George Floydin tapauksella pyritään vastakkainasetteluun

Mustaihoinen George Floyd menehtyi poliisin tarpeettoman voimankäytön seurauksena Minneapoliksessa, Minnesotan osavaltiossa Yhdysvalloissa maanantaina 25. toukokuuta. Floydia oli saavuttu pidättämään epäiltynä väärennetyn 20 dollarin setelin käyttämisestä. Amerikan mustat ovat tapahtuman varjolla aloittaneet laajat ja väkivaltaiset mellakat, jotka ovat ajautuneet paikoin muiden muassa kauppaliikkeiden ryöstelyiksi sekä omaisuuden tuhoamiseksi.  

Erittäin räikeää kaksinaismoralismia myös Suomessa  

Floydin surmaamiseen syyllistyneen entisen poliisin Derek Chauvinin ja hänen työtovereittensa raakaa sekä halveksuttavaa tekoa tuskin kukaan puolustaa, joskin ihmetystä herättää se, että valtamedia Suomessa ja yleensä länsimaissa on aloittanut Floydin tapauksesta jättiläismäisen media rummutuksen. Tapaus on ylittänyt kaikki uutiskynnykset, jos niin voidaan sanoa. [Miksi tämä tapaus on räjäyttänyt globaalin media rummutuksen? Vastaamme siihen artikkelin viimeisessä luvussa].  

Näiden entisten poliisimiesten tekosia ei voida puolustella silläkään verukkeella, että Floyd oli taparikollinen. Poliisin on meneteltävä oikeudenmukaisesti kaikkia asiakkaitaan kohtaan, riippumatta heidän taustoistaan. Luonnollisesti poliisin on varauduttava tapauskohtaisesti asiakkaisiinsa.  

Poliisien kohtuuton väkivallan käyttö on kieltämättä yksi ongelma USA:n poliisien toiminnassa. Tämä osaltaan johtunee siitä, että Yhdysvaltain lait  eivät edellytä poliisilaitoksia raportoimaan ampumisistapauksia liittovaltion poliisille FBI:lle.  Usein Yhdysvalloissa poliisin ampuma henkilö on musta mies, mikä saattaa johtua siitä, että maan  viranomaistilastojen mukaan afroamerikkalaisten ja valkoisten välisissä väkivaltarikoksissa edelliset ovat hyökkääjiä ja valkoiset uhreja 85 prosentissa tapauksista. Palaamme tähän aiheeseen vielä jäljempänä. 

Median lisäksi myös poliittiset puolueet ovat täysin seonneet kyseisen mustan miehen surmaamisesta sekä Suomessa että länsimaissa yleensä. Suomessa jopa tietyt arvoliberalistiset toimijat ovat lietsoneet protestimielialaa afroamerikkalaisten tueksi.   

Vasemmalta alkaen Li Andersson, Maria Ohisalo, Katri Kulmuni sekä Thomas Blomqvist. Kuva: KIMMO BRANDT/EPA
Vasemmalta alkaen Li Andersson, Maria Ohisalo, Sanna Marin, Katri Kulmuni sekä Thomas Blomqvist. Kuva: KIMMO BRANDT/EPA

Yllä mainittuun viitaten kolmen hallituspuolueen nuorisojärjestöt: vihreät, vasemmisto ja demarit ovat yhdistyneet ministeri Li Anderssonin johdolla poliittiseen kampanjaan mahdollistaakseen Yhdysvaltojen kaltaisten rotumielenosoitusten syttymistä myös Suomessa.  

Li Andersson on kirjoittanut Facebook -sivulleen:  

”George Floydin muistolle,   

Somevirtani ovat useiden päivien ajan olleet täynnä kammottavia kuvia väkivallasta: ihmisestä, jonka poliisi tappaa keskellä kirkasta päivää, lapsista ja vanhuksista, joita virkavalta pahoinpitelee, ja toimittajista, jotka lainvalvoja ottaa kiinni ja estää heitä tekemästä työtään. On vaikeaa katsoa miten hirveällä tavalla ihmisiä kohdellaan. meidän kuuluu nähdä se väkivalta ja rasismi, jonka kohteeksi niin moni päivittäin joutuu ja jota niin moni joutuu läpi elämänsä pelkäämään. Minä en valkoisena joudu pelkäämään, ja siksi myös minun velvollisuuteni on tiedostaa, että tämä on liian monen ihmisen todellisuutta. On myös minun velvollisuuteni yrittää löytää tapoja sen muuttamiseksi. – – –  

                      Yhdysvalloissa mielenosoitukset ja paljon huomiota keränneet mellakat ovat jatkuneet monta päivää. Mellakat ovat saaneet mediassa runsaasti huomiota, mutta on tärkeää huomata, että suuri osa mielenosoituksista on sujuneet rauhallisesti. Valitettavasti poliisin toiminta vaikuttaa muuttuvan yhä väkivaltaisemmaksi.   

                      Ihmiset ovat kaduilla George Floydin takia. Ihmiset ovat liikkeellä siksi, että he tietävät, ettei hän ole ensimmäinen poliisiväkivallan ja rasismin uhri. – – – Suomenkin historia on täynnä häpeällisiä esimerkkejä muun muassa romanien ja saamelaisten kohtelusta, ja tämä historia näkyy yhä nykypäivän rakenteellisena syrjintänä. Rodullistetut ja maahanmuuttajataustaiset ovat edelleen selkeästi aliedustettuna suomalaisessa julkisuudessa, päätöksenteossa, elinkeinoelämässä ja viihteessä. Rasismi, jota liian monet arjessaan Suomessa kohtaavat, ei vieläkään ole asia, jonka esimerkiksi kaikki poliitikot ottaisivat riittävän vakavasti. Rasismin määrää ei pidä verrata. Kaikki rasismi on tuomittavaa.  

                     Nyt on toimittava, jotta he, joiden ääntä ei ole kuultu, tulisivat kuulluksi.”  

 
Li Anderssonin pitäisi kuitenkin huomata, että Yhdysvallat eivät ole ainoa maa, jossa esiintyy institutionaalista rasismia ja syrjintää, mikä voi hyvinkin määrittää sen millä todennäköisyydellä elämisen – ja elintaso toteutuvat.  

Tällainen syrjinnän kehto on nykyinen Suomi, ja tietyt muutkin EU:n jäsenmaat. Suomen kantaväestö ja erityisesti kansallismieliset sekä isänmaalliset ihmiset ovat joutuneet armottoman institutionaalisen rasismin kohteeksi, ja sitä vastoin virallisen Suomen sosiaalinen, mediallinen ja hallinnollinen koneisto on korottanut maahanmuuttajat arvoon, arvaamattomaan.  

Li Andersson, vasemmisto ja muut arvoliberalistit, hallinnollinen Suomi sekä valtamedia: haluisin esittää teille eräitä kysymyksiä? [Vastaukset löytyvät artikkelin viimeisestä luvusta].  

Miksi, ette synnyttäneet valtavaa protestiaaltoa, ja ette sallineet verovaroin ylläpidetyn mainstream median (valtamedian) mylvintää silloin, kun:  

76-vuotias Vuokko hakattiin kuoliaaksi palvelukoti Pihjalanlinnassa viime vuoden tammikuussa. Tästä tragediasta huolimatta Pihlajalinna oli vaatinut omaista maksamaan huoneen vuokran koko kuulta. Vuokon oli pahoinpidellyt hengiltä Pihjalanlinnan palvelukodin miesasukas, joka oli potenut neurologisia ongelmia. Onko näitä yksityisiä ulkomaisten sijoittajien omistuksessa olevia palvelutaloja näkyvästi kritisoitu joukkoviestimissä tai yhteiskunnallisessa keskustelussa? Onko ainuttakaan mielenosoitusta pidetty suomalaisen Vuokon muistolle? Tai yleensä onko pidetty protesteja vanhain- ja terveydenhoidon huonoa ja välinpitämätöntä tasoa vastaan? Ei ole, sillä kantasuomalaisten hyvinvointi ei kiinnosta virallista Suomea. Nämä epäkohdat eivät ole saaneet huomiota edes myötätunnon tasolla ainoaltakaan puolueelta, valtamedioista puhumattakaan.  

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut mieshenkilö leikkasi kihlattunsa pään irti Hämeenlinnassa, tämän vuoden tammikuussa. Nuoren neidon kihlaus ulkomaalaistaustaisen miehen kanssa oli tosin ollut purkautumassa. Murhattu ”nuorinainen” oli ollut sosiaalisessa mediassa julkaistujen tietojen ja kuvien perusteella aktiivinen monikulttuuri-ideologian kannattaja sekä sateenkaariaktivisti.  

Miesleikkasi ex morsiamensa pään irti

Sisäministeri Maria Ohisalo ei ole kommentoinut mainitun tytön raakaa murhaamista millään muotoa. Ei ole syntynyt minkään kaltaista mielenosoitusta kantasuomalaisten puolesta, eikä lukemattomien raiskattujen suomalaisten naisten ja lasten puolesta. Tätä ei ole tapahtunut ainakaan uusliberalististen toimijoiden taholta.  

Jo vuoden 2017 poliisin seksuaalirikoksista kertovan tilastojen mukaan ulkomaalaisten osuus oli 23,5 prosenttia. Tapauksia, joissa tekijä tiedetään, oli viime vuonna 2 418. Kaikkiaan epäiltyjä seksuaalirikoksia kirjattiin vuonna (2017) 3 343 kappaletta.  

Kun tarkastellaan pelkästään raiskausrikoksia, ulkomaalaisten osuus (tekijä tiedossa, 911 tapausta) nousee vajaaseen 29 prosenttiin. Kaikkiaan raiskausrikosepäilyjä oli 1 271 viime vuonna.  

Poliittinen koneisto, viranhaltijat sekä valtamedia eivät antaneet tukeaan rikoksen uhreille. Missä viipyivät Li Anderssonin ja vihervasemmistolaisten protestiliikkeet? Miksi joukkoviestimet eivät pursuilleet räikeitä otsikkoja suomalaisten naisten ”suojaksi”. Miksi oltiin vaitonaisia, ja siten syyllistyttiin rasismiin suomalaisia kohtaan?  

Ruotsissa 23-vuotias Irakin kurdi Tishko Ahmed Shabaz on asetettu hiljattain syytteeseen tyttöystävänsä, 17-vuotiaan ruotsalaisen Wilma Anderssonin murhasta.  

Wilma Andersson.
Wilma Andersson.

Andersson oli eronnut Shabazista ja käytyään viime vuoden marraskuussa hakemassa tavaroitaan kurdin kotoa, hän oli kadonnut sille tielleen. Poliisi löysi myöhemmin tytön folioon käärityn ja irti leikatun pään kurdin asunnossa olevasta matkalaukusta. Lisäksi ”jäämiä” Anderssonista löytyi suuresta keittiöveitsestä. Loput Anderssonin ruumista on vielä kateissa.  

Tishko Ahmed Shabaz.
Tishko Ahmed Shabaz.

Kurdi on kiistänyt syyllisyytensä sekä väittää, että irtopään säilyttäminen itsellään on todiste siitä, että hänen rakkautensa Anderssonia kohtaan oli liian suurta murhatakseen hänet.  

Tästäkään johtuen emme ole havainneet Ruotsissa, emmekä Suomessa mielenilmaisuja Ruotsalaisen kantaväestön turvallisuuden puolesta.  

Rasismista: kuka onkaan rasisti?  

Koska nykyinen yhteiskunnallinen keskustelu on kääriytynyt rasismin ja vihapuheen ympärille, lienee paikallaan lähestyä käsitettä rasismista tieteellisesti, jolloin ymmärrämme länsimaisten yhteiskuntien rasistisen luonteen.  

Ehkä yleisin väärinkäsitys on se, että  kuvitellaan kaiken puheen ihmisryhmien välisistä eroista olevan rasismia. Näinhän asian laita ei ole. Esimerkiksi, mikäli tilastot osoittavat, että esimerkiksi kansainvälisen poliisiviranomaisen Interpolin tutkimuksen mukaan Etelä-Afrikassa raiskataan  ihminen joka seitsemästoista sekunti, ja verrattuna Suomen vastaavien 2019 tilastojen mukaan Suomessa raiskauksista tuomion oli saanut vain 209  henkilöä vuodessa, ei tämä voi olla rasismia. [Kuitenkaan näissä Suomesta kertovista tilastoissa eivät ole kaikki raiskaukset mukana].   

Lisäksi, jos verrataan, että:  

 Yhdysvaltojen viranomaistilastojen mukaan afroamerikkalaisten ja valkoisten välisissä väkivaltarikoksissa edelliset ovat hyökkääjiä ja valkoiset uhreja 85 prosentissa tapauksista. Mustien hyökkääminen valkoisten kimppuun on 27 kertaa enemmän kuin valkoiset mustien kimppuun. Vuosittain mustat käyttävät väkivaltaa valkoisia vastaan noin 560 000 kertaa, sitä vastoin valkoiset hyökkäävät mustia vastaan vain noin 99 000 kertaa. Ei tällöin juuri sanottua voida osoittaa rasismiksi. [Huomionarvoista on, että Valkoisten kannalta tilanne käy jatkuvasti hankalammaksi eliitin väestönvaihtopolitiikan vuoksi.]  

Normatiivisena ohjeistavana käsitteenä rasismi Suomen kielen perussanakirjassa määritellään kolmella sanalla: ”rotusyrjintä, -sorto, -kiihko(ilu)”. Oxford English Dictionaryn mukaan rasismi on katsantokanta, jonka mukaan rodut eroavat toisistaan siten että jotkin rodut ovat toisiin nähden ylivertaisia.  

Rasismia on ajatella, että joitakin ihmisryhmiä pitää kohdella paremmin kuin toisia. Tässä tapauksessahan joitakin muita etnisiä ryhmiä tavallaan pidetään ylivertaisina. Koska nyt Li Andersson, vasemmisto ja muut arvoliberalistit, hallinnollinen Suomi sekä valtamedia asettavat selvästi afroamerikkalaiset ja muut poliittisen Lähi-idän turvapaikanhakijat etnisinä ryhminä ylivertaiseen asemaan verrattuna Suomen kantaväestöön syyllistyvät he Suomen kielenperussanakirjan määrittelemään rasismiin. He syyllistyvät kantaväestön selvään syrjintään, jota voidaan kuvata termillä negatiivinen diskriminaatio.   

Nykyinen akateeminen etiikka selittää  rasismin luonnetta enemmistöjen ja vähemmistöjen välisessä suhteessa. Sen mukaan kantaväestön oikeuksia voidaan polkea ja vähemmistöjen oikeuksia suosia, mikä siis tarkoittaa positiivista erityiskohtelua eli positiivista diskriminaatiota.  

Sanotulla ei siis ymmärretä rasismia, jota se ei olekaan, jos käsitämme asian olevan siten, että vähemmistöjen, kuten saamelaisten oikeuksia täytyy suosia välillä enemmän kuin Suomen valtaväestön oikeuksia, sillä muutoin saamelaiset vähemmistönä lakkaavat olemasta. Tällainen positiivinen diskriminaatio on osa oikeudenmukaista yhteiskuntaa, kun ovat kysymyksessä suomalaiset, joita saamelaisetkin ovat.  

Tilanne on täysin toinen haittamaahanmuuton yhteydessä. Tällöin ei millään muotoa ole oikeutta esimerkiksi Lähi-idästä Suomeen saapuvien maahanmuuttajien oikeuksia ja asemaa korottaa kantaväestön asemaa korkeammalle. Tätä voidaan perustella, jo sillä, että kotimaan on ensisijaisesti taattava hyvinvointi omille kansalaisilleen. Tämähän on kirjattu itsestään selvyytenä jo perustuslakiin.  

Toisaalta massamaahanmuuton tukeminen sekä kansojen eri etnisten ryhmien sulatusuuni menetelmä ovat erityisesti Euroopan unionin tragediaa, jonka kautta Unioni pyrkii rakentamaan liittovaltiota “demokraattisten” kansallisvaltioiden tilalle. Tästähän on muiden muassa edesmennyt tohtori Karl Steinhauser kirjoittanut EU:ta ja vapaamuurareita koskevissa teoksissaan.  

Jokaisella ihmisellä on oikeutensa vaalia omaa etnistä kulttuuri perimäänsä ja isänmaansa vapautta.  Yksilöllä on siis oikeutenaan ja velvollisuutenaan vastustaa hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa, jos se tuhoaa terveitä ja moraalillisia kansallisia arvoja. Tämä vastustaminen on sallittava ilman rasismikortin vilauttelua. 

George Floydin tapaus paljastaa vastakkainasettelun  

Yhdysvalloissa on pitkä historia rotuerottelussa, joka purettiin 1960-luvulla, vaikkakin valkoisten sekä mustien väliset jännitteet ovat jossakin määrin todellisuutta vielä nykyisin. Näitä jännitteitä lietsovat juutalaisen eliitin kontrollissa olevan massamedian ja viihdemaailman propaganda siitä, että mustat olisivat jotenkin erikoisryhmä, jotka olisivat vielä valkoisten sorron kohteena.  

Arvoliberalistien piireissä voidaan ajatella, että George Floydin surma on oikeuttanut globaalin protestiliikkeen ja valtavan suosion valtamedioissa osittain siksi, että Yhdysvaltoihin liittyy poliittisia jännitteitä rotuerottelun ajoilta. Täten Floydin tapaus olisi avannut vanhat haavat uudelleen.

  

Miksi Floydin tapaus synnytti maailmanlaajuisen media rummutuksen?  

Todellisuudessa tilanne on harvinaisen selvä. Kysymyksessä on tämän asian yhteydessä yhteiskunnan tuhoaminen sisältäpäin, missä lietsotaan vastakkainasettelua eri etnisten ryhmien välille. Itse asiassa tämä sisältyy demoralisoinnin yhteen osa-alueeseen, jossa myös manipuloidaan kansaa itsetuhoisuuteen eli rappeuttamaan omaa kulttuuri-identiteettiään ja isänmaallisuutta.  

Mainittu vastakkainasettelu on toteutettu massamedian ja viihdemaailman välityksellä. Mylläkkää ovat säestäneet poliittiset toimijat. Juutalaisen eliitin armoton kontrolli länsimaisen massamediaan suhteen on mahdollistanut eliitille vastakkainasettelun synnyttämisen medioissa myös Floydin tapauksessa. Juutalaisen eliitin vaikutus länsimaiseen joukkoviestintään ja uutisointiin sekä heidän poliittiset intressi pyrkimyksensä näiden media kanavien kautta, ovat täten syynä Floydin pidätystapahtuman valtavaan media suosioon. 

Miksi Li Andersson, vasemmisto ja muut arvoliberalistit, virallinen Suomi sekä valtamediat eivät ole synnyttäneet valtavaa protestiaaltoa niiden tapausten yhteydessä, kun esimerkiksi joltakin suomalaiselta naiselta on joku maahanmuuttaja leikannut pään irti? Siksi, että juutalaisen eliitin hallinnassa olevat valtamedia sekä viihdemaailma pyrkivät luomaan vastakkainasettelua kantaväestön ja maahanmuuttajien välille. Eliitti haluaa nostaa maahanmuuttajat, kuten myös Amerikan mustat erikoiseen monikulttuurisuuden valokeilaan poliittisia intressejään ajatellen. Tähän kuvioon eivät rikoksen uhreiksi joutuneet kantaväestön jäsenet kelpaa.   

Muistettakoon, että Yhdysvalloissa vaikuttavan massamedian eri kanavien kautta muokataan jatkuvasti ihmisten mieliä valtaeliitin tarpeiden mukaisesti. Niinpä esimerkiksi amerikkalaisen joukkoviestinnän hallitsijat käyttävät merkittävän suurta valtaa Washington politiikassa ja myös muualla maailmassa.  

Joukkoviestinnän ja viihdeteollisuuden hallinta saa vielä hirvittävän diktatuurisen luonteen, sillä kyseisiä viestintämaailmoja kontrolloi kourallinen ihmisiä, jotka muodostuvat juutalaisesta eliitistä – harvainvallasta. [1-5]  

Markku Juutinen  

Lähteet  

Yle (11.3.2019). 76-vuotias Vuokko hakattiin hengiltä Palvelukodissa – – . Saatavina: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/03/11/76-vuotias-vuokko-hakattiin-kuoliaaksi-palvelukodissa-tammikuun-alussa?fbclid=IwAR3GHkKGogamJrPFwfDJcroZi7v2gYEMl9wTHJ-2qPwXCoHKsHXwkVB4xnE 

https://www.bbc.com/news/av/world-us-canada-52915827/derek-chauvin-is-charged-with-second-degree-murder

https://www.vice.com/en_in/article/y3zdyk/independent-autopsy-says-george-floyds-death-was-a-homicide-due-to-asphyxiation

https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2020/06/01/george-floyd-independent-autopsy-findings-released-monday/5307185002/

  

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-n-tiedot-hameenlinnan-murhasta-epailty-surmasi-ex-tyttoystavansa-ja-sen-jalkeen-itsensa-miehella-kielteinen-turvapaikkapaatos/7700160#gs.ua3rdu

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c2640498-3233-4d76-b2ef-af2fc9d0d473

…………………………….  

 1. Kauppalehti (29.4.2011). Sanoma myy WSOY:n ruotsalaiselle Bonnierille. Saatavina:

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanoma-myy-wsoyn-ruotsalaiselle-bonnierille/8a279a3a-54a7-3e8a-aabb-690b192d862e

 1. Yle (11.11.2015). Aja kondomiajokortti! Nykyajan seksivalistus käy suoraan asiaan. Saatavina:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/11/11/aja-kondomiajokortti-nykyajan-seksivalistus-kay-suoraan-asiaan

 1. Bonnier Books (2018). AKATEEMINEN KIRJAKAUPPA. Saatavina: https://www.akateeminen.com/oma-paikka-haussa-9789523450271.html
 2. HS (14.2.2018). Saatavina: https://www.hs.fi/elama/art-2000005565223.html
 3. Aamulehti (5.5.2016). Tuore kirja: Pirkkalan koululaisia aivopestiin kokeilulla, jonka piti olla sosialismin alkusoittoa. Saatavina:

https://www.aamulehti.fi/kulttuuri/tuore-kirja-pirkkalan-koululaisia-aivopestiin-kokeilulla-jonka-piti-olla-sosialismin-alkusoittoa-23631269

13 kommenttia

 1. Ohisalon toimintaa ihmetellään aivan turhaan tai ei nyt aivan, koska hän on tärkessä virassa. Enemmän pitäis ihmetellä tätä äänimäärää ”11 897 helsinkiläiselle, määrä on käsittämätön” (itselleen Ohisalollekin FBssa). Tällaisia suomalaiset haluavat tärkeisiin virkoihin.
  Pitäisi ihmetellä myös, miten suomalaiset on koulutettu ja houkuteltu sellaisiksi, että äänestävät Ohisalon kaltaisia idealisteja eduskuntaan. Idealisteja joilla ei ole realistista ajattelukykyä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tietoja tämän sankarin ”murhasta” Lontoon murteella eräästä lähteestä:

  ”GEORGE FLOYD HAD A LETHAL DOSE OF FENT IN HIS BLOOD AND NO DAMAGE TO HIS NECK

  Autospy
  https://www.hennepin.us/-/media/hennepinus/residents/public-safety/documents/Autopsy_2020-3700_Floyd.pdf
  Fentanyl 11 ng/mL
  No damage to neck. Bruise on shoulder.

  Fent OD data
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6609322/
  Large series of fentanyl fatalities in Florida (USA) Blood 2.5–50 ng/mL (median 9.7 ng/mL) (n = 46)
  81 fentanyl deaths in Montgomery county, Ohio (USA) 56 cases without concomitant use of heroin or cocaine: blood 1–48 ng/mL (median 9 ng/mL);

  Family autopsy asphyx claim at least is via video. Making unprovable claims to muddy the waters. Didn’t have a tox report.
  https://www.buzzfeednews.com/article/salvadorhernandez/autopsy-george-floyd-asphyxiation
  ”The compressive pressure to the neck and back are not seen at autopsy because the pressure has been released by the time the body comes to the medical examiner’s office,” Baden said. ”You could only see the serious compressive pressure while the pressure is being applied, or as in this instance, we can see it on video.”

  Police handbook had knee to neck
  http://www.minneapolismn.gov/police/policy/mpdpolicy_5-300_5-300
  http://archive.is/dPFP9

  Chauvin has 2 medals of valor and 2 medals of commendation not just the complaints
  https://web.archive.org/web/20200605000216/https://www.nytimes.com/aponline/2020/06/03/us/ap-us-george-floyd-death-investigation.html

  Original press release with preliminary
  https://content.govdelivery.com/attachments/MNHENNE/2020/06/01/file_attachments/1464238/2020-3700%20Floyd,%20George%20Perry%20Update%206.1.2020.pdf

  Chauvin complaint
  https://www.documentcloud.org/documents/6933246-Derek-Chauvin-Complaint.html

  George Floyd criminal history
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8366533/George-Floyd-moved-Minneapolis-start-new-life-released-prison-Texas.html
  https://www.lipstickalley.com/threads/george-floyd%E2%80%99s-conviction-of-robbing-a-woman-receipts-inside.3560861/

  This post was taken from Anon”

  Eli tässä voi jokainen miettiä miten puhtoinen sankari on kyseessä.

  Maaliskuussa briteissä tapahtui:
  30 vuotias Boltonilais nainen (jonka muussa lähteessä mainitaan olevan Somali) puukotti seitsemän vuotiaan Emily Jonesin keskellä päivää Queen’s parkissa Boltonissa, vanhempien silmien edessä. Ei noussut kohua tästä.
  Ei ollut liberaalit ”white life matters” kyltein osoittamassa mieltään. Ei tuomittu rasismia, ei itketty uutisissa.

  https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/amp/uk-england-manchester-52739911

  https://www.bbc.com/news/uk-england-manchester-51999370

  Tekijän syntyperää on turha BBC:n uutisoinnista etsiä.

  Lukuisia vastaavia tapahtumia peitellään ”diversiteetin” suojelemiseksi. Että ei vaan laittomilla maahantunkeutujilla tulisi paha mieli, ja tärähtänyt suvaitsevaiset saisi moraaliposeerata kaikenmaailman floydien ”murhilla”.

  Saman ” Diversiteetin suojelun” takia meillä media ja eduskunta jättää huomioimatta mm. Oulussa ja Jyväskylässä (ja Lahdessa ja… *lisää kaupunkisi nimi tähän*) pikku rötökset ja raiskausringit, kurkkuun puukotukset ja päänirrotukset. Mitäs kansalla on väliä kun kultamunat ovat tärkeämpiä.

  Eli aiheutetaan tahallisesti eripuraa kansan eri kerroksissa ja saadaan ne tappelemaan keskenään, jotta kansa ei varmasti olisi yhtenäinen ja nousisi kapinaan valtiovaltaa vastaan. Mikä olisi erityisen tärkeää tällä hetkellä, kun valtiovalta on ajamassa meitä EU liittovaltioon ja loputtomaan pakolaistulvaan.
  https://www.kansalainen.fi/yk-raportti-650-000-siirtolaista-odottaa-libyassa-paasya-eurooppaan/

  Väestönvaihto, valkoinen kansanmurha. ”Pakolaisuus” ei käsitteenä koske tätä porukkaa mitä meille valuu, ja vihervasemmisto avosylin rajalta vastaanottaa.
  Maamme on sairaiden hullujen käsissä, ja se on lunastettava takaisin.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 3. USA on ajautumassa lopullisesti kommunistien ja rikollisten vehkeilijöiden käsiin. Roturistiriitoja on siellä jo pitkään käytetty poliittisten turhautumien purkautumiskanavana. Nämä purkauksen ovat valtaa pitävälle eliitille mieluisia ja turvallisia, koska se voi itsekin osallistua protesteihin, kuten ollaan nähty.

  Paras keino rotuongelmien ehkäisemiseksi on pitää maan väestörakenne mahdollisimman monoetnisenä. Vähemmistöjäkin voi olla, mutta niiden on jäätävä pieniksi tai muuten ’tasa-arvon’ ja ’suvaitsevaisuuden’ edistäjät ottavat ne aseekseen ajaakseen maan kommunismiin. Toinen keino ehkäistä roturistiriitoja on pitää maan talousjärjestelmä vaurautta ja hyvinvointia tasaisesti jakavana, jolloin vähemmistöillekin riittää mahdollisuuksia osallistua mielekkäästi yhteiskunnan toimintaan ja kansakunnan rakentamiseen. 1980-luvulla USA tarjosi erinomaisesti palkattuja työtehtäviä myös maan neekeriväestölle, jolloin sen sosiaalinen nousu keskiluokkaan alkoi nopeutua. Noihin aikoihin Suomenkin TV:ssä esitettiin sarjaa ’The Cosby Show’, jossa aivan uskottavasti esiintyi hyvin toimeentuleva keskiluokkainen musta perhe.

  Jos kumpaakaan em. vaihtoehdoista ei ole tarjolla, niin on sulaa hulluutta kuvitella, etteikö aina vain pahenevia roturistiriitoja esiintyisi. Tietyt poliittiset tahot jopa lietsovat niitä omiin tarkoituksiinsa. Nyt ainakin George Soros ja säätiönsä ajavat näiden kautta länsimaita kriisiin ja sen ratkaisemisen myötä uuteen taloudelliseen ja sosiaaliseen järjestykseen. Ikävä kyllä, tuo uusi järjestys voi olla kansoille ikuinen vankila. Tästä pitää huolen 4. teollinen vallankumous sekä YK:n Agenda 2030, joilla pyritään mahdollisimman tarkkaan kansalaisten kontrollointiin. Taustalla lymyää eliitin ikiaikainen haave väestöjen laadun ts. genetiikan hallinnasta sekä niiden määrän alasajamisesta (eugeniikkaa, depopulation).

  Suomen osalta on selvää, ettei meille enää koskaan synny koko kansaa vaurastuttavaa talousjärjestelmää, jollaisesta maa pääsi nauttimaan viimeksi kai 1980-luvulla. Siksi on täysin mielipuolista, että Li Andersson ja hengenheimolaisensa pyrkivät raivokkaasti kasvattamaan muiden kuin kantasuomalaisten etnisyyksien osuutta maassamme. Ja samalla merkit levottomuuksista ja näiden sosiaalisten kokeilujen epäonnistumisesta ovat kaikialla länsimaissa nähtävissä. Kyseessä onkin ylimielisten shampanjasosialistien pyrkimys pakottaa kansat omiin pikku leikkeihinsä, joissa imelästi ja tekopyhästi leikitään hyveellistä rasismia vastustavaa ihmistä. Kuitenkin tämä tapahtuu kantasuomalaisten hyvinvoinnin kustannuksella.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 4. Miekkarit pystyyn suomalaisten uhrien puolesta (Poria, Hämeenlinnaa, Oulua, Turkua ja liikaa muita).

  Jos eliitin usuttamat kytät käy päälle, niin ulkomaalaismedioille streemausta. Vain vastarinnan teoilla saadaan omakin oikeudenmukaisempi yhteiskunta.

  Lopulta valtapaskamedia joutuu nöyrtymään tosiasioiden edessä.

  Ja tunkkainen mätäeliitti vaihtuu uuteen tuoreeseen ????

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Uskotko itse tuota.

   Tämä maa ja koko länsieurooppa on jo melkein menetetty.

   Vain aseellinen vastarinta voi jotain vielä pelastaa.

   Me olemme JO LAINSUOJATTOMIA!

   Valkoisia joille on varattu menolippu elämään ilman tulevaisuutta!

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. (((YLE))) juuri nytkin uutisoi kuinka MUSTA mies tapettiin. Enpä ole koskaan aiemmin nähnyt että ihonväriä noin mainittaisiin tekstiuutisessa. Mikseivät mainitse tämän narkkarineekerin huumehistoriaa, sairaushistoriaa, rikoshistoriaa jne.? Tuohan oli kymmenen erilaisen huumeen vaikutuksen alaisena kuollessaan ja oli muutoinkin sairas. Ai niin, ei sovi narratiiviin. Oy, gewalt… Aika surkuhupaisia ovat näiden mätämedioiden sankari- ynnä marttyyritarinat: on runopoikaa ja mustaa multikriminaalia, kun ei parempaakaan löydy.

  Mustat käyttävät ampuma-aseita laittomasti muita ampuen ylivoimaisesti eniten. Mustat myös hyökkäävät tuliasein lähes yhtä ylivoimaisesti poliisia vastaan. Poliisi taas ampuu valkoisia ylivoimaisesti eniten: valkoiset 44 %, latinot 33 % ja mustat 22 %. Nämä lukemat New Yorkin poliisin tilastoista 2011. Noiden lukemien perusteella pitäisi olla valtavat WHITE LIVES MATTERS mellakat päällä ja valkoisille pitäisi jakaa rahaa, suojatyöpaikkoja jne. Mutta eiväthän valkoiset tarvitse USA:ssa mitään erityisoikeuksia. Aivan kuten heteroidenkaan ei tarvitse pitää mitään hetero pride -marssia. Vain pederastien täytyy pitää marsseja ja juhlia, joissa ylistetään sitä kuinka hienoa sodomia on!

  Miettikää vaikka tätä: Amerikassa homojen vanhemmat ja homovanhemmat pitävät ylpeinä takapuskurissaan autossa tarraa: WE’RE PROUD of OUR GAY SON — eli ”olemme ylpeitä homopojastamme”. Ei kai homous ole mikään tavoite johon pyritään ja jonka eteen tehdään työtä? Ylpeät vanhemmat voivat näyttää valokuvia vaikkapa poikansa valmistujaisista hyvästä yliopistosta. Mutta että ylpeitä homoudesta? Näyttävätkö nuo sitten valokuvia tähän tyyliin: ”Tuossa on poikamme. Olemme todella ylpeitä hänestä. Hän ei saa tarpeeksi sodomiasta koskaan! Hänellä on myös AIDS!”

  Vuoden 2018 tilaston mukaan mustien väkivalta on ylivoimaisesti yleisintä väkivaltaa USA:ssa. Valkoisten ja latinojen väkivalta mustia kohtaan taas yhtä selvästi harvinaisinta.

  2013 statistiikka kertoo seuraavaa: neekerit murhaavat toisia neekereitä valtavasti. Sitten tulevat melko tasoissa valkoisten murhaamat valkoiset ja mustien murhaamat valkoiset. Tässäkin tilastossa ylivoimaisena hännänhuippuna valkoisten tappamat mustat, joka on vain pienenpieni osuus Yhdysvaltojen murhatilastoissa, jos verrataan sitä vastaavaan lukemaan, jossa rodut toisinpäin.

  Mainittakoon myös että mustien älykkyysosamäärä on hälyttävän pieni Amerikassa verrattuna kaikkiin muihin rotuihin.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 6. 1) Mustat johtavat järjettömällä ylivoimalla raiskaus- ja murhatilastoja
  2) lakkautetaan poliisi
  3) ???
  4) mustat johtavat vieläkin järjettömämmällä ylivoimalla raiskaus- ja murhatilastoja.

  Noinhan se kupla taitaa mennä todellisuudessa. Jos ei ole poliisia vahtimassa ihmisten käyttäytymistä, niin ilmeisesti kommunistien mielestä mustien rikollisuus vähenee? Melkoista mentaaliakrobatiaa. Jos musta tekee rikoksen, eikä kukaan näe sitä, niin onko mitään rikosta? Ongelma siis ei ole mustien lajityypillinen käytös, vaan rasssistinen poliisi, joka ampuu viatonta mustaa miestä selkään, eikä anna tämän edes hakea asetta autostaan, jolla puolustautua rasssistista yhteiskuntaa vastaan.

  Mustan tekemiseen ei saa puuttua, vaikka mikä olisi! Mustien täytyy antaa tehdä mitä tahansa ja mustille tulee polvistua, antaa asunnot ilmaiseksi ja maksaa korvauksia siitä että ovat mustiksi syntyneet. On muiden syytä että musta mustaksi syntyy ja mustan tavalla käyttäytyy. Mustan pitää antaa käyttäytyä mustasti – kaikki muu on rasssismia. (Viatonta) mustaa ei saa edes pysäyttää ja kysyä tältä papereita, sillä se on – arvasit oikein! – rasssismia. Kukaan muu ei saa tehdä virheitä paitsi musta.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 7. USA:ssa Marylandissa poliisi ampunut aseettoman 16-vuotiaan pojan. Poika oli valkoinen, kuten useimmat poliisin ampumat ihmiset USA:ssa. Teitä ei kiinnosta mainita tätä? Huomatkaa myös etteivät valkoiset ole alkaneet ryöstelemään, murhaamaan ja polttamaan paikkoja. Myöskään presidenttiä myöten ei suitsuteta WHITE LIVES MATTER -mantraa, eikä uhrin puolesta polvistuta.

  Myös mustien väkivalta muita mustia ja muita rotuja kohtaan on väkivallan vakavin ongelma Yhdysvalloissa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. ”Teitä” piti olla ”heitä” eli (((mediaa))). Jokaisesta USA:n ampumisesta jos tekisi jutun, niin ei tarvisikaan muuta tehdä, sillä niitä sattuu 20 minuutin välein. Hurja maa.

   Eihän valkoista ylpeyttä tarvitse pakkosyöttää kaduilla marssien sillä se on luonnollinen asia. Hinttien ja murjaanien täytyy itsestään melua pitää.

   Muslimien joukkoammuskelut ovat USA:ssa kasvaneet hyvää vauhtia viimeisen kuluneen kolmen vuoden aikana ja muslimit pitävätkin siellä jo oikeutetusti kärkisijaa tässä kansakunnan lempilajissa.

   Toivottavasti pian vielä saadaan Suomi suomalaisille, Intia intialasille hinduille, Afrikka afrikkalaisille jne. Mikä sen hienommin rauhaa ja kehitystä parempaa kohti voisi tukea tässä maailmassa! Myös niitä aidosti vihreitä arvoja tukisi myös täydellisesti tämänkaltainen arvomaailma.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Viime viikolla USA:ssa myös poliisi ampui 13-vuotiaan latinojengiläisen, joka juoksenteli yöllä 2:30 poliisia karkuun. Katsoin mitä nämä vasemmistolaiset jengiväkivallan ihannoitsijat kirjoittivat tuon rikollisen puolustukseksi. Ensin kirjoittivat että kriminaalilla ei ollut asetta, vaan hän muuten vain juoksenteli yöllä paikalle hälytettyä poliisia karkuun. Sitten kun ase näkyi, niin kriminaali oli jo pudottanut aseen ja oli siis aseeton. Sitten kun videolta näkyi 100 %:sen kiistattomasti että rikollisella oli ase kädessään poliisin ampuessa tämän, loppui aseesta vänkääminen ja alkoi jengiväkivaltaa vastustavien ynnä poliisin haukkuminen silti – ja rikollisen puolustelu jatkui yhä.

   Yksi vasemmistolaisten lempiselitys on myös se että poliisi kantaa mukanaan aseita, joita voi jättää ammuttujen, ”aseettomien” mustien luokse oikeuttamaan ampumisen. Tässä tapauksessa siihen ei valitettavasti voitu vedota, sillä ase näkyy kriminaalin kädessä. Muutoinhan ase olisi ollut poliisin paikalle tuoma lavaste, kuten se aina on. Paitsi jos se näkyy roiston kädessä. Yritä nyt tällaisten ihmisten kanssa elää samassa yhteiskunnassa, samoilla säännöillä – eihän se ole mahdollista!

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat