Euroopan pakolaiskriisi: suomennettu dokumentti ja avoin kirje Saksasta

Euroopan pakolaiskriisi on avannut tänä syksynä lukemattomien poliittisesti aiemmin passiivisten kansalaisten silmät. Aiheesta vapaaehtoisvoimin tehty suosittu dokumentti on nyt suomennettu:

Avoin kirje Saksasta

Britannian kuninkaallisten ilmavoimien eläkkeelle jäänyt ja nykyisin Saksassa asuva upseeri julkaisi tällä viikolla laajasti puhuttaneen avoimen kirjeen Euroopan väestökatastrofista. Kirje on käännetty nyt myös suomeksi:

Rakkaat Ystävät,

Eurooppa on tällä hetkellä täydessä kaaoksessa ja mielestäni teidän tulisi saada tietää siitä.

Olen odottanut noin viikon nähdäkseni miten tilanteet kehittyvät ja kerätäkseni enemmän tietoa ennen kuin esitän faktat. Saatatte tietää median kautta, että pakolaisten / talouspakolaisten virta Eurooppaan on saavuttanut järjettömät mittasuhteet, mikä on johtanut siihen, että Unkari ja muut Baltian valtiot ovat sulkeneet rajansa ja Turkki pohtii tekevänsä samoin.

Angela Merkel antoi ajattelemattoman puheen Bundestagissa, missä hän toivotti kaikki pakolaiset tervetulleiksi Saksaan ja avasi portit, mikä minun mielestäni oli ennalta suunniteltua, alkaen Paavin viimevuotisesta vetoomuksesta, missä hän toivoi islamin lähentyvän kristinuskoa. Sitä seurasi Italian hallituksen käsky Italian laivastolle, että heidän täytyy pelastaa kaikki venepakolaiset ja tuoda nämä Italiaan.

Sen tuloksena näyttää nyt siltä, että Eurooppaan tulee tällä hetkellä noin 8 000 pakolaista päivässä eri reittejä pitkin.

Saksa on Euroopan häpeä.
Saksa on Euroopan häpeä.

Unkair-6

Suurin osa heistä on nuoria miehiä iältään 17-25 vuotta. Kuten voitte kuvitella, on tuloksena kaaos. Täällä Saarlandissa meidät on hukutettu pakolaisiin – ensimmäkseen nuoriin miehiin ja lisäksi muutamaan perheeseen. Lebachissa, noin 10 kilometrin päässä täältä, pystytettiin leiri kahdellesadalle pakolaiselle, ja ylimääräinen leiri sadalle pakolaisille lisättiin tällä viikolla. Poliitikot, paikallinen hallitus ja uskonnolliset johtajat ovat tehneet kaikkensa tuodakseen ja kestitäkseen pakolaisia.

Mihin tämä johtaa? Ventimigliassa, Monte Carlon lähellä, pakolaiset liittoutuivat keskenään (operaatio organisoitiin älypuhelimella) ja ryntäsivät kauppaan varastaen ja tuhoten kaiken. Sen jälkeen he kolusivat koko kaupungin. Täällä Lebachissa ryhmä pakolaisia meni supermarkettiin, missä he ottivat kaiken minkä halusivat ja tuhosivat loput. Kun johtaja meni puhuttelemaan heitä, he soittivat lisää kavereita paikan päälle ja tuhosivat paikan kokonaan. Poliisi saapui paikalle, mutta he ovat ylityöllistettyjä. Supermarketti on nyt suljettu.

Eilen sain puhelun ystäviltä Weissenfealsista Leipzigin läheltä. Siellä kaksi supermarkettia ja yksi Kaufland-kauppa Hallessa kokivat saman kohtalon. Uutisia samoista tilanteista tulee joka puolelta Saksaa puskaradion kautta.

Valtamedia ei kertonut mitään tästä.

Useat ihmiset ovat protestoineet pakolaisvyöryä vastaan. Weissenfelsissä perheitä häädettiin kahdeksankerroksisesta kerrostalosta ja 70 pakolaista muutti sisään. Pienissä kaupungeissa noin 2 000-3 000 ihmistä jyrätään noin 5 000-6 000 pakolaisella. Tällä hetkellä on paljon levottomuuksia, mutta se on pelkkää pinnanalaista kiehuntaa.

Eurooppa on kaaoksessa ja maailmanparantajat ovat totaalisesti menettäneet tilanteen hallinnan. Islam on hukuttanut meidät. Tunnen sympatiaa syyrialais- ja afgaanipakolaisia kohtaan. He tarvitsevat apua ja heille tulisi myös antaa sitä, mutta mitä muihin pakolaisiin tulee, pitäisi valtion viranomaisten olla järkkymättömiä ja lähettää nämä takaisin. Ehkä on jo liian myöhäistä.

Joka tapauksessa ajattelin, että teidän tulisi saada tietää, että tilanne täällä on melko karmaiseva. En pysty näkemään miten se voidaan ratkaista. Voin ainoastaan ennustaa poliisivaltion syntyvän.

 

Lähde: MV-lehti

23 kommenttia

 1. Sillä lailla. Kerkesipähän tuokin video olla vajaa 2 pävää tuubissa, ja nyt siitä on ”tekijänoikeuksien” nojalla poistettu ääniraita. Suomentamaton alkuperäinen ilmeisesti jo poistettu kokonaan. Toisaalta, mitäs tunkee noita videoita tuonne jewtubeen. Upatkaa niitä videoita muualle, missä juutalainen ei pääse sensuroimaan!

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Tässä on pari linkkiä joista se video löytyy sensuuritta:
   https://dl.dropboxusercontent.com/content_link/9kptSHalzNtprpyuFDkTDkTZ0IhHsxbKlgRBib1sg8yLU4Q501UGJSjvYPpprMWB/file

   http://www.breitbart.com/london/2015/11/11/watch-anti-migrant-video-going-viral-across-europe/#comment-2354444739

   —————–
   Seuraavasta linkistä löytyy muutamia uutisia jotka osoittavat todellisen syyn mamuinvaasiolle:
   http://josministries.prophpbb.com/topic11889.html#p0

   Lista ei ole täydellinen ja siitä puuttuu muutamia vanhoja uutisia kuten:
   http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html

   ”Rabbi Baruch Efrati believes Jews should ’rejoice at the fact that Europe is paying for what it did to us for hundreds of years by losing its identity.’ He praises Islam for promoting modesty, respect for God”

   Historia taitaa toistaa itseään, vai mitä? Tiedättekö muuten millainen porukka avasi ovet kristillisessä Euroopassa muslimeille?

   ”The Muslim invasion, and subsequent administration of Iberia, freed the major Spanish population of Jews from Visigothic oppression. It was said that immediately after the invasion, the Jewish population of Toledo ”opened the gates” of the city, welcoming the North African Muslims (Wexler 218).”

   http://www.sephardicstudies.org/islam.html

   Ongelman juuret yltävät kuitenkin vieläkin kauemmaksi:
   http://www.angelfire.com/dawn666blacksun/Jew_Problem.html

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
 2. Olisi todella mielenkiintoista tietää, mitä kussakin Euroopan valtiossa maansa ja kansansa tuhoamista edistävät sankat maanpetturi-joukot kuvittelevat saavansa palkkioksi tuhotyöstään maansa miehittämisellä maahantunkeutuja-massaoilla – ei edes pikku politrukin virkoja Brysselin lihapatojen äärellä riitä kuin muutamille heistä (en tarkoita niitä kukkahattutätejä, jotka puhdasta hölmöyttään eivät erota ISIS-partalapsia todella hädänalaisista). Kun tuhotyö on saatettu loppuun, niin korkeimmalla polittis-rikollisella tasolla kulissien takaa naruja vetelevät heittänevät nämä hyödylliset idioottinsa menemään kuin käytetyt rukkaset – ja kun horroksesta heränneiden kansalaisten määrä saavuttaa tietyn kriittisen massan, saattavat ’torituomioistuinten’ jakamien tuomioiden seurauksena sopivasti muotoillut katuvalaisin-pylväät saada ylimääräistä käyttöä.

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
 3. Puolassa maanpetturit ja Brysselin politrukit saattavat vielä kohdata kunnon vastuksen:
  ”50 000 marssi Puolassa matuinvaasiota vastaan!
  Noin 50 000 ihmistä marssi eilen Varsovan keskustassa vastustaakseen kehitysmaalaisten Euroopan invaasiota ja EU:n vaatimusta kotouttaa Puolaan tulleet matut.
  Valtava mielenosoitus – suurin koskaan Puolassa aikaisemmin nähty – pidettiin kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Laki ja Oikeus -puolue voitti vaalit. Aikaisempi hallinto oli suhtautunut leväperäisesti Euroopan invaasioon.
  Kansallismielinen marssi toteutettiin Puolan itsenäisyyspäivänä.
  Mielenosoituksessa puhui muun muassa Tomasz Rzymkowski, parlamentin jäsen ja Puolalaisnuorten puheenjohtaja. Puheessaan Rzymkowski sanoi, että Puolan parlamentin ensimmäinen suuri testi on käsitellä “laittomien taloussiirtolaisten tulo islamilaisista maista Puolaan. Me emme halua heitä tänne”.
  Jotkut osallistujat polttivat EU:n lipun. Tuhannet kantoivat Puolan lippuja ja näky oli kuin valkopunainen liehuva meri marssijoiden yläpuolella…”
  http://mvlehti.net/2015/11/12/50-000-marssi-puolassa-matuinvaasiota-vastaan/

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
  1. Pitäisiköhän tässä ruveta harkitsemaan muuttoa maanpetturien ikeen alta Puolaan?

   ”Puola pisti matupillit pussiin Pariisin iskujen jälkeen: Ei yhden yhtä pakolaista Puolaan!
   Puola on ilmoittanut, ettei se hyväksy EU:n pakolaisten uudelleensijoitusmääriä perjantaisen Pariisin terrorismin jälkeen…”,
   http://mvlehti.net/2015/11/14/puola-pisti-matupillit-pussiin-pariisin-iskujen-jalkeen-ei-yhden-yhta-pakolaista-puolaan/

   Plusääni(9)Miinusääni(2)
   1. http://carolynyeager.net/comment/6350#comment-6350

    ”The sharp exchange today between European Parliament president Martin Schulz and the new government of Poland is a good example of how history is distorted by the false ”Holocaust” legend.

    The Poles use the Jewish WW2 ”history” to bludgeon Germany whenever they want something or want to get out of doing something. They will always bring up their invented victimhood in WW2 without ever mentioning their large role in antagonizing Germany and persecuting ethnic Germans living on German lands that had been handed over to the newly created Poland after WW1.

    In this case, Poland’s new interior minister accused Schulz on Tuesday of ”German arrogance” and recalled Nazi atrocities in Warsaw in his reaction to Schulz’s criticism of Warsaw’s reluctance to accept migrants under EU quotas. Just because Schultz is German, although he represents the European Parliament and not the government in Berlin, the Polish minister thought it okay to attack Schultz on the basis of Germany’s past.
    I am not a fan of Schultz nor of the EU quotas, but bringing up WW2 on the man is really beyond the pale. This goes on all the time, and not just with Poland. For its part, Germany is unwilling to stand up for itself under this type of attack, again because of the false ”Holocaust” for which it was forced to accept the blame. It really distorts the entire dialog about today’s issues.
    http://news.yahoo.com/poland-accuses-eus-schulz-german-arrogance-migrant-spat-144247269.html

    Jo 1848 slaavikokouksessa slaavit kaavailivat kaikkien saksalaisten karkottamista tai tappamista ja koko Saksan valtakunnan ottamista slaavien haltuun.

    Minusta olisi hyvä, jos nämä ensin tunnustaisivat edes tekonsa, ennen kuin mitään yhteispeliä siihen suuntaan rakennetaan. Minusta on outoa, että he ovat aina eliitin liittolaisia. Jostain syystä eivät siis tappolistalla. Johtuuko tämä ominaisuuksista? Esim. Marr sanoi, että heidät on vielä helpompi ottaa haltuun kuin saksalaiset

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. ”Ei ole ihme, miksi MV:stä halutaan eroon…
  Timo Isosaari kirjoittaa blogissaan, kuinka kaikki oli suunniteltua.
  Otamme tähän Timo Isosaaren blogikirjoituksen kokonaisuudessaan, sillä epäilemme Uuden Suomen sen sensuroivan.

  Olemme kertoneet tästä jo kauan, ei ole uskottu, tai on, mutta monet ovat leimanneet MV:n feikkiuutisten keksijöksi. Miksi näin mahtaa olla?

  No koska tässä salaliitossa jossa SPR ja Valtio kusettaa kansalaisiaan ON KAIKKI INSTANSSIT MUKANA! MV tuli häiritsemään valtiopetosta.

  Alla Timo Isosaaren ansiokas kirjoitus:

  Ei lainkaan yllättäen ja pyytämättä
  Suomeen tulleen pakolaistulvan on täytynyt olla hallituksen tiedossa viimeistään vuonna 2012, koska viranomaisvalmistautuminen aloitettiin jo 2013 SPR:n johdolla.

  Kaksivuotisen hankkeen tavoitteena oli valmistautua jopa 100 tuhannen pakolaisen ”yllättävään” vastaanottotarpeeseen, kuten SPR:n tiedotteesta ilmenee…”
  http://mvlehti.net/2015/11/13/ei-ole-ihme-miksi-mvsta-halutaan-eroon/

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Nuo terrori-iskut eivät ole uskottavia. Hallitus haluaa vain keinoja kikeä mamutuksen vastustuksen. Keinoja saadaan vaatimala valtuuksia terrorin varalta. Näinhän tammikuussakin tapahtui. Sitten vaadittiin jostain syystä vihakirjoitusten poistamista netistä ja kaikki kohdistui juutalaiskirjoituksiin ja mamutuskritiikkiin.

   Plusääni(21)Miinusääni(2)
   1. Oikein arvasit.
    http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sisaministeri-orpo-suomi-tarvitsee-kipeasti-verkkotiedustelulakia/5560260

    Tosin, Mitä hyötyä on verkkotiedustelusta? Nämäkään eivät käyttäneet yhtään internettiä tai edes puhelimia kun sopivat iskuista. Verkkotiedustelu ei estä yhtään terrori-iskua, koska niitä järjestävät vain valtiolliset elimet ja/tai niiden tiedustelupalvelut. Millään muilla ryhmillä ei ole resursseja tai kapasiteettia tuollaisten iskujen toteuttamiseen.
    http://grizzom.blogspot.fi/2015/11/9-reasons-to-question-paris-terror.html

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. Kuka ensimmäiseksi Ranskassa pitäisi laittaa syytetyjen penkille on Ranskan maanpetturijohto, joka Kalergi-suunnitelmaa toteuttaessaan on avannut kaikki portit kaikille maahantunkeutujille kuten ISIS-terroristeille. Suomen ja useimpien Euroopan muiden maiden maanpetturi-vallanpitäjät ovat vain muutaman askeleen jäljessä samaa mallia seuratessaan – maanpetturien tiukassa talutusnuorassa kulkevat Saksa ja Ruotsi ovat ilmeisesti jopa Ranskaa edellä kansallisvaltionsa ja kansansa tuhoamisessa matu-invaasiolla.

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
 5. Mielenosoituskielto tietenkin Pedigan tyylisille jutuille ym. tiedossa siis

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 6. ”Voin ainoastaan ennustaa poliisivaltion syntyvän.”

  Sitähän EU:n federalistit & kommunistit (viitaten Kalergi-suunnitelmaan valtioiden tuhoamisesta, rotujen&kansojen pakkosekoittamisesta ja ”herrarodun” hallinnosta) nimenomaan toivovat.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. Tässä tuossa dokumentissa kommentoiva kgb:n asiantuntija Yuri Bezmenov. Kannattaa googlailla muutkin hänen 30-vuotta sitten antamansa haastattelun videoinnit. Tämä mies oli psykologisen sodankäynnin (= massojen aivopesun) asiantuntija ja tuntuu tietävän mistä puhuu. Kokonaiset sukupolvet on mädätetty tarkoituksella, mm. massaviihteen ja koulutusjärjestelmän avulla.

  Tässä hän puhuu mm. vasemmistolaisesta mädätyksestä, jota käytetään yhä tuhovälineenä :
  https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc

  Sitten näiden mädättämät kansakunnat lasketaan hallitsemaan itseään kansanvallalla ja demokratialla. Huh. Ei ihme, että on tullut pahaa jälkeä.

  Tuon kgb-miehen kuvailema ihmistyyppi – aivopesun tuloksena – on suunnilleen sama mitä tässä videossa esitellään. Aivoton sopuli :
  https://youtu.be/ktjg2LWxm3E

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Tässä tämä sama asiantuntija Yuri Bezmenov vääntää rautalangasta amerikkalaisyleisölle juutalaisen kulttuurimarxismin / psykologisen sodankäynnin keinot, jotka ulottuivat jokaiselle yhteiskunnan osa-alueelle. He loivat mm. feikkiorganisaatioita, uskonlahkoja, turhia ideoita, puolueita, liikkeitä, yms. aitojen asioiden tilalle ja vaudittivat muutenkin kaikkea mädännäisyyttä joka yhteiskunnissa jo valmiiksi vallitsi.

   Demokratia ja avoin/vapaa yhteiskunta on Yurin mielestä kaikkein helpoin kohde tälle hyökkäykselle, koska ulkoapäin tulevaa propagantaa ei mitenkään estetä. Yhteiskuntaan isketään tuhoamalla ensiksi uskonto, näin saadaan aikaan moraalinen rappiotila, tilalle feikkilahkoja ja uusia aatteita ym. Luonnollisen ihmisen taipumusta kaikenlaiseen pahaan käytetään siis yhteiskunnan (moraalin) tuhovälineenä.

   Yhteiskunnan joka osa-alueeseen puututaan ja kaikki mädätetään. Isketään ns. heikkoihin kohtiin. Korostetaan rappiollisia aatteita ja luodaan tarvittessa uusia feikkijuttuja tilalle. Yuri yllättyi jopa itsekin yhdysvalloissa 80-luvulla vieraillessaan kuinka hyvin kommunistinen kulttuurimarxismi oli onnistunut siellä.

   Nämä samat menetelmät on selostettu mm. täällä :

   http://www.patriootti.com/neuvostoliiton-juutalaisten-katekismus-osa-1/
   http://www.patriootti.com/neuvostoliiton-juutalaisten-katekismus-osa-2/

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. ”Demokratia ja avoin/vapaa yhteiskunta on Yurin mielestä kaikkein helpoin kohde tälle hyökkäykselle, koska ulkoapäin tulevaa propagantaa ei mitenkään estetä.”

  Paitsi että demokraattinen yhteiskunta on avoin vain tällaiselle ”ulkopuoliselle” vaikutukselle. Tosiasiassa tuo tyyppi edustaa kv. juutalaisuutta ja kaverit Lännessä sallivat tietenkin mädätyksen ja mädättivät itse täysillä lisää. Mädätys oli yksi Kylmän sodan tärkeistä tavoitteista. Maailma ei ollut aivan valmis kommunismiin vielä sodan jälkeen.

  Tosiasiassa siis kaikenlainen muu vaikutus estettiin viime kädessä salamurhin. Esim. Rockwell etc.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Näin on, hän ei mainitse ollenkaan juutalaista ylivaltaa, vaan kaikki on vain kommunismia (toki sama asia tavallaan).

   Mielenkiintoista on tuon liitutauluesityksen loppu (jos jaksoit katsoa tuon linkittämäni videon kokonaan),
   Bezmenov kertoo myös erään venäläisen tiedemiehen tutkineen seikkaperäisesti, mikä oli aiheuttanut monen menneen valtakunnan hajoamisen lopullisesti. Mikähän mahtoi olla se tärkein syy?

   Syy oli luopuminen Jumalasta ja uskonnosta. Kun Jumalasta ja samalla Jumalan Sanasta, Kristuksesta luovutaan, yhteiskunnan hajoaminen on sataprosenttisen varma. Mikään voima ei voi sitä sen jälkeen pitää pystyssä. Ei yhtään mikään.

   Myös Suomi on jo hajonnut, sillä sen hallinto sitä tukevine kansalaisineen on luopunut Jumalasta ja Hänen Sanastaan, Kristuksesta.

   Sydämen kristittyihin tuo kulttuurimarxistinen eksytys/mädätys ei tehoa, koska itse Pyhä Henki on jo sydämessä. Kristitty tavallaan on jo aivopesty ja näin ollen AITO kristitty on vaikeammin manipuloitava kohde näille perkeleen lapsille/mädättäjille.

   Ohessa tuota psykologisen sodankäynnin taktiikkaa selostettu jonkun Yuri Bezmenovin haastattelun pohjalta:
   http://isovimma.blogspot.fi/2008/10/yuri-bezmenovin-entisen-kgb.html

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. ”3. Kansa tulee jakaa keskenään vihamielisiin ryhmiin, ja näiden välille tulee kylvää riitaa. Kiistoja sosiaalisista asioista tulee rohkaista.”

    ”Yhtenäistä kansaa on vaikeaa valloittaa ja vaikeaa hallita. Mutta jos kansan koheesio saadaan rikottua, eri ryhmät voidaan valloittaa suupaloina yksitellen. Ihmiset sietävät sosiaalisia epäoikeudenmukaisuuksia silloin, kun he kokevat kuuluvansa osiksi kokonaisuutta ja pitävät kokonaisuuden etua tärkeämpänä kuin omaansa. Siksi kärjistettäessä eroja ja lyötäessä kiilaa eri ryhmien väliin hajotetaan kansankokonaisuutta.”

    ”Uskonto on kaikkein voimakkain kansankokonaisuutta ja koheesiota luova voima. Jos kansakuntaan onnistutaan saamaan uskontotyhjiö ja ihmiset suhtautumaan pilkallisesti, halveksivasti tai vihamielisesti uskontoon, loppu on helppoa.”

    ”Esim. Seksuaalisuuden vapauttaminen vapauttaa nuoren ihmisen samalla etsimään hedonistista nautintoa hintaan mihin hyvänsä – ja unohtamaan kaiken muun; perheen, yhteiskunnan, talouden, sukuyhteisöllisyyden. Mitä vapaampi yhteiskunnassa seksuaalisuus on, sitä atomisoituneempi yhteiskunta on ja sitä vähäisempi koheesio siellä vallitsee. On muistettava, että bolševistit kaapattuaan vallan Venäjällä kiristivät seksuaalimoraalin äärimmäisen tiukaksi – seksistä tuli kertakaikkinen no-no. He tiesivät, mihin seksuaalinen vapautuminen johtaa, he olivat itse käyttäneet seksuaalista vapautumista vallankumouksen välineenä ja he kaikin keinoin halusivat estää saman uusiutumisen.”

    http://takkirauta.blogspot.fi/2011/01/vallankumous-ja-kuinka-se-tehdaan.html

    Siksi kaikenlaisen (jopa perverssioiden) suvaitsemisen korostamisen tarkoitus on hajoittaa ja jakaa kansakuntaa keskenään kiisteleviin ryhmiin – ei suinkaan rakentaa tai tehdä parempaa yhteiskuntaa.

    Siksi mm. sukupuolivähemmistöjen etuja ajavista liikkeistä on tehty poliittinen ase. Sama juttu muidenkin liikkeiden kanssa, mm. feministit ovat hiljaa maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista – josta voi päätellä ketkä näitä liikkeitä käskyttävät, ja mitä tarkoitusta varten ne ovat olemassa.

    Bezmenovia lisää,

    ”KGB ohjaajani sanoivat: unohda vasemmistolaiset, unohda nämä poliittiset prostituoidut, tähtää korkeammalle. Yritä päästä käsiksi hallitsevaan konservatiiviseen mediaan, kurottele rikkaiden elokuvantekijöiden ja älymystön pariin, kyynisten, itsekeskeisten ihmisten pariin, jotka pystyvät valehtelemaan katsoessaan enkelikasvoisina silmiisi. Nämä ovat ne ihmiset, jotka pitää rekrytoida, ihmiset, joilta puuttuu moraaliset periaatteet, jotka ovat joko liian ahneita tai sairastavat ”itsensä-tärkeytta”; jotka uskovat olevansa hyvin merkittäviä. Nämä olivat niitä ihmisiä, joita KGB kovasti halusi.”

    ”Näillä ihmisillä on rooli ainoastaan kansan epävakauttamisvaiheessa. Esimerkiksi vasemmistolaisenne Amerikassa, kaikki nämä professorit ja kansalaisoikeuksien puolustajat, heillä on rooli vallankumouksessa ainoastaan epävakauttamisen ollessa käynnissä. Kun työ on tehty heitä ei enää tarvita, he tietävät liikaa siinä vaiheessa kun tajuavat marxismi-leninismin ottavan vallan. He luulevat itse astuvansa valtaan. Tämä ei tietenkään tule koskaan tapahtumaan; heidät laitetaan riviin ja ammutaan. ”

    http://isovimma.blogspot.fi/2008/10/yuri-bezmenovin-entisen-kgb.html

    Demoralization is Weapon in Secret War– KGB Defector
    http://www.henrymakow.com/yuri_bezmenov_-too_important_t.html

    On muistettava, että vihollisen hallussa voi olla näiden ”kansalaisoikeus” -liikkeiden molemmat kuppikunnat. Niin kannattajat kuin vastustajat. Kunhan saadaan radikalisoitua kaikki asiat ja synnytettyä riitaa ja huomio pois esim. rahajärjestelmä huijauksesta – se on pääasia. Ja jollei sekään tehoa – perustetaan ns. portinvartijoita – esim. taloudemokratia -liike. Esim. Suomen talousdemokratia Ry ja Iput ja muut vaikenevat täydellisesti kansallisosialisen Saksan talousjärjestelmästä – koska Hitler.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat