EU:n yhteiset sähkömarkkina ovat onnettomuus; Suomen sähköverkosto on kansallistettava

EU-maiden ja myös eräiden muidenkin Euroopan maiden sähkömarkkinat ovat monisäikeisesti punottu keskenään. Lisäksi suuri osa sähkön tuotantoon käytettävästä energiaraaka-aineista on hankittava Eurooppaa suuremmilta maailmanlaajuisilta markkinoilta.1 

Nämä yhteiset EU:n sähkömarkkinat ovat taloudellinen onnettomuus unionin jäsenmaile, kuten Suomelle. Luonollisesti yhteisöllisyys EU:n kanssa on sekä järjetöntä että hyvin vahingollista Suomen kansantalouden ja kansan katsantokannasta.2 

 

EU:n yhteiset sähkömarkkinat nostavat osaltaan sähkön hintaa

Koska EU:n energiamarkkinat ovat integroituneet, eli muodostaneet perustan enemmän tai vähemmän yhteisten eurooppalaisten energiamarkkinoiden kehittymiselle, on myös Suomen pakostakin myytävä merkittävä osa sähköstään Euroopan unionin yhteisillemarkkinoille.3  

Yllä olevaan viitaten, Suomessa sähkön hinta määräytyy Pohjoismaiden yhteisen sähköpörssin kautta, ja kuten sanottiin, Suomi sekä muut Pohjoismaat kytkeytyvät myyntiyhteyksien vuoksi voimakkaasti muuhun Eurooppaan. Tästä johtuvat myös Suomen järjettömän korkeat sähkön hinnat. 

On huomattava, että Venäjän puolustusoperaatiot Ukrainassa ja Venäjän kaasurajoitukset, eivät ole syynä Euroopan energiakriisille ja sähkön korkeille hinnoille.

 

 

Energiapoliittiset virheet ovat myös syynä sähkön hinnan kohoamiseen

Energiakriisin sekä ennen kaikkea eurooppalaisen sähkökriisin perimmäiset syyt löytyvät Länsi-Euroopan suurimpien maiden, eli Saksan ja Ranskan, jättimäisistä energiapoliittisista epäonnistumisista. 

Nykyisin myös Suomessa kalliit energiapoliittiset virheet ovat syntyneet Saksan sekä Ranskan omilla energiapoliittisilla valinnoilla, ja nämä valinnat ovat muodostuneet jo vuosia ennen kuin Venäjä aloitti puolustukselliset erikoisoperaatiot Ukrainassa.4 

Vuonna 2011, Saksan silloinen hallitus pelästyi Japanin Fukushiman ydinvoimalaonnettomuutta – ja päätti sulkea maan kaikki ydinvoimalat viivyttelemättä. 

Suurin osa Saksan alkuperäisistä 17 ydinvoimaloista on jo suljettu, ja osa suljettiin vaikka niiden käyttöikä olisi ollut vielä vuosikymmeniä. 

Saksassa siirryttiin energiatuotannossa tuulivoimaan, jonka teoreettisen maksimitehon osuus kasvoi nopeasti maailman suurimmaksi. Tällaiseen ratkaisuus  päädyttiin, vaikka Saksa ei ole ensinkään erikoisen tuulinen maa. 

Ydinvoimasta luopuminen sekä tuulivoimaan kääntyminen tarkoitti Saksan energiahuollolle entistä suurempaa maakaasun tarvetta. Ja tunnetusti maakaasun tuotantoa ei Saksassa ole omasta takaa, sitä oli tuotava muualta. Tämä loppu tarina onkin kaikkien pääteltävissä. 

Ranska on Länsi-Euroopan toiseksi suurin kansantalous sekä koko vanhan mantereen ylivoimaisesti suurin ydinvoimamaa. Juuri ydinvoimallaan Ranska on ollut sähkön tuottajana omavarainen sekä pitkälti ulkoisilta energiapuutoksilta suojassa. 

Mutta nyt Ranska ei ole enää sähkön tuottajana omavarainen, sillä se aloitti ydinvoimaloiden laajan sulkemisprosessin jo vuosia sitten. 

Fortumin virheratkaisut nostivat myös sähkön hintaa 

Fortumin tytäryhtiö Uniper luisui Saksan valtion haltuun, josta Suomelle tai suomalaisille veronmaksajille on koitumassa  suurilasku.  Ennen tätä tuottoisa Fortum oli ollut Suomen valtionyhtiönä. Fortumin johto myi kuitenkin sähkönsiirtoverkostonsa Carunalle. Tämä oli virheratkaisu ainakin kuluttajan kannalta, sillä sähkönsiirtohinnat nousivat Carunan alueella sietämättömiksi. 

Suomessa sähköverkosto on kansallistettava 

Valtionneuvoston sivuilta saamme muiden muassa lukea, että  

Valtion omistajapolitiikka on aktiivista, avointa ja pragmaattista. Valtio kehittää yhtiöomistuksiaan vastuullisen omistajan keinoin ja tavoittelee omistaja-arvon pitkäaikaista kasvua. 

Omistajaohjauspolitiikka on kuitenkin mahdollistanut valtionyhtiön omaisuudella keinottelun, jonka seurauksena yritysjohdolle on annettu valtuudet osallistua järjettömiin ja suomalaisten kannalta kurjistaviin sijoituksiin ulkomailla. 

Tällainen valtion omistajaohjauspolitiikka on tyystin lopetettava. 

Suomessa on ehdottomasti kansallistettava sähkönsiirtoverkosto. Siten valtiolla on oltava omavarainen sähköntuotanto. 

Lisäksi suomalaisten on taisteltava maansa itsenäiseksi, johon sisältyy vahva ja omavarainen maanpuolustus sekä tekemällä yhteistyötä erikoisesti Venäjän kanssa, täten edistäen tehokkaimmin tulevaisuudessa maailmanjärjestyksen rakentumisen Itä-Aasiassa, eikä transatlanttisessa ympäristössä. Suomen on erottava EU:sta ja eurosta sekä hylättävä Isäntämaasopimus. 

Loppupäätelmät 

Länsi-Euroopan suurimmat valtiot saatiin luopumaan omavaraisesta sähköntuotannostaan, jota niiden ydinvoimalat tuottivat. Omavarainen sähköntuotanto saatiin alas vetoamalla muiden muassa liioiteltuun ja vääriin faktoihin perustuvaan luonnonsuojeluun, ja siirtymällä entistä enemmän uusiutuvaan energiantuotantoon. 

Se, että esimerkiksi Saksa ja Ranska, jotka ovat Euroopan suurimpia energiantuottajia, saatiin luopumaan likipitäen kokonaan omavaraisesta sähkön tuotannostaan tarkoittaa sitä, että näiden Manner-Euroopan suurimpien valtioiden päätöksiin on vaikuttanut Israel-myönteinen globaalieliitti. 

Näin menetellen mainittu eliitti on aiheuttanut niin korkeat sähköjen hinnat, että yksityisten kansalaisten taloudet romahtavat, ja he ajautuva ulosottoon. Täten saadaan myös pienet ja keskisuuret yritykset konkurssiin. 

Varattomuuteen ajaminen esim. korkeiden sähkön myyntihintojen kautta palvelee juutalaisen Klaus Schwabin ja hänen miljardöörikerhonsa edistämän Maailman talousfoorumin (WEF) agentaa, jonka tavoitteena on ensin EU:n liittovaltiokehitys, ja sen jälkeen maailmanlaajuinen Uusi Maailmanjärjestys. Suomen johtavat poliitikot, kuten Sanna Marinin hallitus ja myös eduskunta presidenttiä myöten ovat näihin tavoitteisiin sitoutuneet, sillä he ovat uskollisia vain Yhdysvalloille ja Brysselille. 

Klaus Schwabin Maailman talousfoorumilla on päämääränä neljäs teollinen vallankumous (Fourth Industrial Revolution, 4IR). Tätä päämäärää palvelee The Great Reset (suuri nollaus) –operaatio, jonka viitoittamassa maailmassa voitot kertyisivät kouralliselle ihmisiä. Muut eivät omistaisi juuri mitään. Onko sairaan korkeiden sähkön myyntihintojen tarkoituksena osaltaan edistää siirtymistä omistamattomuuteen, ja siten edistää neljännen teollisen vallankumouksen toteutumista? Tämä näyttää olevan tarkoituksena. 

Markku Juutinen   

 

Lähteet 

 1. Hurri, Jan (3.9.2022). Kommentti: Sähkö­markkinat ovat jo sekaisin, mutta EU saa aikaan vielä pahemman sotkun. 
 1. Hurri, Jan (21.8.2022). Kommentti: Suomalainen sähkönkäyttäjä maksaa nyt Saksan ja Ranskan energia­munauksista – Venäjä vain pahentaa asiaa. 
 1. EPressi (2.5.2022). Euroopalle rakennetaan yhteisiä energiamarkkinoita. 
 1. Hurri, Jan (21.8.2022). Kommentti: Suomalainen sähkönkäyttäjä maksaa nyt Saksan ja Ranskan energia­munauksista – Venäjä vain pahentaa asiaa. 

Sam Bankman-Fried im Interview: „Ich werde dafür bezahlen müssen“ (handelsblatt.com) 

11 kommenttia

 1. THE GREAT RESET JA SÄHKÖKRIISI
  Suomessa sähköyhtiöt on laitettu pörssiin, mikä mahdollistaa niillä keinottelun. Sähkön mieletön hinta on tästä seurauksena. Ainoa oikea ratkaisu sähkökriisiin on sähköyhtiöiden kansallistaminen. Nykyinen järjestelmä on osa Great Reset -suunnitelmaa, jossa valtioiden taloudet romahtavat ja valtiot ajautuvat konkurssiin, josta sitten muodostuu Uusi Eurooppa eli EU:n liittovaltio, jossa ei ole kansallisia valtioita, vaan EU:n maakuntia. The Great Reset (Suuri Nollaus) on askel pienen miljardöörikerhon maailmanvaltaan, jonka loppujen lopuksi omistaa juutalaisten johtajat eli Siionin Viisaat. Ilmasto- ,korona- ja Ukraina-kriisi ovat keinoja toteuttaa tämä Suuri Nollaus eli the Great Reset. Myös NATO:on liittyminen palvelee tätä nollausta, joka johtaa maailmansotaan, jonka seurauksena taloudet romahtavat ja tie uudelle maailmanhallitukselle avautuu. WEF, YK ja WHO ovat instrumentteja tässä nollauksessa. USA:n proxysota Ukrainassa on yritys tuhota Venäjän sotilaallinen voima, missä ovat mukana suurin osa Euroopan maista, mm. Suomi. Onneksi monissa maissa on herännyt kansalaisten vastustus tätä kehitystä vastaan. Valtamedia, joka on juutalaisten komennossa, jatkaa kuitenkin tätä propagandasotaa Venäjää vastaan. Venäjä ja Kiina ovat kuitenkin vastavoimia tälle kehitykselle. Suomessa poliittinen johto on täysin korruptoitunutta ja ottaa innolla vastaan Ukrainan sotapropagandaa ja lietsoo Venäjä-vihaa. Elämme maailmanhistorian vaarallisinta vaihetta, joka uhkaa koko ihmiskunnan olemassaoloa ihmisinä. Uusi maailmanjärjestys (NWO) on systeemi, missä ei sallita poikkeavia mielipiteitä, vaan kaikki tiedottaminen on maailmanhallituksen käsissä. Mutta tässä kohdin itse Jumala puuttuu peliin ja tekee tyhjäksi juutalaisten maailmanvaltauspyrkimykset. Jumala ei salli sitä, että maailmasta tulisi juutalaisten johtama maanpäällinen helvetti. Jumalan päämääränä on enkelitaivas ihmiskunnasta ja tämä päämäärä toteutuu, kun ihmiskunta ottaa itselleen uuden uskonnon eli Emanuel Swedenborgin teokset, jotka ovat Herran Toinen Tuleminen. Juutalaisten loru on lopussa. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(17)Miinusääni(9)
 2. Vihreys on yksi monista WEF-Mafia-Pankkirien ansoista, joihin tyhmät, lahjotut poliitikot ja aktivistit on saatu uskomaan.

  Ja lisäksi olemme sähkölaskuinemme sinisilmäisten poliitkkojemme allekirjoittaman Eurooppa-Vekselin takaajia/maksajia.

  Plusääni(22)Miinusääni(3)
 3. En jaksa uskoa, että suomalaiset heräävät. On vain todettava kansalaisten ajattelun joko poissaolo tai toivoton sekavuus, johon on mahdoton korjaavalla tavalla puuttua. Mikään järkipuhe ei enää mene suomalaiselle läpi. Puuttuu terve arvostelukyky ja tasapainoinen mentaalinen apparaatti järkevää tiedonhankintaa ja sen käsittelyä varten. Tilalla on vain joukko lapsellisia ihmisiä joko joutavuuksia leperrellen tai kiihkoilemassa milloin mistäkin, mitä uutiset kertovat. Kansamme on toivottomasti aivopesty ja polittisesti aloitekyvytön. Suuria EU-uskollisia puolueita äänestetään vuodesta toiseen. Korona ja Ukrainan sota ja sen yksipuolisesta uutisoinnista johtuva valtava Venäjä-vihamielisyys todistavat, että kansamme mieluummin kärsii ja kenties menehtyy kuin alkaa kyseenalaistamaan omaa mielen ohjelmointiaan. Toisinajattelijoiden vaino kenties kovenee. Myös isänmaalliset ryhmät on myrkytetty Venäjä-vihalla. Suomalaiset poliitikot tai sellaiseksi pyrkivät kilpailevat keskenään siitä, kenellä on vähiten kykyä hoitaa ulkosuhteita sekä kauppapolitiikkaa maan itsenäisyyden ja huoltovarmuuden edellyttämällä tavalla. Sen sijaan kilpaillaan Venäjälle kiukunilmausten ja voimattoman raivon osoittamisen tempauksissa. Puuttuva voima haetaan sitten lännen sotilaallisista järjestöistä, joille myönnetään vapaa käyttöoikeus maa-alueeseemme. Järki ja kyky seurata maailman tapahtumia on sumennettu niin perinpohjaisesti, ettei havaita, mikä kutsutun ulkomaisen toimijan motiivi perimmältään on tai millaiseksi se suurella todennäköisyydellä muodostuu, kun se pääsee operoimaan arkkivihollisensa Venäjän kannalta arkaan paikkaan. Tämä siitäkin huolimatta, että varoittava esimerkki eli Ukraina on koko ajan ollut silmiemme edessä.

  Rappion ja negatiivisen manipulaation vaikutus koettelee kaikkia yhteiskuntaelämän osa-alueita. Esimerkiksi Vihreän liikkeen aluksi melko terve luonnosuojeluaate muutettiin globalistien ilmastouskonnoksi, jonka jokainen doktriini ja mekanismi pyrkii kansakuntien alasajoon ja lopulta ihmisten menehtymiseen energian ja elintilan puutteessa. Vihreä Siirtymä tappaa, vaikka sotakaan ei syttyisi.

  Terveestä Jumala-uskosta luopuminen on varmastikin eräs syy siihen, miksi Suomi ei pärjää enää oikein missään pl. aivottomuutta suosivat urheilulajit ja niiden loputon seuranta tulosveikaten. Raamatun historiallinen osa eli Vanha Testamentti kertoo erityisesti Kuningasten Kirjoissa sekä Aikakirjoissa, kuinka Jumalasta luopuvat kuninkaat ja kansakunnan eliittiporras lumoavat ihmiset epäjumalien palvontaan ja tästä seuraa aluksi yhteiskunnallisen epäoikeudenmukaisuuden ja kaikenlaisen laittomuuden ja perversioiden suosiminen. Jos korjausliikettä ei tule, niin kansan kohtaloksi koituu jääminen suojattomaksi Jumalan sallimien vihollisjoukkojen armoille. Tästä seuraa vaikkapa pakkosiirtolaisuus ja lopulta perikato. Vain pieni osa heprealaisia heimoja pelastui profeetta Danielin rukousten ja myöhemmin heimojohtajien Esran ja Nehemian toiminnan ansiosta. Persian kuninkaan Kyyroksen mieli heltyi ja Israelin heimoista Juudan alueelta pakkosiirtolaisuuteen viedyt saivat palata kotiseudulleen. Tämä oli välttämätöntä, koska ennustusten mukaan Vapahtajan tulisi syntyä Juudan heimosta Betlehemin kylässä. Tämäkin on tapahtuma, jota Suomessa joulu joulun jälkeen aina vain vähemmän muistellaan. Siksipä meidän väärän jouluvalomme on määrä sammua.

  Plusääni(15)Miinusääni(9)
 4. Jatkuvasti lisää kustannuksia kansalaisille, joita jo nyt rasittaa liian korkea julkisen vallan rahoittaminen. Mihin on järki kadonnut tästä maailmasta? ”Kiertotalouden edelläkävijä” tarkoittaa, että suomalainen maksaa tyhjästä. Mihinkään ei vaikuta suomalaisten harjoittama itsensä kurittaminen. Valtion ja kuntien hallinto on muuttunut itsetarkoitukseksi – se ei enää palvele kansaa, vaan kansa on olemassa palvellakseen hallintoa. EU on tietenkin edelläkävijä tässä ja hyvä huono esimerkki demokratian irvikuvasta.

  Miten pitkälle tämä typeryys oikein menee, ennen kuin sille tulee stoppi?

  Miksi Suomen pitää olla aina joka asiassa edelläkävijä. Ihmisten taloudet alkavat olla ”kuralla”, mutta hallitus pistää rasitteita rasitteiden perään ettei kansalaisten elämä pääsisi yhtään helpottamaan.

  Plusääni(20)Miinusääni(3)
 5. Se tuotettu tuulisähkö josta niin kovasti leuhkitaan silloin harvoin kun sitä sattuu tuulemaan täytyy pystyä siirtämään keski europpaan suomessa sille ei löydy käyttöä silloin kun tuulee joskus niin kovasti että tuulisähköä tuleekin edes lähelle maksimi tehoa,nyt kun ei tuule vaikka on vasta pikku pakkasia silloin täytyy pystyä tuomaan ruotsista sitä öljyllä toimivien voimalaitosten tuottamaa sähköä paikkaamaan puuttuvaa tuulisähköä,viikko sitten kun sähköjen hinnat oli jälleen pilvissä kerrottiin etä tuultakin on mutta tuulimyllyjen siivet oli jäässä eikä niitä voi silloin käyttää vaikka talvi ei olut silloin kunnolla edes alkanut,koko tuulivoima on pahimman luokan kusetusta hömöille suomalaisille, vaikka tuulimyllyjen vuoksi tuhotaan suomen metsät kokonaan edes silloin ei tuulivoimalla voida suomen sähköjä turvata sillä kun ei nämä tuulet lisäänny yhtään eikä niiden sähköä tuottamisen aika,tietysti silloin kun sattuvat tuottamaan sähköä sähkön tuottajat tekee hyvän tilin ,suomen veron maksajat maksavat vieläkin osalle tuulimyllyjen omistajista sille lähes ilmaiseksi keski europpaan viedylle sähkölle 85 € megawatilta näistä vero rahoista tuulimyllyjen omistajille suurelta osin ulkomaille on lahjoitettu tätä takuu hinta jo pitkälle yli 4 miljardin euron sekin tietysti näistä ulkomailta otetuista velka euroista.

  Sähköauto buumin alkaessa naurettiin niille jotka epäili sähkön riittävyydestä ja vakuutettiin ettei sähkö Suomesta lopu. Nyt nämä vakuuttajat ovat hiljaa kuin kusi sukassa ja poissa julkisuudesta. Sähköautot ovat kusetusta ei kannata koskaan ostaa. Jokaisen kannattaa alkaa omavaraisiksi sähkön suhteen aurinkopaneeleilla ja vaikka aggregaateilla. Sähkön hinta tulee pysymään tähtitieteellisenä 2024 kevääseen asti. Ensi vuonna ruuan hinnat tulevat nousemaan moninkertaisesti ja se kestää useita vuosia. Valmistautumaan etukäteen niin nämä globalistien korkeat hinnat eivät pääse yllättämään. Alla on video jossa paljastetaan hiilineutraalius huijaukseksi. Koko vihreä agenda on kusetusta eli huijausta.

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
 6. Suomen kohtalonhetket

  `Emme koskaan saa unohtaa näitä kansamme kohtalonhetkiä` (tasavallan presidentin Sauli Niinistön `päiväkäsky`).

  `Orättvisanfår sist och slutligen sitt straff` (Gustaf Johansson).

  SISÄLLYSLUETTELO

  O JOHDANTO
  I OPERATION ALASKA
  II OPERATION SOLOVETSK
  III OPERATION UKRAINA
  IV OPERATION AITA
  V MIEKAT TUPPEEN AUNUKSESSA
  VI VENÄJÄN SOTA KAIKKIA VASTAAN
  VII KHAZARIAN MAFIA
  VIII SYYN JA SEURAUKSEN LAKI
  IX LOPUKSI

  O JOHDANTO

  Yhdysvaltain kansalaiset eivät ole samaa mieltä hallituksensa kanssa siitä että heidän perustuslakinsa ja oikeusjärjestelmänsä ulottuvat Venäjälle asti. Mutta silti Yhdysvaltain hallitus ja yritysmedia antaa tällaisen kuvan. Se pitää yllä yksipuolista kertomusta Ukrainan tapahtumista.

  On pitävää näyttöä siitä että RAND Corporation on vuotanut asiakirjan joka on kirjoitettu ENNEN Ukrainan sotaa ja se osoittaa että Yhdysvallat suunnitteli Euroopan energiakriisin ja taloudellisen romahduksen pelastaakseen oman taloutensa.

  Vaikutusvaltainen Think Tank-paja RAND Corporation on amerikkalainen voittoa tavoittelematon maailmanlaajuinen poliittinen ajatushautomo.
  RAND Corporation
  https://en.wikipedia.org/wiki/RAND_Corporation

  Yhdysvaltain tiedotuslähteet raportoivat aivan eri tavalla kuin Venäjän tiedotuslähteet ja mitä muu ulkomainen media Ukrainan tilanteesta sanovat koska Länsiliitto (Yhdysvallat > Britannia > Nato + MNNA > Suomi) haluaa pitää sotaa yllä Venäjää vastaan.

  Ollakseen puolueeton niin meidän pitäisi tarkastella molempia näkökulmia joista lukija voi muodostaa oman mielipiteensä. Silti näin ei ole tehty. Vuosikausia on esitetty vain yhtä totuutta.

  Minkä muun kuvan lukija/kuuntelija saa Länsimaista uutistiedottamista seuratessaan – jossa maalaillaan todellisia tapahtumia vääristelevä mielikuva kuin että:

  -Venäjä on suurissa vaikeuksissa.
  -Venäjä on epätoivoinen ja häviää sodan.
  -Vladimir Putinilla ei ole haulikossaan enää kuin kaksi patruunaa joista toinen on suutari (kertovat luotettavat sisäpiirilähteet).
  -Kävelytyylistä päätellen Vladimir Putin on kuolemansairas.
  -Venäjän valloittaminen on helppoa kuin heinänteko.
  -jne.

  On sanottu että valhe tekee työtään vuosikausia mutta totuus tappaa sen tunnissa. Näin on käymässä Yhdysvaltain yritysmediapoolin antamalle väärälle uutisoinnille Venäjän ja Ukrainan tapahtumista.

  Esimerkiksi Angela Merkelin ulostulo Minskin sopimuksen todellisesta luonteesta on pöyristyttävä jonka mukaan kysymyksessä olisi ollut vain antaa Ukrainalle aikaa järjestää ja varustaa joukkojansa.

  Kannattaa kiinnittää myös huomiota 1.) Ursula von der Leyenin 2.), Emmanuel Macronin ja 3.) Olof Scholzin viimeaikaisiin ulostuloihin josta johtuen eri Think Tank-ajatushautomoiden ja tunnettujen politiikan edustajien reaktio ympäri Eurooppaa on vähintäänkin outo.

  Uutisointi (1. – 3.) aiheutti reaktion kuin muurahaispesää olisi häiritty ja josta saa sen käsityksen että rauhaan ei edes aiota pyrkiä.

  1.) Von der Leyen: EU:n muutettava valtiontukien sääntöjä Yhdysvaltojen massiivisen ilmastopaketin vuoksi
  https://yle.fi/a/74-20007250
  2.) Macronin puhe Venäjälle annettavista turva­takuista tyrmistyttää.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009244773.html
  3.) Ranskan Macron kertoo hänen ja Saksan uuden liittokanslerin jakavan vankan uskon Eurooppaan.
  https://yle.fi/a/3-12225915

  Emmanuel Macronin puheet Venäjälle myönnettävistä turvatakuista nostattivat vihamielisen vastalauseaallon. Media suorastaan riehaantui ja nyt tutkijoiden ja asiantuntijoiden hampaitten kirskuntansa kuuluu Euroopan ulkopuolellakin:

  Macronin Venäjä-puheista tyrmistys: `Tämä on harhaista`.
  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/macronin-venaja-puheista-tyrmistys-tama-on-harhaista/45756743-fae8-4ba0-a3ba-0935eda70726
  Stubb: If Macron wants to come to the EPP, `he is more than welcome`.

  Kyiv and Baltics hit out at Emmanuel Macron’s stance on Russia.
  https://www.ft.com/content/d170a8f9-2392-49f8-a59c-14a7dba18c68

  Tässä jos missä tulee esille länsimaiden median uutisoinnin keskittyminen jolloin keskusuutistoimistot sanelevat sen mitä saa julkistaa ja mitä ei. Kansallisella tasolla esimerkiksi Suomessa vahtikoirana toimii `sotapropagandaministeriönä` paremmin tunnettu HVKn Mediapooli.

  On kaksi asiaa jotka ovat länsimaisessa mediamaailmassa tabuja: a.) Rauhaa Ukrainaan ei saa tulla koska se olisi samalla este Naton laajenemisprosessille esimerkiksi Suomessa ja b.) Yhdysvaltain UWO (Unipolar World Order = Yksinapainen Maailmanjärjestys) hanke on hyväksyttävä EUssa huolimatta mittavista taloudellisista vahingoista joita se aiheuttaa.

  Ulostulot (1. – 3.) ovat oireita Euroopan Unionin irrottautumisprosessista Pohjois-Amerikan Unionin kuristavasta otteesta. Mutta paljon Pohjois-Amerikan-Unioni ehtii saada vahinkoa aikaan Euroopan Unionissa ennen kuin eurooppalaiset kansat huomaavat ettei Euraasian Unioni (Venäjä + valtioklusteri) olekaan heidän vihollisensa vaan että heidän todellinen vihollisensa löytyykin Yhdysvalloista ja omista hallituksistaan.

  Seuraavassa muutamia määritelmiä käsiteltävänä olevan kommentin aiheisiin.

  `Pakkosiirto tarkoittaa väestön siirtämistä maan sisällä vastoin näiden tahtoa. Sitä ei tule sekoittaa evakuointiin tai pakkomuuttoon, sillä pakkosiirto on rangaistuksenomainen toimenpide, pakkomuutto tapahtuu olosuhteiden pakosta kun taas evakuoinnilla on tarkoitus suojella väestöä` (Wikipedia).
  Pakkosiirto (+ evakuointi ja pakkomuutto).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pakkosiirto
  Neuvostoliiton väestönsiirrot
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_v%C3%A4est%C3%B6nsiirrot

  Raamit taulussa säilyvät mutta kuva vaihtuu ja se tulee vaihtumaan radikaalisti. Esimerkiksi turvapaikan hakeminen muuttuu siirtolaisuudeksi kunnes siirtolaisuus alkaa muistuttamaan kansainvaelluksia. Tämä toteutuu silloin kun NWOn (New World Order = Uuden Maailmanjärjestyksen) DWO (Dekapolar World Order = Kymmennapainen Maailmanjärjestys) alkaa hahmottumaan – siis juuri nyt.

  `Vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty (Unionit) toinen toiseensa` (Dan 2:43).

  Esimerkiksi suomalaisten varhaisesta historiasta tunnetaan tapahtuma jolloin koko Suomenniemen väestö tyhjeni. `Suomalainen` väestö siirtyi syystä jota ei tiedetä etupäässä nykyisen Balttian alueelle. Aikaa myöten osa jäi sinne pysyvästi ja osa palasi.

  Pienempiä väestönsiirtoja on tapahtunut esimerkiksi 1500-luvulla jolloin puhuttiin `metsäsuomalaisista`.

  Metsäsuomalaiset
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Mets%C3%A4suomalaiset
  Artikkelista: Metsäsuomalaiset
  https://listafriikki.com/vainsuomijutut/10-faktaa-suomen-historiasta/

  Suomen historian kronologia osoittaa Suomen kansalla olleen historiansa aikana hiuksia nostattavia `kohtalonhetkiä` mutta aina he ovat selvinneet.

  Suomen kansan kohtalonhetkiä tästä:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_historian_aikajana

  Edellisessä listattu tunnettuja Suomen kansan kohtalonhetkiä. Jäljempänä Suomen kansan kohtalonhetkiä joita ei niinkään tunneta. Yhteistä näille kohtalonhetkille on se että ensin mainituista suomalaiset ovat selvinneet mutta viimeiseksi käsitellystä kohtalonhetkestä he eivät tule selviämään.

  Toteutumassa on Turun arkkipiispan Gustaf Johanssonin ennustus jonka jonka Herran enkeli hänelle ilmoitti ja jonka mukaan Suomi tulee kokemaan kolme kovaa miekaniskua eli tuomiota:

  `Ensiksi miekan kärki kastuu,
  toiseksi miekka menee puoliväliin ja
  kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.
  Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja
  näkemään kolme suurta sotaa,
  jolloin miekka isketään Suomeen.
  Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta.
  Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua,
  mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden,
  ellei Suomen kristityt palaa takaisin
  Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa
  missä parannusta voi löytyä`.

  Gustaf Johansson
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Gustaf_Johansson

  Spirituaalisessa kuvakielessä `miekka` vastaa sotaa. Profetian mukaan ennustusajankohdasta lähtien Suomi ja suomalaiset tulevat kokemaan kolme sodan kurimusta joista kaksi on jo koettu mutta kolmas isku on edessä – `kolmas kerta toden sanoo`.

  Epäilemättä ensimmäiset kaksi `miekaniskua` (tuomiota) olivat 1.) kansalaissota ja 2.) WWIIn aikainen Suomi/Neuvostoliitto sota.

  Vihatulla lapsella on monta nimeä kuten kansalaissota, kapina, luokkasota jne. riippuen katsontakannasta.
  1.) Suomen sisällissota
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_sis%C3%A4llissota
  2.) Suomi toisessa maailmansodassa
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomi_toisessa_maailmansodassa

  Kolmas `miekanisku` (tuomio, kahvaa myöten) on jo menossa ja sitä puuhastellaan niin ihmeelliseltä kuin se tuntuukin ihailtavalla intensiteetillä ja ammattitaidolla Eduskunnassa. Mistä johtuu tämänkaltainen suomalaisten päättäjien itsetunnon anemia jäänee vaille vastausta.

  Suomalaiset päättäjät ovat toimillaan mahdollistaneet sen että `miekka` tulee menemään rutinalla läpi pitkin suomalaisten selkärankaa.

  Gladiator – Execute him.
  https://www.youtube.com/watch?v=NkVwMAinC6M

  Kansansa pettäneitä on monenlaisia aina vakoojista salamurhaajiin ja poliittisiin johtajiin. Joidenkin motiivina on pelko joidenkin raha ja toisten jokin muu (X) joka ylittää kansalliset siteet.

  Jos heillä on kuitenkin yhteinen lanka niin se on se että pettureilla on taipumus elää tapahtumarikasta elämää. Seuraavassa 42 kaksinaamaista faktaa takinkääntäjistä ja selkään puukottajista.

  42 Two-Faced Facts About Traitors Against Their Nations
  https://www.factinate.com/things/42-two-faced-facts-traitors-nations/

  Tällä kertaa kansanpetoksen tekee erikoiseksi se että Suomen kansan tuhoisaan petokseen osallistuvat keskeisimmät poliittiset päättäjät ja media vaikka tiedetään vallan hyvin että tulee päivä päivien joukossa kun petturit joutuvat tuomiolle.

  Luettelo maanpetoksesta tuomituista henkilöistä.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_convicted_of_treason

  Parlamentissa voidaan tehdä valintojen pohjalta vääriä päätöksiä kollegiaalisesti mutta jälkiselvittelyssä tuomiot kohdistuvat aina yksilöön. `Me teimme niin kuin käskettiin` yhtälö ei silloin toimi eikä se pelasta tekijäänsä.

  Nürnbergin oikeudenkäynnit
  https://fi.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnbergin_oikeudenk%C3%A4ynnit

  Suomen kansan kohtalonhetkistä voidaan löytää toteutuneita kansallisia onnettomuuksia. Mutta sieltä voidaan löytää myös läheltä piti tilanteita joiden toteutuessa voi vain arvailla seurauksia. Seuraavassa muutama – `mitä jos` ,,, tyylillä – esitetty skenaario Suomen kansan kohtalonhetkistä mutta lopuksi ei sitten enää jossitellakaan.

  I OPERATION ALASKA

  Suomalaisen väestön siirtosuunnitelmat Neuvostoliiton uhan alta oli laadittu aikataulun tarkkuudella. Suunnitelmat olivat toteuttamista vaille valmiit joiden päämääränä olisi ollut asuttaa `tyhjä` Alaska ahkerilla ja hirsirakentamistaidoistaan kuuluisilla suomalaisilla.

  Suunnitelman mukaan suomalaiset olisivat siirtyneet Neuvostoliiton raja-alueelta toiselle Neuvostoliiton raja-alueelle josta viimemainitusta Neuvostoliittoon olisi ollut vain lyhyt uintimatka. Perimmiltään Alaskan asuttamis suunnitelman taustalla oli luoda `ryssänkäsittelytaitoisista` suomalaisista turvavyöhyke Neuvostoliittoa vastaan.

  Amerikkalaisilla ei ollut harhakuvia siitä miehitetäänkö lopulta Suomi vai ei. Harhakuvitelmia ei ollut myöskään marsalkka Mannerheimilla joka vaikutti lopulta siihen että Suomi alkoi `hävitä` sodan. Näinhän siinä ei olisi käynyt jos liitto Aadolf Hitlerin kanssa olisi pitänyt. Mutta Mannerheim näki syyn ja seurauksen lain.

  Marsalkka Mannerheimin tiedetään sanoneen että jos suomalaiset olisivat jatkaneet Leningradin piiritystä niin tulevina aikoina tämä olisi koitunut Suomen kansan kohtaloksi.

  Esimerkiksi ollessaan tsaarin armeijan henkivartiokaartin `kymppinä` hän tunsi vallan hyvin venäläisen kansan luonteen jolla ei ole vääryyden sietokykyä lainkaan ja jolla on norsun muisti. Tämän päätöksen varassa Suomi sinnitteli tänne asti.

  `Entä jos suomalaiset olisivatkin nyt amerikkalaisia? Yhdysvallat tarjosi Suomelle pakopaikkaa sodan jaloista Alaskaan vuonna 1940. Operaatio Alaska vie unohdetun suunnitelman loppuun`.
  Operaatio Alaska kertoo uskomattoman tarinan suomalaisten evakuoinnista Yhdysvaltoihin.
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/11/24/operaatio-alaska-kertoo-uskomattoman-tarinan-suomalaisten-evakuoinnista
  `Amerikka oli valmis evakuoimaan koko Suomen väestön ja asuttu Alaska olisi ollut paremmin turvattu tulevassa kylmässä sodassa Neuvostoliiton hyökkäyksiä vastaan`.
  Operation Alaska
  https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Alaska
  Suomalaisen väestön siirto oli suunniteltu toteutettavaksi täältä ,,,
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6e/EU-Finland.svg/1024px-EU-Finland.svg.png
  Tänne.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/84/Alaska_in_United_States_%28US50%29.svg/1280px-Alaska_in_United_States_%28US50%29.svg.png

  II OPERATION SOLOVETSK (Siperia opettaa)

  `Operaatio Alaska` ei toteutunut mutta `operaatio Siperia` oli hyvin lähellä toteutua. Vain ihme vältti tämän Suomen kansan kohtalonhetken. Asiaa oli pohjustettu jo WWIIn aikana ja toimenpiteelle oli olemassa edellytykset.

  Molotov–Ribbentrop-sopimus.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop-sopimus

  Neuvostoliiton marsalkka ja kaksinkertainen Neuvostoliiton sankari Ivan Konev kertoo muistelmissaan kuinka Stalin oli hänen kuultensa sanonut että `Suomessa on vähemmän asukkaita kuin Leningradissa, ja heidät on helppo siirtää muualle`.
  Ivan Konev (1897 – 1973).
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Konev

  Stalinin maailmankommunismin vastainen `isänmaallinen sota` ei suinkaan päättynyt vuoteen 1945. WWIIn loputtua vuonna 1945 Stalinilla oli suuria suunnitelmia Suomen ja koko Euroopan varalle. WWIIn päättyminen 1945 aloitti `kylmän sodan` aikakautena tunnetun aikajakson 1947- joka päättyi virallisesti vasta noin 1991.

  Moskovan välirauhansopimus 1944 toi muassaan `vaaran vuodet` ja siihen valmistauduttiin (1. – 3.) mutta Neuvostoliiton Suomen miehitystä pidettiin lähes varmana.

  1.) Operaatio Stella Polaris.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Stella_Polaris
  2.) Operaatio Gladio.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio
  3.) Asekätkentä.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Asek%C3%A4tkent%C3%A4

  Edellisiin (1. – 3.) liittyy eräs vähemmän tunnettu tavoite jonka mukaan kätketyillä aseilla olisi likvidoitu suomalaiset kommunistit.

  Stalinin salaisiin suunnitelmiin kuului siirtää koko Suomen väestö Solovetskin luostarikombinaatin kautta Siperiaan. Suunnitelmat eivät koskaan toteutuneet koska Stalin kuoli 15.3.1953 joko luonnollisesti tai hänet tapettiin. Oma suosikkini on se että Nikita Hrustszov tuleva Neuvostoliiton tosiasiallinen johtaja (1953 – 1964) kuristi hänet hengiltä.

  Siperiaksi kutsutaan yleisesti aluetta joka on Venäjän Uralin itäpuolella. Venäjän Siperian pinta-ala on noin 12 000 000 km2. Laajuudesta saa käsityksen kun vertaa sitä koko Euroopan pinta-alaan joka on noin 10 000 000 km2 josta Suomen lähes 340 000 km2.
  https://www.worldometers.info/img/maps/russia_road_map.gif

  Siperiaan karkottaminen oli Venäjällä jo tsaarinvallan aikana alkanut rangaistuskäytäntö. Järjestelmä tunnettiin nimellä katorga (ven. ка́торга). Vangit vietiin kaukaisiin asumattomiin osiin Siperiaa jossa työleirit sijaitsivat.
  Siperiaan karkottaminen
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Siperiaan_karkottaminen
  Teoksissaan `Vankileirien Saaristo` Aleksandr Slzenitsyn kertoo Neuvostoliiton aikaisesta ojennustyöleirijärjestelmästä Arkipelag Gulagista.
  Aleksandr Solženitsyn
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Sol%C5%BEenitsyn
  Kuvassa AS.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/90/Evstafiev-solzhenitsyn.jpg/500px-Evstafiev-solzhenitsyn.jpg

  `Diktaattori (Stalin) epäili suuren terrorin aikana kaikkea ja kaikkia: yli 89 prosenttia vangituista ja tuomituista suomalaisista sai kuolemantuomion`.
  Stalin tapatti suomalaisia eniten suhteessa Neuvosto­liiton muihin vähemmistö­kansoihin.
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006250556.html

  Uutuuskirja Stalinin salaisista mapeista – Diktaattori haaveili Suomen sovjetisoimisesta.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201710182200468729

  `Ihmisoikeusjärjestö Memorialin keräämien tietojen mukaan vuosina 1923–31 ja 1932–33 osin Solovetskin luostarisaarella toimi saarten mukaan nimetty Solovetski ITL OGPU ojennusleiri`.
  Solovetskin saaret
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Solovetskin_saaret
  Työllisyysaste Solovetskissa ja uudelleensijoituspaikassa Siperiassa olisi ollut 110 %.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2e/19240000-rail_connection_solovki.jpg

  Solovetskin luostarisaari oli valittu suomalaisten käsittelyasemaksi jatkosijoituspaikkaa Siperiaa silmälläpitäen samaan tapaan kuin New Yorkissa Ellis Island jossa saaren pienuudesta huolimatta pystyttiin käsittelemään miljoonia siirtolaisia.

  Ellis island documentary (Robert de Niro).

  `Ellis Island on liittovaltion omista saari New Yorkin satamassa, joka sijaitsee Yhdysvaltain NewYorkin ja New Jerseyn osavaltioissa ja joka oli Yhdysvaltojen vilkkain maahanmuuttajien tarkastus- ja käsittelyasema. Vuosina 1892–1954 lähes 12 miljoonaa New Yorkin ja New Jerseyn satamaan saapunutta maahanmuuttajaa käsiteltiin siellä liittovaltion lain mukaisesti`.
  Ellis Island
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ellis_Island

  Suomen kansan väestönsiirto Siperiaan oli hiuskarvan varassa. Yhtä onnekkaita eivät olleet esimerkiksi Baltian maat. Vuosien 1940–1944 välisenä aikana 150 000 virolaista joko joutui vankileireille, kyyditettiin tai kaatui rintamalla. Vuonna 1949 yli 20 000 virolaista kyyditettiin Siperiaan.

  `Virolaisten pakkosiirrot Siperiaan alkoivat 80 vuotta sitten – `Tätä ei pidä unohtaa, vaikka oma elämämme onkin mallillaan`.
  https://yle.fi/a/3-11978773

  III OPERATION UKRAINA

  Suomen kohtalonhetket ovat sidotut Ukrainan kohtalonhetkiin aina Länsiliiton antamia epävirallisia `turvatakuita` myöten. Aivan samalla tavalla kuin lukuisia muita maita Länsiliittouma (Yhdysvallat > Britannia > Nato) varustaa Suomen sotaan Venäjää vastaan kunnes jättää sen oman onnensa varaan.

  Seuraamalla Ukrainan kansan kohtalonhetkiä tulee samalla seuranneeksi Suomen kansan kohtalonhetkiä.
  https://media.wired.co.uk/photos/6244d5681bd7e8c7006edfc3/16:9/w_2560%2Cc_limit/The-Last-Cell-Tower-in-Mariupol-Security-AP_22077748341387.jpg

  Suomi käy toistaiseksi valtakirjasotaa (tappavat ja ei-tappavat avustukset) Venäjää vastaan kunnes Länsiliittouma (Yhdysvallat > Britannia > Nato > muut EU maat) avaavat – heikentääkseen Venäjää – toisen sotarintaman sodan Suomessa. Tehdessään kohtalokkaan arviointivirheensä Suomi luulee että sillä on tukijoita tai ystäviä Länsiliitossa.

  Venäjän näkökulma Ukrainan tilanteessa on jäänyt paitsioon länsimaisissa uutislähteissä. Tilannekuva samoista tapahtumista jonka venäläiset lähteet antavat poikkeaa täysin siitä tilannekuvasta minkä länsimainen lähde antaa.

  Esimerkiksi Itä-Ukrainan kriisin takia sen alusta lähtien Ukrainasta Venäjälle turvaan muuttaneiden määrä on huomattavasti UNHCRn antamia lukuja suurempi. Seuraavan linkin luku perustuu Venäjän viranomaisten tietoihin (sanoo länsimainen media) joita UNHCR (kontrolloitu pakolaisjärjestö) pitää uskottavina.

  UNHCR: Ukrainasta paennut Venäjälle 730 000 ihmistä.
  https://yle.fi/a/3-7394441

  Krimin sodan 2014 alkuvaiheissa kokonaisia ukrainalaisia sotilasosastoja loikkasi Venäjälle. 2014 – 2022 aikana ei ainoastaan ukrainalaisia sotilaita vaan myöskin suuri määrä siviilejä on siirtynyt vapaaehtoisesti Venäjän puolelle.

  Ukrainalaiset siviilit ovat olleet Kiovan laittoman hallinnon ja sen natzipataljoonien iskujen kohteita ja/tai ihmiskilpinä konfliktin alusta alkaen. Ukrainasta länsimaihin paenneet siviilipakolaiset eivät ole voineet kertoa asiain todellista laitaa. Syy on sama kuin Pohjois-Korealaisilla työntekijöillä länsimaissa.

  Ulkolinja: Pohjois-Korean rahapaja – salainen osasto tehtailee varoja Kim Jong-unin palatsitaloudelle
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/09/21/ulkolinja-pohjois-korean-rahapaja-salainen-osasto-tehtailee-varoja-kim-jong

  DPRn ja LPRn sekä Khersonin ja Zaporozhyen alueet?!

  DPRn, LPRn, Khersonin ja Zaporozhyen johtajia Kremlissä allekirjoitustilaisuudessa. Näyttääkö tämä lukijasta siltä että he ovat tilaisuudessa `pistooli ohimolla`?
  https://assets2.cbsnewsstatic.com/hub/i/r/2022/09/30/9cd16180-5abb-4af3-b721-ef495b287da9/thumbnail/620x445g2/3b927a1e63e7393677570fa2f60bd471/putin-ukraine-1243615777.jpg

  Venäjän presidentti Vladimir Putin allekirjoitti sopimukset miehitetyn Ukrainan alueitten liittämisestä mitä länsi pitää laittomana maa-alueiden kaappauksena. Vladimir Putin lupasi suojella Ukrainan äskettäin liitettyjä alueita `kaikin käytettävissä olevin keinoin`.

  `Kaikin käytettävissä olevin keinoin` tarkoittaa myös ydinaseita mikäli Venäjän puolelle hyökätään.

  Globaalit johtajat + G7n johtajat tuomitsivat Venäjän menettelyn jonka jälkeen Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta ilmoittivat uusista pakotteista. Seitsemän ryhmä (G7) on hallitustenvälinen poliittinen foorumi, johon kuuluvat Kanada, Ranska, Saksa, Italia, Japani, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat. Lisäksi Euroopan unioni (EU) on ns. `luetteloimaton jäsen`.

  G7
  https://en.wikipedia.org/wiki/G7

  RT.comissa kirjoitettiin näin (pääkohdat): Sopimukset DPRn ja LPRn sekä Khersonin ja Zaporozhyen alueiden liittymisestä Venäjään ovat täysin perustuslain mukaisia jolloin Parlamentin molemmat kamarit ratifioivat asiakirjat.

  Venäjän perustuslakituomioistuin tutki erikseen neljä sopimusta.
  https://healthimpactnews.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/10/Russias-Constitutional-Court-in-St.-Petersburg-Russia.jpg

  DPR ja LPR erosivat Ukrainasta pian vuoden 2014 vallankaappauksen jälkeen (Kiovassa). Khersonin ja Zaporozhyen alueet julistivat itsenäisyytensä Ukrainasta Moskovan sotilasoperaation aikana. Ko. neljä aluetta äänestivät laillisesti ja ylivoimaisesti Venäjän federaatioon liittymisen puolesta kansanäänestyksissä.

  Kiova yhdessä länsimaiden kanssa pitää liittymistä laittomana eivätkä tunnusta sitä. Venäjän näkökulmasta katsottuna kaikki tapahtui virallisen protokollan mukaan (perustuslaki + korkeimman oikeuden mukaan) yhteisymmärryksessä kansanäänestyksillä Ukrainasta saatujen tulosten mukaan.

  IV OPERATION AITA

  Seuraavien lähteitten (1. – 4.) mukaan Suomi on rakentamassa aitaa Venäjän rajalle. Noin 200 kilometriä 1 300 kilometrin rajasta aidattaisiin noin 380 miljoonan euron (394 miljoonan dollarin) kustannuksella.

  Aita on yli kolme metriä korkea ja sen yläosassa on piikkilankaa. Erityisen herkät alueet on varustettu pimeänäkökameroilla, valoilla ja kaiuttimilla. Rakentamisen on määrä edetä kolmessa vaiheessa.

  Ensin Imatran rajanylityspaikalle rakennetaan maaliskuussa 2023 kolme kilometriä pitkä pilottiaita. Toisessa vaiheessa rakennetaan vielä 70 kilometriä aitaa rajanylityspaikkojen läheisyyteen vuoden 2023 lopusta alkaen. Viimeisen vaiheen on tarkoitus valmistua vuonna 2025 tai 2026.

  Hallitus on jo varannut budjetissaan kuusi miljoonaa euroa pilottihankkeeseen ja 139 miljoonaa euroa toiseen vaiheeseen.

  1.) Finland To Erect Costly High-Security Fence Along Russian Border.
  https://beforeitsnews.com/tea-party/2022/11/finland-to-erect-costly-high-security-fence-along-russian-border-2729484.html
  2.) Aitaa rakentamassa.
  https://assets.zerohedge.com/s3fs-public/styles/inline_image_mobile/public/inline-images/borderfence.jpg?itok=kXRcM1Xy
  3.) Aitaa rakennetaan raja-asemille näille kohdille.
  https://pbs.twimg.com/media/FfYZRnTWYBMW3gH?format=jpg&name=900×900
  4.) Finland Unveils Plan to Build High-Security Fence Along Russian Border.
  https://www.themoscowtimes.com/2022/11/18/finland-unveils-plan-to-build-high-security-fence-along-russian-border-a79428

  Kalliiksi tulee jo kokeiluvaihekin mutta koko rajan pituudelta (noin 1300 km) aita maksaisi noin 6 1/2 x noin 400 milj. dollaria/200n km = noin 2 600 milj. dollaria. Vaikka raja-aidan rakentamista ei toteutettaisikaan koko rajan pituudelta (1300 km) niin hukkaan heitettyä rahaa on joka ikinen sentti.

  Raja-aidan rakentaminen on muutenkin turhaa koska kansainvälinen lainsäädäntö mahdollistaa pakolaisten tulemisen raja-asemien kautta asylum-seekereinä eikä sitä voida estää kansallisella säännöksellä.

  Suomi tulee olemaan useammalla tavalla eristyksissä. Suomesta on tehty avovankila jota rajoittavat kolmen metrin korkuinen aita ja syvä meri. Kun Länsiliittouma (Yhdysvallat > Britannia > Nato + Mnna) yllyttävät ja aloittavat Suomen sotaan Venäjää vastaan niin suomalainen väestö on ansassa.

  V MIEKAT TUPPEEN AUNUKSESSA

  Tulevassa sodassa Venäjää vastaan ei Suomen kohdalla ole kysymys oman isänmaan puolustamisesta vaan Länsiliiton (Yhdysvallat > Britannia > Nato) UWO (Unipolar World Order = Yksinapaisen Maailmanjärjestyksen) etujen ajamisesta.

  Venäjä tulee puolustautumaan Länsiliiton (Yhdysvallat > Britannia > Nato) asettamaa uhkaa vastaan Suomen maa-, meri ja ilmatilassa aivan samalla tavalla kuin se teki Ukrainassa. Suomi sijaitsee geopoliittisesti ja -strategisesti Venäjään nähden paljon herkemmällä alueella kuin Ukraina joten panokset tulevat olemaan kovemmat.

  Venäjän asevoimat Suomen lähialueilla – katso grafiikka.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000510929.html

  Ukrainassa luodaan paraikaa `me` henkeä vetoamalla Suomeen esimerkiksi näin: `Linnoitukset, tykistö ja ulkomainen apu eivät merkitse mitään, jos tavallinen sotilas ei tiedä, että se on hän, joka puolustaa maataan` (marsalkka Mannerheim 1867 – 1951).

  `Ukrainan puolustusministeriö siteeraa Twitterissä Suomen marsalkka Carl Gustaf Emil Mannerheimia`.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ffdd02ca-0aa8-4b4e-a983-e985c7b33293

  WWIIn aikana Suomen kansa taisteli selkeästi kodin, isänmaan ja uskonnon puolesta Venäjälle pesiytynyttä juutalaisbolsevismia vastaan. Silloin vihollisen tiedettiin tulevan idästä.

  Pian koittavaa sotaa ei käydä kodin, isänmaan ja uskonnon puolesta vaan Yhdysvaltain Yksinapaisen maailmanjärjestyksen (UWO = Unipolar World Order) säilyttämisen puolesta. Nyt vihollinen tuleekin lännestä.

  Perisuomalainen koti, isänmaa ja uskonto on ideana häväisty eikä niitä arvoja enää kunnioiteta. `Koti` on korvattu muunsukupuolisilla idiooteilla,` isänmaa` Länsiliitolla (Yhdysvallat > Britannia > NATO + MNNA) ja `uskonto` sateenkaariliikkeen mielenvikaisilla perversioilla ja satanismilla.

  Miksi Suomen piskuinen poliittinen johto haluaa luovuttaa Suomen maaperän alustaksi Lännestä (YBNE) tulevalla sotakoneelle vastoin oman kansan tahtoa? Edelleen olisi aiheellinen kysymys: Miksi Suomen poliittinen johto ei pyri rauhaan Ukrainassa vaan provosoi Suomea sotaan Venäjää vastaan lähettämällä tappavia ja ei-tappavia avustuksia sodan pitkittämiseksi?

  On kiinnitettävä tarkoin huomiota mitä marsalkka Mannerheim tarkoitti seuraavalla historiallisella epäkohtapuheellaan ja keihin hän kohdisti kritiikkinsä. Nykyinen Venäjä ei edusta samoja arvoja kuin entinen Neuvostoliitto.

  `En pane miekkaani tuppeen ennen kuin kaikki linnoitukset ovat meidän käsissämme, ennen kuin laillinen järjestys vallitsee maassa, ennen kuin viimeinen Leninin soturi ja huligaani on karkotettu niin hyvin Suomen kuin Vienan Karjalastakin ,,, ` (Mannerheim 1918).

  Miekantuppipäiväkäsky
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Miekantuppip%C3%A4iv%C3%A4k%C3%A4sky

  Mannerheim suunnitteli kansainvälisen `ristiretken` kokoamista Pietarin vapauttamiseksi juutalaisjohtoisista bolševikeistä. Hanke kuitenkin kaatui valtiollisen tuen puutteeseen. Mitä muuta miekkavala sai aikaan kuin 0.) miekkavala nostatti 1.) Suur-Suomi- ja 2.) heimoaatetta ja rohkaisi suomalaisia 3.) heimosotiin.

  0.) Miekkavala
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Miekkavala
  1.) Suur-Suomi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suur-Suomi
  2.) Heimoaate
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Heimoaate
  3.) Heimosodat
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Heimosodat

  Akateeminen Karjala-Seura (AKS) oli vuosina 1922–1944 Suomessa toiminut ylioppilasjärjestö, jonka tarkoituksena oli heimoyhteyksien ja kansallishengen lujittaminen sekä maanpuolustustahdon tehostaminen.
  Akateeminen Karjala-Seura
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Akateeminen_Karjala-Seura
  Suomen joukkojen pisin eteneminen jatkosodan aikana.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/93/Suurin_Suomi.PNG
  Antikommunismi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Antikommunismi

  VI VENÄJÄN SOTA KAIKKIA VASTAAN

  Keir Gilesiltä on ilmestynyt uusi kirja nimeltä `Venäjän sota jokaista vastaan – ja mitä se sinulle merkitsee` (Docendo). Kirja julkaistiin englanniksi vain pari viikkoa sitten ja heti perään suomeksi.

  `Brittitutkija: Länsi on yhä sokea Venäjän `salaiselle sodalle` – kyse ei ole vain Putinista eikä vain Ukrainasta`.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009234986.html

  Keirin Chatham Housen kanssa tekemän työn lisäksi hän johtaa Conflict Studies Research Centre -ryhmää, joka on Euraasian turvallisuuden asiantuntijoiden ryhmä.
  https://www.chathamhouse.org/about-us/our-people/keir-giles

  Conflict Studies Research Centre (CSRC). Think Tank- hautomo.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Conflict_Studies_Research_Centre#:~:text=The%20Conflict%20Studies%20Research%20Centre%20%28CSRC%29%2C%20was%20a,area%20ranging%20from%20the%20Baltics%20to%20Central%20Asia

  Suomessa Keir Gilesin Chatham Housen (BIIA > RIIA > Cathman house > FIIA > UPI) vastine on:
  Ulkopoliittinen instituutti.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ulkopoliittinen_instituutti

  Chatham House, joka tunnetaan myös nimellä Royal Institute of International Affairs, on itsenäinen poliittinen (`Think Tank`) instituutti, jonka pääkonttori sijaitsee Lontoossa.
  Chatham House.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Chatham_House

  Chatham House -säännön mukaan kuka tahansa, joka tulee kokoukseen, voi vapaasti käyttää keskustelun tietoja, mutta ei saa paljastaa, kuka on tehnyt tietyn kommentin. Sen tarkoituksena on lisätä keskustelun avoimuutta.
  Chatham Housen sääntö.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Chatham_House_Rule

  Lähteitten salaamisella lisätään avoimuutta?

  Chatham House (Think Tank-ajatushautomo) jos mikä edustaa UWO (Unipolar World Order = Yksinapaisen Maailmanjärjestyksen) aatetta. Alkuaan Yhdysvallat ja Britannia kilpailivat johtotähdestä edustaa UWOa. Britannia menetti ns. maailmanherruuden Yhdysvalloille mutta yhdistyi Brexitissä Yhdysvaltojen kanssa toteuttamaan UWOa.

  Transatlantic relations
  https://en.wikipedia.org/wiki/Transatlantic_relations
  Atlantismi
  https://en.wikipedia.org/wiki/Atlanticism

  Kenestä tai mistä puhutaan teoksessa `Venäjän sota jokaista vastaan – ja mitä se sinulle merkitsee` silloin kun puhutaan `jokaista vastaan` sotimisesta? Paljastuuko tässä tahattomasti `jokaista vastaan` tulkinnassa (Giles) jokin Venäjä-vastainen tekijä joka ei vielä ole yleisesti tiedossa?

  `Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet`? (Aam 3:3).

  Ihmiskunnalla Yhdysvallat mukaan lukien näyttää olevan yhteinen vihollinen joka tunnetaan paremmin nimellä Khazarian mafia. Yhdysvallat ei tee itsenäistä UWO (Unipolar World Order = Yksinapainen Maailmanjärjestys) politiikkaa vaan se toteuttaa khazaarimafian maailmanvaltiuteen tähtäävää ohjelmaa.

  Viitteitä khazaarimafian vaikutuksesta on olemassa. Esimerkiksi Keir Giles kuuluu BIIA > RIIA > Chatman House Think Tank-ajatushautomon maailmanlaajuiseen verkostoon josta Suomeen tunnetaan FIIA/UPI.

  VII KHAZARIAN MAFIA

  Khazaarien lyhyt historia (1. – 5.)

  1.) Kasaarit (wikipedia).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kasaarit#:~:text=Kasaarit%20olivat%20turkinsukuinen%20puolipaimentolaiskansa%2C%20joka%20hallitsi%20700%E2%80%93900-luvuilla%20suuria,Euraasian%20l%C3%A4ntisten%20aroseutujen%20voimakkain%20valtio%20ennen%20T%C5%A1ingis-kaanin%20aikaa.

  2.) The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (yleisesti).
  https://www.veteranstoday.com/2022/03/10/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  3.) A Short History of the Khazarian Mafia.
  http://americanpatriotcontacttracers.com/a-short-history-of-the-khazarian-mafia/

  4.) Chazars by Herman Rosenthal (Jewsih Encyklopedia).
  https://www.jewishencyclopedia.com/articles/4279-chazars

  5.) List of Khazar rulers.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Khazar_rulers

  Khazaarien kaanikunta (1. – 4.):

  1.) Kasaarien kaanikunta (650–969) oli varhaiskeskiaikainen valtio, jonka perusti kasaarien paimentolaiskansa. Kasaarien kaanikunta syntyi eroamalla Länsiturkkilaisesta kaanikunnasta.
  Kasaarien kaanikunta.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kasaarien_kaanikunta

  2.) Kasaarien kaanikunta (650–969) oli varhaiskeskiaikainen valtio, jonka perusti kasaarien paimentolaiskansa.
  Länsiturkkilainen kaanikunta.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4nsiturkkilainen_kaanikunta

  3.) Itil (Kasaarien pääkaupunki).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Itil_(kaupunki)
  http://www.vremya.ru/print/211932.html

  4.) Kasaarivaltakunnan kauppareitit. (Huom. Atil – Itilin keskeinen asema kauppareittien solmukohdassa kaikkiin ilmansuuntiin).
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dd/Varangian_routes.png

  Rothschild Khazarian historia (Osat 1. – 5.)

  1.) A Brief History of the Rothschild Khazarian Mafia—Part I (100-1200 AD).
  https://www.elliswashingtonreport.com/2021/03/07/a-brief-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia-part-i-100-1200-ad/

  2.) A Brief History of the Rothschild Khazarian Mafia—Part II (1200-1913 AD).
  https://www.elliswashingtonreport.com/2021/03/13/a-brief-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia-part-ii-1200-1913-ad/

  3.) A Brief History of the Rothschild Khazarian Mafia—Part III (1913-9/11).
  https://www.elliswashingtonreport.com/2021/03/22/a-brief-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia-part-iii-1913-9-11/

  4.) A Brief History of the Rothschild Khazarian Mafia—Part IV (9/11-2020).
  https://www.elliswashingtonreport.com/2021/04/05/a-brief-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia-part-iv-9-11-2020/

  5.) A Brief History of the Rothschild Khazarian Mafia—Part V: 2020-Agenda 2030 and Beyond.
  https://www.elliswashingtonreport.com/2021/05/03/a-brief-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia-part-v/

  Khazaarien rahavalta (1. – 5.)

  1.) Khazarian Mafia.
  https://operationdisclosureofficial.com/2022/03/05/khazarian-mafia/

  2.) How the Khazarians Own our World: The Origin of the Khazars.
  https://operationdisclosureofficial.com/2022/03/22/how-the-khazarians-own-our-world-the-origin-of-the-khazars/

  3.) Khazarians Controlled World Money System: Wealth Equals Power.
  https://operationdisclosureofficial.com/2022/06/14/khazarians-controlled-world-money-system-wealth-equals-power/

  4.) The Khazarian Mafia Rules the World: Babylonian Money-Magic.
  https://operationdisclosureofficial.com/2022/01/12/the-khazarian-mafia-rules-the-world-babylonian-money-magic/

  5.) Human Slavery by Demonic Power: Global Khazarian Mafia.
  https://operationdisclosureofficial.com/2022/02/05/human-slavery-by-demonic-power-global-khazarian-mafia/

  VIII SYYN JA SEURAUKSEN LAKI

  Mukaellen `Fiddler on the Roof` leffaa (1971) jossa rabbilta kysyttiin mikä siunaus olisi sopiva tsaarille? – voitaisiin sanoa: Herra siunatkoon Vladimir Putinia ,,, mutta varjelkoon meidät Vladimir Putinilta.

  Tahtoo sanoa että me olemme Venäjän federaation – johtavan ydinasevallan – maapurimaa jolla on yhteistä rajaa noin 1300 kilometriä. Venäjä on suurvalta; hyvin päättäväinen, yhtenäinen ja luja.

  Vladimir Putinin hallinnon päätökset Suomen suhteen tulevat olemaan Nato-asiassa vaikeita koska Kreml tietää että Suomen kansalaiset eivät seiso päättäjiensä päätösten takana koska ne ovat laittomia (perustuslain vastaisia). Mutta se joutuu tekemään valintansa.

  Esimerkiksi sotilasattaseoiden kohdalla saatavilla olevien tietojen pohjalta luodut arviot tulevista tapahtumista eivät ole sinänsä ennustamista. Ennustamista ei ole myöskään tulevaisuuden historiankirjoitus. Ne molemmat ovat tiedustelumateriaalin tai lähde-aineiston pohjalta luotuja ennakointia eli arvioita siitä mihin asiat voivat johtaa. Yleensä arvauksia mutta joskus hyviä sellaisia.

  Heillä ei ole ns. profeettoja jotka puhuvat kielillä ja lausuvat: abrakadabra hoppus pokkus simsalabim`; selittäen profetiansa tyyliin: Tulevat päivät ovat lähellä ja kauas on pitkä matka – vaan he esittävät arvionsa (ennakointinsa) olemassa olevan tiedon pohjalta ja arvioivat mihin mikäkin asia voi johtaa.

  Erään historioitsijan arvion mukaan vain harvat omaavat samantasoisen sensition kuin esimerkiksi Karl Marx (1818 – 1883) jolla oli `kvasimetafyysistä intuitiota` nähdä oikein historian kausaliteetti ja sen pohjalta kertoa osuvasti maailmanvallankumoukseen johtavat tapahtumat.

  Ihmisillä on yleisesti kyky havaita lyhyellä tähtäimellä jo siemenen alusta se mikä siitä kasvaa. Iduillaan olevat tämän hetkiset asiat, olosuhteet, tilanteet ja ihmiset kertovat selvää kieltään siitä mihin olemme menossa.

  `Syyn ja Seurauksen Laki` selittää miten jokaisella syyllä on seurauksensa sekä miten jokaisella seurauksella on syynsä. Lain mukaan muutosta ei ole olemassakaan sellaisenaan vaan jokainen muutokselta vaikuttava asia on vain seurausta jostakin siihen johtaneesta syystä, joka saattaa sillä hetkellä olla tuntematon tai vaikea ymmärtää ja havaita`. (Wikipedian määritelmä).

  Mitä vaikuttavammalla paikalla päättäjä on sitä suurempi vastuu hänellä on. Hän ei tee kollegiaalisia päätöksiä niin kuin yleisesti arvellaan vaan henkilökohtaisia. Viittaan esimerkiksi Nyrnbergin sotarikostuomioistuimeen. Tuomion päivänä tuomittava oli yksin valintojensa seurausten kanssa.

  Nürnbergin oikeudenkäynnit
  https://fi.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnbergin_oikeudenk%C3%A4ynnit

  Eduskunnan hyväksymä valtioneuvoston Ulko- ja TurvallisuusPoliittinen Selonteko (UTPS) johtaa äänestykseen (valintoihin) jolloin asiasta ollaan joko puolesta tai vastaan.

  UTPS: `Suomen ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikan perustaan kuuluu kansallisen liikkumatilan ja valintamahdollisuuksien ylläpitäminen. Tämä säilyttää mahdollisuuden liittoutua sotilaallisesti ja hakea Nato-jäsenyyttä. Ratkaisuja tarkastellaan aina reaaliajassa kansainvälisen turvallisuusympäristön muutokset huomioiden`.

  Kansanedustaja tekeekin nyt Suomen historiaa ottaessaan kantaa henkilökohtaisesti omalla yksityisellä äänellään esimerkiksi Nato-jäsenyydestä päätettäessä. Hän on henkilökohtaisesti (YKSIN) vastuussa omasta antamastaan äänestä ja siitä johtuvista seurauksista.

  Lähdetäänpä eduskunnan 200n kansanedustajan kanssa tulevaisuuteen silmiä avaavalle sightseeingille. Hehän ollevat äänestäneet Nato-jäsenyyden puolesta. Minkälaiset seuraukset yksittäisen kansanedustajan (henkilökohtainen puolto) valinnaista koituivat kansalaisille ja lopulta hänelle itselleen.

  Te (200 kansanedustajaa) katselette vaikkapa kaupungilla liikkuessanne iloisia nuoria joilla on elämä edessään. Heillä on toiveita ja unelmia joihin heidän vanhempansa heitä kannustavat. Heillä voi olla perhe ja lapsia. He ovat laittaneet toivonsa teidän päätöksiinne että voisivat toteuttaa unelmaansa asua vapaassa Suomessa ja voida hyvin.

  Miten yksittäisen kansanedustajan valinta voi vaikuttaa nuorten tulevaisuuden suunnitelmiin? Lähdetäänpä `Back to the Future` -kierrokselle (sightseeing) – laita silmäsi kiinni – toimin oppaana.

  WWIIn aikana Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri Winston Churchill (1874 – 1965) totesi kiitospuheessaan RAFn lentäjille 1940:

  `Harvoin niin monet ovat niin suuressa kiitollisuudenvelassa niin harvoille`.

  `Harvoin niin monet ovat niin suuressa kiitollisuudenvelassa` ,,,
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Etaples-cimetiere.JPG
  Niin monet ,,,
  https://d3e1m60ptf1oym.cloudfront.net/980d6cb2-71ed-4b8f-b6a9-cde21156074b/304214_xgaplus.jpg
  Niin monet ,,,
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/76/American_military_cemetery_2003.JPG/1200px-American_military_cemetery_2003.JPG
  Niin monet ,,,
  https://media.defense.gov/2006/May/24/2000555689/-1/-1/0/060523-F-0000J-101.JPG
  Niin monet ,,,
  https://i.ytimg.com/vi/9gmqm6JFINM/maxresdefault.jpg
  Niin monet ,,,
  https://thebitetour.com/wp-content/uploads/2021/03/2.-Calverton-National-Cemetery-e1615523518967.jpg
  Niin monet ,,,
  https://i.ytimg.com/vi/TQlx6jb97-A/maxresdefault.jpg
  Niin monet ,,,
  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPBKW59_GkwP1ANFRoWsrKPPCV-OrzKxGgl9dFR5WgkDXH4fxgRDTl9VwwtJa9_5wNhqk&usqp=CAU
  Niin monet ,,,
  https://worldstrides.com/wp-content/uploads/2015/07/api372.jpg
  Niin monet ,,,
  https://dynamic-media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-o/0b/4c/34/d5/great-lakes-national.jpg?w=1200&h=1200&s=1
  Niin monet ,,,
  https://www.cwgc.org/media/gpclnn2w/sunset-in-tyne-cot.jpg
  Niin monet ,,, jne. jne. jne.

  ,,, `niin harvoille`.
  https://i.ytimg.com/vi/fsEsiVF1L9k/maxresdefault.jpg

  Lauletaan yhdessä: `Kumpujen kätköistä mullasta maan isät katsovat poikiaan` ,,,

  IX LOPUKSI

  Oliko Unkarin Viktor Orbán sittenkään väärässä sanoessaan että Suomi ei täytä Euroopan Unionin oikeusvaltioperiaatteen vaatimusta? Suomi liittyi jäseneksi Euroopan unioniin 1995, euroalueeseen 1999 ja Schengen-alueeseen 2001. Olisiko mahdollista että Suomi ei ole ollut oikeusvaltio lähes 30 vuoteen?

  Unkarin pääministeri Viktor Orbán epäili, ettei Suomi ole todellinen oikeusvaltio.
  https://www.apu.fi/artikkelit/oliko-orban-sittenkaan-ihan-vaarassa-kun-epaili-suomen-oikeusvaltiota-nykyinen-ratkaisu-on-alyton

  Noudatettiinko esimerkiksi EUhun liittymisen, Euroon siirtymisen, Isäntämaasopimuksen, Pariisin rauhansopimuksen purkamisen, naapuruussopimuksen purkamisen, EUn tukipekettien, Covid-pandemian hoidon, ennallastamisasetuksen ja Natoon liittymisen tapauksissa perustuslainmukaisuutta.

  Perustuslaki.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslaki

  Vastaus on kiistaton! Suomi ei ole noudattanut edellä luetelluissa valinnoissaan oikeusvaltioperiaatetta lähes 30-vuoteen. Niin ikään EUn Komissio ei ole oikeusvaltio-periaatteen mukaan hoitanut tehtäväänsä valvoa että jäsenvaltiot noudattavat perustuslakejaan. Suomessa perustuslakia ei ole noudatettu alkaen ns. Koiviston konklaavista.

  Koiviston konklaavi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Koiviston_konklaavi

  Perustuslainmukaisuus on kierrätetty sillä että Suomessa perustuslainmukaisuutta tulkitsee ennakollisesti eduskunnan perustuslakivaliokunta jonka jäsenet ovat lakien säätämisestä vastaavan eduskunnan kansanedustajajäseniä.

  Mikäli tähän asiaan ei puututa ja kumota 30 vuoden aikana tehtyjä oikeusvaltioperiaatteellisia rikkomuksia niin poliitikkomme ja virkakoneistomme voivat jatkaa toimintaansa samaan tapaan jatkossakin.

  Yksityinen ja/tai yhteisö voi tosin yrittää tehdä tämän päivän Suomessa valituksen oikeusvaltioperiaatteen noudattamatta jättämisestä perustuslaillisuus asiassa mutta se ei tulisi johtamaan mihinkään. Valitus ei tulisi ylittämään edes syytekynnystä.

  `Suomessa on niin poliisilla, lastensuojelulla, työttömyysneuvojilla, sosiaalityöntekijöillä, oikeuslaitoksen tuomareilla ja syyttäjillä, terveyskeskusten perhetyöntekijöillä sekä lääkäreillä syytesuoja`.

  Suomen viranomaisilta poistettava syytesuoja.
  https://www.adressit.com/suomen_viranomaisilta_poistettava_syytesuoja
  Ministereillä on syytesuoja.
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/14893765/ministereilla-on-syytesuoja

  Suomessa presidentillä ja ministereillä on ns. syytesuoja. Ainut instanssi joka voisi käsitellä heidän rikkomuksiaan olisi valtakunnan oikeus. Valtakunnan oikeudessa käsiteltävistä asioista päättää kuitenkin perustuslakivaliokunta. Mutkun perustuslakivaliokunnan jäsenistö koostuu yleensä juuri näistä syytetyistä ja/tai heitä lähellä olevistaan.

  Ovatko kansalaiset lain edessä samanarvoisia perustuslain velvoittamalla tavalla?
  Suomen perustuslaki
  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

  `Perustuslakivaliokunnassa poliittisella mandaatilla asemansa saaneet kansanedustajat joutuvat arvioimaan tekemiään poliittisia päätöksiä juridiselta kannalta. On järjetöntä, että poliitikot, jotka ovat juuri käsitelleet lakeja itse, lähtevät sitten arvioimaan niitä juridisin perustein. Mielestäni juridista arviointia varten pitäisi perustaa perustuslakituomioistuin, jossa istuisi kokeneita juristeja` (Jukka Tarkka).

  Perustuslakituomioistuin on monissa maissa toimiva tuomioistuin joka valvoo maan perustuslain toteutumista. Perustuslakituomioistuin muun muassa antaa ratkaisuja lakien perustuslainmukaisuudesta sekä antaa päätöksiä kansainvälisten sopimusten soveltuvuudesta maan perustuslain kannalta.

  Perustuslakituomioistuin
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin

  Augustin Ehrensvärd oli ruotsalainen kreivi ja sotamarsalkka, Suomenlinnan ja Svartholman merilinnoituksen suunnittelija ja rakennustöiden johtaja.
  Augustin Ehrensvärd (1710 – 1772)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Augustin_Ehrensv%C3%A4rd

  Yksi Suomen tunnetuimmista lauseista on Ehrensvärdin käsialaa ja se on hakattu Kuninkaanportin viereen laitettuun kivitauluun:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/52/Suomenlinna_inscription_2.jpg/500px-Suomenlinna_inscription_2.jpg

  Kivitaulussa lukee:

  `Eftervard, stå här på egen botn, och lita icke på främmande hielp`.

  `Jälkipolvi,
  seiso täällä omalla pohjallasi
  äläkä luota vieraaseen apuun`.

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 7. EI UNOHDETA HOLOKAUSTIA
  Nyt monissa vaihtoehtomedioissakin pidetään juutalaisten kaasuttamista eli holokaustia perustotuutena, johon usein vedotaan ja syyllistetään natseja. Kun nyt huomataan, miten valtamedia valehtelee ja sensuroi kaikkea ilmasto-, korona- ja Ukraina-huijauksessa, tulee myös avata holokaustihuijaus lukijoille. Holokaustihuijaus on juutalaisen propagandan mestariluomus, johon yli 90 % kansoista uskoo. Juutalaisten kansainvälinen valta nykyaikana perustuu tälle huijaukselle. Siksi sen paljastaminen tulisi kuulua jokaisen vaihtoehtomedian tehtäviin. Kyseessä on maailmanhistorian törkein valhe. Suosittelen seuraavaa sivua holokaustin opiskeluun
  https://islam-radio.net/finish/index.htm#rev . Siinä on esim. erinomainen Vesa-Ilkka Laurion kirjoitus holokaustista. Kun nyt maailma lähestyy kolmatta maailmansotaa, tulee ymmärtää, että juutalaiset eli Siionin Viisaat ohjaavat USA:n politiikkaa. Mainitussa nettiosoitteessa on myös Siionin Viisaiden pöytäkirjat https://islam-radio.net/protocols/indexfin.htm , joiden tunteminen kuuluu yleissivistykseen. Nyt EU on aloittanut juutalaisvastaisen toiminnan kieltämisen kaikissa EU-maissa, jota tulee jokaisen ajattelevan ihmisen vastustaa. Juutalaisista saa puhua ja heidän politiikkansa tulee paljastaa. Länsimaat ovat täysin juutalaisen propagandan vaikutuspiirissä, josta esimerkkejä ovat mm. pride-ilmiö ja muukalaisten maahanmuutto. Juutalaiset toimivat kaikessa Jumalallista Järjestystä vastaan, sillä he murhasivat Jeesuksen, joka on itse Jumalallinen Järjestys. Sen tähden juutalaiset suosivat homokulttuuria ja muita perversioita sekä rotujen sekoittamista maahanmuutolla, mitkä heikentävät kansoja. Juutalaisten luonteen paljasti Emanuel Swedenborg 1700-luvulla: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Juutalaisten pyrkimys maailmanvaltaan ja toisten kansojen heikentämiseen käy ilmi myös tohtori Max Mandelstammin avajaispuheesta Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897):
  ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.”
  LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
 8. Kiitos juutinen kuinka kauan ja tinkimättömästi olet herätys työtä tehnyt suuri kiitos magneettimedialle ja myös laitonlehti hyvä!!

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
 9. Peiliin katsomisen paikka
  Ennakkovaroituksena sanottakoon, että tämä saarna saattaa sitten aiheuttaa mielensäpahoittamisia lukijoidenkin keskuudessa.

  Ennen kaikkea jokaisen, joka ymmärtää millä korruptiolla ja agendalla tämä maailma pyörii, tulisi herätellä ja nykiä hihasta verbaalisesti niitä tuttujaan ja työkavereitaan. Sukulaisia perehdyttää siihen reaalimaailmaan että oikeasti asioille on oikeasti jotain tehtävissä. Monet pelkäävät työnsä menettämistä ja hulluksi ja foliohatuksi leimaamista. Se on pienempi pelko kuin se, minkälainen maailmasta tulee mikäli seisomme tumput suorina ja tuijotamme vain omia varpaitamme.

  Jotkut perustelevat hiljaisuuttaan sillä ettei ketään piikitettyä lammasta voi muka enää saada muuttamaan käsitystään. Se on väärin. Lukemattomissa sosiaalisen median keskusteluketjuissa ja videopalveluiden kommenttiketjuissa ihmiset ovat katuneet päätöstään ja ovat avoimia uusille ajatuksille.

  Turha odottaa asioiden vain rullaavan itsestään kohti parempaa. Se on vain itsestämme kiinni mitä on The Great Resetin lopputulos. Ja loppukaneettina huomionarvoinen Sakari Peltolan video ”vihreästä siirtymästä”:

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 10. Nyt ollaan HÄTÄTILASSA! Ladatkaa tämä PDF-dokumentti huolella omalle koneelle. Tutkikaa sitä huolella ja jakakaa se kaikkien tuttujen kanssa!

  https://mega.nz/file/MIAjyZqa#xaUvKbMHyLqwDEHfplQO75aD3ODQT2nSrs769k01XLM

  Meitä on tietoisesti HUIJATTU koko tämän Syksyn ja Talven ajan! Mitään ”sotaa” Ukrainassa ei todellakaan ole juuri nyt ja monet maat kuten esim Unkari pumppaavat käytännössä Venäläistä kaasua ja öljyä tankkiin kuin viimeistä päivää!

  https://www.zerohedge.com/energy/hungary-definitively-rejects-sanctions-russian-oil-gas-well-get-supplies-without

  Meitä on HUIJATTU! Mitään sotaa ei juuri nyt ole tekeillä, mutta mitä todella ON TEKEILLÄ on uusi rokotuskausi joka alkaa ehkä VÄLITTÖMÄSTI jo ensi Tammikuun puolella!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-8.png

  STM eli Sisä ja Terveysministeriö ei enää noudata THL:n eli toisin sanoen Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksia rokotteita koskien. Nyt on alkamassa uusi ”vapaaehtoisten” rokotuksien kausi nimenomaan SUOMEN KOULUISSA!!!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-9.png

  Perhe ja peruspalveluministeri Kirsta Kiuru & Hallitusneuvos Liisa Katajamäki ovat osa Suomalaista maanpetos liigaa joka suoraan Koiviston hallintokaudelta lähtien on pitänyt maata otteessaan! Tavoitteenaan ajaa meitä kohti sekä Eurostoliiton että tuhon tietä!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-10.png

  Lisää aiheesta täällä mikäli satut olemaan siitä mitenkään kiinnostunut!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-11.png

  Nyt tämä maanpetosliika on käynyt Sveitsin Genevessä allekirjoittamassa kansainvälisen pandemiasopimuksen joka käytännössä on siirtänyt Suomen autonomian päättää itse omista terveyasioistaan kansainväliselle taholle nimeltä WHO eli toisin sanoen siis maailman terveysjärjestö

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-12.png

  Maanpetosliiga väittää että se haluaa ulottaa puhtaasti ”vapaaehtoisten” rokotteiden jakelun alaikäisille Suomalaislapsille. Milloin olet kuullut alaikäisestä 5-vuotiaasta tai sitä nuoremmasta joka on kylliksi kypsä päättämäätän myrkyllisen ruiskeen ottamisesta omaan kehoonsa?

  https://mega.nz/file/4R41WKDS#w87ksUVKFIW3_g71VfR-sBSJ_07nwAd_hdF1WjTh0Z0

  https://mega.nz/file/Zcg0AYRb#N9l6z0iSYjHhvqv8qYEKdDbe_ryNltHjd0SrjCUIFEY

  https://mega.nz/file/YIQllIiI#OcnsgcMN4ph2EUEvjjpfPudOGsKiEd0zTjs2bAPbgrs

  Tässä on nyt kyse KORKEAN LUOKAN MAANPETOKSESTA!

  https://mega.nz/file/YYgmXAZA#d5lSBRvjbXI3VfBYra7Z8YN9RjQPoUnI9tuA6f-SKdU

  Kyseessä ei ole ”vapaaehtoinen rokote” Mistään ”vapaaehtoisuudesta” ei todellakaan ole kyse pikkulapsille! ÄLKÄÄ EKSYKÖ!!!

  https://mega.nz/file/AFpwFYQQ#96OWtNOPGEYVEJ8O-pGqME-nW3rsl3rFknp7cKyr4Zs

  Älkää luottako Mariniin! Mitään ”vaaleja” ei ole tulossa! Sähkön hinnat eivät laske eikä niitä tulla korvaamaan kuluttajille MITENKÄÄN! Kaikki on törkeää valehtelua ja ajan pelaamista! VALMISTAUTUKAA SÄHKÖKATKOIHIN!!! Olkaa yhteydessä läheisiinne ja varautukaa puolustamaan omaa kotianne puolisotilaallisilta joukoilta jotka nykyinen hallitus aikoo muodostaa vedoten Venäjän uhkaan!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-13.png

  Ketä vastaan ne muuten noissa sotaharjoituksissa oikein harjoittelee? Puttepojua!!?

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-14.png

  ÄLKÄÄ EKSYKÖ! Marin on ilmaissut kantansa tähän asiaan ERITTÄIN SELKEÄSTI! Älkää eksykö ja luulko että hallitus tulee antamaan periksi tässä asiassa!!!

  https://mega.nz/file/UZBFTDZA#oG5PvACot25k2v5K4bsYWPhyxkIbSNGORXskZjXOqKE

  Marin on ulkomainen agentti ja nukke jonka tarkoitus on aiheuttaa meille niin paljon mielipahaa ja vaivaa kuin vain mahdollista ennenkuin nykyinen järjestelmä käytännössä KOKONAAN ROMAHTAA! Älkää antautuko luulemaan toisin täysin riippumatta mitä iltapäivä ja hömppälehdistö hänestä oikein kirjoittaa!!!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-15.png

  Ja se on vitun HUORA siinä samassa!!!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-16.png

  Höpinät sähkön hinnan alenemisesta ja tästä ns ”hintakatosta” ovat juuri sitä = pelkkää HÖPINÄÄ!!! Lintilä on kansanpetturi ja maanpetturipuolue Kepun jäsen ja on valehdellut eduskunnassa että Suomessa muka on Euroopan halvin sähkö! Tämä hallitus ei tätä ongelmaa korjaa! SE ON VARMAA!!!

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/220d621e-c1ad-4900-a18b-bdf2e1986d16

  TÄMÄ ON SOTAA! Suomi Oy AB:n hallitus on julistanut SODAN Suomen kansaa vastaan! Emme enää ikinä palaa normaaliin! Jokaisen kannattaa varautua tähän kunkin parhaalla mahdollisella tavalla…mutta kannattaa myös muistaa…että loppupeleissä on vain yksi tie…totuus ja elämä…eikä mitään muuta tietä isän luo! Omin avuin me emme tätä taistelua voita…ja jos et tähän mennessä ole oppinut rukoilemaan taivaanisää niin nyt on hiton hyvä aika aloittaa!!!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-17.png

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 11. Miksi hinnat nousevat jatkuvasti ja miksi on nähty korkeita polttoaineiden, ruuan ja sähkön hintoja. Kyse ei ole inflaatiosta vaan yritysten ja poliitikkojen pohjattomasta ahneudesta. Siksi hinnat tulevat nousemaan useita vuosia. Sähköhinta pysyy korkeana 2024 kesään asti ja pysyy sitten 10-20 snt /kWh hinnoissa vuosikausia. 2023 ruuan hinta nousee moninkertaisesti ja sitä kestää useita vuosia, kunnes talous romahtaa ja hyperinflaatio tuhoaa valuutat. Tämän jälkeen valtiot esittelevät digitaalisen valuutan Central bank digital currencies (CBDC). Kaikki tämä on suunniteltu köyhdyttämään ja orjuuttamaan kansat, jota globaali eliitti tulee hallitsemaan poliisivaltioiden avulla.Katso videot ja herää todellisuuteen nyt.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat