Amerikan presidentinvaalit: Goldman Sachs omistaa molemmat osapuolet

Kuten olemme uutisoineet, juutalaistaustaiset vaalirahoittajat ovat jo kauan kontrolloineet Yhdysvaltojen ”demokraattisia” vaaleja (1, 2, 3). Tulevissa presidentinvaaleissa raha ratkaisee ehkä selvemmin kuin koskaan aiemmin.

Amerikkalaisen Politico-julkaisun mukaan juutalainen, vakaviin talousrikoksiin syyllistynyt Goldman Sachs –liikepankki (1, 2, 3, 4) on lahjoittanut tähtitieteellisiä summia sekä demokraattien että republikaanien vaalityöhön.

Voittipa vaalit siis kuka tahansa, tulee myös Yhdysvaltojen seuraava presidentti olemaan uskollinen yksityisille rahoitusmarkkinoille, Israelille ja kulttuurimarxismille.

Politicon mukaan Goldmanin strategiana on jo kauan ollut poliitikkojen manipulointi näiden puoluetaustaan katsomatta. Vaikka Yhdysvaltojen johdossa onkin nähty vuoroin demokraatteja ja vuoroin republikaaneja, on käytännön politiikka aina samaa, koska todelliset päätökset tehdään Goldmanin kaltaisten pankkien kokoushuoneissa.

Republikaanien presidenttiehdokkaista Goldman on rahoittanut kaikkia nimekkäimpiä hahmoja Donald Trumpia lukuunottamatta. Amerikanjuutalaisten lehtien mukaan juutalaiset eivät tahdo rahoittaa Trumpia tämän maahanmuuttovastaisten lausuntojen vuoksi.

Goldman on syytänyt rahaa esimerkiksi Jeb Bushille ja Marco Rubiolle. Ted Cruzin vaimo on puolestaan Goldman-johtaja.

obamakipaDemokraattien ja Wall Streetin rakkaussuhde

Demokraattien Hillary Clintonilla on Politicon mukaan ”pitkään jatkunut suhde” juutalaispankkiin.

Lahjoitussummien perusteella vaikuttaa siltä, että Goldmanin kaksi suosikkiehdokasta ovat Bush ja Clinton, jotka molemmat ovat todistaneet rakastavansa rikollisvaltio Israelia sydämiensä pohjasta (1, 2).

2008 Goldman oli presidenttikisan voittaneen Barack Obaman toiseksi suurin rahoittaja. Obama onkin todennut olevansa ”juutalaista eniten muistuttava presidentti Yhdysvaltojen historiassa”.

Goldman oli myös Hillary Clintonin toiseksi tärkein rahoittaja tämän senaattikampanjoiden aikana.

Politicon haastattelemien asiantuntijoiden mukaan julkisuudessa vallitsee edelleen harhaluulo, että demokraatit suhtautuisivat epäluuloisesti Wall Streetiin ja suursijoittajiin.

Sekä ”oikeisto” että ”vasemmisto” ovat kuitenkin todellisuudessa aivan yhtä riippuvaisia pankeista, minkä vuoksi Yhdysvaltojen poliittisen järjestelmän kutsuminen demokratiaksi on valehtelua.

 

Lue myös: Yhdysvaltojen keskuspankin seuraava johtaja Israelin kaksoiskansalainen?

7 kommenttia

 1. Ted Cruzin voittaessa First Lady olisi varttisavolainen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Mitä lopultakaa meille; SUOMESSA, kuuluu tämä komonokkativoli?Kaikki taatelivarpaat, kikkelivammaiset ja muu roskaväki voi mennä juuri sinne mistä tulikin.Missä vastuussa minä olen siitä että rähmääni lyö ällähmääniä. En sunkaan minäkää mene huutamaa että möttönen vainoo jos spudarilla on tapeltu? Ja toisaalta jos mies on sotilas, hän ei pakene, ei narise, mutta toisaalta kova sotilas ei kyllä ole tommonen raiskari pellekään.Joskus puolustin, ja puolustakin kaikkia lapsia. Puolustin kaikkia naisia ja puolustan. Minä tappelin Skovopoljessa, Scherbrenicassa, Sarajevossa. Viekää linnaan jos haluatte. Minä taistelin kristittyjen, valkoihoisten puolesta. Kroaatti petturit liittoutuivat bosniakkien ja albaanien kanssa. murhasivat 20 000 naista ja lasta Kresnovojossa, Itä-serbiassa; kosovossa albaanit tappoi melkein 30 000maanviljelijää. Kroaatit raiskasivat, tappoivat ja tuhosivat 1500 kylää ja nyt täällä otetaan näitä paskiaisia ja musulmaaneja vastaan niin että hulina käy. Onnea vaan teille persreille; mie pien kyllä omistani huolta.

  Plusääni(5)Miinusääni(5)
  1. Mielipuolinen purkaus. Serbityhän ne petturit ovat. Aloittivat maailmansodan 1914 ja olivat osa juonta. Vapaamuurraien ja pankkien maa ja väline. Kroaatit ovat juuri he, joita juutalaiset aina natsittelevat ja syyttelevät milloin mistäkin. Tuollainen slaavilaistyylinen raaka valehteleu silmittömästi vielä päälle. No sitähän juutalaiset suosivat. Slaavit ovat heidän pikku apureitaan ja renkiään aina. Koraatit eivät tänne tule. Bosnialaisiakaan ei juuri oel näkynyt. Serbia ajoi kosovolaiset kodeistaan. Serbipropaganda ja vasemmistopropaganda ja liberaalipropaganda syyllistää näitä Serian imperialismin uhreja aina. Kommunismia. En usko alkuunkaan noihin juttuihn. Serbia aloitti sitäpaitsi kauheat puhdistukset. Jos esim. Puola puhdisti ns. Käytävän saksalaisista, niin ei ihme, jos Hitler ajoi nämä rikolliset murhaajat ja tunkeutujat pois ja Posenista myös. Sama tuolla, jos Kraijnassa on jotain tapahtunut

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
  2. Habsburgit taitelivat satoja vuosia Osmanien valtakunnan kanssa. Kuitenkin usein muistellaan vain Wienin piiritsytä ja etenkin puolalaisten osuutta siinä. Miksi tässäkin halutaan mainostaa puolalaisia? Siksikö, että he olivat juutalaisten kanssa naimisissa satoja vuosia ja ovat olleet sata vuotta juutalaiseliitin nukkevaltio? Onko siis osaksi kyse viholliselle suosiollisesta teemasta ja ujutuksesta? Osmanien kanssa oli vähän väliä liitossa Ranska ja myös Kustaa II Adolf soti yhteistä vihollista vastaan

   Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat