Dokumentti: Clintoneiden salattu korruptio

Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clintonin ja rikollisen Goldman Sachs –juutalaispankin symbioosista on kirjoitettu paljon vaalien alla. Tuore dokumentti osoittaa, ettei Goldman ole suinkaan ainut lähde, josta Clintonit ammentavat likaista rahaa.

Peter Schweizerin kirjaan pohjautuva Clinton Cash –dokumentti osoittaa, kuinka Hillary ja Bill Clinton kipusivat konkurssin partaalta rahaeliitin ytimeen. Dokumentti on nyt kokonaisuudessaan katsottavissa Youtubessa.

Clintonit ovat onnistuneet haalimaan korruption keinoin yli 150 miljoonan dollarin henkilökohtaisen omaisuuden sekä rakentamaan yli kahden miljardin dollarin rahaston.

Merkittävä osa rahoista kerättiin aikana, jolloin Hillary Clinton toimi Yhdysvaltojen ulkoministerinä. Dollareita on tulvinut muun muassa puhujanpalkkioina sekä ulkomaalaisten jättiyritysten lahjoituksina.

Kirjaa ja siihen pohjautuvaa dokumenttia on pyritty vähättelemään Clintonin vaalikampanjan aikana. Se on yritetty leimata muun muassa ”salaliittoteoriaksi”.

Todellisuudessa suurinta osaa aiheista on aikoinaan käsitelty valtamediassa, mutta sittemmin ne on vaiettu kuoliaaksi. Lisäksi kirjailija ja dokumentin tekijät ovat kaivaneet Clintoneista esiin tietoja, joita suuret tiedotusvälineet eivät ole aiemmin julkaisseet.

Muutamia dokumentin mehevimpiä skandaaleja:

Venäjä osti amerikkalaisia uraanivarantoja ja lahjoitti vastineeksi 145 miljoonaa dollaria Clinton-rahastolle.

Bill ja Hillary Clinton avustivat kanadalaista kaivossijoittaja Frank Giustraa ja hänen Uranium One –yhtiötään hankkimaan kaivoksia Kazakstanista ja Yhdysvalloista.

Myöhemmin Venäjän hallitus tahtoi ostaa Uranium Onen itselleen. Tähän tarvittiin kuitenkin Obaman hallituksen lupa uraanin strategisen merkityksen vuoksi. Kun ulkoministeriö harkitsi päätöstään, yhdeksän Uranium Onen omistajaa tekivät 145 miljoonan dollarin lahjoituksen Clinton-rahastolle.

New Yorker –julkaisu vahvisti, että Bill Clinton sai lisäksi 500 000 dollarin puhujanpalkkion venäläiseltä investointipankilta, jolla oli lämpimät suhteet Kremliniin. Lopulta kaupoille näytettiin vihreää valoa; Yhdysvaltojen ulkoministeriö antoi Venäjän ostaa 20 % Amerikan uraanista!

Hillaryn veli teki rahakkaan diilin Haitin kultakaivoksista

The Washington Post –julkaisu vahvisti huhut, joiden mukaan Hillary Clintonin veli Tony Rodham istui erittäin ”onnekkaan” kaivosyhtiön hallituksessa.

Viimeisen 50 vuoden aikana Haiti on päästänyt vain kaksi amerikkalaisyhtiötä kultakaivoksilleen – ja juuri Clintonin veli kuului niistä toisen johtoon.

Hillary työskenteli tuolloin Amerikan ulkoministerinä ja kanavoi miljardeja veronmaksajien dollareita Haitiin vuoden 2010 maanjäristysten vuoksi. Melkoinen sattuma!

2 miljoonan dollarin puhujanpalkkiot vastineeksi tuesta Keystonen öljyputkihankkeelle

Bill Clinton aloitti TD Bank –nimisen pankin rahoittaman puhujakiertueen vain neljä päivää sen jälkeen, kun Hillary oli nimitetty ulkoministeriksi. Pankki kartutti Clintonin varallisuutta miljoonilla dollareilla.

TD Bank sattui olemaan Keystone XL –öljyputkihankkeen suurin omistaja. Hanke tarvitsi ulkoministeriön siunauksen. Kappas vain, Hillary Clinton antoi tukensa öljyputkelle, vaikka hän on esiintynyt aina ”vihreiden arvojen” kannattajana äänestäjiensä edessä.

Clintonien tarinan tulisi olla vuosikymmenen kovin korruptioskandaali, mutta aiheesta kirjoitetaan julkisuudessa häkellyttävän vähän.

 

Lähde: Zero Hedge

15 kommenttia

 1. Miten on mahdollista, että tuollainen huijari edes pääsee presidenttiehdokkaaksi. Jo pelkästään Hillaryn ehdokkuus kertoo kuinka mädässä maailmassa elämme. Trump ei varmasti hänkään ole mikään pulmunen, joten rajuja aikoja on luvassa USA:lle ja koko maailmalle.

  Plusääni(33)Miinusääni(1)
  1. Kyse on siitä että todellisilla päättävillä tahoilla on niin kova puristusote Clintonien palleista että he eivät edes hengitä ilman heidän lupaansa. Nämä todelliset päättävät tahot tarvitseva juuri tällaisia tahdottomia marionetteja, joita sitten löytyy aina satunnaisesti kuolleena sieltä sun täältä.

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
 2. Milloin muka Hillary Clinton on ollut Yhdysvaltojen valtiovarainministeri?

  Onko kysessä käännösvirhe vai kirjoitusvirhe?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Tässä kun tullut seurattua usa:n vaali timmellystä jo pidemmän aikaa niin siellä on nyt todellista heräämistä tapahtunut, jopa demokraattipuolueen sisällä ,huhutaan jopa 13 miljoonan rekistöröityneen demokraatti puolueen jäsenen ulos marssista koko puolueesta, en tiedä onko tuo tieto totta, mutta kaikki merkit kyllä viittaavat siihen että nyt puhutaan koko democrat puolueen tuhosta, ja kuvitelkaa, nyt puhutaan kaksipuolue järjestelmästä joka on ollut usa:ssa todella kauan , ja nyt se näyttää loppuvan. Tietenkään valtamedia ei hiisku asiasta mitään, koska he ovat 100% demokraattipuolueen puolella haha..

  http://dcgazette.com/2016/demexit-watch-one-woman-millions-leaving-democratic-party/

  Kuvaavaa tuolle niiden demokraatti puolueen toiminalle on ( samaa mädäntynyttä filosofiaa paljon myös suomen mädättäjissä) että niiden piti rakentaa massiiviset muurit nato langoilla ympäröimään demokraattipuolueen kokous, ja kysyä ID papereita sinne haluavilta.

  http://investmentwatchblog.com/why-is-there-a-fence-at-the-democrat-convention-some-had-to-show-id-at-door/

  Suomen mädättäjä puolueet näkevät painajaisia siitä mitä nyt on tapahtunut usa:ssa, heidän mentorinsa on menettämässä voimaa, paljastumassa ja ihmiset kääntyvät heitä vastaan , mitä nyt Sipilä,Orpo,Soini, ja muuta kaikki petturit ?

  Tätä menoa on Suomenkin mädättäjät kohta jossain ihan muualla kuin päättämässä Suomen asioista. EU kuolee omaan mahdottomuuteensa myös ,joten ei ole pelastusrengasta jatkossa myöskään sieltä.

  Jos olisin Soini, ajattetelin nyt hetken aikaa kumpi on tärkeämpää, oma terveys vain se että on eliitin huora. Valintoja valintoja….

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 4. On huonosti salattu korruptio kun Menan lentokentän tapahtumista ja clintonin osuudesta
  asiaan voi helposti googlata tietoa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Muistuttaa sipiliän tekemää paskakaivo kusetusta eduskunnan riveistä

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Jos akka Clintonista leivotaan Yhdysvaltain presidentti, silloin on kusessa koko maailma, ja korviaan myöten!!!
  Euroopassa Merkel, joten täytyypä todeta, että kaikki kynnelle kykenevät kananaivot ovat kasassa. Kaiken tietysti kruunaavat omat paska-aivoiset ”johtajamme”! Hameväkeä hekin ja homostelut siihen vielä päälle. Jotenkin tulee kummasti juoksuhiekka mieleen. Keksikääpä mitä tälläisessä tilanteessa pitää tehdä? McgGuverit, riittääkö pullontiiviste vai kenties Syanid?

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Uskoisin että on voimakkaan lääkityksen alainen.
   Hillary on jo vanha nainen ja viettää kuluttavaa elämää. Ilman kemiallista boosteria tuo ei vain ole mahdollista.
   Miehet ovat kestävämpiä sillä hormoonit eivät säätele miehen vanhenemista niin voimakkaasti kuin naisen. Siksi Trump jaksaa ihan eri tavalla.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. http://americanfreepress.net/prominent-afp-clinton-researcher-found-dead/

  Johtava Clintonien toimista kirjoittanut tutkiva journalisti on löydetty kuolleena kotinsa läheltä vuorelta. Hän on tehnyt itsemurhan. Siis jos on tehnyt. Jostain syystä päätös syntyi juuri silloin, kun rva Clintonin ehdokkuus jakampanja ovat ratkaisuvaiheissaan. Hiljattain on ilmestynyt ilmeisesti neljä aika rajua kirjaa ja lukuisia artikkeleita.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat