taudinaiheuttajan, josta he menettäisivät kontrollin välittömästi.

Ja toinen hyöty (ilman virusta olemisesta) – mitä hyötyä on ilman virusta olemisesta [Icken naurua] – on se, että se tarkoittaa: voidaan tehdä aivan mitä halutaan. Voidaan lisätä niitä oireita koko ajan, joita heillä on. Tarkoitan: oireet jatkuvasti lisääntyvät ja lisääntyvät. Onko olemassa mitään sellaista, mitä ihmisille tapahtuu heidän terveytensä suhteen, mikä ei menisi Covid-19:n oireeksi? Sanotaan, että tuo ja tuo on Covidin merkki, mutta se on hölynpölyä.

Ja jos ollaan ilman virusta, silloin voidaan keksiä olemattoman viruksen variantteja (muunnoksia), joita niitäkään ei ole olemassa, mutta niitä voidaan keksiä ja niitä voidaan väittää olevan olemassa, ja sitten voidaan manipuloida PCR-suurentamista (syklejä), PCR-testiä ja kuolintodistuksia, niin että näyttää siltä, että, ’voi, onko tämä variantti vaarallisempi tai tämä variantti tarttuvampi’. Ja tämä on se, mitä on ollut tapahtumassa. Se on massiivinen, kolossaalinen silmänkääntötemppu!

Ja nyt, tietenkin, tämän kaiken todellinen huipentuma on feikki rokottaminen (valerokottaminen), joka ei täytä rokotteen kriteerejä tai määritelmää. Rokotteenhan pitäisi stimuloida immuunijärjestelmää, niin että syntyy suoja jotakin tautia tai muuta vastaan. Näiden feikkien rokotteiden (valerokotteiden) ei väitetä tekevän niin.

Ihmiset ovat ottaneet näitä feikkejä rokotteita, ja nyt on tulossa kolmas rokote, tehosterokote, Britanniassa, ja tästä on keskusteltu myös Amerikassa, ja uutiset sanovat kaikkialla maailmassa: tehosterokotus. Myöhemmin tulee enemmän rokotuksia variantteja vastaan, ja yksi tapa, jolla he aikovat saada ne toteutettua, on se, mitä nyt on tapahtumassa: ihmiset ovat ottaneet näitä rokotuksia ja nyt he ”saavat Covidin.” He eivät saa Covidia, ei ole olemassa mitään Covidia (virustautina). He kärsivät feikkien rokotusten aiheuttamista vaikutuksista, ja he kutsuvat sitä Covidiksi. He päätyvät sitten sairaalaan, ja siellä suositellaan rokotteiden ottamista.

Nyt me siis saamme feikin rokotteen viimeisimmän feikin version tehosterokotuksia, ja he tulevat tappamaan suuren, suuren, ison määrän ihmisiä, varsinkin vanhuksia, koska he käyvät haavoittuvien ihmisten kimppuun. Miksi he käyvät haavoittuvien ihmisten kimppuun? Koska he tahtovat päästä eroon heistä.

Entinen terveysministeri, monumentaalinen nuija, jonka nimi on Matt Hancock, psykopaatti, ja typerys, tilasi valtavat määrät, vuosien varastot, midazolam-nimistä elämän loppupuolen lääkettä (palliatiivinen bentsoditsepiini) keväällä 2020, ja sitten sitä käytettiin hoitokodeissa ja muissa paikoissa valtavan vanhusmäärän tappamiseksi. Heidän joukossaan oli vanhuksia, jotka olivat olleet sairaalassa ja jotka oli sitten siirretty hoitokoteihin, koska psykopaatit sanoivat: Oi, meidän on saatava vuodepaikkoja vapaiksi Covid-pandemian vuoksi, joka perustuu testiin, joka ei testaa virusta, jonka ei ole koskaan osoitettu olevan olemassa,

Niinpä kymmeniä tuhansia vanhuksia – tämä tapahtui New Yorkissa, Michiganissa ja monessa muussa paikassa – vanhoja ihmisiä siirrettiin sairaaloista hoitokoteihin ja sitten heille annettiin tämä elämän loppupuolen älkää elvyttäkö-määräys-massamurha. Ja tätä kutsuttiin Covid-19:n ensimmäiseksi aalloksi.

Miksi heidän täytyi tehdä noin? Koska mitään hiton virusta ei ole olemassa. Heillä ei olisi ollut ensimmäistä aaltoa, elleivät he olisi valmistaneet sitä. Ja he sanoivat: ”Kaikki nämä vanhukset kuolivat hoitokodeissa Covid-19:ään.” No eivät hitto soikoon kuolleet. He kuolivat midazolamiin, morfiiniin ja muihin asioihin, kuten heidän elintärkeän lääkityksensä lopettamiseen ja heidän ravinnonsaantinsa vähentämiseen.

Sivumennen sanoen, miksi luulette noiden sairaalassa olevien ihmisten nälkiintyneen New Yorkissa ja Britanniassa? Sen vuoksi, että he olivat sairaita. Ja jos he ovat sairaalassa ja olivat hyvin vanhoja, he olivat todennäköisesti hyvin, hyvin pahasti sairaita, monet heistä. He siis siirsivät heidät hoitokoteihin, ja he tappoivat heidät ja he kutsuvat sitä Covid-19:ksi. Tätä tapahtuu keskuudessamme. Pahuuden mittakaava on järkyttävä.

Ja se, mitä me viime viikkoina olemme nähneet, on jälleen yksi yritys vakuuttaa, että virus on olemassa, koska, kuten sanoin, se peruuttamaton raja, jota he ehdottomasti eivät halua ylitettävän, on se, että virusta ei ole olemassa, koska koko korttitalo sortuu silloin, koska silloin ei ole oikeutusta sulkutiloille, etäisyyksien pitämisille, maskeille, valerokotteille, ei millekään niistä. Se on poissa. Kaikki on mennyt heti kun ymmärretään, ettei mitään hiton virusta ole olemassa, ei ole koskaan ollut.

Joten tämän illuusion ylläpitämiseksi he ovat alkaneet esittää, että tämä virus tuli Wuhanin laboratoriosta, korkeimman bioturvallisuustason laboratoriosta Kiinassa. Ja linja on, yleisesti ottaen, että se päästettiin vapaaksi vahingossa, ja suuri osa vaihtoehtoisesta mediasta on valinnut linjan, että ei, se päästettiin vapaaksi tahallaan.

Mikä on yhteinen asia noille kahdelle käsitykselle? Se, että virus on olemassa. Ja jos virus on olemassa, silloin he voivat alkaa oikeuttaa sulkutiloja ja maskeja ja feikkejä rokotteita viruksen muodostaman uhan vuoksi, viruksen, josta jokainen on yhtä mieltä, että se on olemassa – päästettynä vapaaksi vahingossa tai tahallaan, olemassa se on silti. Tuo on se ehdoton raja, tuo on se Rubikon, jota he eivät saa ylittää.

Tarkastelkaamme tätä asiaa hieman. Näyttö siitä, ja vaihtoehtoinen media ironisesti tuottaa valtavat määrät sitä, että tätä feikkiä pandemiaa (valepandemiaa) suunniteltiin hyvin, hyvin pitkän ajan, on musertava. Tarkoitan: hukumme todistusaineistoon.

Nyt ne, jotka sanovat, että se päästettiin vapaaksi vahingossa, pyytävät meitä uskomaan, että tämä salaliitto istui pöydän ympärillä, kaikki oli järjestyksessä, koska näet, kuinka nopeasti se tapahtui heti kun he tulivat vuoteen 2020, mutta he ovat tehneet virheen: he unohtivat tuottaa sen tarttuvan taudinaiheuttajan, jonka varaan koko valepandemia perustui, joten nyt he istuvat pöydän ympärillä naputellen sormiaan, odotellen, että virus päästetään irti Wuhanin laboratoriosta tai jostakin muusta laboratoriosta – vahingossa. Puhdasta hölynpölyä kaikki tuollainen!

Entä sitten tapaus ”päästettiin vapaaksi tahallaan.” Silloin on päästettävä vapaaksi virus, väitetty tarttuva taudinaiheuttaja. Silloin vapaaksi päästäjät eivät halua kenenkään tietävän, että he ovat tehneet sen. Mutta he päästävät sen vapaaksi suoraan kadulle laboratorion ulkopuolelle [Icken naurua – osaakohan kukaan laskea yhteen yksi ynnä yksi?]. Ja kaikessa on kyse tuon tosiasian piilottamisesta.

”Se säkenöivä totuus paljastuu meidän kaikkien kauttamme, että ei ole olemassa virusta!”

Tämä on petoksen mittakaava.

Ja, tiedäthän, kaikki on perustunut tämän varaan. Ei virusta, ja feikki testi, se on koko huijauksen perusta. Hyvin yksinkertaista.

Ja meillä on kuitenkin media, joka ei aseta kyseenalaiseksi yhtään mitään, ja piilaakso (metafora korkealle teknologialle) sensuroi kaiken, mikä asettaa tarinan kyseenalaiseksi.

No, se säkenöivä totuus, ettei ole olemassa virusta, voidaan eristää suurimmasta osasta väestöä, joka sitten kulkee mukana ja ottaa feikit rokotuksensa (valerokotuksensa), ja se tulee päättämään elämän valtavalta määrältä ihmisiä.

Katsokaa, mitä on tapahtunut: koko kultin agenda luoda globaali keskitetty fasistinen diktatuuri on mennyt eteenpäin hyvin nopeasti, ja se on se, mitä on tapahtunut. Riippuvuus hallituksesta on absoluuttisesti räjähtänyt, kun yrityksiä ja työpaikkoja on hävinnyt, koska sulkutilat ovat tuhonneet niitä.

Ja koko sekvenssi (tapahtumasarja), jos sitä seurataan, on ollut valehtelua yleisölle sen varmistamiseksi, että päästään sekvenssin seuraavalle asteelle.

Mitä he aluksi sanoivat? ”Mene testiin, ja me menemme takaisin normaaliin, jokaisen täytyy mennä testiin, koska silloin päästään takaisin normaaliin ja me näytämme teille kuvia täysistä jalkapallostadioneista ja ihmisistä Intiassa ja muuta sellaista. Tätä teet, kun otat enemmän testejä.”

Mitä tuo tarkoittaa? Mitä enemmän testataan testillä, joka ei testaa virusta, sitä enemmän saadaan vääriä positiivisia, joita kutsutaan tapauksiksi, joten takaisin normaaliin ei missään tapauksessa päästä. Testeistä tulee feikkejä (vääriä) tapauksia, ja kun yhä enemmän feikkejä tapauksia tulee, silloin joudutaan yhä kauemmaksi ja kauemmaksi normaalista, koska meidän kaikkien täytyy suojella ihmisiä virukselta.

Tapausten määrä nousee. Tietenkin kuolemien määrä nousee, koska jos kuollaan 28 päivän sisällä positiivisesta testituloksesta johonkin muuhun kuin Covid-19:ään, silloin Covid-19 merkitään kuolintodistukseen kuolinsyyksi.

Sitten he menevät seuraavalle asteelle. He sanovat: ”No, jos tahdot päästä takaisin normaaliin, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa rokotus.” Valtava määrä ihmisiä onkin ottanut rokotuksen, koska se sallii heidän päästä takaisin normaaliin. He sanovat: ”Ja jos olet ottanut rokotuksen, sinun ei tarvitse pitää maskia. Jos olet ottanut rokotuksen, voit tehdä sitä ja tätä ja jotakin muuta.”

Mitä on nyt tapahtumassa Amerikassa Bidenin hallinnon alla? He sanovat: ”Oi, itse asiassa, jos olet ottanut rokotukset, sinun täytyy pitää vielä maskia näissä tilanteissa. Ja sinun täytyy vielä tehdä sitä ja tehdä tätä.”

Mutta valheet varmistavat massarokotukset.

Ja se, mitä he nyt yrittävät, tietenkin, on tehdä mahdottomaksi elää normaalia elämää tai minkäänlaista normaalia elämää, ellei feikkiä rokotusta (valerokotusta) ole otettu. Miksi? Koska rokotuksessa ei ole kyse terveydestä, siinä on kyse valtavasta väestönvähennyksestä.

Minä suomentaja: O tempora, o mores! Mikä on ikiaikainen Suomen kansa?

Vesa-Ilkka Laurio

Lähteet

Hellooooo… There IS No ‘Virus’ – David Icke Dot-Connector Videocast. https://davidicke.com/2021/07/30/hellooooo-there-is-no-virus-david-icke-dot-connector-videocast/ ja https://www.bitchute.com/video/Jiz27Dh5KLAZ/
Freedom of information laws by country. Freedom of information laws by country – Wikipedia
Jon Rappoporti (29.7.2021). CDC/FDA confess: they had no virus when they concocted the test for the virus. https://blog.nomorefakenews.com/2021/07/29/cdc-fda-confess-they-had-no-virus-when-they-concocted-the-test-for-the-virus/c

SARS-CoV-2 Reference Panel Comparative Data | FDA

44 kommenttia

 1. PCR-TESTI ON PAHAN ALKU JA JUURI
  Yhdyn pääosin David Icken ajatuksiin. Ilman PCR-testiä ei ole pandemiaa, sillä se antaa positiivisia tuloksia myös muista viruksista ja jopa CocaColasta. Eräät amerikkalaiset yliopistot saivat PCR-testeissä 1500 positiivista tulosta Covid-19 näytteistä. Tulosten analyysi paljasti, että kaikki tapaukset olivat influenssa A tai B tyyppejä eikä mitään merkkejä Covid-19:stä. Tästä tutkimuksesta media vaikenee. Ei ihme, ettei tavallisia kausiflunssia ole havaittu, koska kaikki tapaukset esitetään Covid-19 tapauksiksi. Covid-19-virusta ei ole eristetty, mutta flunssat jatkuvat niin kuin ennenkin ja ovat suurelle osalle ihmisestä vaarattomia eli ei tarvita maskeja, sulkutiloja, turvavälejä eikä varsinkaan rokotteita. Korona on vuosisadan huijaus ja yksi suurimmista rikoksista ihmiskuntaa kohtaan. Huijauksen ytimessä on – ja tämä on ehdoton totuus – kukas muu kuin Siionin Viisaat, jotka saavat rokotuksilla supistetuksi ihmispopulaatiota ja luoduksi uudentyyppisen diktatuurin, mistä kerrotaan WEF:n sivuilla ja Rockefeller Foundation-säätiön kirjoissa. Suomen hallitus, THL ja monet johtavat virkamiehet sekä valtamedia syyllistyvät vakaviin rikoksiin Suomen kansaa kohtaan. He tulevat saamaan rangaistuksen, sillä koronahuijaus paljastuu tulevaisuudessa myös suurelle yleisölle, joka nyt vielä on aivopestynä. Suomi on tällä hetkellä laittomuuden tilassa ja vallitsee ankara sensuuri koronan suhteen. Mutta koronahuijauksen vastustajat etenevät. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(2)
 2. ”David Icke sanoo videossaan Hellooooo…there is no virus .”

  ja toisaalla

  ”Reptilians – also called reptoids,[1] lizard people,[2] reptiloids, saurians, or draconians[3][4][5] – are supposed reptilian humanoids, which play a prominent role in fantasy, science fiction, ufology, and conspiracy theories.[6][7] The idea of reptilians was popularised by David Icke, a conspiracy theorist who claims shapeshifting reptilian aliens control Earth by taking on human form and gaining political power to manipulate human societies.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Reptilian_conspiracy_theory

  Oo-hiio-hoi!

  Plusääni(3)Miinusääni(4)
  1. Vastenmielinen kommentti. Tässä virus- ja rokotusasiassa Icke seuraa totuutta ja pyrkii totuuteen (esittää lähteitä). Miksi lytätä miestä, jos hän ennen on erehtynyt joissakin mutta nyt seuraa mahdollisimman tarkoin totuutta? Onko nimimerkillä pätemisen tarve? Tarve estää totuuden esiintulo?

   Itse aina tarkistan Icken videoiden sisällön, ennen kuin alan suomentamaan. Sen olen huomannut, että hänellä on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja panna seuraussuhteet kohdilleen.

   Voisiko nimimerkki keskittyä itse asiaan, ettei tarvitsisi etsiä pätemistä syyttelevillä heitoilla, jotka perustaltaan ovat mustamaalausta, nilkin synti ja nilkin päivittäinen ”leipä”. Häpeä vähän, ja keskity itse asiaan.

   Todella vastenmielinen kommentti. Kysyisit Ickeltä itseltään ensin asian todellinen laita, ennen kuin alat heittelemään Wikipedia-kommentteja. Saattaahan olla, että hän on perunut aiempia sanomisiaan ja kantojaan.

   Plusääni(14)Miinusääni(3)
  2. OK, mutta voidaanko pelkällä maalaisjärjellä enää vastustaa luciferistien rajuja ja parhaillaan toteutuvia suunnitelmia, joissa okkultismilla on iso osuus? Pelkkä etevä mestari-rikollisuus ei riitä selittämään NWO-hankkeen voimaa. Icke on tutustunut verhon takaiseen maailmaan mm. auahuasca-huumeen avulla, mutta on säilyttänyt myös toimintakykyisen järkensä. Omasta mielestäni mies on erittäin skarppi ja esityksissään looginen, joskaan en voi täysin allekirjoittaa viruksen olemattomuutta.

   NWO-suunnitelmaa on erittäin vaikea hahmottaa, ellei tunne luciferistien tai Siionin Viisaiden maailmankuvaa ja sitä, keitä he ovat. Kabbalaa tai sen pimeää puolta harjoittavat juutalaiset ovat rodullisesti vale-juutalaisia, joilla tuntuisi olevan korkea asema Valheen Isän saatanallisissa joukoissa. Itse en kuitenkaan samaista NWO-illuminaattia täysin juutalaisiin, koska muitakin ryhmiä on mukana. Juutalaisten erottelematon kiroaminen on kyseenalaista siksikin, että aitoja heprealaisia heimoja on olemassa ja nämä löytävät oman identiteettinsä aikojen lopussa. Israel on tässä suhteessa petollinen vale-luomus ja NWO-hankkeelle kaavailtu päämaja, joskin alueella asuu myös aitoja ja järkeviä juutalaisia ikään kuin ihmiskilpinä. Yhtä kaikki, vastustajan joukkojen tunteminen on erittäin tärkeää, mutta myös vaikeaa ja vaarallista, koska tuntuisi vaativan katsauksen arkijärjen ulkopuolelle pimeyden ytimeen.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
   1. Eivät ole mitään ”valejuutalaisia”. Nykyjuutalaisista kukaan ei ole heprealaista sukua kuin hyvin pieneltä osin sekoittumisen johdosta eurooppalaisiin. Heprealaisten jälkeläisiä löytyy siis Euroopasta, etenkin kelttien joukosta. Kelttikieli eli kymrin kieli on hyvin lähellä paleo hepreaa. Juutalaiset koostuvat kanaanilas-edomilais-kasaareista ja monista muista ei kaukaasialaisista käännynnäisistä.

    http://esau.today/who-is-esau/

    https://worldtruthvideos.website/watch/jew-or-judah-introduction_KadQiXWp7ABNSyE.html

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Niin paljon kuin kaikki tämä kansan kusetus jurppiikin niin yksi hyvä puoli siinä on: nyt ihmisten silmät alkavat aueta sille todellisuudelle jossa elämme ja olemme pitkään eläneet. Sokeat ja aivopestyt ihmiset eivät herää ilman kriisiä jota ei enää voi paeta ja joka on kohdattava.

  Kuten sanotaan, jonkin ilmiön sisään ei pääse, ennen kuin siitä astuu kokonaan ulos.

  Covid-pandemia viruksineen on juuri yksi sellainen jonka sisään ei ole helppo päästä koska kansa on niin vahvasti aivopesty valtamedian ja globalisti-eliitin toimesta. Sen tajunta on kahleissa ja sitä on siksi helppo naruttaa.
  Ulos astuminen taas ei ole lainkaan yksinkertainen asia. Aivopesty ihminen on aina pesun uhri eikä itse näe että hänet on aivopesty.

  Ennen muuta tarvitaan oma halu vapautua aivopesun kahleista ja sitä ei yleensä ole kun ihminen aina ensisijaisesti haluaa uskoa että hänessä ei ole vikaa tai että ’iltalehti’ on oikeassa. Vasta ns. kuseen joutuminen auttaa ja pakottaa nöyrtymään kun huomaa pettäneensä itseään. Näin varmaan on käynyt jo monelle rokotteen ottaneelle?

  Toisilla toki on synnynnäinen tiedonhalun tarve ja he suostuvat ottamaan vastaan myös itseä uhkaavaa tietoa ja sulattamaan sitä. Silloin tulee uusia ahaa-elämyksiä ja alkaa irtaantuminen tai ulos astuminen siitä mihin on jumiutunut ja kiinnostuu toisin ajattelijoista joita ei enää koe uhkana. Alkaa tulla omaksi itsekseen, sellaiseksi mitä pohjimmiltaan on.

  Toiset taas kamppailevat viimeiseen asti pysyäkseen ’lukittuina’ uskoonsa ja torjuvat kaiken tiedon joka voisi vähänkään horjuttaa heitä. He ovat kuten ’rokoteuskovaiset’ joista linkin artikkeli kertoo.

  The Specter of Vaccine Fundamentalism: Bowing Down and Serving the “God of Vaccines”
  We are in a phase of religious fundamentalist totalitarianism.
  In this phase, which is reaching its hysterical climax, the Vaccine is the new God. The parallel with religions in their extremes is striking.
  Rokotefundamentalismin haamu: Rokotteiden jumalan kumartaminen ja palveleminen”.
  Tässä vaiheessa, joka on saavuttamassa hysteerisen huippunsa, rokote on uusi Jumala. Rinnakkaisuus uskontojen kanssa molempien äärimmäisyyksissä on silmiinpistävää.

  Rokotinfundamentalismin haamun takana on kyynisiä ihmisiä, jotka menevät niin pitkälle, että teeskentelevät olevansa huolissaan hyvinvoinnistasi.

  Kyynikkoja on aina ollut, myös niiden uskontojen takana, jotka saarnasivat anteeksiantoa, osallisuutta, oikeudenmukaisuutta ja hyvyyttä sanoin, mutta jotka todellisuudessa tappoivat, erottivat, tuomitsivat, vangitsivat ja hävittivät innokkaiden sadististen, psykopaattisten ja fanaattisten toimeenpanijoidensa avulla.

  Jos ihmiset haluavat luotettavia hallitsijoita, rehellisiä poliitikkoja, heidän pitäisi aina arvioida hallitsijoita, taloudellista eliittiä ja poliitikkoja heidän tekojensa eikä sanojensa perusteella.

  Esimerkki tästä Belgiassa oli, että vuonna 2020 nimitettiin terveysministeriksi henkilö, joka oli jo vuosia aiemmin huijannut, valehdellut ja pettänyt [2].

  Kansan kunniaksi on sanottava, että Belgiassa, olivatpa vaalit tai eivät, kansalaisilla ei ole mitään vaikutusvaltaa ministerinimityksiin.

  Samoin Ranskassa oikeusministeri on … syytteessä säilyttäen asemansa [3]. Hänellä on ilmeisesti edelleen hallituksensa tuki.

  Jatkakaamme rinnastusta rokotteen ja Jumalan välillä.

  Tässä Kaikkivaltiaan rokotteen tarinassa on myös monia vilpittömiä uskovia. Jotkut ovat jopa fanaatikkoja, merkillisiä ääriliikkeitä.

  He uskovat. Sille ei voi tehdä mitään.

  Uskova ei siedä mitään poikkeamaa uskostaan.

  Mikään paperi, yksikään tiedemies, edes sellainen, jolla on viisi Nobel-palkintoa, ei koskaan vakuuta rokoteuskovaisia.

  Toisaalta rokotejumalalle kaikki ristiriitainen tieto on valeuutinen, disinformaatiota, jonka faktantarkistajat automaattisesti tuhoavat jo ennen kuin sitä on analysoitu, mitä rokoteuskovaiset eivät kuitenkaan koskaan tee.

  Rokotususkonto ruokkii tieteellistä auraa, verhoutuu objektiivisuuteen, rationaalisuuteen, mutta rokotusten tapauksessa se on vain sitä, riepua, näennäisyyttä, sumua. Todellisuudessa usko rokotuksiin ei ole mitään muuta kuin subjektiivisuutta, emotionaalisuutta ja uskoa.

  Rokottamisen ”tiede”, sellaisena kuin sitä nykypäivän fundamentalistien keskuudessa levitetään, on todellisen tieteen loinen, kasvain, joka tunkeutuu todelliseen lääketieteeseen.
  Ihmiskunta on todella vaarassa tänä päivänä, ei sen vuoksi, mitä useimmat ihmiset uskovat.

  Ei jonkin viruksen takia.

  Muutamien harvojen kyynisen psykopatian, joidenkin sokean uskon, monien petokseen perustuvan uskomuksen ja enemmistön sivusta katselevan passiivisuuden vuoksi.

  Mihin tahansa kategoriaan kuulutkin, olet vastuussa ihmiskunnan kohtalosta.

  Voitte yhä toimia, valita.

  Tohtori Pascal Sacré on tehohoitoon erikoistunut lääkäri, kirjailija ja tunnettu kansanterveysanalyytikko, Charleroi, Belgia. Hän on globalisaation tutkimuskeskuksen (CRG) tutkimusapulainen.
  https://www.globalresearch.ca/the-specter-of-vaccine-fundamentalism-bowing-down-and-serving-the-god-of-vaccines/5751611
  tämän käänsi suomeksi https://www.deepl.com/Translator

  Plusääni(7)Miinusääni(4)
  1. Rokote on bioase!
   05.08.2021 1 Comment COVID-19Sinikka Tyynelä

   Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Sakslinin heinäkuussa antaman ratkaisun mukaan THL sekä sosiaali- ja terveysministeriö (STM) toimivat keväällä lainvastaisesti, kun 65–69-vuotiaita pakotettiin monissa kunnissa ottamaan lääkeyhtiö AstraZenecan koronavirusrokotetta, vaikka rokotteen mahdollisista haitoista oli saatu uutta tietoa.
   https://uvmedia.org/2021/08/05/rokote-on-bioase/#comment-2185

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
  2. Kiitän hienosta kommentista, jossa pilkahtaa myös toivon kipinä. Koronapolitiikan hirmuisuudessa on joskus vaikea muistaa, että se avaa monille mahdollisuuden heräämiseen ja arvostelukyvyn terävöittämiseen. Kansat jaetaan kahtia. Korona osuu kansakunnan näkymättömään heikkoon kohtaan ja erottelee kansalaiset jyrkästi erille toisistaa. Osa haluaa pakottaa kaikki keinolla millä hyvänsä oman uskontonsa rituaaleihin, jotka tarkemmassa tarkastelussa osoittautuvat kuolemankultin menoiksi. Valistunut osa kansalaisista ei tahdo puuttua toisten toimiin ja haluaa elää rauhassa omaa elämäänsä. Jokainen pitäköön maskinsa, kotiarestinsa tai rokotteensa itse ja päättäköön niistä aivan itse. Tämä ei kommunisteille kelpaa, vaan jokaisen on yhdyttävä kuolemankultin sairaisiin menoihin. Paluuta normaaliin ei tällaisen totalitarismin jälkeen ole, vaan jokainen ”pakottaja” on paljastanut itsensä muita raatelevaksi pedoksi tai suurtyhmyriksi, jonka vaikutuspiiristä jokainen järkevä pakenee pois. Kaikki koronasta vouhottavat eivät onneksi ole ”pakottajia”, mutta valitettavan moni on.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
  3. (Sarkasmi- ja huumorivaroitus!)

   Rokote meidän, joka olet injektiopullossa.
   Pyhitetty olkoon Sinun nimesi.
   Tulkoon Sinun immuniteettisi.
   Tapahtukoon Sinun piikkiproteiinin tuotantosi myös nuorissa niin kuin vanhoissa.
   Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen tautisuojamme.
   Ja anna meille meidän epäilyksemme anteeksi,
   niin kuin mekin anteeksi annamme foliohatuille
   heidän tietämättömät paskapuheensa.
   Äläkä saata meitä teho-osastolle, vaan päästä meidät koronasta.
   Sillä sinun on laumasuoja, voima ja kunnia
   iankaikkisesti. Amen.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 4. Eksklusiivinen: Lähde paljastaa Yhdysvaltain tiedustelupalvelun temput ”viruksen alkuperän” keksimisessä ja seuraavan askeleen WHO:n kesyttämisessä.
  https://www.globaltimes.cn/page/202108/1231131.shtml
  Linkin kuva kertoo lyhyesti mikä homman nimi.
  Yhdysvallat yrittää antaa maailmalle vaikutelman, että se voisi löytää uuden koronaviruksen alkuperän Kiinasta tehokkaiden tiedustelukykyjensä ja salaisten keinojensa avulla, jotta se voisi ”todistaa”, että Kiinan hallituksen pitäisi kantaa vastuu siitä, mitä Yhdysvallat on kärsinyt epidemiasta, Lü sanoi.
  …The US is trying to give the world the impression that the country could find the origins of the novel coronavirus in China by virtue of its powerful intelligence abilities and secret means, so as to ”prove” the Chinese government should shoulder responsibility for what the US has suffered from the epidemic, Lü said.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 5. Tarkennus Icken videon suomennokseen: Icke puhuu koronatestin ”vääristä positiivisista”, mutta on ymmärrettävä, että KAIKKI PCR-testien ja muiden virustestin positiiviset tulokset ovat vääriä, koska ei voi olla olemassa ”oikeita” positiivisia. Ei ole olemassa viruksia, joten mitään oikeita positiivisia testituloksia ei voi koskaan olla olemassa. Kaikki ovat vääriä. Kaikki virustestit, myös PCR-testi (ei mitään tekemistä minkään ”viruksen” kanssa), ovat huijareiden huijaustestejä, silmänlumetta, silmänkääntötemppu, kansan vetämistä rokotusten avulla suoritettavaan jatkuvaan massamurhaan.

  Kaikkia rokotevammoja + kuolemia on jo nyt peitetoimena alettu kutsua keksittyjen ”varianttien” (ei ole olemassa, koska mitään alkuperäistäkään virusta ei ole olemassa) ja ”uusien aaltojen” aiheuttamiksi uusiksi ja ”uhkaavasti lisääntyviksi” Covid-taudeiksi, ja kansa on täysin rinnoin mukana näissä murhaajien huijauksissa ja kaikilla toimillaan vahingoittaa ja jopa tappaa itseään. Kun rokotevammat ja -kuolemat pian ja jo nyt kasvavat hurjaa vauhtia, tappomafia [THL, hallitus, eduskunta, media, lääkärit] puhuu hurjasti leviävästä Covid-19:stä ja pelottelee sillä – ja kansa hirtetään näinkin, hirttonarulla nimeltä tiukat koronatoimet, ja lisää ja lisää tappoaseita, rokotteita, otetaan sädekehä pään päällä, kunnes terveys menee ja henki lähtee – koko kansalta.

  Virustesteillä Suomen kansaa huijataan röyhkeästi. Huijarit: ammattirikollisten ja medikaalimurhaajien tänne perustama THL, tuota ammattirikollista kuuleva hallitus, eduskunta, lääkärit, professorit, sairaalat, maakunnalliset terveysviranomaiset, kaikki terveyskeskukset, asiantuntijat ja media – kaikki lässyn lässyn lässyttäjät – turhakkeet – siis. Ovat pelkkiä saastaisia valehtelijoita ja huijareita alusta loppuun, ja enimmäkseen naisia. Siksi koko kansastakin on tullut pelkkä valehtelija ja huijari ja saa ansaitsemansa kohtalon: tuhon. KANSA – EI – SUOSTU – OTTAMAAN – VASTAAN – TOTUUTTA.

  Vääristä positiivisista Icke puhuu suomennokseni neljässä kappaleessa: vähän puolenvälin jälkeen kolmessa peräkkäisessä kappaleessa, jotka alkavat ”Joten mitä…”, ”National…” ja ”Jos siis…”, ja neljäs, joka alkaa ”Mitä tuo tarkoittaa…”, on seitsemäs kappale lopusta lukien.

  Varoitan! Todella varoitan! Koko koronajuttu rokotteineen on alusta loppuun huijaus, massiivinen huijaus, ja sen tarkoitus on sitoa kansa köysin ja tappaa siihen.

  Ei ole olemassa koronavirusta eikä mitään muutakaan virusta. Virologien ”virukset” ovat TIETOKONELUOMUKSIA – huijaus!

  Vesa-Ilkka Laurio
  lääketiet. lis. (eläkk.)

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
  1. Kuten rokoteuskovainen joka uskoo että rokote on ainoa pelastus vaikutat dogmaattiselta ’anti-virus’-mieheltä joka sokeasti uskoo Icken ja Lankan käsityksiin ja julistaa niitä täällä kuten Jumalan sanaa.
   Kannattaisi olla varovaisempi siltä osin.
   Rokottamista on hyvä vastustaa, jopa varoittaa siitä koska on vahvaa faktaa sen perustaksi mutta nuo virus-teoriat joita esität mahtipontisesti ovat eri asia. Lopulta ei ole suurta merkitystä tämän keinotekoisen pandemian kannalta onko viruksia olemassa vai ei.
   Itse ainakin uskon että niitä on mutta tämä korona-virus lienee vain muunneltu ja suht’koht’ vaaraton influenssavirus. Siihen huomio pitäisi keskittää eikä väittelyyn onko viruksia vai ei.

   Plusääni(3)Miinusääni(6)
  2. Ikävä kyllä, joudun täysin yhtymään Laurion toteamuksiin. Aina kun koronakampanjasta paljastuu jotain uutta, niin hiukset nousevat kauhusta pystyn. Koronaan ei liity pelkkä kansan altistaminen hitaalle myrkyttämiselle tai happivajaukselle tai sen vangitseminen kotiarestiin, vaan kaikki totalitarismin kauhut pitää kaivaa esiin historian roskatynnyristä ja tehostaa niitä vielä nykyteknologian avulla. Yhä enemmän saamme kuulla raportteja rokottamattomien vainoista ja heidät pyritään eristämään yhteiskunnan ulkopuolelle ja lopulta ”korkean riskin” henkilöinä heitä kuskataan eritysleireille, jotka ilmeisesti ovat tuhoamisleirejä. Myös Neuvostoliitosta tuttu toisinajattelijoiden määrittely mielisairaiksi on otettu käyttöön ja osa vastaanpullikoijista päätyy eristyspotilaiksi mielisairaaloihin. Bolshevikit eivät kuitenkaan voineet hyödyntää tartuntatautivaaraa, koska hysteeriseen flunssan pelkäämiseen ei kukaan sen ajan venäläinen olisi vajonnut. Tarvittiin tämä nykyinen kadotettu sukupolvi.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
 6. OSSI PUHEENJOHTAJAKSI
  Nyt on jokaisen nykypolitiikkaan kyllästyneen perussuomalaisen, joka on maksanut jäsenmaksun viimeistään 30.6., äänestettävä Seinäjoella Ossia. Ossi on erittäin älykäs mies, jolla on liike-elämässä hankittua johtajakokemusta. Tällä hetkellä suomalaisia kusetetaan koronahuijauksella ja ilmastohuijauksella. Punavihreiden epäisänmaallinen politiikka jatkuu ja kohta menetämme metsien tuoton, turvetuotannon ja meitä pakotetaan ostamaan sähköautoja, jotka eivät toimi kovissa talvipakkasissa. Tätä hulluutta pitäisi vastustaa. Suomi on laittomassa tilassa, sillä perustuslakia ei noudateta eikä muitakaan lakeja. Poliittinen johtomme on saatettava virkarikossyytteisiin ja siihen tarvitaan 10 kansanedustajaa tekemään valtiopetoskanteen perustuslakivaliokunnassa. Äänestä Ossia 14.8. pidettävässä kokouksessa! Kuuntele Ossin haastattelu osoitteessa
  https://www.youtube.com/watch?v=K7a8DzcnmyU LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 7. KYLLÄ VIRUKSIA ON OLEMASSA
  Vaikka Covid-19-virus onkin huijaus, niin uskon, että on olemassa viruksia, kuten A ja B -flunssavirukset. Ei virologit ole tehneet turhaa työtä toista sataa vuotta. Todellisia pandemioita on ollut ja ne ovat virusten aikaansaannoksia. Virusten eristäminen on vaikeaa, mutta pandemian selittäminen ilman bakteereja tai viruksia on mahdotonta. Esim. vuoden 1958 aasialainen oli selvästi kulkutauti, jota virukset levittivät. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(6)
 8. Virushuijaus lyhyesti

  SARS CoV-2 -virusta ei ole oikeasti eristetty eikä sitä todellisuudessa ole olemassa.

  Lausunto viruksen eristämisestä:
  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/02/26/lausunto-viruksen-eristamisesta/

  Kaikkien väitettyjen sairaaksi tekevien virusten genomit ovat keinotekoisesti kyhätty lyhyistä sekvensseistä jotka ovat peräisin soluviljelmistä monista eri geneettisistä lähteistä. Ne lyhyet sekvenssit on tietokoneella kyhätty kuvitteellisen viruksen teoreettiseen genomiin jollaista ei todellisuudessa ole olemassa.

  7 virologian kumoavaa faktaa:
  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/07/12/7-virologian-kumoavaa-faktaa/

  Molekyylibiologi tri Stefan Lanka on tehnyt soluviljelmistä kontrollikokeen. Soluviljelmät hajoavat virologien menettelystä johtuen (solujen näännyttämisestä ja myrkyttämisestä) eivätkä mistään viruksesta.

  Video: Virologia on kumottu:
  https://tokentube.net/v/1925207013/VIROLOGIA-ON-KUMOTTU

  Lisäksi Stefan Lanka toteaa: ”Elektronimikroskooppiset valokuvat, joita väitetään viruksiksi, ovat tunnettuja tyypillisiä artefakteja tai solujen omia struktuureja

  7 virologian kumoavaa faktaa:
  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/07/12/7-virologian-kumoavaa-faktaa/

  Virologit julkaisevat suuren joukon elektronimikroskooppisia valokuvia struktuureista, joita he väittävät viruksiksi. Tällöin he vaikenevat siitä tosiasiasta, että KAIKKI nämä valokuvat ovat vain kuolevien soluviljelmien tyypillisiä struktuureja tai esittävät laboratoriossa tuotettuja valkuaisaine-rasva-saippua -kuplia EIKÄ NIITÄ KOSKAAN ole valokuvattu ihmisessä/eläimessä/kasvissa ja näistä peräisin olevissa nesteissä.

  Muut tutkijat kuin virologit kuvaavat niitä samoja struktuureja, joita virologit väittävät viruksiksi, joko tyypillisiksi solujen osiksi, kuten villuksiksi (ameban kaltaisia pullistumia, joiden avulla solut pitävät kiinni alustasta ja liikkuvat), eksosomeiksi tai ”viruksen kaltaisiksi partikkeleiksi.” Siten on syntynyt uusi, itsenäinen todiste siitä, että ne virologien lausunnot, että he näkevät viruksia elektronimikroskoopissa, on tieteellisesti kumottu.”

  Mitään tartuntojakaan ei ole. Virustestit ovat merkityksettömiä koska ne eivät testaa mitään todellisuudessa olemassaolevaa virusta.

  Video: Tri Tom Cowan: Kaikki virustestit ovat petosta:
  https://tokentube.net/v/3758134505/Tri-Tom-Cowan–Kaikki-virustestit-ovat-petosta

  PCR-primer-sekvenssit väitettyä SARS CoV-2:ta varten ovat tekaistuja koska siihen PCR-protokollan tehneellä Christian Drostenilla ei ole mitään todellista virusta oikeasti eristettynä.

  Ihmisen genomissa 90 sekvenssiä ja vähintään 90 meissä elävän mikrobin sekvenssiä ovat täsmälleen yhteensopivia väitetyn SARS CoV-2:n testausta varten käytettyjen PCR-primer-sekvenssien kanssa.

  PCR-tekniikan keksijä Kary Mullis sanoi että PCR ei ole testi eikä diagnostinen väline vaan valmistusmenetelmä.

  Myös vasta-ainetestit ovat merkityksettömiä koska ne eivät kerro mille väitetylle virukselle tietty vasta-aine on spesifinen jos sinulla ei ole koskaan ollutkaan eristettynä todellista virusta ja tiedossa sen genomia.

  Katso myös lyhyt video The Emperor Has No Corona jossa monet lääkärit kertovat samat edellämainitut asiat.

  Video: The Emperor Has No Corona:
  https://tokentube.net/v/1251121520/The-Emperor-Has-No-Corona

  Stefan Lanka: ”Koronakriisin päättämiseksi ja sen muuttamiseksi mahdollisuudeksi kaikille on nyt tärkeää, että nämä yksiselitteiset, helposti ymmärrettävät ja tarkistettavissa olevat virologian kumoamiset tehdään julkisiksi ja vaikuttaviksi. Vaikuttaviksi nämä kumoamiset tulevat esimerkiksi käyttämällä sopivia oikeuskeinoja virologeja vastaan tuomioistuimissa ja tekemällä tulokset julkisiksi. – –

  Takaan omassa nimessäni, että jokainen, joka haluaisi koetella nämä mitä tahansa ”sairaaksi tekevää virusta” koskevat lausunnot, tulee päätymään täsmälleen samoihin johtopäätöksiin, jos hän hallitsee englannin kielen ja on lukemalla perehtynyt metodeihin. – –

  Pitäkää toimiessanne kirkkaana mielessä, että (Saksan) Korkeimman oikeuden vahvistama tuomio tuhkarokkovirusoikeudenkäynnissä on vienyt pohjan koko virologialta. Oikeus totesi (ja tämä on siis osa Saksan lainkäyttöä), että se virologian keskeisen metodin julkaisu 1.6.1954, jossa julkaistiin todisteeksi sairaaksi tekevien virusten olemassaolosta tahaton ja huomaamaton solujen tappaminen laboratoriossa, ei ole vuodesta 2016 lähtien enää todiste minkään viruksen olemassaolosta!

  Koronakriisi on lisännyt sitä mahdollisuutta, että tämä tuhkarokkovirusoikeudenkäynnin tuomio voi vaikuttaa käänteen pois nykyisin biologiassa, lääketieteessä, yhteiskunnassa ja valtiossa hallitsevasta hyvä-paha -ajattelusta ja -toiminnasta. Ehkä riittää jo yhden, useamman tai kaikkien seitsemän yllä esitetyn argumentin käyttäminen SARS-CoV-2-viruksen kohdalla silmissäni ennalta nähtävän globaalin koronahysterian oman dynamiikan ja sitä voitelevan bisnesjuonittelun ja sen testimenetelmien ja rokotteiden lopettamiseksi.”

  Tri Stefan Lankan artikkeleita suomeksi: https://idiotiantyranniasta.files.wordpress.com/2021/03/todistekooste-ei-ole-olemassa-viruksia35413.pdf

  Tri Stefan Lankan artikkeleita eri kielillä: https://wissenschafftplus.de/cms/de/wichtige-texte

  Plusääni(7)Miinusääni(3)
  1. Mutta lähestytäänpä aihetta täysin toisesta näkökulmasta ja oletetaan, että liikkeellä olisi kauhea tappava tauti viruksineen päivineen. Mutta olisiko edes tämä peruste sille, mitä nyt koronapolitiikassa tehdään eli jaetaan kansaa raa’asti kahteen eri ryhmään sen perusteella, suostuvatko he vaikutusvaltaisten tahojen heille määräämiin suojaustoimenpiteisiin ja lääkkeisiin. Kansalaisilta on viety pois oikeus hoitaa itseään tai perhettään toimivaksi katsomillaan toimenpiteillä ja lääkkeillä tai turvautua pelkästään lisäravinteisiin ja niiden kautta tehostettavaan vastustuskykyyn. Meiltä ollaan viemässä oikeus luontaisen vastustuskyvyn ylläpitoon ja kehittämiseen. Edes oikeasti vakava kulkutauti ei mielestäni oikeuttaisi tähän. Mitä me teemme sitten, kun kaikki luontainen vastustuskyky on väestöstä kitketty pois ja tuleekin joku oikeasti vaarallinen kulkutauti? Pelkkä kausiflunssa riittää tällaisen väestön nujertamiseen.

   Korona on etukäteen suuniteltu ’plandemia’, jossa tärkeänä keinona on suurten massojen esiohjelmointi ja kypsyttely tuleviin toimenpiteisiin. Kaikki massapsykologian ja modernin propagandan taivuttelukeinot ovat käytössä. Niinpä kaikki alistuminen suositeltuihin tai pakotettuihin rajotteisiin ja lääkityksiin vie suunnitelmaa vain nopeutetusti eteenpäin. Kansan iso osa yhä kuvittelee, että viralliset rajoitukset ja lääkitykset jossain vaiheessa poistavat pandemian ja edessä on vihdoin paluu normaaliin. Kuitenkin länsimaisen kulttuurin alasajo ja koko maailman orjuuttaminen on ’plandemian’ synkkä päämäärä ja toivo normaaliin palaamisesta on käytännössä jo mennyt. Kansa saa nyt, mitä se tyhmyydessään ansaitsee. Lasten ja nuorten osalta tunnen suurta surua ja myötäkärsimystä.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 9. IS 12.8 ” heille ensin KOLMAS rokote” – suomi ostanut annoksia vuosille 2022-2023 – onko maksettu ennakkoon? emme ole köyhiä siinä suhteessa ? kipeitä löytyy mutta fimea ei pidä kiirettä……ja miksi pitäisi eihän lääkeyhtiöt korvaa mitään….

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. PURRA VOITTI
  Valtamedian sponsoroima Riikka Purra voitti perussuomalaisten puheenjohtajavaalit. Ossi Tiihonen, joka olisi ollut todellinen isänmaan puolustaja hävisi roimasti. Tästä seuraa, että perussuomalaiset jatkaa globalismia tukevana puolueena. Nyt ovat jäljellä vain kristallipuolue ja VKK, jotka vastustavat globalismia. Ano Turtiaisen perustama Valta Kuuluu Kansalle -puolue on nyt ainoa eduskuntapuolue, joka vastustaa koronahuijausta, ilmastovouhotusta ja EU:ta. Uskon, että monet perussuomalaisista liittyvät VKK:hon. Mutta taistelu jatkuu. VKK:lla on hyvät mahdollisuudet tulla suureksi puolueeksi, joka ainoana vastustaa globalismia ja vie Suomen eroon EU:sta. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
  1. Suomi ei ole pelastettavissa yksistään parlamentaarisesti, eikä tässä suhteessa uusien puolueiden yrityksiin voida kovinkaan optimistisesti suhtautua. Ensinnäkin tarvittaisiin valtamedian levikkiin verrattavia todellisia vastamedioita, jotka vastustavat juutalaismafiaa, jolloin taistelu negatiivista globalisaatiot vastaan asettuisi oikeille raiteille.

   Ilman maailman laajuisia poliittisia ja yhteiskunnallisia järistyksiä ei Suomessa tapahdu yhtään mitään, paitsi entistä enemmän alistumista globalisaation kuralammikkoon. Täytyy luottaa siihen, että Kaitselmus ohjaa Suomen itsenäisyyteen ja henkiseen pelastukseen (tietysti yksilöllisesti), mutta luonnollisesti tässä pitää olla aktiivisesti kaikkien antiglobalistien mukana.

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
   1. PARLAMENTARISMI
    On tietenkin totta, ettei pelkästään eduskunnan avulla tehdä vallankumousta, mutta tärkeätä on, että vallankumouksellisilla on myös edustajat parlamentissa. Esim. tulevia oikeudenkäyntejä varten tarvitaan 10 kansanedustajaa tekemään muistutuksen perustuslakivaliokunnalle. Mutta kaikista tärkeintä luonnollisesti on informaatiosota valtamediaa vastaan. Totuuden kertova vallankumouksellisten oma lehti olisi todella tärkeä. Nythän sellainen on UMV-lehti, joka toimii netissä.. Pitäisi saada myös oma televisiokanava. Sitä ennen valtamedia hallitsee tiedottamista ja kansalaisten aivopesua.
    LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.elinahytonen.fi
    https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(2)Miinusääni(3)
  2. Oli hyvä asia etä Purra voitti. Se tietää myös voittoa VKK:lle joka nyt nopeasti kasvaa suuremmaksi.
   Persuthan ovat jo menneen talven lumia, olleet jo pitkään. Mitä iloa meille on puolueesta joka johdattaa kansaa globalistien kanssa yhä syvemmälle banaanivaltioksi.
   Maamme kansan kohtalo jää nyt valtaosin VKK:n harteille. Jos kansa ei lähde joukolla sen taakse niin sitten voi kaiken muun unohtaa.
   Tiihosia tarvitaan nyt VKK:ssa.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
   1. Ihme kun persut ovat voineet näinkin kauan huijata suomalaisia. Puolue on aikoinaan rakennettu ryssävihan pohjalle ja sillä se on pysynyt.
    Itse olen pitänyt sitä iltalehti tasoisena globalisti-eliitin työrukkasena. Voi vain ihmetellä että nyt joku dosenttina mainostettu sanoo tekevänsä kaikkensa jotta Purra pääsee pääministeriksi. Jotenkin vaikuttaa maksetulta koko homma.

    Plusääni(3)Miinusääni(2)
 11. Kivilohkareelle ja muille maalaisjärkeä vailla oleville, VIRUKSIA EI OLE OLEMASSA, kunnes toisin todistetaan! Uskokaa te mihin haluatte mutta se ei todista minkään olemassaoloa vielä.. Luulisi perkele menevän vähemmässäkin ajassa jakeluun jos toista sataa vuotta kerran on jo sitä virusta tutkittu, mutta ei vaan vieläkään ole löydetty, ettei sitä ole olemassa!!

  Älkääkä sotkeko sitä Perkelettä niihin kristinuskon menoihinne paholaisena, kun se ei sitä ole! Sen on saatanan palvojat siihen ”pyhään” kirjaan raapustanu, että me Suomalaiset ei herättäs meidän muinaiseen historiaan. Tämä kommentti oli myös Lauriolle.

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
 12. Kiina vastaan WHO. ”Virus ei ole peräisin Kiinasta”. WHO oli Rockefellerien aloite.
  Peter Koenigin haastattelu PressTV:n kanssa

  … On myös selvää, kuten on ollut alusta asti, että koronavirus on laboratoriossa valmistettu, saatavilla on useita patentteja – niitä ei enää löydy internetistä – koska väärennetyt ”faktantarkistajat” poistivat ne kaikki.
  Kun otetaan huomioon tämä tausta, on selvää, että länsi tarvitsee (1) jonkun muun jota syyttää covidista ja (2) ja syyttää erityisesti Kiinaa. Kiina on uhka lännelle, kuviteltu uhka, koska länsi – Yhdysvaltojen johdolla – on taloudellisessa taantumassa, ja sen myötä länsimaailman ylivalta, jota Yhdysvaltain dollari on tähän asti ylläpitänyt. Se on fiat-valuutan hallitseva asema, jota Nato tukee sotilaallisesti. Ja se on nopeassa taantumassa.

  On hämmästyttävää, että kestää niin kauan, ennen kuin ihmiset avaavat silmänsä ja tajuavat, että tämän erittäin rikollisen petoksen takana on toinenkin agenda, agenda, jolla, kuten aiemmin mainitsin, ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa, vaan joka käyttää näkymätöntä vihollista, virusta, välineenä pitääkseen koko maailman panttivankina ja kunnioituksessa.

  Kaikki 193 YK:n jäsenmaata noudattavat samaa sanelua – pelon sanelua, joka tulee ylhäältä päin, rahan hallitsemasta hämärästä kultista, jonka tarkoituksena on vähentää maailman väestöä massiivisesti, lapioida rahaa ja muita resursseja alhaalta ja keskeltä huipulle ja hallita sitä, mitä eloonjääneestä väestöstä on jäljellä, suurelta osin tekoälyn ja robotisoinnin avulla.
  It is amazing that it takes so long for the people to open their eyes and realize that there is another agenda behind this highly criminal fraud, an agenda that, as I mentioned before, has nothing to do with health, but that uses an invisible enemy, a virus, as an instrument to hold the entire world hostage and in awe.
  All of the 193 UN member countries follow the same dictate – a dictate of FEAR, that comes way from above, from a money dominated obscure cult that has the purpose of massively reducing world population, shoveling money and other resources from the bottom and the center to the top, and controlling what’s left of the surviving population, largely by AI and robotization.
  https://www.globalresearch.ca/china-vs-the-who-the-virus-did-not-originate-in-china-the-who-was-an-initiative-of-the-rockefellers/5753026
  https://www.deepl.com/Translator

  Tutkimus vahvistaa että ashkenazi juutalaiset ovat vähemmän haavoittuvia rokotteille. Tietäen heidän tavoitteensa ei ole yllätys jos he ovat covid-pandemian käynnistäjiä kuten moni epäilee. Covid olisi vain yksi huijaus muiden joukossa
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=240816
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405580820301072

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Näin Suomi etenee kohti rokotefundamentalistien ja globalistien tyranniaa.
   Poliisi estää COVID-rokotusten vaaroista tiedottamisen Turun koulujen edustalla

   Turun poliisi ilmoitti tiistaina estävänsä koronarokotteiden vaaroista tiedottamisen kouluissa. 12-15 vuotiaiden lasten rokottamisesta kokeellisilla mRNA-geeniterapialla huolestuneet aktivistit ovat jakaneet koululaisille esitteitä, jotka sisältävät haastavaa informaatiota.

   Satakunta: Kokemäellä yksi luokka sai rokotevastaisen Wilma-viestin koulun henkilökuntaan kuuluvalta – Rehtori pahoittelee asiaa

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Voi herrajumala tätä maata! Vaikka suomalaisia kristittyjä nykyisin moitiskellaan, ovat monet jopa sionistiset heränneet tässä kysymyksessä. Hyökkäys lapsia ja nuoria kohtaan on ollut heillekin liikaa. Mutta liian myöhään alkoi herääminen. Kansan suurin osa vaeltaa pimeydessä ja valehteleva valtamedia pitää siitä huolen. Partisaanista luin mielenkiintoisen jutun, jossa eräs valtamedian huora tunnustaa syntinsä. Meno on ollut luokatonta 9/11-iskusta lähtien. Myös Jugoslavian hajoamissodat on uutisoitu päin persettä. Suomi ei ole ollut vuosikymmeniin puolueeton rehellinen maa. Nyt korjaamme tästä satoa.

    Plusääni(3)Miinusääni(2)
 13. Muutama kohta Tracey Northernin haastattelupodcastista ”’Podcast’ The Corona Phantom with Tracey Northern” (30.4.2021),

  https://crazzfiles.com/the-corona-phantom-with-tracey-northern/

  tai:

  https://www.podchaser.com/podcasts/the-crazz-files-170072/episodes/the-corona-phantom-with-tracey-90334317

  En esitä kohtia käännöksinä vaan kerron vain omin sanoin, mitä niissä sanotaan. Esitän kohdat siinä järjestyksessä, jossa ne podcastissa nousevat esiin (sekaan panen muutaman oman kommenttini).

  Kohta 1. Pelko on se ase, jolla koronaa toteutetaan ja ajetaan eteenpäin. Jos ei ole pelkoa, heillä ei ole mitään tyrkytettävää eivätkä he saa otetta ihmisistä. Heillä on vain tämä viruksen pelko, ja korona on pelkkä pelko-operaatio. Tie ulos pelosta on osoittaa kansalle, että korona ja virus ovat valhetta.

  (Oma kommenttini: Suomalaisista miehistä voidaan tapahtuneen perusteella todeta vain, että he ovat selkärangattomia ja vastuuttomia pelkureita, kuten Raamattukin sanoo, Hebr. 2:14-15).

  Kohta 2. Ainoa tiedemies, joka todella esittää totuutta ja tekee sen tieteellisesti, on Stefan Lanka.

  Kohta 3. Kaikki Stefan Lankan artikkelit ovat englanniksi Tracey Northernin sivustolla,

  https://northerntracey213875959.wordpress.com/blog/

  Kohta 4. Ns. polio on hermoston myrkytys. Mikä tahansa rokote voi aiheuttaa polion oireita. ”He” ovat etsineet ”hoitoa” johonkin, jonka ovat itse aiheuttaneet (esim. saasteilla), ja siksi he ovat kehittäneet uusia ”rokotteita” saasteilla ja myrkyillä aiheuttamiinsa sairauksiin. Samoihin polio-oireisiin on ollut ainakin kolme erilaista rokotetta, poliorokote ja kaksi aivokalvontulehdusrokotetta. Poliota (hermostomyrkytystä) ei ole hävitetty, nimiä vain on muuteltu.

  Kohta 5. Kaikki rokotteet ovat myrkkyjä (rokotetahot ovat itsekin myöntäneet tämän). Kaikki ne ovat roskaa ja myrkkyjä ja kaikki ne tappavat. Yksikään niistä ei toimi niin kuin väitetään.

  Kohta 6. Ennen koronan (Covidin) alkua Kiinassa oli pakollinen rokotuskampanja. Kuvissa ja filminpätkissä esitetyt henkilöt, jotka kaatuivat äkisti, olivat juuri näitä rokotettuja. Lisäksi Wuhan oli pahasti saastunut (siellä on esimerkiksi neljä jätteenpolttolaitosta). Noissa pakollisissa kampanjoissa annettiin uusia influenssa- ja keuhkokuumerokotteita (jälkimmäiset saattoivat Traceyn mukaan olla aivokalvontulehdusrokotteita, ei ollut aivan varma). Hengityksen salpaantumisten ja kaatumisten syytä kiinalaiset eivät kuitenkaan etsineet rokotuksista eivätkä saasteista vaan viruksesta. He sanoivat, että se on virus. Kaikki rokotukset ovat rahalliseen voittoon tähtääviä huijauksia, joskus saastumisen ja suurien kemiantehtaiden peitetarinoita. He eivät välitä todellisesta syystä.

  Kohta 7. Tuon kaiken alku oli historiassa, kun Rockefellerit keksivät kemianteollisuudellaan aiheuttamiensa saastumisten ja sairauksien peitetarinaksi omille kemikaaleilleen perustuvan lääketeollisuuden ja virukset, mm. rokotteet väittämiään viruksia vastaan.

  (Oma kommenttini: Nykylääketiede ja lääketeollisuus on siis kehitetty peittämään saasteiden [saasteilla vahingoittamisen ja tappamisen] jälkiä ja tekemään niiden avulla voittoa, ja siksi ne ovat massiivinen petos. Kaikki lääkäritkin koulutetaan lääketeollisuutta varten, ei potilaita tai terveyttä varten. Lääkärit ovat pelkkä lääketeollisuuden lääkkeiden jakelukanava, joka voi toimia vain väärin ja tuhoisasti).

  Kohta 8. Kaikki ”virukset” ja rokotteet ovat peitetarina saastuttamiselle (saasteilla vahingoittamiselle ja tappamiselle). Rokotteet on keksitty ”parantamaan” saasteiden aiheuttamia sairauksia. Takana on ollut alun perin sekin, että mikrobiteoria kumoutui alun alkaenkin. Se ei toiminut, eikä kokeissa saatu aikaan tartuntoja. Oli siis kehitettävä tilalle jokin uusi asia, ja se oli virus.

  (Oma kommenttini: tuo uusi asia on presidentin, eduskunnan, hallituksen, THL:n ja median ja nyt jopa kansankin kallisarvoinen lempilapsi ja lellikki virus, jonka puolesta uhrataan empimättä koko kansa ja oma itse [kyseessä itsensä ja kaiken uhraaminen Moolokille]. Virus, jota ei ole olemassa, on maan ehdoton kuningas, keisari, paavi ja kalifi – koko eliitin polvillaan kumartama allah [Suomi on siis erittäin, erittäin tiukka kalifaatti, jossa miehiltä vaaditaan kasvot peittävän islamilaisen naisten niqab-vaatteen, maskin, käyttämistä ja kuuliaisuutta]).

  Kohta 9. Beijerinckin on sanottu löytäneen ensimmäisen viruksen, tupakan mosaiikkiviruksen. Hän itsekin sanoi löytäneensä viruksen, mutta tuolloin sana ”virus” ei merkinnyt samaa kuin nykyisin (Rockefellerit muuttivat viruksen määritelmän sittemmin). ”Virus” tarkoitti tuolloin myrkkyä. Beijerinck siis ilmoitti vain löytäneensä kemiallisen myrkyn, viruksen. Myöhemmin eräs toinen tutkija tutki samaa asiaa ja totesi, että tuo ”virus” oli itse asiassa normaali tupakkakasvin xylem-solu. Kyseessä hänen mukaansa oli solu, ei mikään ”virus” nykyisessä merkityksessä.

  Kohta 10. Rockefeller, Rivers ja Flexner kyhäsivät virus-jutun peitetarinaksi sille, ettei mikrobiteoria toiminut. Näin he yrittivät pelastaa feikit rokotetuotteensa ja kaikki muut feikin lääketeollisuutensa feikit tuotteet. He kehittivät uuden mörön, viruksen, jolle he keksivät uuden määritelmän. Se oli nyt muka palanen geneettistä materiaalia proteiinikuoren sisällä, ei siis mikään ”mikrobi” tai edes mikään elävä. Tuollainen ei voi mitenkään toimia (oma kommenttini: silti lähes koko Suomen kansa uskoo siihen – ja TIETENKIN myös ns. presidentti, ns. hallitus, ns. eduskunta, ns. THL ja ns. media). Todellisuudessa tuo geneettinen materiaali kuoren sisällä on aineenvaihdunnan jätettä, solujätettä. Tracey Northern sanoo, että tämä kaikki on pähkähullua.

  Kohta 11. Haastattelija siteeraa Andrew Kaufmania: ”Käsitys viruksesta pienen pienenä, mikroskooppisena, invasiivisena (tunkeutuvana, hyökkäävänä), tarttuvana luontokappaleena, joka aiheuttaa sairautta ja tautia, on käsitteenä aivan yhtä uskomaton kuin joulupukin, pääsiäispupun ja hammaspeikon käsitteet. Se on ovelasti keksitty, viekkaasti rakennettu ja pirullinen satu, keksitty suunnitelma, joka keksittiin strategisesti ihmisten manipuloimiseksi ja kontrolloimiseksi tietämättömyyden ja pelon kautta. Se mahdollistaa sen, että hallitus ottaa kansalta pois vapaudet ja oikeudet, ja samalla se mahdollistaa teoreettisen ohjelman, joka tuottaa biljoonien dollareiden tulot koulutusta ja lääketieteellistä teollisuutta, kemian teollisuutta ja lääketeollisuutta varten.”

  Kohta 12. Koko viruskäsite ja koko virusteoria ovat kulttiuskonto.

  (Oma kommenttini: tällä hetkellä Suomen kansa siis – ylhäältä alas – harjoittaa hartaasti kulttiuskontoa, kumartaen maahan asti, mahdollisesti elämänsä loppuun asti).

  Kohta 13. Tracey Northern kertoo, että vuosittain säännöllisesti, rankan työvuoden jälkeen, hän joulun aikaan lepoon päästyään tapaninpäivänä saa ”flunssan”, jolloin keho siis ryhtyy puhdistamaan itseään vuoden aikana stressin ja huonon ruoan johdosta kertyneistä myrkyistä. Hän lepää ja paastoaa muutaman päivän, ja sitten ”flunssa” on ohi. Kyseessä ei siis voi olla ”virus” (oma kommenttini: mikäänhän ei voi koskaan mitenkään pysäyttää väitetyn viruksen toimintaa; jos virus olisi olemassa, olisimme kaikki, koko ihmiskunta, jo ajat sitten kuolleet siihen). Tunnettu ilmiö, että lomille ulkomaille lähdettyä syntyy ”sairaus”, on sama asia: lomalla, levossa, keho alkaa puhdistaa itseään myrkyistä. ”Ulkomaansairaus” ei siis johdu sikäläisestä ruoasta vaan se on kehon oma tervehdyttävä puhdistusprosessi, joka levon aikana lähtee käyntiin.

  Kohta 14. Tracey Northern tuo julki epäilynsä, että nyt tässä koronassa on tarkoitus purkaa koko rokoteteollisuus ja suuri osa lääketiedettä ja tuoda tilalle jonkinlainen mRNA-systeemi, jota nyt kokeillaan vuoteen 2023 asti (koronarokotukset ovat pelkkä rokotetutkimus). Teknologia ja virologia on tarkoitus yhdistää, mutta se ei tule toimimaan. Myös DNA:sta puhutaan, vaikka mitään sen suhteen ei ole todistettavissa; se kaikki on pelkkää tietokonegrafiikkaa ja -matematiikkaa. Tracey toteaa, että kaikki tuo tulee romahtamaan. Ei onnistu.

  Kohta 15. Kuinka selviytyä korona- ja rokoteterrorista? Rakentamalla omat erilliset yhteisöt ja hankkimalla ja kasvattamalla oma ruoka (esim. kalastus, omat kasvimaat jne.).

  Kohta 16. Haastattelija sanoo tiedotusvälineitä inhottaviksi, absoluuttisen inhottaviksi, sieluttomaksi roskaväeksi. Se, mitä he ovat tehneet, on ollut aivan hirvittävää.

  Kohta 17. Tracey esittää kehotuksen ”heille”: koska ”he” käyvät sotaa terrorismia vastaan, heidän tulee käydä sotaa itseään vastaan, koska he harjoittavat terroria.

  Kohta 18. Ei ole olemassa biologisia aseita (viruksia ei ole olemassa, ei myöskään sairaaksi tekeviä mikrobeja). Vain kemiallisia aseita on olemassa.

  (Oma kommenttini: Käsitykseni mukaan tämä jumalaton Suomen kansa on täysin kyvytön ja menetetty kansa. Naiset ovat nopeasti ja tehokkaasti tuhonneet koko yhteiskunnan kaikilla sen tasoilla, kuten ruumismadot hävittävät ruumiista kaiken, mitä on jäljellä. Pelkurit, miehet, seuraavat sivusta. Viimeisen tuhoamistyön suomalaiset naiset ja miehet tekevät epäjumalallaan, viruksella, jota ei ole olemassa, ja epäjumalanpalvonnallaan, rokotteilla, jotka tuhoavat ja tappavat. Pian siinä, missä ennen uurasti ikiaikainen kansa, puhaltaa lohduton aavikon tuuli. Mutta mitäpä se minulle, kristitylle, sen kummemmin kuuluu. Kunhan sanon).

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
  1. No,entäpä se,että isorokko parannettiin lehmärokolla:kun havaittiin,että lehmärokon sairastaneet eivät sairastuneet isorokkoon,niin otettiin lehmärokkoa sairastavien paiseista mätää jota raaputettiin ihmisten ihon alle,ja näin saatiin suoja isoarokkoa vastaan.(Matti Vuento).Ja tästä tuli nimitys rokotuksille.

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
   1. Tuossa tapahtumakuvaksessa tulee ilmi tämä sama lääketieteen perustavanlaatuinen erehdys jossa taudin oireen ( paise ja sen sisältämä neste ) luullaan olevan sen taudin aiheuttaja. Mitä idiotiaa. Tällaiselle pohjalle perustettu lääketiede on kehäpäätelmää ja on aivan oppikirja esimerkki pseudotieteestä.

    Vai, mistä lähtien oire on ollut taudin syy?

    Onko auton moottorin savuttamisen syy se savu ?

    Onko auton renkaaseen tulleen reiän syy se reikä?

    Onko tulipalojen syttymisen syy ne palomiehet, kun ne ovat lähes aina siellä missä palaa ?

    Sairauksien todelliset aiheuttajat :
    https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/17/sairauksien-todelliset-aiheuttajat-2/

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
    1. No, niin tai näin,mutta ainakin se toimi.Pelastavana tekijänä oli lehmä.Muistaako muuten kukaan kun yhteen aikaan jopa yleisradioa myöten rummutettiin siitä,että pian lehmä saadaan lypsämään lääkkettä?Mutta yhtä-äkkiä asian ympärille laskeutui suvä ”radiohiljasuus”-johtuen varmaan siitä,että siinähän olisi lääkeyhtiöltä menny sivu suun miljardien pisnekset,jos piskusista suomalaisnavetoista olisi alettu tuottamaan lääkkeitä.

     Plusääni(0)Miinusääni(4)
     1. Lääketeollisuuden luoma myytti tuokin. Hienoa, että sinä Esa Juntunen levittelet noiden käärmeöljykauppiaiden valheita (mainospuheita) täällä. Ei se isorokko-rokote oikeasti poistanut isorokkoa, vaan levitti sitä.

      ISOROKKO

      liittyy aina teolliseen vallankumoukseen. Se vaikutti lähinnä kaupunkilaisiin ja teollisuuskaupunkeihin. Saastuminen oli yleistä, ilma oli saastunut kaikenlaisilla myrkyllisillä kaasuilla ja kemikaaleilla, jotka myös satoivat ihmisten päälle kuin happosade. Epäilemättä kyseessä oli ammattitauti, joka johtui altistumisesta myrkyllisille kemikaaleille, joita käytettiin kaikissa kasvavissa teollisuuslaitoksissa. Sen lisäksi, että kemikaaleja satoi alas kaikista tehtaiden savupiipuista, työläiset tulivat kotiin ties minkä peitossa ja menivät sänkyyn vaimojensa ja lastensa kanssa, jotka kaikki elivät kurjuudessa. Myös lapset joutuivat tehtaissa töihin nuoresta iästä lähtien.

      Edward Jenner (rokotusten isä) teoretisoi tuolloin, että maitotytöt (maitotytöt siis lypsivät lehmiä) eivät sairastuneet isorokkoon, koska he olivat saaneet lehmärokon. Netissä on kuultu teorioita, joiden mukaan se johtui siitä, että he joivat maitoa, mutta kaikki muutkin joivat maitoa, vaikka siihen oli lisätty formaldehydiä, jotta kaupunkilaiset eivät huomaisi hapanta makua, kun se meni pilaantumaan. Todennäköisemmin se johtui siis siitä, että he asuivat maaseudulla, jossa heillä oli raitista ilmaa ja tuoretta ruokaa. Kaupungeissa ja taajamissa ruoka ei ollut niin tuoretta tai halpaa, vaan usein pilaantunutta. Harvalla oli varaa hyvään ruokaan.
      Isorokkohoidot olivat tietenkin myös erittäin myrkyllisiä, ja ihmiset tukahdutettiin myrkyllisiin/emäksisiin kemikaaleihin ” pöpöjen tuhoamiseksi”. Samanlaisia aineita käytettiin myös vuodevaatteisiin lutikoiden tappamiseksi, joiden myös luultiin aiheuttavan rokon.

      Tuo sama Edward Jenner (vapaamuurari) keksi sitten ensimmäisen rokotteen isorokkoa vastaan perustamalla teoriansa Turkista tuotuun variointitekniikkaan ja maitotytön lehmärokkoteoriaan. (Maitotyttö tarina osoittautui myös myytiksi, joten maitotyttö sairastumattomuus tarina on pelkkää kuulopuheita).

      Eleanore McBean huomautti 50-luvulla kirjassaan The Poisoned Needle (Myrkytetty neula), että lehmärokko on itse asiassa naudan ns. syfilis. Jenner siis ruiskutti lehmän syfiliksen aiheuttamista haavoista peräisin olevaa eritettä ihmisiin estääkseen heitä sairastumasta isorokkoon, ja lääkärit – edelleen- uskovat tätä roskaa.

      (Oma kommentti : Lääkärit siis edelleen uskovat, että oire ON taudin syy. Mikä katastrofi – täydellistä osaamattomuutta !)

      ”Isorokko” levisi sitten oikein kunnolla, kun rokotteet alkoivat levittää sitä ja sairastumisluvut nousivat pilviin. Rokotteiden jälkeen kuoli enemmän ihmisiä kuin ennen niitä! Yksi kaikkien aikojen pahimmista isorokkoepidemioista puhkesi Englannissa vuosina 1870-1872 – lähes kaksi vuosikymmentä pakollisten rokotusten käyttöönoton jälkeen. ELI – Vuonna 1871-2 Englannissa, jossa 98 prosenttia 2-50-vuotiaista oli rokotettu isorokkoa vastaan, koettiin kaikkien aikojen pahin isorokkotapaus, jossa kuoli 45 000 ihmistä. Samaan aikaan Saksassa, jossa rokotusaste oli 96 prosenttia, isorokkoon kuoli yli 125 000 ihmistä.

      Leicesterin kokeilu 1890 -luvulla osoitti, että rokotteet aiheuttivat kuolemantapauksia, kun ihmiset eristivät itsensä (kyllä, koko kaupungin) karanteeniin ja kieltäytyivät pakollisesta rokotteesta. Rokkotapausten ja -kuolemien määrä oli siellä alhaisin koko Englannissa. Samanlainen koe tehtiin Amerikassa, ja tulokset olivat samat.

      Leicesterissä siis kuoli tuon epidemian aikana vain yksi henkilö isorokkoon. Sen sijaan muiden kaupunkien asukkaat (jotka oli rokotettu) kuolivat massoittain. Lääkärit ja lääkeyhtiöt eivät ehkä pidä tästä, mutta totuus on, että paremmat elinolot saivat isorokon häviämään – ei isorokkorokote. On syytä huomauttaa, että Edward Jenner, jota laajalti pidetään isorokkorokotteen keksijänä, kokeili ensimmäistä isorokkorokotusta omaan 10 kuukauden ikäiseen poikaansa. Tämä poika pysyi henkisesti jälkeenjääneenä 21-vuotiaana tapahtuneeseen kuolemaansa asti. Jenner kieltäytyi rokottamasta toista lastaan.

      Isorokkoa ei koskaan ”hävitetty”, jos tarkastelemme sitä oireiden näkökulmasta, vesirokko, apinarokko, mikä tahansa rokko, tuhkarokko, nokkosihottuma ja kaikki ihoon perustuvat vieroitusoireet voidaan luokitella rokoksi, mutta niiden vakavuusaste vaihtelee. Jos sovellamme kolmea sääntöä ja jätämme huomiotta mikrobiteorian, isorokko on ihomyrkytys (mahdollisesti myös väärä diagnoosi), mutta siihen pitäisi sisällyttää myös aliravitsemus, ruoan ja veden myrkkyjen aiheuttama sisäinen myrkytys, ja sitten oli vielä stressi hirvittävistä elinolosuhteista, ja jopa luteetkin olivat osallisina.

      Rokotteet eivät ole pelastaneet ihmiskuntaa eivätkä tule koskaan pelastamaan. Rokotteita ei ole koskaan todistettu todella turvallisiksi. Isorokkoa ei hävitetty rokotteilla, kuten monet väittävät. He sanovat näin pikemminkin auktoriteettiuskossaan kuin historian tai tieteen todellisen ymmärtämisen vuoksi.

      lähde mm.:
      https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/05/14/contagion-fact-checked/

      Plusääni(11)Miinusääni(2)
 14. LAURION KOMMENTTI
  Laurio: ”Pian siinä, missä ennen uurasti ikiaikainen kansa, puhaltaa lohduton aavikon tuuli. Mutta mitäpä se minulle, kristitylle, sen kummemmin kuuluu. Kunhan sanon” Näin ei ajattele todellinen kristitty. Kun todellinen kristitty huomaa kansan rappiotilan ja ulkomaisten mädättävien voimien vaikutuksen kansaan, niin hän alkaa vastustamaan tällaista pahuutta. Kristitty ei jää toimettomaksi, vaan pyrkii kehittämään keinoja kansan pelastamiseksi. Jumala edellyttää ihmiseltä vastavuoroisuutta: ihminen ei ole eloton puupökkelö, vaan olento, jolla on sielu. Laurion tapaiset uskovaiset luulevat, että pelkkä usko Jeesukseen heidät pelastaa, mutta tässä he erehtyvät pahanlaisesti. Vastavuoroisuus Jumalan kanssa toteutuu, kun ihminen noudattaa Kymmentä Käskyä, ei ihmisten tähden, vaan siksi, että ne ovat Jumalan lakeja. Ihmisen tulee tehdä parannus päästäkseen Jumalan yhteyteen. Luterilainen usko siihen, että ihminen pelastuu ilman lain (s.o. Kymmenen Käskyä) tekoja, on helvetistä. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(6)
  1. Taas puhut pieleen ja syljet myrkkyä. Kuten tekstistäni käy ilmi, puhun JUMALATTOMASTA kansasta (perkeleen orjien joukosta)!!! Perkeleen joukot ja kansat tuhoutuvat, tekivät mitä tekivät, Mark. 16:16. Olen internetissä 14 vuotta julistanut Kristusta, pelastumista, ettei ”aavikon tuuli” puhaltaisi. Olet toivottomasti eksyksissä. En edelleenkään tiedä yhtäkään asiaa, jossa olisit oikeassa. Hengellinen sokeus (Pyhän Hengen puute) tekee kaikesta pimeyttä. Kaikki löytyy Raamatusta, kunhan ensin palaat siihen takaisin.

   14 vuotta olen yrittänyt saada kansan oikealle tielle, ettei se hukkuisi.

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
 15. En luota Jumalaan ja jumaliin tässäkään asiassa, koska ei ole mitään näyttöä siitä, että nämä olisivat olemassa saati puuttuisivat luonnonoikun, joka nimittää itseään homo sapiensiksi, tekemisiin. Rukoilemisella ja Jumalan mielistelyllä (jumalanpalvelus) ei tätä maailmaa pelasteta tai paranneta, se on todistettu. Vastuu on ihmiskunnalla, joka kantaa vastuunsa jos pystyy. Toistaiseksi ei hyvältä näytä.

  Uskonnot ovat osa irrationaalista ihmisluontoa ja -kulttuuria. Tästä kertoo hyvin mm. se, että kristittyinä itseään pitävät yhä roikottavat tällä vuosituhannella pronssikautisen seemiläisheimon kehittämää uskonoppia, mooseksenuskoa ja sen määräyksia (esim. käsky Älä tapa ei ole ”univeraali” sääntö vaan koski tietenkin vain heimoveljiä, minkä ns. Vanhan testamentin kertomukset hyvin todistavat). Ja sotkuahan siitä seuraa, kuten on nähty. Aitoa tosikristillisyyttä tuskin kukaan voi olla kunnioittamatta.

  PS. Tämä puheenvuoroni ole ole hyökkäys ketään eikä mitään vastaan, en ”sylje myrkkyä”. Kuten eräs viisas hallitsija sanoi aikoinaan, jokainen tulee uskollaan autuaaksi. Usko on uskon eikä minkään todistelun tai järjen asia. Siitä, mistä ei voi puhua, on syytä vaieta tai ainakin lopettaa väittely.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 16. Hienoa että David Icke on saannut huomiota myös MM:ssä. Laurio on tehnyt jälleen kerran hienoa työtä ja siitä kiitos. Tosin en ole vertaillut käännöstä ja videota. Alla kuitenkin pientä nurinaa.

  ”Pari kohtaa jätän suomennoksestani pois…”

  Raamattulasit kannattaisi ottaa päästä pois kun kääntää jonkin toisen tekemää. Tuo on sensurointia tai rusinoiden valikointi pullasta.
  Käännettäessä kaikki siinä oleva on ”faktaa” ja faktoja ei saa koskaan jättää huomiotta. Alussa kerrotun oman mielipiteen pitäisi riittää.

  ”Toki suullisesti ja kirjallisesti väärintekijöitä (kansaa itseään, hallitusta, terveysviranomaisia, mediaa, lääkäreitä, virologeja jne.) saa ja tuleekin informoida, kehottaa, nuhdella ja jopa pilkata (kuten itsekin olen tehnyt ja yhä teen), mutta voimatoimiin ei tule ryhtyä (sellaiset Jumala on delegoinut yksin esivallalle, Room. 13:1-5, ja henkilökohtaisissa asioissa Jumala on varannut ne itselleen, Room. 12:19). Ainoa todellinen ase pahaa vastaan on Jumala ja hänen evankeliuminsa (Raamattu). Evankeliumi on ainoa ase, joka sitoo perkeleen, joka on henki eikä voimatoimin tai asein voitettavissa.”

  Ne raamattulasit… Jumala on delegoinnut voimatoimet esivallalle! Siis luovuttanut osan kaikkivaltiudestaan esivallalle eli kansanedustajille, hallitukselle, poliisille, virkamiehille, jne. Nämä siis ovat jumalan asemassa, mitä voimatoimiin tulee. Jos poliisi pamputtaa mielenosoittajaa, tällä on jumalan kyvyt ja valtuudet, siis rajattomat, tehdä tämä? Joo näitä voisi keksiä vaikka kuinka paljon.
  Tuo esivalta pitää sisällään juurikin heitä, jotka toteuttavat tätä rokotteilla toteutettavaa massamurhaa. Onko tämä voimatoimi? Mielestäni kansan, siis meidän, tappamisen estämiseksi SAA ja TÄYTYY käyttää KAIKKI MAHDOLLISET KEINOT. Tässä on rankanpuoleinen ristiriita.
  Laurio, ethän nyt vaan sittenkin olisi trolli?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Suomennan aina ainoastaan sen, minkä ilmoitankin suomentavani, vaikka vain yhden lauseen tai yhden sanan. Olen myös antanut linkin Icken kokonaiseen tekstiin.

   Jos syytös on se, että olen Jumalan trolli, niin tunnustan olevani syyllinen. Palvelen aina yksinomaan elävää Jumalaa (joka sydämessäni asuu vaikuttaen minussa kaiken), en tätä kansaa, ja tämän minä olen tehnyt kaikille selväksi koko sen 14-15 vuoden ajan, jonka olen julkisuudessa kirjoittanut. En todellakaan tiedä yhtäkään totuutta, jonka Suomen kansa olisi omaksunut tai kykenisi omaksumaan.

   Room. 13:1-6: ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. SILLÄ EI OLE ESIVALTAA MUUTOIN KUIN JUMALALTA; NE, JOTKA OVAT, OVAT JUMALAN ASETTAMAT. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on JUMALAN PALVELIJA, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin PELKÄÄ, SILLÄ SE EI MIEKKAA TURHAAN KANNA, KOSKA SE ON JUMALAN PALVELIJA, KOSTAJA SEN RANKAISEMISEKSI, JOKA PAHAA TEKEE. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden”;

   1. Piet. 2:13-14: ”Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi.”

   Tämä röyhkeä, jumalaton, petollinen, myrkkyä sylkevä, kiroava ja julkisyntinen kansa on siis ansainnut tuon esivallan MIEKAN, kuoleman esivallan kädestä, joten esivallalla on oikeus tappaa koko tämä saatanallinen kansa. Raamatun mukaan esimerkiksi tämän kansan kolmesta julkisesta ja rakastetusta hyveestä, jumalanpilkasta, homoseksuaalisuudesta ja lastenmurhista aborteissa (jo 700 000 lasta on murhattu aborteissa aborttilakien voimaantulon jälkeen), seuraa KUOLEMA, koko jumalattoman kansan kuolema, nyt ajassa ja sitten ikuisuudessa (= helvetti),

   ”Joka Herran nimeä pilkkaa, rangaistakoon kuolemalla” (3. Moos. 24:16);

   ”Älä makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus” (3. Moos. 18:22) – – ”Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset” (3. Moos. 20:13 – – ”Eivät miehimykset (homoseksuaalit) saa periä Jumalan valtakuntaa” (1. Kor. 6:9-10).

   ”Älä tapa” (2. Moos. 20:13; Matt. 19:18) – – ”joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava” (1. Moos. 9:6) – – ”Mutta murhaajien osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema” (Ilm. 21:8) – – ”Ulkopuolella ovat murhaajat” (Ilm. 22:15).

   Koko tämä saastainen, läpimyrkyllinen ja sisäisesti äärettömän väkivaltainen ja valheellinen joukkio, joka kutsuu itseään Suomen kansaksi (todellisuudessa se on perkeleen kansa eikä ansaitse Suomen kansan nimeä), on kokonaan syntinen, alusta loppuun:

   ”Kaikki ovat synnin alla: Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä.” (Room. 3:9-18),

   ”Kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:23) – – ”Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä” (1. Joh. 1:8) – – ”Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle” (Gal. 3:22).

   ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä” (1. Joh. 3:8) – Suomen kansa ON perkeleen kansa.

   ”Jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja” (Joh. 8:34) – Suomen kansa on synnin orja, vailla kykyä omin voimin irtautua siitä (synti on sydämen synti, joka joskus ilmenee tekosyntinä; tie pois synnistä on usko Jeesuksen Kristuksen suorittamaan sijaissovitukseen ristillä; hän kantoi ja sovitti meidän syntimme, ja sovitus eli pelastuminen tulee niiden osaksi, jotka sydämessään uskovat sen).

   Paitsi noista julkisista synneistä myös salaisista sydämen synneistä ja tekosynneistä seuraa KUOLEMA: ”Synnin palkka on kuolema” (Room. 6:23).

   Joka ikinen Suomen kansalainen on ansainnut sen, että esivalta, Jumalan palvelijana (ks. Room. 13. yllä), teloittaa hänet tavalla tai toisella.

   Jos joku ryhtyy väittämään vastaan ja puolustamaan elämäänsä (joka siis on perkeleen elämää hänessä, koska syntiinlankeemuksen seurauksena perkele asuu luonnostaan jokaisen ihmisen sydämessä ja säätelee sieltä kaiken ihmisessä, ajatukset, sanat ja teot – suomalaisen elämä on siis pelkkä viheliäinen myrkkykäärmeen luikerrus), hän kadottaa elämänsä vielä suuremmalla syyllä ja hukkuu helvettiin entistä syvemmälle, itse omien tekojensa kohteeksi ikuisesti (koska niistä ei otettu vastaan sovitusta, Kristusta):

   ”Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun (Jeesuksen) tähteni, hän löytää sen” (Matt. 16:25).

   Joka ei usko sydämessään Jeesuksen Kristuksen sijaissovitusta ristillä, hän joutuu helvettiin:

   ”Joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16) – koska sovitusta synneistä ei ole vastaanotettu sydämessä (ja evankeliumin sana, Pyhä Henki siinä, vaikuttaa sydämeen tultuaan sen uskon sydämessä, eihän ihminen voi omin voimin uskoa, koska hän on perkeleen orja ja perkele hallitsee hänen tahtoaan sydämessä).

   Tämä jumalaton kansa hukkuu helvettiin, ja Jumala saattaa oikeutetusti hävittää sen jo ajassa (esim. juuri esivallan avulla tai vihollisen kädestä). Vain perkeleen orjat väittävät vastaan, koska perkele haraa tuomiotaan (Matt. 25:41; Ilm. 20:10+15) vastaan.

   Nimimerkki haraa vastaan kaikin mahdollisin keinoin! Saatanallisuus huipussaan! Eikö nimimerkki tiedä, että pelastus synneistä ja niiden rangaistuksista, esim. rokotteilla tehtävästä massamurhasta, on jo olemassa!!! Se on täysin ilmainen pelastuminen. Jeesus Kristus hankki sen ristillä koko ihmiskunnalle, ja se tulee vain uskoa sydämessä evankeliumin sanan ja siinä vaikuttavan Pyhän Hengen voimasta. Mitään omia tekoja ei tarvita, ei mitään. Tulee vain uskoa pelastuminen ja vapautus. Sillä sekunnilla, kun uskon kipinä Jumalan sanan voimasta sydämessä ensimmäisen kerran syttyy, ihminen on täydellisesti pelastunut ikuisesti, koska sanassaan vaikuttava Pyhä Henki jää uskon synnytettyään sydämeen asumaan (1. Kor. 3:16; 6:19; Joh. 14:23)

   Sinä olet trolli, perkeleen trolli. Harhautat pois Jeesuksesta, Vapahtajastamme. Toimit koko ihmiskunnan hukuttajana ikuiseen helvettiin. Olet siis hengellisesti sokea, etkä itse asiassa tiedä, mitä teet:

   ”Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat, niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva” (2. Kor. 4:3-4).

   Esimerkiksi tuosta ”rokotteilla tehtävästä massamurhasta” voi siis selvitä maailman yksinkertaisimmalla tavalla: ottamalla uskolla vastaan jo valmiina oleva pelastuminen ja Jumalan suosio. Kun mainittu Pyhä Henki (so. Jumala itse) sanansa myötä astuu sydämeen ja jää sinne, hän synnyttää siellä rukouksen (Joh. 4:23-24), johon ihmisen uudeksi syntynyt tahto liittyy, ja Jumala on luvannut kuulla sellaiset sydämestä nousevat rukoukset (jumalattomia katumattomia Jumala ei kuule, Joh. 9:31):

   ”Mitä hyvänsä te anotte minun (Jeesuksen) nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:13-14) – – ”Jos te pysytte minussa (Jeesuksessa) ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen” (Joh. 15:7) – – ”Kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte” (Matt. 21:22).

   Ennen uskoa syntien anteeksiantamukseen (= Kristukseen) on luonnollisesti tiedettävä, että on syntinen (ks. yllä). Se, synnintuntoon eli sydämen hätään ja omantunnon kauhistukseen tuleminen (syntien ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi), on Jumalan käskyjen tehtävä, Room. 3:20: ”Lain (käskyjen) kautta tulee synnin tunto.” Kun Jumala sanoo: ”Älä varasta”, niin hän itse asiassa sanoo kaikille ihmisille: ”Sinä varastat (sydämessä ja joskus teoissa)”, ja näin on jokaisen käskyn kohdalla. Jumala puhuu käskyissä siis sydämelle, eikä hän tarkoita ulkonaisia ulkokultailevia tekoja vaan sydämen tekoja, siis Pyhää Henkeä sydämessä (ks. yllä) ja hänen vaikuttamiaan tekoja.

   Tuo sydämen tuleminen synnintuntoon ja ihmisen sisäinen romahtaminen ja kauhistuminen on nimeltään katumus, ja se on siis sydämen katumus, ei mikään ulkokultainen itsensä paranteleminen. Sydämen katumus ja sitä seuraava sydämen usko ovat yhdessä parannus. Sydämen katumuksen vaikuttaa lain sanaan liittyvä Pyhä Henki, ja sydämen uskon vaikuttaa evankeliumin sanaan liittyvä Pyhä Henki. Ihminen ei omin voimin voi vaikuttaa sydämessään sen enempää katumusta kuin uskoakaan. Kaiken vaikuttaa sanansa kautta Jumala yksin. Parannus on Jumalan teko, ja Jumala vaatii kaikkia tekemään parannuksen (sana ”tekeminen” ei siis tarkoita ihmisen omaa tekoa, vaan oikea tarkoitus on ”parannukseen tuleminen”, metanoia alkukielellä):

   ”Kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus” (Ap. t. 17:30).

   Siksi on luettava ja kuultava Jumalan sanaa.

   Jos suuri osa kansasta tulee parannukseen ja rukoilee Pyhässä Hengessä esimerkiksi pakkorokotusten estämistä tai lopettamista, niin kansa ehdottomasti saa, mitä rukoilee. Siitä on elävän Jumalan lupaus (ks. yllä). Kun uskossa liitytään Jumalaan (Pyhä Henki tulee sydämeen), silloin Jumala suuresti rakastaa ja varjelee omiaan! Hän antaa, mitä Jeesuksen Kristuksen nimessä (Jeesuksen sijaissovituksen uskossa) anotaan. Mitä hyvänsä kansa rukoilee, sen se saa.

   Jumala hallitsee kaikkea, ja koska nyt lähes koko ihmiskunta (oikeita sydämen kristittyjä on nykyisin hyvin vähän) on hylännyt Jumalan ja hänen evankeliuminsa ja kääntänyt Jumalalle selkänsä, niin Jumalakin on kääntänyt selkänsä ihmiskunnalle. Siitä seuraa se, että Jumalan sallimuksesta perkele pääsee riehumaan maailmassa mielin määrin, kenenkään kykenemättä estämään. Kaikki on Jumalan kontrollissa, myös perkele, ja kun Jumala on kansan jumalattomuuden vuoksi kääntänyt kansalle selkänsä, nuo kaikki perkeleen teot täällä ovat Jumalan TERVEELLISIÄ rangaistuksia ja parannukseentulokutsuja. Nyt riehuvat vitsaukset ovat Jumalan lähettämiä (lue: sallimia) vitsauksia, jotka kansa on itse ansainnut, ja Jumala ajaa nyt kansaa näillä vitsauksilla parannukseen aivan samoin kuin laki tekee. Nyt EI tule ryhtyä omatoimisiin tappelutoimiin vaan tulee vaipua katumukseen ja nousta sitten uskon voimassa rukoukseen ja pelastumiseen.

   Esimerkkinä Joonan kirjan 3. luku, jossa kerrotaan, että Jumala lähetti Joonan Niiniven kaupunkiin julistamaan kaupungin ihmisten syntisyyden vuoksi Jumalan sanomaa, että 40 päivän jälkeen Niinive HÄVITETÄÄN. Jae 5 kertoo sitten sen ihmeellisen asian, että ”NIINIVEN MIEHET USKOIVAT JUMALAAN, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin.” Kaupungissa syntyi tuon sanan voimasta katumus! Kuningas itse liittyi katumukseen ja kuulutti: ”Kääntykööt itse kukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.” Ja mitä Jumala teki? Lue, nimimerkki:

   ”Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin JUMALA KATUI SITÄ PAHAA, MINKÄ HÄN OLI SANONUT TEKEVÄNSÄ HEILLE, EIKÄ TEHNYT SITÄ”!!!!

   Siinä tie vitsauksista selviämiseen, ja sitä minä Jumalan trollina julistan ja julistan. Nimimerkillä ja koko kansalla ei ole minkäänlaista hajua kaikkea hallitsevasta elävästä Jumalasta ja hänen vapautustiestään, Jeesuksesta Kristuksesta (Joh. 14:6)!! Nimimerkki ja koko kansa ovat siis perkeleen itsensä trolleja koko elämänsä voimalla, kaikella tarmollaan.

   Minulla ei siis ole vain ”raamattulasit” vaan minulla on jopa itse Raamattu ja itse Jumala sydämessäni ohjaamassa koko elämääni, ajatuksiani, sanojani ja tekojani! Olen oikein Jumalan suurtrolli, Jumalan lapsi! Ja Jumala kontrolloi kaikkea! Hän voi koska tahansa pysäyttää tuon esivaltansa, kansanedustajat, hallituksen, poliisin, virkamiehet, rokotteet ja massamurhan. Kukaan muu ei voi.

   Kukaan muu ei voi. Perkeleen ja hänen lapsensa pysäyttää vain Jumalan evankeliumi, Vapahtajamme Jeesus Kristus, joka on Jumala,

   ”Hän (Jeesus Kristus) on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä” (1. Joh. 5:20).

   Perkele on sokeuttanut koko Suomen kansan. Mistään ei ole minkäänlaista ymmärrystä. Kansa on absoluuttisen kyvytön omaksumaan yhtään mistään minkäänlaista totuutta. Jos joku totuutta julistaa, häntä pilkataan ja ivataan. 14 vuotta olen julistanut tätä samaa, ettei kukaan hukkuisi. Suurimmaksi osaksi on mennyt hukkaan, vaikka joku aina jossakin saa Jumalan sanasta piston sydämeensä.

   Vielä kuolemasta. Kuolemanpelko on perkeleestä, Hebr. 2:14-15. Fyysinen kuolema on vain sielun irtautuminen ruumiista, ei muuta. Kaikkien on kuoltava, myös kristittyjen, koska kristittyjenkin lihassa on jäljellä vielä syntiä (kukaan ei puhdistu kokonaan tämän elämän aikana), Hebr. 9:27. Kuolema joutuu palvelemaan kristittyä, kun se mädättäessään ja hajottaessaan hänen ruumiinsa haudassa puhdistaa sen kaikesta lopusta synnistä ja valmistaa sen puhtaaksi Jumalan eteen nousemista varten viimeisenä päivänä. Ylösnouseva ruumis on siis sama kuin täällä maan päällä, mutta hengellisessä muodossa (1. Kor. 15:44), kuten Jeesuksella ylösnousemuksen jälkeen.

   Sielu sen sijaan nousee ylös kuolleista jo uskoon tulemisen hetkellä, kun sanassaan vaikuttava Pyhä Henki (Jumala) astuu sydämeen ja jää sinne, niin että kristitystä tulee Jumalan asunto, ks. yllä. Esimerkiksi minun sieluni on jo noussut ylös Jumalan luo (Pyhä Henki asuu minussa).

   Viimeisenä päivänä ruumiskin nousee ylös haudasta (tai missä onkin), ja liittyy sieluun, ja niin kristitty elää ikuisesti autuudessa sekä sielun että ruumiin puolesta, täytenä itsenä siis, mutta Jumalan kuvana (ei enää perkeleen kuvana).

   Omilleen Jumala on luvannut luoda uuden maan ja uudet taivaat (2. Piet. 3:13; Jes. 65:17; 66:22; Ilm. 21:1).

   Miksi siis murehtisin, koska kuolen ja kuinka? Minulle se on täysin samantekevää. Voivat tappaa minut koska haluavat. Jos tappavat minut huomenna, nousen heti Kristuksen luo autuuteen (Fil. 1:23), ja sitten, vähän ajan päästä, ruumiinikin nousee ylös ja liittyy minuun. Olisin siis ikuisessa autuudessa heti siitä hetkestä lähtien, kun tappavat minut. Eivät he minua voi tappaa!!! Olenhan jo itse tuominnut kuolemaan oman ”itseni”, oman ”vanhan ja syntisen ihmiseni”, Gal. 2:19-20; Room. 6:7. Vaikka kehoni tappavat, se ei muuta asiaa mitenkään. Itse asiassa toivon, että tappaisivat minut heti. Se olisi minulle suurta autuutta, sillä en enää halua olla ja elää täällä perkeleen lasten maailmassa. Kuolema on minulle voitto, Fil. 1:21.

   Siis mikä ihme siinä nyt voisi olla haitallista, jos he tappavat koko kansan, tai sinut, nimimerkki?

   Sodissakin Jumala vain viljelee kylvömaitaan ja kouraisee kylvöastiastaan vain tavallista syvemmältä (näin uskonpuhdistaja Martti Luther). Hänen kylvömaistaan (hautausmaista) kasvaa sitten kullekin omanlaisensa varsi ikuisuuteen. Kuolema on pelkkä palvelija, Jumalan hyvä palvelija. Aivan kaikki joutuu palvelemaan kristittyä, tapahtui mitä hyvänsä:

   ”Kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat” (Room. 8:28);

   ”Älköön siis kukaan kerskatko ihmisistä; sillä kaikki on teidän, teidän on Paavali ja Apollos ja Keefas, teidän on maailma ja elämä ja kuolema, nykyiset ja tulevaiset, kaikki on teidän. Mutta te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan” (1. Kor. 3:21-23);

   ”Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme” (Room. 8:38-39).

   Olen tuonut valoon tämän saatanan maailman valheita, huijauksia, juonia ja kavalia suunnitelmia ja samalla julistanut Jumalan sanaa, jotta kansa tulisi parannukseen ja pelastuisi ajassa ja ikuisuudessa. Se on sitä Jumalan trollausta – Jumalahan minussa vaikuttaa, kuten jokaisessa sydämen kristityssä.

   Kristityn, Jumalan lapsen, tie on Jumalan sanassa ilmoitettu Jeesus Kristus. Jumalattoman tie on sokea usko omaan itseen, sydämessään loisivaan perkeleeseen. Edellinen johtaa pelastumiseen, tapahtui mitä tapahtui; jälkimmäinen johtaa tuhoon ja hukkumiseen, tapahtui mitä tapahtui.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 17. On sinulla näköjään raamattukin lasien lisäksi. Kiivas puheenvuoro. Pelottelu ei kuitenkaan ole oikea tie. Varsinkaan kuolemalla joka on, kuten mainitsit palvelija tai kuten Icke sen ilmaiseen: vain siirtyminen tästä lyhyestä biologisesta kokemuksesta kaiken käsittävän tietoisuuden kautta toiseen mahdollisuuteen, joita siis on ääretön määrä. Keho on siis pelkkä ajoneuvo. Itsenäisenä, omilla jaloillani seisovana ja loogisesti ajattelevana(?) ihmisenä (siis perkeleen juoksupoika), koen kuitenkin vahvasti. että nykymeno ei ole oikeudenmukainen (kuka nää tunteet on oikein keksinyt), sillä he (esim. siionin viisaat) ovat luomassa helvettiä jo tänne maapallolle. Kyllä helvetti joutaa odottamaan muutaman kymmenen vuotta.

  Oletko lukenut ”siionin viisaiden pöytäkirjat”? Teeppä siitä samanlainen räppi, niin saadaan dystopialle pientä hidastetta. Kait sinäkin haluaisit matkustaa vapaasti katsomaan vaikka Jeesuksen kotisautuja.
  Jaksellaan tahoillamme.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat