FB bannasi Gandhin lainauksen osana ”revisionismi-puhdistusta”

Juuri joulun aikoihin Facebook jäädytti Natural Newsin FB-tilin, kun olimme postanneet lainauksen Mohandas Gandhin historiallisesta lauseesta:

Kaikista Brittien tekosista Intiassa historia tulee pitämään pahimpana kokonaisen kansan riisumista aseista.

– Mohandas Gandhi, omaelämänkerta

Tämä historiallinen lainaus taisi olla Facebookin moraalinvartijoille liikaa. He jäädyttivät tilimme ja antoivat meille ”viimeisen varoituksen”, seuraavasta ”FB:n yhteisönormien” rikkomisesta seuraisi tilimme pysyvä käytöstä poisto.

Meiltä vaadittiin värikopiota ”viranomaisen myöntämästä henkilötodistuksesta”, jotta he voisivat avata tilimme uudelleen. Tilimme avattiin vain minuutteja ennen kuin InfoWars julkaisi artikkelinsa Facebookin sensuurista.

FB-tilimme toimii nyt osoitteessa www.Facebook.com/NaturalNews ja vanhempi päätilimme, jolla on jo lähes 250.000 seuraajaa, toimii osoitteessa www.Facebook.com/HealthRanger.

Logiikka on vihollinen ja historia on riesa

Se tosiasia, että Facebook sulki tilimme Gandhin lainauksen jälkeen, on todella järkyttävää. Ilmeisesti Facebookissa ei saa enää keskustella sorrettujen intialaisten historiallisesta noususta brittiläisen hallinnon tyranniaa vastaan. Jo pelkkä AJATUS vapaan kansan voitosta tyrannian hallinnosta on ”vastoin yhteisönormeja”. Tällaisen sisällön poistaminen on verrattavissa kirjojen polttamiseen ja historian tuhoamiseen.

Tämä päivitys ei ollut pahansuopa, ei yllyttänyt väkivaltaan, eikä edes kuvannut aseita tai perustuslain toista lisäystä. Siinä vain otettiin pohdiskeltavaksi sanoja eräältä maailman arvostetuimmalta kapinallisjohtajalta, joka auttoi kokonaista kansakuntaa ravistamaan harteiltaan Brittien hallinnon ja sorron kahleet. Että se on Facebookin mielestä ”vastoin yhteisönormeja”, on vähintäänkin erittäin hämmentävää.

Yllä oleva kuva on juuri niin kuin se postattiin Facebookissa. Muistakaa, että tällainen on nykyään sopimatonta ”Facebook-yhteisössä”, jossa kuka tahansa voi avata keskustelun vaatien Kansallisen kivääriyhdistyksen NRA:n presidentin murhaa, eikä häntä kohtaan käydä mihinkään toimiin.

InfoWarsin mukaan Facebookilla on menossa asemyönteisten tilien puhdistus. Suunnatonta määrää tilejä ollaan järjestelmällisesti jäädyttämässä tai sulkemassa ja kaikki sisältö poistetaan. Olemme astuneet Totuuden Ministeriön aikakauteen George Orwellin romaanista 1984. Ja Facebookin hyökätessä Yhdysvaltain perustuslain ensimmäistä lisäystä (sanan vapaus) vastaan, hyökkää senaattori Feinstein toista lisäystä (vapaus omistaa ase) vastaan.

Facebook julistaa sodan ihmisen historialle

Mikä on erityisen hälyttävää tässä koko jupakassa, on se että Gandhi itse oli tyrannian vastaisen vastarinnan sankari. Gandhin lauseiden poistaminen on sama kuin poistaisi Martin Luther Kingin lausahdukset vapaudesta. M. L. King muuten kannatti myös avoimesti aseenkantamisen vapautta ja omisti itse henkilökohtaisesti melkoisen asearsenaalin.

Mitä seuraavaksi? Aikooko Facebook kieltää Thomas Jeffersonin ja George Washingtonin lainaamisen? Kaikki isänmaan, vapauden ja historian ystävät saattavat pian huomata tulleensa karkotetuiksi Facebookin palvelimilta. Kaikki, jotka uskaltavat postata historiallisia lausahduksia tai mielipiteitä, joissa kannatetaan vapautta, kansalaisoikeuksia tai aseen omistamisen vapautta, ottavat riskin joutua pannaan julistetuksi (bannatuksi) ja kadottaa tilinsä ja kaikki sen sisältö.

Kollektiivinen propaganda on saavuttanut jo pisteen, jossa ei voi enää keskustella vapaudesta tai mistään historiassa, joka kannattaa oikeutta omistaa tai kantaa aseita. Kansaa vaaditaan keskittymään ainoastaan julkkisjuoruihin, urheilusankareihin, muotivillityksiin ja tabloidiroskaan. Kaikkien jotka haluavat keskustella historiasta täytyy vetäytyä maan alle ja puhua hiljaa hämärästi valaistuissa huoneissa, salaisten seinien ja alas vedettyjen verhojen takana.

Totaalisen sorron ja kollektiivisen mielen hallinnan aika on saapunut. Tämä ei ole liioittelua. Se on täällä NYT.

Painakaa mieleenne tämä lause, sillä pian sekin on puhdistettu internetistä: ”Vapauden puuta pitää aika ajoin virkistää patrioottien ja tyrannien verellä.” – Thomas Jefferson

Jos uskallatte postata lauseen Facebookiin, riskeeraatte koko tilin ja sen sisällön.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/038484_Gandhi_quote_Facebook_censorship.html

13 kommenttia

 1. Facebook on surkea palvelu, tarkoitettu hyödyllisille idiooteille, jotka vain ”tykkäävät” kaikesta ja luovutttavat henkilötietonsa vapaaehtoisesti. FAcebook on STASI, Facebook on isoveli, Facebook on poliisivaltio

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Taitaa olla tuo Intian vapaus samanlaista kuin etelä-amerikan valtioiden itsenäisyys (vapaus). Intiassa alkoi uskonnon sorron kausi silloin kuin todelliset-arjalaiset saapuivat Intiaan hakaristi-uskontonsa kanssa. Todelliset-arjalaiset (Persialaiset=Turkki, Iran, Israel) opettivat (opettavat) intialaisille että arjalaiset ovat ihmisiksi muuttuneita jumalia. Taitaa tuon uskonnon opetuksessa olla samanlaisia piirteitä kuin kristinuskonkin opettamisessa suomalaisille, eli aluksi väkisin ja rangaisten niitä jotka eivät suostuneet kuuntelemaan todellisten-arjalaisten satutarinoita. Käyttämällä väkivaltaa jopa todella raasti, mm. noitana elävältä polttamalla ihmiset saatiin kristinuskoon, joka on nykyään eräänlaisena tietokoneviruksen kaltaisena joidenkin aivoissa.

  Evankeliumi Johanneksen mukaan;

  10:33 Juutalaiset vastasivat hänelle: ”Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkantähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi.”10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’.

  Kirjojen polttamisesta kirjoitellaan, mutta samaan aikaan ollaan hanakasti muuttamassa kirjojen sanomaa mieleiseksi, sitä jopa mainostetaan. Todellisten-arjalaisten lehdistö vielä aivopesee valheellisella propagandallaan germaanit luulemaan itseään arjalaisiksi. Näin ollaan mm. muuttamassa Adolf Hitlerin Mein-kampf kirjan sanomakin, sillä alunperinhän siitä paistaa arjalais-rakkaus. Germaaneitahan Hitler inhosi ja laittoi heidät kärsimään sodassa. Samaan aikaan todellisille-arjlaisille puuhattiin Israelia, jonkun heidänkeksimänsä Jumalan luvattua maata, vaikka todellisuudessa arjalaiset ovat kotoisin kaukaasiasta, siksi Venäjälle on perustettu juutalaisten autonominen alue;

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Hyksot

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Juutalaisten_autonominen_alue

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Tuossa on tuosta elinlahjoitusjutusta:

  http://grizzom.blogspot.co.uk/2013/04/spingola-speaks-20130417.html

  Heti kärkeen sanotaan, että Facebook mainosti lahjoitusta ja patisti ihmisiä lupaamaan elimensä luovutettaviksi. Suomesahan jokainen on luovuttaja, jos ei älyä kieltää sitä jotenkin.

  Mutta auttaako mikään paperi, jos nämä joilla on kaikki valta väärentävät elinluovutuspaperin?

  Lisäksi se kai pitäisi olla onnettomuuspaikalla taskussa? Silloin paperi voi tarvittaessa ”tuhoutua” tai ”löytyä”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Vai katsotaanko jostain rekistereistä? Se vaatii jonkun kortin, paitsi jos on siru sormessa…

   Juuri oli Saksassa paljastunut, että ihmisiä julistetaan onnettomuuspaikalla aivokuolleiksi kevein perustein elinten takia.

   Lääketieteen kokeet vahingoittavat elimiä, joten siksi tarve on huutava esim. munuaisille.

   Nykyisin eri rekistereistä voidaan nähdä, kenellä on sopiva elin. Voit joutua liriin, jos menet sairaalaan jonkin jutun vuoksi. Sinulle syötetään ehkä mömmöä tai kaupitellaan testi, joka vammauttaa ja pakottaa mömmöihin ja sitten sinut saatetaan tappaa mömmöillä.

   Ehkäpä sinut jotenkin metsästetään ihan terveestä elämästä, jos elintä tarvitaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ei ole uskottavaa, että jokui lähettelisi kirjeitä. Sopiaan aikaan vielä. Muistamme pernaruttokirjeet, jotka olivat Mosadin lähettämiä.

    Tietenkin syytetään kaikkea toisinajattelua. Toisiajattelijoitahan näiden uusimpienkin iskujen verukkeella aletaan vainoamaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Myrkkyruisketeloitukset lopetettu muutamassa osavaltiossa. Giljotiini yksin ei takaa elimiä saalistajille, mutta jos ihminen tehdään aivokuolleeksi ennen giljotiinia, elimet saadaan.

  Tuleekohan EU-mahinkin kuolemanrangaistus piakkoin? Ehkäpä kansallisesta ajattelusta seuraa pian kuolemantuomio. Vai viedäänkö Nooan lakien rikkojat Israeliin päänkatkaisua varten?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. 123 Kirjoittelee toisessa jutussa ettei valheita ja panettelua saa levittää mistään ihmisryhmästä, tämä ei pidä ollenkaan paikkaansa, jos valheen levittäjä on vapaamuurari (Joseph Smith) tai valheet koskevat muita kuin juutalaisia, toistan vanhan esimerkin:
  Intiaaneista kirjoitetaan mormoonien kirjassa näin;

  1. Nefi 12: 23
  Ja tapahtui, että minä näin, että heidän vaivuttuaan epäuskoon heistä tuli tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.

  2. Nefi 1: 17
  Murhe on painanut sydäntäni kerran toisensa jälkeen, sillä olen pelännyt, että teidän sydämenne paatumuksen tähden Herra, teidän Jumalanne, kävisi teidän kimppuunne vihansa täyteydessä, niin että teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi;

  2. Nefi 5: 24
  Ja heidän päällään olevan kirouksen tähden heistä tuli joutilas kansa, täynnä ilkeyttä ja kataluutta, ja he metsästivät erämaassa petoeläimiä.

  Ei ole mitään juutalaisten ja vapaamuurareiden salaliittoa, vaan kaikki tehdään täysin julkisesti, Näin toimittiin toisen-maailmansodan aikana ja laitettiin jopa todellisten-arjalaisten uskonnollinen hakaristi Sakasan lippuun, puhumattakaan siitä että Hitler lainasi jopa natsien tervehdyksenkin arjalaisilta. Keskitysleireillä poltettiin niitä jotka eivät olleet puhdasrotuisia-arjalaisia, ja jopa arjalaiset itse polttivat sekarotuiset arjalaiset.

  Vapaamuurareiden symboli on ollut hakaristi ennen kuin Hitler pääsi valtaan, nykyään se muistuttaa Daavidin-tähteä jos harppien päät yhdistää viivoilla. Nämä kaksi symboliahan ovat todellisten-arjalaisten uskonnolliset symbolit jo ammoisista ajoista lähtien, siksi ne esiintyvät kirkoissakin, onhan hakaristi juutalaisten uskonnollinen risti
  :
  http://www.stormfront.org/forum/t730136/

  Suomen media ja suuri osa kirjapainoistakin on juutalaisten omistuksessa, eikä tämä ole sattumaa, syynä tähän tiedoitusvälineiden vallankaappaukseen saattavat olla Amerikassa vaikuttavat tahot. Amerikan juutalaiset nostivat Suomen juutalaiset maamme rikkaimmiksi, heidän omassa mediassaan tästä tehdään Suomalaisten menestyjien sankaritarinoita. Nykyisessä systeemissä hallitaan rahalla ja siksi Suomea hallitsevat tosiasiassa juutalaiset, maassamme on vain nukkehallitus.

  Mistään salaliitosta ei ole kysymys, vaan kaikki on yhtä julkista kuin Saksassakin aikoinaan. Median avulla kansalle syötetään valheellista propagandaa, mm. germaanit ovat arjlaisia ja Hitler oli saksan ystävä, tätä valhetta toistetaan jatkuvasti. Todellisten arjalaisten maahanmuuttoa edistetään ja käännetään huomio pois siitä. Mainoksissa miehellä on melkein aina musta tukka ja ruskeat silmät, muutenkin mies näyttää todelliselta-arjalaiselta. Näissä mainoksissa nainen taasen on vaalea ja sinisilmäinen.

  Arjalaiset eli aasialaiset kansat mainostetaan ystävällisiksi ja germaanien kaveriksi, vaikka niin ei koskaan ole ollut historian aikana mm. Iran ja Turkki. Kouluissamme opetetaan että todellisen-arjalaisen perustama kristinusko toi mukamas inhimmillisyyden meille, vaikka tosiasiassa kristinuskon tullessa alkoi kansan kaikenlainen sorto uskonnon avulla. Vieläkin monet ihmiset uskovat katteettomiin lupauksiin ”taivaspaikasta”, jonka saa jos tottelee. Todellinen-arjalainen Apostoli Paavali vieläpä sanoo raamatussa miksi kristinuskoa täytyy levittää, kaikenlaiset raamatun selittäjät ovat kuitenkin vääristäneet jonkinlaiseksi ”henkimaailman” asiaksi kaiken;

  Paavalin kirje roomalaisille;
  8:31 Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? 8:32 Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa? 8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa. (Näin Paavali selittää että kristinusko palvelee juutalaisten asiaa ja Jumalan valittuna kansana he ovat tuomitsemattomia)

  Paavalin kirje roomalaisille;
  15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisestitoimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.15:17 Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa. (Jumala jota Paavali palvelee on tietysti arjalaisten Jumala)

  Joten loppulausunto on se että olemme todellisten-arjalaisten alamaisuudessa ja kristinusko tukee heidän valtaansa, siksi ei tunnustetakkaan holokaustin todellista luonnetta. Holokaustissa tehtiin se mistä puhuttiinkin, ja todellisten-arjalaisten valta kasvoi. Kaiken jälkeen jopa kouluissamme alettiin opettamaan vääristynyttä historiaa, näin uskonto määräsi historian. Juutalaisten ”seemiläisyys” on uskon asia, eli juutalaiset väittävät kaikkien maailman ihmisten olevan heidän jälkeläisiään. Seemi nimisen Nooan pojan jälkeläisiä ovat mm. juutalaiset, arabit, etiopialaiset jne…Toistuuko arjalaisten uskonnossa sitten se että todelliset-arabit näyttävät erinlaisilta kuin juutalaiset koska arabit ovat tehneet syntiä. Näin on ainakin arjalaisten perustamassa hindulaisuudessa, ja mormoonien uskontokin, tuo Amerikan uus-hindulaisuus on samankalatainen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Facebookille täytyy vain keksiä vaihtoehto. Sellainen on varmasti jo pitkällä, ellei sitä ole ehditty kieltää. Sitten vain levitämme siitä tiedon ja siirrämme yhteydenpidon sinne. Facebookin avullahan tiedotus tapahtuu nopeasti 🙂

  Jos ei muuten, niin kootaan yhteisö, joka alkaa puuhaaman sellaista. Ihmiset olisivat varmasti jopa halukkaita maksamaan sellaisesta euron pari kuussa.

  Pahinta on että kaikki on kaupan. Julkiset toiminnotkin halutaan ulkoistaa tiedonvälitystä myöten(!) ja yksityistää, jolloin juutalaiset voivat poimia strategiset kohteet omistukseensa. Painavat vain rahaa ja sitten ostavat sillä. Helppoa. Jos annetaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Tuomari Imposimato syyttää Bilderberg -ryhmää Italian terrorismista:

  http://www.voltairenet.org/article177340.html#

  Käytännössä siis NATO on Italian terrorismin takana. Tuskin jää heillä ainoaksi maaksi.
  Tähän ei Facebook sensuuri pure. Roistoille on loppu lähenemässä. Todennäköisesti muitakin paljastuksia on tulossa. Laittakaa viestiä eteenpäin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Ilmeisesti nykyaikaista sotaa ei enää käydäkän aseilla, vaan Internetin palstoille. Siksi eliitillä on ollut jo pitkään myyränsä kaikilla mahdollisilla palstoilla levittämässä pseudotietoa, vänkäämässä vastaan ja hämmentämässä ihmisiä. Heidän tyylinsä jo tunnetaan, eikä siihen vaivaudu edes vastaamaan. Hekin tietävät jo hävinneensä pelin ja toiminta on jo aika aneemista. Ei meitä voi hallita enää. Jääräpäisimmätkin alkava herätä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat