Fergusonin poliisi pahoinpideltiin lähes tajuttomaksi ennen Brownin ampumista

Suomen valtamedia jatkaa totuuksien suodattamista Fergusonin mustien rotumellakoista uutisoidessaan. Musta myymälävaras Michael Brown ammuttiin sen jälkeen, kun hän yritti varastaa aseen ja syyllistyi virkamiehen törkeään pahoinpitelyyn.

Mustat ovat käyttäneet tapahtumaa tekosyynä ryöstelyille ja tuhotöille. Brown kävi Darren Wilson –nimisen poliisin kimppuun ryöstettyään ensin kaupan. Yhdysvalloissa on luotu poliittisesti korrektin pelon ilmapiiri, joten poliisi ei uskaltanut heti pysäyttää kimppuunsa käynyttä suurta mustaa miestä. Hän tiesi, että todellisesta syyllisestä riippumatta tapauksesta tultaisiin syyttämään valkoista osapuolta. Mustat aloittivatkin mellakoinnin heti tapauksen jälkeen ja kansainvälinen valtamedia Suomea myöten on ollut heidän puolellaan.

Valvontakamera ikuisti kaupan myyjää uhkailleen Brownin.
Valvontakamera ikuisti kaupan myyjää uhkailleen Brownin.

Ennen kuolemaansa Brown ehti aiheuttaa Wilsonille pahoja kasvovaurioita, muun muassa silmäkuopan murtuman. Brown hakkasi Wilsonin lähes tajuttomaksi, ennen kuin poliisi turvautui aseeseensa ja ampui rikollisen. Brown yritti riistää poliisin aseen itselleen ennen ensimmäistä laukaisua. Kollega auttoi Wilsonin yhteenoton jälkeen sairaalaan, jossa hänen vammansa todettiin vakaviksi. Wilsonia ja hänen lähipiiriään on uhkailtu tapauksen jälkeen ja poliisi pelkää, että oikeus tulee tekemään hänestä ”varoittavan esimerkin” julkisen paineen vuoksi. Wilson ei ole koskaan poliisin uransa aikana syyllistynyt rikkeisiin.

Mustat ja juutalaiset ovat päättäneet jo ennen esitutkinnan päättymistä ja oikeudenkäyntiä, että Brown on syytön kaikkiin rikoksiin ja että Wilson tulee tuomita murhasta. Musta elokuvaohjaaja Spike Lee esimerkiksi syyllistyi rikokseen yllyttämiseen vaatiessaan julkisesti, että mikäli Wilsonia ei tuomita murhasta, täytyy mustien jatkaa väkivaltaisia mellakoita.

Alkuviikosta mellakoitsijat taantuivat primitiivisyydessään uudelle tasolle: musta lauma alkoi heitellä virkavallan päälle virtsalla täytettyjä pulloja.

Vaikka valtamedia puhuu mellakoiden yhteydessä tasa-arvosta, on valkoisten rooli mielenosoituksissa ollut tragikoominen. Äärivasemmistolainen Steve Schmidt päätti avustaa mustia taistelussa ”rasismia” vastaan. Kiitoksien sijaan Schmidtiltä pakkolunastettiin matkapuhelin, minkä jälkeen hänet vielä pahoinpideltiin. Sosiaalisessa mediassa Schmidt on aiemmin maininnut idolikseen sarjamurhaaja John Brownin, joka tappoi valkoisia 1800-luvulla. Twitterissä Schmidt kertoo, etteivät ryöstö ja pahoinpitely tule muuttamaan hänen maailmankuvaansa. Sen sijaan hän valittaa, että hänen äitinsä on ”rasisti”.

ferguson_z_steve

Fox News

7 kommenttia

 1. Asiat on mennyt tolkuttoman huonolle tasolle kun poliisikaan ei voi pysäyttää simpahtavaa mustaa ilman että syytetään rasistiksi..

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Ja että 2 poliisia ei saa muutaman metrin päässä seissyttä hullua pysähtymään muuten kuin ampumalla hengiltä.. Ei varmaan olisi pysähtynyt jos jalkoihin olisi ampunut.. Vai?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Huumeissa tai psykoosissa oleva kohde ei välttämättä pysähdy vaikka saisi osumia sisäelimiin. Äkkinäisen spurtin otettua tuo musta olisi voinut puukottaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. 9 laukausta ja raudat maassa makaavalle kuolleelle.. kyllä, vähempi ei olisi riittänyt.
  Ihmettelen vain että mikseivät ampuneet suoraan päähän?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Koitappa itse saada osuma päähän ysimillisellä on paljon varmenpi saada osuma kehoon.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. ”Antirasistista” logiikkaa: Oma äiti on rasisti, koska hän sanoi pari valittua sanaa hänen poikansa hakanneesta miesjoukosta, mutta tässä tummanpuhuvassa valkoisia ryöstelevässä ja hakkaavassa miesjoukossa ei ole rasismin muruakaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Sen vaan näkee pävittäin mihin geenit pystyy ja mihin ei. Meidän työmaalla negro+avant = comedy, vaikka jo yli 3kk koittanut kaverit opetella konetta, ei vaan onnistu. 😉

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat