Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta!

Onnea Perskeko-Suomi ja erityisesti perussuomalainen oikeusministeri Jari Lindström! Sen lisäksi, että olette ennätysvauhdilla tehneet Suomesta todellisen monikulttuurisen valtion, uskallatte puuttua tarpeeksi järein ottein sananvapauttaan väärin käyttäviin kansalaisiin!

Suomeen tulvii afrikkalaisia parhaimmillaan tuhannen pakolaisen päivävauhtia. Samalla kun maahantunkeutujille pystytetään verovaroin asuntoja ja ilmaisia palveluita, silpoo leikkuri tavallisten suomalaisten lapsiperheiden hyvinvointia. Suomi on raivoissaan – eikä syyttä.

Harva ymmärtää, miten Suomella on varaa järjestää palveluita rajattomalle määrälle afrikkalaisia, vaikka politiikassa ainut kestopuheenaihe on nykyään valtion velkakriisi. Hallituksen kaksinaamaisuus johti siihen, että viime viikonloppuna useissa Suomen kaupungeissa järjestettiinkin mielenosoituksia Suomen väestönvaihtoa vastaan.

Sipilän suojelema "sotalapsi" Fahad Firas oikealla.

Pohjoismainen valtamedia on reagoinut rajusti maahanmuuttovastaisiin protesteihin. Sekä Suomessa että Ruotsissa on julkaistu läjä pääkirjoituksia, joissa mielenosoittajat on kirottu alimpaan helvettiin. Kuten aina, afrikkalaista kansainvaellusta verrataan Suomen talvisotaan ja omiin sotalapsiimme. Helsingin Sanomat leimasi protestoijat ”äärioikeistolaisiksi”, vaikka valokuvat kertovat muuta.

Kun syysillat pimenevät ja naapurusto täyttyy tummista tulokkaista, voi viha hallitusta vastaan olla kuitenkin niin suuri, että pelko valtamedian antamasta uusnatsileimasta unohtuu. Eliitti tarvitsee uusia kontrollin keinoja.

Koska media ei ole onnistunut tukahduttamaan maahanmuuttopoliittista kansalaiskeskustelua feikkiuutisillaan, on tartuttu järeämpiin aseisiin. Journalistiliitto julkaisi hiljattain artikkelin, jossa toimittajia yllytettiin vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia. Lukuisat suuret viestimet MTV3:sta ja Helsingin Sanomista lähtien puolestaan sulkivat uutisten kommenttipalstat – jos ei muista uutisista, niin ainakin maahanmuuttoa käsittelevistä.

Eikä siinä vielä kaikki. Myös virkavalta on liittynyt sensuuritalkoisiin ja uhkailee suomalaisia nykyään jo rutiininomaisesti, kun poliittinen keskustelu alkaa kuumentua. Tämä synnyttää koomisiakin tilanteita. Kun Suomen Vastarintaliike varoitti elokuussa helsinkiläisiä vastaanottokeskuksista, kirjasi poliisi oma-aloitteisesti rikosilmoituksen.

Vain hieman myöhemmin alkoi tulvia uutisia kantasuomalaisia tyttöjä ahdistelevista pakolaisista, minkä vuoksi poliisi itse joutui antamaan täysin samanlaisen varoituksen kuin Vastarintaliike!

hki268156

 

Huumekauppaa, suojelurahoja… ja sananvapautta

Nähtäväksi jää, tuleeko poliisi jatkamaan rikostutkintaansa Vastarintaliikkeen varoitusjulisteista. Tämän viikon kuuma uutinen on se, että tuomioistuin saa käyttöönsä uuden aseen poliittisia väärinajattelijoita vastaan: tulevaisuudessa myös ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan” voi olla järjestäytynyttä rikollisuutta! Oikeusministeriö kertoi eilisessä tiedotteessaan:

Järjestäytyneitä rikollisryhmiä koskeva rikoslain sääntely selkeytyy lokakuun alusta, kun tähän asti lain järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumista koskevassa rangaistussäännöksessä oleva järjestäytyneen rikollisryhmän määritelmä siirtyy rangaistuksen koventamisperusteita koskevaan säännökseen. […]

Muutoksen seurauksena järjestäytyneellä rikollisryhmällä tarkoitetaan jatkossa vähintään kolmen henkilön muodostamaa tietyn ajan koossa pysyvää rakenteeltaan jäsentynyttä yhteenliittymää, joka toimii yhteistuumin tehdäkseen rikoksia. Näiksi rikoksiksi laissa mainitaan rikokset, joista on säädetty vähintään neljän vuoden vankeusrangaistus, sekä kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen. […]

Lisätietoja: lainsäädäntöneuvos Jussi Matikkala, puh. 02951 50486, sähköposti: [email protected]

Onko tässä jotain outoa? Järjestäytynyt rikollisuus on tähän asti merkinnyt niin arkikielenkäytössä kuin tuomioistuimessa esimerkiksi velanperintää, suojelurahoja sekä huume- ja ihmiskauppaa. Yllättäen ja sen kummemmin perustelematta oikeusministeriö kuitenkin ilmoittaa, että nyt rikoslistaan kuuluu myös kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Kusipäät.

Oikeusministeriössä varmasti tiedettiin, että rikoslain uudistus olisi kiinnostanut kansaa erityisen paljon syksyn maahanmuuttokeskustelun vuoksi. Laitos päätti kuitenkin noudattaa niin sanottua Matti Vanhasen periaatetta: Etukäteen ei uusista laeista voi tiedottaa ja jälkikäteen niistä on turha keskustella. Asia päätettiin suljettujen ovien takana. Sillä siisti.

Törkeintä kuitenkin on, että petturipuolue perussuomalaisilla on oma mies ministeriön johdossa. Puolue huijasi itselleen maahanmuuttokriittiset äänet eduskuntavaaleissa, mutta oikeusministeri Jari Lindströmillä ei ole ollut selkärankaa kommentoida uutta lakia suuntaan tai toiseen!

Perussuomalainen oikeusministeri Lindström on antanut tukensa Sipilän pakolaispolitiikalle sekä entistä tiukemmalle sananvapauslainsäädännölle.
Perussuomalainen oikeusministeri Lindström on antanut tukensa Sipilän pakolaispolitiikalle sekä entistä tiukemmalle sananvapauslainsäädännölle.

 

Jussi Matikkala – mies varjoissa

Perussuomalaiset ja oikeusministeri Jari Lindström ovat lopulta vastuussa lakiuudistuksesta. Hankkeen todellinen puuhamies vaikuttaa olevan kuitenkin julkisuutta kaihtava lainsäädäntöneuvos Jussi Matikkala.

Matikkala on erityisen aktiivinen mediaseksikkäissä ilmaisunvapauteen ja terrorismiin liittyvissä lakihankkeissa, mutta siitä huolimatta (tai juuri siksi) hän ei ole uskaltanut näyttää naamaansa kansalaisille. Hänestä ei löydä ensimmäistäkään valokuvaa. Matikkalan tausta on juuri niin stereotyyppinen kuin odottaa sopii. Hän on julkaissut lukuisia tekstejä kommunistisen ja kulttuurimarxilaisen Demla-yhdistyksen Oikeus-lehdessä (1, 2).

2012 Matikkala julkaisi muun muassa Turun kunniajuutalaisperheeseen syntyneen valtionsyyttäjä Isidor Illmanin kanssa Oikeusministeriön mietinnön ja lausunnon ”sananvapausrikoksista” (1, 2). Matikkala johti myös työryhmää, joka täydensi ”terrorismirikoksiin” liittyvää lainsäädäntöä.

Miten Matikkalan työ terrorismilakien kanssa liittyy sananvapauslakeihin? Ne ovat osa samaa kokonaisuutta. Sekä ”vihapuhe-” että ”terrorismilakeja” on kiristetty kuluneina vuosina kaikkialla länsimaissa. Usein lainsäätäjät ilmoittavat suoraan, että ääri-islamistien lisäksi tarkoituksena on iskeä ”äärioikeistoa” vastaan. Kuten viikonlopun mielenosoitusuutisointi osoitti, kulttuurimarxistien mielestä kaikki tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa kannattavat ovat ”äärioikeistolaisia”.

Ranskassa uusia ”terrorismilakeja” sovellettiin alkuvuonna esimerkiksi stand up –koomikko Dieudonnéa vastaan. Israel-vastaisista mielipiteistään tunnettu hauskuuttaja sai talvella terrorismituomion heitettyään huulta kosher-ruokakaupassa ammutusta juutalaisesta! ”Terrorismi” voi tarkoittaa nyky-Euroopassa siis poliittisesti epäkorrekteja vitsejä!

Vallanpitäjät määrittelevät mitä terrorismi on. Esimerkiksi valkoisia murhaava eteläafrikkalainen kommunistijärjestö ANC ei ole virallisesti ”terroristijärjestö”, mutta Libanonia sionistiselta miehittäjältä suojeleva Hizbollah on. On täysin laillista, että Suomesta lähetetään rahaa ja lapsisotilaita Israeliin, vaikka valtio terrorisoi, murhaa ja alistaa naapurikansojaan. On sen sijaan ”terrorismirikos” lähettää materiaalista tukea arabijärjestöille, jotka suojelevat siviileitä Israelin sotakoneiston hirmuvallalta.

Kun Euroopassa vaaditaan ”terrorismilakien” täydentämistä, ensisijaisia kohteita ovat aina sionismin viholliset sekä kansallismieliset valkoiset. Sisäministeriön ”väkivaltaista ekstremismiä” käsittelevässä tilannekatsauksessa 1/2015 esimerkiksi todettiin, että holokaustin todenperäisyyden epäily on ”väkivaltaista ääriajattelua”. Perskeko-Suomessa terrorismia on siis kaikki ajattelu, joka uhmaa eliitin perusarvoja.

Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015.
Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015.

 

Mitä on ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”?

”Kiihottaminen kansanryhmää vastaan” on tyypillistä kulttuurimarxistista uuskieltä. Se ei tarkoita vain tilannetta, jossa tatuoitu kaljupää huutaa, että ”kaikki neekerit pitäisi –!”.

Suomen oikeuslaitos on viime vuosina tehnyt selväksi, että kansanryhmää vastaan voi kiihottaa mainitsematta erikseen edes mitään kansanryhmää.

Magneettimedia sai kiihotustuomion (1, 2) muun muassa artikkelista (”Juutalainen ylivalta”), jossa yksinkertaisesti lainattiin tunnettujen juutalaisten johtajien sekä valtavirtaisten juutalaislehtien rasistisia lausuntoja sanasta sanaan. Toisessa tuomion tuoneessa artikkelissa (”Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke”) ei mainittu juutalaisia sanallakaan vaan todettiin, että Israelin ystävillä on merkittävää poliittista valtaa Yhdysvalloissa.

Vaikka tekstissä tai lausunnossa ei siis mainittaisi mitään kansanryhmää nimeltä, tehtäisi yleistäviä lausuntoja tai kehotettaisi rikoksiin, voidaan Suomessa ihmisiä tuomita silti ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”. Riittää, että puhuu poliittisesti liian tulenaroista aiheista. Myöskään sillä ei ole väliä, ovatko kirjoitukset todenperäisiä vai eivät. Totuuskin voi olla ”vihatotuutta”, jolloin sen sanominen ääneen on rikollista. Käräjäoikeus perustelikin Magneettimedian tuomiota legendaarisin sanankääntein:

”Kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista.”

Jussi Halla-aho sai puolestaan tuomion, kun hän parodisoi suomalaisvastaisen sanomalehti Kalevan pääkirjoitusta. Suomessa on laillista ja poliittisesti korrektia sanoa, että valkoiset ovat synnynnäisiä murhaajia geneettisistä syistä. Sen sijaan laitonta on sanoa edes selkeästi satiirisessa kontekstissa, että somalit ovat suomalaisia useammin riippuvaisia sosiaalisista tulonsiirroista geneettisistä syistä.

Halla-ahon oikeudenkäyntisirkuksen jälkeen Isidor Illman totesi Hufvudstadsbladetille, että tapaus antaa selkeän varoituksen kaikille jotka tahtovat ”kritisoida vallanpitäjiä”!

Juuri niin, ”kritisoida vallanpitäjiä”. Laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on säädetty valtaeliitin suojelemiseksi.

 

Mallia Kreikasta?

Lakia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on siis käytetty jo vuosien ajan oikeusmurhien välineenä. Ei ole väliä, kirjoittiko syyllinen satiiria tai mainitsiko hän mitään kansanryhmää nimeltä. Isidorin sanoin väliä on vain sillä, kuinka uhkaavaksi ”vallanpitäjät” tulkitsevat tekstit omalta kannaltaan.

Lakiuudistuksen tavoitteena on ulottaa tuomiot koskemaan kokonaisia yhteisöjä. Poliittisesti epäkorrekteja ajatuksia ilmaisevat yhdistykset, kaveriporukat, kerhot ja julkaisut voidaan tulevaisuudessa määritellä järjestäytyneeksi rikollisjengiksi! Näin voidaan tuhota kokonaisia kansanliikkeitä, mikäli ne ovat uhka ”vallanpitäjille”, kuten Isidor asian ilmaisisi.

Käytännössä rikollisjengilakeja sovelletaan poliittisessa suhmuroinnissa tällä hetkellä Kreikassa Kultainen aamunkoitto –puoluetta vastaan. Kultaisen aamunkoiton johtoa pidettiin vangittuna ilman todisteita toista vuotta, minkä vuoksi eliitti pystyi pilaamaan monta puolueen vaalikampanjaa. Tämä oli tärkeää valtapuolueiden kannalta, sillä velka- ja pakolaiskriisin vuoksi pikkupuolueesta on tullut jo Kreikan kolmanneksi merkittävin puolue.

Kauppalehden Kaija Ahtela.
Kauppalehden Kaija Ahtela.

Nyt myös Suomessa on alettu toteuttaa Kreikasta tuttua ankaraa leikkauspolitiikkaa, joten lakiuudistus ilmestyi kuin tilauksesta vallanpitäjille. Kun tieto lakiuudistuksesta tuli, alkoi esimerkiksi Kauppalehden toimittaja Kaija Ahtela välittömästi ilakoida, että nyt saadaan ”uusnatsit kuriin”.

Lakia ei tietenkään tulla soveltamaan tilanteissa, joissa valkoiset suomalaiset joutuvat rasistisen rikollisuuden uhreiksi. Tämänhän opimme jo vuosi sitten, kun väkivaltaiset maahanmuuttajajengit pahoinpitelivät suomalaislapsia Helsingissä. Tuskinpa lakia tullaan soveltamaan myöskään silloin, kun yhdistykset tai julkaisut syyttävät valkoista rotua kollektiivisesti maailman vääryyksistä ja muiden kansojen pahoinvoinnista.

Lakiuudistusta tullaan käyttämään ainoastaan valkoisten etua ajavia ihmisiä ja yhteisöjä vastaan.

 

Maahanmuuttajarikollisuus piiloon tilastoista ja tiedotusvälineistä

On mielenkiintoinen yhteensattuma, että aiemmin tänä vuonna Tilastokeskus ilmoitti lopettavansa ”resurssipulan” vuoksi vuosittaisten tuomioistuintilastojen laatimisen. Tilastoista kävi ilmi muun muassa ulkomaalaisten tuomittujen määrä.

Samalla kun maahanmuuttajarikollisuudesta keskustelemista vaikeutetaan, vaikeutetaan myös tiedonsaantia maahanmuuttorikollisuudesta. Sattuipa sopivasti pakolaistulvan kannalta!

Kuten olemme uutisoineet, vääristelevät esimerkiksi Yleisradio ja Helsingin Sanomat jatkuvasti tilastotietoja, jotka liittyvät maahanmuuttajarikollisuuteen sekä siirtolaistulvan kustannuksiin. Lakiuudistuksen myötä suomalaisilla on entistä suurempi riski syyllistyä ”rikokseen”, kun he oikovat esimerkiksi vaihtoehtomedioissa suurten tiedotusvälineiden valheita.

Haluan lopuksi kiittää vielä kerran perussuomalaisia ja oikeusministeri Jari Lindströmiä: Kiitos! Kiitos kun ratkaisitte Suomen maahanmuutto- ja sananvapausongelman! Kiitos kun puhutte kuuluvalla äänellä suomalaisvihamielistä eliittiä vastaan! Hienoa työtä kerta kaikkiaan!

 

Arvi Pihkala

54 kommenttia

 1. Oikeuslaitokset tulevat ruuhkautumaan kaaokseksi asti näitä ”kiihottamis” -tapauksia käsitellessään …

  … ja sitten ne lopulta huomaavat, ettei pelkkä lakisäädöksillä uhmaaminen autakaan mitään.

  Seuraavaksi joutuvat ottamaan käyttöön neuvostotyyliset meiningin johon kuuluvat mm. gulakit ja Genrih Jagodan NKVD -tyylinen poliisiterrori potentiaalisen vastarinnan tukahduttamiseksi.

  http://davidduke.com/do-you-recognize-this-man-he-was-one-of-the-greatest-mass-murderers-of-all-time/

  Hirvittävä tulee olemaan suomalaisen televisiota tuijottavan ja kaljankittaaja kansan tulevaisuus. Tosin aika odotettu myös.

  kts. myös

  Kreikka ja petos nimeltä demokratia

  ja etenkin napakymppi -kommentti tuolta :

  Kreikka ja petos nimeltä demokratia

  On siis varoitettu.

  Plusääni(70)Miinusääni(1)
 2. Merkit viittaavat siihen, että pian alkaa todellinen maahanmuutto. Esteet maahanmuuttokriittisyydelle poistetaan lainsäädännöllisin keinoin. Laki `järjestäytyneestä rikollisryhmästä` antaa melko viuhkan tuomita kuka tahansa vitsinkertoja menettämään vapautensa.

  Neuvostoliiton aikana saattoi saada `neuvostovastaisesta toiminnasta` jopa 20 vuotta ja `viikset`. Kysyessäni nyt jo edesmenneeltä tuttavaltani (istuttiin tuolloin lähellä Toompeaa Virossa nurmikolla) mitä nuo `viikset` olivat. Hän vastasi: `Viisi vuotta lisää vankeutta`.

  Tämä laki on kulttuurimarxilaiselle suvaitsevaistolle riemun paikka.

  Seuraavassa esimakua siitä mitä on tulossa:

  `Tällä menolla meidän pitäisi pystyä avaamaan jopa kymmeniätuhansia vastaanottopaikkoja kuukaudessa, mikä on kova urakka, Vuorio sanoo`:
  Maahanmuuttoviraston ylijohtaja vaatii vastaanottokeskuksia tavalla tai toisella:
  http://www.elisa.net/maahanmuuttoviraston-ylijohtaja-vaatii-vastaanottokeskuspaikkoja-tavalla-tai-toisella/

  Tälle tilanteelle me emme voi enää mitään. Pian emme voi edes kritisoida meneillään olevaa pakolaispolitiikkaa. Pakolaiset tulevat ja täyttävät Suomen ja niitä tulee todella paljon.

  Plusääni(66)Miinusääni(2)
  1. Emme voi enää mitään?

   Parannus? Syntien pois paneminen? Usko? Rukous? Jumala? Onko Jumala voimaton auttamaan?

   Onko Junnulla väärä Jumala?

   Hetkinen, Junnu, tarkistetaan:

   ”Jumalalle on kaikki mahdollista” (Mark. 10:27);

   ”sillä Jumalalle ei mikään ole mahdotonta” (Luuk. 1:37).

   Kyllä, Junnulla on väärä Jumala, siis myös väärä Jeesus. Valitan.

   Kansalla on varma turvasatama ja lohtu:

   ”Totisesti, totisesti minä (Jeesus) sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö, ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:12-14).

   Niille lohduttomille, särkyneille ja järkyttyneille sieluille, jotka sisimmässään huutavat pääsyä tästä kaikesta, mikä Suomea ja Eurooppaa nyt kohtaa: ON olemassa lohtu:

   ”Tämän minä (so. Jeesus) olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33);

   ”Jumalalle kelpaava uhri on särjetty henki; särjettyä ja murtunutta sydäntä et sinä, Jumala, hylkää” (Ps. 51:19);

   ”Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli” (Ps. 34:19);

   ”Sillä näin sanoo Korkea ja Ylhäinen, jonka asumus on iankaikkinen ja jonka nimi on Pyhä: Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi. Sillä en minä iankaiken riitele enkä vihastu ainiaaksi; muutoin henki nääntyisi minun kasvojeni edessä, ne sielut, jotka minä tehnyt olen” (Jes. 57:15-16);

   ”Mutta minä katson sen puoleen, joka on nöyrä, jolla on särjetty henki ja arka tunto minun sanani edessä” (Jes. 66:2);

   ”sillä hän itse on sanonut: ’En minä sinua hylkää enkä sinua jätä’; niin että me turvallisin mielin sanomme: ’Herra on minun auttajani, en minä pelkää; mitä voi ihminen minulle tehdä?’ (Hebr. 13:5-6).

   ”Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen” (Ps. 23:1-5).

   Plusääni(25)Miinusääni(8)
 3. Tuo ’järjestäytynyt rikollisuus’ -pykälä on eliitin mieleen kahdestakin syystä:

  1) ”Rasistit” saavat pidempiä rangaistuksia (tuomion koventamisperuste).
  2) JR-merkintä tarkoittaa, ettei vanki ”rasistisesta järjestäytyneestä rikollisuudesta” tuomittu pääse avovankilaan, vankilomille tai valvottuun koevapauteen, eli tuomio on ankarampi kuin vaikkapa pedofiileillä tai raiskaajilla, jotka ovat ”ensikertalaisia”.

  Plusääni(57)Miinusääni(0)
 4. Joo suunnitellulta näyttää. Myös Germar Rudolf eristettiin täydellisesti muusta maailmasta vuosiksi vankeusaikanaan.

  Mielenkiintoista, kuinka järjestäytyneen rikollisuuden hallitsemassa maassa kaikkein kelvollisin aines julistetaan järjestäytyeeksi rikollisuudeksi ja sitä aletaan vainota.

  Plusääni(61)Miinusääni(1)
 5. Nyt vain jokainen tehtailemaan erikoisia ilmiantoja mitä omituisimmista asioista, niin että järjestelmä tukehtuu omaan mahdottomuuteensa. Samalla tavalla kuten joihinkin sähköposteihin lähetetyt massapostitukset. Jokainen ”kelpo kansalainen” kun käy tekemässä tulevaan STASI-toimistoon pari ilmoitusta päivässä, niin kyllä se siitä…

  -Z-

  Plusääni(37)Miinusääni(1)
 6. Persuja kyllä viedään ja lujaa.
  Raukat ei ymmärrä millaisia voimia tuolla taustalla häärii, tuoden ”ehdotuksia”.

  No töitä on jatkettava.

  Plusääni(34)Miinusääni(0)
  1. Persuthan ov itse vieneet kansalaisia todella 6-0. Nyt taitaa oikeusministeri estää puolueen hajoamisen. Kaikki persuja radikaalimmat ovat pian kansanryhmää vastaan kiihottajia ja siis kuin järjestäytynyttä rikollisuutta!

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
 7. Meiillä maanpetturit ovat vallankahvassa ja heitä tukevan propagandamedian sokaisema (ilmeisesti) suuri enemmistö ihmisistä on kuin teuraaksi vietävä lammaslauma, teurastajana hallitsematon maahantunkeutuja-massa ISIS-terroristeineen, jolle tarkoituksellisesti on avattu kaikki portit apposen auki – joillakin näennäistoimenpiteillä vain huijataan kansaa ja tosiasiallisesti ei tehdä mitään KOURIINTUNTUVAA tilanteen korjaamiseksi.

  Sitäkö varten runsaat 70 vuotta sitten lähes satatuhatta suomalaista uhrasi maamme puolesta henkensä ja moninkertainen määrä sai elinikäisen vamman Neuvostoliittoa vastaan taistellessaan jotta jotkut narsistis-psykopaattiset täysin selkärangattomat maanpetturit pääsisivät Super-Neuvostoliitto-politrukkeina nauttimaan Brysselin lihapatojen antimista?

  Plusääni(35)Miinusääni(1)
 8. Taitaa perussuomalaisista tulla tätä tahtia pieni puolue. Nousu tuho apinoi ihan smp vai mikä se isä Timon esikuva olikaan.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Edustuksellinen demokratia on kansanvallan irvikuva. Vaaleissa voi luvata yhtä ja neljän vuoden automaattisella mandaatilla tehdä toista. Vaatii suurta naiiviutta uskoa edustukselliseen demokratiaan.
   Lisäksi eliitti on varmistanut vallassa pysymisen vaalivilpillä.
   Suora demokratia mitä se alunperin on Kreikassa ollut, on täysin eri asia. Siinä poliitikot ovat varpaillaan mitä kansa tuumaa – nyt he eivät piittää pätkääkään.
   Tai sitten vahva kansan etua ajava johtaja.
   Viime sotien jälkeen Eurooppa tuudittautui väärään turvallisuuden tunteeseen rauhan tultua eikä kitketty marxilaisuutta juurineen. Tietoisuus todellisesta vihollisesta, sionismista, on onneksi kasvanut. Vapaaehtoisena ei pitäisi itseään arvostavien kansojen teuraaksi ja orjaksi mennä.

   Plusääni(22)Miinusääni(0)
 9. Kielenkäyttö täällä karkottaa ainakin minut täältä pois. Riehukoot nämä tyypit minun puolestani täällä miten haluavat. Ja pelastakoot HE Suomen.

  Heikunkeikun. Tilulilu.

  Plusääni(14)Miinusääni(2)
  1. Siis yllä oleva viestini oli vastaus erään ”Bart Erikssonin” viestiin. Se poistettiin mutta vastaukseni jäi. Siksi se roikkuu täällä irrallisena, vailla näkyvää tarkoitusta. Sen kyllä sanon, että törkeä kielenkäyttö ajaa pois täältä, kuten se ajaa pois mv-sivustoltakin (sitä pystyin seuraamaan 1-2 vrk, sitten alkoi kuvottaa).

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
   1. Mutta se ei ole törkeää kielenkäyttöä että sanoo kaikkia suomalaisia ’kyrviksi’ ja vieläpä käyttää osoittamastaan toisesta kommentoijasta sanaa ’kyrpä’?
    Tulipahan vain mieleen eräs vanha sanonta: ”Pata kattilaa soimaa – musta kylki kummallakin!

    Plusääni(10)Miinusääni(1)
    1. SS:lle at 22.40

     Se liittyi, kuten selitin muutamaan kertaan, Raamatun velvoittamaan nuhteluun, katumuksen aikaansaamiseen kaikesta tästä turmiosta ja uppiniskaisuudesta, joka Suomen kansassa vaikuttaa ja joka väkisin vie tuhoon (ilman katumusta, omantunnon pelästymistä syntien vuoksi, kukaan ei tarvitse Kristusta, syntien anteeksiantamusta, ja parannus ja kansan tervehtyminen kohtalomme kääntämiseksi jää tapahtumatta). Alkuun käytin lievempiä sanoja, mutta niiden osoittautuessa turhiksi siirryin käyttämään astetta kovempia. Kieltämättä se on kova sana, mutta niin on ollut kova vastassa ollut jumalattomuuskin, ongelmiemme perussyy. Sinuakin kutsuin krväksi juuri tässä kontekstissa. Osuiko? Vai jäitkö loukkaantuneena kantamaan vihaa/kaunaa? Joka tapauksessa on krpämäistä tuoda asia esiin tässä yhteydessä, ikään kuin olisin käyttänyt krpä-sanaa vain haukkuakseni haukkumisen ilosta. Siksi edelleenkin luen sinut k-joukkoon. Nuhtelustani tuli huti sinun kohdallasi.

     Mainittu k-sanan käyttö on siis nähtävä kontekstissaan, nuhteluna parannuksen aikaansaamiseksi. On krpämäistä repiä kyseinen nuhteluni kontekstistaan. Niin voi tehdä vain krpä. Ilkeämielinen krpä.

     Minäkin olin joskus nuorena krpä. En ole enää. Pelastuin Jeesuksessa Kristuksessa. Siksi tiedän, mitä teen ja kirjoitan. Tiedän jopa hyvin tarkasti.

     Ei ole Suomen kansa (uppiniskaiselta osaltaan) paljolla ymmärryksellä varustettu. Teistä kuitenkin, jotka olette kristittyjä (olen havainnut teidän olemassaolonne!), olen iloinen ja kiitollinen!

     Plusääni(10)Miinusääni(4)
     1. Kyllä olet herkkä sielu, Vesa-Ilkka. Aikoinaan sinun kirjoituksesi saivat minut – ja varmasti kymmenet tai jopa sadatkin muut – todella kiinnostumaan revisionismista. Sitten ”pimahdit”, kuten ajattelin, ja aloit leperrellä onnellisista ikenistä ja fluorin pahuudesta, ja esim. siitä että olit nähnyt TV:ssä suomalaisilla miehillä viikinkikypäriä ja Mikki Hiiri -naamareita päällään jääkiekko-ottelussa. Lopunajan viestisi ennen kuin poistit kirjoituksesi lopullisesti (olit poistellut ja palautellut niitä ennenkin) alkoivat olla tämän tyylisiä:

      TÄMÄ MAA TUHOUTUU! RAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAAHAHAHHAHAHRHARHRAHARHARHH! VINGU, SIKA! ULOSTA NYT SAASTASI, YKKÖSLUOKAN NARTTU! RHARHRAHRAHARHRHRAHRAHARH! TUKITAANKO SE SIKATURPA JO, HÄ? RAHARHRAHRAHRAHARHRHAHRA! ONKO TURPA TUKITTU JO ÖYKKÄRILTÄ, MITÄH?!?! HARHRAHRAHRAHARHRAHRAHRA! etc. etc. etc. ad nauseam.

      Eduskuntataloa kutsuit mm. anuksenlemuamispaikaksi. Hyvin sanottu. Mutta se Mikki Hiiri -heitto… Onko känniset lätkäfanit jääkiekon MM-kisojen Suomi-Ruotsi -ottelussa Saatanan pahin meitä kohtaan koskaan viskaamista vitsauksista? O.K., ymmärrän kyllä mitä ajat takaa:

      EVERYTHING IS WRONG. Mutta senhän me olemme jo tienneet kauan.

      Joten: mitä SINÄ, Vesa-Ilkka, olet KÄYTÄNNÖSSÄ tehnyt minkään tällä sivustolla käsitellyn päivänpolttavan ongelman pienentämiseksi tahi ratkaisemiseksi? Jos ainoa vastauksesi on se, että olet ristinyt kätesi ja rukoillut jotakin partahomoa, niin älä edes vaivaannu paljastamaan sitä.

      I thought you were cool, man.

      ¡Muerte a los chivatos!

      Plusääni(16)Miinusääni(2)
 10. Väestönsiirto on mahtava bisnes! Miettikää: ensin pommitetaan, sitten ”pakolaistulva” (ovat oikeasti samalla puolella NATOn kanssa) Eurooppaan. Mitä tapahtuu seuraavaksi? EU antaa jäsenmailleen EKP:n kautta MILJARDEJA rahaa! Miljardeja LISÄÄ KOROLLISTA VELKAA! Suomikin saa osansa. Näillä rahoilla sitten ”autetaan” ”pakolaisia”.

  Ei mul muuta, niiQ A. Butts sanos.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 11. Mitä vittua! Ihan sama mitä tässä enää tekee meidän päättäjät ovat suurimpia rikollisia suomen historiassa ja vapaamuurarius käskee! Ovat he sairaita! Ihmisten määrän vähewntäminen tässä on tarkoituksena! Pian saa pottunokka taistella hengestään! Kuinka pitkälle poliisi on valmis menemään lakien kanssa! KAtsokaa ruotsia poliisi ei tule auttamaan!

  Huoran munat sanon minä! Miksi ei kansa ole eduskunnassa tämä vaatii väkivaltaa ja suurta sellaista ei se muuten lopu!

  Vapaamuurarit ja jutkut ja paskat ja kuset! Tämä maa oli ja meni! Paljonko maksaa lähettää kaikki nekrut takaisin täältä siinä vaiheessa suomi viimeistään romahtaa!

  Mitä tekemistä tällä on jumalan kanssa eikö terve järki sano että auta lähimmäistä ym! Tarviiko siihen raamattua sotkea! Silloin kuin oli maanviljely kulttuuri ihmiset auttoivat toisiaan ja saamelaiset myös! Sillä ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa!

  Jutkut tuhoaa ja tappaa ja ne joita on kaltoin kohdeltu menkää ja antakaa nappi otsaa noille jotka ovat kaiken takana! Eivät he muuten lopeta!

  Plusääni(14)Miinusääni(3)
  1. Nimimerkille ”Jumala” at 22.42.

   Eivät päättäjämme ole ongelmamme. Eivät myöskään vapaamuurarit, pottunokat, jutkut ja nekrut. Ongelmamme on kansa itse, Suomen kansa (kuten jo nimimerkin kommentista näkyy), mukaan lukien monet tänne kirjoittavat.

   Suomen kansa on jumalaton ja luihu lastenmurhaaja-, viinanvetäjä-, huorintekijä-, homo- ja jumalanpilkkaajakansa, joka yhä syvemmin rypee riettauksissaan ja myrkynsyljennässään. Aikoinaan Jumala pyyhkäisi samassa tilassa olleen ihmiskunnan maan päältä vedenpaisumuksessa. Raamattu kertoo:

   ”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat, niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä. Ja Herra sanoi: ’Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni’. Mutta Nooa sai armon Herran silmien edessä” (1. Moos. 6:5-8).

   Sodoman ja Gomorran Jumala tuhosi homoseksuaalisuuden vuoksi, 1. Moos. 19. luku.

   Kaikki jumalattomat (Kristuksessa pelastumattomat) Jumala on luvannut heittää ikuiseen helvettiin.

   Suomen ja Euroopan Jumala nyt uhkaa hävittää syntien vuoksi maahanmuuttajilla, jotka leikkaavat tämän saatanallisen mantereen ihmisiltä kurkut auki.

   Meinaako nimimerkki estää Jumalaa tässä kansamme hävittämisessä?

   Miksi nimimerkki nousee Jumalan oikeustoimia vastaan?

   Meinaako nimimerkki estää Jumalaa ”suurella väkivallalla” ja antamalla ”napin otsalle jutkuille”?

   Miksei nimimerkki (ja muu kansa) tuhoa syntiä ja perkelettä itsessään (katumus) ja anna nappia syntiselle vanhalle minälleen ja ota Jumalaa sydämeensä uskossa Jeesuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen, jotta Jumalan yhteyteen päästäisiin ja Suomen ja Euroopan tuhoutuminen tulisi niin estetyksi?

   ”Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä” (Joona 3:10).

   Eikö ”Jumalaa” ole kiinnostanut perehtyä Jumalan sanaan?

   Onko ”Jumala” (ja muukin kansa) itse Jumala?

   Plusääni(11)Miinusääni(9)
   1. »Eivät päättäjämme ole ongelmamme. Eivät myöskään vapaamuurarit, pottunokat, jutkut ja nekrut. Ongelmamme on kansa itse, Suomen kansa»

    Lopeta jo tuo muka-uskovainen lässytyksesi. Uskon, että ihmiset täällä ovat jo saaneet siitä tarpeekseen. Jutkut ja nekrut juurikin ovat ongelmamme.

    Plusääni(24)Miinusääni(3)
 12. Jos nyt lausuisin erittäin epätodennäköisen väittämän, tai väittämät….

  *Ostarissa näpistelleillä sompanssitytöillä oli helkutin hyvät perseet…
  *Synagoogaan asteli pantavan näköinen jutkutyttö….

  Syyllistyisinkö KIIHOTTAMISEEN kansanryhmiä vastaan?

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
 13. Anngela Merkel (1954-) on etniseltä sukutaustaltaan azkenasi-`juutalainen` ja siten siionismin vankkumaton kannattaja. Hänellä on luonnollisesti erinomaiset suhteet Israelin valtioon ja kansainväliseen siionismifinanssiin.

  Hänen kaudellaan rasistiset revisionistien vainoamiset eivät suinkaan ole helpottuneet, massamaahanmuutto on kiihtynyt kiihtymistään, viharikoslait eli sananvapauden kaventaminen ovat edelleen voimassa.

  Kuvassa Angela Merkel:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/49/Angela_Merkel_Security_Conference_February_2015_%28cropped%29.jpg

  Hänen azkenasitaustaisen äitinsä (Herlind Jentzsch) kokemat negatiiviset kokemukset antisemitismistä eivät ole opettaneet hänelle juuri mitään. Kiillottaessaan julkisuuskuvaansa, AM tekee kovasti työtä estääkseen antisemitistisiä ilmiöitä Saksassa. Mutta vielä näyttävämmin hän pyrkii estämään antimustalaisuutta.

  AMn taannoinen lausunto: Me olemme epäonnistuneet pakolaispolitiikassa täysin, näyttäisi olevan talmudistinen lausunto. Toisin sanoen: Me olemme epäonnistuneet pakolaispolitiikassa täysin, tarkoittaisi sitä, että massamaahanmuutto Saksaan etenee liian hitaasti. Aika näytti muutoksen.

  Kuvassa isä Horst, Angela ja äiti Herlind:
  http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/mitera5.jpg

  Esiintyä samaan aikaan sekä sydänystävänä että verivihollisena onkin se perikiero talmudistinen menetelmä (`samastu viholliseesi tuhotaksesi hänet`), joka on kirjattu Talmudiin monin paragraafein ja jota talmudistit ovat aina käyttäneet, mutta järkyttävän tehokkaasti esimerkiksi Uuden Maailman, niin kuin sitä tuolloin kutsuttiin, Amerikan, valloituksen varhaisimmassa vaiheessa.

  He tekeytyivät alkuperäisväestön ystäviksi kertoillen intiaaneille, voittaakseen heidän luottamuksensa ja päästäkseen siten näiden lähelle, kuinka nämä olivat `Israelin kadonneitten heimojen jälkeläisiä` (sama spirituaalinen ilmaveivi, jota he käyttävät nyt filosemitistisiin tolvanoihin; kristittyihin), mutta olivat täysin mukana intiaanien kammottavassa holocaustissa, joka päihitti uhrimäärällään mennen tullen jopa mustien holocaustin.

  Israeli Researchers: Group of Colorado Indians Have Genetic Jewish Roots:
  http://www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/israeli-researchers-group-of-colorado-indians-have-genetic-jewish-roots.premium-1.433227

  `Kun puhutaan mustien orjakaupasta, on hyvä tietää hieman taustoja. Aikajanaan asetettuna mustien orjakauppa alkoi samoihin aikoihin intiaanisotien kanssa. Pohjois Amerikkaan pesiytyneet Eurooppalaiset valtiot miehittivät siirtomaita ja taloudellisen edun perässä tulivat myös juutalaiset. Tuo juutalaisten joukko jotka olivat saapuneet ”uuteen maailmaan” aina Hollannista Portugaliin, pyörittivät orjakauppaa erittäin menestyksekkäästi koko kolonialistisen ajan. Samalla kun juutalaiset hankkivat halpaa työvoimaa mantereen uusille isännille, he väittivät että intiaanit olivat kadonneita juutalaisheimoja. Tätä saarnatessaan he kuitenkin osallistuivat intiaanien joukkomurhiin ja hyväksyivät intiaanien selkänahasta vuollun bisneksen ohessa näihin kohdistuneen rasismin ja väkivallan täydessä mitassaan`:

  Jews & Indians:
  http://shtetlmontreal.com/2012/06/01/jews-indians-a-brief-history/

  AM on kuitenkin antanut todelliset kasvot rasismille ja vihalle suhatutuessaan saksalaisiin mustalaisiin, joilla oli Saksan kansalaisuus ja jotka ovat syntyneet Saksassa, samalla tavalla kuin Ranskan Nicholas Sarkozy. Ranskan azkenasi Nicholas Sarkozy pyrki karkottamaan mustalaisia Ranskasta. AMllä oli sormensa pelissä myös Kosovon mustalaiskysymyksessä, jossa nämä joutuivat tukalaan asemaan.

  AM pitää yllä Shoah-uskontoa (Holocaust). Kutsuessaan paavin vierailulle Saksaan, hän vaati paavilta selitystä piispojensa kannanottoihin, koska nämä eivät uskoneetkaan 6 miljoonan holokaustiin. AM ei kuitenkaan maininnut sanallakaan esimerkiksi Auschwitsin mustalaisista, koska `juutalaisten` kärsimyksiä ei voi verrata minkään muun etnisen ryhmän kärsimyksiin, ei edes Kristuksen itsensä kärsimyksiin (Wiesell, Wiesenthal & all).

  AM ei ole Saksan ensimmäinen `juutalainen` liittokansleri. Häntä ennen on toiminut mm. `juutalaistaustainen` Helmut Schmidt.

  Kuvassa Helmut Schmidt:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/ba/Helmut_Schmidt_%2813.07.1977%29.jpg

  `Hyvää elämää Saksassa` keskustelutilaisuudessa Angela Merkel paljastaa karvansa vastatessaan Libanonin pakolaisleiriltä tulleen palestiinalaisen teinin toiveeseen kouluttautua yliopistossa näin: Kyllä ymmärrän, mutta politiikka on joskus vaikeaa, Libanonin pakolaisleirillä on tuhansia ja tuhansia pakolaisia, eikä Saksa voi toivottaa heitä kaikkia tervetulleiksi. Katsokaa palestiinalaistytön reaktiot. Katselukertoja yli 2 miljoonaa.

  Angela Merkel konfrontiert mit weinendem Flüchtlingsmädchen:

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 14. Suomi on kuin Nokia: ensin kaadetaan ja sitten ulkoistetaan pilkkahintaan ulkomaalaisille.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 15. Jospa vaikka keskittäisitte voimavaranne ongelman luojaan, eli jenkkeihin joka tukemalla isistä ja muita ääri ryhmi on saanut aikaan tämän ongelman. Ois kiva nähä kuinka monella muutuis ääni kellossa, jos itse olisit turvapaikan hakijana maassa jossa on aivain toisenlainen kulttuuri. Enkä nyt puolusta mitenkään limpin päätöstä, sehän on just tarkotettu että te nahkapäät suuttuisitte siitä. Te seuraatte kuin sokea pässi talutusnarussa limppiä, tajuamatta sitä itse. Tutustukaa ihmeessä hajoita ja hallitse termiin/johtamis muotoon, sillä juurikin se jyllää nyt Suomessa.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 16. Tärkeä artikkeli, mutta kommenttipalstalla on taas ihan ihme lätinää…

  Yhteiskuntamme ei tule kestämään tätä määrää maahanmuuttajia ilman, että sen peruspilarit, kuten kattava sosiaaliturvajärjestelmä ja (sen tuoma) yhteiskuntarauha, romahtavat.

  Se, että tässä tilanteessa rajoitetaan sananvapautta ja tiukennetaan lakeja ei ole yllättävää vaan jopa suunnitelmallista. Sionistien tarkoitus on tuhota sen tiellä olevat kilpailevat mahdit, joista eurooppalaisuus on yksi.

  Väkivaltaa ei tule käyttää kuin itsepuolustukseen, jos muu ei auta ja turpiin tulee.
  ”Väkivaltainen ääriajattelu” kuulostaa orwellilaiselta. Opettajalla, joka liitti holokaustin kieltämisen väkivaltaiseen ääriajatteluun, on elinikäinen oppiminen vielä kesken. Holokausti, kuten se ymmärretään, on enemmänkin juutalaisten väkivaltafantasiaa. Kyllä, jopa satoja tuhansia kuoli sodassa ja työleireillä nälkään, sairauksiin ja teloituksiin, mutta kaasukammiot ja miljoonien krematointi menee vahvasti sotapropagandan puolelle, etenkin kun tieteellistä todistusaineistoa väitetylle tapahtumalle ei ole.

  Olemme kohta kuin Ruotsi, mutta ilman omaa valuuttaa ja vetävää vientiteollisuutta.
  Tässä naapurimme tilannetta nyt:
  https://www.youtube.com/watch?v=w7IaCcAJQwY&spfreload=1

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. `Avatkaa sydämenne`; laukoi keenerin jälkeläinen Reinfeld. Uusruotsalaisten sijoittaminen Ruotsissa onnistuu, koska : `Meillä on varaa`, sanoi jo Kaarle Kustaakin! Se onnistuu ainakin alussa, mutta ei millään valtiolle voi olla jatkuvasti piikki auki. Mutta miten tämä onnistuu uussuomalaisten sijoittamisen kohdalla Suomessa? Nyt ei tosiaan puhuta saman vahvuuden talouksista. Pohja (romahdus) se tulee vastaan Ruotsinkin säkissä, mutta meillä se on jo tässä vaiheessa ja maahanmuuttajia alkaa vasta lappamaan ovista ja ikkunoista.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 17. Tämä ei ole salaliittoteoriaa, tämä on salaliittofaktaa.

  Pohjavesien yksityistäminen ei ole uutinen siitä parhaimmasta päästä. Monikansalliset jättifirmat kuten Pepsi, Cadbury, Nestle, Danone ja Coca-Cola ovat saaneet onnistuneesti eri puolilla maailmaa pohjavesien hallintaoikeuden itselleen. Nyt Suomen pohjavedet todennäköisesti yksityistetään ja niiden hallintaoikeus annetaan jollekin monikansallisista yrityksistä. `Access to water should not be a public right` (Nestlen Peter Brabeckin).

  Metsähallitus aikoo myydä 2 miljoonaa hehtaaria Suomea ulkomaalaisille:
  http://mvlehti.net/2015/09/24/lukija-metsahallitus-aikoo-myyda-2-miljoonaa-hehtaaria-suomea-ulkomaalaisille/

  `Vesisalaliitto. Onko puhdas juomavesi ihmisoikeus vai kauppatavara? Monikansalliset yhtiöt ostavat kilvan vesioikeuksia ympäri maailmaa, ja edullisen vesijohtoveden sijaan ihmiset joutuvat ostamaan kallista pullovettä. Mutta onko vesivaltausten takana ahneuttakin pelottavampi asia? Onko tämä alkusoittoa maailmansodalle, joka käydään viimeiseen vesipisaraan?` (Telsu.fi).
  `Olen entinen kuvernööri, navy-SEAL (Yhdysvaltain laivaston erikoisjoukot) , taistelija (show-painija)` ,,,
  Conspiracy Theory with Jesse Ventura S02E06 World Wide Water Conspiracy:
  https://www.youtube.com/watch?v=mUZLqXGrQmc

  Kansalaiset tulevat maksamaan omasta vedestään katkeran hinnan, ei ainoastaan rahallisesti vaan myös terveydellisesti. Muovipulloihin pakattu juomavesi ei täytä terveydellisiä laatuvaatimuksia, mutta sitähän meille ei kerrota. Venturan mukaan muoviin + veteen on lisätty litiumia, antitestosteronisia aineita ja radioaktiivisia kemikaaleja. Ihmiset tylsistyvät, syntyvyys laskee, tulee sikiövaurioita ja poikapuolien syntyvyys laskee oleellisesti. Voi olla, että homoseksuaalisuus yleistyy.

  Ruutu.fi:ssä on suomenkielisin tekstityksin mm. WTC-iskut, HAARP, Ilmaston lämpeneminen, Isoveli valvoo, Bildeberg-ryhmä ja Mantsurian kandidaatti, mutta vesisalaliittoa siellä ei näytä olevan (näytettiin hiljakkoin JIM d:llä).
  Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla:
  http://www.ruutu.fi/video/2212247

  `Vesiyhtiöt vetäytyvät kehitysmaista – kuka hyötyy?

  Kansalaisyhteiskunnan protestointi vesihuollon yksityistämistä vastaan alkaa tuottaa tulosta: isot vesiyhtiöt vetäytyvät kehitysmaista. Mutta kuka on voittaja?
  Kehitysmaiden vesihuoltoa alettiin monissa maissa siirtää 1990-luvulla hallituksilta yksityisen sektorin kontolle. Esimerkiksi Maailmanpankki on tukenut toimintaa, ja todennut sen tehokkaimmaksi tavaksi tuottaa puhdasta vettä kehitysmaiden köyhien ulottuville.
  YK:n tuoreessa vesiraportissa todetaan, että vaikka yksityistäminen on paikoin ollut onnistunutta, ovat kehitysmaiden kaupungeissa asuvat vauraat ihmiset olleet hyötyjinä köyhiä useammin, Guardian kirjoittaa.
  Kansalaisyhteiskunta ympäri maailmaa on protestoinut kiivaasti veden yksityistämistä vastaan, viimeksi Mexico Cityssä 16.-22. maaliskuuta pidetyssä Maailman vesifoorumissa. Kokouksen pääjärjestäjän, Maailman vesineuvoston (World Water Council, WWC) on arvostelu olevan Maailmanpankin ja suurten vesiyhtiöiden talutusnuorassa, IPS kirjoittaa.
  Vesifoorumin päätöspäivänä ja 23. maaliskuuta vietettävän maailman vesipäivän aattona veden yksityistämistä vastaan osoitettiin mieltä myös Lontoossa World Development Movementin (WDM) johdolla.
  WDM:n poliittisen työn johtaja Peter Hardstaff totesi, että järjestön tuoreen ”Pipe Dreams” -raportin mukaan yksityisen sektorin investoinnit ovat taanneet vedenjakelun vain kolmelle miljoonalle yli miljardista puhtaan veden puutteesta kärsivälle.
  ”Väite siitä, että yksityisen sektorin avulla saavutetaan kansainvälisesti sovitut tavoitteet laajentaa vedenjakelua köyhille, on pelkkä myytti”, Hardstaff totesi Black Information Linkin mukaan.
  Hardstaffin mukaan myyttien puolelle menee myös se ajatus, että jos hallitus on heikko ja korruptoitunut, voi yksityistäminen tuoda kaivattua tehokkuutta. ”Yksityistä sektoria valvomaan tarvitaan vahvaa hallitusta.”
  YK:n vesiraportin mukaan isot vesiyhtiöt ovatkin nyt vetäytymässä kehitysmaista kasvavan painostuksen takia – jota tulee sekä poliitikkojen että kuluttajien taholta. Niin kauan kuin julkinen sektori ei pysty vedenjakelua hoitamaan, voiton keräävät kuitenkin edelleen yritykset – pullotetun veden myyjät, todetaan Independent Recordin artikkelissa.
  Esimerkiksi monikansalliset jättifirmat – Pepsi, Cadbury, Nestle, Danone ja Coca-Cola – myyvät suurimman osan pullotetusta vedestä Meksikossa, joka on maailman toiseksi suurin pulloveden kuluttaja. Kiinassa pulloveden kulutus puolestaan kasvoi yli 250 prosenttia vuosina 1999-2004. Maailmanlaajuisesti pullovesibisneksessä liikkuu vuosittain yli 100 miljardia dollaria`:
  https://www.kepa.fi/uutiset/4958

  `YK:n alainen IMF puolestaaan pakottaa velkaantuneet valtiot myymään julkiset omistuksensa, mukaan lukien vesi- ja energiayhtiöt. Myynti on sisällytetty lainan ehtoihin`:
  Juomaveden yksityistäminen maailmalla:
  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=598

  YK:n vesiraportin mukaan monikansalliset vesiyhtiöt olisivat vetäytymässä kehitysmaista. Mitä ne siellä enää tekisivätkään kun ovat imeneet pohjavedet kuiviin ja aiheuttaneet korjaamattomia ympäristövahinkoja. Nyt lähdetään uusille neitseellisille alueille. Tähtäimessä ovat esimerkiksi Suomen rikkaat pohjavesivarannot. Monikansallisten vedenkäyttöä hyödyntävien yhtiöiden tunnuslukuja tästä:

  Nestlé:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Nestl%C3%A9
  The Coca-Cola Company:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Coca-Cola_Company
  PepsiCo:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/PepsiCo
  Danone:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Danone
  Cadbury:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Cadbury
  Suez:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Suez_(company)

  `Kelletin mukaan suuryritykset luottavat siihen, että ihmiset pitävät silmänsä tv:ssä seuraten ministerien seksiskandaaleja ja antavat siten passiivisen tukensa yrityksille, kun ne toimivat ihmisiä ja ympäristöä vahingoittavasti` (edellisestä Verkkomedia-linkistä).

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
  1. ”Lisätty litiumia” lukee Junnun tekstissä. Tähän sopii liittää entisellä blogillani 5.5.2009 julkaisemani kirjoitus ”Helsingin Sanomien itsemurhanvälttämisvimma” (kahdessa osassa), koska siinä puhutaan tuosta litiumista.

   Helsingin Sanomien itsemurhanvälttämisvimma, osa 1

   Juutalaisten kontrolloimassa ja juutalaista agendaa ajavassa Helsingin Sanomissa on herännyt toivo välttää itsemurha. 1.5.2009 HS kirjoittaa:

   ”Tutkimus: Litium juomavedessä voi vähentää itsemurhan riskiä.

   ”Juomavesi, jossa on litiumia, saattaa vähentää itsemurhan riskiä. Japanilaistutkimuksesta uutisoi BBC.

   ”Alkalimetalleihin kuuluva alkuainetta litiumia käytetään jo nyt kaksisuuntaisen eli maanis-depressiivisen mielialahäiriön hoidossa.

   ”Oitan ja Hiroshiman yliopistojen tutkijat selvittivät litium-alkuaineen määrää juomavedessä ja vertasivat määriä tehtyihin itsemurhiin yli miljoonan asukkaan Oitan seudulla Japanissa.

   ”Oitan 18 kunnan alueella litiumia esiintyi juomavedessä 0,7–59 mikrogrammaa litraa kohden. Itsemurhien määrä oli selvästi pienempi niillä alueilla, joissa litiumia esiintyy juomavedessä eniten.

   ”Tutkijoiden mukaan jo pienetkin annokset litiumia saattavat vähentää itsemurhien riskiä. Litiumia sisältävän veden juomisella voi olla vuosien varrella kasautuva myönteinen vaikutus aivoihin. Japanilaistutkijoiden mukaan aiheesta on syytä tehdä lisätutkimuksia. Litiumin suora lisääminen juomaveteen saa kuitenkin tutkijoilta tyrmäyksen. Suurissa määrissä litium voi myös olla myrkyllistä.

   ”Tutkimus on julkaistu British Journal of Psychiatry -lehdessä.”

   Toivorikkaasti HS kirjoittaa: ”Litium juomavedessä voi vähentää itsemurhan riskiä – – jo pienetkin annokset litiumia saattavat vähentää itsemurhien riskiä. Litiumia sisältävän veden juomisella voi olla vuosien varrella kasautuva myönteinen vaikutus aivoihin.”

   HS toivoo ”jo pienilläkin annoksilla litiumia” välttävänsä itsemurhan. Jopa se arvelee, että kun juo jatkuvasti litiumvettä, aivojen toiminta saattaa selkiintyä.

   Oljenkortena lehdellä on se, että JO NYT litiumia käytetään kaksisuuntaisen eli maanis-depressiivisen mielialahäiriön hoidossa! Jospa siis jo pienet annokset pelastavat kuolemalta! HS julkaisikin innoissaan uutisen heti kun artikkeli oli julkaistu British Journal of Psychiatry -lehdessä.

   Epäsuorasti voidaan päätellä, että juutalaislehti tietää sairastavansa maanis-depressiivistä mielialahäiriötä.

   Tämä on positiivista, sillä sairauden tunnustaminen on jo puoli parantumista. Nopeus, jolla tutkimus brittiläisestä psykiatrilehdestä julkaistiin, viittaa siihen, että menossa on maaninen vaihe. Saunailloissa asiasta on varmasti vilkkaasti keskusteltu, ja toivo on täyttänyt HS:n käytävät.

   Japanilaistutkimuksen tekijöinä oli neljä lääkäriä (H. Ohgami, T. Terao, I. Shiotsuki, N. Ishii) ja yksi psykologi (N. Iwata). Nimistä päätellen tutkijat ovat japanilaisia, vaikka nykyisin yliopistot kaikkialla maailmassa ovat juutalaistuneet ja tuottavat vain näennäistutkimuksia ja roskatutkimuksia, joissa yhteisenä piirteenä on huijaaminen eli silmäänsahaaminen (tiettyihin päämääriin pääsemiseksi ”tieteen” varjolla).

   Tutkimuksen motiivina oli, että kolmessa vuosina 2005-2007 julkaistussa tutkimuksessa (Cipriani & al.; Baldessarini & al.; Guzzetta & al.) oli viitteitä siitä, että litium saattaa vähentää itsemurhan riskiä psyykkisissä häiriötiloissa. Näissä tutkimuksissa oli tutkittu vaikutuksia vain hoitotasolla (seerumipitoisuus 0,5-1,2 mmol/l eli 3,4-8,3 mg/l). Sen sijaan pienempien litiumpitoisuuksien vaikutusta ei ole juurikaan tutkittu. Vain Texasissa (USA:ssa) v. 1990 suoritetussa tutkimuksessa (Schrauzer & Shrestha) on tullut esiin viitteitä, että pienetkin pitoisuudet (0-160 µg/l) juomavedessä ovat voineet vähentää itsemurhariskiä: itsemurhia sataatuhatta asukasta kohti 8,7 suurimman pitoisuuden (70-160 µg/l) alueella, 14,8 keskisuuren pitoisuuden (13-60 µg/l) alueella ja 14,2 alhaisen pitoisuuden (0-12 µg/l) alueella.

   Koska asiaa ei sen kummemmin oltu tutkittu, japanilaiset ryhtyivät tutkimukseen. Tutkimus suoritettiin Japanissa Oitan prefektuurissa, jossa on 1,2 miljoonaa asukasta. Alueen 18 paikkakunnan kohdalla katsottiin itsemurhien määrä viiden vuoden (2002-2006) ajalta ja verrattiin niitä vastaaviin juomaveden litiumpitoisuuksiin.

   Juomaveden litiumpitoisuudet vaihtelivat välillä 0,7-59 µg/l. Havaittiin, että pienemmän pitoisuuden alueella itsemurhia oli suhteellisesti jonkin verran enemmän kuin korkeamman pitoisuuden alueella, varsinkin miesten kohdalla (ei juurikaan naisten kohdalla).

   Tutkijat ryntäävät päättelemään, että ehkä pienetkin litiumpitoisuudet vähentävät itsemurhariskiä. He arvelevat, että litiumin mielialaa tasaava vaikutus on kokonaan erillään sen itsemurhaa estävästä vaikutuksesta ja että jälkimmäinen vaikutus tulee esiin jo alhaisissa litiumpitoisuuksissa. Lisäksi tutkijat summassa arvelevat, että alhaisen pitoisuuden pitkäaikainen vaikutus ehkä lisää hermokudosvaikutusta, neurogeneesiä ja hermostoa suojaavien tekijöiden vaikutusta.

   Tämä on tyypillinen roskatutkimus. On miljoonia tekijöitä, jotka vaikuttavat itsemurha-ajatusten syntyyn, ei ainoastaan litiumin määrä. Noita muita tekijöitä ei oteta millään tavalla huomioon. Joku tekee itsemurhan, kun vaimo lähtee tai talous romahtaa ja kunnia menee. Joku tekee itsemurhan, kun ei saa tuoda ajatuksiaan ja mielipiteitään julki. Joku tekee itsemurhan sairastuttuaan johonkin krooniseen tautiin, kuten syöpään. Joku taas tekee itsemurhan, kun tarpeeksi potkitaan päähän. Jopa jotkut lääkkeet lisäävät itsemurhariskiä, jopa litium itse, kun maniavaiheessa tuhokäyttäytyminen lisääntyy ja itsemurhaan riittää vain kolminkertainen litiumin päiväannos. Ja niin edelleen.

   Lisäksi litium on vain yksi metalli. Olisi kuvitellut, että olisi tutkittu kultaa, sehän on varsinkin HS:n takana olevalle kansainväliselle juutalaisuudelle hyvin tärkeä ja euforiaa tuottava aine. Mitä enemmän kultaa juomavedessä, sitä enemmän kultaa juutalaisten elimistössä ja sitä enemmän riemua juutalaisten mielissä. Jos juomavedessä on vähän kultaa, silloin juutalainen masentuu ja tekee ehkä itsemurhan; eihän häneen kerry paljon kultaa. Tällöin juomaveteen täytyisi lisätä kultaa, että sitä voisi juomalla saada paljon. Ehkä myös hopeaa ja jopa pieniä timantteja, hiiltä. Entä olisiko liuotettua rahaa saatavilla?

   Eikä 1,2 miljoonan alue ja viiden vuoden tarkasteluaika ole riittävä pitävien johtopäätösten tekemiseen. Oitan prefektuurin 18 eri paikkakunnalla joissakin saattaa olla vain tavallista enemmän kiukkuisia vaimoja ajamassa miehiä itsemurhiin. Tai joillakin paikkakunnilla saattaa toimia rikollismafioita, jotka kiristyksillään ajavat ihmisiä itsemurhiin.

   Japanilainen tutkimus on siis paitsi roskatutkimus myös tahallisen eksyttävä. Siitä huolimatta tämä on synnyttänyt HS:ssa toivon kipinän selviytyä itsemurhasta. Voitaisiin ajatella, että HS:n toimitaloon ja muihin toimipisteisiin ympäri Suomea ja maailmaa johdetaan omaa, erikseen litiumilla höystettyä juomavettä, jota lehden henkilökunta saa vesihanoista juodakseen. HS saa nostaa juomavetensä pitoisuuden niin korkeaksi kuin haluaa.

   Ehkä Lito-nimistä litiumlääkettä valmistavan Orionin tehtaalta voidaan vetää litiumvesiputki suoraan HS:n toimipisteisiin? Tai jos HS haluaa putkestaan suoraan sataprosenttista litiumia, putki on vedettävä IS-VET Oy:stä Iisalmesta. Koska tämä sataprosenttinen litium on syövyttävää, saadaan sekin hyöty, että HS:n henkilökunta oleellisesti kevenee ja liikkuminen ja työnteko helpottuu, kun henkilökunnalta syöpyy sisäelimet kokonaan pois ja heistä tulee kuin tyhjiä tynnyreitä. Lisäksi, koska litium reagoi voimakkaasti veden kanssa synnyttäen helposti syttyviä kaasuja, esim. vetyä ja nitridejä, ja koska ihmisessä on runsaasti vettä, henkilöstön päät muuttuvat kevyiksi ilmapallomaisiksi vetypäiksi, jotka nostavan koko tynnyrin ilmaan ja henkilökunta pääsee leijumaan muitten ihmisten yläpuolella.

   Jos sitten ulkomailla, esimerkiksi USA:ssa, on HS:n osakkeenomistajia, esim. Erkko, niin putket voidaan vetää sinne valtamerten pohjaa pitkin suoraan Orionin tehtaalta tai Iisalmen litiumvarastoista. Erkolle voidaan ilmoittaa: ”Herra Erkko, tästä putkesta tulevalla litiumvedellä voitte välttää itsemurhan”. Siellä sitten Erkko saa imeä suukappaleen kautta litiumia itseensä niin paljon kuin haluaa ja sielun tasapaino vaatii. Johdot voidaan vetää myös maamme johdolle ja ympäriinsä pikkujohtajille ja kirkolle.

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
  2. Helsingin Sanomien itsemurhanvälttämisvimma, osa 2

   Kun psykiatri-nimiset valelääkärit sitten hoitavat ”potilaitaan” ”sairaaloissaan” ja vastaanotoillaan litium-tableteilla (kauppanimi Lito), niin kuinka suuria annoksia he käyttävät? Lito-tabletissa on litiumkarbonaattia 300 mg, mutta litiumin osuus on vain 56 mg. Päivässä annostelu on yleensä 1-3 tablettia, ja silloin päivittäinen litiumannos on 56-168 mg eli 56 000 – 168 000 µg. Tällä annostelulla päästään tavoiteltuun seerumipitoisuuteen, joka on siis 0,5-1,2 mmol/l eli 3,4-8,3 mg/l eli 3 400 – 8 300 µg/l. Aivoissa ja muissa elimissä pitoisuus voi olla korkeampi.

   Japanilaisten tutkimuksessa juomaveden litiumpitoisuus oli 0,7-59 µg/l. Keskimäärin siis 3750 kertaa vähemmän kuin ns. ”hoidossa”. On todella kaukaa haettua, että tällaisella minimaalisella määrällä olisi jopa ITSEMURHIA EHKÄISEVÄ vaikutus! Tässä ollaan kokonaan realiteettien ulkopuolella, ja on sääli, että yliopistot suoltavat nykyisin tällaisia tutkimuksia.

   Suomessakin on tehty tutkimus kaivoveden litiumpitoisuuksista: Geologisen tutkimuskeskuksen tutkimusraportti 155 ”Tuhat kaivoa – Suomen kaivovesien fysikaalis-kemiallinen laatu vuonna 1999”;

   http://www.ymparisto.fi/download/noname/%7BD511CB71-0A6E-4559-A174-96E26E96AA71%7D/57054

   Litiumia käsitellään linkin sivuilla 64-65; rengaskaivoissa Suomessa on litiumia 0,3-242 µg/l (mediaanipitoisuus 0,8 µg/l ja keskiarvopitoisuus 2,8 µg/l) ja porakaivoissa 0,3-47,3 µg/l (mediaanipitoisuus 3,3 µg/l ja keskiarvopitoisuus 6,6 µg/l). Suurimmat pitoisuudet ovat länsirannikolla ja Sisä-Suomessa.

   Tässähän näitä valmiita ”pieniä pitoisuuksia” on HS:lle alkuun. Kun ahkerasti juo vettä, niin litiumia alkaa saada yhä enemmän.

   HS:n artikkelin tekstistä voidaan kuitenkin päätellä, että tarkoitus on ehkä lisätä litiumia juomaveteen (”litiumia käytetään jo nyt kaksisuuntaisen eli maanis-depressiivisen mielialahäiriön hoidossa – – jo pienetkin annokset litiumia saattavat vähentää itsemurhien riskiä”). Jos uudet roskatutkimukset osoittavat, että tehokkain litiumtaso itsemurhien ehkäisemiseksi on sama kuin nykyinen hoitotaso, niin mikseipä sitten juomaveteen sekoiteta tarpeeksi litiumia, niin ehkä joitakin itsemurhia saadaan estettyä!

   Ja mitä tällöin saadaan aikaan? Luettelen litiumin varsinaiset vaikutukset menemättä yksityiskohtiin: pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, vatsakivut, ripuli, reilu painonnousu, turvotus, päänsärky, vapina, lihasheikkous, silmien tahdoton edestakainen nykinä eli nystagmus, korvien soiminen, suun kuivuminen, univaikeudet, lihastoiminnan koordinaatiovaikeudet, jäykkyys, lihasnykäykset, sydänlihaksen sähkönjohtavuuden häiriintyminen, rytmihäiriöt, päätöksenteon vaikeus, vähentynyt psyykkinen energia, apatia, välinpitämättömyys, vähentynyt luovuus ja tuotteliaisuus, keskittymis- ja muistivaikeudet, väsymys, heikkouden tunne, seksuaalihalun heikkeneminen, tunne-elämän latistuminen ja värittömyys, kyvyttömyys kokea tunteita, puuromainen puhe, epileptiset kouristukset, aivovauriot, EEG-muutokset, kilpirauhasen vajaatoiminta, struuma, munuaisten toiminnan häiriintyminen, munuaisten vajaatoiminta, uremia, virtsanmäärän suureneminen, janontunne, runsas juominen, veren valkosolujen määrän lisääntyminen, ihon kuivuminen, aknen ja psoriasiksen paheneminen, hiustenlähtö, pälvikalju, sikiöaikana lapseen tulee vaikea sydämen epämuodostuma (Ebsteinin epämuodostuma), jos litiumia käytetään raskauden aikana. Monet lääkkeet (esim. kipulääkkeet, diureetit, antipsykootit, karbamatsepiini, teofylliini, tetrasykliini jne.) muuttavat litiumin vaikutusta, ja seuraukset saattavat olla arvaamattomia.

   Jos satutaan menemään hieman yliannostuksen puolelle, saadaan aikaan seuraavia vaikutuksia: voimakas vapina, sekavuus, rauhattomuus, delirium, vaikea ataksia, tajunnan häiriöt, raajojen hyperekstensio (yliojennus), kooma, kuolema (litiumille ei ole vastalääkettä).

   Tällaisista oireista kärsiviä ihmisiä näemme sitten HS:n toimipisteissä, kun HS yrittää välttää itsemurhia. Samanlaisiksi muuttuvat myös HS:n osakkeenomistajat, esim. Erkko litiumputkensa päässä. Juutalainen onnellisuus kaiken kaikkiaan huipussaan!

   Jos litiumia lisätään reippaasti koko Suomen vesijohtoverkostoon, niin samanlaiseksi muuttuu koko Suomen kansa!

   Eikä litiumin vaikutustapaa edes tunneta! Ei myöskään tiedetä kaksisuuntaisen eli maanis-depressiivisen mielialahäiriön syytä! Kuten ei minkään muunkaan ”psyykkisen sairauden” syytä. Yhdelläkään ”psyykkisellä sairaudella” ei ole osoitettu olevan elimellistä syytä, joten psykiatria ei edes kuulu lääketieteeseen, joka tutkii ja hoitaa elimellisiä sairauksia (”psyykkisten sairauksien” syynä ovat yksinkertaisesti elämän vaikeudet ja kriisit). Psykiatria on puhdasta puoskarointia, ja ”psyykenlääkkeitä” (esim. litiumia) käytetään tietämättä tuon taivaallista, miten ne toimivat. Kuten yllä olevasta VARSINAISTEN vaikutusten luettelosta nähdään, litium on muiden psyykenlääkkeiden tavoin hyvin voimakas aivo- ja hermostomyrkky, joka lamaa ihmisen pystyyn. ”Itsemurhia vähentävä” vaikutus on vain tätä yleistä ihmisen lamaantumista, eikä sillä ole mitään tekemistä ”parantumisen” kanssa. Kyseessä on kemiallinen nuijanukutus. On kauheaa, että ihmiset käyttävät psyykenlääkkeitä. Olen puhunut näistä asioista kirjoitussarjassani ”Psykiatria ja psykologia ovat huijausta”, osat I-VIII.

   Litiumin vaikutustavasta on kerrottu, että se vaikuttaa hermoston solukalvojen natrium-, kalium- tai magnesiumtasapainoon tai solukalvojen inositolifosfolipidien kiertoon, jolloin solun vasteet indoliamiinille (serotoniini), dopamiinille ja noradrenaliinille heikkenevät. Lisäksi tapahtuu muutoksia serotoniinin ja katekolamiinien synteesissä, varastoinnissa, vapautumisessa ja takaisinotossa. Mitä tämä muuta tarkoittaa kuin että litium hyvin voimakkaasti sotkee aivojen välitysaineiden toimintaa ja on siten voimakas AIVOMYRKKY (kuten yllä olevasta vaikutusluettelosta voidaan päätellä). Litium sairastuttaa normaalit aivot! Psyykkisillä sairauksilla EI OLE elimellistä syytä, ja potilaitten aivoissa ei ole sairaalloisia muutoksia. Muutoksia psyykenpotilaiden aivoihin ja hermostoon aiheuttavat lääkkeet! Psyykenlääkkeet ovat suora hyökkäys ihmisiä vastaan, ja siksi psykiatrit ovat vaarallisia psykokriminaaleja. He tappavat ihmiset pystyyn.

   On myös pidettävä mielessä, että jos litiumlääkitys lopetetaan lyhyen ajanjakson (osin myös aina lopetettaessa) sisällä, tauti uusii helposti (50%:lla puolen vuoden kuluessa), ja itsemurhavaara on hyvin suuri. Tämäkin osoittaa, että ”hoidon” aikana ihminen on ollut vain lamattuna, ja ”hoidon” loputtua tilanne iskee entistä pahempana.

   Nykyisen ”litiumboomin” sai aikaan v. 1949 australialainen John Cade, joka sattumalta huomasi litiumin lamaavan vaikutuksen koe-eläiminä käyttämiinsä marsuihin. Hänellä oli litiumuraatti mukana tutkimuksissa vain liuottimena, mutta hän havaitsi, että se yksinään teki marsut voimattomiksi, veltoiksi, uneliaiksi ja hitaasti reagoiviksi. Sen jälkeen hän kokeili litiumia ensin itseensä ja sitten potilaisiin. Kuitenkin vasta vuonna 1970 litium hyväksyttiin USA:ssa lääkkeeksi.

   Litiumia oli kuitenkin käytetty jo aiemmin. Litium eristettiin kivestä ensimmäisen kerran v. 1817. Litiumbromidia kokeiltiin epilepsiaan, ja litiumsuolojen avulla pyrittiin sulattamaan munuaiskiviä. Oli tarjolla litiumtabletteja, ja ”litiumlähdevettä” myytiin pulloissa. Tämän ”litiumveden” väitettiin parantavan kihtiä, reumaa, munuais- ja rakkokiviä sekä maniaa, jotka kutsuttiin ”aivokihdiksi”. Myös sokeritautiin, ihottumaan, vesipöhöön ja hermokipuihin ”litiumvesi” muka auttoi. Jopa sellaisia kivennäisvesiä kuin Vichy, Apollinaris ja Perrier kaupattiin aikoinaan ”litiumvetenä”.

   1940-luvulla käytettiin (suolanmakuisia) litiumtabletteja suolatablettien korvikkeena verenpainepotilaille, mutta litiumin myrkyllisyyden vuoksi tästä luovuttiin.

   Nyt siis elämän ongelmissa oleviin ihmisiin tungetaan tablettimuodossa olevaa litiumia, joka ”tekee ”voimattomaksi”, ”veltoksi”, ”uneliaaksi” ja ”hitaasti reagoivaksi”. Kukaan ei tiedä, kuinka tämä hermostomyrkky vaikuttaa.

   On vastuutonta tehdä japanilaistutkimuksen kaltaisia roskatutkimuksia niinkin vakavasta asiasta kuin itsemurhista ja tarjota ratkaisuksi hermostomyrkkyä, jonka vaikutustavasta ei tiedetä yhtään mitään. Yhtä vastuutonta on tiedotusvälineessä levittää tarinoita tällaisista myrkyistä ja ehdotella niitä ihmisten raskaiden elämänongelmien hoidoksi.

   Elämän ongelmat ja mielen järkkymiset tulee hoitaa suvun ja ystävien kesken aidosti keskustellen, viime kädessä myös suhteessa Jumalaan, jonne tie on (juutalaisten hylkäämä) Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus. Tarvitaan oikeita pappeja, jotka julistavat oikeaa Jumalan sanaa. Sen puutteessa lukuisat ihmiset ovat elämässään joutuneet syntiensä kanssa umpikujaan, ja joillekin yksi ratkaisu on itsemurha.

   Eivät elämän ongelmat poistu kiertämällä ne. Ne on kohdattava. Siinä ei tarvita litiumia, ei juomavedessä eikä muuten. Jääkööt litium ja muut myrkyt juutalaisten saleihin, onhan koko psykiatria juutalainen keksintö.

   Plusääni(11)Miinusääni(2)
   1. Minun elämäni asiansaosaavat psykiatrit ja neuropsykiatrian erikoislääkärit pelastivat. Terapia ja lääkehoito nostivat minut ylös pohjalta; terveemmäksi kuin koskaan! Oma panokseni – halu muuttua ja muuttaa elämäni suuntaa – oli myös (ja on yhä) erittäin tärkeässä osassa. Ja mitä lääkäreihin tulee: heitä on hyviä ja huonoja. Siunausta kuitenkin Veskulle. Olet hyvä ihminen.

    Plusääni(5)Miinusääni(3)
   2. Rukouksen voimaa ei pidä aliarvioida. Kaikessa on kysymys halusta parantua ja muuttua enemmän Jumalan kaltaiseksi. Jos on tervettä järkeä päässä – kuten Jeesuksella – uskon silloin suojeluksen siunaavan sinua. Tiedät sisimmissäsi tekeväsi oikeita tekoja. Suomalainen avantgarde-taiteilija Lauri Nykopp sanoi taiteesta osuvasti: ”Taide on taiten tekemistä. Ja taiten tekeminen on pyrkimystä oikeiden valintojen sarjaan kohti ääretöntä.”

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Joku voisi kyllä linkata tai lähettää tämän uutisen tuolle Lindströmille.

  Eihän sitä tiedä että jos kyseinen tyyppi on vaan ministeriksi niin tyhmä ja yksinkertainen että on antanut jonkun ovelan deamlalaisen hönäyttää itseään.

  Tuo on silmiä avaava artikkeli ehkä saattaisi tyyppi tulla järkiinsä ja huomata mitäs on tullut tehtyä.

  Noista luulisi saavan yhteyden:

  https://www.perussuomalaiset.fi/kansanedustaja/jari-lindstrom/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Päättäjät ja media ovat mukana ”holokausti”-huijauksessa, sillä molemmat välttelevät aihetta ja kaikkea siihen liittyvää kuin ruttoa. Toimittajat ja juontajat varovat johdattelemasta poliitikkoja ja muita juutalaisten kätyreitä näihin hetteikköihin esim. keskustelutilaisuuksissa, väittelyissä ja haastatteluissa. Rahanluontimekanismi eli tyhjästä luotava, korollinen velkaraha juutalaisilta yksityispankeilta on myöskin selvä tabu, ja kertoo mädättäjien ja ammattivalehtelijoiden maanpetturrijoukkion sotkeutumisesta asiaan.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
 19. Nonniin, vähän järjestäytyneestä rikollisuudesta, oikeasti. Magneettimedian artikkelissa siteeratussa oikeusministeriön tiedotteessa todetaan:

  ”Muutoksen seurauksena järjestäytyneellä rikollisryhmällä tarkoitetaan jatkossa vähintään kolmen henkilön muodostamaa tietyn ajan koossa pysyvää rakenteeltaan jäsentynyttä yhteenliittymää, joka toimii yhteistuumin tehdäkseen rikoksia.”

  Jos määritelmä on tuollainen, Suomen kansa on järjestäytynyt rikollisryhmä. Koska Suomen kansa äänestäessään poliittisia puolueitamme, jotka ovat osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta, tulee myös osaksi kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta, se on – oikeasti – lain tarkoittama järjestäytynyt rikollisryhmä. Ks. esim. kommenttini täällä:

  Kreikka ja petos nimeltä demokratia

  Jätän nyt mainitsematta Suomen kansan muut rikokset, lastenmurhat aborteissa, homoseksuaalisuuden (rikos itse Jumalan edessä), demokratian (tuhoaa maan), miesten narttumaisuuden (tuhoaa maan) jne. jne.

  ”jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se (so. esivalta) ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:4);

  ”Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava” (1. Moos. 9:6).

  Nonniin, kukahan sitten tulee tuomariksi?

  Plusääni(8)Miinusääni(3)
 20. Voi jumalauta noita Pipipään, Buttsin ja Sionin leperryksiä – ai että nyt lähti oikein vaikut korvista joka puolella? Miten helvetissä nuo apinat voivat puhua meidän kaikkien suulla? Tämä on saavuttanut jo tragikoomiset mittasuhteet! Yritetään vain pakottaa samaa lässytystä. Suomi ei ole mikään yksi homogeeninen massa, jota viedään kuin pässiä lahtiin. This has got to end!

  ÄLÄ TARJOA MINULLE PASKAA JA VÄITÄ ETTÄ SE ON SUKLAAKAKKUA!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 21. Vanha juttu, mutta oikaistaanpa yksi detalji: jutussa käsitelty muutos perustuu rikoslain muutokseen HE 263/2014, joka on nuijittu eduskunnassa läpi juuri ennen vaaleja:
  https://www.eduskunta.fi/FI/Vaski/sivut/trip.aspx?triptype=ValtiopaivaAsiat&docid=he+263/2014
  Annettu eduskunnalle 28.11.2014, 1. käsittely 9.3 ja 2. käsittely 12.3

  Enpä kyllä muista, että OM olisi asiasta suurempaa meteliä pitänyt ennen kuin pari päivää ennen lainmuutoksen voimaantuloa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 22. Nyt tuolla tele-vitsauksessa puhutaan tiettyjen järjestäytyneiden poliittisten ääriryhmien lakkauttamisesta, mutta

  Kukaan ei vaadi vapaamuurarijärjestöjen lakkauttamista. Kuinkahan moni noista puhuvista päistä on itseasiassa itse vapaamuurari ? Heillä on kuitenkin kanttia vaatia jotain muuta poliittista ryhmää lakkautettavaksi, vaikka itse kuulutaan ties minkälaista ideologiaa kannattavaan poliittiseen vaikuttamiseen pyrkivään ryhmään ?

  Kieltäisivät ensin itsensä.

  Suuryritysten lobbarit pyörittävät Brysselin kabinetteja – ei ongelmaa, mutta kun näitten meidän päättäjien nenässä on uusnatsi – hirveä ongelma !
  http://areena.yle.fi/1-3515789

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 23. ”Kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista.”

  ”Vihapuhe” eli ”kiihottaminen” vakavampi rikos kuin tappaminen? Tämä maa on pelkkä typerä vitsi enää. Juutalaiset määräävät kaiken maassamme, joten eikö lakiin nyt voisi laittaa erikseen pykälät koukkunokille ja suomalaisille? Niin, ja tietysti maahantunkeutujille omat.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 24. ”tapaus antaa selkeän varoituksen kaikille jotka tahtovat kritisoida vallanpitäjiä”

  Juutalainen päättää KAIKESTA. Mutta siinä ei mielestäni ole satiirin häivääkään, jos toteaa ♂-somaleista olevan työttöminä 60% ja ♀-somaleista ~100%.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat