Feminiinisyyden uusi tuleminen

Magneettimedia julkaisee Kansallinen Vastarinta sivustolla esitetyn vierailevan kirjoittajan artikkelin kansallismielisen liikkeen noususta sekä naisten roolista siinä. Feminiinisyys ei ole ristiriidassa valkoisten kansojen selviytymistaistelun kanssa!

Nykyisin on havaittavissa järjettömyyden asteelle ujutettu feminismi, joka historiallisesta taustastaan irrotettuna on yksi kulttuurimarxismin moderneista instrumenteista. Kulttuurimarxismi ei ole mitään salaliittoteoriaa, vaikka niin väitetään vasemmiston ja muiden monen kirjavien suvaitsevaisten piireissä. Perusteiltaan kulttuurimarxismi on maailmankatsomukseltaan linjassa sosioekonomisen marxismin kanssa, missä realiteetit kielletään utopististen aatteiden nimissä. Sosioekonominen marxismi yritti manipuloida työväestöä katteettomalla propagandalla paremmasta tulevaisuudesta, niin kulttuurimarxismi harhauttaa uskomaan äärimmäisen liberalismin ja tasa-arvon illuusioon.

Terve feminismi ei tietenkään ole tuomittavaa, vaan sen mukaan naiset pyrkivät käyttäytymään kunniallisesti ja viisaasti, sovittaen elämänsä harmoniaan älykkyyteen ja lujuuteen pyrkivien miesten rinnalle. / MJ.

 

Feminiinisyyden uusi tuleminen

Kansallinen Vastarinta julkaisee vierailevan kirjoittajan artikkelin kansallismielisen liikkeen noususta sekä naisten roolista siinä. Feminiinisyys ei ole ristiriidassa valkoisten kansojen selviytymistaistelun kanssa!

Red Icen Lana Lokteff puhuu suoraan muun muassa valkoisten kansanmurhaa, sionismia ja feminismiä vastaan.
Red Icen Lana Lokteff puhuu suoraan muun muassa valkoisten kansanmurhaa, sionismia ja feminismiä vastaan.

Red Icen Lana Lokteff puhuu suoraan muun muassa valkoisten kansanmurhaa, sionismia ja feminismiä vastaan.

Feminismissä reaalimaailmaan on luotu valmis proosallinen käsikirjoitus, ettei se näyttäisi niin ankealta. Valmis kupla. Sillä vain valmiiksi käsikirjoitetussa utopiassa kulttuurimarxisti voi tuntea kulkeneensa kohti John Lennonin kuvaamaa maailmankansalaisuutta, kun hän huutaa rajoja auki sateenkaari- tai punalippu kädessään. Todellisuudessa hän on pelastanut vain oman utopiansa jatkumisen.

Red Ice TV:n Lana Lokteff on nuori nationalisti. Hän luo muiden nuorten naisten kanssa suuntaviivoja tulevaisuuden naisille. Tulevaisuuden naiset eivät ole muovista tehtyjä Barbie-nukkeja, Stepfordin naisia, naamansa rei’ittäneitä anarkisteja eivätkä ylipainollaan ylpeileviä hedonisteja. Kun katson Lana Lokteffia ja muita Red Ice TV:n valkoisia naisia, näen heissä tulevaisuuden Euroopan naisten mallin. Se on raikas tuulahdus täällä ääriliberalismin, feminismin, hedonismin ja materialismin keskellä.

He ovat tekemässä historiaa yhdessä kaikkien kansallismielisten naisten ja miesten kanssa. Nationalismin tuoma feminiinisyys on edistysmielisyyttä nykyisen roskakulttuurin ja ääriliberaalin ajattelun keskellä. Kaikkien naisten ei tarvitse olla yhtä feminiinisiä, mutta suomalaisten naisten kannattaisi oikeasti katsoa itseään peilistä selittelyiden ja laiskuuden sijaan. Liikalihavuus, huono käyttäytyminen ja itsensä turruttaminen erilaisilla päihteillä eivät ole tavoiteltavia asioita kuin kulttuurimarxistien propagandassa. Kun tulevaisuus näyttää päämäärättömältä, ajelehtivalta ja toivottomalta, moni masentuu ja antaa periksi. Juuri tähän kulttuurimarxistit pyrkivätkin. Älä seuraa heidän tietään. On olemassa toinen tie.

Onneksi Internet tarjoaa vaihtoehtoisia kanavia. Valtavasti ihmisiä liittyy seuraamaan erilaisia kansallismielisiä sivuja, joilla taistellaan tosissaan länsimaiden rappiota vastaan ja joilla rakennetaan kovaa vauhtia parempaa tulevaisuutta kansallismielisin voimin. En ole nähnyt aikoihin tällaista innostuksen, vapauden ja fanaattisuuden määrää. On kuin ihmiset olisivat vapautuneet pitkästä orjuudesta vuosikymmenien jälkeen. Liikehdintä on jo niin voimakasta valtamedian propagandasta huolimatta, että kyse on historiallisesta muutoksesta. Mielipiteiden vallankumous ei ole tulossa. Vallankumous on jo alkanut.

Me kansallismieliset naiset emme kuulu taantumuksellisiin naisiin eli feministeihin. Feminismin aika on ohi. He eivät vain ole itse tätä vielä huomanneet. Olen naisena vastustanut feminismiä jo kauan. Yksikään valtamedian lehti ei ole feminismin vastaisia kirjoituksiani julkaissut.

Kenties huonojen kokemusten, poikkeavan seksuaalisuuden tai ihan poliittisen ideologian sokaisemina feministit uskovat, että mies on jonkinlainen virhe evoluutiossa, joka pyritään häivyttämään keinolla millä hyvänsä. Mies ja nainen tasapäistetään, mutta samaan aikaan korostetaan seksuaalivähemmistöjen erilaisuutta rikkautena. Eikö miehen ja naisen erilaisuus olekaan hieno asia?

feminismi nationalismi

Feminismi itsessään on aatteena vastoin kaikkia luonnonlakeja

Poikkeava seksuaalisuuskäsitys ei ole eikä ole koskaan ollut enemmistön tahtotila, vaikka sitä kuinka kovasti huudettaisiin ja trendikkääksi nimitettäisiin. On siis turhaa tyrkyttää muille tuotetta, jolle heillä ei ole minkäänlaista kysyntää. Kaikista irvokkainta on sateenkaariajattelun aivopesu, jota tehdään nuorille. Yksi propagandan keino monista ovat nuorille suunnatut nettitestit. Niissä jokainen hetero saa tuloksen, että kuuluu seksuaalivähemmistöön. Eräs 12-vuotias poika oli koulukavereiden kanssa tällaisen testin koulussa tehnyt ja huolestunut itsestään. Hänen äitinsä kirjoitti vihaisena asiasta lehteen, mutta media ei ota mitään vastuuta tekemästään karkeasta aivopesusta. Siitä aivopesustahan sille juuri maksetaan.

Feminiinisyys on vahva tulevaisuuden trendi. Se tarkoittaa mielestäni sitä, että valkoiset naiset pyrkivät olemaan kauniita, miellyttäviä, kunniallisia ja myös luontaisella tavalla seksikkäitä. Feminiinisyys ei tarkoita huonoa ja yliampuvaa käyttäytymistä. Mitään yhtä muottia feminiinisyyteen ei ole eikä voikaan olla. Miehiltä puolestaan odotetaan tulevaisuudessa maskuliinisempaa, vahvempaa ja älykkäämpää olemusta. Trendi on jo täysin selvä tiukan linjan kansallismielisissä piireissä. Karisma ja luonne ratkaisevat joskus enemmän kuin fysiikka ja äly yhteensä. Kansallismieliset miehet eivät ole sovinisteja, vaikka media on tällaista kuvaa yrittänyt itsepintaisesti luoda. Asioista puhuminen suoraan ei ole sovinismia.

Feministien hyökkäys miehiä kohtaan on ollut niin törkeän ylimielinen, että eipä ole ihmekään, jos joistakin miehistä on tullut naisvastaisia. Juuri tähän pyritäänkin. Kulttuurimarxismin tavoite on luoda eripuraa kansojen ja erityisesti valkoisen rodun sisällä, jotta yhtenäisyys hajoaisi ja jotta keskittyisimme ulkoisten uhkien näkemisen sijaan tappelemaan keskenämme täysin toisarvoisista asioista.

Nationalistinainen haluaa nähdä Euroopan ryhdistäytyvän ja kulttuurimarxismia ajavan finanssieliitin hirmuvallan romahtavan. Siinä maailmassa Eurooppa, Venäjä ja Yhdysvallat rakentavat aidat etelään, merialueet otetaan täyteen kontrolliin ja länsimaita vihaavat tunkeutujat sekä rodullisesti vieras mellakkaväki laitetaan omille alueilleen tai mieluummin takaisin kotimaihinsa. Kehitysmaissa väkiluku nousee aivan liian nopeasti, miljardi miljardin jälkeen, ja anarkia marssii sieltä Eurooppaan avoimista rajoista. Näin ei voi jatkua. Jokainen normaalijärkinen tämän ymmärtää, ja me ymmärtäjät olemme myös naisissa enemmistö.

Emme voi pelastaa maailmaa siltä itseltään eli puuttua luonnonvalintaan. Evoluution hammas karsii vääjäämättä heikoimmat rodut ja kansat, eikä se ole lempeä emo työssään. Toivon, että kaikki kansat ja rodut menestyisivät omissa kotimaassaan, omilla reviireillään ja että kansojen monimuotoisuus säilyisi edelleen. En halua nähdä maailmassa vain valkoisia ihmisiä. En silti myöskään halua nähdä Mogadishua kotimaassani. Emme rakentaneet sivilisaatiota Eurooppaan, jotta se valloitettaisiin, raiskattaisiin ja muutettaisiin materialismin ja hedonismin alttariksi.

Kansallissosialistina uskallan ja katson velvollisuudekseni sanoa, että muiden kansojen ja rotujen koti ei ole Euroopassa. Eurooppa kuuluu valkoisille, kuten se on aina kuulunut. Muiden kansojen osuus on pidettävä Euroopassa hyvin pienenä ja hallittuna. Tarvitsemme täysin uudenlaisen yhteiskunnan. Valkoiset naiset tarvitsevat takuut siitä, että tulevaisuus ei ole vain vakaa, vaan että tulevaisuus on valkoisten kansojen menestystarina, jossa meitä suojellaan määrätietoisesti ja jossa meillä on kunnianhimoisia päämääriä ja vahvoja visioita. Kun miehet johtavat länsimaita ja tekevät sen tarpeeksi määrätietoisesti, saadaan valkoisen väestön syntyvyysluvut normaalitasolle. Tulevaisuuden vakaus ja valoisuus tuottaa parhaiten lisää lapsia kantaeurooppalaisille siinä missä sukupuolten välisten erojen ja perinteisten roolien korostaminenkin.

Aito kansallistunne eli ylpeys omasta rodusta ja kansasta tuo kaikista tehokkaimman ryhtiliikkeen niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla. Me olemme rakentaneet sivilisaation ankariin olosuhteisiin ja kapasiteettia olisi rakentaa valtavasti eteenpäin. Näin ei tule tapahtumaan, ellemme opi oikeasti rakastamaan ja vaalimaan omaa kansaamme ja rotuamme ja ellemme ota sen tulevaisuudesta suoraa vastuuta. Tämä tarkoittaa, että on kyettävä tekemään vaikeitakin päätöksiä. Laiskuuteen ja mukavuudenhaluun turtuminen eivät pelasta Eurooppaa, ja vihollinen tietää tämän asian paremmin kuin hyvin.

Meillä on erittäin kehittynyt terveydenhuolto, mutta esimerkiksi synnytyksiin liittyvissä asioissa on yhä hoidollista taantumuksellisuutta. Myös lastenhoidosta maalaillaan kauhukuvia, ja tarinat kiertävät Internetissä. Niihin tietenkin rohkaistaan vasemmistolaisen melankolian maailmassa, jossa mukavuudenhalusta on tehty ainoa päämäärä elämälle. Ihmiset laitostetaan päiväkodista vanhainkotiin, ja jokainen vahvaa yhteisöllisyyttä ja rakkautta omaa kansaa kohtaan korostava on kulttuurimarxismin vihollinen.

Feminismi on osa samaa väestöllistä sotaa pakkomonikulttuurisuuden kanssa.

Feminismi on osa samaa väestöllistä sotaa pakkomonikulttuurisuuden kanssa.
Feminismi on osa samaa väestöllistä sotaa pakkomonikulttuurisuuden kanssa.

Järjestäytynyt hyökkäys naiseutta ja perheitä vastaan

Nina Mikkonen erehtyi aikoinaan kertomaan, että kotiäitiys on hieno ja kunnioitettava asia. Hänet haukuttiin fasistiksi. Tämä primitiivireaktio kertoo, miten sekaisin yliopiston kasvattama älymystö todella on. Projekti kolmen peruspilarin eli kodin, uskonnon ja isänmaan tuhoamiseksi käy kuumana. Niin kuumana, että uuskommunismin roolipelaajat ovat jääneet jo aikaa sitten omaan pelimaailmaansa touhuilemaan tiukasti irti reaalimaailmasta.

Kun katson Lana Lokteffin kaltaisia naisia, näen toivon heidän katseissaan. He, kuten minäkin, uskomme, että tulevaisuudessa syntyy valkoisia lapsia, joiden ei tarvitse enää koskaan hävetä omaa rotuaan ja joiden elämä on turvallisempaa, terveellisempää ja onnellisempaa kuin koskaan. Yhteisöllisyydestä tehdään kunnia-asia. Kukin toimii oman vahvuutensa mukaisesti, ja elämällä on oikeasti päämäärä. Siis elämällämme juuri tässä elämässä eikä tuonpuoleisessa.

Oma kansa ensin -ajattelu on tähän asti ollut juutalaisten, muslimien ja erilaisten ei-valkoisten etnisten ryhmien yksinoikeus. Etulyöntiasemaa on käytetty häikäilemättä hyväksi, koska me valkoiset olemme valinneet orjuutemme täysin vapaaehtoisesti. Meidän valkoisten ei tarvitse hallita länsimaita juonittelemalla muita kansoja ja uskontoja vastaan. Kun jokainen kansa elää omilla reviireillään oman kulttuurinsa mukaisesti eikä puutu toisten asioihin, nähdään, mikä näistä kansoista ja roduista todella nousee suurimpaan kukoistukseen.

Viikingit uskoivat, että vain naiset osaavat ennustaa tulevaisuutta, ja taikuus oli miehiltä kielletty jopa kuoleman uhalla. Miehet johtivat viikinkikulttuurissa, mutta he kuulostelivat naisten tuntemuksia.

En usko taikuuteen, mutta muutoksen tulemista harva voi olla enää huomaamatta. Sen muutoksen toteuttaminen lepää täysin johtamiskykyisten miesten vastuulla. Muutama johtavassa asemassa oleva nainen on tehnyt erittäin hyviä avauksia tulevaa muutosta kohti, mutta suurta muutosta ei saa sysätä naisten harteille. Me naiset pystymme paljoon, mutta mikäli kotirintama pettää yhä uudelleen ja uudelleen, nainen siirtyy lopulta rintaman vahvemmalle puolelle. Tätä kutsutaan luonnonvalinnaksi.

Naiset ovat valmiita tukemaan suuriakin yhteiskunnallisia muutoksia, kun johtavat urokset ottavat vallan pois selkärangattomilta finanssieliitin sätkynukeilta. Tämä on ollut vuosikymmeniä kulttuurimarxistin pahin painajainen: että valkoinen heteromies lopettaa valkoista rotua kohtaan tapahtuvan hitaan kansanmurhan, jota tehdään kaikkien mahdollisten kanavien kautta.

Mikään pieni pintaremontti ei enää pelasta läntistä maailmaa sen rappiolta ja uhkaavalta tuholta. Sitä vaihtoehtoa tulevat globalistit varmasti hädissään ehdottamaan. Tähän ei saa tietenkään suostua.

Tämä talo on rakennettava perustuksia myöten uudelleen, sillä juuri ne perustukset ovat olleet kaikkein lahoimmat.

Vankaksi rakennettuun taloon voi valkoinen eurooppalainen nainen perustaa turvallisen kodin ja perheen. Ja tuntea olevansa arvokas osa omaa yhteisöään.

Tie kohti uutta vakaata uutta yhteiskuntaa tulee olemaan kivinen. Aivan jokaisen meistä on osallistuttava talkoisiin paremman yhteiskunnan ja tulevaisuuden puolesta. Voiton puolesta.

 

Kansallinen Vastarinta

45 kommenttia

 1. No.olipa onnettoman surkea kirjoitus.
  Olen tätä Vastarintaa vähän seuranneena ajatellutkin että, mikähän rooli tällä nuorten miesten kerholla on antaa naisille? Muuta kun se söpö(mieluiten teini-ikää lähempänä oleva tyttöystävä).

  Jotenkin ollut vaikea mieltää Kansallista Vastarintaa ja esim. vanhaa naista samaan lauseeseen, saatikka samaan maailmaan. Ja ehkä ne ei todella sovikkaan.

  Itse määrittelen itseni Hitler-natsiksi, enkä uusnatsiksi, ja Hitler ei koskaan arvottanut ihmisiä ulkonäön tai iän perusteella, vaikka suositteli varsinkin nuorille miehille ja myös nuorille naisille fyysisiä harjoituksia, ja jäntevää, sitkeää kehoa, mutta se ei ollut ihmisen pääominaisuus,

  muuten ei melko muhkealla Göringillä tai rammalla Goebbelsillä olisi ollut asiaa niihin asemiin, joissa olivat.

  Plusääni(11)Miinusääni(25)
  1. Kommentista jää epäselväksi, mikä kirjoituksessa oli sitten vikana. Vastarinnassa on erilaisia rooleja erilaisille ihmisille, esimerkiksi suomalaisavun toiminnan piiristä löytyy perinteisemmin naisille sopivia töitä jos ei katu kiinnosta. Miksiköhän toiminta on nuorten miesten vastuulla, ehkä siksi että nämä ovat valmiita aktivoitumaan?

   Plusääni(17)Miinusääni(1)
  2. Kerholla ei ole mitään roolia naisille, paitsi tuo mainitsemasi söpö tyttöystävä jolla ei ole turhan paljon omia mielipiteitä. Kaikki muu on uhkaavaa, ja osoitus kulttuurimarxistisesta aivopesusta sekä romuttaa länsimaisia demokratioita (vaikka demokratia onkin pakollinen paha ennen kunnon fasismiin astumista). Toivoisin useamman naisen näkevän tämän propagandan läpi ja tekevän omat johtopäätöksensä, maahanmuuttokriittinen voi olla myös ilman oman ihmisarvonsa ja persoonansa kieltämistä.

   Kommentoin artikkelia pidemmin myöhemmin, nyt olen lomalla ulkomailla enkä jaksa tätä roskaa juuri tänään… en tänään..

   Plusääni(7)Miinusääni(14)
  3. Kerholla ei ole mitään roolia naisille, paitsi tuo mainitsemasi söpö tyttöystävä jolla ei ole turhan paljon omia mielipiteitä. Kaikki muu on uhkaavaa, ja osoitus kulttuurimarxistisesta aivopesusta sekä romuttaa länsimaisia demokratioita (vaikka demokratia onkin pakollinen paha ennen kunnon fasismiin astumista). Toivoisin useamman naisen näkevän tämän propagandan läpi ja tekevän omat johtopäätöksensä, maahanmuuttokriittinen voi olla myös ilman oman ihmisarvonsa ja persoonansa kieltämistä.

   Kommentoin artikkelia pidemmin myöhemmin, nyt olen lomalla ulkomailla enkä jaksa tätä roskaa juuri tänään… en tänään.

   Plusääni(5)Miinusääni(14)
  4. Lana Lokteff haluaa miehille oikeuden kurittaa fyysisesti naisiaan. Myös Andrew Anglin on samalla kannalla. Minusta heillä on juurikin taantumuksellinen ja venäläistyylinen rooli varattuna naisille. Itse asiassa he vaikuttavat valeopposition tyypeiltä. Ikävää, että Vastarinnan media on kritiikitön noiden juttujen suhteen.

   https://carolynyeager.net/andrew-anglin-has-regressed-back-africa-and-teen-sex

   Yeager ja esim. Bill Finck ovat jo huomanneet, että Anglin on vihollisen asialla.

   Plusääni(7)Miinusääni(4)
   1. Tuo Anglin on aika selvä tapaus, mutta Lanasta saanen olla eri mieltä. Hän on tuominnut Dailystormerin lukijakunnassa pesivän white-sharia siiven ja kutsunut sitä beta miesten touhuksi joka pitää lopettaa heti alkuunsa tai ottaa siihen etäisyyttä. Voisin sen lausunnon tähän linkittää jos muistaisin mikä haastatttelu se oli, mutta joku noista missä on naisvieraita ja juttelevat näistä asioista viimeisen reilun puolen vuoden aikana.

    Tai laitanpa nyt vaikka tämän vaikka en ole varma oliko se juuri tämä, mutta on jotain mistä lähteä tutustumaan ja etsimään lisää niille jotka eivät RedIcen ja Lanan juttuja ole kuulleet.. https://www.youtube.com/watch?v=pi_IOBiKDu8

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
    1. Renegadessa on kyllä ammuttu Lana ihan seulaksi. Ehkä et ole kuullut päättömimpiä juttuja vain. Muutenkin AltRight tuntuu vahvasti soluttulta. Voihan lana tietenkin olla aitokin. En ole suoraan kuunnellut, vaan Renegaden linssien läpi.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Anglin on hyvin räikeä agentti. Kaiken muun älyttömyyden lisäksi tänään Daily Stormerissa oli podcast, jossa mainostettiin vapaamuurariutta nettisivun lukijoille. Podcastia isännöi peräti 32:n asteen vapaamuurari. Ne, jotka tietävät tästä saatanallisesta lahkosta jotain, tietävät että 32:n aste on toiseksi korkein aste skottilaisessa riitissä. Vapaamuurari, joka on päässyt näin pitkälle on läpimätä ihmisraunio, joka on todennäköisesti vastuussa kammottavista rikoksista. Tässä vaiheessa vapaamuurari on jo tyylipuhdas saatananpalvoja.

     Anglin ilmeisesti kokeilee lukijoitaan ja jatkaa sillä, mikä uppoaa umpityhmään lukijakuntaansa. Vapaamuurari-jutun kommenttien perusteella Anglin saattaa jättää tämän yrityksen tähän, mutta palannee tuonkin projektin pariin myöhemmin. Pääpaino näyttäisi vielä olevan tarpeettomien sukupuolten ja rotujen välisten kiistojen ruokkiminen sekä Trump-farssin ylläpitäminen. Jutku mikä jutku.

     Plusääni(6)Miinusääni(2)
     1. Ja Fidus täällä taas levittämässä väärää tietoa. Kuten selitin jo tämän uutisen kommenttiosiossa

      Hollywood-veteraani: ”Pedofiilit kontrolloivat elokuvateollisuutta”


      vapaamuurarius EI ole saatananpalvontaa. Jos väität olevan, sinun täytyy myös pystyä perustelemaan väitteesi. Vai oletko löytänyt vastikään vapaamuurarien saatananpalvonnasta joitain uusia, mullistavia todisteita, joita et vielä ole ehtinyt kertoa meille muille?

      Epämääräiset hokemat saatanallisesta lahkosta ja tyylipuhtaasta saatananpalvonnasta ilman lähteitä kuulostavat aika kaukaa haetuilta. Myös väitettäsi ”kammottavista rikoksista” voisit selventää.

      Plusääni(1)Miinusääni(7)
 2. Naisissa on voimaa, mutta toisaalta he ovat erittäin herkästi aivopestävissä ElämänVoiman vastaisille oppirakennelmille ts. erilaisten kuolemankulttien orjuuteen. Kasvatus- ja opetuslaitoksissa nimenomaan tytöt omaksuvat kulttuurimarxistiset näkemykset tehokkaimmin sen päälle kuorrutetun humanistisen kuorrukkeen ja toisaalta vahvan ryhmäpainostuksen vuoksi. Naisethan ovat äärimmäisen muotitietoisia ja politiikassakin heitä lähinnä kiinnosta enemmän se, mikä on trendikästä, kuin miettiä omakohtaisesti ääriliberalistisen arvojärjestelmän mielekkyyttä ja rakentavampia vaihtoehtoja sille.
  Naiset ovat kaikkien herkimpiä torjumaan hyvät ideat, kuten kansallissosialismin, puhtaasti aivopesuun ja ehdollistamiseen perustuvan demonisoinnin vuoksi. Hysteeriset tunnereaktiot torjuvat siten kaikki järkevät uudet ideat. Sama ilmiö on toki yleinen miehilläkin, joskin siihen liittyy voimakas aggressio ja mielipidevastustajan rankaisun halu (vrt. Poliisihallitus).

  Kulttuurimarxistien aikaansaamista naisia eksyttävistä ilmiöistä voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan ja aiheesta on saatavilla nykyään valtavasti tietoutta, jos vain malttaa karttaa suomalaisen valtamediaa tuottamaa scheissea. Kaikki kritiikki ei ole kansallissosialistista, vaan aihetta voi lähestyä myös maltillisempien poliittisten virtausten kautta. Suomen tapauksessa voitasiin puhua II maailmansodan ja sitä seuranneen jälleenrakennusajan aikaisen kulttuurisen ilmapiirin renessanssista modernein maustein.

  Plusääni(12)Miinusääni(7)
  1. Tuossa sinun höpötyksessä ei ole järjen hiventä.
   Esim. juutalaisomisteinen-media on täysin ihan miesten vallassa, joka luo koko ajan tätä rasisti-feministi-vasemmisto-hulluutta, koko marxismi on miesten luomaa, viimeiset 120 vuotta, koko kommunismi, täällä maailmassa, on miesten ylläpitämää, heitä on enemmistö.

   Jos jotkut ovat herkkiä aivopesulle, niin miehet.

   Plusääni(13)Miinusääni(11)
  2. Naiset todellakin menevät virran mukana helpommin, minkä vuoksi he nykyään kannattavat miehiin verrattuna paljon enemmän kulttuurimarxismia. Mutta toisaalta sitten, jos ja kun kansallissosialismista tulee nykyistä suositumpaa ja se valtaa alaa tiedonvälityksessä, naiset samalla lailla lähtevät yhtenä laumana tämän uuden aatteen perään unohtaen kulttuurimarxismin. Eli samalla lailla kuin vastustajat ovat aivopesseet naiset aiemmin, tulevaisuudessa heidät voidaan yhtä lailla käännyttää takaisin normaaleihin arvoihin, kun niistä tehdään ”trendikkäitä”.

   Plusääni(11)Miinusääni(6)
   1. karu totuus —nimimerkin kommenttiin

    Muslimi-miehet ihan avoimesti naureskelevat heikoille eurooppalaisille miehille, joilla ei mitään kykyä puolustaa naisiaan, lapsiaan tai eläimiään,
    heidän avoimelle psyykkiselle ja fyysiselle väkivallalle

    Eli suomalaisten miesten mielestä heikoin lenkki ovat naiset ja taas muslimi-miesten mielestä se heikoin lenkki ovat säälittävät miehet.

    Kulttuuri-eroja. Suomessa ehkä odotetaan, että suomalaisia naisia on armeijassa niin paljon, että naiset voivat sitten puolustaa tätä maata, ja miehet voivat sitten puhua lämpimikseen, loputtomiin.

    Plusääni(10)Miinusääni(2)
 3. Siksi Adolf Hitler oli niin poikkeuksellinen, ja äärimmäisen rohkea, että hän hyökkäsi ensimmäisenä niitä suurimpiaan vastaan, eli raha-eliittiä, ja niitä oikeita tämän maailman omistajia vastaan,
  eikä koskaan mitään typeriä tyttölapsia kohtaan, ”että koittakaa muuttaa käyttäytymistänne”,

  mikä naurettava ajatus.

  Kun se typeryys elää vähintäänkin yhtä paljon nuorissa ja vanhoissa miehissä kuin naisissakin.

  Katsokaa äänestysprosentteja, ei vihervasemmisto, eikä koko kommunismi, ja vielä vähemmän islamismi elä ”naisten äänillä”.

  Tuo on vain joku helpoin reitti, että ”naisten pitää pelastaa tämä maailma”, kun omistavat koko tämän maailman omaisuudesta n. 1,2% globaalisti. Se kenellä on rahat, sillä on valta.

  Ei näistä miehistä ole vielä natseiksi. Koska ne oikeat 20-30-luvun natsit eivät jääneet odottamaan, että naiset tulisivat ja muuttaisivat tämän maailman, ”omalla käytöksellään”.

  Plusääni(19)Miinusääni(5)
 4. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.
  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100%

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

  Plusääni(2)Miinusääni(13)
 5. Vaarallista on juuri leimautua jätkäkerhoiksi ja pelästyttää sovinismilla tai sen tapaisella pois nuoret naiset, jotka voisi paremmalla esiintymisellä saada kiinnostumaan aatteista ja innokkaiksi kannattajiksi. Juuri tätä sionistieliitti pelkää ja maksaa sovinistisen valeopposition linnunpelättimeksi, jotta naiset eivät edes viitsi kuunnella, mitä sanottavaa tällä tai jollain muulla liikkeellä on.

  Näin naiset osaltaan ajetaan feminismiin ja vasemmistolaisuuteen ja liberalismiin.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 6. Evoluutioko karsii heikot ihmiskansat?

  Evoluutio ei kyllä liity ihmiseen nykyaikana juuri mitenkään. Raha-ahnein ihmisapina on kasan päällä, muuta ”luonnollista” evoluutiota ei ole. Heikoinkin lisääntyy ja erityisesti se tyhmin ihmisapina sikiää – käänteinen evoluutio korkeintaan toimii!

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. @teopile

  Vastaus teopilen idioottimaiseen kommenttiin. Jostain syystä en pysty vastaamaan suoraan hänen viestiinsä, mutta menee se näinkin. Tiedän, että esität tyhmää ja saastutat tätä kommenttiosastoa disinformaatiolla. Oletan, että toimit näin, koska olet itse vapaamuurari. Vastaan silti kommenttiisi, vaikkei se vastausta ansaitse, sillä täällä saattaa olla lukijoita, jotka eivät ole syvemmin tutustuneet vapaamuurareihin, ja saattavat siten erehtyä uskomaan valheitasi.

  Vapaamuurariuteen lukeutuu monia riittejä, mutta tässä keskityn Skottilaiseen Riittiin, joka lienee kaikista (surullisen)kuuluisin, Yorkin Riitin ohella. Havainnollistan vapaamuurariuden hierarkiaa tämän skottilaisen riitin avulla. Ensimmäisten asteiden vapaamuurarit eivät usein vielä suoranaisesti palvo Saatanaa/Luciferia, mutta hekin tietänevät olevansa liittymässä salaseuraan, joka on luonteeltaan moraaliton ja rikolliseen toimintaan johtava. Skottilaisessa Riitissä vapaamuurari siirtyy asteittain ylös hierarkiassa ja hänelle paljastetaan aste astelta enemmän tietoa vapaamuurariuden todellisesta luonteesta ja päämääristä, jotka kaikki ovat Saatanasta. Ilmeisesti asteesta 17 lähtien vapaamuurarille suoraan paljastetaan, että vapaamuurarius on saatananpalvontaa, mikäli tämä ei ole tyhmyydessään tätä vielä tähän mennessä ymmärtänyt. Kuten sanoin, ensimmäisten asteiden vapaamuurarit eivät välttämättä ole vielä tietoisia saatananpalvojia, mutta he palvelevat Saatanan päämääriä alusta lähtien.

  Mitä kammottaviin rikoksiin tulee, etenkin ylemmän asteet vapaamuurarit yleensä miehittävät yhteiskuntiemme keskeisimpiä asemia ja näistä käsin tuhoavat ihmisten elämiä ja levittävät Saatanan valtaa maailmassamme. Nämä ovat rikoksia ihmiskuntaa ja Jumalaa vastaan. Toiseksi, saatananpalvojina, vapaamuurarit, siirtyessään korkeammalle hierarkiassa, alentuvat toinen toistaan vastenmielisempään perversioon. Heidän mukaansa paras tapa päästä yhteyteen Saatanan kanssa on pienten poikien raiskaaminen ja uhraaminen. Lapsiin siirrytään yleensä siinä vaiheessa, kun pelkkä homostelu ei enää riitä. Kaikki merkittävät vapaamuurarit ovat homoja, sillä he harrastavat kaikkea mikä on Jumalaa ja luonnollista järjestystä vastaan. Aleister Crowley, joka oli merkittävä vapaamuurari ja nykyisen saatananpalvonnan keskeisimpiä hahmoja, ilmoittaa kirjassaan ”Magick in Theory: In Theory and Practice”, kappale XII, että nuoren poikalapsen raiskaaminen ja murhaaminen on paras tapa saavuttaa yhteys demoneihin. Tämä on vain yksi monista esimerkeistä.

  Vapaamuurarit retostelevat avoimeisti kirjoissaan saatananpalvonnastaan ja rikollisesta toiminnastaan. Esimerkiksi Albert Pike, 33:n asteen vapaamuurari ja merkittävä hahmo omissa piireissään, jatkuvasti myöntää, esimerkiksi kirjasaan ”Morals and Dogma”, että vapaamuurarit palvovat Luciferia/Saatanaa. Samoin tekee esimerkiksi Manly P. Hall kirjassaan ”The Lost Keys of Freemasonry”. Ainoastaan idiootti voisi katsoa vapaamuurariden ilmiselvästi okkultistista ja saatanallista kuvastoa, riittejä, symboleja, ja TEKOJA, ja väittää, ettei tämä ole saatananpalvontaa.

  Siitä vain katselemaan esimerkiksi youtubesta videoita tai muuten etsimään kirjoituksia internetistä, joissa vapaamuurariuden todellinen luonne paljastetaan. Tai jopa parempaa, lue heidän omia kirjoituksiaan. Taidat kuitenkin olla itse vapaamuurari tai jonkin muun sortin saatananpalvoja, joten tietänet tämän kaiken muutenkin. Hyvä kuitenkin muita kannustaa tutustumaan näihin asioihin.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Vapaamuurariudesta ei ole mitään eksaktia tietoa saatavilla. Niinpä olemme vain vaikutelmien varassa. Eräs vaikutelma on, että järjestö on joko kaapattu tai se on jo alunperin perustettu levittämään valejuutalaisten vaikutusvaltaa varsinaisen rodullisen juutalaisuuden vaikutuspiirin ulkopuolelle. Tämmöinen järjestö olisi erittäin hyödyllinen, jos on olemassa Siionin Viisaiden Protokollien mukainen suunnitelma, jonka läpiviemiseen eivät pelkkien valejuutalaisten voimavarat riittäisi (kaikki juutalaiset eivät kuulu valejuutalaisiin, väittäisin – käytän tässä kommentissa termiä valejuutalainen rikollisia salajuonia punovista juutalaisista).
   Näin tuota pirullista suunnitelmaa goyimien orjuuttamiseksi voidaan toteuttaa niiden oman kunnianhimoisimman väestönosan avustuksella. Tämä osa väestöstä tehdään epälojaaleiksi omia kansojaan kohtaan lupaamalla heille tuntuvia erityisoikeuksia ja -asemaa. Vapaamuurareista tehdään ikään kuin goyimien kapoja. Moraalittomuudessaan lahjakkaimmat goyimit voidaan jopa ylentää valejuutalaisiksi.

   Vapaamuurarit ovat hierarkisuutensa vuoksi vaikeasti määriteltävä järjestö ja on mahdollista, että se on itse asiassa melko harmiton. Tuossa yllä oli vain yksi esimerkki siitä, kuinka järjestön pirullisuus ja vaikutusvalta voitaisiin määritellä ja yhdistää suosittuihin ”salaliitto”-teorioihin.

   Plusääni(1)Miinusääni(6)
  2. Fidus: Tässä se nähdään, paljon tekstiä mutta ei mitään lähteitä ja oikeita todisteita. Mainitset pari kirjaa, tuon Albert Piken kirjan käsittelin jo toisessa ketjussa. Hassua, että arvelet minun esittävän tyhmää, mutta itse puhut kirjasta, jonka ”todisteen” kumosin jo. Toisaalta olen aiemminkin huomauttanut, että sinulla on luetun ymmärtämisvaikeuksia, joten pyydän, että menet uudelleen lukemaan, mitä kirjoitin Piken kirjasta. Jos et saa selvää kirjoituksestani, kerro, niin yritän selittää saman asian jotenkin toisin sanoin. Samoin olen jo aiemmin kertonut täällä uskontoni ja sen, että en ole vapaamuurari, mutta näitä on kai ihan turhaa sinulle jankuttaa, kun et kykene ymmärtämään. Vaikka kirjoittaisin sata kertaa selvästi ”En ole vapaamuurari”, se ei menisi sinulle päähän.

   Miten perustelet väitteesi, että 17. asteessa muka kerrottaisiin vapaamuurariuden olevan saatananpalvontaa, kun suuri gurunne Juhani Julin väitti, että se tapahtuu vasta 33. asteessa? Olen kovin hämmentynyt, kun te ”vapaamuurarit on saatananpalvojia” –uskovaiset annatte keskenännekin ristiriitaisia tietoja.

   Manly Hallin kirjaa en ole lukenut, kuten en mitään näistä muistakaan mainitsemistasi, mutta silmämääräisen tarkastelun perusteella ei kirjassa mielestäni ole mitään kohtaa, jossa puhuttaisiin saatananpalvonnasta. Sanaa ”Satan” ei käytetä KERTAAKAAN kirjassa.
   Sana ”Lucifer” mainitaan tekstissä kerran, kun puhutaan koettelemuksista, joita vapaamuurarille annetaan. Hän saa erilaisia voimia, joita hänen pitää oppia käyttämään sopivalla ja rakentavalla tavalla. Kohdassa sanotaan, että Luciferin voimat tulevat vapaamuurarin käsiin. Tämä on koettelemus, jossa vapaamuurarin pitää kyetä hillitsemaan itsensä ja VASTUSTAMAAN Luciferin voimaa. Tekstin mukaan vapaamuurarin pitää oppia mm. tappamisen sijaan laskemaan kätensä alas ja kiroamisen sijaan rukoilemaan. Aika hassua, ja sinä Fidus sanoit tämän kirjan todistavan saatananpalvonnasta? Melkein voisi luulla, että ne saatananpalvojat nimenomaan tappaisivat ja kiroaisivat, mutta vapaamuurarit näyttävät pyrkivän päinvastaiseen.
   Vertailun vuoksi sana ”God” mainitaan yli 50 kertaa.

   Hallin kirja löytyy täältä, käykää itse toteamassa sanomani, Lucifer-kohta löytyy sivulta 29:
   http://www.metaphysicspirit.com/books/The%20Lost%20Keys%20of%20Freemasonry.pdf

   —-
   Aleister Crowley ei ollut pelkkä vapaamuurari, eikä myöskään ensisijaisesti vapaamuurari, vaan hän harjoitti laajasti magiaa ja okkultismia. Kirja, josta puhut, ei käsittele vapaamuurariutta. Kirjan alussa myös sanotaan, että kirja on suunnattu KAIKILLE, myös naisille, joten se tekee entistäkin selvemmäksi, ettei kirja ole vapaamuurarikirja. Vapaamuurarithan ovat suljettu, salaileva ja vain miehille sallittu järjestö.
   Crowley tunsi okkultismia laajasti, ja se, että hän kirjoitti yleisesti magiaa käsittelevän kirjan, ei tarkoita, että kirjan sisällöllä ja siinä kuvatuilla rituaaleilla olisi mitään tekemistä vapaamuurariuden kanssa. Se on sama kuin sanoisit, että jos minä vaikka kuuluisin ompeluseuraan, ja myös kirjoittaisin kirjan okkultismista, niin kaikki ompeluseuran jäsenet ovat silloin myös okkultisteja ja ompeluseuran olemassaolon tarkoitus on harjoittaa okkultismia. Ihan vain siksi, että minä olen mukana myös siinä. Eihän se näin mene.

   Mitä tulee itse kirjassa mainittuun lapsenuhraukseen, se ei tähän suoraan liity, mutta voin sen käydä silti läpi. Kirja näköjään on netissä, joten lukijat voivat itse käydä katsomassa, etten minä puhu puuta heinää, vaan Fidus vääristelee kirjan sisältöä. Tai pikemminkin ottaa vain mieleisensä kohdan ja jättää muut kohdat huomiotta. Mainittu lapsenuhrauskohta löytyy täältä:
   http://www.sacred-texts.com/oto/aba/chap12.htm

   Pari kappaletta lapsenuhrauskohdan jälkeen on jälkikäteen jonkun toisen (kustantajan?) lisäämä seuraava kohta:
   ” WEH ADDENDA: When Crowley speaks of sacrificing a male child, his diaries and other writings indicate that he thereby obfuscates the actual practice. Crowley did this by diversion of the act of sexual intercourse and other sexual actions. He considered contraception as human sacrifice. There is no indication in any of his writings that he ever performed infanticide. In fact, Crowley was even against abortion.”

   Eli vaikka Crowley kyllä mainitsi kirjassaan teoreettisen mahdollisuuden lapsenuhraukseen, hän ei itse sitä henkilökohtaisesti suosinut – oli mahdollisesti jopa vastaan. Crowleyn kirjoituksessa ei ole minkäänlaista uhraamisen ihannointia, hän vain toteaa, että näinkin voi tehdä.
   Lisäksi muutamaa kappaletta myöhemmin Crowley myös kirjoittaa, että veriuhrauksen VOI KORVATA suitsukkeen polttamisella. Sen jälkeen hän toteaa, että veriuhri tosin on (suitsuketta) tehokkaampi, ja sen jälkeen, että erittäin suuri maagikko käyttää OMAA vertaan eikä uhraa elämää.

   Väität virheellisesti, että Crowleyn mukaan poikalapsi raiskattaisiin ennen tappamista. Tämä ei pidä paikkaansa. Tekstissä puhutaan ainoastaan uhraamisesta eikä minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä tässä yhteydessä mainita.
   Missään tässä kohdassa ei puhuta vapaamuurariudesta. Vapaamuurariuden yksi riitti mainitaan ohimennen myöhemmin jo toisesta asiasta puhuttaessa, kuten voit asian itse linkistä (tai omasta kirjastasi, jos sinulla sellainen on) tarkistaa.

   —-
   Väität, että ”ainoastaan idiootti voisi katsoa vapaamuurariden ilmiselvästi okkultistista ja saatanallista kuvastoa, riittejä, symboleja, ja TEKOJA, ja väittää, ettei tämä ole saatananpalvontaa.”
   Minä taas väitän, että ainoastaan idiootti näkee vapaamuurariudessa saatananpalvontaa, jota ilmiselvästi ei ole. Okkulttista vapaamuurarius kyllä jossain määrin on. Mitä sitten? Okkultismi tarkoittaa yleensä ottaen salatiedettä, joka ei nykyaikana enää edes oikeasti ole salaista, koska sitä on niin helppoa kenen tahansa opiskella vain kävelemällä lähikirjastoon ja lainaamalla pari okkulttista opusta. Okkultismiksi voidaan lukea esim. astrologia (horoskoopit), erilaiset ennustamistavat, meditaatio, alkemia jne. Mikä näissä tai muissa okkultismin yleisissä muodoissa on vikana? Okkultismi itsessään ei ole hyvää tai huonoa eikä hyvää tai pahaa. Ainoa syy, miksi suhtaudut vihamielisesti okkultismiin, taitaa olla se, että se on Raamatussa kielletty. Eli siis vain henkilökohtainen kristillinen elämänkatsomuksesi, jonka vuoksi leimaat toisenlaisen uskonnonharjoittamisen!

   Kun kerran väität, että vapaamuurarit harjoittavat jotain kammottavia rikoksia kokoontumisissaan, niin voisitko linkata muutaman tapauksen? Minä en muista koskaan lukeneeni mistään lehdestä, sen enempää valtamediasta kuin vaihtoehtomediasta, että vapaamuurareja olisi oikeudessa edes epäilty, saati tuomittu mistään rikoksista, joiden taustalla olisi ollut vapaamuurarius. Kun kerran tiedät niitä olevan niin kovin paljon, niin jaa toki epäilyt, tuomiot ja niistä kertovat uutiset minullekin ja kaikille muille jotka tämän lukevat. Nimiä, vuosilukuja, oikeuden pöytäkirjoja ja muita dokumentteja pöytään!
   Vai väitätkö, että vaikka nämä hirvittävän kauheat rikokset, joita ihan varmasti tiedetään tapahtuvan vapaamuurarilooseissa kaiken aikaa, ovat jotenkin onnistuneet kuitenkin jäämään poliisilta ja oikeudelta piiloon? Ehkä sinun sitten pitäisi tehdä rikosilmoitus asiasta, kun kerran niin varmasti tiedät tätä tapahtuvan, jotta asia voitaisiin oikeasti tutkia. Täytyyhän tällaiset kammottavat rikokset tuoda päivänvaloon ja rangaista niihin syyllistyneitä, eikä pelkkä nettipalstoilla huutelu vie asiaa eteenpäin.

   ”Heidän [vapaamuurarien] mukaansa paras tapa päästä yhteyteen Saatanan kanssa on pienten poikien raiskaaminen ja uhraaminen.”
   Jos tämä on oikein ”heidän mukaansa”, niin osaat varmaan tarkentaa, missä he näin sanovat? Aleister Crowleyn teos ei edelleenkään ole vapaamuurarikirja eikä edusta vapaamuurarijärjestöä. Ja miksi vapaamuurarit ylipäänsä olisivat kiinnostuneita pääsemään yhteyteen Saatanan kanssa, kun he tiettävästi palvovat Jahbulon-nimistä jumalaa (”jumalaa” tarkoittavista sanoista Jahve, Baal ja On), eivätkä suinkaan Saatanaa?

   Sitä en kiistä, että vapaamuurarien keskuudessa esiintyy hyvä veli –korruptiota. Olen kanssanne täysin samaa mieltä, että tähän ongelmaan pitää puuttua kovalla kädellä, ja jos asiaa ei muuten saada ratkaistua, vapaamuurarius tulee kieltää lailla. Juuri hyvä veli –verkostosta pitäisikin puhua enemmän, koska se on todellinen ongelma, toisin kuin nämä typerät (lähinnä hihhulikristittyjen levittämät) saatananpalvonta-salaliittoteoriat, jotka vievät huomion pois oikeasta ongelmasta.

   —-
   Miksi sanot, että ”saastutan” kommenttiosiota ”disinformaatiolla”, vaikka omat viestisi ovat täynnä disinformaatiota? Tajuatko, miten naurunalaiseksi teet itsesi tuollaisilla puheilla? Vai väitätkö, että sinulla on oikeasti kyky nähdä tikku minun silmässäni, vaikka omassasi törröttää parru?

   Plusääni(1)Miinusääni(4)
   1. Lapsikin sen näkee, olet trolli, ja/tai vapaamuurari. Eihän näitä jaksa lukea, kun tietää valmiiksi heidän fucking ARGUMENTTINSA. Argumentti on päivän sana, siis argumentti, argumentoida, tieteellinen todistusaineisto jne. Keisarilla ei ole vaatteita, riittääkö argumentaaatioksi?

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
    1. Millä perusteella väität minua trolliksi? Luuletko, että trolli jaksaisi tutkia näitä asioita ja kirjoittaa pitkiä ja peruteltuja kommentteja? Jos sinä et jaksa lukea kommenttiani, minkä minä sille mahdan? Minä analysoin ja selitän tarkasti, toisin kuin Fidus. Siksi kommenteistani tulee toisinaan aika pitkiä. Pitäisikö minun mieluummin olla argumentoimatta kunnolla ja jättää oleellisia asioita sanomatta?

     Olen sanonut lukuisia kertoja, että en ole vapaamuurari. En pysty todistamaan sitä sinulle Magneettimedian kommenttiosion kautta, et voi kuin luottaa sanaani tai olla luottamatta. Jos olisin, kyllä minä sen teille voisin kertoa.

     En ymmärrä kahden viimeisen virkkeesi sisältöä. Pyritkö vihjaamaan, että todistusaineisto ja argumentointi on turhaa, koska ”kyllähän se yleisesti tiedetään”, että vapaamuurarit ovat saatananpalvojia, ja koska se tiedetään, ihan yleisesti vielä, niin ei sitä tarvitse yrittääkään perustella.

     Plusääni(0)Miinusääni(4)
     1. Sinä Erkki et ole tainnut lukea aiempia kommenttejani kovin tarkasti, jos luulet, etten tietäisi juutalaisten maailmanherruuspyrkimyksestä, jossa he osin käyttävät vapaamuurareita apunaan. Olen perillä tästä asiasta, tiedän new world orderin ja vastustan sitä.

      Minä olen täällä arvostelemassa uskontotieteellisesti virheellisiä väitteitä, kuten sitä, että kutsutaan vapaamuurariutta ja saatananpalvontaa samaksi uskonnoksi. Sitä vastaan minulla ei ole mitään, että puhutaan new world orderista ja pohditaan (faktoihin perustuen) vapaamuurarijärjestön osuutta ja roolia kuviossa.

      En ole aiemmin kuullut Henry Makowista, mutta googlauksella löysin tällaisen:
      http://rationalwiki.org/wiki/Henry_Makow

      Plusääni(0)Miinusääni(4)
   2. Uskontotieteellisesti arvostelet virheellisiä väitteitä?

    Aikaisemmassa kommentissasi 31.7.2017 kommentoit:Minä taas väitän, että ainoastaan idiootti näkee vapaamuurariudessa saatananpalvontaa, jota ilmiselvästi ei ole.

    Asiasta löytyy viitteitä helposti googlettamalla:
    Secret anti-Christian organizations like the Freemasons and B’nai B’rith are like the fabled black holes of astronomy. Like other unseen astronomical bodies, astronomers postulate the existence of black holes based on how they distort light and affect other bodies around them. So is it with the Jewish B’nai B’rith and other Freemasonic secret societies, which we know very little about but whose presence can be seen in how they pervade every level of our society and affect everything around us.

    Great nations, like the United States, France, and Germany, once had anti-Masonic and anti-Semitic political parties that acted to challenge the pernicious influence of secret Masonic and Jewish organizations.Today we no longer have such political parties to counter these secret networks and find ourselves ruled by B’nai B’rith and Jewish Freemasons.

    In the United States in 1828, the Anti-Masonic Party was the original third party to be active on the national scene. Popular opinion in America was naturally opposed to secret organizations and people feared the Freemasons, believing they were a powerful secret society that undermined republican principles.

    The Anti-Masonic Party was right. A democratic republic that allows its government, courts, and media to be run by the members of secret societies will soon find that they have taken over the republic. This is what has happened to the United States.

    In 1843, a German Jew who called himself Henry Jones founded a Jewish secret society called the “Bundes-Brueder” (League of brothers) in the Sinsheimer Café near Wall Street in New York. Jones recruited his co-founders from the synagogue where he was in charge. At least four of its founders were Freemasons. The order, which was later re-named the “B’nai B’rith,” was closed to all non-Jews and to any Jew who fraternized with Christians.

    The power of the B’nai B’rith has grown immensely during the past 166 years. As an independent journalist who has investigated the evidence of Israeli involvement in the false-flag terror of 9-11, I have seen how this secret society of Jewish Freemasons is able to corrupt every aspect of American society.

    http://snippits-and-slappits.blogspot.fi/2010/01/jewish-secret-society-that-dominates.html

    Googlettamalla löytyy myös Makowin omat sivut:

    https://www.henrymakow.com/2017/07/talmudic-nwo.html

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
    1. Niin? Mikä tämän tekstin pointti on? Miksi nostit tuon vanhan kommenttini esille, mikä siinä mielestäsi on vikana, ja miten tuo teksti liittyy siihen? Voisitko ajata ajatuksiasi vähän enemmän? Luulin, että haluat puhua new world orderista, mutta nyt vaihdat yhtäkkiä aiheen taas saatananpalvontaan.

     Plusääni(0)Miinusääni(5)
     1. Teopilessa on kyllä jonkinlaista jutkumaista sitkeyttä. Tämä lienee tyypillistä myös vapaamuurarituholaisille. Magneettimediassa asti pitää suoltaa valheita, saivarrella ja valkopestä jokasortin saatananpalvojia ihan kuin nämä yritykset muka tuottaisivat hedelmää täkäläisten keskuudessa.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Pakko myöntää, että alan kyllästyä teihin. Saattaa olla, etten enää kauaa jaksa kirjoittaa tänne. Mutta voisitko Fidus täsmentää, missä olen valehdellut? Ja miksi et ole vastannut tuohon viimeiseen pitkään viestiini (etkä muistaakseni sitä edelliseenkään jossain toisessa ketjussa), jossa kävin säälittävät ”todisteesi” läpi? Etkö osaa vai veikö kissa kielen?

      Te kaikki muut, jotka luette tämän: yrittäisitte mennä itseenne. Olen monta viikkoa kirjoittanut ja analysoinut tarkasti ”todisteita”, mutta ne ovat kaikki virheellisiä. Vaikka perustelen kantani selkeästi paremmin kuin Fidus ja kumppanit, silti klikkailette alaspäin viesteihini. Ette kuitenkaan kykene perustelemaan, missä varsinaisesti olisin väärässä. Se on tosi noloa.

      Plusääni(0)Miinusääni(3)
     3. Nimimerkille ”Teopile” at 20.49

      No, jos tässä kerran haastetaan minutkin (”Te kaikki muut, jotka luette tämän”), yritän minäkin mennä itseeni. Itsestäni kumpuaa se, mistä itse asiassa Teopilen itsensäkin kommentti todistaa:

      ”Olkoon Jumala totinen, mutta jokainen ihminen valhettelija” (Room. 3:4) – – ”Kaikki ihmiset ovat valhettelijoita” (Ps. 116:11).

      Kaikki täällä siis ovat valehtelijoita ja kaikki täällä on valhetta. Kun tämän ymmärtää, kaikki pingotus loppuu ja eläminen käy sujuvammaksi. Myös yhteiskunnassa kaikki on valhetta, esim. kouluissa, yliopistoissa, kodeissa, tieteissä, kirjallisuudessa, tiedotusvälineissä, ammateissa, ajattelussa, puhumisessa, kirjoittamisessa, tekemisessä, historiassa ja jokapäiväisessä elämässä.

      On osattava ymmärtää tämä ja sitten on osattava luovia tämän elämän (= valheverkon) läpi vähän niin kuin käärmeen älykkyydellä ja kyyhkysen viattomuudella (Matt. 10:16). Tähän päästään tekemällä sydämessä parannus ja uskomalla evankeliumi (Mark. 1:15). Kaikki murheet tulee heittää Jumalan päälle: ”heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen” (1. Piet. 5:7). Siinä kaikki. Ei ole enää turhaa murhetta ja kaikki on iloa ja ikään kuin pelkkää riemukasta tanssia vain:

      https://www.youtube.com/watch?v=CPWHEAqxftY

      ”Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!” (Fil. 4:4).

      Siinä noin pääpiirteissään se minun ”itseeni meneminen” ja se, mitä sieltä kumpusi. Se ehkä kuitenkin vielä, että totuus (valheen ja siis kaiken vastakohta) on Jumalan sana: ”sinun sanasi on totuus” (Joh. 17:17). Muualla totuutta EI ole.

      Mukava kulkea totuuden mukana vailla murheita. Ja sittenhän voi kirjoittaa totuutta vailla jaksamisongelmia ja pettymisongelmia, kun riiputaan totuudessa ja varmuudessa eikä enää valehtelijoiden suosion varassa ja kasvavassa epätoivossa.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     4. Voisin kaivaakin vapaamuurarien oppeja, jotka on paljastettu ts. eivät ole itse kertoneet. Niissä Jeesuksesta esitetään juuri sellainen kuva, kuin juutalaisilla Talmudissa. Myös Luciferia palvotaan ja myös juutalaista kansakuntaa. Vähän niin kuin näillä persuleilla on tämä juutalaisten palvonta ja palveleminen.

      Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. @Teopile

  Teopilesta tulee mieleen seuraava pätkä teoksesta Mein Kampf, jossa Hitler puhuu (vale)juutalaisten tavasta ”argumentoida”:

  ”The more I argued with them, the better I came to know their dialectic. First they counted on the stupidity of their adversary, and then, when there was no other way out, they themselves simply played stupid. If all this didn’t help, they pretended not to understand, or, if challenged, they changed the subject in a hurry, quoted platitudes which, if you accepted them, they immediately related to entirely different matters, and then, if again attacked, gave ground and pretended not to know exactly what you were talking about. Whenever you tried to attack one of these apostles, your hand closed on a jelly-like slime which divided up and poured through your fingers, but in the next moment collected again. But if you really struck one of these fellows so telling a blow that, observed by the audience, he couldn’t help but agree, and if you believed that this had taken you at least one step forward, your amazement was great the next day. The Jew had not the slightest recollection of the day before, he rattled off his same old nonsense as though nothing at all had happened, and, if indignantly challenged, affected amazement; he couldn’t remember a thing, except that he had proved the correctness of his assertions the previous day.”

  Eli siis, sillä ei ole väliä, että yksi tunnetuimmista vapaamuurareista, Albert Pike, puhelee seuraavia:

  “That which we must say to the crowd is, we worship a god, but it is the god one adores without superstition. To you sovereign grand inspector general, we say this and you may repeat it to the brethren of the 32nd, 31st and 30th degrees – the Masonic religion should be by all of us initiates of the high degrees, maintained in the purity of the luciferian doctrine…”

  ”Thus, the doctrine of Satanism is heresy, and the true and pure philosophical religion is the belief in lucifer, the equal of Adonay, but lucifer, god of light and god of good, is struggling for humanity against Adonay, the god of darkness and evil.”

  ^Eli kristitty Jumala, ainoa ja oikea Jumala, on vapaamuurareiden mielestä pahuuden jumala, kun taas Lucifer/Saatana on hyvä jumala. Mutta osaat varmasti selitellä tämänkin parhain päin. Anna kun arvaan, nämä lainaukset ovat tekaistuja! Tai, koska Pike mukamas tuomitsee saatananpalvonnan, vapaamuurarit eivät olekaan saatananpalvojia, vaikka Lucifer ja Saatana ovat yksi ja sama asia. Itseäni kiinnostaa, miten tärkeää sinulle on epärehellisyyteen asti puolustella vapaamuurareita. Ilmeisesti meidän pitää olla huomioimatta vapaamuurareiden loputtomat okkultistiset symbolit, heidän uskontonsa pohjautuminen valejuutalaisten kabbalaan (heidän omien sanojensa mukaan) ja muutenkin heidän liittolaisuutensa valejuutalaisten kanssa. Mutta ilmeisesti vapaamuurarit eivät voi olla saatanpalvojia ennen kuin sinä näet videomateriaalia heidän ihmisuhrausmenoistaan. Jostain syystä vapaamuurarit kuitenkin kuoleman uhalla vaikenevat uskontonsa todellisesta sisällöstä. Aivan varmasti heidän kuoleman uhalla varjellut huippusalaiset menonsa ovat täysin viattomia!

  Teopile puhelee käsittämättömiä:

  “Eli vaikka Crowley kyllä mainitsi kirjassaan teoreettisen mahdollisuuden lapsenuhraukseen, hän ei itse sitä henkilökohtaisesti suosinut – oli mahdollisesti jopa vastaan. Crowleyn kirjoituksessa ei ole minkäänlaista uhraamisen ihannointia, hän vain toteaa, että näinkin voi tehdä.”

  ^Mitä tällaiseen limaiseen kiemurteluun voi enää edes sanoa? Vapaamuurari mikä vapaamuurari.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. Fidus: ^Eli kristitty Jumala, ainoa ja oikea Jumala, on vapaamuurareiden mielestä pahuuden jumala, kun taas Lucifer/Saatana on hyvä jumala. …

  Kertokaapa, mikä on kristittyjen Jumalan NIMI?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Maailmassa on vain yksi jumala, joten Häntä voi hyvinkin kutsua yksinkertaisesti Jumalaksi, Luojaksi jne., sillä muita ei ole. Mutta koska suurin osa ihmiskunnasta on erehtynyt palvelemaan epäjumalia, voimme toki parhaiten ja tarkimmin viitata Häneen nimellä YAHWEH.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Hyvä, löytyihän se nimi sieltä. Lyhyempikin versio nimestä on olemassa: YHWH.
    Käytössä ovat myös nimet Herra, Jahve ja Jehova.
    Tämä on kaikkien kristittyjen, ”juutalaisten” ja myös vapaamuurareiden jumala.
    MUTTA tämä EI ole Jumala Kaikkivaltias, taivaan ja maan Luoja, ainoa oikea Jumala.
    Nuo mainitut vain palvelevat Jahvea jumalanaan ja antavat kaiken kunnian hänelle.
    Jumalia on maailma pullollaan, mutta niiden tunnusmerkit kertovat mitä ne ovat.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. Jospa lopettaisit neitimäisen jaarittelusi ja menisit suoraan asiaan.

     Osaat varmasti sitten nimetä ”Jumala Kaikkivaltiaan”, jos se ei ole Yahweh, kuten Hän itseänsä Raamatussa epäsuorasti kutsui.

     Selvästikin sinulla on halu sanoa jotain muutakin, joten anna vain tulla, ettei tarvitse ihmetellä kryptisiä viestejäsi. Ilmeisesti omaat jonkin suurenkin salaisuuden.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Olet oikeassa, salaisuus on suuri. Se on koko maailmankaikkeuden kokoinen, koska niin suuri on Jumala Kaikkivaltias. Jahven sanotaan olevan kolme persoonaa, Isä, Poika ja Pyhä Henki. Siis kolmenakin vain kolmen ihmisen kokoinen, joten melko pieni. Persoona tarkoittaa nimittäin ihmistä.

      Muistat varmaan, että Jumala kohtasi Mooseksen palavassa pensaassa lähettäessään hänet vapauttamaan Israelin Egyptin orjuudesta. Mooses oli viettänyt 40 vuotta Midianin maalla, sikäläisen papin vävynä. Siinä maassa palveltiin Jah-jumalaa ja tietysti myös Mooses oli niin tehnyt. Nyt tämä häntä puhutteleva Jumala oli hänelle vieras. Hän kysyikin, mikä oli Hänen nimensä.

      Vanha kirkkoraamattu (1933):
      2Moos 3:14 Jumala vastasi Moosekselle: ”Minä olen se, joka minä olen”. Ja hän sanoi vielä: ”Sano israelilaisille näin: ’M i n ä o l en’ lähetti minut teidän luoksenne”.

      Sivun alareunassa on viite tuohon jakeeseen:
      Minä olen, hebreaksi ’ehjee’, muistuttaa Herran nimeä ’Jahve’.

      Tuo Jumalan ensiksi lausuma: ”Minä olen se, joka minä olen”, on hepreaksi ”ehjee aser ehjee”.
      Ne jotka tuntevat hepreaa, tietävät, että ehjee tarkoittaa nimenomaan ’minä olen’ (verbistä hajah=olla) ja tuo jahve tarkoittaa ’hän saattaa tulemaan joksikin’ (verbistä havva=tulla joksikin).

      Päättele sitten itse, kumpi on Jumalan oikea nimi.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
 10. @Puolustaja

  Ensinnäkin, olennon ei tarvitse olla ihminen omatakseen persoonan. Toiseksi, käsite ”pyhä kolminaisuus” ei ole peräisin Raamatusta, vaan on myöhempien pakanallis-vaikutteisten ns. ”kristittyjen” luomus. Tämä on siis olkinukke. Yahweh ei ole kolminaisuus, vaan yksi jakamaton jumaluus.

  Vaikka Jethro midinialaisena polveutui Abrahamista, ei ole lainkaan varmaa, että hän ja muut midinialaiset palvoivat Yahwea. Väitteesi midinialaisten Jah-palvonnasta on tuulesta temmattu. Mihin lähteisiin perustat tämän väitöksen? On pikemminkin todennäköistä, että he heprealaisten tavoin erehtyivät palvomaan paikallisia epäjumalia sillä seudulla, johon sattuivat asettumaan. On siis todennäköistä, että näyttäytyessään Moosekselle, Yahweh todella oli tälle ennestään tuntematon. Yahweh sitten käski Moosesta kertomaan heprealaisille, että Yahweh lähetti minut (Mooseksen) teidän luoksenne kertomaan Yahwesta.

  Mitä nimeen Yahweh tulee, tämä on se nimike, jonka Hän ilmoitti Moosekselle. Onko tämä sitten Jumalan ”todellinen nimi”, sitä en tiedä, mutta se on paras optio mikä meillä on. Nimi on pelkkä nimi eikä aiheena järin tärkeä.

  Niin mikä se suuri salaisuutesi nyt sitten tarkalleen ottaen olikaan? Jokin toinen olento lähetti Yahwen, vai kuinka? Kakista toki ulos. Miten muuten luonnehtisit itseäsi uskonnollisesti?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. ”Per sona” (kreik.) tarkoitti alunperin näyttelijän naamiota, jossa oli silmänreiät, nenän uloke ja suun edessä puheen vahvistajana tötterö. Tästä kehittyi sittemmin henkilöä, yksilöä, ihmistä, tarkoittava sana. Jos joku on persoonallinen, hän on yksilöllinen, tunnistettavasti muista erottuva. Totta on, että jopa koirat ja kissat voivat olla persoonallisia, omalaatuisia yksilöitään. Samoin monet muut eläimet.
   Mutta voidaanko niin sanoa Jumalasta, joka on ilmoittanut olevansa Henki? Paavali puhui roomalaisille siitä, että Jumala on mielletty ihmisten ja eläinten kaltaiseksi: Room 1:18-23 varsinkin tuo viimeinen jae. Ja Paavali jatkaa (jakeet 24-32) kertoen, mitkä ovat olleet siitä seurauksena, homous ja kaikki muut irstaudet. Nuo seuraukset ovat tänä aikana vielä räikeämmin nähtävissä kuin koskaan aiemmin, joten pitäisi pysähtyä miettimään, millaiseksi me Jumalan kuvittelemme.

   Midianissa palveltiin paikallista jumaluutta nimeltään Jah.

   Jumala ilmoitti nimekseen ”Minä Olen” (Ehjee), ei ”hän saattaa tulermaan joksikin” (Yahweh/YHWH/JHWH/Jahve/Jehova). Onko vaikea ymmärtää?

   JHWH tuli hepreankieliseen Raamattuun Baabelissa, jossa papit kirjoittivat meidän Raamattumme Vanhaa Testamenttia vastaavan osan yhdeksi kirjaksi kooten siihen kaikki siihen mennessä ilmestyneet kirjat, joita oli melkoinen kasa jo tuolloin. Baabelin okkultistinen vaikutus näkyy selvästi sen tekstissä.
   Lisäksi he lyhensivät ja tiivistivät monien kirjojen sanomaa sekä jättivät pois paljon asioita, joita he eivät nähneet tarpeellisiksi säilyttää. Joitakin alkuperäisiä kirjoja on säilynyt, joten niiden perusteella voidaan havaita, että melkoista karsintaa papit ovat tehneet. Siinä on myös monia virheitä ja epätarkkuuksia nimien vääristelyn lisäksi.
   Tämä heprealainen versio sitten käännettiin kreikan kielelle Aleksandriassa 70 leeviläisen toimesta. Siitä nimi ”Septuaginta”. Se on ollut perustana meidän käytössämme olevaan Vanhaan Testamenttiin.

   YHWH on okkultismin perusta. Siitä on paljon tietoa netissä, joten kehotan tutustumaan. Se on ehkä kaikkein vaikutusvaltaisin pakanajumaluus, jotka kaikki tarkoittavat saatanaa. Hän on niiden kaikkien takana. Lähes kaikki suuret pakanajumaluudet ovat kolminaisuuksia. Esimerkiksi Assurin jumalakuva oli aivan kuin kristittyjen uskontunnustus.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat