Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia

Vastakkainasettelun aika ei ole ohi – se on vasta tuloillaan. Rutikuivan uutiskesän Immos– ja natsikohut ovat saaneet viime päivinä kaivattua perspektiiviä, kun koko Suomi on herännyt uusien vastaanottokeskusten ja hallitsemattoman maahantulon painajaiseen.

Eri puolilla Suomea kansalaiset ovat alkaneet kampanjoida pakotettua monikulttuurisuutta vastaan paitsi sosiaalisessa mediassa myös kaduilla, vastaanottokeskusten tiedotustilaisuuksissa ja työpaikoilla. Siirtolaisryöppy on ajanut tänä kesänä suomalaiset poliittiselle epämukavuusalueelle, jossa rasismin tabu voi jopa menettää julkista keskustelua sensuroivan voimansa. Siirtolaisuhka on niin kouriintuntuva, ettei suomalaisia enää kiinnosta, kutsutaanko heitä ”rasisteiksi” vai ei.

Entistä ankarammasta kansalaiskritiikistä huolestuneet toimittajat Helsingin Sanomista Yleisradioon ovat joutuneet hiomaan julkisuudenhallintastrategiaansa kuin henkensä edestä. Heidän perässään laahaavat Suomen Punainen Risti ja muu maahanmuuttoteollisuus, jonka sinisilmäisiä argumentteja on ammuttu alas viime päivinä muun muassa lehtien yleisönosastoilla.

Valtamedia ei aio siltikään heittää kirvestä kaivoon, ja tällä viikolla monikulttuurisuuspropaganda on saavuttanut aivan uuden lakipisteen. On siis aika mediakriittiselle katsaukselle: Kuinka suomalaisille valehdellaan maahanmuutosta?

 

Maahanmuuttokeskustelun olkiukot

Etenkin Yleisradiolle ominainen harhautuskeino on rakentaa olkiukkoja eli laittaa sanoja maahanmuuttokriittisten suuhun. Yksinkertaisimmillaan voidaan esimerkiksi väittää, että suomalaiset vastustavat uusien vastaanottokeskusten rakentamista siksi, että he pelkäävät ”neekereiden vievän meidän naiset”. Kukaan ei käytä tätä argumenttia todellisuudessa, mutta valtamedian julkaisuihin se on pinttynyt kuin veritahra.

Eilisessä Yle-artikkelissa ”Totta vai tarua? Yle selvitti turvapaikanhakijoihin liittyvien väittämien todenperäisyyden” kansalle esitettiin ”argumentteja”, joita maahanmuuttokriitikot väitetysti (Yle ei tarjonnut lähteitä vaan keksi argumentit omasta päästään) suosivat. Ylen esittelemät argumentit ja niiden vastaukset ovat paikoittain häkellyttäviä, käykäämme läpi niistä tärkeimmät:

1. Vastaanottokeskuksen perustaminen lisää rikollisuutta.

Väärin. Esimerkiksi Helsingin Kalliossa ja Punavuoressa sijaitsevat 200 turvapaikanhakijan vastaanottokeskukset eivät ole poliisin mukaan lisänneet hälytystehtävien määrää, eikä yleinen turvattomuus ole asukasyhdistysten arvion mukaan kasvanut…”

Yle esittelee kaksi mielivaltaisesti valitsemaansa vastaanottokeskusta sekä yhden asukasyhdistyksen ”arvion”.

Lukijoille jätetään kertomatta, millä aikajänteellä tutkimusta on tehty ja ovatko vastaanottokeskusten asukkaat syyllistyneet rikoksiin muissa kaupunginosissa kuin Kalliossa tai Punavuoressa. Tilastollisesti äärimmäisen vaillinainen esimerkki hautaa allensa totuuden, että esimerkiksi Vantaan tutkintavankilan johtaja Tuomo Junkkari myönsi keväällä, että jo puolet vangeista on ulkomaalaistaustaisia.

Jokelan tutkintavankilan johtaja Ilpo Nummela puolestaan listasi rikollisten yleisimmät synnyinmaat: ”Irak, Somalia ja Marokko”. Esimerkiksi somaliankielisiä asuu Suomessa yhteensä noin 16 000; kaikki ymmärtävät, että somaliväestön kokoon suhteutettuna somalirikollisten määrä on häkellyttävä. Miksei Yle voi myöntää tätä? Miksi haudata totuus halvoilla retorisilla silmänkääntötempuilla?

3. Vastaanottokeskukset tulevat kunnille kalliiksi.

Väärin. Valtio maksaa kaikki vastaanottokeskuksen kulut. Lisäksi kunnille maksetaan korvausta koulupalvelujen järjestämisestä turvapaikkaa hakeville lapsille. Vastaanottokeskus voi myös tuoda kuntaan työpaikkoja ja lisätä palveluiden kysyntää.”

Suomalaisilla ei siis ole taloudellista syytä vastustaa maahanmuuttoa, koska heidän verorahansa ohjataan siirtolaisille valtion – ei kunnan – kautta! Ongelma ratkaistu!

4. Suomeen tulvii laittomia turvapaikanhakijoita.

Väärin. Laitonta turvapaikanhakijaa ei ole olemassa, koska turvapaikkaa hakeva henkilö oleskelee maassa laillisesti, vaikka hänellä ei olisi matkustusasiakirjoja tai vaikka hän myöhemmin saisi kielteisen turvapaikkapäätöksen. Turvapaikanhakijoiden määrä on sen sijaan kasvanut voimakkaasti, ja joukossa on myös hakemuksia, jotka todetaan ilmeisen perusteettomiksi.”

Ripaus sanamagiaa, ja yhtäkkiä maailmassa ei olekaan laitonta siirtolaisuutta! Kysymys kuuluu, mihin maahantunkeutujat tarvitsevat edes väärennettyjä passejaan ja ihmissalakuljetusverkostoja, jos kakki liikkuvuus tapahtuu jo lain kirjainta noudattaen.

 

Onko siirtolaisuuden laillisuudella väliä?

On toki tärkeää, että maahanmuuttoilmiön lakiulottuvuudesta käydään keskustelua. Toisaalta on aivan yhtä tärkeää huomata, ettei ei-valkoinen tulva muutu ollenkaan sen auvoisemmaksi, vaikka jonain päivänä EU-kumileimasin iskeytyisikin kaikki kansalliset rajat mitätöivään sopimuspaperiin. Kuten olemme uutisoineet, sisäministeriö vaati keväällä, että Suomen ELY-keskusten täytyy varautua yhteensä jopa 80 000 siirtolaisen majoittamiseen. Vaikka hanke olisi laillinen, se on silti ankarassa ristiriidassa Suomen kansallisen edun kanssa.

Maahanmuuton puolustajat eivät koskaan tahdo keskustella kokonaiskuvasta, minkä vuoksi heidän julkilausumissaan puhutaan aina kymmenistä tai enintään sadoista Suomeen tulevista siirtolaisista. Kun aikajänne on muutama kuukausi, keskustelun aiheena yksi kunta ja kun maahantulijat pilkotaan saivarrellen pieniin ryhmiin – turvapaikanhakijoihin, pakolaisiin, maahanmuuttajiin ja niin edelleen –, saadaan luvut näyttämään lohduttavan mitättömiltä. Eikä lukuihin tietenkään sisällytetä esimerkiksi Suomessa syntyviä somaleita ja perheenyhdistämisiä.

Mutta miltä tilanne näyttää suuressa mittakaavassa? Euroopan komissio julkaisi 2010 raportin, joka käsitteli siirtolaistaakan jakamista EU:n alueella: ”Study on the Feasibility of Establishing a Mechanism for the Relocation of Beneficiaries of International Protection”. Raportin esipuheessa valitellaan, etteivät EU-maat ole tarpeeksi ”solidaarisia” toisiaan kohtaan maahanmuuttopolitiikassa. Joissain maissa suurkaupunkien kadut ovat jo mustanaan muukalaisia – toiset maat ovat vielä säilyttäneet identiteettinsä.

Euroopan komission tavoitteena on levittää monikulttuuria tasaisesti koko unionin alueelle. Raportin sivulla 109 esitellään pitkän aikavälin lukuja, joista valtamedia ei syystä tai toisesta ole lainkaan kirjoittanut. Komission mukaan Suomella on pinta-alansa puolesta kapasiteettia kasvattaa maahanmuuton avulla väkilukunsa teoriassa jopa kymmenillä miljoonilla! Tulevaisuuden Suomen väkiluvuksi maahanmuuttoraportti esittää hurjan arvion: 62 323 045!

suomentulevaisuus

 

Jopa nykyisiä sopimuksia rikotaan

Kun Euroopan komissio väläyttelee virallisissa raporteissaan kymmenienmiljoonien maahanmuuttajien tuomista Suomeen, voi tuntua yhdentekevältä, että jopa nykyisiä siirtolaisuussopimuksia rikotaan jatkuvasti. Maahanmuuttoviraston mukaan esimerkiksi vastuuta määrittelevä Dublin-menettely velvoittaa, että turvapaikkahakemukset käsitellään vain yhdessä maassa. Jos laiton siirtolainen tunkeutuu Suomeen toisen EU-maan kautta, ei Suomen tule käsitellä hänen turvapaikkahakemustaan.

Esimerkiksi Saksa on jo juhlallisesti kuitenkin ilmoittanut luopuvansa Dublin-menettelystä. Maa lupautuu ottamaan vastuun myös niistä siirtolaisista, jotka ovat päässeet EU-alueelle rikollisesti jonkin toisen maan kautta. Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama palkitsi saksalaiset onnittelupuhelulla päätöksen myötä. Suomessa kansainvälisiä sopimuksia ei rikota vielä yhtä näyttävästi, vaikka kulissien takana Saksan malli on jo omaksuttu. Magneettimedia uutisoi tiistaina, että Haaparanta–Tornion raja vuotaa kuin seula, kun tilavampia asuntoja ja suurempia tukia hamuavat siirtolaiset ryntäävät Ruotsista nyt Suomeen:

”Pakolaisia tulee päivittäin Ruotsin kautta Suomeen, ja tulokkaat ohjataan muun muassa opiskelijoille tarkoitettuihin asuntoloihin. Uusia sosiaalityöntekijöitä joudutaan rekrytoimaan julkisella rahalla päivänkin varoitusajalla, koska muukalaisten määrä kasvaa ennätysvauhtia.

Torniossa sijaitsee Suomen ainut EU:n sisäraja, eikä sitä valvota käytännössä lainkaan. Kukaan ei ole pitämässä laittomia siirtolaisia silmällä. Ylen mukaan hakijoita tulee ’parissa päivässä parisataa’.”

Kun perussuomalainen Jussi Halla-aho väläytti julkisuudessa, että Suomeen Ruotsista kohdistuva siirtolaistulva saattaa olla järjestelmällistä, esiitti eliitti tietysti pöyristynyttä. Halla-aho kirjoitti: ”Suuri osa turvapaikanhakijoista tulee Suomeen Ruotsin kautta, epäilemättä Ruotsin viranomaisten kehottamana ja ehkä jopa kustannuksella.”

Ruotsin maahanmuuttoviraston lehdistöpäällikkö kiisti väitteen, kuinkas muutenkaan. Ruotsi ei ole tahtonut kiristää maahanmuuttopolitiikkaansa, mutta se on vaatinut julkisuudessa ”taakanjakoa” muilta Euroopan mailta. Itänaapurista on tehty patologista monikulttuurisuusfanatismia sairastavan Ruotsin sijaiskärsijä.

 

Sisäministeri laiminlyö vastuutaan

Toki suomalaiset saavat syyttää omasta kärsimyksestään myös itseään ja ylläpitämäänsä poliittista järjestelmää. Esimerkiksi kokoomuslainen sisäministeri Petteri Orpo on törkeästi laiminlyönyt velvollisuuttaan varmistaa, että Dublin-menettelyä noudatetaan.

Esimerkiksi Ruotsista, Italiasta ja Kreikasta Suomeen saapuvat turvapaikanhakijat täytyisi lähettää takaisin tulomaahansa odottamaan turvapaikkapäätöstä. Laiton siirtolaisuus on järjestäytynyttä rikollisuutta ja sisäinen turvallisuusuhka, mutta sisäministeri Orpo antaa sille käytännössä siunauksensa Helsingin Sanomien haastattelussa jyrähtämällä: ”Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.”

Mikäli noudattaisimme sisäministerin oppeja emmekä arvostelisi ”pakolaisten motiiveja”, joutuisimme sulkemaan silmämme koko maailmaa riivaavalta ihmissalakuljetusteollisuudelta. Valtaosa turvapaikanhakijoista on nuoria, työ- ja maanpuolustuskuntoisia miehiä, jotka rahoittavat salakuljettajia makeamman elämän toivossa. Mikäli tämän julkituominen on rasismia, olkoon niin.

Suomen Uutiset julkaisi viikko sitten kattavan artikkelin ihmissalakuljetuksen ammattimaistumisesta. Rikollisliigat ylläpitävät sosiaalisessa mediassa avoimesti omia ”matkatoimistojaan”, joista rikolliset siirtolaiset voivat ostaa palveluita: ”Erikoishinnat ryhmille ja perheille”. ”Palvelussamme on ruuhkaa, pyydämme kärsivällisyyttä”. ”Tammikuussa matkansa varaaville ilmaiset lennot ja hotelli viikoksi Saksassa”. Asiakasvertailussa parhaat pisteet annetaan Ruotsille muun muassa julkisten tulonsiirtojen vuoksi.

mamumatkatoimisto
Rikollisten maahantunkeutujien matkatoimisto luokittelee kohdemaita avoimilla sivuilla.

 

Valtamedia rikoskumppanina

Petteri Orpo on saanut tuekseen suomalaiset tiedotusvälineet, jotka ovat lähettäneet koko viikon ajan maahanmuuttoteollisuuden parissa työskentelevien itkunsekaisia haastatteluja. Radio Helsingissä esiintynyt Kaarlenkadun vastaanottokeskuksen johtaja Leena Markkanen syytti järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavia suomalaisia sivistymättömiksi ja epäempaattisiksi.

Markkanen valitteli tukirahojen rajallisuutta, sillä hänen asiakkaansa ovat ”vihaisia” ja haluavat ”paremmille paikoille”. Hän naulasi haastattelun lopussa teesinsä harvinaisen selvin sanoin; mikäli haluamme olla sivistysvaltio, emme ”voi mitenkään rajata” tänne tunkeutuvien siirtolaisten määrää. Kaikenlainen rajaaminen on rasismia.

Yhtä ylimielisesti käyttäytyi Yleisradion haastattelema Joutsenon vastaanottokeskuksen johtaja Jari Kähkönen, jonka mukaan täältä käännytetyt väkivaltaiset albaanit olivat todennäköisesti ”ihan tyytyväisiä, että pääsevät pois Suomesta”. Ainakaan liian laadukkaista pr-taidoista ei Suomen vastaanottokeskuspomoja voi syyttää.

Nuorisolle suunnattu Yle X puolestaan teki ihailevan ohjelman ihmiskauppaan sotkeutuneesta irakilaisesta poliittisesta aktivistista, joka tuli rikollisesti Suomeen. Mielenkiintoista ohjelmassa oli lähinnä se, että irakilainen ”Zaal” kertoi, että eurooppalaiset kohtelevat siirtolaisia paljon inhimillisemmin kuin esimerkiksi turkkilaiset. Minne katosivat kolonialismin perintö ja valkoisen yhteiskunnan sortavat rasistiset rakenteet?

”Zaal” summasi suomalaisnuorisolle suunnatun haastattelun kertomalla, kuinka suhtautua poliittisesti korrektisti laittomaan siirtolaisuuteen: Pakolaisia ei saa syyttää mistään. Ihmissalakuljettajia saa syyttää hiukan pakolaisten kokemasta ahdingosta. Eniten tulee syyttää kuitenkin valtioita – sekä lähtömaita että vastaanottajamaita! Suomalaiset veronmaksajat joutuvat rahoittamaan sekä Yleisradiota että turvapaikan saanutta ”Zaalia” ja tämä on kiitos.

Kalevan mukaan monikulttuurisuus on rikastuttanut Suomen raiskaushälytinkauppiaita.
Kalevan mukaan monikulttuurisuus on rikastuttanut Suomen raiskaushälytinkauppiaita.

 

Vastustus kasvaa

Kaikkia propagandatulva ei vakuuta. Tänään siirtolaisinstituutin johtaja Tuomas Martikainen on valitellut, että pakolaiskeskukset kohtaavat entistä järjestäytyneempää vastarintaa Suomessa. Eivätkö kansalaiset saa enää järjestäytyä demokraattisessa valtiossa? Saavatko vain suomalaisen väestönvaihdon kannattajat järjestäytyä? Ylen mukaan muun muassa Salossa ja Forssassa vastustus on ollut kovaa.

Uudet vastaanottokeskukset ovat puhuttaneet myös Oulussa ja Helsingissä. Oulun vastaanottokeskuksen johtaja Sirpa Kansanahon mukaan kaupunkiin tulvivien siirtolaisten määrä on jo ”katastrofaalinen”. Kalevan mukaan turvapaikanhakijat ovat ylikuormittaneet myös Oulun poliisin.

Eilen Oulun Sanginsuussa järjestettiinkin keskustelutilaisuus uudesta vastaanottokeskuksesta. Keskustelua pystyi kuuntelemaan suorana lähetyksenä verkossa. ”Uussuomalaisia” virtaa Ouluun 200 henkilön viikkovauhtia. Kun paikalla olleet oululaiset ihmettelivät, miksi juuri he joutuvat maksamaan turvallisuudellaan kaupungin vastuuttomasta maahanmuuttopolitiikasta, oli vastaus tyly: Jos nykyinen maahanmuuttopolitiikka ei miellytä, kirjoittakaa eduskuntaan!

Paikalla olleet Kansallisen Vastarinnan toimittajat kertoivat, että vastaanottokeskushanketta oli vastustamassa muun muassa perheenisä, jonka alle 10-vuotiasta tytärtä maahanmuuttajat ovat ahdistelleet. Maahanmuuttajien tekemien raiskausten vuoksi Oulussa raiskaushälyttimien myynti on Kalevan mukaan kasvanut jopa 40 %.

Suomalaisille puhutaan jatkuvasti EU-solidaarisuudesta ja ”taakanjaosta”, mutta harva meistä tahtoo jakaa Ruotsin ja Etelä-Afrikan kaltaisten läpensä monikulttuuristen maiden raiskaustaakkaa. Ikävä kyllä juuri näin olemme tekemässä; maaliskuussa uutisoitiin Suomen synkistyvistä raiskaustilastoista: ”Afrikkalaissyntyisten tekemien raiskausrikosten määrä oli 12-kertainen kantaväestöön verrattuna. Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden kohdalla määrä oli oli peräti 13-kertainen.”

Helsingin Sanomilla on natsiteemaviikko.
Helsingin Sanomilla on natsiteemaviikko.

Taistelu vastaanottokeskusten tulevaisuudesta tulee varmasti jatkumaan. Toistaiseksi huvittavimman töppäyksen propagandasodassa on tehnyt Helsingin Sanomat, joka uutisoi eilen ”uusnatsien” kampanjasta Koskelan vastaanottokeskusta vastaan. Helsingin Sanomat piti röyhkeänä, että Suomen Vastarintaliike varoitti koskelalaisia maahanmuuttajarikollisuuden vaaroista.

Helsingin Sanomien kannalta noloa uutisoinnissa oli se, että vain päivää aikaisemmin lehti haastatteli tavallisia kirkkonummelaisia, jotka ajattelivat vastaanottokeskuksista täysin samalla tavalla kuin Vastarintaliike: ”Vanhemmat ovat alkaneet hakea tyttölapsia bussipysäkiltä. Heidän ei enää uskalleta antaa kävellä yksi kotiin.”

Natsikortti on menettämässä poliittista voimaansa. Unkarissa rakennetaan jo aitaa patoamaan siirtolaistulvaa. Valtamedian myrkynkylvöstä huolimatta vain harva suomalainen unelmoi kotimaasta, jossa 5 000 000 kantasuomalaista elää 60 000 000 maahantunkeutujan puristuksessa.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Vaatimus: suomalaistyöntekijät korvattava ulkomaisella halpatyövoimalla
Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa
Norjassa positiivisia kokemuksia maahanmuuttajien karkottamisesta
Juutalaismiljonääri: kaikki pakolaiset Suomeen
Suomen tuhoamisohjelma

13 kommenttia

 1. Marcus Tullius Cicero:
  ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

  Koska meillä on tiettyjen aihepiirien suhteen ankara valtamedia-kontrolli (salaa, vääristelee ja suoraan valehtelee), niin ihmisten valtaenemmistö on tosiasiallisesti ymmällä ja monet ehkä tuntevat olevansa ikäänkuin näkymätömän vihollisen johtaman hyökkäyksen kohteena saadessaan tietää että enemmän ja enemmän on maahantunkeutujia tulossa – ilman että valtiovalta käyttäisi sillä TODELLA käytettävissään olevia riittävän järeitä keinoja maahantunkeutujien pitämisessä rajojen ulkopuolella. Lisäksi kaiken aikaa tulvii joka tuutista monikulttuurisuuden ihanuutta ylistävää propagandaa – kriitikot julistetaan välittömästi rikollisiksi ’vihapuhujiksi’, varsinkin jos erehtyvät käyttämään vaikkapa sanaa ’isänmaa’!.

  Mitä tapahtuisikaan, jos VALTAMEDIASSA, edes sanomalehtien lukijain osastossa sallittaisiin julkaista esim. artikkelit ”Suomen tuhoamisohjelma”, https://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/ ja ”Kaikkien kansanmurhien äiti”, https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2015/08/20/kaikkien-kansanmurhien-aiti/ ?! Puhumattakaan suuresta joukosta muita vaihtoehtomedian artikkeleita, jotka tuovat esille karuja tosiasioita maahanmuuttoon liittyen.

  Ehkä sen jälkeen aika pian suuri joukko Marcus Tullius Ciceron määrittämiä näkymättömiä vihollisia eli maanpettureita alkaisi saada nimen ja kasvot!

  Plusääni(43)Miinusääni(1)
 2. Vaikka lainattu artikkeli on melkein 7 vuoden takaa, niin sen jälkeen moninkertaistunut maahanmuuttajien määrä tekee esitetyt johtopäätökset vielä merkityksellisemmiksi:

  ”Monikultturismi ja uudet kontrollin välineet

  Joulun alla Ruotsin Malmössä, jonka väestöstä neljännes on muslimeja, tapahtui rajuja mellakoita kun kaduille kerääntyneet ihmiset polttivat paikkoja ja taistelivat poliisia vastaan kivin ja raketein. Edellisen kerran samassa kaupungissa roihusi keväällä 2007, eikä palokunta tuolloin uskaltanut mennä alueelle ilman poliisisaattuetta. Uuden vuoden yönä Pariisissa paloi jälleen toista tuhatta autoa. Mellakat syntyivät alueella jolla asuu runsaasti kolmannen maailman siirtolaisia. Britanniassa on muodostunut kaupunginosia, joilla liikkuminen on ei-muslimille hengenvaarallista.

  Tällaisten ilmiöiden listaa voisi jatkaa hyvin pitkälle ja jokainen joka on seurannut tarkoin mediaa, on havainnut, että nämä eivät ole mitään ainutlaatuisia tapauksia, vaan kyseisenlaisia ilmiöitä on tapahtunut kaikkialla siellä, missä kolmansista maista tapahtuvaa siirtolaisuutta on ollut runsaasti. Yhteistä on myös se, että mitään akuuttia syytä mellakointiin ei näytä olevan vaan mellakat saattavat räjähtää silmille esimerkiksi siitä, että kaksi poliisia paennutta maahanmuuttajaa tappaa itsensä piiloutumalla muuntajaan, kuten Pariisissa 2005, tai samassa kaupungissa kaksi vuotta myöhemmin, kun maahanmuuttajanuoret saivat surmansa ajamalla moottoripyörällä poliisiauton kylkeen. Viime vuoden helmikuussa Kööpenhamina oli viikon verran liekeissä edellä mainittujen tapausten kaltaisesti, mutta tuolloin mellakoinnin syy jäi epäselväksi.

  Väkivaltaisuudet näyttävät lisääntyvän väistämättä siellä, missä harjoitetaan nykyisenlaista, monikulttuurisuuden ihanteisiin käärittyä siirtolaispolitiikkaa. Kaikissa näissä tapauksissa ovat kolmannen maailman siirtolaiset syrjäytyneet massoina ja muodostaneet sosiaalis-etnisen alaluokan. Paitsi, että jo tällaisesta yhteiskunnan pirstoutumisesta syntyy omat jännitteensä alkuperäisväestön ja siirtoväen välille tiettyjen perusarvojen, kuten tasa-arvon, demokratian ja sananvapauden käsitysten joutuessa konfliktiin, niin tätä sirpaloitumista vauhdittaa lisäksi myös valtiovallan harjoittama ”positiivinen syrjintä”, jossa vähemmistöille myönnetään erikoisoikeuksia heidän uskontonsa tai rotunsa perusteella…

  …linjauksena monissa muissa maissa, kuten Sveitsissä ja Uudessa-Seelannissa, joihin muuttavan henkilön on osoitettava kykenevänsä elättämään itsensä uudessa kotimaassaan, sekä sopeutuvansa maassa vallitseviin arvoihin. Vieras, joka ei näissä maissa arvosta isäntämaan tapoja ja sääntöjä, tulee auttamatta karkotetuksi. Näin olisi mielestäni syytä olla Suomessa myös jatkossa, mutta tällä hetkellä läpi ajettava politiikka tulee olemaan täysin päinvastaista ja johtamaan samoihin konflikteihin, gettoutumiseen ja turvattomuuden lisääntymiseen, kuin missä tahansa muussa eurooppalaisessa maassa, joka on harjoittanut vastaavaa politiikkaa.

  Se, että näin tulee tapahtumaan, on tilastollinen tosiasia, eikä sitä voida välttää naiivilla puheella kulttuurien harmonisesta yhteiselosta. Kansainvaellus on aina aiheuttanut vastaavia konflikteja, se aiheuttaa sitä tänään muualla, eikä ole mitään konkreettista syytä, miksi näin ei kävisi myöskin meillä. En jaksa uskoa siihen, että vallassa olevat päättäjämme olisivat niin sokeita muun maailman ilmiöille, että he eivät tietäisi tätä. He saattavat itse asiassa tietää tämän erittäin hyvin. Voi jopa olla, että turvattomuuden lisääntyminen onkin heidän todellinen päämääränsä, eikä tarkoituksena edes ole se, että tapahtuisi siirtolaisten integraatio vallitsevaan kulttuurin, vaan että yhteiskunta pirstoutuisi keskenään konfliktissa oleviin väestöryhmiin.

  Se, että joku valtaapitävä näin haluaisi, noudattelisi vuosituhansia vanhaa divide et impera –taktiikkaa; rikkomalla kansan yhtenäisyys voidaan heitä hallita helpommin. Luomalla turvattomuutta ja konflikteja voidaan perustella uusia säädöksiä rajoittamaan sananvapauden kaltaisia perusoikeuksia…

  …on erittäin vaarallista vapaan yhteiskunnan kannalta, kun kansallisvaltiossa vallassa olevat vaihtavat rakkauden kansaansa kohtaan rakkaudeksi valtaa kohtaan. He saavat kansan hyväksymään yhä enemmän vallansiirtoa yhä vähemmälle määrälle ihmisiä ja mitä kauemmin tätä jatkuu, sitä absoluuttisemmaksi heidän valtansa muodostuu. Tiedämme, että valta turmelee, mutta absoluuttinen valta turmelee täydellisesti.

  Ei ole välttämätöntä, että taustalla olisi jokin kaikkien nykyisten vallassa olevien salaliitto, vaan tällaisen väittäminen olisi jo sinänsä epärealistista. Itse asiassa riittää se, että osalla heistä on tämä agenda ja saavat myytyä toimintamallinsa muille samaan valheeseen käärittynä, kuin mitä se tarjotaan kansallekin. Euroopan Unionista on muodostumassa yhä enemmän liittovaltion kaltainen järjestelmä, jossa kansallisuus on enää vain kuriositeettina juhlapuheissa, mutta todellinen valta keskittyy unionin eliitille…”
  Koko artikkeli: http://kalevanpojat.blogspot.fi/2009/01/monikultturismi-ja-uudet-kontrollin.html

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 3. Vihollinen valloittaa maamme, tuhoaa meidät – myös nuo myyrät lopulta ja me vielä maksamme tämän lystin. Mikä meitä oikein vaivaa?

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 4. Tuntuu kuin koko Suomeen olisi iskenyt jokin zombiemainen tyhmyyden aalto. Ihmiset ovat myös pelokkaita ja eivät uskalla ilmaista oikeata mielipidettään. Ellei poliitikot ala todella johtamaan tätä tilannetta, mutta mitä vielä he pahentavat ja lyövät lisää löylyä, he eivät kuuntele omaa kansaansa, he ovat täysin sokeita omille toimilleen. Tässä ei hyvin käy, Suomessa on todellakin asiat nurin kurin, todella vakava tilanne. Vakavimpia tilanteita koko itsenäisyytemme historiassa 1930-40 -lukujen jälkeen.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 5. Ei mitään tapahdu, ellet sinäkin ryhdistäydy. Miksi lässytät tyhmyydestä ja sokeudesta jonkun juutalaispersun tavoin? Et uskalla sanoa totuutta suoraan. Niin ei kansakaan uskalla. Ei kukaan ole noin tyhmä. Siis tavallisesta kansasta. Korruptiosta ja rikollisuudesta on jysymys. Poliitikot ovat saatanallisia rikollisia. Ongelma on se, että heille ei ole tarpeeksi ankaria rangaistuksia lainsäädännössä. No voidaanhan heidät laittaa pakkotöihin loppuiäkseen, jos kansa joskus uskaltaa alkaa tomia ja ottaa vallan pois rikollisilta.

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
 6. Ehkäpä moni ”tavallinen rivikansalainen” uskaltaisi avata suunsa ja jakaa maahanmuuttokritiikin jos ei pelkäisi leimaantuvansa näihin somessa raivoaviin ”isänmaallisiin” idiootteihin. Enemmän järkeä puskasta huuteluun eikä ”neekurat helvettiin raiskaamasta”-huutelua.

  Plusääni(1)Miinusääni(10)
  1. Tämä ei vaikuta vakavasti kirjoitetulta tai rehelliseltä kommentilta. Raiskaukset ovat tosiasia ja niistä varoittelijat oikealla asialla. Tietysti joku karkotus on liian pieni rangaistus tuollaisesta rikoksesta. Sinä siis tuhoudut ja anat mamujen raiskata naisesi ja tyttäresi, koska olet niin aivopesty median ja muun yhteiskunnan kautta, että piotäisi määkiä vain jotain demokratiaa ym.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. Näitten suvakkien ja petollisten päättäjiemme takia rasistiksi tai jopa natsiksi leimautumisen pelkääminen on sama asia kuin myisi sielunsa paholaiselle. Haukkoot vaan, pistäkööt vaikka vankilaan, sieluani EN myy.

  Sinua pelkää en – Vain Säälistä Vapisen !

  https://youtu.be/XHQfg_mhGUA

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 8. Näitä eläimiä päästetään Suomeen ja Eurooppaan ylipäänsä vain ja ainoastaan koska Eurooppalaiset eivät kontrolloi omia maitaan vaan meidän ikuiset viholliset kontrolloivat niitä.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. Minä olen aina ollut oman polkuni kulkija, joten en välitä mitä ihmiset puhuvat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. ”Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät juutalaiset valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten ”pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään ”holokaustin” kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut?

  Valhetoimittelijat kehittelevät lehden turjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta ”pelosta” ja ”hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuutton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. ”hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

  Juutalainen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa ”totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan saastaa: lähi-itäläisten paikallinen ”peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. ”Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90%:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25%. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadzikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille syöpäläisille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

  Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkrahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve rasismi ja muukalaisviha ovat toki ne voimavarat, jotka juuri ovat meidät itsenäisinä pitäneet! Meidät mykytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty? Liian myöhäistä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat