Feministit ulos yliopistosta, osa 5: itsekritiikin puute ja ajatuspoliisit

Yksi femakoiden lempihuveista on uhriutua saamistaan vihaviesteistä, joita heidän usein hämmentävät julkilausumansa erilaisissa hiippareissa kirvoittavat. Lue myös artikkelisarjan osat 1, 2, 3 ja 4.

Ylläripylläri: kaikki julkisesti mielipiteitään esiintuovat saavat avoimen kritiikin lisäksi vihaviestejä. Niitä lähetellään puolin ja toisin, sekä vasemmisto että oikeisto, feministit ja antifeministit, suvakit ja maahanmuuttokriittiset.

Yksilön kokema negatiivinen kokemus ja yksittäisiin ihmisiin kohdistuneet vihaviestit ja uhkaukset eivät ole kuitenkaan ole merkki yhteiskunnan systemaattisesta naisia sortavista rakenteista, vaan siitä, että ihmiset ovat vihaisia teille ja asioille, joita ajatte.

Feministi voisivat joskus mennä itseensä ja ymmärtää, että joskus niitä vihaviestejä tulee syystäkin, ilman sitä iänikuista regressoitumista taaperomentaliteettiin, jossa maailma lohkotaan mustaan ja valkoiseen (split-defenssi), ihmiset joko hyviin tai pahoihin sen mukaan, millaisia poliittisia mielipiteitä heillä on.

En itse pidä feministejä suinkaan pahiksina, vaikka heitä kritisoin, vaan ymmärtämättöminä hölmöinä, jotka eivät tiedä mitä tekevät. Uskon, että heillä on aidosti hyvät motiivit ja siksi onkin turhauttavaa, kun he eivät ymmärrä miten paljon pahaa saavat aikaan ja että ihmiset usein aivan syystä suuttuvat heille. Feministit eivät osaa nähdä ideologiaansa ja tekojaansa tavallisen ihmisen silmin, siksi heille suuttuneet tavalliset ihmiset demonisoidaan ja leimataan.

Feministien julkilausumat absurdiudessaan pistävät välillä miettimään, missä ihmeen rinnakkaistodellisuudessa nämä hihhulit oikein elävät? Olen jopa satiirisesti heittänyt ajatuksen, että feminismi tulisi virallisestikin diagnisoida psykoosiksi. Niin irti todellisuudesta he tuntuvat olevan.

Kun nainen sanoo julkisesta tulevansa raiskatuksi, mieluummin kuin suomalaisen maahanmuuttokriittisen “rasistin” suojelemaksi, ei voi olla kaikki inkkarit kanootissa.

Turvallisia alueita, triggerivaroituksia, uhreja, uhreja, uhreja. Moderni feminismi on ongelmallista.
Turvallisia alueita, triggerivaroituksia, uhreja, uhreja, uhreja. Moderni feminismi on ongelmallista.

Feministit ovat voittaneet jo yhden ison yksityisen yrityksen puolelleen: Twitterin. Sen jälkeen kun Twitteriin perustettiin yksinomaan feministeistä koostuva “turvallisuusneuvosto”, Twitter on siivottu suurimmasta osasta feminismikritiikkiä. Twitteristä aiotaan ilmeisesti tehdä yksi iso digitaalinen turvallinen alue, jonka ei-feministit tuntevat paremmin nimellä antisananvapausalue.

Yksi modernin feministisen liikkeen kärkkäimmistä kriitikoista, erityisesti huumoria ja satiiria poliittisena aseenaan käyttävä Milo Yiannopoulos*, sai erikoislaatuisen rangaistuksen Twitterin taholta. Häneltä poistettiin autenttisuusmerkki profiilista. Eli tuo pieni ruksi, joka kertoo, että profiilin henkilöllisyys on vahvistettu.

Autentisointia käytetään laajasti julkisuudenhenkilöiden tunnistamiseen oikeiksi erilaisissa sosiaalisen median profiileissa. Milolta se vietiin pois lapsellisena kostotoimenpiteenä eriävien mielipiteiden esittämisestä. Tämä jos mikä on lapsellista kiusaamista ja vallan vääränkäyttöä Twitterin taholta. Feministit ovat valloittaneet Twitterin.

Yiannopouloksella oli ollut hiljattain ollut Twitterissä satiirinen gallup, jossa hän kysyi: Kumpaan haluaisit lapsesi mieluummin sairastuvan: feminismiin vai syöpään? Suurin osa vastaajista vastasi, että syöpään. Myös hashtag #feminismiscancer alkoi levitä Twitterissä kulovalkean tavoin.

Brittiläissyntyinen ja jenkkeihin muuttanut Yiannopulos on tällä hetkellä kiertämässä USA:n yliopistoja feminismikriittisellä luentokiertueellaan nimellä The Dangerous Faggot (Vaarallinen hinttari). Useimmat hänen luennoistaan ilmaantuvat tasaiseen tahtiin Youtubeen. Ihan kaikkiin yliopistoihin hän ei pääse puhumaan, kiitos feministien ja sosiaalisen oikeudemukaisuuden valkoritareiden halun rajoittaa sananvapautta ja estää omasta mielestään väärämielisten puhujien pääsy yliopistoon.

Twitterissä ei enää saa valmiina antifeministisiä tageja, kuten #womengainstfeminism tai #antifeminist. Myös kanadalainen politiikan opiskelija ja Kanadan libertaaripuolueen ehdokas, antifeministi Lauren Southern on saanut osansa sensuurista. Hänet on Twitterissä ns. varjobannattu. Tämä tarkoittaa sitä, että hänen feminismiä kritisoivat ja muut poliittisesti epäkorrektit twiittinsä eivät näy seuraajien fiideissä.

pidatys

Varjobannaaminen on sensuuria ilman sensuuria. Se on ovela keino hiljentää ihmisiä estämällä heidän päivitystensä näkyminen muille. Facebook käyttää myös varjobannaustekniikkaa.

Feministit uskovat omistavansa absoluuttisen moraalisen auktoriteetin ja pelkäävät mielipiteidensä muuttumista uuden tiedon valossa, koska syvällä sisimmässään he tietävät olevansa väärässä. Jo tämä kritiikin ja eriävien mielipiteden pelko ja lisäksi aktiivinen sensuurihakuisuus viestii siitä, että feministit ja kulttuurimarxistista ideologiaa tieteenä myyvä sukupuolentutkimus tulee poistaa tiedemaailmasta ja yliopistoista.

Tiede tieteenä, huuhaa huuhaana.

*Yiannopoulos on juutalaistaustainen homoaktivisti, jonka kokemassa ”vainossa” on pikemminkin kyse kulttuurimarxistien keskenäisistä kahnauksista. Toim. huom.

 

Artikkeli julkaistu MV-lehdessä.

4 kommenttia

 1. Naistutkimus on kyllä yks naurettavimmista aloista yliopistoissa. Hymy vaan hyytyy, kun huomaa mitä tuhoa saaneet aikaan.

  Yliopistoissa on muutenkin hirveesti aivan tarpeetonta kuraa. Leikata siltä pitää ja kovaa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Monikultturisuuden tarkoitus on kansallisvatioiden ja kansallisuuksien hävittäminen talmudisti-juutalais-pankkigangsterien Uuden Maailmanjärjestyksen tieltä. Siksi monikulttuuri-propagandaa suoltavat melkein non-stoppina ennenkaikkea Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ja rikollisten vallanpitäjiemme propaganda-koneekseen kaappama Yle, jonka propaganda-toiminnasta http://ylewatch.blogspot.fi/ on jo vuosia raportoitunt ansiokkaasti.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Hyvä artikkeli Counter-Currents-sivuilla Angry Birds-elokuvasta.

  Angry Birds-elokuva on selkeästi kansallismielinen, ehkäpä jopa kansallissosialistinen?

  Elokuvassa poliittisesti korrektin lauman ulkopuolinen Red hoksaa saarelle saapuneen diversiteetin (siat) pahat aikeet ja yhdessä muiden valistuneiden kansallismielisten kanssa torjuu sikojen diversiteettisuunnitelmat. Siat käyttävät ravintonaan lintujen munia ja kun tämä paljastuu niin – fight is on!

  Pääsian nimi on – uskokaa tai älkää – Mudbeard eli Mutaparta.

  Siat ovat degeneroituneita multikultisikoja, jotka ensinnä vaikuttavat lintunaisiin perverssillä tanssi-porno-logiikalla ja kuin ihanteellinen suvakkikansa, lintukansa menee heti halpaan ja antautuu diversiteetille. Hintana omien poikasten tuho.

  Kapinallinen Red (nykyajan kansallismielinen sankari) nousee vastarintaan ja hyvä voittaa pahan ja jopa degeneroituneet suvakkinaiset taistelevat heidän rinnallaan.

  Siat lyödään. Kansa voittaa.

  Go Angry Bird, go!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat