Eliitin vihaaman Vastamedian numero 2017 julkaistu!

Pohjoinen Perinne ry on julkaissut uuden numeron eliitin vihaamasta Vastamedia-lehdestä! 36-sivuisen lehden voi tilata nyt pelkkien toimituskulujen hinnalla Kadulle.com-kannatuskaupasta TÄÄLLÄ!

Lehti sisältää valtaosin Kansallisen Vastarinnan sekä Magneettimedian lukijoille tuttua sisältöä päivitettynä, minkä lisäksi mukana on aiemmin julkaisematonta tekstiä. Lehden pääteemoja ovat pakolaiskriisi, korko-orjuus, sionistiset sodat sekä länsimaiden poliittinen korruptio.

Uusi Vastamedia sisältää seuraavat artikkelit:

 • ”Mitä jää jäljelle, kun poliisi, hallitus ja koulujärjestelmä pettävät?”
 • ”Suomen nousu, perikato – ja itsenäistyminen”
 • ”Islanti vangitsi pankkiirit – nyt talous kasvaa yli 4 kertaa nopeammin kuin Suomessa!”
 • ”Bernerin työryhmä: suomalaisten verorahaa juutalaiselle Bonnier-mediaperheelle”
 • ”Kuka toi muslimit Eurooppaan?”
 • ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”
 • ”Soros-malli rantautui Suomeen – sijoittajat hyväksikäyttävät pakolaiskriisiä”
 • ”Eliitti värvännyt armeijoita ’rasisminvastaiseen taisteluun’ – miksei Halla-aho vastusta tätä?”
 • ”Maahanmuuttoa käytetään tekosyynä suomalaisnuorten palkkojen polkemiselle”
 • ”Poliisihallitus: kansallissosialistit eivät nauti sananvapauden suojaa”
 • ”Mitkä ovat Vastarintaliikkeen ’rikokset’?”
 • ”Valheiden paljastumisella ei vaikutusta – Juha Sipilä tapasi holokaustihuijari Nena Kafkan”
 • ”Saksalaistiedustelu ei löytänyt viitteitä ’Venäjän infosodasta’ – valtamedia jatkaa silti vaalien manipulointia”
 • ”Tietovuoto: Soros rahoittaa pakkomonikulttuurisuutta myös Suomessa”
 • ”Saksan oikeusministeri: vaihtoehtomedioiden kannattajat on vangittava”
 • ”Amerikka pommittaa Syyriaa Israelin käskystä”
 • ”Amerikka hallitsee maailmaa, mutta sionismi hallitsee Amerikkaa”
 • ”Syyria: Ei enää sotia Israelin puolesta!”

Alla esipuhe, jossa valaistaan tuoreen numeron taustoja ja arvoja. Tutustu tilatessasi myös muihin Kadulle.comin kannatustuotteisiin!

Mitä jää jäljelle, kun poliisi, hallitus ja koulujärjestelmä pettävät?

Suomalaiset ovat auktoriteettiuskollista kansaa, jotka äänestävät vanhempiensa luottopuoluetta, jättävät huoletta lastensa kasvatuksen koulujen tehtäväksi ja pitävät poliisia aina ystävänä. Vielä muutama vuosikymmen sitten järjestelmäuskollisuutta olikin helppo perustella, kun hyvinvointi kasvoi vakaasti ja yhteiskunta oli turvallisempi kuin koskaan.

Vastamedia 2017.

Nyt instituutiot ovat kuitenkin alkaneet rapistua. Ikävä kyllä, suomalaisten luottamus järjestelmään ei ole murtunut yhtä nopeasti. Kun vihamieliset voimat ovat myrkyttäneet ja ottaneet lopulta haltuunsa yhteiskunnan eri alat kouluista politiikkaan, lainvalvontaan, mediaan ja yrityksiin, on suomalainen katsonut häveliäästi toiseen suuntaan.

Talous- ja pakolaiskriisit ovat pakottaneet mattimyöhäisetkin tunnustamaan lopulta oman sinisilmäisyytensä ja isänmaansa irvokkaan alennustilan. Edeltävien sukupolvien rehellisellä työllä rakentama Suomi on valjastettu kuin varkain palvelemaan kapean yksityisen eliitin etua.

Rappio on juuri sopivan hidasta, jotta keskivertokansalaisen kipukynnys ei ylittyisi. Mikäli hyppy 1980-luvulta olisi tehty 2010-luvulle kertaheitolla, olisi barrikadit jo pystytetty suurkaupunkien kaduille. Kun kurjistaminen suoritetaan porrastaen, kansa suostuu – ainakin toistaiseksi – roikkumaan löysässä hirressä ja kiroamaan isänmaan alennustilaa saunailloissa tai sosiaalisessa mediassa.

Paraatiesimerkki porrastetusta rappiosta on Suomen varhaiskasvatus- ja koulujärjestelmän tuho, jota käsittelemme lehden artikkelissa ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”. Arvot, joita suomalaisnuorille syötetään, ovat muuttuneet yhä sairaammaksi sukupolvi sukupolvelta. Kuten artikkeli osoittaa, ei kyse ole kuitenkaan vahingosta vaan tietoisesta strategiasta.

Koulujamme myrkyttävät ideologiat ovat pysyneet samana jo sadan vuoden ajan. Niitä yritettiin pakottaa raaoin, tökeröin ja alkukantaisin keinoin Länsi- ja Itä-Euroopan kommunistikokeiluissa. Ironista kyllä, parhaan kasvualustan myrkylliset ideologiat löysivät kuitenkin lopulta liberaalista ja monikulttuurisesta pankkikapitalismista, joka on suomalaisenkin yhteiskunnan ydin.

Kouluista ei olisi voinut tietenkään tulla suomalaisvastaisen kulttuuritaistelun näyttämöitä ilman hallituksen ja lainsäätäjien siunausta. Vaikka hallituskokoonpanot vaihtuvat, kaikki puolueet perussuomalaisista lähtien ovat vallankahvaan päästyään olleet liikuttavan yksimielisiä siitä, että ääriliberalismi, avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka ja EU-liittovaltion vahvistaminen ovat arvoista pyhimmät.

Viimeisimpänä suomalaiset ovat joutuneet todistamaan myös poliisin perikatoa. 2015 pakolaiskriisin jälkeen viranomaiset ovat häkellyttävän nopeasti taantuneet orwellilaisiksi ajatuspoliiseiksi, jotka vainoavat maahanmuuttokriittisiä kansalaisia riippumatta siitä, epäilläänkö näitä rikoksista vai ei. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen jopa vahvisti Kalevalle 11.4.2016, että virkavallan tähtäimessä ovat myös lainkuuliaiset maahanmuuttokriitikot!

Kun poliittisiksi öykkäreiksi taantuneet poliisit ovat saaneet risuja kansalaisilta, on kritiikki kaikunut kuuroille korville. 10.3.2017 Kolehmainen kutsui poliisin toimia arvostelevia suomalaisia pahaisiksi ”trolleiksi”. ”Trolli”-termin Kolehmainen on poiminut valtamedialta, joka on viime vuosina alkanut solvata kaikkia EU- ja maahanmuuttokriittisiä kansalaisia venäjämielisiksi ”Putin-trolleiksi” riippumatta siitä, mitä mieltä nämä edes ovat Putinin politiikasta.

Ulkopolitiikkaa onkin alettu jälleen käyttää sisäpoliittisena lyömäaseena. ”Neuvostovastaisuus” on vaihtunut ”Venäjä-mielisyydeksi”, mutta periaate on sama: vastavirtaan uiva kansanosa leimataan vaaralliseksi ja ulkopoliittisesti epäilyttäväksi ainekseksi – sisäistä turvallisuutta uhkaavaksi viidenneksi kolonnaksi.

Eliitin aggressio toisinajattelijoita kohtaan kapusi uudelle tasolle 30.11.2016, kun uusi ”terrorisminvastainen” EU-direktiivi tuli julki. Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan protestit vallanpitäjiä ja erityisesti poliittista sekä taloudellista eliittiä vastaan voidaan tulevaisuudessa leimata ”terrorismiksi”, koska direktiivin sanamuodot ovat tarkoituksellisen hämäriä. ”Terrorismi” ei tarkoita enää välttämättä pelkkää pommi-iskua vaan myös mielenosoitusta tai pistävää poliittista kirjoitusta.

Suomesta on muuttunut kavalasti maa, jossa lapset kasvatetaan kouluissa häpeämään omaa kansaansa ja historiaansa. Esivalta pakottaa meidät hyväksymään avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan ja kumartamaan tänne tulvivaa loputonta ”kunniakansalaisten” virtaa. Kansallismielinen saa poliisilta rikollisen, medialta Venäjä-lakeijan ja EU:lta terroristin leiman. Näin ei voi jatkua, mikäli tahdomme vielä jokin päivä nähdä itsenäisen Suomen.

Kynnys on nyt ylitetty – emme saa jäädä enää roikkumaan löysään hirteen. Kun vallanpitäjät kääntyvät kansaa vastaan, kapinasta tulee kansan velvollisuus. Olemme sen velkaa 100-vuotiaalle Suomelle.

 

Pohjoinen Perinne

10 kommenttia

 1. Jos Suomeen julistettaisiin ”väärän kuninkaan päivä” ja meidän nk. eliittimme pakotettaisiin katselemaan valtakunnan touhuja globalisaation iskut vastaanottaneen rivikansalaisen horisontista, niin monet heistä järkyttyisivät aidosti. Osa olisi tietenkin tyytyväisiä, sillä heidän vihaamansa ”valkoisen roskaväen” asema on vihdoinkin saatu kurjistettua tarpeeksi alas ja suunta on vain tästäkin alaspäin.

  Varoitan Suomen vallanpitäjiä siitä, että nyt alkavat olla viimeiset hetket, mikäli aiotaan välttää kansan laajamittainen kääntyminen radikaalien vaihtoehtojen, kuten kansallissosialismin kannattajiksi. Ei nimittäin ole kauaa siitä, kun itsekin uskoin virallista propagandaa tuon liikkeen suoranaisesta demonisuudesta. Enpä usko enää.

  Plusääni(54)Miinusääni(1)
  1. Kyllähän länsimaitten rajat ennenkin on ollu säädeltyjä, siinä vaiheessa kun omaa taloutta on haluttu vahvemmaksi, tuonti tulleja on nostettu. sen ansiosta jos olen ymmärtänyt oikein teollisuus valtioitten vauraus on kasvanut koska se tukee omaa tuotantoa, kulutusta ja työpaikkoja. Vihamielisyys muita kulttuureja ja ihmisiä kohtaan ei ratkaise asioita koska suurin osa on tavallisia ihmisiä jotka yrittää tulla toimeen. Se on ymmärrettävä asia että toisen valtion ihmisiä ei voi alkaa kaikkia tunkemaan suomeen ja voin vakuuttaa että se tilanne ei taida olla kenellekkään hyödyllinen. se tilaane mikä lähi idässäkin on pitäis pyrkiä ratkaisemaan ja oikeasti miettiä ketä siellä on vaikuttamassa asioihin. Jos täällä on niin paljon muslimi miehiä joilla on vääriä tapoja naisia kohtaan niin sitten niille pitää opettaa jos tilanne niin vaatii. Siitäkin on paljon jo tietoa että 9/11 terrori isku oli amerikan sisäpiiri työ. sehän on klassikko, aiheuta ensin ongelma sitten ohjaile massan mielipidettä ratkaisulle joka on ollutkin tavoitteena koko ajan. näin sitä manipuloidaan ja vältytään isoilta vastarinta liikkeiltä. Amerikka on muuttanut lähi idän teurastus festivaaleiksi ja sitten ihmetellään että ihmiset siellä on epätoivoisia. sota on kestänyt sillä alueella 17 vuotta vaihtelevilla verukkeilla ja kuolleita on useita miljoonia jo. kyllä se amerikka on hyökkääjä ja niillä joku tavoite mitä ne hakee.
   suomalaisten pitäisi keksiä mitä se vaatii että pankki toiminta saadaan kansallistettua ja epätoimivasta poliittisesta systeemistä päästä eroon. se ei välttämättä onnistu jos ihmiset pelkää tehä ääntä ja erottautua.

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
 2. Saksassa säädetään ilmeisesti jo ennen kesälomia:
  Liebe Leser,

  der Bimbesjustizminister hat sein „Netzwerkdurchsetzungsgesetz“ in die Berliner Volkskammer eingebracht; es wird voraussichtlich noch vor der Sommerpause des „Hohen Hauses“ verabschiedet. Damit erfährt die Meinungspluralität in den a-sozialen Netzwerken erhebliche staatliche Regulierung. Dem Herrn Maas ist Deutschland nämlich viel zu bunt, das vielfältige Meinungsspektrum gehört offenbar dringend verengt. Wir dürfen gespannt sein, ob Herr Maas aufgrund seiner extremistischen Ansichten als potentieller Verfassungsfeind in den nächsten Verfassungsschutzbericht aufgenommen wird.

  Diese und viele weitere bedenkliche politische Entwicklungen greift furchtlos und mit spitzer Feder die Monatszeitung „Compact“ auf. Unten die aktuellen Hefte sowie die Möglichkeit, ein Abonnement abzuschließen. Auch das neue Pamphlet von Akif Pirinçci bieten wir Ihnen hiermit an”

  Deutscher Buchdienstin tiedote.

  Alkaa olla röyhkeää askeltamista täyteen diktatuuriin. Viime hetket panna vastaan.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 3. Suomen poliittinen KORRUPTIO paljatsui minulle jo 2005, kun tein rikosilmoituksen Porin ”poliisille” lainsäädännöllisestä syrjinnästä Suomessa.

  Sekä 9. 12. 2005 tein SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon samasta asiasta, kun huomasin ”esitutkinnan” heikön tason ( ei ole valmistunut vieläkään yli 10 vuotta myöhemmin).

  Suomi on muutettu JÄRJESTELMÄKORRUPTIOKSI; Iltalehti 19.2. 2013 ”MIljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen : ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Mitä on tämä lahjonnalla saatu ”lainsäädäntö” ?

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus.” Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata. ( olen asiatsa tehnyt 3 rikosilmoitusta ( julkisia ) KAIKKI on tuhottu !

  Suomessa siis pankki – vakuutuslaitokset ovat OSTANEET vallan itselleen ja lsittavat ”eduskunnan” VARASTAMAAN itselleen; kuten Iltalehti 7. 4. 2012 osoitti VARASTETTIIN ”lailla 444/2012” jopa 3 MILJARDIA euroa pankkien ja vakuutuslaitosten ”tukemiseen”.

  Tosiasiassa tämä omaisuus; joka kuuluu kansalle maksettiin 2014 keväällä pankki-vakuutusyhtiöiden MILJARDIOSINKOINA ulos PETOSRYHMÄLLE !

  Tämä Suomen JÄRJESTELMÄKORRUPTIO vaati ”tuekseen” VALTIOPETOKSEN eli 2 ”eduksunnan” hyväksymän PL 118 §:n … ”Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.”; Koskee TAKAUTUVASTI myös 9. 12. 2005 Valtakunnansyyttäjänvirastoon jättämääni SYYTEILMOITUSTA; jota ”kirjattiin” diaariin 8 KUUKAUTTA !

  KAIKKI Suomen ”laillisuutta” valvovat organisaatiot ovat mukana PL 118 §:n VALTIOPETOKSESSA !

  Suomessa vallan valvonta on TAPETTU PL 118 §:n avulla laittomin keinoin LAHJONNAN takia MV-lehti / keskustelu / paljastetaan totuus / ihmisoikeuksien ja rahan varkaus…. archive.is / kimmoleaks.fi …. EIT 24221/06 … siinä JULKISET todisteet !

  Plusääni(30)Miinusääni(0)
 4. uksijohtaja, uksiuskonto, uksiraha…. koiviston hautajaisissa oli ite satan mukana sen takia tarvittiin massiviset järjestelyt, ne epäili ett kostaja käy tervehtimässä matanbuchussia

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 5. Tarkoitus oli jakaa näitä lehtiä jo neljättä kertaa! Jos tilaan esim 100 kpl, niin tulevatko nekin postikulujen hinnalla? Vai tarkoittaako tuo vain yhtä kappaletta??

  Todella hyvä päivitys entiseen vastamedian numeroon!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Maineikas TBR on edelleen vaikeuksissa. Yksikään luottokorttifirma ei halua asiakkaakseen. Omistajat terrorisoivat yritystä simputtamalla. Ei, nyt ei olla Saksassa, vaan JENKKILÄSSÄ!

  ”Here is the latest from the Barnes Review regarding their free speech battle after losing their credit card acccount. This comes from a mailing they sent to their supporters.

  Dear Friends:

  As many of you know, TBR has had its credit card merchant account cancelled. Here is the latest from our billing dept.:

  ”After a long application process, almost a month, we have had yet another application rejected. We asked for a reason for the rejection seeing that we have been in perfect standing for years, but they did not provide one.”

  This is seriously affecting our company, as you can imagine.

  To help us out, our friends at AFP have gernerously created a fundraiser for us.

  Right now, you will get a 1 year subscription/renewal to The Barnes Review magazine for a donation of $50, PLUS 4 back-issues (A $16 added value)…

  If you donate $100, we will give you a 2 year subscription to The Barnes Review magazine PLUS 9 back-issues (A $36 added value).

  Invest in this TBR’s future now by doing what you would probably do anyway – renewing your subscription.

  WE NEED YOUR HELP NOW! Don’t take it for granted that TBR will always be here. This unique resource could be gone one day!

  TBR thanks you for your support so far and your commitment to free speech.

  Fundraising links are below.
   

  What if your favorite bookstore was shutdown by the NWO?

  Dear supporter,

  Most of us have a bookstore that we love to spend hours in. It might be one of the remaining used bookstores with huge inventories of rare and hard-to-find books, or perhaps it’s a place that you can get a coffee while you read.

  What if one day you walked into the store, and the owner told you that you can’t pay by credit card because his credit card service has been terminated with no notice and little explanation?

  The reason: The big bank that owns the credit card service doesn’t like some of the books that are sold there!

  Now you would think something like this would happen in China or Saudi Arabia or Germany or multiple other places in the world.

  But no—this is happening RIGHT NOW in America.

  This is exactly what happened to our friends at the historical magazine, The Barnes Review (TBR).

  After years of doing business with the same credit card service, that service was bought by a large bank, and TBR was just discarded.

  But it gets worse. At around the same time, TBR also lost its Paypal account—and the money it had in its Paypal account was frozen for six months!

  And, on top of all of this, its titles were banned from Amazon!

  This is obviously a conspiracy to put TBR out of business.

  Now, as you probably know, AFP stands firmly for freedom of speech, and we believe this outrage must be fought head-on. So, we are having a fundraising drive to help The Barnes Review through these difficult times.

  Please help them fight this attack on freedom by making a donation below.

  To thank you for your generosity, donations of $50 or more will receive a one-year subscription to The Barnes Review magazine, a unique and intellectual historical journal.

  Please take a moment to stand up for free speech and thought today. Remember, this could be just the tip of the iceberg.

  If they can do this to TBR, then no organization is safe—including AFP!

  Please make a donation here.”

  AFP:n uutiskirje

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. http://www.vihrealanka.fi/blogi-toim-huom/mies-raiskasi-taas
  Mies raiskasi taas 25.11.2015
  ANNAKAISA SUNI
  https://www.journalisti.fi/artikkelit/2017/4/nyt-kvi-nin/
  Vihreän Langan politiikan toimittajana työskennellyt Annakaisa Suni, 30
  MIETIKÄÄ ILTALEHDEN LÖÖPPIÄ JÄRJELLÄ
  Perussuomalaisten hajoaminen nousi otsikoihin maailmalla: suomalainen oppitunti muukalaisvihasta
  NOUSI OTSIKOIHIN MAAILMALLA
  Muun muassa Svenska Dagbladetin toimittaja Annakaisa Suni kuvailee kirjoituksessaan perussuomalaisten puheenjohtajavaihdoksen jälkeisiä käänteitä suomalaiseksi oppitunniksi muukalaisvihasta
  SIIS TÄMÄ NAINEN JOTA TÄMÄ KIEROAKIN KIEROMPI ILTALEHTI SITEERAA ULKOMAALAISEKSI UUTISEKSI
  ON SUOMALAINEN VIHREÄN LANGAN TOIMITTAJA JOKA MUUTANUT RUOTSIIN 2 KK SITTEN ELI
  TÄMÄ ULKOMAILLA NOTEERAUS TARKOITAA SAMAA
  KUIN ETTÄ VIHERVASEMMISTO ON NOTEERANNUT TÄMÄN ASIAN SUOMESSA
  VITTU ON SELLAISTA LÖÖPPI KUSETUSTA JO IL ETTEI MITÄÄN RAJAA

  Plusääni(13)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat