Ehdotus suvaitsevaisille feministeille molemminpuoleisen ymmärryksen lisäämiseksi ja ennakkoluulojen torjumiseksi

Massiivisen matujen harjoittaman ahdisteluiskusarjan jälkipyykki on kovaa vauhtia käynnissä. Suvaitsevaiset feministit ovat rientäneet kertomaan taas tuttuun tapaansa, että ”Kyllähän se suomalainenkin ahdistelee” ja ”Emme kaipaa natsien katupartioita turvaksemme”, sekä tietenkin sen klassisen ”Tämä ei liity mitenkään muslimeihin eikä islamiin”.

Koska suvaitsevaisten feministien näkemys asiasta on näin yksimielinen, ehdotan seuraavaa ratkaisua:

 1. Seuraava feministien järjestämä ”Lutkamarssi” pidetään jossain ison VOK:in lähellä tai Helsingin rautatieaseman vieressä. (Vaihtoehtoisesti voidaan toki pitää useita pienempiä marsseja useampien pienempien VOK lähellä.)
 2. Suomalaisia valkoihoisia heteromiehiä ei päästetä 500m säteelle tapahtumapaikasta, koska ne kuitenkin raiskaa ja ahdistelee, eikös vaan?
 3. Koska matuthan eivät feministien mukaan ole ongelma, eivätkä raiskaile (ainakaan missään nimessä enempää kuin suomalaiset), niin poliisia ei tarvita turvaamaan lutkamarssin rauhaa missään tapauksessa (koska ongelmatapaukset, eli valkoihoiset heteromiehethän on karkoitettu 500m päähän), eikös vaan?
 4. Poliisi ei myöskään suostu ottamaan vastaan yhtään ilmoitusta yhdestäkään seksuaalisesta ahdistelusta tai puuttumaan tapahtumien kulkuun, koska matuthan eivät raiskaa ja ongelmatapaukset (eli natsisiat ja muut valkoihoiset heteromiehet) ovat poissa, joten kaikki väitteet jostain kepposteluista ovat vain puhdasta rasistista/islamofoobista roskaa, eikä niihin tarvitse kiinnittää mitään huomiota, eikös vaan?

Miten on, arvoisat vasemmistolaiset / suvaitsevaisto / feministit, käykö tämmöinen hauska kulttuurinrikastutuskokemus päinsä? Ketkä kaikki (oletan, että kaikki) Suomen feministit ovat valmiita osallistumaan ja kerta kaikkiaan murskaamaan rasismin, islamofobian ja patriarkaatin tällä suurella, riemukkaalla rikastuttamisjuhlalla, joka tästä todennäköisesti seuraa?

Jotenkin veikkaan, että ei yksikään. Miksiköhän kummassa?

Minä uskon, että se olisi monen suomalaisen mielestä oikein hauskaa katsottavaa. Se väri ja värinä, ne jännittävät monikulttuuriset kohtaamiset, se kulttuurinrikastutuksen määrä, se integroitumisen hulmu ja vapaus valkoihoisesta rasistifasistimiehistä…aijaijai. Uskon, että siitä riittäisi katsottavaa pitkäksi aikaa, tapahtumia olisi oikein hauska seurata telkusta vaikka kaveriporukalla. Hidastettuna. Lähikuvana. FullHD:na. Hitto, ehkä 3D:näkin.

ahdistelumamu Cologne-2-640x480 Koln-Rapefugees-Not-Welcom rapistswelcome

Uskon, että siinä menisi muutama pussillinen popcornia ja jokunen tölkki olutta, kun sitä ihanaa rikkautta, naisten vapaata pukeutumista ja muslimimiesten naisiin kohdistamaa kunnioitusta katselisi telkkarista. Jotta kansan suuret rivit eivät jäisi missään nimessä paitsioon tästä hienosta spektaakkelista, ehdotan, että ko. tapahtuma näytettäisiin kaikilla TV-kanavilla suorana lähetyksenä, sekä sen jälkeen koosteena kuukauden jokaisena päivänä jokaisella kanavalla, jotta varmasti kaikki näkevät, mitä ihanuutta siitä seuraisi.

Olisi edelleenkin hauska kuulla, miksi tuommoinen ei näille suvaitsevaisille feministeille käy? Taitaa jäädä vastaus saamatta. Harmin paikka. Minusta tuollainen olisi hyvin opettavainen kokemus suvaitsevaistolle ja feministeille, sekä hyvin hupaisaa katsottavaa meille nuiville ”rasistifasistinatseille” ja ”islamofoobikoille”.

Enkä usko, että alueella majailevat muslimitkaan pistäisit mitenkään pahakseen, itse asiassa olen melko varma, että hekin nauttisivat suuresti tämmöisen tilaisuuden ”annista”. Kyseessä olisi siis kaikinpuolin win-win-win-tilanne kaikille. Miksi ihmeessä se ei siis käy näille suvaitsevaisille feministeille ja muille maailmanparantajille?

Voisiko se johtua tästä:

vasemmistojamamutusmokutus

 

Julkaistu 10.1. Markus Janssonin blogissa.

24 kommenttia

 1. Feministeille ym. kävisi kuten transuille Saksassa sanoo:

  Transvestiitit Saksassa pääsivät todistamaan kulttuurinrikastuttajien arvomaailmoja. Hyötyväthän tästäkin hommasta rahapiirit, joten kyllä tämä joitakin tahoja rikastuttaa. Mikäli Eurooppaan vyöryisi parhaassa iässä olevien nuorten naisten armeija, niin minulla on aavistus, ettei heille villasukkia kudottaisi ja feministit loistaisivat poissaolollaan.

  Transvestiitit Saksassa pääsivät todistamaan kulttuurinrikastuttajien arvomaailmoja.

  https://www.youtube.com/watch?v=Gb-Y7HyhIeE (Tekstitetty. Tekstit päälle asetuksista.)

  Plusääni(15)Miinusääni(4)
  1. Nämä feministien ja päättäjien paskapuheet monikulttuurisuuden ihanuudesta loppuisivat kuin seinään, jos tästä kaikesta aiheutuisi kustannuksia turvapaikkaliiketoiminnan pyörittäjille. Olisi kohtuullista, että esim. Luona Oy sekä muut turvapaikkaliiketoiminnan pyörittäjät velvoitettaisiin maksamaan tämä koko lysti esim. ”monikulttuurisuusverolla”. Heidän pitäisi olla myös juridisesti vastuussa tulijoiden aiheuttamista häiriöista ja rikoksista. He olisivat ikään kuin tämän porukan edunvalvojia/huoltajia. Mikäli Luona Oy:n toimitusjohtaja esim. tulijoiden tehdessä terrori-iskun todettaisiin myös (osa)syylliseksi iskuun, jos terrori-iskun tekijöiden joukossa tavattaisiin yksikin yrityksen tiloissa yöpynyt henkilö, tulijoiden henkilöpaperit tarkastettaisiin varmasti, eikä aivan jokaista itsensä lapseksi valehdellutta parikymppistä partalasta laskettaisi sisään.

   Sisäministeri Petteri Orpo on jokatapauksessa henkilökohtaisesti vastuussa, jos tänne tulleet syyllistyvät yhteenkään terrori-iskuun. EU on myös vastuussa ja mikäli vakavia terrori-iskuja alkaa tulokkaiden toimesta tapahtua siellä sun täällä, niin EU on terroristiorganisaatio. Se on ollut synnyttämässä tätä ongelmaa. Vielä jokin aika sitten kohistiin ”pelastuspaketeista”. Näissäkin EU toiminnallaan aiheutti ja syvensi Euroopan talousahdinkoa kiikuttamalla veronmaksajien rahaa talouskuplan aiheuttaneille pankeille. Oikeastaan kaikki se, mitä on tapahtunut, ”tukipaketeista” tähän päivään oikeuttaa minusta koko EU:n lopettamiseen. Jos EU komissaareineen rikkoo omia lakejaan, niin silloin siihen liittyvät sopimustekstitkään eivät ole sitovia.

   Paskapuheet loppuvat heti, kun Luona Oy ja kumppanit maksavat tulokkaista aiheutuvat kulut omasta pussistaan sekä yhtiöiden johto vastaa tarvittaessa suoraan tulijoiden tekemistä vakavista rikoksista/terrorista. Paineastian suunnittelijalla on ymmärtääkseni vieläkin erittäin ankara, elinikäinen oikeudellinen vastuu mahdollisesta suunnitteluvirheestä. Tätä voisi soveltaa Luona Oy:n kaltaisiin ym. monikulttuurisuudella nettoaviin tahoihin.

   ”MISSÄ VASTUU ALKAA, SIINÄ PASKAPUHE LOPPUU.”

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. Totesin loppukesästä, kuinka hukassa tämä tietty porukka on. Ensin osoitetaan mieltä häijyä leikkauspolitiikaa- ja TTIP-sopimusta vastaan, mikä on minunkin mielestäni järkevää. Sitä en kuitenkaan käsitä, että heti perään toivotaan lisää maahanmuuttajia seuraavassa mielenosoituksessa. Tässä viittaan siihen kuuluisaan: ”Meillä on unelma” -tempaukseen. Unelma todellakin toteutui vähän liiankin kanssa. Epäjohdonmukaista on kuitenkin ensin vastustaa leikkauksia ja samaan aikaan vaatia rajatonta maahanmuuttoa. Olennainen kysymyshän tässä kuuluu kuka lystin maksaa? No nyt maksajat ja hyötyjät ovat selvillä. Tässähän on toteutettu ovelaa taktiikkaa. Tämän ”suvaitsevaiston” energia menee (minun mielestäni) nyt täysin hukkaan. Tätä porukkaa ei esimerkiksi nähdä enää marssimassa vapaakauppasopimuksia vastaan, mitkä aivan oikeasti ovat hanurista varmaan monen muunkin mielestä. Sen sijaan huomio kohdistuu katupartioihin ja lakanamiehiin. Koko pakolaiskriisiä ei olisi olemassa, ellei sitä olisi järjestetty. Markku Juutisen viimeisin kirjoitus Magneettimediassa keskittyy olennaiseen.

   Hajoita ja hallitse -periaatetta taitavasti hyödyntäen EU-Suomessa on toteutettu median infosota-operaatiolla kahtiajako, jossa toisella puolella ovat itsenäisen kansallisvaltion puolustajat ja toisella puolella EU:n liittovaltio-ideologiaan sopiva monikulttuurisuusväki. Ironisinta on, että monikulttuurisuus sulauttaa kansoja harmaaksi massaksi, monokulttuuriksi. Vastakkain ovat järkeilijät ja tunteilijat. Uskonsotien aikaan olivat vastakkain Euroopassa katoliset ja protestantit. Lähi-idässä ovat vastakkain sunnit ja shiiat. Nyt meillä on tämä historiasta tuttu tilanne. Ensin koronkiskojapankkiirit pumppaavat velkakuplan päälle ja sitten romahduttavat kuplan aiheuttamalla laman. Väestöjen sekoittaminen on sekin vanha temppu aiheuttaa lisää sekasortoa. Se tehtiin mm. Napoleonin sotien jälkeisessä Euroopassa. Eli ”balkanisointi” ei ole mitään uutta, vaan kuuluu asiaan. Kun sekasorto syvenee tarpeeksi siitä saattaa seurata jotakin pahempaa kuten Ukrainan esimerkki osoitti. Siksi tässä olisi muistettava, että EU nimenomaan haluaa Euroopan ongelmien syvenevän, jotta pankkiirit pääsevät kuin koira veräjästä, ja liittovaltio saadaan aikaiseksi sekä kansallisomaisuus/kansalaisoikeudet ryövättyä.

   Flemming Rose sanoi Ylen sananvapaustilaisuudessa mm. sen, että keskusteluissa olisi opittava paksunahkaiseksi. Olemme erilaisia ja ymmärrämme asiat eri tavalla eri näkökulmista. Mikä toiselle on vihapuhetta, on toiselle runoutta, Flemming Rose totesi.

   http://www.youtube.com/watch?v=wbrSyta7KbI

   Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=wbrSyta7KbI
   Tallenna musiikki: http://www.listentoyoutube.com

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Sionisteilla (jotka ovat kaiken takana, kulttuurimarxistit ovat vain hyödyllisiä idiootteja) on tavoitteena lyhyellä välillä vihan luonti alkuperäisten eurooppalaisten ja esim. muslimien välille. Tämä on jo sinänsä mahtava voitto sionisteille, sillä näin valkoiset kansat ovat koko lähitulevaisuuden ns. sotatilassa.

    Toisaalta keskipitkän aikavälin tavoitteena on koko valkoisen kansan tuhoaminen, nimenomaan demografisesti. Eli kun lisäännymme heikommin kuin maahanmuuttajat tuhoudumme sekä rotuna että kansoina.

    Tähän eivät enää demokraattiset keinot auta.

    Uutta Hitleriä tarvitaan. Ei enempää eikä vähempää.

    Ollaan siinä pisteessä, että tämä on sanottava ääneen. Minkäänlaista pienintäkään toivoa ei ole ilman valkoisten kansojen etua ajavan diktaattorin voittoa. Demokratia on idioottimaista muka-muka-asioiden hoitoa ja on jo nähty että se ei johda yhtään mihinkään.

    On tultava kirjaimellisesti vallankaappaus, väkivaltainen sellainen. Se voi tulla yhtä hyvin Venäjällä, Puolassa, Unkarissa, tai, miksei, Saksassa. Se ei tule Suomessa, ei Skandinaviassa, mutta se voi myös tulla esim. USA:ssa.

    Sionistien valkoisen kansan kansanmurhaan ei voi vastata hellästi. He eivät tunne sääliä, sitä sanaa ei ole heidän kielessään.

    Vain aseellinen vastarinta auttaa enää. Jää nähtäväksi, mistä se alkaa.

    Vaihtoehtona toinen hyvä malli on Kolmas Maailmansota. Siinäkin valkoisten ihmisten tulevaisuus on varmempi kuin tässä kulttuurimarxistisessa helvetissä.

    Kulttuurimarxistit sitten: He ovat, tietenkin, aivan yhtä vaarallisia kuin sionistit ja monessa suhteessa vaarallisempia, sillä he piiloutuvat ”hyvän ihmisen” maskin taakse (kuten sionisti), mutta ovat tavallaan vaikeammin erotettavissa sionistista. Toisaalta asian voi helposti määrittää näin:

    Pahimpia kultturimarxisteja ovat median palveluksessa olevat.
    Sitten kulttuuriväki yleensä. Elokuvat, teatteri, kaikenlainen esiintyvä taide. Yleensä ns. ”taide”, joka on nykyään aina rumaa, dystooppista, surkeaa.
    Ns. suvakkieliitti eli se ryhmä, joka saa rahansa, virkansa ja valtansa siitä, että se johdonmukaisesti ajaa aina kantaväestön tuhoa ja puolustaa aina raiskaajia, terroristeja ja rikollisia yleensä.

    Jos näille ryhmille tehdään ”ceaucescut” niin heti alkaa aurinko paistamaan. 🙂

    Otan esimerkin nykyisestä dystooppisesta ”kulttuurista”.

    Ns. ”kriitikot” vertailevat ns. ”medioissaan” erilaisia Hollywoodin kammottavia tuotantoja ja yrittävät löytää niistä jotakin taiteellista. Ja tosiasia on, että ne ovat törkeitä, epäinhimillisiä väkivallan ja perversion ylistyksiä.

    Esim. Tarantinon uusin ”Hateful Eight” on kammottavin elokuvatekele vuosiin ja sitäkin ns. ”arvostellaan”. Jos kuka tahansa tekisi jotakin vastaavaa valkoisesta näkökulmasta, hänet ristiinnaulittaisiin.

    Nykymaailmamme on niin kieroutunut, että rumaa, pahaa, sairasta, perverssiä ylistetään. Raiskaajia, kammottavia ihmishirviöitä ymmäretään ja tavallisia perheenisiä ja -äitejä, jotka yrittävät puolustaa omia lapsiaan, pilkataan.

    Nämä kultturimarxistit ja sionistit ansaitsevat pikaoikeudenkäynnin aj sitten sienää vasten, caeucescut. Siinä kaikki.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Vittu noista lutkamarssin surkimuksista mihinkään ole. Finlandin Tompan ukot sinne VOKkiin pitää osoittaa. Nahkaa, vaseliinia, lihasta ja julkisesti muna pystyssä. Näin meillä partalapset.

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
 3. FT: EU aikoo siirtää vastuuta pakolaisten vastaanottamisesta pohjoisille maille
  http://mvlehti.net/2016/01/20/ft-eu-aikoo-siirtaa-vastuuta-pakolaisten-vastaanottamisesta-pohjoisille-maille/

  Muslimien määrä tulee kasvamaan melkoisesti esimerkiksi Suomessa.

  Muslimit käyttävät juutalaisten avaaman avoimien ovien maahanmuutto mahdollisuuden ja vihervasemmistolaisten myötätunnon kaikkialla länsimaissa ilman kritiikkiä heitä kohtaan. Heidän kätensä ovat kuitenkin nyrkissä ja nyrkit taskussa. Välittömästi kun he saavat enemmän vaikutusvaltaa, he tulevat `auttajiaan` näitä vastaan, koska nämä edustavat kaikkea sitä mitä muslimit vihaavat. Eivät he niin tyhmiä ole, että vastustaisivat esimerkiksi vihervasemmistolaisia vielä tässä vaiheessa, koska tämänkaltainen käytös kuuluu jo heidän oppiinsa.

  Olettekos panneet merkille, että muslimeissa on yllättävän vähän revisionisteja ja denialisteja ei juuri nimeksikään (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta). Myös ns. suvaitsevaistoa ja yleensä naishyysäreitä suvaitaan hiljaisesti, mutta hampaat kirskuen. Kaikessa hiljaisuudessa muslimit kasvattavat voimaansa länsimaissa, mutta sitten kun he saavat vaikutusvaltaa, niin suvaitsevaiston vainot alkavat ihan varmasti.

  He tulevat polkemaan naisten aseman länsimaista sitten ennen suffragettien aikaan. Miksi ihmeessä suvaitsevaiston naiset tekevät tämän itselleen ja kanssakyllikeilleen?

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
  1. ”Miksi ihmeessä suvaitsevaiston naiset tekevät tämän itselleen ja kanssakyllikeilleen?”

   Niin miksiköhän ? Keidenköhän keksintöä tämä yksisilmäinen suvaitsevaisuus ja feminismi ylipäätään ovat ?

   https://youtu.be/T4421MEyJQo

   Ja keidenköhän messiaanista agendaa esim. nämä feministit näin tällä asiallaan ( yhteiskuntien mädättäminen sisältäpäin) ovat jo kauan vieneet eteenpäin ?
   http://trutube.tv/video/15149/Why-Feminism-is-Genocide-Dr-William-Pierce

   http://takkirauta.blogspot.fi/2011/02/kuinka-kansakunta-tuhotaan.html

   Mitäpä muutakaan vihervasemmistolaisuus, poliittinen korrektius ja monikulttuurisuusideologia ovat kuin bolševismia frakki päällä?

   Plusääni(15)Miinusääni(2)
 4. Tämä ajatus on ihan aito tajunnanräjäyttäjä.

  Rivosti pukeutuneet lutkat ja turvapaikanhakijat. Se on diversiteettiä parhaimmillaan.

  Kannatan tällaista diversiteettiä lämpimästi. Ehdottomasti mukaan kaikki transut ja muutenkin sukupuolestaan epävarmat. Homot ja lesbot näkyvästi ja, miksei, persukset heti valmiiksi paljaina. Keikistellään ja keimaillaan.

  Ehdotan ajankohdaksi iltaa tai ainakin hämäränaikaa.

  Voin vakuuttaa, että en todellakaan halua olla ainakaan 50 kilometriä lähempänä tätä paikkaa ja mielestäni virkavallan pitäisi pysyä pois sieltä. Voi sitä rikastumisen määrää, kun vanhoillinen arabi kohtaa rivosti pukeutuneet, rivouksia latelevat, paljaspersuksiset transu/homo/lesbovisparit ja mitään virkavaltaa ei ole paikalla.

  Tämä on vuoden paras ehdotus.

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
 5. Hieman vakavammin ajateltuna tilanne on juuri nyt äärimmäisen mielenkiintoinen.

  Rohkenen olla sitä mieltä, että kulttuurimarxistit ovat nyt aidosti täysin umpikujassa. Heillä on nyt ensimmäisen kerran edessään seinä ja totaalinen tappio. He eivät selviä tästä suosta.

  Ensinnäkin, niin tai näin, tavallisen kantaväestön tavat ja tottumukset ovat jo muuttuneet ja ensi kesän jälkeen ne vasta muuttuvatkin. Lapsia ja nuoria tullaan valvomaan ja käskyttämään ihan toisella tavalla kuin ennen. Tämä tarkoittaa nimenomaan sitä, että palataan vanhoihin patriarkaattisiin arvoihin. Sitä ei niin sanota, mutta juuri niin tapahtuu. Eli kultturimarxisti menettää otteensa lapsista ja nuorista, ainakin tältä osin.

  Toiseksi, kantaväestö identifioituu nyt ensimmäisen kerran sotien jälkeen positiivisesti omaksi ryhmäkseen ja eräänlainen ”kotinationalismi” tulee arkeen. Vanhemmat huolehtivat siitä, kenen kanssa ja kuinka lapset ja nuoret ovat. Pidetään huolta heistä ja erityisesti pidetään huolta siitä, että he liikkuvat kaltaisensa seurassa. Kulttuurimarxisti ei tätä myönnä ja tulemme näkemään lukemattomia spektaakkeleja, joissa tämä kumotaan. Mutta se ei auta. Muutos on vääjäämätön.

  Kolmanneksi, todellakin, erilaiset hysteeriset, narsistiset, suorastaan psykopaattiset ryhmät ajautuvat vaarallisille, kuolemanvaarallisille vesille, joissa ei yhtäkkiä olekaan sympaattista sivustakatsojaa. Tämä lutkamarssitraditio on loistava esimerkki siitä.

  Homot, transut ja lesbot ym. joutuvat palaamaan pimeään alakulttuuriin ja ”in-your-face”-tyyli jää vääjäämättä pois. He tulevat pelkäämään. Henkensä edestä.

  Kun näihin metapoliittisiin muutoksiin lisätään taloudellisen tilanteen jatkuva heikkeneminen niin se Neljäs Valtakunta alkaa kuin alkaakin jo höristelemään korviaan ja kysymys on enää, mistä se alkaa. Idästä, vai keskeltä?

  Ensi kesänä veri ja kyyneleet virtaavat, mutta nyt ne virtaavat sittenkin kuin vuoristopuro, ja niistä kasvaa myöhemmin alavilla mailla hallan vaara.

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
   1. En luule. He ovat niitä, jotka viedään ensi tilassa saunan taakse. En odota itse heiltä sen enempää enkä vähempää.

    Heillä on nimellinen valta juuri nyt, mutta he elävät lainaksi. Heillä ei ole enää muuta rahaa kuin velkaraha, kansantalous on miinuksella ja heidän konsteillaan se ei ikinä sieltä nouse.

    He tietoisesti tuhoavat omaa kansaansa saadakseen välittömästi rahaa, virkoja, valtaa ja näkyvyyttä. He eivät koskaan tule tekemään päätöksiä, jotka auttavat omaa kansaamme. Heille oma kansa on kollateraalista vahinkoa ja mitä enemmän sen parempi.

    Suhtaudun heihin sen mukaisesti ja en tunne pienintäkään sääliä heitä kohtaan.

    He tuottavat toiminnallaan tuhat ja taas tuhat breivikiä. He itse luovat tilanteen, jossa ihmisille ei jää muuta tietä.

    He saavat sen, minkä he tilaavat.

    Plusääni(7)Miinusääni(1)
    1. Empä tiedä, uskotko tosiaan, että jokin Breivik oli ihan aito tapaus ?

     Breivik oli vain eliitin järjestämä teatteri / fantasia itsekontrollin menettäneestä toisinajattelijasta, joka on helppo napsia jo ihan laillisestikin pois pelistä, koska terrorisoi. Tuollaisiako haluat ?

     Fanaattinen, järjestäynyt (aluksi maan alla pysyttelevä) hyvin käyttäytyvä, fiksu ja rehti aito oppositioryhmä tuntuu olevan se jota nykyiset vallankäyttäjät kammoavat. Etenkin sellainen poppoo johon on vaikea soluttaa uusia anarkomarkoja ja kaukisia sisään.

     Ryhmän pitää olla epäileväinen uusia jäseniään kohtaan, solutuksen ja petoksen varalta. Siksi tälläisia ryhmiä ei nykyään enää sähköisten kanavien avustuksella perustella, eliitin käskyttämä tiedustelu on varmasti aina edellä, kuten SVL :n toimista viime syksynä huomattiin.

     Vai, miksi luulet, että tämäkin ao. laki tuli voimaan niin nopeasti ?

     Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta!

     ”…järjestäytyneellä rikollisryhmällä tarkoitetaan jatkossa vähintään kolmen henkilön muodostamaa tietyn ajan koossa pysyvää rakenteeltaan jäsentynyttä yhteenliittymää, joka toimii yhteistuumin tehdäkseen rikoksia. Näiksi rikoksiksi laissa mainitaan rikokset, joista on säädetty vähintään neljän vuoden vankeusrangaistus, sekä kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen. ”

     Näköjään tuo yo. uusi säädös koskee pelkästään kantiksia ja tällä halutaan estää aidon järjestäytyneen vastarinnan syntyminen. Valeryhmiä synnytetään varmasti kärpäspaperiksi kuin sieniä sateella.

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
     1. Yhdentekevää oliko breivik ”oikea” tai ”ostettu”.

      Jos ja kun toisinajattelu tehdään (tai on jo tehty) rikolliseksi niin muuta kuin (aseellinen) vastarinta ei jää jäljelle. Tämä sitten taas voi tulla julki monin eri tavoin.

      On yksinäisiä susia, jotka motivoivat itse itsensä ja toimivat täysin omilla ehdoillaan – ja täysin arvaamattomasti. Onnistuessaan nämä yksilöt tuottavat ”faneja”, jotka taas toimivat samalla tavalla. Melko lailla mahdotonta estää tällainen totaalisti. Toinen asia on, onko tällaisella mitään merkitystä. Mielestäni on, sillä se luo epävakautta ja tuo pelon eliitin keskuuteen.

      Sitten tulee olemaan samalla tavalla kaikista muista ihmisistä riippumattomia pienryhmiä, jotka yhtälailla elävät sen yhden kirkkaan liekin hetken, muta voivat toisaalta saada aikaan paljon enemmän.

      Lopuksi syntyy, tietenkin, klassisia organisoituja vastarintaryhmiä, jotka toimivat aidosti pitkäjänteisesti ja eivät aio jäädä kiinni/tuhoutua heti ensimmäisessä iskussa. Toisaalta juuri näitä vainotaan (voidaan vainota) ankarimmin ja kaikenlainen ”vihapuheen estäminen” kohdistuu tällaisiin ihmisiin.

      Mutta toisaalta aidot radikaaliryhmät eivät tietenkään kailota mielipiteitään/aikomuksiaan internetissä, vaan hiljaksiin rakentavat soluja ja organisaatiota ja esim. aseistautuvat parhaillaan tai kohtapuoliin.

      Samaan aikaan luonnollisesti kansainvälisen sionismin ja ostetun eliitin hirmuvalta vahvistuu ja en lainkaan epäile, etteikö olisi mahdollista, että jotkut ihmiset vain häviävät pelkän epäilyn perusteella.

      Silti, nykyisin ihmisen kontrolloiminen on äärimmäisen helppoa, mutta toisaalta edelleenkin lähes mahdotonta.

      Teitä ei ole sulutettu, ihmisiä ei ole (vielä) merkitty mikrosiruilla. Rajat ovat kuin ovatkin auki ja kuten näemme, kuka tahnsa voi marssia mistä tahansa mihin tahansa.

      Pitää vain ”unohtaa” puhelin, luottokortit, mikä tahansa asia, joka voi identifioida ihmisen ja liikkua siten, että mikään käytetty kulkuväline ei rekisteröidy lähellekään ko. yksilöä.

      Ja hey presto! Jihadisti on eliitin kyljessä, ns. iholla. Ja sitten big-bada-bum!

      Tästä voi hyvin näin kirjoittaa, koska näin suljen itseni ulos asiasta. Minä vain seuraan, mielenkiinnolla, odottaen, hyräillen.

      Plusääni(3)Miinusääni(1)
 6. kuinka moni nainen on valmis uhraamaan omat itsekkäät etunsa voidakseen tuntea syvää rakkautta? sanoo:

  Kyllä ovat säälittävän näköisiä naiset tuossa kuvassa. Näkyy että ovat aivan eksyneitä ja ikään kuin ihmettelevät että missä me oikein ollaan. Ei tainnut ollakaan oikein hyvä ajatus. Mutta yllyttäjä taitaa tuostakin kavereidensa häpäisystä päästä kuin koira veräjästä ilman mitään rangaistusta? Yllyttäjähän on yleensä se joka ei PYSTY tuntemaan häpeää ja on vain iloinen että sai häpäistä kaverinsa?
  Nykyajan naisten hirvittävä tragedia on, että juuri kukaan ei tiedä mitä rakkaus on ja jos ei ymmärrä rakkautta etsiä, voi olla että ei tule koko elämänsä aikana kokemaan todellista rakkautta. Televisiossa ja muissa valehtelumedioissa on vihaa, koska materiaali on vihaajien ja pettureiden tekemää. Oikeaa rakkautta ei opi niistä.
  Ja kuitenkin, kun unohdetaan kaikki se valehtelu, jolla kristinuskoa on pilkattu, niin kristinusko on nimenomaan aidon rakkauden löytämistä. Se on Evankeliumien sanoma, aidon Jumalan rakkauden löytäminen parannuksen avulla.
  Miksi useimmat naiset eivät tule koskaan kokemaan aitoa rakkautta? Koska he eivät voi luottaa mieheensä. Tämä siksi että luottaa voi vain täydellisesti hyvään ihmiseen. Siksi parannus on niin tärkeä asia. Avioliitossa voi luottaa vain sellaiseen, joka on Herran avulla aidosti hyvä, koska on tehnyt parannuksen. Vain Herra voi suojella avioliittoa kaikelta pahalta. Juuri siksi nykyaikana on niin vähän onnellisia avioliittoja, koska aviopareilla ei ole Jeesuksen suojelua kaikkea avioliittoa uhkaavaa vastaan.
  Kristinuskoa voi noudattaa myös salaisesti omassa sisimmässään. Ja kristinuskoa voikin kuvata sisäiseksi suhteeksi Jeesukseen. Ihmisten ei tarvitse siitä mitään tietää. Jeesus on se joka päästää ihmisen taivaaseen.

  Plusääni(3)Miinusääni(5)
 7. EU JA PANKIT

  Matuista keskusteltaessa on syytä pitää mielessä isompi kuvio. Mikäkö? Se, mistä esimerkiksi Magneettimedia kirjoittaa mainitessaan pankit ja sionistit. Kuten Magneettimediaa lukevat tietävät on miljardööri George Soros eräs pääarkkitehtejä tämän ”pakolaiskriisin” taustalla. Peter Sutherland on myös eräs tärkeä nimi, kun mietitään tämän ”kriisin”, taustavaikuttajia. Maailman talousfoorumissa (World Economic Forum) Davosissa ongelmien aiheuttajat esittävät ratkaisuja ongelmiin. Pitkin vuotta on Davosin lisäksi tietenkin näitä muitakin (Bilderberg, CFR, TC), joiden osaanottajia yhdistää konsensus ”globaalista maailmankylästä”. Agendalle on erilaisia nimiä mm. Uusi maailmanjärjestys. Oikeastaan kyseessä on vain perinteisten kansallisvaltioiden purkamisesta. Mikä tarkoittaa käytännössä paluuta feodaaliaikaan tai maaorjuuteen. Talousprofessori Michael Hudson on mm. puhunut tästä. Professori Carrol Quickley puhuu tästä massiivisessa teoksessaan Tragedy & Hope. Dostojevski mainitsee sivumennen tavoitteen maaorjuuteen romaanissaan Karamazovin veljeksissä. Emeritusprofessori Michel Chossudovskyn kirja Köyhyyden globalisointi kertonee jo otsikkonsa puolesta jotain.

  Tämä ”pakolaikriisi” on paremminkin sotilasoperaatio, vaikka sille on annettu humaani nimi. Onhan meillä muka humaaneja sotiakin, vaikka oikeastaan on vain sotia.

  Olipa tämän ongelman taustoista, syistä tai agendoista mitä mieltä tahansa olisi ymmärrettävä ainakin se, että Euroopan unioni vaarantaa suomalaisten ja muiden eurooppalaisten hyvinvoinnin. On pidettävä kiinni kansallisvaltioista, niiden kulttuureista, koska se on sitä oikeaa monimuotoisuutta. Mikäli kansallisvaltiot onnistutaan nujertamaan, niin se tarkoittaa myös näiden alueiden hyvinvoinnin romahtamista. Kolmikymmenvuotisen sodan tyyppinen asetelma on jo Euroopassa.

  Näin ei tarvitse olla. Voimme sanoutua irti Euroopan unionista. Eurostoliitto vie lahjottuine komissaareineen Euroopan täydelliseen kaaokseen. Vastaus on siis suomalaisten ja eurooppalaisten uusi itsenäistyminen. Teemme Islannit emmekä suostu sionistipankkiirien koronkiskonnan ja kiristyksen uhreiksi. Poliitikkojammehan todennäköisesti joko lahjotaan tai kiristetään. Todennäköisesti molempia tapahtuu. Mikään muu ei selitä sitä miksi harjoitetaan näin järjenvastaista politiikkaa.

  Suomen lakien mukaan päättäjä ei voi toimia virassaan, jos on syytä epäillä hänen tekevän päätöksiään kiristyksen alaisena. Jukka Davidsson on hiljattain kirjoittanut tästä aiheesta http://jukkadavidsson.fi/2016/01/vaadin-tutkintaa-lahjonnasta/

  Olennaisinta tässä kuitenkin on EU:n hajoaminen uusi itsenäistyminen. Mitä tulee aitoihin pakolaisongelmiin syyttävä sormi pitäisi osoittaa kohti Euroopan unionia, IMF:ää/Maailmanpankkia, Natoa, Israelia ja Saudi-Arabiaa, joiden toiminta aiheuttaa pakolaisvirtoja Lähi-Idässä. Saudi-Arabia saa polkea naisten oikeuksia miten hyvänsä ilman pelkoa feministien yleiseurooppalaisesta mielenosoituksesta naisten oikeuksien puolesta, jossa vihaiset feministit haukkuisivat saudijohdon naisiaan alistaviksi wahabbistisioiksi. Samaa voi sanoa ”maailmanparantajien” poissaolosta mitä tulee sionistihallinnon terrorismiin palestiinalaisia vastaan. Rohkeita ihmisoikeustaitelijoita ei näy heiluttelemassa banderollejaan Israelin suurlähetystön edustalla.

  SPR, Greenpeace ja YK eivät paranna maailmaa millään tavalla. Parhaiten voimme parantaa maailmaa huolehtimalla itsestämme ja perheestämme. Eheät perheet ja terveet arvot ovat hyvinvoinnin perusta. Pieni maaamme voi pitää huolen omistaan, mutta jos Ruotsin tavoin yritämme olla humanistinen suurvalta niin meille käy kuten Ruotsille tulee käymään, ellei sen maahanmuuttopolitiikka muutu. Maailma ei parane, mutta Ruotsi ja ruotsalaiset tuhoutuvat.

  Vain itsenäiset ja vauraat Euroopan kansallisvaltiot voivat auttaa ihmiskuntaa. Resurssit pitäisi suunnata Naton ja IMF:n kaltaisiin organisaatioihin sekä esimerkiksi Israelin toimintaan Lähi-Idässä sen sijaan, että lahjoitustuotot päätyvät terroristeille ja sama terrorismi tuhoaa lopulta meidät. Euroopan kansojen kohtalosta riippuu käytännössä myös muiden kansojen kohtalo. Siksi velvollisuutemme on (myös muita kansoja kohtaan) EU:n hajottaminen sekä kansallisvaltioidemme rakenteiden elyttäminen ja uudistaminen. Rikollinen pankkiirimafia on asetettava vastuuseen rikoksistaan ihmiskuntaa kohtaan. Vielä ei ole tämän aika. Ensin lopetamme EU-hulluuden irtautumalla siitä. Pääasia on, että joku maa lähtee käynnistäen ketjureaktion EU:n hajoamiselle. Kansojen itsenäistyessä ne voivat palata omaan valuuttaansa ja katkaista sidoksen rikolliseen pankkimafiaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
  1. ”Vain itsenäiset ja vauraat Euroopan kansallisvaltiot voivat auttaa ihmiskuntaa. Resurssit pitäisi suunnata Naton ja IMF:n kaltaisiin organisaatioihin sekä esimerkiksi Israelin toimintaan Lähi-Idässä sen sijaan, että lahjoitustuotot päätyvät terroristeille ja sama terrorismi tuhoaa lopulta meidät. ”

   Oho, vai resurssit pitäisi suunnata Natoon, Israeliin ja IMF:iin. En kyllä lähtisi tukemaan juutalaisia tai juutalaisjohtoisia terroristiorganisaatioita tai- valtiota.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Aikaisempaan tekstiini voisi vielä lisätä.

  Eliitti todellakin kirjaimellisesti itse tilaa tämän vihan.

  Eliitti ei ymmärrä, että ns. ”vihapuhe” on itse asiassa aivan muuta. Se on ns. hiljaisen kansan hätähuuto. Ihmiset eivät ymmärrä tätä. Tiettyjä ihmisryhmiä hyysätään hysteerisesti, mikään empatia ei riitä heille, mikään heidän tekemänsä rikos ei ole oikeastaan rikos. Mikään heidän tekemänsä ei ole niin pahaa etteikö sitä voisi ymmärtää.

  Annetaan ymmärtää, että kymmenettuhannet ihmiset ahertavat lepäämättä, jotta näillä hotelleissa asuvilla nuorilla miehillä olisi varmasti hyvä olla. Heille järjestetään virikkeitä, heitä koulutetaan, heille etsitään työtä, he saavat asunnot ensi tilassa, he eivät maksa mistään mitään, heitä kuljetetaan takseilla ostoksille, rentoutumaan. Yksinkertaisesti, heitä palvotaan.

  Entä oman kansan hätää kärsivät?

  Heille ei ole muuta kuin virallinen koneisto ja loputtomat leikkaukset. Ei sympatiaa, ei virikkeitä, ei asunnottomille hotelleja palveluineen. Ei positiivista huomiota. Ei nuoria tyttöjä palvomassa, palvelemassa, ei toimittajia organisoimassa ”asunnottomien iltaa” jne. Vanhukset on kirjaimellisesti täysin hylätty, heitä enemmänkin pilkataan.

  Ja tämän surkean farssin yläpuolella patsastelevat suvakkieliitin näkyvimmät ihmiset jättipalkkoineen, jättietuineen, loputtomine virkoineen.

  Minä kysyn nyt, onko yllätys, että kansan joukossa on syvää vihaa? Onko ihmeellistä, että kaikki eivät ole samaa mieltä? Onko mahdotonta kuvitella, että joukossa on ihmisiä, jotka saavat tarpeekseen?

  Eliitin johto tietää hyvin tämän, mutta tietoisesti suorastaan provosoi kansaa. Se kokeilee nimenomaan, kuinka paljon kansaa voi nöyryyttää, mitä kaikkea se sietää. Jos tuon siedät niin siedät tuonkin. Jos siedät seksuaalisen häirinnän pimeässä niin siedät sen päivänvalossa. Jos maksat tuonkin ylellisyyden ”pakolaisille”, voimme varmasti ottaa tuonkin rahoistasi.

  Kertakaikkiaan, viha ei puhkea tyhjästä, se vaatii kasvualustan ja sitä kasvualustaa hoidetaan nyt suurella hellyydellä, sitä ihaillaan, sitä ruokitaan, sitä suorastaan vaaditaan puhkeamaan kukkaan.

  Ja se onkin jo kukassa ja ensi kesänä se puhkeaa kukoistukseen. Siitä kasvaa kaunis kukka. Oikein tuuhea puu lopuksi. Sen tuuhean puun suojista syntyy vastarinta, armoton, säälimätön vastarinta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. PeLeX:
   ”Silti, nykyisin ihmisen kontrolloiminen on äärimmäisen helppoa, mutta toisaalta edelleenkin lähes mahdotonta”

   Niin ja toisaalta, väittäisin että itseasissa tuolla ja täällä on nyt valtava määrä ihmisiä ( jos edes ovat enää ihmisiä ) jotka ovat jonkin vahvan kontrollin tai voiman alaisia, parhain esimerkki lienee Merkel, hänestä näkee minusta että hän on joko demonisten voimien hallussa oleva, tai sitten jonkin mk-ultra tms tekniikan avulla kontrolloitu, huom en usko että hän on oma itsensä vaan aikalailla täysin kotrolloitu freak. Sama tietenkin pätee myös Suomen SSS ja muihin jotka tekevät silminnähden aivan järjettömiä päätöksiä/ratkaisuja, ovatko hekin ulkoapäin kontrolloituja ? väitän että ovat, ja se tekeekin tästä kaikesta vielä pelottavampaa mielestäni.

   Ja juuri tämän seikan vuoksi , sanoisin että koko Mailman turvallisuuden sekä kansallisen turvallisuuden vuoksi olisi purettava/lopetettava koko nykyinen malli jossa yksilöillä on liikaa valtaa. Tarvimme jonkinlaisen uuden systeemin jota on vaikeampi sabotoida, mallin jossa olisi koko aika kansalla 24/7/365 rinnakkainen veto oikeus, tai oikeus erottaa yksilö tai ryhmä helposti,ilman vaaleja jos, näyttäisi siltä että johto ei menettele hyvin tai niidne toiminta vahingoittaa kansakuntaa tai yksilöitä epäoikeudenmuksesti. Demokratia tai miksei myös mikä muu tahansa hallinto malli jossa yhdellä tai jollakin ryhmällä on paljon valtaa on hyvin haavoittuvainen järjestelmä, jos eliitillä on keino ottaa yksilöitä omaan kontrolliinsa.

   Tuskin kukaan epäilee ettei olisi jo valmiiksi kehitetty menetelmiä saada ihminen tekemään asioita joita hän ei normaalisti missään nimessä tekisi ?

   Elämme koko aikaisessa sabotaasissa 24/7 , järjestelmää ronkitaan heikkojen lenkkien, ihmisten kautta. Se joka pystyy kontrolloimaan yksilöitä pystyy teoriassa kaappaamaan vallan jos onnistuu saamaan nämä yksilöt päättäviin asemiin valtiossa tai muussa esim puolueissa tai ay liikkeissä jne.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Systeemien muuttelu ei paljoa auta, jos kansa itse ei muutu. Sillä demokratiassa esivalta on sitä mitä kansakin on.

    Tarkoitan sitä että, SUOMEN KANSA ON ITSE VALINNUT ITSELLEEN KALTAISENSA JOHTAJAT. Joko passiivisesti sallimalla kaiken nilkkimäisyyden tai aktiivisesti äänestämällä. Mm. uskomalla naivisti kaiken maailman mielistelijöiden puheet, sillä ainahan poliitikko haluaa miellyttää ja tehdä kompromisseja, saadakseen äänet.

    Eli, Ei Suomen kansa ole rikosten uhri. Esimerkiksi Koiviston ja Sorsan joukotkin ovat ydinsuomalaisia (suomalaisuuden perikuvia), joiden teot kansa mm. lainaraha huumassaan 80-luvulla salli.

    Suomen kansa hoiteli jo silloin asioitaan niinkin ryhdikkäästi kuin katselemalla televisiosta soitinmenoja, turhapuroja ja juomalla viinaa ja keskittymällä mm. lottoarvontaan, formuloihin tai lätkätuloksiin ! Samaan aikaan valtiorikolliset saivat ihan rauhassa lakkauttaa mm. valtion rahanluontioikeuden, kenenkään estelemättä.

    Kansa on siis demokratiallaan tuhonnut lujan esivallan, joka rankaisee pahantekijöitä (vihollisia, rikollisia, moraalin turmelijoita jne.). Tilalle kansa on virallisesti, äänestämällä, asettanut esivallan, joka toteuttaa kansan tahtoa: (nilkkimäisyyttä, vihollisille antautumista, vihollisten ylistämistä, rikollisuutta, homoseksuaalisuutta, lastenmurhia, viinansaantia ja kaiken totuuden julkituonnin kieltämistä). Kun kansa tällä tavalla tekee maasta vihollisten ja rikollisuuden pesän, moraalittoman porttolan ja alkoholisammion, se tekee rikoksen.

    Jumalan järjestyksen mukaan esivallan tulee rangaista pahantekijöitä ja kiittää hyväntekijöitä (Room. 13:3-4). Tämä jumalaton Suomen kansa on läpeensä paha kaikessa elämässään (esim. lastenmurhat aborteissa, homous, jumalanpilkka, huoraaminen, viinanvetäminen, kirkon tuhoaminen), ja kansako rankaisisi itseään?

    Koska kansa itse ohjaa itseään [perustuslaki (2§)], se ei koskaan ryhdy rankaisemaan itseään. Suomessa siis esivalta kiittää pahoja ja rankaisee hyviä (koska nämä ovat kansan pahuutta vastaan). Koska kansasta suuri osa on nilkkejä, myös esivallassa on paljon nilkkejä ja teeskentelijöitä.

    Tämä nilkkimäinen kansa on siis täysin ansainnut tämän itsensä kaltaisen esivallan, kun taas Jumalan Sanan sydämeensä ottaneen kansan joukosta nousevat myös Jumalan sanaa kunnioittavat johtajat ja esivalta.

    Hyvä ja viholliset tuhoava esivalta saadaan, kun kansa on palannut parannuksessa (= katumus + usko Kristuksen hankkimaan syntien anteeksiantamukseen) Jumalan yhteyteen. Kaikki esivalta on kuitenkin Jumalalta, oli se millainen hyvänsä. Nykyinen petollinen esivalta on Jumalan kosto suomen kansalle.

    Jos Suomen kansa ei pian tule katumukseen, Jumala tuhoaa tämän röyhkeän ja julkisyntisen kansan lopullisesti, ja syystä.

    “Ja sinä pelastat nöyrän kansan, mutta sinun silmäsi ovat ylpeitä vastaan, sinä alennat heidät” (2. Sam. 22:28).

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Mielestäni UT osoittaa, että kansanvalta tai ihmisen valta yleensä on kelvoton yhteiskuntajärjestys. Kristus oli syytön Rooman perustuslain mukaan, mutta rahoitussektoria edustava juutalaislobby painosti Rooman valtaa edustavan Pilatuksen tuomitsemaan syytön kuolemaan. Pitää myös huomioida, että Kristuksen suosio tavallisen kansan keskuudessa oli mittava, mutta ainoastaan kyseenalaisen meriitin Maria Magdalena uskalsi protestoida.

     Ihmisen valta on pelon valtaa. Demla on pyyhkinyt persettään joka ainoalla Perustuslain momentilla, paitsi sillä, että valta kuuluu kansalle eli demokraattisesti valitulle, tätä nykyä ison rahan oikeistodemlalle. Petteri Orpo suunnittelee Perustuslain kiertämistä kokoontumisvapauden rajoittamiseksi katupartioporukoilta.

     Kansallissosialistinen Saksa oli Perustuslaillinen valtio. Hitler piti huolen siitä, että Perustuslakia kunnioitetaan valtakunnan sisällä ja rajoilla rahan ja tavaran virroissa. Ihmetyttää, kun monet kansallissosialistit nappaavat jutkujen täkyyn eugeniikasta ja NL:n 5-vuotissuunnitelmista. Israelin meininkiä tuo mielestäni.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Samaa mieltä siinä, että kansalla pitäisi olla veto-oikeus 24/7 tai paremminkin mielestäni tässä maanpetosten jälkiaallokossa perinteiset puolueet ja nykypoliitikot on poistettava kartalta täysin, on perustettava suora kansanvalta. Edustuksellinen laitos on niin mätä, ettei sana ”mätä” riitä kuvaamaan sen vahingollisuutta ihmisille.

    Ja ennenkaikkea, juutalaiset ja taustaltaan juutalaiset olisi poistettava Euroopasta ja Usasta, aivan totaalisesti. Juutalaiset ovat olleet valkoisten kansojen kyseenalaisen muutoksen takana, mahdollistamassa matutsunameja ja hallitsematonta maahanmuuttoa kaikkine sivuvaikutuksineen. Juutalaisilla on tietoinen agenda valkoisten tuhoamiseksi. Juutalaiset käyvät piilosotaa valkoisia vastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Juutalaiset on eliminoitava Euroopasta. Juutalaiset alunperinkin ovat kutsumattomia vieraita ja nyt terrorisoivat kaikessa missä voivat.

    Muutama esimerkki juutalaisten immigranttien touhuista Englannissa.
    http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-Britain.php

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Israel on The Jewish State for The Jews, näin sanoo Israel itse. Eli juutalaisvaltiota kutsutaan ”Juutalaisvaltioksi, joka on juutalaisia varten”.

  Ei tuota voi enää sen selvemmin sanoa.

  Nyt on aika lopettaa polvillaanolo ja kutsua kaikkia Valkoisten kansojen maita ”Valkoisten kansojen maaaksi, joka on valkoisia varten”.

  Sitten eletään näin seuraavat 50 vuotta. Juutalaiset asuvat Israelissa, afrikkalaiset Afrikassa, aasialaiset omissa maissaan ja arabit omissa. Juutalaiset pääsevät maihimme viisumeilla, nätisti, jos se katsotaan sopivaksi. Jos joku helluntailainen haluaa käydä ihan omin silmin katsomassa kouluihin ammuttavia Hellfire-ohjuksia niin hän voi mennä Israeliin katsomaan, kuinka lapsia tapetaan moderneimmilla aseilla ja joukoittain.

  Sitten nähdään 50 vuoden päästä, kuinka ”Black Lives Matter” Afrikassa. Ai niin, ja kaikki maailman valkoiset ihmiset ovat tervetulleita koska tahansa Valkoiseen maahan. Aivan kuten juutalaiset ovat tervetulleita omiin maihinsa. Ja jos jossakin sorretaan valkoisia niin ydinaseiden kärjet käännetään sinne ja puhutaan vähän karkeammalla kielellä, että muistuu mieleen ne ihmisoikeudet.

  Ja katsotaan, kuinka juutalaiskansa derivoi oman kansansa kanssa itsensä rikkaaksi. Ja voi tuottaa Haifassa sontaelokuvia siitä, kuinka musta aivokirurgi pelastaa koko Afrikan mantereen. Ihan rauhassa saa juutalainen rakentaa sionistista maailmaansa, mutta ei Valkoisten kansojen maissa. Mutta muuten: Be my guest! Levitä monikulttuurisuutta Afrikkaan, Aasiaan ja vaikka Marsiin. Omalla juutalaisten rahalla, Israelin valtion budjetista. Apua ei tipu Valkoisten maasta, ei yhdestäkään, Valkoisissa maissa sen sijaan lasketaan niitä korvauksia, jotka ovat vielä shlomoilta maksamatta. Ja se summa on suuri, siinä saa vielä derivoida yhden jos toisenkin kerran, ennen kuin tilit ovat selvät. Swidu.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat