Gazan tuhoamista suunniteltiin ennen “Hamasin iskua” – kolmatta maailmansotaa lietsotaan

Yllä mainitussa hyökkäyksessä Israeliin käytettiin AP:n, CNN:n, Reutersin ja New York Timesin palkkaamia valokuvaajia, jotka olivat yhteistyössä “Hamasin” kanssa. WND:n mukaan valokuvaajat seurasivat “Hamasin taistelijoita” hyökkäysoperaatioon Israelissa. Toisin sanoen valokuvaajat tiesivät toteutuvasta hyökkäyksestä ja täten osallistuivat siihen. 

Koska “hyökkäyksessä” on ollut mukana ja osallisena siihen länsimaista Mediaa, tarkoittaa se, että myös Yhdysvallat ovat olleet Israeliin tapahtuneissa iskuissa mukana. 

Tämä tarkoittaa etukäteen suunniteltua kansanmurhaa ja kolmannen maailmansodan virittelyä. 

Michel Chossudovskyn (10/2023) mukaan Pentagon on suunnitellut Iraniin hyökkäystä jo yli 20 vuoden ajan. Sota Irania vastaan olisi USA:n ja Israelin yhteinen operaatio, jota koordinoisi Yhdysvaltojen strateginen komento (STRATCOM), missä myös Yhdysvaltojen liittolaiset, kuten myös Suomi, olisivat keskeisessä roolissa. 

Joskin on muistettava, että Israelin kasaarijuutalaisista koostuvan hallinnon ja Yhdysvaltojen voimakkaiden eri kasaarijuutalaisista muodostuvien järjestöjen välillä on poliittinen vuorovaikutus, mikä tarkoittaa sitä, että “juutalaiset” verkostot hallitsevat suvereenisesti Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikkaa. Tästä varmaankaan ei ole epäilystä huomioidessamme terroristivaltio Israelin parhaillaan operoiman vauvojen joukkomurhan Gazassa, mille länsivaltiot, Suomi mukaan lukien, antavat ylistävän tukensa.  

Niin muodoin lienee selvää, että Israel ja siihen liittyvät juutalaismafian sekä sionistien verkostot ovat painostaneet Yhdysvaltoja mahtavaksi tueksi mahdolliselle hyökkäykselle Iraniin ja sitä tapahtuneelle false flag –iskulle Israeliin. Yhdysvalloilla on vain teknisstrateginen komento, mutta ei varsinaista päätäntävaltaa. 

Hamasin hallitsema Gazan terveysministeriö ilmoitti 13. Marraskuuta, että Israelin armeijan hyökkäyksissä Gazaan on saanut surmansa yli 11 240 palestiinalaista.  

Israelin terroristiarmeija on erikoistunut murhaamaan lapsia ja ennen muuta vauvoja. Nimittäin Gazan terveysministeriö ilmoittaa, että Gazan kaistalla on kuollut yli 4 600 lasta lokakuun 7. päivän jälkeen. Surmattujen lasten lukumäärä sisältynee yllä mainittuun 11 240 menehtyneen palestiinalaisen lukumäärään, joita nyt on tietysti jo paljon enemmän. 

Israelin viranomaiset puolestaan uutisoivat 10. marraskuuta israelilaisten kuolleiden määräksi vain reilut 1200. 

Palestiinalaiset evakuoivat eloonjääneitä rakennuksista Israelin ilmaiskujen jälkeen Deir al Balahissa Gazan kaistalla 7. marraskuuta 2023. Kuva: VOA.

Yhdysvallat ovat tiettyjen lähimpien liittolaistensa, kuten esim. Israelin, Britannian ja Kanadan kanssa vainonnut ja suunnitellut Iranin kukistamista jo vuosikymmenien ajan. Jo vuonna 1953 USA ja Britannia vahvisti merkittävästi Iranin Šaahin Mohammad Reza Pahlavin valta-asemaa. Šaahin valtaa lujitettiin syrjäyttämällä Mohammad Reza Pahlavin vastustama pääministeri Mohammad Mossadeqi CIA:n operoimalla vallankumouksella 1953. Ministeri Mohammad Mossadeqi johti Iranin öljyteollisuuden kansallistamista, jota Reza Pahlavin ei hyväksynyt.  Šaahi Mohammad Reza Pahlavin oli Israelin, Yhdysvaltojen ja Britannian nostama nukkehallitsija (Abrahamian 2013). 

Irania on yritetty nujertaa myös Irakin edesmenneen presidentin Saddam Husseinin valtakaudella, jolloin sionistinen USA valjasti Irakin sotaan Irania vastaan. Tämä Irakin–Iranin välinen sota käytiin 22. syyskuuta 1980–20. elokuuta 1988. 

Yhdysvaltojen hyökättyä laittomasti ja Israelin painostamana Irakiin, Israelin arvostetuimpiin sotahistorioitsijoihin kuuluva Martin van Creveld kirjoitti: 

[He eivät ole rakentaneet ydinasetta, mutta eivät ole hulluja.

Creveld viittaa Irakin sodan yleisesti ymmärrettyyn opetukseen: Yhdysvallat on valmis hyökkäämään minne tahansa, kunhan hyökkäyksen kohteena oleva maa on puolustuskyvytön eli vailla sotilaallista pelotetta. 

Juutalaisverkostojen hallitsema Washingtonin ulkopolitiikka ei hyväksy itsenäisiä, kansallisia etujaan ajavia ja omaa talouspolitiikkaansa harjoittavia valtioita. Iran on tällainen valtio, ja erittäinkin se on hyvin voimakas vastavoima Israelille, joka haluaa luoda Suur-Israelin Lähi-itään. 

Israel katsoo nyt olevansa oikeutettu palestiinalaisten kansanmurhaan, jolle länsimaat, Suomi mukaan lukien, ovat antaneet tukensa, joka on tietysti ihmiskunnan historian katalimpia häpeäpilkkuja.  

Nimittäin hiljattain Suomi jätti äänestämättä Gazan tulitauon puolesta YK:n yleiskokouksessa, uutisoi uutistoimisto AFP. 

Israelin kansanmurhalla palestiinalaisia vastaa on pääteltävissä ainakin kaksi juutalaismafian päämäärää. Ensinnäkin Gazan kaistan palestiinalaisten karkottaminen ja tappaminen niin laajasti kuin vain on mahdollista. Heidän alueensa sittemmin korvattaisiin uusilla juutalaisasutuksilla. 

Toisaalta Yhdysvallat ja Israel ovat suunnitelleet jo vuosikausia Iranin provosoimista sotaan Yhdysvaltojen ja Israelin liittouman kanssa. Iranille halutaan Irakin kohtalo. Iranin sotakoneiston halutaan nyt provosoituvan Gazan palestiinalaisten avuksi, jolloin Washington pystyisi jatkamaan siirtojaan. 

Israelilla ei ole kyvykkyyttä kokonaisvaltaiseen sotaoperaatioon itsenäisenä toimijana Irania vastaan, joten varmistaakseen mahdollisuuden sotatoimien onnistumiselle, on Pentagonin lupauduttava Israelin rinnalle. Tämä johtuu siitä, että vain Pentagon hallitsee Israelin ilmapuolustusjärjestelmän ratkaisevia osia. 

Transatlanttisen liittouman on käynyt sijaissotaa Ukrainassa Venäjää vastaan. Ukraina on kuitenkin käytännössä lyöty, ja Venäjä voisi sanella rauhanehdot. Yhdysvalloille ei avautunut Itä-Euroopan suunnalta geopoliittista väylää, mikä olisi palvellut Washingtonin maailmanjärjestyksen hegemoniaa. Täten nyt on luotava uusi ruutitynnyri, joka olisi Lähi-idässä. 

Yhdysvaltojen ja Israelin sota Irania vastaan ei leviäisi vain Lähi-idässä, vaan myös Etelä-, Keski- ja Itä-Aasiaan, ja tietysti laajemmallekin geopoliittiselle alueelle. 

Israelin juutalaishallinto on väittänyt Gazan teurastuksen tarkoitukseksi lopettaa palestiinalaisten raketti-iskut Etelä-Israeliin, ja luoda uudelleen sotilaallinen pelote, joka pitäisi “ydinaseohjelmaansa” kehittelevää Irania “aisoissa”. 

Todettakoon, että yhdysvaltalaisen valtiotieteen professorin John J. Mearsheimerin mukaan nämä yllä esitetyt tavoitteet eivät ole juutalaishallinnon todellisia tavoitteita. Israelin johtajat pyrkivät edelleen toteuttamaan suunnitelmansa hallita täydellisesti sitä, mikä ennen miellettiin Palestiinana, Gaza sekä Länsiranta mukaan lukien. 

Mikäli Persianlahden arabimaiden ja Persian eli Iranin välillä olisi voimakasta yhtenäisyyttä, niin antaisivatko he Israelin rauhassa suorittaa lasten teurastusta Gazassa? Nimittäin nythän Washingtonin sotakoneistoa on kiinnitetty vielä Ukrainaan. 

Toisaalta maltillisuus saattaa koitua eduksi arabiyhteisölle ja Iranille, sillä Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikassa on tapahtumassa murroskausi. USA:n talouden romahtaessa ja kansan kyllästyessä Washingtonin typeriin sotiin ja operaatioihin maailmalla, mitkä vain kuluttavat amerikkalaisten talouksia ja elämisen laatua, joutuu Washington pysäyttämää Israelin aseellisen ja taloudellisen tukemisen, mikä merkitsee myös terroristi- ja loisvaltio Israelin loppua. 

Todennäköisesti lähitulevaisuudessa toteutuva kolmas maailmansota tarkoittaa transatlanttisen akselin, ja siten myös Israelin tuhoa. Voittajana nousevat BRICS-maat luomaan moninapaista ja rauhaan sekä oikeudenmukaisuuteen perustuvaa maailmaa. Vanhat maailmanjärjestyksen hegemoniat sortuvat. Näin tapahtuu myös Yhdysvaltojen johtamalle lännen blokille, minkä perikato nielee myös Israelin hävityksen kuiluunsa. Tällöin talouden painopiste ja alueellinen hallinta siirtyy atlanttiselta Yhdysvaltain ja Euroopan akselilta poliittiselle Tyynenmeren akselille

Eläköön vapaa ja itsenäinen Palestiina! 

Markku Juutinen  

Lähteet 

WND (11/2023). Report: Major media photographers ’EMBEDDED’ with Hamas during atrocities. Saatavissa: https://www.wnd.com/2023/11/report-major-media-photographers-embedded-hamas-atrocities/  

Abrahamian, Ervand (2013). The Coup: 1953, the CIA, and the Roots of Modern U.S.-Iranian Relations. 

MTV-uutiset (17.11.2023). Pääministeri Orpoa lähestyttiin uhkaavasti Turussa: ”Miltä tuntuu olla kansanmurhaaja?” 

MTV (11/2023). MTV Uutiset seuraa Israelin tapahtumia 14.11.2023 – MTVuutiset.fi 

Johannes Hautaviita (10.5.2012). Maailma.net. Näkökulma: Onko Iranin uhka todellinen? Saatavissa: https://www.maailma.net/nakokulmat/nakokulma-onko-iranin-uhka-todellinen  

6 kommenttia

 1. ei ole suomen kansa mukana tässä, vaan sika pölhöt päättäjät presidentistä saakkaa, koko edeuskunta ministereineen ovat murhaajia. mepit jopa äänestivät helvetin liittovaltion puolesta, uskomatonta, ennen puoluettoman suomen. vitut### olla suomalainen tänään,

  Plusääni(26)Miinusääni(2)
 2. On myös luvattu Euroopalle rajattomasti öljyä ja kaasua, jos vain valtiot polvistuvat Israelin edessä.

  –   The Ben Gurion Canal Project – Declassified Documents Reveal Truth

  –   Palestiinan talousvyöhykkeellä meressä on valtavat kaasuvarannot, joiden putkittamisesta Italiaan on jo käyty neuvotteluja. Näistä varannoista Israel aikoinaan tarjosi sopimusta mutta Jasser Arafat ei hyväksynyt sitä, koska se olisi ollut «silkkaa ryöstöä».

  –   Saksa on jo avannut teltoissa toimivan viisumikylän Egyptiin ottaakseen vastaan «huomattavan määrän» pakolaisia, jotta Palestiinan alue saadaan puhdistetuksi asutuksesta.

  >   Yhdysvalloille ei avautunut Itä-Euroopan
  >   suunnalta geopoliittista väylää

  –   Emme voittaneet Ukrainassa, siis lähdemme sotaan Kiinaa vastaan!
  –   Tie Kiinaan käy lähi-Idän kautta.

  Yhdysvaltojen … murroskausi

  –   Dollarin valta ei lakkaa ennen kuin sen arvo romahtaa. Silloin kukaan ei lähde palkkasotilaaksi dollareita vastaan.
  –   Siihen asti dollareita painetaan holtittomasti.
  –   Euro kaatuu ennen dollaria. Suljetaanko pankit «toistaiseksi» 24.12.2023?

  John J. Mearsheimerin … hallita täydellisesti sitä, mikä ennen miellettiin Palestiinana

  Nyt kysytään Palestiinassa, kumpi on voimallisempi
  –   Abrahamin lupaukset
  –   vaiko turvaneuvoston päätökset

  Jos turvaneuvostoa ei noudateta, se on koko YK:n loppu, mutta uusi järjestö on jo nousemassa, kun vanha on ajautumassa lopullisesti toimintakyvyttömäksi.

  Trumpin malli Lähi-Idän rauhalle perustui «Abrahamin lupauksiin».
  –   Israel and the Emirates sign the «Accords of Abraham»
  –   mutta Abrahamin lupaukset oli täytetty jo 1500 BC
  –   from the Euphrates in Syria to the 5th Cataract of the Nile

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 3. Sionismi ja korruptio elävät rinta rinnan ja ruokkivat toinen toistaan, kunnes koko valtio tuhoutuu kuten on käymässä Ukrainalle. Kipeimmmältä tuntuu kristinuskovaisten sokeus, niidenkin jotka havaitsivat koronahuijauksen luonteen.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 4. BRICS maat ovat myös juutalais-vapaamuurarilaisessa kontrollissa. Turha sitä on ilakoida jonain ratkaisuna.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 5. Sanotaanko, että vaihtelu virkistää myös sortomekanismien suhteen. Lännen anti-BRICS-blokki on menossa kohti anarkotyranniaa sellaisella vauhdilla, ettei monista BRICS-maista vastaavaa löydy, ei välttämättä edes Kiinasta, joka tosin koronassa näytti totalitaristisen tyrannivaltion surkeimmat kasvot.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 6. Ja pah. Ihme lavastamista myös Palestiinalaisten puolelta. Koko sota on hoax tuolla. Onkohan se ollut tota lavastamista kokoajan kaikki nämä vuodet?

  https://tube.kansanvalta.org/w/nJempLtwcuv8yhfVaLh8vg
  Pallywood.
  https://tube.kansanvalta.org/w/jrQEQZWPiio9EU4gWGyQq5

  Kuinka moni isä heiluttaa kuollutta lastansa torilla käsissään ilmassa keskellä toria ja huutaa poliittisia julistuksia? Onko ihan normaalia käytösä. Ei ole. Ne käyttää tässä mallinukkeja:
  https://fakeotube.com/video/6469/hyper-realistic-rubber-babies-commercially-available-now.-israel-war-hoax

  Joku rahoittaa tota lavastustoimintaa tuolla.

  https://fakeotube.com/video/6435/wed-nov-15-2023-fak787-fakenukes-phil

  Plusääni(3)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat