Hollywood-veteraani: ”Pedofiilit kontrolloivat elokuvateollisuutta”

Dave Daubenmiren vetämässä Pass the Salt Live -weblähetyksessä haastateltiin Jon Robbersonia, joka on työskennellyt vuosia Hollywoodissa kulissien takana kaikissa sen suurissa studioissa.

Robbersonilla on siis pitkä kokemus Hollywood-elokuvien, TV:n ja kaupallisen tuotannon parissa. Hän on työskennellyt muiden muassa Spielbergin, Bruckheimerin, Silverin ja Abramsin luotsaamissa elokuvaprojekteissa.

Robberson käänsi lopulta vuosien jälkeen selkänsä elokuvateollisuudelle ja kertoo nyt Daubenmiren haastattelussa pedofiilien kontrolloivan elokuvateollisuutta:

Robberson ei kuitenkaan ole ensimmäinen, joka on uskaltautunut puhumaan julkisesti pedofiliasta juutalaisessa elokuvateollisuudessa. Näyttelijä Elijah Wood on kertonut Hollywoodin olevan suuren pedofiliaskandaalin keskiössä, jota voi järkyttävyydeltään ja mittasuhteiltaan verrata Jimmy Savilen skandaaliin Isossa-Britanniassa.

Haastattelussa The Sunday Timesille Wood avautui siitä, kuinka elokuva-alan johtohahmot käyttivät nuoria näyttelijöitä seksuaalisesti hyväkseen säännöllisesti. ”Tämä vain jatkuu, koska uhrien sana ei paina läheskään niin paljon kuin niiden, joilla on valtaa”, kommentoi Wood tuolloin.

Muita esimerkkejä ajastaan nuorina näyttelijöinä pedofiilisessä Hollywoodissa avautuneista ovat Corey Feldman ja Corey Haim. Haim mainitsee seuraavassa lähetyksessä kollegansa ja lapsuudenystävänsä Feldmanin vain seisoneen ja katsoneen, kun eräs Hollywoodin johtohenkilöistä raiskasi Haimin lapsena.

Haim teki myöhemmin itsemurhan kaiken häneen kohdistetun väkivallan seurauksena. Tämä sai puolestaan Feldmanin osallistumaan ABC Newsin haastatteluun, jossa hän kommentoi ottavansa etäisyyttä juutalaiseen elokuvateollisuuteen:

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

Lue myös: Video: “Systeemi on yhtä isoa rikollisjärjestöä” – Eliitti pelaa samaan maaliin kaikkialla

24 kommenttia

 1. Siellä missä juutalaiset, siellä pedofilia. Kyllä juutalaiset Talmudinsa opetukset ja Saatanansa himot tuntevat.

  Plusääni(43)Miinusääni(4)
  1. Kysyin tätä jo kerran viikko sitten, mutta en saanut vastausta, joten kysyn uudestaan. Miksi monet täällä Magneettimedian kommenttiosiossa sanovat juutalaisia saatananpalvojiksi? Onko ”saatananpalvoja” yleiskäsite, jota käytetätte kaikista ei-kristityistä (ovatko myös esim. pakanat saatananpalvojia?), vai ovatko pelkät juutalaiset niitä? Ja jos ovat, kuten olen monien kommenteista ymmärtänyt, mihin tämä väite perustuu? Onko teillä antaa mitään muita lähteitä kuin hihhulikristittyjen tekemiä YouTube-videoita (kuten tämän jutun ensimmäinen video), joissa asiasta vaahdotaan ilman, että kerrotaan, mihin väite pohjimmiltaan perustuu? Haluaisin mielelläni nähdä juutalaisten omat nettisivut, kirjan tms. jossa sanovat palvovansa jumalaa nimeltä Saatana. Kiitos vastauksista!

   Plusääni(6)Miinusääni(15)
   1. Tietäisit, jos olisit Jeesuksessa Kristuksessa (= uskossa hänen meille hankkimaan juridiseen syntien anteeksiantamukseen Isän Jumalan edessä) uudestisyntynyt Jumalan lapsi, kristitty. Jumalan sana todistaa, että syntiinlankeemuksessa (1. Moos. 3. luku) koko ihmiskunta joutui perkeleen eli saatanan orjuuteen (Room. 3:9-23; 11:32; Gal. 3:22; 1. Joh. 1:8, 10; Ef. 2:1-3). Ihminen on luonnostaan, nyt syntiinlankeemuksen jälkeen, synnin orja (Joh. 8:34). Jokainen syntyy saatanan ja synnin orjana, vailla kykyä tehdä muuta kuin tehdä sydämessään syntiä ja palvoa koko elämällään saatana. Luonnollinen ihminen on sydämessään saatananpalvoja läpi elämänsä.

    Raamattu sanoo: ”kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23). Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki luonnollisen (= Kristuksessa pelastumattoman) ihmisen ajatukset, sanat ja teot ovat syntiä Jumalan edessä. Syntiinlankeemuksen turmeleman ihmiskunnan jäseninä jokaisen luonnollisen ihmisen sydämessä asuu siis saatana, joka sieltä säätelee kaiken ihmisessä:

    ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä” (1. Joh. 3:8);

    ”Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset” (Matt. 15:19).

    Ap. t. 26:18 todistaa, että luonnollinen ihminen on ”saatanan vallassa.”

    On siis niin, että se, mitä ihminen kutsuu minuudekseen tai itsekseen, on saatana hänessä. Ihmisen tahto on saatanan tahto. Ihmisen ymmärrys on saatanan ymmärrys. Ihmisen voima on saatanan voima. Ihmisen koko elämä on saatananpalvontaa.

    Ihminen ei voi omin voimin karkottaa saatanaa sydämestään ja pelastua siten synnin, kuoleman, helvetin, maailman ja oman lihansa orjuudesta. Siksi Jumalan Pojan täytyi tulla ihmiseksi pelastaakseen sijaisenamme itsessään meidät. Hän kantoi syntimme ja niiden rangaistuksen ristillä, ja hänen ylösnousemisensa kuolleista sinetöi vanhurskauttamisemme Jumalan edessä.

    Kuten Raamattu kertoo, Jumalan sana on Pyhän Hengen (siis Jumalan itsensä) apostolien ja profeettojen kautta kirjoittama. Jumalan sanassa vaikuttaa siis Pyhä Henki. Jumalan sana koostuu Jumalan laista (käskyistä) ja evankeliumista. Lain sanaan liittyessään Pyhä Henki vaikuttaa ihmisen sydämessä katumuksen, siis sydämen syvän kauhistumisen syntisyyden ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi. Evankeliumin (syntien anteeksiantamuksen) sanaan liittyessään Pyhä Henki synnyttää sydämessä uskon Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen. Laki on siis kuolemaksi (vanha, syntinen ihminen romahtaa) ja evankeliumi elämäksi (uusi, vanhurskas ihminen syntyy). Uskon myötä Pyhä Henki jää sydämeen asumaan (1. Kor. 3:16), ja niin saatana joutuu kaikkoamaan pois sydämestä. Saatanan kykenee karkottamaan vain Jumala, ei ihminen. Siksi Pojan täytyi tulla ja kuolla. Luonnollinen ihminen on sydämessään saatananpalvoja (saatana sydämessä), ja sydämen kristitty on sydämessään jumalanpalvoja (Pyhä Henki sydämessä). Mainitut katumus ja usko yhdessä ovat parannus. Kaiken vaikuttaa Jumala sanansa kautta siinä sanassa vaikuttaen.

    Raamatunkohtia siitä, että ihmisen todella täytyy kuolla (”vanha ihminen” kuolee) päästäkseen saatananpalvonnasta:

    ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7);

    ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20);

    ”Totisesti, totisesti minä (Jeesus) sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa” (Joh. 3:3). Uudesti ei voi syntyä, ellei ensin kuole.

    Kaikki luonnolliset ihmiset siis, olivatpa he juutalaisia tai ei-juutalaisia, ovat luonnostaan saatanapalvojia.

    Nykyjuutalaiset ovat opillisesti Jeesuksen ajan fariseusten perillisiä, ja heidän pyhä kirjansa on Talmud, joka Jeesuksen aikana kulki ”perinnäissäännön” nimellä (Talmud koottiin yhtenäiseksi tekstiksi vasta 500-luvulla j.Kr). Vanha testamentti kulkee Talmudissa mukana vain siitä syystä, että Talmudin tehtävänä on kiertää ja vesittää Vanha testamentti, tuhota siis Jumala. Jo tästä näkyy, että myös luonnolliset juutalaiset ihmiset ovat ”saatanan vallassa” (Ap. t. 26:18). Talmud kääntää päälaelleen kaikki Jumalan kymmenen käskyä. Kohta Gittin 57a Talmudissa toteaa, että Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä. Jeesus puolestaan toteaa hänet hylkäävistä juutalaisista:

    ”Te olette isästä perkeleestä” (Joh. 8:44),

    ja:

    ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

    Samat sanat soveltuvat tietenkin kaikkiin muihinkin Jeesuksen Kristuksen (syntien anteeksiantamuksen) hylkääjiin, esim. jumalattomaan Suomen nykykansaan.

    Muutama selventävä lausunto juutalaisilta itseltään:

    ”Tämä ei ole mikään harvinainen käsitys, ja sitä esiintyy aika ajoin niin juutalaisten kuin kristittyjen keskuudessa – että juutalaisuus olisi heprealaisen Raamatun uskonto. Se on tietenkin väärä käsitys. Juutalaisuus ei ole Raamatun uskonto” (rabbi Ben Zion Bokser: Judaism and the Christian Predicament, 1967, s., 59, 159);

    ”Babylonialainen Talmud edustaa Jumalaa lihassa” (rabbi Jacob Neusner: Rabbinic Judaism, 1995, s. 62) – Talmud siis korvaa Jeesuksen Kristuksen;

    Mizbeach Hazzahabh V ilmoittaa, että “mikään ei ole pyhän Talmudin yläpuolella”. BT Erubin 21b sanoo jopa, että joka ei noudata rabbien säädöksiä (Talmudia), se on ansainnut kuoleman.

    ”Farisealaisuudesta tuli talmudismia, talmudismista tuli keskiaikaista rabbinismia ja keskiaikaisesta rabbinismista tuli modernia rabbinismia, mutta läpi kaikkien näiden nimenmuutosten, väistämättömien tapojen muutosten ja lain säätöjen muinaisten fariseusten henki säilyi muuttumattomana” (rabbi Dr. Finkelstein: The Pharisees – The Sociological Background of Their Faith, s. xxi);

    ”Juutalaisuudessa suullinen traditio, sellaisena kuin on kehittynyt vuosisatojen ajan ja sellaisena kuin sen säännökset on koottu Talmudiin ja myöhempien rabbien kommentaareihin, värittää juutalaisten käsityksen kirjoitetusta sanasta ja hahmottaa sen sisällön” (rabbi Yeckiel Eckstein: What you should know about Jews and Judaism, s. 44);

    ”Juutalainen uskonto, sellaisena kuin se nykyisin on, on tullut läpi vuosisatojen suoraan fariseuksilta. Heidän johtavat ajatuksensa ja metodinsa saivat ilmaisunsa hyvin laajassa kirjallisuudessa, josta hyvin suuri osa on yhä olemassa. Talmud on tuon kirjallisuuden laajin ja tärkein yksittäinen osa” (Universal Jewish Encyclopedia 1943, kohta ”Pharisees”);

    ” (Vuonna 70 j.Kr. tapahtuneen temppelin tuhoamisen jälkeen) fariseukset ohjasivat juutalaista elämää; koko juutalaisuuden historia rakennettiin uudelleen farisealaiselta näkökannalta. – – Farisealaisuus muovasi juutalaisuuden luonteen ja juutalaisen elämän ja ajatustavan näihin päiviin asti” (Jewish Encyclopedia 1905, luku ”Pharisees”);

    ”Kaikkien juutalaista uskontoa koskevien päätösten täytyy perustua Talmudiin” (juutalaisen teologisen seminaarin professori, rehtori ja kansleri Louis Finkelstein: The Jews – Their History, Culture, and Religion, 1949, s. 1332);

    ”Talmud on tähän päivään asti ollut juutalaisen uskonnon sydänveri. Mitä tahansa lakeja, tapoja tai seremonioita noudatammekaan – olimmepa ortodoksijuutalaisia, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai vain ajoittaisia sentimentalisteja – me noudatamme Talmudia. Se on yhteinen lakimme” (juutalainen Herman Wouk: This is my God: The Jewish Way of Life, 1959, s. 181);

    ”Nykyajan juutalainen on Talmudin tuote” (Michael Rodkinson v. 1903 valmistuneen englanninkielisen Talmud-käännöksensä sivulla XI);

    ”Edelleen Talmud hallitsee kokonaisen kansan mieliä, joka kunnioittaa sen sisältöä jumalallisena totuutena” (Michael Rodkinson: ”The History of the Talmud”, vuoden 1903 Talmud-käännöksen johdanto).

    Koska nykyisin liki koko ihmiskunta on hylännyt oikean Jeesuksen Kristuksen (Vapahtajan), maailma on nykyisin täynnä saatanapalvontaa ja saatananpalvojia. Maailma kutsuu sitä edistykseksi, ihmisoikeuksiksi, sananvapaudeksi, suvaitsevaisuudeksi ja vapaudeksi. Kyseessä on kuitenkin saatanan orjuus. Toteuttaessaan itseään ja tahtoaan ihminen toteuttaa yksin saatanaa ja saatanan tahtoa.

    Ja Teopilelle: en ole ollut täällä vastaamassa aiempiin kysymyksiisi, sillä en seuraa tätä sivustoa säännöllisesti.

    ”hänen (Herran palvelijan) tulee sävyisästi ojentaa vastustelijoita; ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden ja selviävät PERKELEEN PAULOISTA, JOKA ON HEIDÄT VANGINNUT TAHTOANSA TEKEMÄÄN” (2. Tim. 2:25-26).

    Plusääni(13)Miinusääni(7)
    1. Juuri näin. Tätä minäkin tarkoitan, en vain osaa sitä näin itse ilmaista, eivätkä tietomääräni ole näin laajat. Tämän kirjoittajan tekstejä kannattaa lukea ajatuksella, sen enempää häntä ihmisten joukossa korottaen, mutta kuitenkin viisautensa tunnustaen.

     Plusääni(9)Miinusääni(5)
   2. ”Most Jews do not like to admit it, but our god is Lucifer… and we are his chosen people. Lucifer is very much alive.”

    -juutalainen Harold Wallace Rosenthal haastattelussa vuonna 1976. Rosenthal tapettiin pian tämän jälkeen.

    Juutalaiset polveutuvat kanaanilaisista, etenkin edomiiteista, jotka ovat tunnettuja uskonnollisista tavoistaan, jotka raamatullisesta näkökulmasta ovat saatanallisia. Orgiat, ihmisuhraus, lukuisten rappiollisten jumalten kuvien palvominen – nämä ovat kaikki tyypillisiä kanaanilaisia piirteitä. Toki näitä samoja piirteitä on löydetty vaihtelevissa määrin kaikista muista tietämistämme pakanauskonnoista, joten ei tämä saatanallisuus ainoastaan heihin rajoitu. Juutalaiset vain ovat näistä väärintekijöistä pahimpia aina tähän päivään asti. Kristillisen perinteen mukaan juutalaisethan polveutuvat itse Saatanasta Kainin kautta. Jeesus itse kutsui heitä Saatanan lapsiksi.

    Kristillisen käsityksen mukaan pakanauskonnon harjoittajat on siis johdettu harhaan Saatanan toimesta, joka on onnistunut vakuuttamaan heidät palvomaan lukuisia epäjumalia, jotka eräiden kristillisten tulkintojen mukaan kuuluvat niiden langenneiden enkelten joukkoon, johon itse Saatana/Lucifer kuuluu.

    Mitä juutalaisten saatananpalvontaan tulee, jos tuntisit juutalaiset tarpeeksi hyvin sinun ei tarvitsisi asiasta kysyä. Asia selviää vain tutkimalla heidän ajatuksiaan ja ennen kaikkea tekojaan. Hedelmistään puu tunnetaan. Eivät juutalaiset usein suoraan näitä asioita toki myönnä, mutta heidän esoteeris-okkulttisista kirjoituksistaan (Kabbala, Talmud, frankistien kirjoitukset jne) sekä ennen kaikkea heidän teoistaan tämä kaikki käy ilmi. Mitä on lapsien rituaalimainen uhraaminen ja veren kuivattaminen, lasten raiskaaminen sekä muu perversioilla ja veriteoilla mässäily ellei saatananpalvontaa?

    Plusääni(30)Miinusääni(3)
    1. Vielä lisäyksenä aiempaan kommenttiini. Kun sanon kaikkien pakanauskontojen olevan seurausta Saatanan harhautuksesta, en suinkaan aseta kaikkia pakanauskontoja samaan kastiin. Esimerkiksi esi-isiemme Suomessa harjoittamat muinaisuskonnot, vaikka ne olivatkin kaukana Jumalan totuudesta, tuskin kuitenkaan olivat rinnastettavissa esimerkiksi juutalaisten kammottavaan saatananpalvontaan. Sen verran kunnioitusta pitää tässä välissä ilmaista, ettei tällainen väärinkäsitys vain pääse syntymään.

     Pitää muistaa, että vaikka muinaiset valkoiset kansat oli johdettu harhaan monessa asiassa, heidän rotunsa säilyi puhtaana Aatamin siemenenä. Eli kaikesta huolimatta muinaiset esi-isämme olivat monessa asiassa hyviä ihmisiä verrattuna esimerkiksi juutalaisiin, jotka Saatanan epäsikiökansana ovat aina olleet kauttaltaan mätiä. Silti jopa meidän esi-isämme ja muut valkoisen rodun muinaiset edustajat olivat harhateillä ja vain Jumalan totuuden eli kristinuskon omaksuminen on auttanut heitä ja siten myös meitä tavoittelemaan todellista potentiaaliamme. Mitä lähempänä olemme Isäämme Jumalaa, sitä lähempänä olemme Hänen täydellistä valoaan.

     Saatanalliset juutalaiset tietävät tämän ja siksi kristinuskon hävittäminen on aina ollut heidän päätehtävänsä kansankuntana. Valitettavasti he ovat tehtävässään jo päässeet surullisen pitkälle, ja kansana ja rotuna mekin olemme varmasti vaipuneet huomattavasti syvempään rappioon kuin jopa muinaiset pakanakansat ennen meitä, mutta mikään ei ole ikuista, ei edes juutalaisten saatanallinen tyrannia tämän maan päällä eikä myöskään meidän alennustilamme. Emme kuitenkaan pysty nousemaan tästä suosta ennen kuin löydämme jälleen vahvan yhteyden Luojaamme. Vain kristinuskon voimin juutalaiset ja näin ollen itse Saatanan pystyy päihittämään.

     Plusääni(19)Miinusääni(6)
 2. wHITE RABBIT: Tuo linkkaamasi dokumentti on todella hyvä harmi kuin noin vähän tilaajia kanavalla! on kummallista kuinka ihmisten on vaikea ymmärtää vapaamuurarien yhteyttä juutalaisiin!!!

  Sauli Niinistö myös palvoo saatanaa jota monen uskomattoman vaikea käsittää ja melkein jokainen eu:uun presidentti ja suurin osa poliitikoista!

  ex Vapaamuurari Hannu Hurri Isännän pöydässä

  https://www.youtube.com/watch?v=n7ubPCDrwMI

  Ex-vapaamuurari Juhani Julin Isännän pöydässä

  USKOMATONTA KUINKA VÄHÄN KATSELU KERTOJA NOILLAKIN VIDEOILLA ON 🙂 🙂

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
  1. Huvittavaa kuinka läpinäkyvää on Youtuben katselukertojen manipulointi, monet videot jotka tiedetään suosituiksi ja paljon katselluiksi ovat silti laskurin mukaan keränneet vain joitakin tuhansia katselukertoja.
   Facebook ja Google jo tiedetään eliitin kontrolloimaksi, mutta Youtubea joku on saattanut luulla rehellisemmäksi mediakanavaksi.

   Plusääni(11)Miinusääni(1)
 3. Olemme kaikki istukkaita , kaikki uskonnot toitottavat samaa p..kaa ja kylvävät erimielisyyttä.
  Synnyttävät sotia jotka pitävät populaatio kohtuullisena maapallo on suuri kanala, joka tullaan jossainvaiheessa hakemaan teuraalle.
  Asiaan pedofilia on seuraava laillistamis askel tässä sateenkaari touhussa, oksettaa.

  Plusääni(3)Miinusääni(5)
 4. Anteeksi kun meni näin pitkään vastata, on ollut ylioppilasjuhlia 🙂 Olen nyt vihdoin saanut katsottua linkkaamanne videot ja todisteet, jotka mielestänne kertovat juutalaisten saatananpalvonnasta.
  Päätelmäni on, että annettujen todisteiden perusteella juutalaisuudella (ja siihen suurelta osin liittyvällä vapaamuurariudella) ei ole mitään tekemistä saatananpalvonnan kanssa.

  Hyppään noitten Raamattujakeiden yli, koska ne eivät oikeastaan ole mikään perustelu sellaiselle, joka ei ole uskossa. En myöskään ota kantaa noihin ”valkoiset polveutuvat heprealaisista ja juutalaiset on edomiitteja” -juttuihin, koska nekin ovat uskon asia eivätkä välttämättä liity kysymykseeni. Mitä tulee muihin todistuksiin:

  Fidus kirjoitti: ”’Most Jews do not like to admit it, but our god is Lucifer… and we are his chosen people. Lucifer is very much alive.’ -juutalainen Harold Wallace Rosenthal haastattelussa vuonna 1976. Rosenthal tapettiin pian tämän jälkeen.”
  Tämä oli varmaan paras todiste, ja periaatteessa vastaa kysymykseeni. En voi kuitenkaan huolia yksittäisen randomin juutalaisen yhtä kommenttia osana pitkää haastattelua todisteeksi siitä, että koko juutalainen uskonto olisi saatananpalvontaa. Rodenthalin kommentin voi myös tulkita symboliseksi, ei kirjaimellisesti otettavaksi. Koko haastattelu löytyy täältä:
  http://www.antichristconspiracy.com/HTML%20Pages/Harold_Wallace_Rosenthal_Interview_1976.htm
  ja kun haastattelijan kysymyksen ”Do you have knowledge of WHEN and WHY the story began about the Jews being God’s chosen people?” lukee, minusta tulee selväksi, että se on vertauskuvallinen vastaus. Rosenthal tarkoittaa, että hän myöntää juutalaisten olevan pahoja ihmisiä ja kutsuu heitä siksi Luciferin valituiksi. Se on vertaus – ihmiset puhuvat joskus paholaisesta sillä tavalla, tarkoittamatta kirjaimellisesti, että kukaan oikeasti palvoisi saatanaa.

  Fidus kysyi: ”Mitä on lapsien rituaalimainen uhraaminen ja veren kuivattaminen, lasten raiskaaminen sekä muu perversioilla ja veriteoilla mässäily ellei saatananpalvontaa?”
  Juutalaisten ollessa kyseessä, mainitsemasi asiat ovat ilmiselvästi juutalaisia ja juutalaisen jumalan Jahven palvontaa. Ei siihen mitään saatanoita tarvita.

  Lisäksi White Rabbit ja Talmud linkkasivat videoita, jotka käsittelevät lähinnä vapaamuurariutta. Vapaamuurariopit epäilemättä pohjautuvat suurelta osin juutalaisuuteen, ja rituaalit ulkoisesti myös antiikin mysteeriuskontoihin.
  Saatananpalvonnasta vapaamuurariudessa ei ole mitään todistetta. Vapaamuurarien jumala on tiettävästi nimeltään Jahbulon.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jahbulon
  Jahbulon-nimi tulee Jahvesta, Baalista ja Onista. Nämä nimet yleisen tulkinnan mukaan merkitsevät ”jumalaa” eri historiallisilla kielilä. Huomaatteko, että Saatanan nimeä ei ole mukana.
  En ole vapaamuurari, joten en tiedä onko tuo Jahbulon-nimi oikeasti käytössä heidän keskuudessaan.
  Jahbulon-nimi on pariin otteeseen mainittu White Rabbitin videossa, missä se on rinnastettu nimiin Saatana ja Lucifer ilman perusteita tai lähteitä.

  Ex-vapaamuurari Pertti Jotuni väitti, että vapaamuurarien jumala on Lucifer. Jotuni oli kuitenkin 30. asteen muurari ja tämä ”tieto” Luciferin jumaluudesta annetaan väitetysti vasta 33. asteessa. Itse hän ei siis ollut voinut saada sellaista tietoa suoraan vapaamuurariloosista. Muutakaan lähdettä tälle ”vapaamuurarien jumala on Lucifer” –väitteelle en löytänyt, eikä Jotunikaan ilmeisesti ikinä täsmentänyt, mistä tämän asian oli saanut muka selville, joten mitä ilmeisimmin se oli vain uskoon tulleen Jotunin oma hihhulitulkinta vapaamuurien jumalasta. Olette ehkä huomanneet, että uskoon tultuaan ihmisillä on tapana puhua kaiken muun olevan ”Saatanasta”.

  Todisteena vapaamuurarien saatananpalvonnasta käytetään myös Albert Piken kirjasta Morals and Dogma löytyvää muutaman lauseen kohtaa, jossa väitetysti ihannoidaan Luciferia. (Tätä on käytetty White Rabbitin linkkaamassa videossa.) Oikeasti nämä lauseet on irrotettu asiayhteydestään jättämällä edeltävät ja jälkeen tulevat lauseet pois. Täällä on koko kappale:
  https://albertpike.wordpress.com/albert-pike-lucifer/
  Artikkelin lukemalla huomaatte, kuinka vääristelty ja väärin tulkittu tuo ”kuuluisa” kohta on. Sitä paitsi kirjan kohdassa puhutaan vasta 19. asteesta, kun Pertti Jotunin väitteen mukaan Lucifer-juttu paljastetaan vasta viimeisessä asteessa.
  Yleisesti ottaen on myös todella noloa pitää vapaamuurariutta saatananpalvontana yhden vapaamuurarin (olkoonpa kuinka tärkeä tahansa) yhden kirjan muutaman epäselvän lauseen perusteella. Jos Lucifer olisi oikeasti muurareille kovin tärkeä, niitä kirjoja olisi aika paljon enemmän. Vapaamuurariutta on harjoitettu satoja vuosia ja muurarit ovat kirjoittaneet valtavia määriä kirjoja. Silti en ole kuullut toisesta kohdasta missään vapaamuurarin kirjassa, jossa Luciferia muka ihannoitaisiin.
  Mikäli Pertti Jotunin väite ”Lucifer on vapaamuurarien jumala” perustui tähän yhteen kirjan kohtaan, väite saatananpalvonnasta kokonaisuudessaan menettää taas arvoaan yhden lähteen kadotessa.

  Videossa käytettiin ”todisteena” jopa Leo Taxilin huijausta.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Taxil_hoax
  Taxil myönsi jo vuonna 1897 eli 120 vuotta sitten huijanneensa. Silti jotkut äärihihhulit edelleen kehtaavat käyttää hänen kirjoituksiaan muka todisteena vapaamuurarien saatananpalvonnasta.
  Lisäksi Taxilia ei koskaan initioitu ensimmäistä astetta pidemmälle, joten hän ei edes olisi voinut tietää vapaamuurarien ylimpiä salaisuuksia.

  Jotain muuten kertoo White Rabbitin videosta sekin, että siinä kutsutaan katolista paavia luciferilaiseksi, vaikka katolinen kirkko nimenomaan on antanut yli 100 erilaista bullaa ja kieltoa vapaamuurariutta vastaan satojen vuosien aikana. (Ei liity suoraan asiaan, mutta peilaa videon uskottavuutta ja mentaliteettia, jolla se on tehty.)
  Itse veikkaan, että jos paavi on jossain mukana, niin korkeintaan hän on tyhmä hyväksikäytettävä käsikassara juutalaisille, eikä mikään viekas ja pahantahtoinen satanisti.
  En tiedä ketä teistä hihhuleista uskoisin, kun toiset sanovat paavia saatananpalvojaksi ja toiset sanovat, että vapaamuurariuden täytyy olla saatananpalvontaa kun katolinen kirkko tuomitsee vapaamuurariuden. Juhani Julin totesi haastattelussa, että katolinen kirkko suhtautuu kielteisesti vapaamuurareihin – silti täällä on tyyppejä, kuten White Rabbitin videon tekijä, joiden mielestä katolilaisuus on ”saatananpalvontaa”.

  Hannu Hurrin ja Juhani Julinin haastattelut eivät todista mitään saatananpalvonnasta, vaikka sinänsä ovat hyviä haastatteluja ja toivottavasti jotkut vapaamuurarit tai sellaiseksi harkitsevat näkevät ne ja miettivät uudelleen. Hurri ja Julin vetoavat Pertti Jotunin auktroriteettiin, joka heidän mielestään ”todisti” vapaamuurariuden olevan saatananpalvontaa. He ovat juuri näitä uskoon tulleita, jotka vain sanovat saatananpalvonnaksi kaikkea mikä ei ole pilkulleen Raamatun mukaista.

  Tämä ei liity enää videoihin, mutta haluan huomauttaa, että jos juutalaiset oikeasti olisivat saatananpalvojia, heillä ei ole mitään syytä salata sitä asiaa. Nykyään on uskonnonvapaus, ja sitä paitsi juutalaiset omistavat kaiken median, joten he saisivat sen kuitenkin näyttämään hyvältä. Jos he haluaisivat johdattaa ihmisiä Saatanan syliin, he pystyisivät helposti tekemään sen mediallaan ja koulujärjestelmällä, jota kontrolloivat.
  White Rabbitin videossa lainataan Juri Linaa: ”The primary aim of modern freemasonry is to build the New World Order, a spiritual Temple of Solomon, where non-members are nothing but slaves [and] …where human beings would be sacrificed to Yahweh. (p 52)” Eli siis uhrataan JAHVELLE, ei Saatanalle. Jahve ei ole mikään Saatanan kiertoilmaus; jos juutalaiset ja vapaamuurarit uhraisivat muulle kuin Jahvelle, kyllä he sen pystyisivät myöntämään. Ovathan juutalaiset avoimia myös kaikista seksuaalisista perversioistaan jne.

  Vapaamuurariuteen kuuluu paljon elementtejä, joita ei tunneta oikeassa saatananpalvonnassa – kuten melkein kaikki symbolit. Jos löytyy pari satunnaista symbolia, jotka liittyvät myös saatananpalvontaan, se ei ole todiste saatananpalvonnasta, koska monia uskonnollisia symboleja käytetään monissa eri uskonnoissa. Olen itse nähnyt pakanallisen auringonpyörän maalattuna ev. lut. kirkon sisään, ja he pitivät sitä kristillisenä symbolina. Samoin esim. pentagrammia on käytetty ja käytetään edelleen hyvin monenlaisissa uskonnoissa ja yhteyksissä.
  Jokainen uskonto ja lahko antaa oman merkityksensä symbolille, jota joku toinen uskonto käyttää ihan eri tarkoituksessa. Varmaan tiedätte, että risti oli alun perin roomalainen teloitusväline, ja ristin eri muotoja on käytetty pakanauskonnoissa ennen kristinuskoa. Viime kädessä kaikki symbolit ja ajatukset tulevat muinaista pakanauskonnoista, joille on annettu uusi merkitys – harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta. Kyllä edelleen joku joskus keksii oikeasti jonkun uuden jutun.
  Lisäksi vapaamuurarit pitävät (ainakin sinisissä looseissa, en tiedä onko ylemmillä asteilla) Raamattua pöydällä. Saatananpalvojat eivät laittaisi Raamattua esille (paitsi mustassa messussa sitä luetaan väärin päin, mutta tätä eivät tee vapaamuurarit!) edes alhaisissa asteissa. Ja tuossa Hannu Hurrin haastattelussahan kerrotaan, että jossain vaiheessa sinistä loosia jäsenille jopa annetaan oma Raamattu.

  Symbolit ja eleet eivät siis itsessään ole esim. saatanallisia, vaan mahdolliset ajatukset ja pyrkimykset niiden takana voivat tehdä niistä saatanallisia. Tällaisista saatananpalvonta-ajatuksista vapaamuurarien keskuudessa ei ole viitteitä. Kaikki viittaa vain ja ainoastaan juutalaisuuteen.
  Ei juutalaisten tarvitsisi käyttää juutalais-kristillisiä sanoja ja nimiä kaikesta. Silti he vain sanovat palvovansa Jahvea. Ei ikinä Saatanaa. Saatananpalvonta-tarinalla ei kerta kaikkiaan ole pohjaa.

  Plusääni(4)Miinusääni(9)
  1. Paavalin ensimmäisestä kirjeestä korinttolaisille:

   ”Sillä Kristus ei lähettänyt minua kastamaan, vaan evankeliumia julistamaan – ei puheen viisaudella, ettei Kristuksen risti menisi mitättömäksi.
   18. Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
   19. Onhan kirjoitettu: ”Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi”.
   20. Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi?
   21. Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,
   22. koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta,
   23. me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus,
   24. mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus.
   25. Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset.
   26. Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista,
   27. vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään,
   28. ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on,
   29. ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä.
   30. Mutta hänestä on teidän olemisenne Kristuksessa Jeesuksessa, joka on tullut meille viisaudeksi Jumalalta ja vanhurskaudeksi ja pyhitykseksi ja lunastukseksi,
   31. että kävisi, niinkuin kirjoitettu on: ”Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra”.

   Usein lapsikin näkee totuuden paremmin, kuin tämän maailman opetusten mukaiset viisaat. Vertaa maailman konkreettisia tapahtumia ja lue Raamattua ja mieti, mikä ihmeen voima se siellä taustalla jyllää, jos ei saatana. Uskoon ei tietenkään voi tulla järkeilemällä, vaan Jumalan armosta ja sitä osaa itsellesi rukoile, jos et ole täällä ihan vaan trollaamassa ja väittelemässä huviksesi.

   Plusääni(4)Miinusääni(4)
   1. Onko sinusta ”trollaamista”, että kysyy kysymyksen, saa vastauksia ja sitten kommentoi niitä?

    ”mieti, mikä ihmeen voima se siellä taustalla jyllää, jos ei saatana.”
    Niin mietinkin, siksi kysyn kysymyksiäni. Tähän mennessä olen todennut, että se taustalla jylläävä voima on juutalainen. Saatanan jylläämisestä en ole saanut näyttöä.

    Yleinen kysymys kaikille aiheen vierestä: tiedättekö mikä voisi olla syynä sille, että kun kirjoitan tänne kommentteja, ne eivät aina tule näkyviin, tai joskus tulevat hetkeksi aikaa ja sitten häviävät? On ärsyttävää postata samaa viestiä kerta toisensa jälkeen saadakseen sen näkyville. Olen yrittänyt eri selaimilla ja aina sama juttu. Onko kellään muulla samanlaisia kokemuksia?

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Teopile kirjoitti:

   ”Tämä ei liity enää videoihin, mutta haluan huomauttaa, että jos juutalaiset oikeasti olisivat saatananpalvojia, heillä ei ole mitään syytä salata sitä asiaa. Nykyään on uskonnonvapaus, ja sitä paitsi juutalaiset omistavat kaiken median, joten he saisivat sen kuitenkin näyttämään hyvältä. Jos he haluaisivat johdattaa ihmisiä Saatanan syliin, he pystyisivät helposti tekemään sen mediallaan ja koulujärjestelmällä, jota kontrolloivat.”

   Eivät he sitä salaakaan. Se on kaikki ihan näkyvillä kun katsoo millaisia arvoja he lobbaavat mediansa kautta. Hedonismia, ääri-individualismia, itsekkyyttä, ahneutta jne. ”Minulla on oikeus, koska minä haluan näin”. Ja nuo epä-arvot on maalattu näyttämään hyvältä. Kapitalismi joka on juutalainen keksintö(kuten kommunismikin) on ujuttanut lainsäädäntöön sellaisen kohdan jossa todetaan, että yrityksen ainoa tarkoitus on voiton tuottaminen omistajilleen. Koko järjestelmämme siis perustuu tuohon, ja se on hyvin saatanallista jo sinänsä. Ei mitään ajatusta vastuusta ja velvollisuudesta menneitä ja tulevia sukupolvia kohtaan, tai ympäristöä tai universumin lainalaisuuksia ja luovia voimia (ts. Jumalaa) kohtaan. Sitä kohtaan josta elämä kumpuaa.

   Juutalaisuus opettaa kuinka saada jotain, siinä missä monet muut uskomusjärjestelmät kuten Kristinusko, Buddhalaisuus, Vedat ja muut muinaisarjalaiset arvojärjestelmät, joiden varassa on pidetty yllä yhteiskuntia, opettavat kuinka rajoittaa maallisia haluja ja impulsseja. He lobbaavat rumuutta ja epäjärjestystä subertoidun patologisen dialektiikkansa kautta, joka kiisää abstraktin tason ihanteet ja absoluutit kuten hyvyys, totuus ja kauneus. Noiden varaan on perustettu kaikki korkeakulttuurit.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
   1. Hedonismi, ääri-individualismi, itsekkyys ja ahneus eivät itsessään ole todisteita saatananpalvonnasta. Noita asioita voi löytyä, ja löytyykin, saatananpalvonnasta, mutta se ei tarkoita, ettei niitä voisi löytyä myös monista muista uskonnoista ja ideologioista. Kuten yritin selittää, monet ryhmät käyttävät samoja symboleja ja omaavat samoja arvoja ja toimintatapoja ollen silti täysin eri porukoita. Minä en edelleenkään ole nähnyt todisteita siitä, että juutalaiset palvoisivat Saatana-nimistä jumalaa.
    ”Epä-arvot”, kuten osuvasti kutsut rappiokulttuuriin liittyviä arvoja, ovat täysin ja ainoastaan juutalaisia. Saatananpalvonta uskontona ei tähän asiaan liity, vaan on täysin oma ja erillinen ilmiönsä.

    Plusääni(2)Miinusääni(7)
    1. Älä valehtele. Kyllä tässä puhutaan silkasta saatanallisuudesta, kuten ihmiskunnan tuhoamisesta, kommunismin kauhuista ym. Saatanallista on myös luoda kristityille lahkoja ja salaseuroja, joissa palvotaan saatanaa. Se on vihan ja pahuuden yksi ilmentymä.

     Plusääni(14)Miinusääni(2)
     1. Ai nytkö myös kommunismi on saatananpalvontaa? Ja minä kun olin ihan luullut, että kommunismi on poliittinen ideologia, joka vihaa kaikkia uskontoja (ehkä juutalaisuutta lukuun ottamatta). Tämä ”saatanallisuus” taitaakin olla joku leimakirves, jota te kristityt heittelette ympäriinsä mihin tahansa asiaan ja yhteyteen, josta ette pidä.
      OIKEAA saatananpalvontaa on karkeasti ottaen kahdenlaista: erityisesti 80- ja 90-luvuilla nuorison keskuudessa esiintynyttä, aloittelijamaista ja epämääräistä saatana-sympatisointia ja kapinointia, joka kytkeytyi osin black metal -kulttuuriin. Toinen tapa palvoa Saatanaa on teistinen satanismi, jota harjoitetaan lähinnä teini-iän jo ylittäneiden kypsien aikuisten keskuudessa. Siinä Saatana nähdään pikemminkin pelastajana ja auttajana, ei kristillisenä paholaisena. Tavallisesti se on hyvin filosofista eikä siinä välttämättä ole lainkaan verellä läträämistä. Näihin kumpaankaan saatananpalvonnan muotoon ei liity halua koko ihmiskunnan tuhoamiseen, kuten väität.
      Ja nyt se oleellinen kysymys: miten vapaamuurarius ja juutalaisuus liittyvät tällaiseen? Juutalaiset palvovat Jahvea, saatananpalvojat Saatanaa (Saatanaa ei usein nähdä kristilliseen tapaan pahan ruumiillistumana). Millä yhtälöllä näitä voi pitää samana uskontona?

      p.s. En ole valehdellut mitään. Jos olen levittänyt väärää tietoa, se ei ole valehtelua, koska valehtelu on tietoista. Tahallani en ole levittänyt. Ettekä te hihhulit ole vieläkään osoittaneet, missä olisin tässä asiassa väärässä.

      Plusääni(2)Miinusääni(4)
  3. ”Symbolit ja eleet eivät siis itsessään ole esim. saatanallisia, vaan mahdolliset ajatukset ja pyrkimykset niiden takana voivat tehdä niistä saatanallisia. Tällaisista saatananpalvonta-ajatuksista vapaamuurarien keskuudessa ei ole viitteitä”

   No onpa röyhkeää. Vapaamuurarien touhusta on viitteitä koko historiansa ajalta ja kaikki kertovat saatanallisesta toiminnasta. Vapaamuurarit salaavat oppinsa ja menonsa. Siten he eivät koskaan myönnä mitään. Muutenhan heidät tapettaisiin. Juhani Julin taisi muuten olla esimerkkiäsi korkeamman asteen vapaamuurari. Saatanallisia touhua ei kannata kuuluttaa ympäriinsä, koska saatanalliset projektit muuten paljastuvat liian aikaisin. Israelissa ja juutalaisverkostoissa ollaan pelottavan avoimia nykyisin eli valtaa on jo riittävästi jonkinlaiseen pröystäilyyn. Toisaalta siis paljastuuhan toiminta muutenkin tekojen ym. kautta väistämättä.Suoraan kysyttäessä ym. ei myönnetä mitään, vaaditaan paljastusten sensuroimista ”vihapuheena” ja luodaan vastapropagandaa ja käsketään renkien ja muiden fanien toistaa tätä. Yhteiskunta on näiden voimien taskussa. Juuri tuli vapaamuurarien propagoimisohjelma telkusta. Yhteiskunta edellyttää kaltaistasi rapparien pulmustelua ja juutalaisten tottelemista.

   Plusääni(10)Miinusääni(4)
 5. Vapaamuurarit esittäytyvät harmittomana herrakerhona, mutta kyllä sen taustalla on ihan jotain muuta kun hassun hauskaa munat paljaana kekkulointia ja ihmeellisiä rituaaleja. Vapaamuurarit on yksi juutalaisten väline maailman herruuden saamiseksi. Mm. S-ryhmän johtajissa on paljon vapaamuurareita. S-ryhmä onkin saanut paljon valtaa ja etuoikeuksia maassamme ja kilpailu yritetään tukahduttaa. Nämäkin rahat virranneevat lopulta näille juutalaisiksi itseään nimittäville. Alimpien asteiden vapaamuurarit eivät todellakaan tiedä, mihin ovat sekaantuneet ja esim. Juhani Julin ehti lyhyen aikaa taistella tätä helvetillistä pahuutta vastaan ennen todennäköistä murhaansa. Teopile puhui itse Raamatusta vapaamuurarien riiteissä. Muslimien looseissa käytetään koraania ja eri uskontokuntien kerhoissa heidän pyhiä kirjojaan, siinä se eksytys. Kyllähän Luciferkin tuntee Jeesuksen, mutta yrittää tuhota Jumalan luomistyön ja Kristukseen uskovat ihmiset (ja lopulta kaikki muutkin ihmiset, itsensä palvojatkin). Ja tätä pahuutta vastaan pitää taistella, sanoin evankeliumin levittämisen avulla ja rukouksin, ei asein. Eliittiä vastustavat ihmiset toimivat itse tässäkin paholaisen asianajajina, jos eivät tunnusta Kristusta herrakseen. Tämä maailma ei jatku loputtomiin ja sen loppu tulee olemaan hirvittävä. Siinähän kannattaa miettiä, kenen joukkoihin haluaa kuulua, vai hukkuuko omaan ylpeyteensä. Eksytetyt ihmiset tulevat hurraamaan anti-Kristusta, hän kieltää muut uskonnot maailmasta ja kaikkien pitää polvistuman Luciferille, vaikkei tätä kai heti ja suoraan kerrotakaan sokealle kansalle. Ja Raamattunsa tuntevat uskovat tietävät, että meitä kristittyjä tullaan vainoamaan jatkossa yhä enemmän ja vaatii rohkeutta olla julkisesti kristitty. Venäjällä on jo kielletty evankeliumin julistaminen kodeissa, tämä lienee yleistyvä suuntaus. Luoja meitä varjelkoon.

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
 6. Niin kauan kun eliitti hallitsee mediaa ja jopa osaa vastamediasta ei näistä asioista tulla kirjoittamaan tarpeeksi. Aika moni onneksi jo tietää, että esim. Alex Jones on eliitin palkkaama ”patriootti”.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat