”Holokaustiselviytyjä” mellakoi Fergusonissa

Fergusonin rotumellakat ovat venymässä ennätyspitkiksi. Poliisi ampui mustan myymälävarkaan Michael Brownin, kun Brown kävi viranomaisen kimppuun ja yritti riistää tältä aseen. Mustat ovat käyttäneet tapahtumaa tekosyynä ryöstelyille ja tuhotöille. Heidän joukkoonsa lyöttäytyi myös ”holokaustista” selvinnyt juutalainen.

90-vuotias Hedy Epstein pidätettiin Huffington Postin mukaan maanantaina, sillä ”holokaustiselviytyjä” uhmasi poliisin käskyjä. Epstein avusti liittoutuneita pahamaineisissa Nürnbergin ”oikeudenkäynneissä”, joiden aikana syytetyiltä saatiin ”tunnustuksia” kiduttamalla ja uhkailemalla. Hän on siitä asti jatkanut työtään eurooppalaisperäisen kansan poliittisia intressejä vastaan. Epstein kertoo mellakoineensa teinistä lähtien. Hän on yhteiskunnalle vihainen siitä, että hän ”joutuu” edelleen 90-vuotiaana syyllistymään poliittisiin rikoksiin.

Valvontakamera ikuisti kaupan myyjää uhkailleen Brownin.
Valvontakamera ikuisti kaupan myyjää uhkailleen Brownin.

Hiljattain paljastui, että tapahtumaketjun aloittaneen Brownin harrastuksiin kuului myymälävarkauksien lisäksi ”rap-musiikki”. Kappaleiden sanoma ei pääse ainakaan syvällisyydellään yllättämään, vaan musta muusikko kertoo hidastempoisissa lauluissaan rakastavansa huumeita, prostituoituja, väkivaltaa ja aseita.

Mustat pantterit on aseistettu terroristijärjestö.
Mustat pantterit on aseistettu terroristijärjestö.

Edellisessä Ferguson-uutisessa kerroimme, että etenkin juutalaisten perustama mustien etujärjestö NAACP on mellakoiden aikana syyttänyt valkoisia mustien rikollisuudesta. NAACP on vaikutusvaltainen järjestö, jonka näkemyksiä myös suomalaiset tiedotusvälineet ovat toistelleet mellakoita käsittelevissä uutisissaan. Fergusonin tilannetta rahoittelemaan on jouduttu kutsumaan jo kansalliskaarti. Väkivaltaisuuksien jatkuessa mustien toiminta on muuttunut entistä sotilaallisemmaksi – rikoksia on saapunut koordinoimaan mustien rasistinen terroristijärjestö The New Black Panther Party.

Huffington Post

1 kommentti

  1. Siis pahamaineinen Epstain avusti liitotuneita oikeudenkäynneissä joissa saatiin tunnustuksia ?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat