Dokumentti: The Grounded

The Grounded on luontokuvaaja Steve Kroschelin dokumentti maan parantavasta voimasta. Kroschel oli kärsinyt kivuista, mutta suora yhteys maahan sai kivut kaikkoamaan.

Kroschel haastattelee lukuisia henkilöitä ja pyrkii selvittämään mikä aiheuttaa salaperäisen parantavan voiman. Hän kertoo myös muiden ihmisten kokemuksia menetelmästä.

Selitystä on haettu maan negatiivisesta varauksesta. Rakennukset, päällystetyt tiet ja jalkineet johtavat sähköä heikosti. Nykyihmiset kärsivät elektronivajeesta, ja maaperässä on runsaasti vapaita elektroneja. Dokumentissa käydään läpi tieteellistä näyttöä maadoituksen hyödyistä. Maadoituksella on havaittu positiivisia vaikutuksia terveydentilaan.

Lisää tietoa aiheesta voit lukea dokumentin verkkosivuilta.

7 kommenttia

 1. ”Nykyihmiset kärsivät elektronivajeesta”

  – Magneettimedia

  Auts.

  Plusääni(4)Miinusääni(13)
 2. Tuossa voi olla perää. Ihminen kehittyi olosuhteissa, jotka poikkesivat nykyisistä. Ei ollut kumisia kengänpohjia, ei staattista sähköä kerääviä vaatteita.

  Acc

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 3. Jos nyt aiheen oikein ymmärsin _ _ itse olen pyrkinyt joka ainoa kesä kävelemään koko kesän paljain jaloin _ _ jalkapohjan nahka paksuuntuu ajan myötä ja se sanoinkuvaamaton miellyttävyyden tunne , positiivinen energia , kun maaston rakenne kokoajan hieroo jalkapohjasi chakroja . Syksyn tullessa on ahdistavaa ruveta käyttämään jälleen kenkiä . Kävin satoja kertoja Venäjällä , kesällä huomauttelivat tullissa ”Miksi tulet heille paljain jaloin ?” . Olen kävellyt paljain jaloin jopa purettavan talon sisällä jonka huoneen lattia oli kauttaaltaan särjettyä ikkunalasia , ei tullut hikikään ! Minun ehdoton kokemukseni avojaloin jatkuvasta kävelystä luonnossa on ehdottoman POSITIIVINEN . S U O S I T T E L E N . Joulujuhlista jaloin … … … silloin käytin kenkiä … … …

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 4. Paljain jaloin käveleminen voi aiheuttaa haavoja, joista pääsee bakteereja kehoon.

  Acc

  Plusääni(1)Miinusääni(14)
 5. Todella mielenkiintonen pätkä! Pitää koittaa tuo kasvien juttu ja auttaako kuorsaukseen!! Olen juossut paljas jaloin, mutta sattui olemaan talvi että oisi tullut paleltumia! En allekirjota tätä, mutta koittamalla selviää!!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat